an online Instagram web viewer

#upsi medias

Photos

More of this please 🎿🎿🔙
📸 @laurabort15
More of this please 🎿🎿🔙 📸 @laurabort15
MASA MUDA
.
.
Antara nikmat yg paling besar yg kita ada ialah MASA MUDA.
.
Antara yg akan di tanya dalam kubur nanti ialah "bagaimanakah kamu menghabiskan masa muda mu?"
.
Buat lah perkara yg USIA TUA MU akan berterima kasih kepada usia muda mu.
.
.
For business purpose 😘
📞 01129464514 [ArwarniRushdi]
📞 01129464514 [ArwarniRushdi]
📞 01129464514 [ArwarniRushdi]
.
.
#businessacademy360 #ba360crown #newplan #newmodule #newproject #ArwarniRushdi #youngmillionaire # #nowornever #janapendapatan #sideincome #studentslife #iiumkuantan #iiumgombak #uitm #uum #umk #ukm #upsi #usm #upm #usm  #melaka #johor #kuantan #penang #kelantan #terengganu #sabah #sarawak#pahang #kelantan #penang #terengganu
MASA MUDA . . Antara nikmat yg paling besar yg kita ada ialah MASA MUDA. . Antara yg akan di tanya dalam kubur nanti ialah "bagaimanakah kamu menghabiskan masa muda mu?" . Buat lah perkara yg USIA TUA MU akan berterima kasih kepada usia muda mu. . . For business purpose 😘 📞 01129464514 [ArwarniRushdi] 📞 01129464514 [ArwarniRushdi] 📞 01129464514 [ArwarniRushdi] . . #businessacademy360  #ba360crown  #newplan  #newmodule  #newproject  #ArwarniRushdi  #youngmillionaire  # #nowornever  #janapendapatan  #sideincome  #studentslife  #iiumkuantan  #iiumgombak  #uitm  #uum  #umk  #ukm  #upsi  #usm  #upm  #usm   #melaka  #johor  #kuantan  #penang  #kelantan  #terengganu  #sabah  #sarawak #pahang  #kelantan  #penang  #terengganu 
Seblum smbung assgment ... Kite pack dulu brg cust kesayangan..😍😍 ade yg nk slit order last tuk bulan 3 ni,, pm sis cepatt2 taw,, sbb tggl dua hari je lagi sis nk blik kg,, gegirls ganu yg nk order cpt,,nnty sis boleh cod trus😍😍
.
.
Beauty consultant mary kay
☎01133153168
.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #marykaycosmetic #marykaymurah #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #marykayproduct #bebasjerawat #Eyeshadow #Beautiful #cleansingbrush #FreshSkin #BotanicalEffect #blusher #MarykayMen #organicskincare #makeup #marykay #marykaymysg #Marykayterengganu#upsi #up
Seblum smbung assgment ... Kite pack dulu brg cust kesayangan..😍😍 ade yg nk slit order last tuk bulan 3 ni,, pm sis cepatt2 taw,, sbb tggl dua hari je lagi sis nk blik kg,, gegirls ganu yg nk order cpt,,nnty sis boleh cod trus😍😍 . . Beauty consultant mary kay ☎01133153168 . . #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #marykaycosmetic  #marykaymurah  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #marykayproduct  #bebasjerawat  #Eyeshadow  #Beautiful  #cleansingbrush  #FreshSkin  #BotanicalEffect  #blusher  #MarykayMen  #organicskincare  #makeup  #marykay  #marykaymysg  #Marykayterengganu #upsi  #up 
#Repost @shahrizatjalil with @repostapp
・・・
#UPSI, not only a centre of learning excellence but also full of well-rounded students with positive energy! Malam tadi Kak Ijat rasa terharu dapat sama-sama saksikan hasil usaha anak-anak di UPSI mencipta sejarah dalam Malaysia Book of Records untuk " The Most Traditional Dances In A Single Event ". 30 dances in 2 hours! Tahniah Ganesan, anak muda yang berani memimpin pasukan besar untuk UPSI menjayakan persembahan yang tertib pada seninya, mengujakan dan menghiburkan. Tahniah UPSI kerana percaya dan beri sokongan kepada kebolehan pelajar-pelajar untuk mencipta rekod yang hebat ini. Selepas saksikan kejayaan ini, Kak Ijat percaya #Malaysia di landasan yang tepat mencipta generasi yang cemerlang!

#MBOR #NewRecord
#Repost  @shahrizatjalil with @repostapp ・・・ #UPSI , not only a centre of learning excellence but also full of well-rounded students with positive energy! Malam tadi Kak Ijat rasa terharu dapat sama-sama saksikan hasil usaha anak-anak di UPSI mencipta sejarah dalam Malaysia Book of Records untuk " The Most Traditional Dances In A Single Event ". 30 dances in 2 hours! Tahniah Ganesan, anak muda yang berani memimpin pasukan besar untuk UPSI menjayakan persembahan yang tertib pada seninya, mengujakan dan menghiburkan. Tahniah UPSI kerana percaya dan beri sokongan kepada kebolehan pelajar-pelajar untuk mencipta rekod yang hebat ini. Selepas saksikan kejayaan ini, Kak Ijat percaya #Malaysia  di landasan yang tepat mencipta generasi yang cemerlang! #MBOR  #NewRecord 
MALAYSIA BOOK OF RECORD

#upsi #30 #most #tradisionaldances #khar #record #malaysia #20170327
MALAYSIA BOOK OF RECORD

#MBOR #upsi #30 #most #tradisionaldances #khar #record #malaysia #20170327
Seperti yg dijanjikan Road Tour by Tuan amin
.
Berita baik untuk yg ingin menjadi businessman & businesswomen berjaya !!!
.
Bagaimana ingin memulakan kerjaya Investment dengan modal yg rendah dan menjadi usahawan yg berjaya...jangan lepaskan peluang untuk mengikut Road tour ini🔥🔥
.
Peluang cerah untuk membuat simpanan ( Dividen) sambil menerima pendapatan Setiap hari , Mingguan dan Bulanan. Boleh terus PM utk lock masa & tempat anda dengan kadar segera !!!👇👇👇
.
📞017-2538436(Anas)
📞017-2538436(Anas)
📞017-2538436(Anas)
.
Tags:
#PGS2017 #ProjekMalas
#3L4KMudah #rahsiarealbisnes
#BETABusinessClub #otcmarket
#NewDiamondOrder #IPO
#BlackDiamondNetwork
#ProgramGandakanSimpanan2017
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU #UPSI #Uniten #UniKLMiiT #UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UniKLMFI
Seperti yg dijanjikan Road Tour by Tuan amin . Berita baik untuk yg ingin menjadi businessman & businesswomen berjaya !!! . Bagaimana ingin memulakan kerjaya Investment dengan modal yg rendah dan menjadi usahawan yg berjaya...jangan lepaskan peluang untuk mengikut Road tour ini🔥🔥 . Peluang cerah untuk membuat simpanan ( Dividen) sambil menerima pendapatan Setiap hari , Mingguan dan Bulanan. Boleh terus PM utk lock masa & tempat anda dengan kadar segera !!!👇👇👇 . 📞017-2538436(Anas) 📞017-2538436(Anas) 📞017-2538436(Anas) . Tags: #PGS2017  #ProjekMalas  #3L4KMudah  #rahsiarealbisnes  #BETABusinessClub  #otcmarket  #NewDiamondOrder  #IPO  #BlackDiamondNetwork  #ProgramGandakanSimpanan2017  #UTP  #USM  #UKM  #UPM  #GMI  #MSU  #UPSI  #Uniten  #UniKLMiiT  #UniKLUbis  #UniKLMicet  #UniKLIprom  #UniKLMestech  #UniKLBMi  #UniKLMFI 
💋 *Perkara asas mengenai skincare THE JUNNI* 💋 : 🌸 BEBAS MERKURI. 🌸 BEBAS PARABEN. 🌸 BEBAS HYDROQUINONE. 🌸 100% NATURAL SKINCARE
🌸 HOMEMADE SKINCARE OLEH PENGASAS SENDIRI. 🌸 MENDAPAT PENGESAHAN KKM.
🌸 100% HALAL. 🌸 MESRA WUDHUK. 🌸 BUATAN TANGAN ORANG ISLAM.
🌸 BERASASKAN EKSTRAK BUAH-BUAHAN SEPERTI STRAWBERRI, DELIMA & ANGGUR. 🌸 MENGANDUNGI AQUA & COLLAGEN (SET MAYLA).
🌸 SELAMAT UTK KULIT WAJAH (KESAN JANGKA PANJANG). #thejunniselangor #thejunnipenang #thejunniperak #protoncity #psas #upsi #tgmalim #tgkarang #kualaselangor #slimriver #behrang2020 #bandarperda #bukitmertajam #sgdua #seberangjaya #smkpp #sisjualsispakai
💋 *Perkara asas mengenai skincare THE JUNNI* 💋 : 🌸 BEBAS MERKURI. 🌸 BEBAS PARABEN. 🌸 BEBAS HYDROQUINONE. 🌸 100% NATURAL SKINCARE 🌸 HOMEMADE SKINCARE OLEH PENGASAS SENDIRI. 🌸 MENDAPAT PENGESAHAN KKM. 🌸 100% HALAL. 🌸 MESRA WUDHUK. 🌸 BUATAN TANGAN ORANG ISLAM. 🌸 BERASASKAN EKSTRAK BUAH-BUAHAN SEPERTI STRAWBERRI, DELIMA & ANGGUR. 🌸 MENGANDUNGI AQUA & COLLAGEN (SET MAYLA). 🌸 SELAMAT UTK KULIT WAJAH (KESAN JANGKA PANJANG). #thejunniselangor  #thejunnipenang  #thejunniperak  #protoncity  #psas  #upsi  #tgmalim  #tgkarang  #kualaselangor  #slimriver  #behrang2020  #bandarperda  #bukitmertajam  #sgdua  #seberangjaya  #smkpp  #sisjualsispakai 
Dtg la melawat ipg terchenta.. Tlg tgk program budak sorg ni.. Kesian dia rindu kita kot 😝 #juniors #ipg #upsi #bainunians #violinists #lenteramuzikmalaysia
💐SET CARDIGAN NEELOFA💐
.
💰RM60
📮POSTAGE RM10SM/RM16SS
.
Material : moss crepe
free size
.
Ukuran cardigan
Bahu 16inci
Dada 20 inci
Labuh 39 inci
.
Seluar
Lilit pinggang getah 26-34"
Lilit punggung 44"
Labuh 42"
.
How to order?🙆
1)screenshot picture
2)whatsapp 01129470144
.
#syjualmurah#baju#skirt#skirtpeplum#cardingan#dresslabuh#bajulenganpanjang#hargaborong#bajumurah#bazarpaknil#onlineshop#jualanonline#sabahsarawak#uisitmyig#instashop#hadiah#bear#murahsangat#uitm#bisnesonline#sabah#sarawak#rm15#uitm#utm#upsi#sweatshirt#dressbajumurah#dropship#onlineshop#rm15#borong1malaysia
💐SET CARDIGAN NEELOFA💐 . 💰RM60 📮POSTAGE RM10SM/RM16SS . Material : moss crepe free size . Ukuran cardigan Bahu 16inci Dada 20 inci Labuh 39 inci . Seluar Lilit pinggang getah 26-34" Lilit punggung 44" Labuh 42" . How to order?🙆 1)screenshot picture 2)whatsapp 01129470144 . #syjualmurah #baju #skirt #skirtpeplum #cardingan #dresslabuh #bajulenganpanjang #hargaborong #bajumurah #bazarpaknil #onlineshop #jualanonline #sabahsarawak #uisitmyig #instashop #hadiah #bear #murahsangat #uitm #bisnesonline #sabah #sarawak #rm15 #uitm #utm #upsi #sweatshirt #dressbajumurah #dropship #onlineshop #rm15 #borong1malaysia 
COD untuk harini. Thank you dear @im.eza 😇. Student upsi lain tak tergoda ke?? Dah nak midsem ni cepat2 sebelum kita cuti. Naik midsem terus flawlesss haaaa 😍😍😍
Miracle Serum by Danielin RM38 🔮
Kebaikan Miracle Serum with Aloe Vera Extract💎
🔮Mengurangkan PARUT LUKA. 🔮Merawat kulit SUNBURN
🔮MENAIKKAN PIPI yang jatuh dan menjadikan ia terbentuk cantik bila anda tersenyum.
🔮MELEMBAPKAN KULIT dan menampakkan effect GLOWING pada wajah.
🔮MELEMBAPKAN bibir yang kering dan selalu merekah.
🔮Boleh menjadi BASE MAKEUP.
🔮MENCERAHKAN KULIT tanpa pengelupasan yang menyakitkan.
🔮MENGECILKAN KULIT muka supaya tidak berpeluh dan berminyak
🔮Mampu MERAWAT JERAGAT dan JERAWAT.
🔮Mengurangkan garis usia dan kedutan yang terbentuk di wajah akibat stress dan peningkatan usia.
🔮MENGURANGKAN PARUT JERAWAT
🔮MENEGANGKAN KULIT WAJAH serta merawat kedutan seawal 4 minggu! 🔮TIDAK BERMINYAK seperti serum lain.
#miracleserumbyitselinn #miracleserumbyitselinn #miracleserum #ulutiram #codjb #miracleserumbydanielin #miracleserumbyitselinnn #upsi #upsi #upsitanjungmalim #upsian #tanjungmalim #behrang2020 #codjb #codtebraujb #codtebrauareajb #codtamandaya #codjohorbharu #johorbahru #codtanjungmalim
COD untuk harini. Thank you dear @im.eza 😇. Student upsi lain tak tergoda ke?? Dah nak midsem ni cepat2 sebelum kita cuti. Naik midsem terus flawlesss haaaa 😍😍😍 Miracle Serum by Danielin RM38 🔮 Kebaikan Miracle Serum with Aloe Vera Extract💎 🔮Mengurangkan PARUT LUKA. 🔮Merawat kulit SUNBURN 🔮MENAIKKAN PIPI yang jatuh dan menjadikan ia terbentuk cantik bila anda tersenyum. 🔮MELEMBAPKAN KULIT dan menampakkan effect GLOWING pada wajah. 🔮MELEMBAPKAN bibir yang kering dan selalu merekah. 🔮Boleh menjadi BASE MAKEUP. 🔮MENCERAHKAN KULIT tanpa pengelupasan yang menyakitkan. 🔮MENGECILKAN KULIT muka supaya tidak berpeluh dan berminyak 🔮Mampu MERAWAT JERAGAT dan JERAWAT. 🔮Mengurangkan garis usia dan kedutan yang terbentuk di wajah akibat stress dan peningkatan usia. 🔮MENGURANGKAN PARUT JERAWAT 🔮MENEGANGKAN KULIT WAJAH serta merawat kedutan seawal 4 minggu! 🔮TIDAK BERMINYAK seperti serum lain. #miracleserumbyitselinn  #miracleserumbyitselinn  #miracleserum  #ulutiram  #codjb  #miracleserumbydanielin  #miracleserumbyitselinnn  #upsi  #upsi  #upsitanjungmalim  #upsian  #tanjungmalim  #behrang2020  #codjb  #codtebraujb  #codtebrauareajb  #codtamandaya  #codjohorbharu  #johorbahru  #codtanjungmalim 
💐SET CARDIGAN NEELOFA💐
.
💰RM60
📮POSTAGE RM10SM/RM16SS
.
Material : moss crepe
free size
.
Ukuran cardigan
Bahu 16inci
Dada 20 inci
Labuh 39 inci
.
Seluar
Lilit pinggang getah 26-34"
Lilit punggung 44"
Labuh 42"
.
How to order? 
1)screenshot picture
2)whatsapp 01129470144
.
#syjualmurah#baju#skirt#skirtpeplum#cardingan#dresslabuh#bajulenganpanjang#hargaborong#bajumurah#bazarpaknil#onlineshop#jualanonline#sabahsarawak#uisitmyig#instashop#hadiah#bear#murahsangat#uitm#bisnesonline#sabah#sarawak#rm15#uitm#utm#upsi#sweatshirt#dressbajumurah#dropship#onlineshop#rm15#borong1malaysia#playnomoremurah
💐SET CARDIGAN NEELOFA💐 . 💰RM60 📮POSTAGE RM10SM/RM16SS . Material : moss crepe free size . Ukuran cardigan Bahu 16inci Dada 20 inci Labuh 39 inci . Seluar Lilit pinggang getah 26-34" Lilit punggung 44" Labuh 42" . How to order? 1)screenshot picture 2)whatsapp 01129470144 . #syjualmurah #baju #skirt #skirtpeplum #cardingan #dresslabuh #bajulenganpanjang #hargaborong #bajumurah #bazarpaknil #onlineshop #jualanonline #sabahsarawak #uisitmyig #instashop #hadiah #bear #murahsangat #uitm #bisnesonline #sabah #sarawak #rm15 #uitm #utm #upsi #sweatshirt #dressbajumurah #dropship #onlineshop #rm15 #borong1malaysia #playnomoremurah 
💐SET CARDIGAN NEELOFA💐
.
💰RM60
📮POSTAGE RM10SM/RM16SS
.
Material : moss crepe
free size
.
Ukuran cardigan
Bahu 16inci
Dada 20 inci
Labuh 39 inci
.
Seluar
Lilit pinggang getah 26-34"
Lilit punggung 44"
Labuh 42"
.
How to order?🙆
1)screenshot picture
2)whatsapp 01129470144
.
#syjualmurah#baju#skirt#skirtpeplum#cardingan#dresslabuh#bajulenganpanjang#hargaborong#bajumurah#bazarpaknil#onlineshop#jualanonline#sabahsarawak#uisitmyig#instashop#hadiah#bear#murahsangat#uitm#bisnesonline#sabah#sarawak#rm15#uitm#utm#upsi#sweatshirt#dressbajumurah#dropship#onlineshop#rm15#borong1malaysia#playnomoremurah
💐SET CARDIGAN NEELOFA💐 . 💰RM60 📮POSTAGE RM10SM/RM16SS . Material : moss crepe free size . Ukuran cardigan Bahu 16inci Dada 20 inci Labuh 39 inci . Seluar Lilit pinggang getah 26-34" Lilit punggung 44" Labuh 42" . How to order?🙆 1)screenshot picture 2)whatsapp 01129470144 . #syjualmurah #baju #skirt #skirtpeplum #cardingan #dresslabuh #bajulenganpanjang #hargaborong #bajumurah #bazarpaknil #onlineshop #jualanonline #sabahsarawak #uisitmyig #instashop #hadiah #bear #murahsangat #uitm #bisnesonline #sabah #sarawak #rm15 #uitm #utm #upsi #sweatshirt #dressbajumurah #dropship #onlineshop #rm15 #borong1malaysia #playnomoremurah 
Meeting With Team and Fighter Melaka Tonight 💪💪💪 ,
.
.
.
Saya sedang mencari 10 orang anak muda yang perlukan mentor untuk di guide sehingga SUCCESS
.
Saya hanya mahukan yang berumur 18tahun-25tahun sahaja , serta yang serius nak ubah hidup , boleh belajar dengan rajin dan dapat memberi komitmen yang tinggi
.
Boleh terus whatsapp saya ,
011-11454330 ( Hasif )
.
.
#BMLYoungsters #BMLRizQ #BMLFamily #MisiRaya2017 #Misi2017 #YoungEntrepreneurSuccessQuotes #auditt #WeShareYouDecideWeGuide #SkillBoostResult #AnakMudaBerniaga #Lillahitaala #RoadTo6Figures #YoungEntrepreneurTheBeast #uitm #ukm #usm #upsi
Meeting With Team and Fighter Melaka Tonight 💪💪💪 , . . . Saya sedang mencari 10 orang anak muda yang perlukan mentor untuk di guide sehingga SUCCESS . Saya hanya mahukan yang berumur 18tahun-25tahun sahaja , serta yang serius nak ubah hidup , boleh belajar dengan rajin dan dapat memberi komitmen yang tinggi . Boleh terus whatsapp saya , 011-11454330 ( Hasif ) . . #BMLYoungsters  #BMLRizQ  #BMLFamily  #MisiRaya2017  #Misi2017  #YoungEntrepreneurSuccessQuotes  #auditt  #WeShareYouDecideWeGuide  #SkillBoostResult  #AnakMudaBerniaga  #Lillahitaala  #RoadTo6Figures  #YoungEntrepreneurTheBeast  #uitm  #ukm  #usm  #upsi 
Sebelum tidur minum teatox mimpimika dulu ye supaya esok pagi terus membuang 😬 jaga pantang pastu konsisten minum  inshaAllah boleh turun berat badan 😘 dm/whatsapp 0102721078. COD: Tg.Malim. Postage: Isnin-Jumaat 😘
#mimpimika #mimpimikateam #agentmimpimika #codtgmalim #upsi #psas #tehdetox
💃 Lets Dance PPAP ! 🙆
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#like4like #instavideo #loveit #lfl #asian #cosplay #anime #rezero #cosplayer #cosplayindonesia #latepost #upsi
Panda bear 110 cm 🐼
.
Harga RM 140 🐼🐼🐼
.
FREE POSTAGE SEM 🐼🐼
.
✨ GEBUUU
📌COMEL
📍BESAR
📎LEMBUT
✔100% kapas polyster
.
0⃣1⃣1⃣- 2⃣1⃣0⃣9⃣5⃣2⃣9⃣7⃣
.
🇲🇾 0 1 1- 2 1 0 9 5 2 9 7 📱📱
.
#teddybear
#freepostage 
#freewishcard
#freelove 
#teddybeargemok
#teddybearbesarmurah
#teddybearmurah
#teddybearmurahmalaysia
#teddybearbesarmalaysia
#chocojar_teddybear #teddybearlover 
#uitm #upsi #utm #ukm #usm #um #ump #utp #usim #msu #unisel
Panda bear 110 cm 🐼 . Harga RM 140 🐼🐼🐼 . FREE POSTAGE SEM 🐼🐼 . ✨ GEBUUU 📌COMEL 📍BESAR 📎LEMBUT ✔100% kapas polyster . 0⃣1⃣1⃣- 2⃣1⃣0⃣9⃣5⃣2⃣9⃣7⃣ . 🇲🇾 0 1 1- 2 1 0 9 5 2 9 7 📱📱 . #teddybear  #freepostage  #freewishcard  #freelove  #teddybeargemok  #teddybearbesarmurah  #teddybearmurah  #teddybearmurahmalaysia  #teddybearbesarmalaysia  #chocojar_teddybear  #teddybearlover  #uitm  #upsi  #utm  #ukm  #usm  #um  #ump  #utp  #usim  #msu  #unisel 
TAHNIAH SIFU AMIN !!!!
.
Dalam masa 3 bulan je sifu amin buat banyak nih 😅 Agak2 apa rahsia dia erkk ??
.
Apa yg rahsianya sampai hebat mcm nii...haha😅😅 Salah satunya rahsia sifu amin ialah ilmu business yg hebat 👔
.
Buktinya baru2 ni yg budak SPM keluar keta Audi tu ialah anak didik sifu amin sendrii, Hasil guide dari permulaan bisnes lagii tapi 4 bulan jee dia keluarkan audii😂Mmg jadi role model pembakar semangat anak2 muda lah nii🔥🔥salute bhaii
.
Nasihat anas lah utk korang, Cukup2 lah langgar dinding utk start bisnes, Meh sini belajar dan bermulaa , Tak salah pun ambik tau
.
Berita baik untuk rakan insta anas, Sifu amin akan buat road tour tak lama lagii....So siapa yg nak personal coaching ttg investment dan business directly dari sifu amin sendiri😍
.
Serius nak mulakan berniaga boleh tunggu untuk next post anas okeyhh... Anas akan upload tentatif road tour bersama tuan amin😘😘
.
📞017-2538436(Anas)
📞017-2538436(Anas)
📞017-2538436(Anas)
.
Tags:
#PGS2017 #ProjekMalas
#3L4KMudah #rahsiarealbisnes
#BETABusinessClub #otcmarket
#NewDiamondOrder #IPO
#BlackDiamondNetwork
#ProgramGandakanSimpanan2017
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU #UPSI #Uniten #UniKLMiiT #UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UniKLMFI
#UiTMShahAlam #UiTMDiHatiku #KPTMBangi #KPTMCheras
TAHNIAH SIFU AMIN !!!! . Dalam masa 3 bulan je sifu amin buat banyak nih 😅 Agak2 apa rahsia dia erkk ?? . Apa yg rahsianya sampai hebat mcm nii...haha😅😅 Salah satunya rahsia sifu amin ialah ilmu business yg hebat 👔 . Buktinya baru2 ni yg budak SPM keluar keta Audi tu ialah anak didik sifu amin sendrii, Hasil guide dari permulaan bisnes lagii tapi 4 bulan jee dia keluarkan audii😂Mmg jadi role model pembakar semangat anak2 muda lah nii🔥🔥salute bhaii . Nasihat anas lah utk korang, Cukup2 lah langgar dinding utk start bisnes, Meh sini belajar dan bermulaa , Tak salah pun ambik tau . Berita baik untuk rakan insta anas, Sifu amin akan buat road tour tak lama lagii....So siapa yg nak personal coaching ttg investment dan business directly dari sifu amin sendiri😍 . Serius nak mulakan berniaga boleh tunggu untuk next post anas okeyhh... Anas akan upload tentatif road tour bersama tuan amin😘😘 . 📞017-2538436(Anas) 📞017-2538436(Anas) 📞017-2538436(Anas) . Tags: #PGS2017  #ProjekMalas  #3L4KMudah  #rahsiarealbisnes  #BETABusinessClub  #otcmarket  #NewDiamondOrder  #IPO  #BlackDiamondNetwork  #ProgramGandakanSimpanan2017  #UTP  #USM  #UKM  #UPM  #GMI  #MSU  #UPSI  #Uniten  #UniKLMiiT  #UniKLUbis  #UniKLMicet  #UniKLIprom  #UniKLMestech  #UniKLBMi  #UniKLMFI  #UiTMShahAlam  #UiTMDiHatiku  #KPTMBangi  #KPTMCheras 
Stop asking what people have done to you.Ask yourself, what was your contribution for them..
.
.
.
Hari ni sya akan bantu awk untuk menajana side income dgn hanya menggunakan smart fon sahaja.Dengan syarat:
.
.
Awk betul2 serious untuk bagi komitmen dlam bisnes ni ✔️
.
Awk ade smart fon ✔️
.
Awk ade data/internet ✔️
.
Awk ade modal ✔️
.
Join harini sya akan bantu awk.50% keje awk sy buat.
.
OFFER NI HANYA KPDA 5 ORG TERAWAL YG PM SAHAJA.
.

For business purpose:
WAFI A'ISH
📞017-9642993 whatsapp/call
📞017-9642993 whatsapp/call
📞017-9642993 whatsapp/call
#WafiLifeStyle😎
#GammaNetwork
#BusinessSchoolClub
http://www.otcmarket.com
.
#WafiMillionaire #OnlineSkillsStage3 #um #universitimalaya #unikl #utm #usm #upm #uia #ukm #UTeM #utar #unikl #utm #usm #lofattah #uiagombak #uum #unimas #usim #upsi #ump #uniSZA #uthm #usas  #kuis #unisel
Stop asking what people have done to you.Ask yourself, what was your contribution for them.. . . . Hari ni sya akan bantu awk untuk menajana side income dgn hanya menggunakan smart fon sahaja.Dengan syarat: . . Awk betul2 serious untuk bagi komitmen dlam bisnes ni ✔️ . Awk ade smart fon ✔️ . Awk ade data/internet ✔️ . Awk ade modal ✔️ . Join harini sya akan bantu awk.50% keje awk sy buat. . OFFER NI HANYA KPDA 5 ORG TERAWAL YG PM SAHAJA. . For business purpose: WAFI A'ISH 📞017-9642993 whatsapp/call 📞017-9642993 whatsapp/call 📞017-9642993 whatsapp/call #WafiLifeStyle 😎 #GammaNetwork  #BusinessSchoolClub  http://www.otcmarket.com . #WafiMillionaire  #OnlineSkillsStage3  #um  #universitimalaya  #unikl  #utm  #usm  #upm  #uia  #ukm  #UTeM  #utar  #unikl  #utm  #usm  #lofattah  #uiagombak  #uum  #unimas  #usim  #upsi  #ump  #uniSZA  #uthm  #usas  #kuis  #unisel 
WANGIAN TAHAN LAMA DI DUNIA DIBONGKARKAN!!!
.
.
NAK TAK kalau perfume TAHAN 8-12JAM kalau di KULIT?
NAK TAK kalau perfume TAHAN 2-3HARI kalau di PAKAIAN!
.
.
.
Jom dapatkan ADNAA PERFUME
. 
GUARANTEE!!!!!!
.
RM60/botol, dan RM100 untuk 2 BOTOL!!! 50ML Pulak tuuu!!!! Mana nak dapat botol besar dengan harga macam tuu!?
50ML tahan 3-4bulan haa!
.
.
.nak try meh klik link ni ok;

http://tinyurl.com/zrk4e9r

Nak order whatsapp je kami terus kami di 0122511902!!! 💅🏿💅🏿💅🏿💅🏿💅🏿 #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand
#selangor #perak #upsi #adnaatanjungmalim #adnaaperfume #boosterwhitening #kosmetikmurah #kkb #adnaatanjungmalim #kosmetikmurah #jualanmurah #bazarpaknil #lokalbrand #kkb #adnaatanjungmalim #boosterwhitening #kosmetikmurah #adnaaperfume #adnaatanjungmalim #kosmetikmurah #boosterwhiteningmurah #terlajaklaris  #instafamous #borong #hargamurahmurah
WANGIAN TAHAN LAMA DI DUNIA DIBONGKARKAN!!! . . NAK TAK kalau perfume TAHAN 8-12JAM kalau di KULIT? NAK TAK kalau perfume TAHAN 2-3HARI kalau di PAKAIAN! . . . Jom dapatkan ADNAA PERFUME . GUARANTEE!!!!!! . RM60/botol, dan RM100 untuk 2 BOTOL!!! 50ML Pulak tuuu!!!! Mana nak dapat botol besar dengan harga macam tuu!? 50ML tahan 3-4bulan haa! . . .nak try meh klik link ni ok; http://tinyurl.com/zrk4e9r Nak order whatsapp je kami terus kami di 0122511902!!! 💅🏿💅🏿💅🏿💅🏿💅🏿 #sayajual  #sayajualmurah  #jualanku  #bazaarpaknil  #malaysia  #festival  #sayajualonline  #streetfashion  #carousellMY  #lokalah  #malaysiaonlineshop  #bazaar  #bazaaronline  #sapotlokal  #lokalbrand  #selangor  #perak  #upsi  #adnaatanjungmalim  #adnaaperfume  #boosterwhitening  #kosmetikmurah  #kkb  #adnaatanjungmalim  #kosmetikmurah  #jualanmurah  #bazarpaknil  #lokalbrand  #kkb  #adnaatanjungmalim  #boosterwhitening  #kosmetikmurah  #adnaaperfume  #adnaatanjungmalim  #kosmetikmurah  #boosterwhiteningmurah  #terlajaklaris  #instafamous  #borong  #hargamurahmurah 
Nyesal kalau tak cube daei sekarang,😈 Hari-hari kami dapat feedback 
Hari-hari kami dapat repeat oder sampai 2 3 botol ,❤❤ Alhamdulillah sangat-sangat. Siapa lagi tak cuba jom cuba sekarang nanti gebu putih flawless🎈🎈 .
🍂Kulit putih 3x ganda
🍂Mehilangkan parut lama
🍂Mengecilkan liang roma terbuka
🍂Mengecutkan JERAWAT .
🍂Menyingkir kan toksin dlm bdn
🍂Kulit gebu,lembap & pink

Klik link ni tuk terus kepada kami; 
http://tinyurl.com/hos65at 
Whatsapp saya untuk details; 0122511902 
#instafamous #terlajaklaris #boosterwhiteningmurah #kosmetikmurah #boosterwhitening #boosterwhiteningperak #boosterwhiteningmalaysia #boosterwhiteningbyshhazbeauty #kapsulmutiara #mutiara #bazarpaknil #bazaronline #lokalbrand #localbrand #ipoh #gopeng #collagen #upsi #psastrong #hargamurah
Nyesal kalau tak cube daei sekarang,😈 Hari-hari kami dapat feedback Hari-hari kami dapat repeat oder sampai 2 3 botol ,❤❤ Alhamdulillah sangat-sangat. Siapa lagi tak cuba jom cuba sekarang nanti gebu putih flawless🎈🎈 . 🍂Kulit putih 3x ganda 🍂Mehilangkan parut lama 🍂Mengecilkan liang roma terbuka 🍂Mengecutkan JERAWAT . 🍂Menyingkir kan toksin dlm bdn 🍂Kulit gebu,lembap & pink Klik link ni tuk terus kepada kami; http://tinyurl.com/hos65at Whatsapp saya untuk details; 0122511902 #instafamous  #terlajaklaris  #boosterwhiteningmurah  #kosmetikmurah  #boosterwhitening  #boosterwhiteningperak  #boosterwhiteningmalaysia  #boosterwhiteningbyshhazbeauty  #kapsulmutiara  #mutiara  #bazarpaknil  #bazaronline  #lokalbrand  #localbrand  #ipoh  #gopeng  #collagen  #upsi  #psastrong  #hargamurah 
Nyesal kalau tak cube daei sekarang,😈 Hari-hari kami dapat feedback 
Hari-hari kami dapat repeat oder sampai 2 3 botol ,❤❤ Alhamdulillah sangat-sangat. Siapa lagi tak cuba jom cuba sekarang nanti gebu putih flawless🎈🎈 .
🍂Kulit putih 3x ganda
🍂Mehilangkan parut lama
🍂Mengecilkan liang roma terbuka
🍂Mengecutkan JERAWAT .
🍂Menyingkir kan toksin dlm bdn
🍂Kulit gebu,lembap & pink

Klik link ni tuk terus kepada kami; 
http://tinyurl.com/hos65at 
Whatsapp saya untuk details; 0122511902 
#instafamous #terlajaklaris #boosterwhiteningmurah #kosmetikmurah #boosterwhitening #boosterwhiteningperak #boosterwhiteningmalaysia #boosterwhiteningbyshhazbeauty #kapsulmutiara #mutiara #bazarpaknil #bazaronline #lokalbrand #localbrand #ipoh #gopeng #collagen #upsi #psastrong #hargamurah
Nyesal kalau tak cube daei sekarang,😈 Hari-hari kami dapat feedback Hari-hari kami dapat repeat oder sampai 2 3 botol ,❤❤ Alhamdulillah sangat-sangat. Siapa lagi tak cuba jom cuba sekarang nanti gebu putih flawless🎈🎈 . 🍂Kulit putih 3x ganda 🍂Mehilangkan parut lama 🍂Mengecilkan liang roma terbuka 🍂Mengecutkan JERAWAT . 🍂Menyingkir kan toksin dlm bdn 🍂Kulit gebu,lembap & pink Klik link ni tuk terus kepada kami; http://tinyurl.com/hos65at Whatsapp saya untuk details; 0122511902 #instafamous  #terlajaklaris  #boosterwhiteningmurah  #kosmetikmurah  #boosterwhitening  #boosterwhiteningperak  #boosterwhiteningmalaysia  #boosterwhiteningbyshhazbeauty  #kapsulmutiara  #mutiara  #bazarpaknil  #bazaronline  #lokalbrand  #localbrand  #ipoh  #gopeng  #collagen  #upsi  #psastrong  #hargamurah 
Nyesal kalau tak cube daei sekarang,😈 Hari-hari kami dapat feedback 
Hari-hari kami dapat repeat oder sampai 2 3 botol ,❤❤ Alhamdulillah sangat-sangat. Siapa lagi tak cuba jom cuba sekarang nanti gebu putih flawless🎈🎈 .
🍂Kulit putih 3x ganda
🍂Mehilangkan parut lama
🍂Mengecilkan liang roma terbuka
🍂Mengecutkan JERAWAT .
🍂Menyingkir kan toksin dlm bdn
🍂Kulit gebu,lembap & pink

Klik link ni tuk terus kepada kami; 
http://tinyurl.com/hos65at 
Whatsapp saya untuk details; 0122511902 
#instafamous #terlajaklaris #boosterwhiteningmurah #kosmetikmurah #boosterwhitening #boosterwhiteningperak #boosterwhiteningmalaysia #boosterwhiteningbyshhazbeauty #kapsulmutiara #mutiara #bazarpaknil #bazaronline #lokalbrand #localbrand #ipoh #gopeng #collagen #upsi #psastrong #hargamurah
Nyesal kalau tak cube daei sekarang,😈 Hari-hari kami dapat feedback Hari-hari kami dapat repeat oder sampai 2 3 botol ,❤❤ Alhamdulillah sangat-sangat. Siapa lagi tak cuba jom cuba sekarang nanti gebu putih flawless🎈🎈 . 🍂Kulit putih 3x ganda 🍂Mehilangkan parut lama 🍂Mengecilkan liang roma terbuka 🍂Mengecutkan JERAWAT . 🍂Menyingkir kan toksin dlm bdn 🍂Kulit gebu,lembap & pink Klik link ni tuk terus kepada kami; http://tinyurl.com/hos65at Whatsapp saya untuk details; 0122511902 #instafamous  #terlajaklaris  #boosterwhiteningmurah  #kosmetikmurah  #boosterwhitening  #boosterwhiteningperak  #boosterwhiteningmalaysia  #boosterwhiteningbyshhazbeauty  #kapsulmutiara  #mutiara  #bazarpaknil  #bazaronline  #lokalbrand  #localbrand  #ipoh  #gopeng  #collagen  #upsi  #psastrong  #hargamurah 
3 bags rm50 including postage. Grab yours today 💕💕 whatsapp 018-470-4358 #totebagmurahmalaysia #totebagmurah #totebagplain #upsi #politeknik #sayajualbeg #plaintotebag
BONIA GRED AAA
2 in  1 
YBN6275/1013

Color Maroon/ PURPLE /  PINK / BROWN / BLACK

Material Quality Artificial Leather
Width (cm) 33
Height (cm) 24
Bottom Width (cm) 14
Handle (cm) 12
Strap (cm) adjustable
Pocket Inside Bag 4
Pocket Outside Bag 1

PRICE: RM 110 SM/ RM 117 SS

Whatsapp 019-9186670 for fast respon.. ☺

#handbag #slingbag #begtangan #begtanganmurah #handbagmalaysia #handbagmurah #begmurah #handbagcantik #bazarpaknil #purse #handbagonline #begtanganwanita #begwanita #handbagmampumilik #uitm #utm #usm #uum #upsi #unimap #ipgmelaka #uitmdungun #uitmpuncakperdana #uitmmachang #sabah #sarawak #terengganu #pahang
BONIA GRED AAA 2 in 1 YBN6275/1013 Color Maroon/ PURPLE / PINK / BROWN / BLACK Material Quality Artificial Leather Width (cm) 33 Height (cm) 24 Bottom Width (cm) 14 Handle (cm) 12 Strap (cm) adjustable Pocket Inside Bag 4 Pocket Outside Bag 1 PRICE: RM 110 SM/ RM 117 SS Whatsapp 019-9186670 for fast respon.. ☺ #handbag  #slingbag  #begtangan  #begtanganmurah  #handbagmalaysia  #handbagmurah  #begmurah  #handbagcantik  #bazarpaknil  #purse  #handbagonline  #begtanganwanita  #begwanita  #handbagmampumilik  #uitm  #utm  #usm  #uum  #upsi  #unimap  #ipgmelaka  #uitmdungun  #uitmpuncakperdana  #uitmmachang  #sabah  #sarawak  #terengganu  #pahang 
Schaut euch diese Ecke an! #mirgehtechtgleich... #upsi #heimwerkerheldin
Miss Perry Cutie Ribbon In Pink"
.

Size : 35 36 37 38 39 40 41
.

Colour : Nude, Purple , Black, light brown, Pink

Material : Premium Quality of Super Comfy Jelly
.

Height : 3 cm
.

Gred : Copy Ori 1:1 (Highest Quality)
.

Price : RM 39 onlyyyy (Super murah)  Combo 3 RM 100
Tag kekawan korang!!
.

Whatsapp/Telegram 013 9412090
.

#sayajualkasut #monobomurah #kasutmurah #uitmpalam #upsi #sayajualmurahh #visitmyig #jellyshoes
APA ITU EMAS FIZIKAL?

Pelaburan emas secara fizikal boleh dibahagikan kpd 3 kategori iaitu

SYILING EMAS (DINAR)

JONGKONG EMAS (GOLDBAR)

BARANG KEMAS

SYILING EMAS & JONGKONG EMAS boleh dikategorikan sebagai emas pelaburan sebab ia dibuat khusus utk tujuan pelaburan. 
BARANG KEMAS pula bukanlah pelaburan emas yg baik kerana harganya tinggi disebabkan kos upah membuat barang kemas tersebut. Selain itu, susut nilai (spread) bagi barang kemas adalah tinggi (25% - 40%). Group perkongsian tips dan info menarik bisnes EMAS :
.
Whatsapp 019.7870062 / 012.7959137
.
#regrann #powergold #powergold #regrann #barangkemasmurah #emas916 #rantaitanganemas #barangkemas #sayajualemasmurah #stokispowergoldsegamat #powergold #busan #cincinemas #instashopmalaysia #igersmalaysia #emas916 #barangkemas  #jualemasonline #sayajual #ukm #utm #usm #upm #ump #uniten #uitm #upsi #unikl #goldbar #emas999 #emas916 #tambahpendapatan #peluangbisnes #sideincome #1g1bulan1keluarga #sarijutawanemas
APA ITU EMAS FIZIKAL? Pelaburan emas secara fizikal boleh dibahagikan kpd 3 kategori iaitu SYILING EMAS (DINAR) JONGKONG EMAS (GOLDBAR) BARANG KEMAS SYILING EMAS & JONGKONG EMAS boleh dikategorikan sebagai emas pelaburan sebab ia dibuat khusus utk tujuan pelaburan. BARANG KEMAS pula bukanlah pelaburan emas yg baik kerana harganya tinggi disebabkan kos upah membuat barang kemas tersebut. Selain itu, susut nilai (spread) bagi barang kemas adalah tinggi (25% - 40%). Group perkongsian tips dan info menarik bisnes EMAS : . Whatsapp 019.7870062 / 012.7959137 . #regrann  #powergold  #powergold  #regrann  #barangkemasmurah  #emas916  #rantaitanganemas  #barangkemas  #sayajualemasmurah  #stokispowergoldsegamat  #powergold  #busan  #cincinemas  #instashopmalaysia  #igersmalaysia  #emas916  #barangkemas   #jualemasonline  #sayajual  #ukm  #utm  #usm  #upm  #ump  #uniten  #uitm  #upsi  #unikl  #goldbar  #emas999  #emas916  #tambahpendapatan  #peluangbisnes  #sideincome  #1g1bulan1keluarga  #sarijutawanemas 
Ada tak sesiapa kat sini yang dah cuba bermacam-macam cara untuk diet tapi berat badan masih lagi tak turun-turun? Selain daripada bersenam, korang juga boleh tambahkan supplement dalam program diet korang untuk mendapatkan hasil yang optimum. .
.
.
Kali ni Sarah nak share dengan korang semua tentang detoksifikasi melalui supplement Shaklee. Detoksifikasi ni  memberi kesan hebat tau untuk kuruskan badan dengan cepat seperti:
.
✔Mengoptimumkan prestasi pencernaan dan serapan zat
✔Mengeluarkan toksik daripada tubuh
✔Mengeluarkan air berlebihan yang disimpan dalam tubuh yang mengakibatkan perut buncit
✔Menyihatkan perut
✔Mengempiskan perut
.
.
WA 01120702470
.
#shaklee#shakleekl#shakleemalaysia#shakleemurah#shakleeindependentdistributor#shakleehargaahli#promotion#promosi#bazarpaknilmurah#bazarpaknil#sayajualonline#igersmalaysia#vitalea#ostemetrix#lecithin#setkurus#setkurusshaklee#setmilkbooster#uiakuantan#uitm#uniten#utm#umk#unisza#ukm#upm#upsi#kuis
Ada tak sesiapa kat sini yang dah cuba bermacam-macam cara untuk diet tapi berat badan masih lagi tak turun-turun? Selain daripada bersenam, korang juga boleh tambahkan supplement dalam program diet korang untuk mendapatkan hasil yang optimum. . . . Kali ni Sarah nak share dengan korang semua tentang detoksifikasi melalui supplement Shaklee. Detoksifikasi ni memberi kesan hebat tau untuk kuruskan badan dengan cepat seperti: . ✔Mengoptimumkan prestasi pencernaan dan serapan zat ✔Mengeluarkan toksik daripada tubuh ✔Mengeluarkan air berlebihan yang disimpan dalam tubuh yang mengakibatkan perut buncit ✔Menyihatkan perut ✔Mengempiskan perut . . WA 01120702470 . #shaklee #shakleekl #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeindependentdistributor #shakleehargaahli #promotion #promosi #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #sayajualonline #igersmalaysia #vitalea #ostemetrix #lecithin #setkurus #setkurusshaklee #setmilkbooster #uiakuantan #uitm #uniten #utm #umk #unisza #ukm #upm #upsi #kuis 
Ada tak sesiapa kat sini yang dah cuba bermacam-macam cara untuk diet tapi berat badan masih lagi tak turun-turun? Selain daripada bersenam, korang juga boleh tambahkan supplement dalam program diet korang untuk mendapatkan hasil yang optimum. .
.
.
Kali ni Sarah nak share dengan korang semua tentang detoksifikasi melalui supplement Shaklee. Detoksifikasi ni  memberi kesan hebat tau untuk kuruskan badan dengan cepat seperti:
.
✔Mengoptimumkan prestasi pencernaan dan serapan zat
✔Mengeluarkan toksik daripada tubuh
✔Mengeluarkan air berlebihan yang disimpan dalam tubuh yang mengakibatkan perut buncit
✔Menyihatkan perut
✔Mengempiskan perut
.
.
WA 01120702470
.
#shaklee#shakleekl#shakleemalaysia#shakleemurah#shakleeindependentdistributor#shakleehargaahli#promotion#promosi#bazarpaknilmurah#bazarpaknil#sayajualonline#igersmalaysia#vitalea#ostemetrix#lecithin#setkurus#setkurusshaklee#setmilkbooster#uiakuantan#uitm#uniten#utm#umk#unisza#ukm#upm#upsi#kuis
Ada tak sesiapa kat sini yang dah cuba bermacam-macam cara untuk diet tapi berat badan masih lagi tak turun-turun? Selain daripada bersenam, korang juga boleh tambahkan supplement dalam program diet korang untuk mendapatkan hasil yang optimum. . . . Kali ni Sarah nak share dengan korang semua tentang detoksifikasi melalui supplement Shaklee. Detoksifikasi ni memberi kesan hebat tau untuk kuruskan badan dengan cepat seperti: . ✔Mengoptimumkan prestasi pencernaan dan serapan zat ✔Mengeluarkan toksik daripada tubuh ✔Mengeluarkan air berlebihan yang disimpan dalam tubuh yang mengakibatkan perut buncit ✔Menyihatkan perut ✔Mengempiskan perut . . WA 01120702470 . #shaklee #shakleekl #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeindependentdistributor #shakleehargaahli #promotion #promosi #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #sayajualonline #igersmalaysia #vitalea #ostemetrix #lecithin #setkurus #setkurusshaklee #setmilkbooster #uiakuantan #uitm #uniten #utm #umk #unisza #ukm #upm #upsi #kuis 
Effect kamera katanya..sbb tu gambar blur gitu..😂😂 akak ni makan dgn nasi panas2..cengini👍😋😋😋
Hujung2 bulan ni tak de bajet?ambik nasi kosong ikan goreng sekor pn dh rm7😞😞..tak payah risau dh..beli sambal bilis kering ni dengan harga yg murah boleh makan banyak kali.😱😱.tak perlu risau dh xcukup duit nak beli makanan esok..makan dengan nasi kosong pn dh kenyang dh..makan dengan roti pn sodapp😋😋..
Wssap untuk order.. 0174573775
#instashopmalaysia #studentlife #kelantan #perak #terengganu #penang #negeri9 #selangor #melaka #johor #perlis #pahang #kedah #sabah #sarawak #uitm #uum #upsi #kkm #utem #utm #upm #usm #ipg #unisza #umt #sayajual #murah #sambalbiliskering #posmalaysia
Effect kamera katanya..sbb tu gambar blur gitu..😂😂 akak ni makan dgn nasi panas2..cengini👍😋😋😋 Hujung2 bulan ni tak de bajet?ambik nasi kosong ikan goreng sekor pn dh rm7😞😞..tak payah risau dh..beli sambal bilis kering ni dengan harga yg murah boleh makan banyak kali.😱😱.tak perlu risau dh xcukup duit nak beli makanan esok..makan dengan nasi kosong pn dh kenyang dh..makan dengan roti pn sodapp😋😋.. Wssap untuk order.. 0174573775 #instashopmalaysia  #studentlife  #kelantan  #perak  #terengganu  #penang  #negeri9  #selangor  #melaka  #johor  #perlis  #pahang  #kedah  #sabah  #sarawak  #uitm  #uum  #upsi  #kkm  #utem  #utm  #upm  #usm  #ipg  #unisza  #umt  #sayajual  #murah  #sambalbiliskering  #posmalaysia 
Nah..ready utk pos ke penang esok..😊😊
Hujung2 bulan ni tak de bajet?ambik nasi kosong ikan goreng sekor pn dh rm7😞😞..tak payah risau dh..beli sambal bilis kering ni dengan harga yg murah boleh makan banyak kali.😱😱.tak perlu risau dh xcukup duit nak beli makanan esok..makan dengan nasi kosong pn dh kenyang dh..makan dengan roti pn sodapp😋😋..
Wssap untuk order.. 0174573775
#instashopmalaysia #studentlife #kelantan #perak #terengganu #penang #negeri9 #selangor #melaka #johor #perlis #pahang #kedah #sabah #sarawak #uitm #uum #upsi #kkm #utem #utm #upm #usm #ipg #unisza #umt #sayajual #murah #sambalbiliskering #posmalaysia
Nah..ready utk pos ke penang esok..😊😊 Hujung2 bulan ni tak de bajet?ambik nasi kosong ikan goreng sekor pn dh rm7😞😞..tak payah risau dh..beli sambal bilis kering ni dengan harga yg murah boleh makan banyak kali.😱😱.tak perlu risau dh xcukup duit nak beli makanan esok..makan dengan nasi kosong pn dh kenyang dh..makan dengan roti pn sodapp😋😋.. Wssap untuk order.. 0174573775 #instashopmalaysia  #studentlife  #kelantan  #perak  #terengganu  #penang  #negeri9  #selangor  #melaka  #johor  #perlis  #pahang  #kedah  #sabah  #sarawak  #uitm  #uum  #upsi  #kkm  #utem  #utm  #upm  #usm  #ipg  #unisza  #umt  #sayajual  #murah  #sambalbiliskering  #posmalaysia 
Kurung cotton for raya? Kenapa tidak 👏🏻👏🏻👏🏻 Ringkas, selesa dan ayu sangat ! Whatsapp 0173698064 utk best price 😍

#kurungcotton #cotton #bajukurung #muslimah #uitm #upm #upsi #ukm
Nike Huarache👟
.
Blue (36-45)
All Black (40-44)
Black Soldier (37-45)
RM165
.
.
Free Postage😱
.
.
How to order? ↪Screenshot gambar kasut
↪ Ws 0134955113 to order
.
.
#kasut #kasutmurah #kasutMY #Malaya #Malaysian #nikemalaysia #sayajualkasutmurah #nike #adidas #puma  #newbakance #uitm #uia #upm #uum #upsi #politeknik
Puma Rihanna👟
RM95
Saiz 36-40 .
Free Postage😱
.
.
How to order? ↪Screenshot gambar kasut
↪ Ws 0134955113 to order
.
.
#kasut #kasutmurah #kasutMY #Malaya #Malaysian #nikemalaysia #sayajualkasutmurah #nike #adidas #puma  #newbakance #uitm #uia #upm #uum #upsi #politeknik
Airmax Thea👟
RM165
Size 40-45
Limited Size❗
.
Free Postage 😱
.
.
How to order? ↪Screenshot gambar kasut
↪ Ws 0134955113 to order
.
.
#kasut #kasutmurah #kasutMY #Malaya #Malaysian #nikemalaysia #sayajualkasutmurah #nike #adidas #puma  #newbakance #uitm #uia #upm #uum #upsi #politeknik
Kenangan minggu lalu.

Baju ni beli kt #upsi time pesta konvo. Tahun ni keno g plop la beli baju baru.
Kenangan minggu lalu. Baju ni beli kt #upsi  time pesta konvo. Tahun ni keno g plop la beli baju baru.
Collagen Eye Mask ❤
.
Fungsi ;-
- Mengurangkan lingkaran hitam dibawah mata.
- Mengurangkan kedutan pada bawah mata.
- Menyegarkan mata.

Harga murah²!!! RM1 RM1 RM1
Beli borong dapat lagi murah 😍
.

#thenabilashop #bazaarpaknil #kedaionline #igshop #igonline #instaonline #instahop #trustedseller #student #unisel #msu #uitm #uum #upsi #maskmurah #maskerrm1 #kosmetikmurah #sayajualmurah #eyemask #eyemaskborong #eyemaskmurah
Nyesal kalau tak cube daei sekarang,😈 Hari-hari kami dapat feedback 
Hari-hari kami dapat repeat oder sampai 2 3 botol ,❤❤ Alhamdulillah sangat-sangat. Siapa lagi tak cuba jom cuba sekarang nanti gebu putih flawless🎈🎈 .
🍂Kulit putih 3x ganda
🍂Mehilangkan parut lama
🍂Mengecilkan liang roma terbuka
🍂Mengecutkan JERAWAT .
🍂Menyingkir kan toksin dlm bdn
🍂Kulit gebu,lembap & pink

Klik link ni tuk terus kepada kami; 
http://tinyurl.com/hos65at 
Whatsapp saya untuk details; 0122511902 
#instafamous #terlajaklaris #boosterwhiteningmurah #kosmetikmurah #boosterwhitening #boosterwhiteningperak #boosterwhiteningmalaysia #boosterwhiteningbyshhazbeauty #kapsulmutiara #mutiara #bazarpaknil #bazaronline #lokalbrand #localbrand #ipoh #gopeng #collagen #upsi #psastrong #hargamurah
Nyesal kalau tak cube daei sekarang,😈 Hari-hari kami dapat feedback Hari-hari kami dapat repeat oder sampai 2 3 botol ,❤❤ Alhamdulillah sangat-sangat. Siapa lagi tak cuba jom cuba sekarang nanti gebu putih flawless🎈🎈 . 🍂Kulit putih 3x ganda 🍂Mehilangkan parut lama 🍂Mengecilkan liang roma terbuka 🍂Mengecutkan JERAWAT . 🍂Menyingkir kan toksin dlm bdn 🍂Kulit gebu,lembap & pink Klik link ni tuk terus kepada kami; http://tinyurl.com/hos65at Whatsapp saya untuk details; 0122511902 #instafamous  #terlajaklaris  #boosterwhiteningmurah  #kosmetikmurah  #boosterwhitening  #boosterwhiteningperak  #boosterwhiteningmalaysia  #boosterwhiteningbyshhazbeauty  #kapsulmutiara  #mutiara  #bazarpaknil  #bazaronline  #lokalbrand  #localbrand  #ipoh  #gopeng  #collagen  #upsi  #psastrong  #hargamurah 
Nyesal kalau tak cube daei sekarang,😈 Hari-hari kami dapat feedback 
Hari-hari kami dapat repeat oder sampai 2 3 botol ,❤❤ Alhamdulillah sangat-sangat. Siapa lagi tak cuba jom cuba sekarang nanti gebu putih flawless🎈🎈 .
🍂Kulit putih 3x ganda
🍂Mehilangkan parut lama
🍂Mengecilkan liang roma terbuka
🍂Mengecutkan JERAWAT .
🍂Menyingkir kan toksin dlm bdn
🍂Kulit gebu,lembap & pink

Klik link ni tuk terus kepada kami; 
http://tinyurl.com/hos65at 
Whatsapp saya untuk details; 0122511902 
#instafamous #terlajaklaris #boosterwhiteningmurah #kosmetikmurah #boosterwhitening #boosterwhiteningperak #boosterwhiteningmalaysia #boosterwhiteningbyshhazbeauty #kapsulmutiara #mutiara #bazarpaknil #bazaronline #lokalbrand #localbrand #ipoh #gopeng #collagen #upsi #psastrong #hargamurah
Nyesal kalau tak cube daei sekarang,😈 Hari-hari kami dapat feedback Hari-hari kami dapat repeat oder sampai 2 3 botol ,❤❤ Alhamdulillah sangat-sangat. Siapa lagi tak cuba jom cuba sekarang nanti gebu putih flawless🎈🎈 . 🍂Kulit putih 3x ganda 🍂Mehilangkan parut lama 🍂Mengecilkan liang roma terbuka 🍂Mengecutkan JERAWAT . 🍂Menyingkir kan toksin dlm bdn 🍂Kulit gebu,lembap & pink Klik link ni tuk terus kepada kami; http://tinyurl.com/hos65at Whatsapp saya untuk details; 0122511902 #instafamous  #terlajaklaris  #boosterwhiteningmurah  #kosmetikmurah  #boosterwhitening  #boosterwhiteningperak  #boosterwhiteningmalaysia  #boosterwhiteningbyshhazbeauty  #kapsulmutiara  #mutiara  #bazarpaknil  #bazaronline  #lokalbrand  #localbrand  #ipoh  #gopeng  #collagen  #upsi  #psastrong  #hargamurah 
WANGIAN TAHAN LAMA DI DUNIA DIBONGKARKAN!!!
.
.
NAK TAK kalau perfume TAHAN 8-12JAM kalau di KULIT?
NAK TAK kalau perfume TAHAN 2-3HARI kalau di PAKAIAN!
.
.
.
Jom dapatkan ADNAA PERFUME
. 
GUARANTEE!!!!!!
.
RM60/botol, dan RM100 untuk 2 BOTOL!!! 50ML Pulak tuuu!!!! Mana nak dapat botol besar dengan harga macam tuu!?
50ML tahan 3-4bulan haa!
.
.
.nak try meh klik link ni ok;

http://tinyurl.com/zrk4e9r

Nak order whatsapp je kami terus kami di 0122511902!!! 💅🏿💅🏿💅🏿💅🏿💅🏿 #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand
#selangor #perak #upsi #adnaatanjungmalim #adnaaperfume #boosterwhitening #kosmetikmurah #kkb #adnaatanjungmalim #kosmetikmurah #jualanmurah #bazarpaknil #lokalbrand #kkb #adnaatanjungmalim #boosterwhitening #kosmetikmurah #adnaaperfume #adnaatanjungmalim #kosmetikmurah #boosterwhiteningmurah #terlajaklaris  #instafamous #borong #hargamurahmurah
WANGIAN TAHAN LAMA DI DUNIA DIBONGKARKAN!!! . . NAK TAK kalau perfume TAHAN 8-12JAM kalau di KULIT? NAK TAK kalau perfume TAHAN 2-3HARI kalau di PAKAIAN! . . . Jom dapatkan ADNAA PERFUME . GUARANTEE!!!!!! . RM60/botol, dan RM100 untuk 2 BOTOL!!! 50ML Pulak tuuu!!!! Mana nak dapat botol besar dengan harga macam tuu!? 50ML tahan 3-4bulan haa! . . .nak try meh klik link ni ok; http://tinyurl.com/zrk4e9r Nak order whatsapp je kami terus kami di 0122511902!!! 💅🏿💅🏿💅🏿💅🏿💅🏿 #sayajual  #sayajualmurah  #jualanku  #bazaarpaknil  #malaysia  #festival  #sayajualonline  #streetfashion  #carousellMY  #lokalah  #malaysiaonlineshop  #bazaar  #bazaaronline  #sapotlokal  #lokalbrand  #selangor  #perak  #upsi  #adnaatanjungmalim  #adnaaperfume  #boosterwhitening  #kosmetikmurah  #kkb  #adnaatanjungmalim  #kosmetikmurah  #jualanmurah  #bazarpaknil  #lokalbrand  #kkb  #adnaatanjungmalim  #boosterwhitening  #kosmetikmurah  #adnaaperfume  #adnaatanjungmalim  #kosmetikmurah  #boosterwhiteningmurah  #terlajaklaris  #instafamous  #borong  #hargamurahmurah 
WANGIAN TAHAN LAMA DI DUNIA DIBONGKARKAN!!!
.
.
NAK TAK kalau perfume TAHAN 8-12JAM kalau di KULIT?
NAK TAK kalau perfume TAHAN 2-3HARI kalau di PAKAIAN!
.
.
.
Jom dapatkan ADNAA PERFUME
. 
GUARANTEE!!!!!!
.
RM60/botol, dan RM100 untuk 2 BOTOL!!! 50ML Pulak tuuu!!!! Mana nak dapat botol besar dengan harga macam tuu!?
50ML tahan 3-4bulan haa!
.
.
.nak try meh klik link ni ok;

http://tinyurl.com/zrk4e9r

Nak order whatsapp je kami terus kami di 0122511902!!! 💅🏿💅🏿💅🏿💅🏿💅🏿 #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand
#selangor #perak #upsi #adnaatanjungmalim #adnaaperfume #boosterwhitening #kosmetikmurah #kkb #adnaatanjungmalim #kosmetikmurah #jualanmurah #bazarpaknil #lokalbrand #kkb #adnaatanjungmalim #boosterwhitening #kosmetikmurah #adnaaperfume #adnaatanjungmalim #kosmetikmurah #boosterwhiteningmurah #terlajaklaris  #instafamous #borong #hargamurahmurah
WANGIAN TAHAN LAMA DI DUNIA DIBONGKARKAN!!! . . NAK TAK kalau perfume TAHAN 8-12JAM kalau di KULIT? NAK TAK kalau perfume TAHAN 2-3HARI kalau di PAKAIAN! . . . Jom dapatkan ADNAA PERFUME . GUARANTEE!!!!!! . RM60/botol, dan RM100 untuk 2 BOTOL!!! 50ML Pulak tuuu!!!! Mana nak dapat botol besar dengan harga macam tuu!? 50ML tahan 3-4bulan haa! . . .nak try meh klik link ni ok; http://tinyurl.com/zrk4e9r Nak order whatsapp je kami terus kami di 0122511902!!! 💅🏿💅🏿💅🏿💅🏿💅🏿 #sayajual  #sayajualmurah  #jualanku  #bazaarpaknil  #malaysia  #festival  #sayajualonline  #streetfashion  #carousellMY  #lokalah  #malaysiaonlineshop  #bazaar  #bazaaronline  #sapotlokal  #lokalbrand  #selangor  #perak  #upsi  #adnaatanjungmalim  #adnaaperfume  #boosterwhitening  #kosmetikmurah  #kkb  #adnaatanjungmalim  #kosmetikmurah  #jualanmurah  #bazarpaknil  #lokalbrand  #kkb  #adnaatanjungmalim  #boosterwhitening  #kosmetikmurah  #adnaaperfume  #adnaatanjungmalim  #kosmetikmurah  #boosterwhiteningmurah  #terlajaklaris  #instafamous  #borong  #hargamurahmurah 
💕PROMOTION PRICE VALID UNTIL 31/3 ONLY💕
.
✅READY STOCK ITEM
✅FREE POSTAGE
✅FREE GIFT
✅SPECIAL PRICE
✅ONLY FOR FIRST 100 CUSTOMERS
.
.
🎉PROMOTION PRICE RM 120 ONLY🎉
🎉PROMOTION PRICE RM 120 ONLY🎉
🎉PROMOTION PRICE RM 120 ONLY🎉
.
❎NORMAL PRICE : RM 170 ❎
.
.
📱WhatsApp now to order 📱
019 463 2883
019 463 2883
019 463 2883
.
#blackheadremover #whiteheadremover #sedutblackhead #vacuumblackheadremover #hargamurah #promosilanjut #promosi #neelofa #lofattah #bisnesonline #tweezer #sayajualmurah #uitm #upsi #upm #belisekarang #terapiinstagram
💕PROMOTION PRICE VALID UNTIL 31/3 ONLY💕 . ✅READY STOCK ITEM ✅FREE POSTAGE ✅FREE GIFT ✅SPECIAL PRICE ✅ONLY FOR FIRST 100 CUSTOMERS . . 🎉PROMOTION PRICE RM 120 ONLY🎉 🎉PROMOTION PRICE RM 120 ONLY🎉 🎉PROMOTION PRICE RM 120 ONLY🎉 . ❎NORMAL PRICE : RM 170 ❎ . . 📱WhatsApp now to order 📱 019 463 2883 019 463 2883 019 463 2883 . #blackheadremover  #whiteheadremover  #sedutblackhead  #vacuumblackheadremover  #hargamurah  #promosilanjut  #promosi  #neelofa  #lofattah  #bisnesonline  #tweezer  #sayajualmurah  #uitm  #upsi  #upm  #belisekarang  #terapiinstagram 
💕PROMOTION PRICE VALID UNTIL 31/3 ONLY💕
.
✅READY STOCK ITEM
✅FREE POSTAGE
✅FREE GIFT
✅SPECIAL PRICE
✅ONLY FOR FIRST 100 CUSTOMERS
.
.
🎉PROMOTION PRICE RM 120 ONLY🎉
🎉PROMOTION PRICE RM 120 ONLY🎉
🎉PROMOTION PRICE RM 120 ONLY🎉
.
❎NORMAL PRICE : RM 170 ❎
.
.
📱WhatsApp now to order 📱
019 463 2883
019 463 2883
019 463 2883
.
#blackheadremover #whiteheadremover #sedutblackhead #vacuumblackheadremover #hargamurah #promosilanjut #promosi #neelofa #lofattah #bisnesonline #tweezer #sayajualmurah #uitm #upsi #upm #belisekarang #terapiinstagram
💕PROMOTION PRICE VALID UNTIL 31/3 ONLY💕 . ✅READY STOCK ITEM ✅FREE POSTAGE ✅FREE GIFT ✅SPECIAL PRICE ✅ONLY FOR FIRST 100 CUSTOMERS . . 🎉PROMOTION PRICE RM 120 ONLY🎉 🎉PROMOTION PRICE RM 120 ONLY🎉 🎉PROMOTION PRICE RM 120 ONLY🎉 . ❎NORMAL PRICE : RM 170 ❎ . . 📱WhatsApp now to order 📱 019 463 2883 019 463 2883 019 463 2883 . #blackheadremover  #whiteheadremover  #sedutblackhead  #vacuumblackheadremover  #hargamurah  #promosilanjut  #promosi  #neelofa  #lofattah  #bisnesonline  #tweezer  #sayajualmurah  #uitm  #upsi  #upm  #belisekarang  #terapiinstagram 
Throw b last year MASUM 5000m i was represent UMK get placing no 5 with horrible result plus injury cn i get back again this year for represent UPSI??? #plantarfasciitis #distancerunner #upsisportscience #sportinjury #upsi #waiting #unilife #athletelife
🔸Kedah 3rd Kit 2017
🔸Size : S, M, L 🔸Jika Berminat, Boleh Direct Whatsapp 📲 012 ~ 5652303
#sazarasports #sayajual #unikl #upsi #sayajualmurah #jersimurah #uniten #bazaarpaknil #unisel #uitm #unisza #uum #usm #upm #ukm #uia #usim #unimas #utp #utm #um #ump #umk #ums #unitar #utem #upnm #mmu
Memandangkan ramai sangat yang dm dan whatsapp nak tahu business #Prorich769 . Jadi kebetulan malam ini, team kami ada buat sesi Live Talk Business Preview dalam group whatsapp. Pernyertaan adalah PERCUMA sahaja. ☺.
.
Jadi, bagi yang selama ini berminat nak tahu detail about this business, boleh komen/DM "Saya Nak" dan dengan segera saya DM awak sepantas kilat 👌 .
.
Jangan terlalu sombong untuk dengar peluang, mungkin peluang ini dpt bantu anda keluar dari masalah kewangan anda . Insha Allah 😊
.
.
Business Inquiries 👇
017.225.6212(mariambokhri)
017.225.6212(mariambokhri)
017.225.6212(mariambokhri) .
Tags : 
#ProgramSaving2017
#BusinessSchoolClub
#SkillsOnlineStage3
#WTEmpire
#Prorich769
#Prorich769Academy #wanlegacylifestyle 
#upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #ikbnpagoh #ikbnperak #usm #usim #upsi #unikl #uniten #msu #unikl #usmc #usim #utmspace #ipta #ipts
Memandangkan ramai sangat yang dm dan whatsapp nak tahu business #Prorich769  . Jadi kebetulan malam ini, team kami ada buat sesi Live Talk Business Preview dalam group whatsapp. Pernyertaan adalah PERCUMA sahaja. ☺. . Jadi, bagi yang selama ini berminat nak tahu detail about this business, boleh komen/DM "Saya Nak" dan dengan segera saya DM awak sepantas kilat 👌 . . Jangan terlalu sombong untuk dengar peluang, mungkin peluang ini dpt bantu anda keluar dari masalah kewangan anda . Insha Allah 😊 . . Business Inquiries 👇 017.225.6212(mariambokhri) 017.225.6212(mariambokhri) 017.225.6212(mariambokhri) . Tags : #ProgramSaving2017  #BusinessSchoolClub  #SkillsOnlineStage3  #WTEmpire  #Prorich769  #Prorich769Academy  #wanlegacylifestyle  #upm  #ukmbangi  #uum  #unisel  #uitmjengka  #uitmtapah  #uitmshahalam  #uitmpuncakperdana  #uitmseriiskandar  #uitmpuncakalam  #ikbnpagoh  #ikbnperak  #usm  #usim  #upsi  #unikl  #uniten  #msu  #unikl  #usmc  #usim  #utmspace  #ipta  #ipts 
YOU GIVE 💯 WE WILL GIVE YOU 200% ‼
.
.
.
.
Korang pernah rasa nak cari peluang lagi better? Nak cuba buat perniagaaan, tapi tak tahu cara? Nak tahu cara dan tempat paling masyuk nak buat perniagaan, jom pm tepi.
.
.
.
Kami provide team support yang kuat, module yang bermanfaat dan paling bestnya ialah PERCUMA 🎉. Training setiap sebulan.
.
.
.
Business opportunity preview setiap minggu. Free trip pun adaaaaaa! Mau apa lagi dongg? Tinggal anda bertindak atau tak jerr 😚
.
.

Boleh pm sis untuk tahu lebih lanjut 😊😊
.
📲 01131388769 (Ismi)
📲 01131388769 (Ismi)
📲 01131388769 (Ismi)
.
.
 Info lanjut di Instagram:
📷 @_piqa_
.
.
#BETABusinessClub
#EntrepreneurVisionGuild
#BBCPhuketKrabiChallenge
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU 
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah 
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2017
#iHeartAwards #BestFanArmy #Brotherhood
YOU GIVE 💯 WE WILL GIVE YOU 200% ‼ . . . . Korang pernah rasa nak cari peluang lagi better? Nak cuba buat perniagaaan, tapi tak tahu cara? Nak tahu cara dan tempat paling masyuk nak buat perniagaan, jom pm tepi. . . . Kami provide team support yang kuat, module yang bermanfaat dan paling bestnya ialah PERCUMA 🎉. Training setiap sebulan. . . . Business opportunity preview setiap minggu. Free trip pun adaaaaaa! Mau apa lagi dongg? Tinggal anda bertindak atau tak jerr 😚 . . Boleh pm sis untuk tahu lebih lanjut 😊😊 . 📲 01131388769 (Ismi) 📲 01131388769 (Ismi) 📲 01131388769 (Ismi) . . Info lanjut di Instagram: 📷 @_piqa_ . . #BETABusinessClub  #EntrepreneurVisionGuild  #BBCPhuketKrabiChallenge  #UTP  #USM  #UKM  #UPM  #GMI  #MSU  #UPSI  #Unisel  #Uniten  #3L4KMudah  #UniKLMIMET  #UniKLMiiT  #uumsintok  #UniKLUbis  #UniKLMicet  #UniKLIprom  #UniKLMestech  #UniKLBMi  #UITMShahAlam  #UniKLMFI  #UiTMSeriIskandar  #UiTMShahAlam  #ProgramGandakanSimpanan2017  #iHeartAwards  #BestFanArmy  #Brotherhood 
STOKIS EMAS ONLINE POWERGOLD

KAMI ADA MENJUAL •Gold Bar 1gram
•Gold Bar 5gram
•Gold Bar 10gram
•Gold Bar 20gram
•Gold Bar50gram
•Gold Bar 100gram •Suku Dinar 1.0625 gram
•1Dinar 4.25gram
•2Dinar 8.50gram •Gold Coin 0.5 gram
•Gold Coin 1gram •Cincin
•Rantai Tangan(gelang)
•Rantai Leher
•Subang

Anda juga berpeluang menjalankan perniagaan EMAS online anda sendiri dengan mendaftar menjadi Agen EMAS syarikat POWERGOLD.

BELI DENGAN HARGA AHLI DAN JUAL DENGAN HARGA PASARAN.

INFO: 019.7870062 / 012.7959137
.
#regrann #powergold #powergold #regrann #barangkemasmurah #emas916 #rantaitanganemas #barangkemas #sayajualemasmurah #stokispowergoldsegamat #powergold #busan #cincinemas #instashopmalaysia #igersmalaysia #emas916 #barangkemas  #jualemasonline #sayajual #ukm #utm #usm #upm #ump #uniten #uitm #upsi #unikl #goldbar #emas999 #emas916 #tambahpendapatan #peluangbisnes #sideincome #1g1bulan1keluarga #sarijutawanemas
STOKIS EMAS ONLINE POWERGOLD KAMI ADA MENJUAL •Gold Bar 1gram •Gold Bar 5gram •Gold Bar 10gram •Gold Bar 20gram •Gold Bar50gram •Gold Bar 100gram •Suku Dinar 1.0625 gram •1Dinar 4.25gram •2Dinar 8.50gram •Gold Coin 0.5 gram •Gold Coin 1gram •Cincin •Rantai Tangan(gelang) •Rantai Leher •Subang Anda juga berpeluang menjalankan perniagaan EMAS online anda sendiri dengan mendaftar menjadi Agen EMAS syarikat POWERGOLD. BELI DENGAN HARGA AHLI DAN JUAL DENGAN HARGA PASARAN. INFO: 019.7870062 / 012.7959137 . #regrann  #powergold  #powergold  #regrann  #barangkemasmurah  #emas916  #rantaitanganemas  #barangkemas  #sayajualemasmurah  #stokispowergoldsegamat  #powergold  #busan  #cincinemas  #instashopmalaysia  #igersmalaysia  #emas916  #barangkemas   #jualemasonline  #sayajual  #ukm  #utm  #usm  #upm  #ump  #uniten  #uitm  #upsi  #unikl  #goldbar  #emas999  #emas916  #tambahpendapatan  #peluangbisnes  #sideincome  #1g1bulan1keluarga  #sarijutawanemas 
Testimoni @skirtbysisters 😍😍. Tak cuba tak tahu, dah cuba jatuh cinta tau 😊
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Testimoni @skirtbysisters 😍😍. Tak cuba tak tahu, dah cuba jatuh cinta tau 😊 . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Memandangkan ramai sangat yang dm dan whatsapp nak tahu business #Prorich769 . Jadi kebetulan malam ini, team kami ada buat sesi Live Talk Business Preview dalam group whatsapp. Pernyertaan adalah PERCUMA sahaja. ☺.
.
Jadi, bagi yang selama ini berminat nak tahu detail about this business, boleh komen/DM "Saya Nak" dan dengan segera saya DM awak sepantas kilat 👌 .
.
Jangan terlalu sombong untuk dengar peluang, mungkin peluang ini dpt bantu anda keluar dari masalah kewangan anda . Insha Allah 😊
.
.
Business Inquiries 👇
Harith - 018.9055.108 (Whatsapp/Call)
Harith - 018.9055.108 (Whatsapp/Call)
Harith - 018.9055.108 (Whatsapp/Call)
💼 Financial & Business Advisor
Email : 📩 m.harith.b.sidek@gmail.com .
.
Tags : 
#ProgramSaving2017
#BusinessSchoolClub
#SkillsOnlineStage3
#WTEmpire
#Prorich769
#Prorich769Academy #wanlegacylifestyle 
#upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #ikbnpagoh #ikbnperak #usm #usim #upsi #unikl #uniten #msu #unikl #usmc #usim #utmspace #ipta #ipts
Memandangkan ramai sangat yang dm dan whatsapp nak tahu business #Prorich769  . Jadi kebetulan malam ini, team kami ada buat sesi Live Talk Business Preview dalam group whatsapp. Pernyertaan adalah PERCUMA sahaja. ☺. . Jadi, bagi yang selama ini berminat nak tahu detail about this business, boleh komen/DM "Saya Nak" dan dengan segera saya DM awak sepantas kilat 👌 . . Jangan terlalu sombong untuk dengar peluang, mungkin peluang ini dpt bantu anda keluar dari masalah kewangan anda . Insha Allah 😊 . . Business Inquiries 👇 Harith - 018.9055.108 (Whatsapp/Call) Harith - 018.9055.108 (Whatsapp/Call) Harith - 018.9055.108 (Whatsapp/Call) 💼 Financial & Business Advisor Email : 📩 m.harith.b.sidek@gmail.com . . Tags : #ProgramSaving2017  #BusinessSchoolClub  #SkillsOnlineStage3  #WTEmpire  #Prorich769  #Prorich769Academy  #wanlegacylifestyle  #upm  #ukmbangi  #uum  #unisel  #uitmjengka  #uitmtapah  #uitmshahalam  #uitmpuncakperdana  #uitmseriiskandar  #uitmpuncakalam  #ikbnpagoh  #ikbnperak  #usm  #usim  #upsi  #unikl  #uniten  #msu  #unikl  #usmc  #usim  #utmspace  #ipta  #ipts 
Selfie! 
Pertama kali cuba jus minda gneuz nampak keberkesanannya. Memang tak menghampakan. Spi skrg masih amalkan jus minda gneuz ni.
http://jusmindagneuz.blogspot.my 
whatsapp Fizan 016-7893794 ( http://www.wasap.my/60167893794 ) #selfie #gneuz  #UM  #UKM  #UPM  #UPNM  #UIAM  #USM  #UTM  #UITM  #UTHM  #UNIMAP  #UMP  #UNISZA  #UNIMAS  #UMT  #UMK  #UUM  #UNIMAS  #UMS  #UPSI
Selfie! 
Pertama kali cuba jus minda gneuz nampak keberkesanannya. Memang tak menghampakan. Spi skrg masih amalkan jus minda gneuz ni.
http://jusmindagneuz.blogspot.my 
whatsapp Fizan 016-7893794 ( http://www.wasap.my/60167893794 ) #selfie #gneuz  #UM  #UKM  #UPM  #UPNM  #UIAM  #USM  #UTM  #UITM  #UTHM  #UNIMAP  #UMP  #UNISZA  #UNIMAS  #UMT  #UMK  #UUM  #UNIMAS  #UMS  #UPSI
Selfie! 
Pertama kali cuba jus minda gneuz nampak keberkesanannya. Memang tak menghampakan. Spi skrg masih amalkan jus minda gneuz ni.
http://jusmindagneuz.blogspot.my 
whatsapp Fizan 016-7893794 ( http://www.wasap.my/60167893794 ) #selfie #gneuz  #UM  #UKM  #UPM  #UPNM  #UIAM  #USM  #UTM  #UITM  #UTHM  #UNIMAP  #UMP  #UNISZA  #UNIMAS  #UMT  #UMK  #UUM  #UNIMAS  #UMS  #UPSI
Cc to cameraman abg yg sgt pro 😂 hari ni dia baru dpt turun kerja balik sbb tu abg baru post gmbr full mcm ni maaf atas kelewatan ini 😌 #potd #kurido #rido #abgrido #upsi #kurido👑 #kurido #abgrido #kurido #kurido