an online Instagram web viewer

#upsi medias

Photos

Holi!! @martinez2192 
Dicen que las mejores cosas son justo esas que llegan sin previa bรบsqueda, sin previo aviso... No te buscaba y te encontrรฉ ;) #ijustwannafeelthismoment #everythinghappensforareason #upsi
Kasut Futsal ADIDAS Ace17
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
-Copy original 1:1 sama mcm ori๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
-Saiz available 36-45 (European)๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ
- PRE ORDER hnya 2 weeks๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
-Free postage๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
-100% Copy original .๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต
-ada pelbagai jenis wrna

#psas #psis #upsi #uitm #uthm #utm #umk  #taiping #tanjungmalim #perak #kasutmurah #kasutbranded #kasutfutsal
Kasut Futsal ADIDAS Ace17 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> -Copy original 1:1 sama mcm ori๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ -Saiz available 36-45 (European)๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ - PRE ORDER hnya 2 weeks๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ -Free postage๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ -100% Copy original .๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต -ada pelbagai jenis wrna #psas  #psis  #upsi  #uitm  #uthm  #utm  #umk  #taiping  #tanjungmalim  #perak  #kasutmurah  #kasutbranded  #kasutfutsal 
Alhamdulillahh selesaii sudah Program bersama sahabat2 Prince Of Songkla, Pattani, Thailand setelah berkampung selama 5 hari di Bumi Muallim.. banyak kenangan2 tercipta, perkongsian ilmu, belajar bahasa thai dan bnyakk lagii.. Alhamdulillahh mereka selamat smpai di PSU jam 11 malam td..
In shaa Allah ada jodoh, jumpa lagi.. huhu
Khab kun kabb

#UPSI-PSU
#islamicstudies 
#MalaysiaThailand
#dahmularindu
#dapat_ole2_dari_ thai
Alhamdulillahh selesaii sudah Program bersama sahabat2 Prince Of Songkla, Pattani, Thailand setelah berkampung selama 5 hari di Bumi Muallim.. banyak kenangan2 tercipta, perkongsian ilmu, belajar bahasa thai dan bnyakk lagii.. Alhamdulillahh mereka selamat smpai di PSU jam 11 malam td.. In shaa Allah ada jodoh, jumpa lagi.. huhu Khab kun kabb #UPSI -PSU #islamicstudies  #MalaysiaThailand  #dahmularindu  #dapat_ole2_dari_  thai
TERCARI CARI FOUNDATION YANG BOLEH TAHAN LAMA BILA PAKAI.NAHHH JOM TRY NI KORANG CONFIRM TAK CARI LAIN DA NO MORE BEDAK / CONCEALER / POWDER 
JUST PAKAI BCC JERR ๐Ÿ˜

Sudah terbukti BC cream ni boleh tahan satu hari suntuk! Blh la gi melaram sakan tk yah touchup2 da ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜˜
Duk lama lama kat luar pun tak risau dah takut mekap cair๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Best pakai BC Cream ni sebab even dah pakai berjam jam pun still lagi kulit nampak flawless tau!

Korang kena try sendiri!! Baru la tau best nye cenggini๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ๐Ÿ™‹๐Ÿป JOM ORDER SEKARANG
โ— 0122511902
โ— 0122511902

#bccreambydyana
#stokisTeganu
#myadamfamily 
#borong #kosmetikmurah #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteafacemist #dyxyLipstik #dyxyteam #dyxyroadto50k #dylanobrien #mua #upsi #muallim #tanjungmalim
TERCARI CARI FOUNDATION YANG BOLEH TAHAN LAMA BILA PAKAI.NAHHH JOM TRY NI KORANG CONFIRM TAK CARI LAIN DA NO MORE BEDAK / CONCEALER / POWDER JUST PAKAI BCC JERR ๐Ÿ˜ Sudah terbukti BC cream ni boleh tahan satu hari suntuk! Blh la gi melaram sakan tk yah touchup2 da ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜˜ Duk lama lama kat luar pun tak risau dah takut mekap cair๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Best pakai BC Cream ni sebab even dah pakai berjam jam pun still lagi kulit nampak flawless tau! Korang kena try sendiri!! Baru la tau best nye cenggini๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ๐Ÿ™‹๐Ÿป JOM ORDER SEKARANG โ— 0122511902 โ— 0122511902 #bccreambydyana  #stokisTeganu  #myadamfamily  #borong  #kosmetikmurah  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #dyxyLipstik  #dyxyteam  #dyxyroadto50k  #dylanobrien  #mua  #upsi  #muallim  #tanjungmalim 
Sedutan daripada program Diploma meets Community (DmC) untuk hari pertama kami sampai. 
Full video di Facebook : Ikfan Hakim
#DmC #DiplomaMeetsCommunity  #UPSI #MyScienceFair
zaman2 suci di surau ipoh , dimana terciptanya satu music video yg sngat rare @naimlazim_ @azizi_fcuz  @syafiqziazan  @ismeefirdausfhamize  @hadishidqan_ #kmpk
#donedakwah
#insafla 
#hormatlasikitinikansurau
#ustazjanuar 
#masuklatakkuncipon 
#teamrinduA1
#teamrindukmpk
#UKM
#UUM
#Unimap
#UitmShahAlam
#UTM 
#UPSI 
#bantutagmuhaimin 
#surauipoh
.
.
.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
PROMOSI PROMOSI PROMOSI
.
๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ
.
1 btl RM50 
2 btl RM100
3 btl RM150

New packaging
DIANZ VITAMIN 2017

1 btl 35 tablets ( untuk tempoh promosi sahaja )

Cepat grab sblm promo tamat !

Limited time only !! Dengan EXTRA ascorbic acid ( vitamin C ) + gluthathione

memutihkan & mencerahkan kulit

kulit lebih glowy & berseri

merawat masalah kulit

mencantik & melembabkan kulit

Baik untuk kuku,rambut & tumit

Rasa berry yang sedap .
.
KKM No MAL16095012NC
.
.
โšกโšกKESAN 5 KALI LEBIH CEPATโšกโšก
.
.
Whatsapp ๐Ÿ˜Š
019-3920028

#dianzvitamin#dianz#vitaminc#dianzlegacy#testimonidianzvitamin#sayajual#sayajualmurah#sayajualonline#bazaaronline#produkkosmetik#produkkecantikan#sayajualprodukkecantikan#uitm#moodrepublik#nanolightenercream#krimketiak#creamnano#uum#uia#upsi#vitamilk#milkbooster#ikhtiarhamil#chantikvalet#hisap2teruscantik#dianzvitamin2017#

#dianzvitamin2017
. . . ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . PROMOSI PROMOSI PROMOSI . ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ . 1 btl RM50 2 btl RM100 3 btl RM150 New packaging DIANZ VITAMIN 2017 1 btl 35 tablets ( untuk tempoh promosi sahaja ) Cepat grab sblm promo tamat ! Limited time only !! Dengan EXTRA ascorbic acid ( vitamin C ) + gluthathione memutihkan & mencerahkan kulit kulit lebih glowy & berseri merawat masalah kulit mencantik & melembabkan kulit Baik untuk kuku,rambut & tumit Rasa berry yang sedap . . KKM No MAL16095012NC . . โšกโšกKESAN 5 KALI LEBIH CEPATโšกโšก . . Whatsapp ๐Ÿ˜Š 019-3920028 #dianzvitamin #dianz #vitaminc #dianzlegacy #testimonidianzvitamin #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaaronline #produkkosmetik #produkkecantikan #sayajualprodukkecantikan #uitm #moodrepublik #nanolightenercream #krimketiak #creamnano #uum #uia #upsi #vitamilk #milkbooster #ikhtiarhamil #chantikvalet #hisap2teruscantik #dianzvitamin2017 # #dianzvitamin2017 
.
.
.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
PROMOSI PROMOSI PROMOSI
.
๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ
.
1 btl RM50 
2 btl RM100
3 btl RM150

New packaging
DIANZ VITAMIN 2017

1 btl 35 tablets ( untuk tempoh promosi sahaja )

Cepat grab sblm promo tamat !

Limited time only !! Dengan EXTRA ascorbic acid ( vitamin C ) + gluthathione

memutihkan & mencerahkan kulit

kulit lebih glowy & berseri

merawat masalah kulit

mencantik & melembabkan kulit

Baik untuk kuku,rambut & tumit

Rasa berry yang sedap .
.
KKM No MAL16095012NC
.
.
โšกโšกKESAN 5 KALI LEBIH CEPATโšกโšก
.
.
Whatsapp ๐Ÿ˜Š
019-3920028

#dianzvitamin#dianz#vitaminc#dianzlegacy#testimonidianzvitamin#sayajual#sayajualmurah#sayajualonline#bazaaronline#produkkosmetik#produkkecantikan#sayajualprodukkecantikan#uitm#moodrepublik#nanolightenercream#krimketiak#creamnano#uum#uia#upsi#vitamilk#milkbooster#ikhtiarhamil#chantikvalet#hisap2teruscantik#dianzvitamin2017#

#dianzvitamin2017
. . . ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . PROMOSI PROMOSI PROMOSI . ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ . 1 btl RM50 2 btl RM100 3 btl RM150 New packaging DIANZ VITAMIN 2017 1 btl 35 tablets ( untuk tempoh promosi sahaja ) Cepat grab sblm promo tamat ! Limited time only !! Dengan EXTRA ascorbic acid ( vitamin C ) + gluthathione memutihkan & mencerahkan kulit kulit lebih glowy & berseri merawat masalah kulit mencantik & melembabkan kulit Baik untuk kuku,rambut & tumit Rasa berry yang sedap . . KKM No MAL16095012NC . . โšกโšกKESAN 5 KALI LEBIH CEPATโšกโšก . . Whatsapp ๐Ÿ˜Š 019-3920028 #dianzvitamin #dianz #vitaminc #dianzlegacy #testimonidianzvitamin #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaaronline #produkkosmetik #produkkecantikan #sayajualprodukkecantikan #uitm #moodrepublik #nanolightenercream #krimketiak #creamnano #uum #uia #upsi #vitamilk #milkbooster #ikhtiarhamil #chantikvalet #hisap2teruscantik #dianzvitamin2017 # #dianzvitamin2017 
Gold Medal it is...after 3 days of tournament...
โ˜บ๏ธ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
#sukna2017 #planmalaysia #upsi #volleyball #hqzone
DIVIDEN SETAHUN 40% ??๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
.
.
.
Yaa dividen setahun 40% dengan#ProgramGandakanSimpanan2017ย anda boleh dapat dividen yg tinggi setahun.. Company abam ada buat properties .. Siapa yg berminat nk beli saham propeties dgn modal yg rendah boleh contack abam segera..
.
Abam perlukan 20 org investor yg betul2 serious .. Yg betul2 serious boleh whatsapp segera..
.
๐Ÿ‘‡maklumat lnjut sila pm saya๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ“ฒ 011-40714457 (Haziq)
๐Ÿ“ฒ 011-40714457 (Haziq)
๐Ÿ“ฒ 011-40714457 (Haziq)
.
Tags:
#3L4KMudahย 
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#BBCPhuketKrabiChallenge
#UTPย #USMย #UKMย #UPMย #GMIย #MSUย #UPSI#Uniselย #Uniten
#UniKLMIMETย #UniKLMiiTย #UniKLUbisย #UniKLMicet#UniKLIpromย #UniKLMestechย #UniKLBMi#UniKLMFIย 
#UiTMSeriIskandarย #UiTMShahAlam
#polimas #jitra #kedah
DIVIDEN SETAHUN 40% ??๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . . . . Yaa dividen setahun 40% dengan#ProgramGandakanSimpanan2017 ย anda boleh dapat dividen yg tinggi setahun.. Company abam ada buat properties .. Siapa yg berminat nk beli saham propeties dgn modal yg rendah boleh contack abam segera.. . Abam perlukan 20 org investor yg betul2 serious .. Yg betul2 serious boleh whatsapp segera.. . ๐Ÿ‘‡maklumat lnjut sila pm saya๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ“ฒ 011-40714457 (Haziq) ๐Ÿ“ฒ 011-40714457 (Haziq) ๐Ÿ“ฒ 011-40714457 (Haziq) . Tags: #3L4KMudah ย  #BETABusinessClub  #NewDiamondOrder  #BlackDiamondNetwork  #BBCPhuketKrabiChallenge  #UTP ย #USM ย #UKM ย #UPM ย #GMI ย #MSU ย #UPSI #Unisel ย #Uniten  #UniKLMIMET ย #UniKLMiiT ย #UniKLUbis ย #UniKLMicet #UniKLIprom ย #UniKLMestech ย #UniKLBMi #UniKLMFI ย  #UiTMSeriIskandar ย #UiTMShahAlam  #polimas  #jitra  #kedah 
โ—Prelovedโ—
โ—H&M Hoodiesโ—
โ—Size  XS (Europe) Sesuai utk badan Size S,Mโ—
โ—Rm 57 Siap pos (Ss+7)โ—
โ—Condition Paduโ—
โ—WHATSAPP 01124305422โ—
#bundlemalaysia #bundlemalaya #bundles #jeansbundlemalaysia #bundlemurah #preloved #prelovedmurahmalaysia #prelovedmurah #jeansbundle #kakibundle #hoodiehnm #hoodiemurah #uitm #uum #upsi #iium #sayajualbundle #barangmurah #bundlefest #bundlekedah #bundlejohor #vsco #vscocam #igers #lokalah #bundleonline #hoodiemalaysia #hnm
โ—Prelovedโ— โ—H&M Hoodiesโ— โ—Size XS (Europe) Sesuai utk badan Size S,Mโ— โ—Rm 57 Siap pos (Ss+7)โ— โ—Condition Paduโ— โ—WHATSAPP 01124305422โ— #bundlemalaysia  #bundlemalaya  #bundles  #jeansbundlemalaysia  #bundlemurah  #preloved  #prelovedmurahmalaysia  #prelovedmurah  #jeansbundle  #kakibundle  #hoodiehnm  #hoodiemurah  #uitm  #uum  #upsi  #iium  #sayajualbundle  #barangmurah  #bundlefest  #bundlekedah  #bundlejohor  #vsco  #vscocam  #igers  #lokalah  #bundleonline  #hoodiemalaysia  #hnm 
Hari Sukan Fmsp.. (Muzik, teater, tari) .. Best jugaa bersukan walaupun kecundang di pusingan pertama.. Hahaha.. Till next time.. Hehee.. #fmsp #fmspmeletop #upsi #muzik #teater #tari #badminton #futsal #bolatampar  #bolajaring  #jantungpisang #whenmusicianbersukan #kasiredahsaja #lol๐Ÿ˜‚
Kenapa orang boleh kita tak boleh ?

Bila kita tengok orang berjaya, kita sedang melihat dia hari ini. Kita tak nampak bagaimana proses dia nak berjaya. Bagaimana permulaan dugaan dia bermula. Dugaan dalam mencari ilmu. Biarpun jauh dia menolak segala alasan demi utk capai apa yg diimpikan dalam bisnes ni.

Kita tak nampak bagaimana juga dia menahan segala dugaan halangan dari orang sekeliling dia. Biarpun pelbagai tomahan, cacian dan hinaan yg dia telan biarpun pahit hari ni tapi akan datang ia akan terasa manis apabila diingati setelah dia berjaya.

Kita tidak nampak bagaimana kegigihan mereka bertindak dgn melakukan penuh istiqomah utk menjayakan bisnes ni semata mata dia ingin capai apa yang dia nak.

Kita lihat apa yg mereka hari ni dpt. Dan kita sebenarnya boleh juga dapat apa yg mereka dapat hari ni. Teruskan usaha. Biarpun 10 orang, biarpun juga 100org, mahupun 1000org mengatakan kita 'tak boleh lakukan',
.
Tapi...
.
Hanya seorang akan katakan kita boleh, iaitu *DIRI SENDIRI*
.
Pm for business purpose  AFIQ๐Ÿค“
๐Ÿ“ž - 0139195397 (whatsapp)
๐Ÿ“ž - 0139195397 (whatsapp)
.
#ikbn #ikbndusuntua #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #kolejvokasional #kvsungaibuloh #kvshahalam #kvbentong #giatmara #kolejwit #politeknik #adtec #smkpandamaranjaya #malaysia #upsi #royalbusinessschool
Kenapa orang boleh kita tak boleh ? Bila kita tengok orang berjaya, kita sedang melihat dia hari ini. Kita tak nampak bagaimana proses dia nak berjaya. Bagaimana permulaan dugaan dia bermula. Dugaan dalam mencari ilmu. Biarpun jauh dia menolak segala alasan demi utk capai apa yg diimpikan dalam bisnes ni. Kita tak nampak bagaimana juga dia menahan segala dugaan halangan dari orang sekeliling dia. Biarpun pelbagai tomahan, cacian dan hinaan yg dia telan biarpun pahit hari ni tapi akan datang ia akan terasa manis apabila diingati setelah dia berjaya. Kita tidak nampak bagaimana kegigihan mereka bertindak dgn melakukan penuh istiqomah utk menjayakan bisnes ni semata mata dia ingin capai apa yang dia nak. Kita lihat apa yg mereka hari ni dpt. Dan kita sebenarnya boleh juga dapat apa yg mereka dapat hari ni. Teruskan usaha. Biarpun 10 orang, biarpun juga 100org, mahupun 1000org mengatakan kita 'tak boleh lakukan', . Tapi... . Hanya seorang akan katakan kita boleh, iaitu *DIRI SENDIRI* . Pm for business purpose AFIQ๐Ÿค“ ๐Ÿ“ž - 0139195397 (whatsapp) ๐Ÿ“ž - 0139195397 (whatsapp) . #ikbn  #ikbndusuntua  #UiTM  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #unikl  #upm  #uia  #ukm  #kolejvokasional  #kvsungaibuloh  #kvshahalam  #kvbentong  #giatmara  #kolejwit  #politeknik  #adtec  #smkpandamaranjaya  #malaysia  #upsi  #royalbusinessschool 
Stealing Jackets Is My Favourite Hobby ๐Ÿ‘ธ๐Ÿฝ #upsi #sorry #ootd #whatiworetoday #weekend #goals #love
Selamat malam
.
Kegagalan hidup seseorang itu kerana dua perkara sahaja,
Tidak taat kepada Allah dan tidak taat kepada kedua orang tuanya
.
So, jagalah hubungan dengan mak ayah,juga hubungan dgn Yang Maha Esa
.
.
For business purpose ๐Ÿ˜˜
๐Ÿ“ž 01129464514 [ArwarniRushdi]
๐Ÿ“ž 01129464514 [ArwarniRushdi]
๐Ÿ“ž 01129464514 [ArwarniRushdi]
.
.
#businessacademy360 #ArwarniRushdiLifeStyle #ArwarniRushdi #youngmillionaire #nowornever #janapendapatan #sideincome #studentslife #iiumgombak #uitm #uum #umk #ukm #upsi #usm #upm #usmย  #melaka #johor #kuantan #kedah #sabah #sarawak#pahang #kelantan #penang #terengganu #followme #motivation #BuatDapatTakBuatTakDapat #SyukurSelalu
Selamat malam . Kegagalan hidup seseorang itu kerana dua perkara sahaja, Tidak taat kepada Allah dan tidak taat kepada kedua orang tuanya . So, jagalah hubungan dengan mak ayah,juga hubungan dgn Yang Maha Esa . . For business purpose ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ž 01129464514 [ArwarniRushdi] ๐Ÿ“ž 01129464514 [ArwarniRushdi] ๐Ÿ“ž 01129464514 [ArwarniRushdi] . . #businessacademy360  #ArwarniRushdiLifeStyle  #ArwarniRushdi  #youngmillionaire  #nowornever  #janapendapatan  #sideincome  #studentslife  #iiumgombak  #uitm  #uum  #umk  #ukm  #upsi  #usm  #upm  #usm ย  #melaka  #johor  #kuantan  #kedah  #sabah  #sarawak #pahang  #kelantan  #penang  #terengganu  #followme  #motivation  #BuatDapatTakBuatTakDapat  #SyukurSelalu 
โ—Kidsโ—
โ—Disney Originals Jeansโ—
โ—Size12  Labuh 35inchโ—
โ—Rm30 Siap pos (Ss+7)โ—
โ—Condition 9/10โ—
โ—WHATSAPP 01124305422โ—
#bundlemalaysia #bundlemalaya #bundles #jeansbundlemalaysia #bundlemurah #preloved #prelovedmurahmalaysia #prelovedmurah #jeansbundle #kakibundle #kids #kidsfashion #jeansbudak #uitm #uum #upsi #iium #sayajualbundle #barangmurah #bundlefest #bundlekedah #bundlejohor #vsco #vscocam #igers #lokalah #bundleonline #disneyjeans #uniqlomalaysia #disney
โ—Kidsโ— โ—Disney Originals Jeansโ— โ—Size12 Labuh 35inchโ— โ—Rm30 Siap pos (Ss+7)โ— โ—Condition 9/10โ— โ—WHATSAPP 01124305422โ— #bundlemalaysia  #bundlemalaya  #bundles  #jeansbundlemalaysia  #bundlemurah  #preloved  #prelovedmurahmalaysia  #prelovedmurah  #jeansbundle  #kakibundle  #kids  #kidsfashion  #jeansbudak  #uitm  #uum  #upsi  #iium  #sayajualbundle  #barangmurah  #bundlefest  #bundlekedah  #bundlejohor  #vsco  #vscocam  #igers  #lokalah  #bundleonline  #disneyjeans  #uniqlomalaysia  #disney 
โ—GA Blue Jeansโ—
โ—Size29  Labuh 40inchโ—
โ—Rm27 Siap pos (Ss+7)โ—
โ—Condition 9/10โ—
โ—WHATSAPP 01124305422โ—
#bundlemalaysia #bundlemalaya #bundles #jeansbundlemalaysia #bundlemurah #preloved #prelovedmurahmalaysia #prelovedmurah #jeansbundle #kakibundle #womens #jeansperempuan #uitm #uum #upsi #iium #sayajualbundle #barangmurah #bundlefest #bundlekedah #bundlejohor #vsco #vscocam #igers #lokalah #bundleonline #vscomalaysia #uniqlomalaysia
โ—GA Blue Jeansโ— โ—Size29 Labuh 40inchโ— โ—Rm27 Siap pos (Ss+7)โ— โ—Condition 9/10โ— โ—WHATSAPP 01124305422โ— #bundlemalaysia  #bundlemalaya  #bundles  #jeansbundlemalaysia  #bundlemurah  #preloved  #prelovedmurahmalaysia  #prelovedmurah  #jeansbundle  #kakibundle  #womens  #jeansperempuan  #uitm  #uum  #upsi  #iium  #sayajualbundle  #barangmurah  #bundlefest  #bundlekedah  #bundlejohor  #vsco  #vscocam  #igers  #lokalah  #bundleonline  #vscomalaysia  #uniqlomalaysia 
โ—Lois Jeansโ—
โ—Size 30 Labuh 38inchโ—
โ—Rm30 Siap pos (Ss+7)โ—
โ—Condition 9/10โ—
โ—WHATSAPP 01124305422โ—
#bundlemalaysia #bundlemalaya #bundles #jeansbundlemalaysia #bundlemurah #preloved #prelovedmurahmalaysia #prelovedmurah #jeansbundle #kakibundle #womens #jeansperempuan #uitm #uum #upsi #iium #sayajualbundle #barangmurah #bundlefest #bundlekedah #bundlejohor #vsco #vscocam #igers #lokalah #bundleonline #vscomalaysia #uniqlomalaysia
โ—Lois Jeansโ— โ—Size 30 Labuh 38inchโ— โ—Rm30 Siap pos (Ss+7)โ— โ—Condition 9/10โ— โ—WHATSAPP 01124305422โ— #bundlemalaysia  #bundlemalaya  #bundles  #jeansbundlemalaysia  #bundlemurah  #preloved  #prelovedmurahmalaysia  #prelovedmurah  #jeansbundle  #kakibundle  #womens  #jeansperempuan  #uitm  #uum  #upsi  #iium  #sayajualbundle  #barangmurah  #bundlefest  #bundlekedah  #bundlejohor  #vsco  #vscocam  #igers  #lokalah  #bundleonline  #vscomalaysia  #uniqlomalaysia 
Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI
(BABY COLOURS) 
Isnin - Sabtu (11am - 8.30pm)
@ Boleh follow ig kami baby_colours
@ Whatsapp ke 0175842226
#babycolours 
#butikbaranganbayi
#tanjungmalim 
#upsi 
#protoncity 
#behrang2020 
#behrang 
#slimriver 
#sungkai 
#politekniksultanazlanshah 
#kualakububharu
โ—Womens โ—
โ—Lee Jeansโ—
โ—Size 29 Labuh 38 inchโ—
โ—Rm50 Siap pos (Ss+7)โ—
โ—Condition PADU Lagiโ—
โ—WHATSAPP 01124305422โ—
#bundlemalaysia #bundlemalaya #bundles #jeansbundlemalaysia #bundlemurah #preloved #prelovedmurahmalaysia #prelovedmurah #jeansbundle #kakibundle #womens #jeansperempuan #uitm #uum #upsi #iium #sayajualbundle #barangmurah #bundlefest #bundlekedah #bundlejohor #vsco #vscocam #igers #lokalah #bundleonline #vscomalaysia #uniqlo#ladies #leejeans
โ—Womens โ— โ—Lee Jeansโ— โ—Size 29 Labuh 38 inchโ— โ—Rm50 Siap pos (Ss+7)โ— โ—Condition PADU Lagiโ— โ—WHATSAPP 01124305422โ— #bundlemalaysia  #bundlemalaya  #bundles  #jeansbundlemalaysia  #bundlemurah  #preloved  #prelovedmurahmalaysia  #prelovedmurah  #jeansbundle  #kakibundle  #womens  #jeansperempuan  #uitm  #uum  #upsi  #iium  #sayajualbundle  #barangmurah  #bundlefest  #bundlekedah  #bundlejohor  #vsco  #vscocam  #igers  #lokalah  #bundleonline  #vscomalaysia  #uniqlo #ladies  #leejeans 
Sebelum sis nak tido ni, sis rasa macam nak terpost statmen income je .
.
. 
Ni income sehari student degree ualls ... tkde la bnyak mana kan rm771++ je. . . Tapi sape nak bagi banyak tu. Krja kerajaan mmg takkan dapat la mcm tu untk sehari kan . .
.
Zzz tibe3 rase ngantuk . Mane yang berminat nak tahu mcm mna hakak ni buat income gempak mcm ni boleh pm sis ye. Nanti sis ajar .

ORANG YANG BIJAK IALAH ORG YG BERANI MENGAMBIL PELUANG

Whatsapp
Syahida rahim
01112947988
01112947988

#eliteacademy369 #Prorich769 #syahidanextmillionaire #unikl #ukm #umk #umt#unisza#uthm#uitm#upsi#uum#upm
Sebelum sis nak tido ni, sis rasa macam nak terpost statmen income je . . . Ni income sehari student degree ualls ... tkde la bnyak mana kan rm771++ je. . . Tapi sape nak bagi banyak tu. Krja kerajaan mmg takkan dapat la mcm tu untk sehari kan . . . Zzz tibe3 rase ngantuk . Mane yang berminat nak tahu mcm mna hakak ni buat income gempak mcm ni boleh pm sis ye. Nanti sis ajar . ORANG YANG BIJAK IALAH ORG YG BERANI MENGAMBIL PELUANG Whatsapp Syahida rahim 01112947988 01112947988 #eliteacademy369  #Prorich769  #syahidanextmillionaire  #unikl  #ukm  #umk  #umt #unisza #uthm #uitm #upsi #uum #upm 
โ—Womens โ—
โ—Lee Jeansโ—
โ—Size 28 Labuh 37.5inchโ—
โ—Rm50 Siap pos (Ss+7)โ—
โ—Condition PADU Lagiโ—
โ—WHATSAPP 01124305422โ—
#bundlemalaysia #bundlemalaya #bundles #jeansbundlemalaysia #bundlemurah #preloved #prelovedmurahmalaysia #prelovedmurah #jeansbundle #kakibundle #womens #jeansperempuan #uitm #uum #upsi #iium #sayajualbundle #barangmurah #bundlefest #bundlekedah #bundlejohor #vsco #vscocam #igers #lokalah #bundleonline #vscomalaysia #uniqlo#ladies #leejeans
โ—Womens โ— โ—Lee Jeansโ— โ—Size 28 Labuh 37.5inchโ— โ—Rm50 Siap pos (Ss+7)โ— โ—Condition PADU Lagiโ— โ—WHATSAPP 01124305422โ— #bundlemalaysia  #bundlemalaya  #bundles  #jeansbundlemalaysia  #bundlemurah  #preloved  #prelovedmurahmalaysia  #prelovedmurah  #jeansbundle  #kakibundle  #womens  #jeansperempuan  #uitm  #uum  #upsi  #iium  #sayajualbundle  #barangmurah  #bundlefest  #bundlekedah  #bundlejohor  #vsco  #vscocam  #igers  #lokalah  #bundleonline  #vscomalaysia  #uniqlo #ladies  #leejeans 
Multi Color Casual Chain Sling Mini Shoulder Bag

RM44
FREE POSTAGE SM (SS +RM5)

Material: PU
Size (L x W x H): 19cm x 7cm x 14cm
.
โžกPre-Order ETA within 7 - 10 working days.
โžกNO Exchange
โžกNO Refund

Cepat sesiapa yg berminat ๐Ÿ‘‰ Whatsapp +60182207068

ATAU klik link di profile utk Whatsapp tanpa perlu save number ๐Ÿ˜Š

#handbagcantikmurah #handbagraya #handbagmalaysia #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbaglawa #begmurah #begraya #begcantik #begcantikmalaysia #begmalaysia #baazarpaknil #murah #sayajualmurah #utm #usm #uthm #uitm #upm #ums #upsi
Multi Color Casual Chain Sling Mini Shoulder Bag RM44 FREE POSTAGE SM (SS +RM5) Material: PU Size (L x W x H): 19cm x 7cm x 14cm . โžกPre-Order ETA within 7 - 10 working days. โžกNO Exchange โžกNO Refund Cepat sesiapa yg berminat ๐Ÿ‘‰ Whatsapp +60182207068 ATAU klik link di profile utk Whatsapp tanpa perlu save number ๐Ÿ˜Š #handbagcantikmurah  #handbagraya  #handbagmalaysia  #handbagmurah  #handbagmurahmalaysia  #handbaglawa  #begmurah  #begraya  #begcantik  #begcantikmalaysia  #begmalaysia  #baazarpaknil  #murah  #sayajualmurah  #utm  #usm  #uthm  #uitm  #upm  #ums  #upsi 
โ—Snails Originals Slackโ—
โ—W34 Labuh 39.5 inchโ—
โ—Rm30 Siap pos (Ss+7)โ—
โ—WHATSAPP 01124305422โ—
#bundlemalaysia #bundlemalaya #bundles #jeansbundlemalaysia #bundlemurah #preloved #prelovedmurahmalaysia #prelovedmurah #jeansbundle #kakibundle #mensfashion #menwear #uitm #uum #upsi #iium #sayajualbundle #barangmurah #bundlefest #bundlekedah #bundlejohor #vsco #vscocam #igers #lokalah #bundleonline #vscomalaysia #kasutbundle #uniqlo
โ—Snails Originals Slackโ— โ—W34 Labuh 39.5 inchโ— โ—Rm30 Siap pos (Ss+7)โ— โ—WHATSAPP 01124305422โ— #bundlemalaysia  #bundlemalaya  #bundles  #jeansbundlemalaysia  #bundlemurah  #preloved  #prelovedmurahmalaysia  #prelovedmurah  #jeansbundle  #kakibundle  #mensfashion  #menwear  #uitm  #uum  #upsi  #iium  #sayajualbundle  #barangmurah  #bundlefest  #bundlekedah  #bundlejohor  #vsco  #vscocam  #igers  #lokalah  #bundleonline  #vscomalaysia  #kasutbundle  #uniqlo 
โ—Island Club Jeansโ—
โ—W 28 Labuh 40โ—
โ—Rm20 Siap Pos (Ss+7)โ—
โ—WHATSAPP 01124305422โ—
#bundlemalaysia #bundlemalaya #bundles #jeansbundlemalaysia #bundlemurah #preloved #prelovedmurahmalaysia #prelovedmurah #jeansbundle #kakibundle #mensfashion #menwear #uitm #uum #upsi #iium #sayajualbundle #barangmurah #bundlefest #bundlekedah #bundlejohor #vsco #vscocam #igers #lokalah #bundleonline #vscomalaysia #kasutbundle #uniqlo
โ—Island Club Jeansโ— โ—W 28 Labuh 40โ— โ—Rm20 Siap Pos (Ss+7)โ— โ—WHATSAPP 01124305422โ— #bundlemalaysia  #bundlemalaya  #bundles  #jeansbundlemalaysia  #bundlemurah  #preloved  #prelovedmurahmalaysia  #prelovedmurah  #jeansbundle  #kakibundle  #mensfashion  #menwear  #uitm  #uum  #upsi  #iium  #sayajualbundle  #barangmurah  #bundlefest  #bundlekedah  #bundlejohor  #vsco  #vscocam  #igers  #lokalah  #bundleonline  #vscomalaysia  #kasutbundle  #uniqlo 
๐Ÿ’œ __________________________

#upsi #haaretot #lila
Dalam banyak banyak gambar kita berdua, ni paling senonoh..hahahaha
.
.
Dua dua cantik ehhhh
Jarang jumpa sebab masing masing busy. Teman bergaduh bertumbuk bertampar...hahahah
.
.
To Papaw a.k.a @nrfrhn.nrwn , semoga terus kuat untuk habiskan sisa sisa masa untuk grad yang tinggal beberapa bulan lagi ni.
.
.
โ˜บ๏ธโœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜โœŒ๐Ÿป
#debatNCupsi #upsian #upsi #debate #psychology #biology #instadaily #instagram
Dalam banyak banyak gambar kita berdua, ni paling senonoh..hahahaha . . Dua dua cantik ehhhh Jarang jumpa sebab masing masing busy. Teman bergaduh bertumbuk bertampar...hahahah . . To Papaw a.k.a @nrfrhn.nrwn , semoga terus kuat untuk habiskan sisa sisa masa untuk grad yang tinggal beberapa bulan lagi ni. . . โ˜บ๏ธโœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜โœŒ๐Ÿป #debatNCupsi  #upsian  #upsi  #debate  #psychology  #biology  #instadaily  #instagram 
โ—John Cooper Jeansโ—
โ—W 33 Labuh 37.5โ—
โ—Rm25 Siap pos (Ss+7)โ—
โ—WHATSAPP 01124305422โ—
#bundlemalaysia #bundlemalaya #bundles #jeansbundlemalaysia #bundlemurah #preloved #prelovedmurahmalaysia #prelovedmurah #jeansbundle #kakibundle #mensfashion #menwear #uitm #uum #upsi #iium #sayajualbundle #barangmurah #bundlefest #bundlekedah #bundlejohor #vsco #vscocam #igers #lokalah #bundleonline #vscomalaysia #kasutbundle #uniqlo
โ—John Cooper Jeansโ— โ—W 33 Labuh 37.5โ— โ—Rm25 Siap pos (Ss+7)โ— โ—WHATSAPP 01124305422โ— #bundlemalaysia  #bundlemalaya  #bundles  #jeansbundlemalaysia  #bundlemurah  #preloved  #prelovedmurahmalaysia  #prelovedmurah  #jeansbundle  #kakibundle  #mensfashion  #menwear  #uitm  #uum  #upsi  #iium  #sayajualbundle  #barangmurah  #bundlefest  #bundlekedah  #bundlejohor  #vsco  #vscocam  #igers  #lokalah  #bundleonline  #vscomalaysia  #kasutbundle  #uniqlo 
Multi Color Casual Chain Sling Mini Shoulder Bag

RM44
FREE POSTAGE SM (SS +RM5)

Material: PU
Size (L x W x H): 19cm x 7cm x 14cm
.
โžกPre-Order ETA within 7 - 10 working days.
โžกNO Exchange
โžกNO Refund

Cepat sesiapa yg berminat ๐Ÿ‘‰ Whatsapp +60182207068

ATAU klik link di profile utk Whatsapp tanpa perlu save number ๐Ÿ˜Š

#handbagcantikmurah #handbagraya #handbagmalaysia #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbaglawa #begmurah #begraya #begcantik #begcantikmalaysia #begmalaysia #baazarpaknil #murah #sayajualmurah #utm #usm #uthm #uitm #upm #ums #upsi
Multi Color Casual Chain Sling Mini Shoulder Bag RM44 FREE POSTAGE SM (SS +RM5) Material: PU Size (L x W x H): 19cm x 7cm x 14cm . โžกPre-Order ETA within 7 - 10 working days. โžกNO Exchange โžกNO Refund Cepat sesiapa yg berminat ๐Ÿ‘‰ Whatsapp +60182207068 ATAU klik link di profile utk Whatsapp tanpa perlu save number ๐Ÿ˜Š #handbagcantikmurah  #handbagraya  #handbagmalaysia  #handbagmurah  #handbagmurahmalaysia  #handbaglawa  #begmurah  #begraya  #begcantik  #begcantikmalaysia  #begmalaysia  #baazarpaknil  #murah  #sayajualmurah  #utm  #usm  #uthm  #uitm  #upm  #ums  #upsi 
Jangan lepaskan peluang utk dapatkn bawal paling rare dan cun ni!!๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ .
Material : Premium Quality "Korean Silk" Fabric
Measurement : 42 inch x 42 inch
โ€‹
๐Ÿ˜ŠLembut & tidak terlalu jarang
.
๐Ÿ˜ŠTerletak & Senang dibentuk .
๐Ÿ˜ŠThis design are limited
.
๐Ÿ˜ŠBawal Tia Lovely dibuat dari Material 100% Premium Quality "Korean Silk" Fabric yang Lembut,  sejuk  dan jatuh terletak. .
๐Ÿ˜ŠBukan dari Material polyester seperti bawal biasa. .
๐Ÿ˜ŠMaterial kain ini juga tidak terlalu  jarang walaupun dipakai  dibawah matahari .
๐Ÿ˜ŠAwning bawal ini juga terletak, mudah dibentuk dan tidak jatuh .
๐Ÿ˜ŠJahitan tepi adalah jahitan kelim exclusive bukan jahitan tepi biasa
. ๐Ÿ˜ŠWarna setiap bawal printed kami adalah terang dan jelas

#jubah#handbagmalaysia#tv3#handsock#bawalmurah #bajukebaya#neelofa#bawalpuccimurah#sinarfm#satinshawl#bawalcrepe#sayajualmurah#bawallover#murah#noradanish#ootd#alhijrah#ame2017#manisfm#igshop#upsi#ukm#uiam#utm#uthm#uitm#unisza#jubah#paidreview#review
Jangan lepaskan peluang utk dapatkn bawal paling rare dan cun ni!!๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Material : Premium Quality "Korean Silk" Fabric Measurement : 42 inch x 42 inch โ€‹ ๐Ÿ˜ŠLembut & tidak terlalu jarang . ๐Ÿ˜ŠTerletak & Senang dibentuk . ๐Ÿ˜ŠThis design are limited . ๐Ÿ˜ŠBawal Tia Lovely dibuat dari Material 100% Premium Quality "Korean Silk" Fabric yang Lembut, sejuk dan jatuh terletak. . ๐Ÿ˜ŠBukan dari Material polyester seperti bawal biasa. . ๐Ÿ˜ŠMaterial kain ini juga tidak terlalu jarang walaupun dipakai dibawah matahari . ๐Ÿ˜ŠAwning bawal ini juga terletak, mudah dibentuk dan tidak jatuh . ๐Ÿ˜ŠJahitan tepi adalah jahitan kelim exclusive bukan jahitan tepi biasa . ๐Ÿ˜ŠWarna setiap bawal printed kami adalah terang dan jelas #jubah #handbagmalaysia #tv3 #handsock #bawalmurah  #bajukebaya #neelofa #bawalpuccimurah #sinarfm #satinshawl #bawalcrepe #sayajualmurah #bawallover #murah #noradanish #ootd #alhijrah #ame2017 #manisfm #igshop #upsi #ukm #uiam #utm #uthm #uitm #unisza #jubah #paidreview #review 
Azrina Beads Kurung
#azrinabeadskurungbyjkm
Code: 3315A
.
HARGA :
RM110
Postage : Rm8sm/Rm11ss
.
Material: Pearl Crepe
( Chiffon Kualiti Bagus, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin)
.
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46
.
๐ŸŒŸTangan Zip Sorok
๐ŸŒŸBelakang Zip Sorok
๐ŸŒŸSkirt Duyung & Pinggang Dua Tepi Getah ( Abstract Printed )
Berat : 480 gram +/-
.
**Swipe untuk lihat pilihan warna dan ukuran๐Ÿ˜˜
.
Nak order terus whatsapp ke 018-2744502(Niesa)
Terima kasih๐Ÿ˜
.
#azrinabeadskurung #beadskurung #3315a #kurungexclusive #kurungterkini #kurungmurah #kurungraya2017 #kurungaidilfitri2017 #bazarpaknil #kedaimurah #butikonline #bazaaronline #bazarmalaysia  #muslimahfashionmalaysia #uitm #unisel #ukm #student #usm #upm #uum #upsi #uthm #kendurikawen #kenduri #bridemaid
Azrina Beads Kurung #azrinabeadskurungbyjkm  Code: 3315A . HARGA : RM110 Postage : Rm8sm/Rm11ss . Material: Pearl Crepe ( Chiffon Kualiti Bagus, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46 . ๐ŸŒŸTangan Zip Sorok ๐ŸŒŸBelakang Zip Sorok ๐ŸŒŸSkirt Duyung & Pinggang Dua Tepi Getah ( Abstract Printed ) Berat : 480 gram +/- . **Swipe untuk lihat pilihan warna dan ukuran๐Ÿ˜˜ . Nak order terus whatsapp ke 018-2744502(Niesa) Terima kasih๐Ÿ˜ . #azrinabeadskurung  #beadskurung  #3315a  #kurungexclusive  #kurungterkini  #kurungmurah  #kurungraya2017  #kurungaidilfitri2017  #bazarpaknil  #kedaimurah  #butikonline  #bazaaronline  #bazarmalaysia  #muslimahfashionmalaysia  #uitm  #unisel  #ukm  #student  #usm  #upm  #uum  #upsi  #uthm  #kendurikawen  #kenduri  #bridemaid 
๐Ÿค  Guyz with cap  Topi terhangat dipasaran .
Anda rimas dgn rambut yang kering dgn peluh di muka akibat cuaca skrg yg tidak menentu? Pakai je topi selesai masalah.
.
MURAH. STYLE. QUALITY. โœ”COPY ORI
โœ”READY STOCK ONLY

RM 50 Inc postage 
Sabah & Sarawak (+RM5 postage) .
Berminat? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ019 286 5574 (HAMZI) ๐Ÿ“ฒ011 1577 8158 (HAZIQ)
๐Ÿ“ฒ013 228 5384 (SYAFIQ)
FOR MORE DETAILS.. @th2_store @th2_store @th2_store

#capmurah #topimurah #adidas #jordan #stoned #converse #supreme #nike #semenyih #neelofa #fattahamin #lofattah #jualcapmurah #ukm #utm #utem #unisza #upsi #uniten #unisel #uitm #zizanrazak
๐Ÿค  Guyz with cap Topi terhangat dipasaran . Anda rimas dgn rambut yang kering dgn peluh di muka akibat cuaca skrg yg tidak menentu? Pakai je topi selesai masalah. . MURAH. STYLE. QUALITY. โœ”COPY ORI โœ”READY STOCK ONLY RM 50 Inc postage Sabah & Sarawak (+RM5 postage) . Berminat? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ019 286 5574 (HAMZI) ๐Ÿ“ฒ011 1577 8158 (HAZIQ) ๐Ÿ“ฒ013 228 5384 (SYAFIQ) FOR MORE DETAILS.. @th2_store @th2_store @th2_store #capmurah  #topimurah  #adidas  #jordan  #stoned  #converse  #supreme  #nike  #semenyih  #neelofa  #fattahamin  #lofattah  #jualcapmurah  #ukm  #utm  #utem  #unisza  #upsi  #uniten  #unisel  #uitm  #zizanrazak 
.
.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐ŸŽ€ Material heavy chiffon
๐ŸŽ€ Bidang 45'
๐ŸŽ€ Senang bentuk
๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur
๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM
.
HARGA ๐Ÿ’ฐ
1-10 pcs  RM 16.00/pcs
11-29 pcs  RM 12.00/pcs
30 pcsโฌ†  RM 10.00/pcs
(Exclude Postage)

POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
1-2 pcs  rm7(sm)/rm9(ss)
3-5 pcs  rm10(sm)/rm12(ss)
6-10 pcs  rm14 (sm)/rm18(ss)
11-15 pcs  rm20(sm)/rm24(ss)

ORDER ๐Ÿ’Œ
Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio.

#shawlkeknis #shawltutorial #shawlmurah #shawl #shawls #shawldropship #shawlkeknisborong #shawlkeknismurah #shawlkeknischiffon #shawlkeknisbabyseam #shawlkeknisbabyseammurah #iamlisasurihani #mirafilzah #bawaladijuma #muslimahcantik #upsi #uitm #sayajualmurah #visitmyig #bazarpaknil #adijuma  #shawlmurah #unimap #bajulabuhmurah #bajulabuh  #tutorialshawl #nealofa #nealofarhijap #reviewig #ilofayou #tudungbawal
. . ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . ๐ŸŽ€ Material heavy chiffon ๐ŸŽ€ Bidang 45' ๐ŸŽ€ Senang bentuk ๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur ๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM . HARGA ๐Ÿ’ฐ 1-10 pcs RM 16.00/pcs 11-29 pcs RM 12.00/pcs 30 pcsโฌ† RM 10.00/pcs (Exclude Postage) POSTAGE ๐Ÿ“ฎ 1-2 pcs rm7(sm)/rm9(ss) 3-5 pcs rm10(sm)/rm12(ss) 6-10 pcs rm14 (sm)/rm18(ss) 11-15 pcs rm20(sm)/rm24(ss) ORDER ๐Ÿ’Œ Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio. #shawlkeknis  #shawltutorial  #shawlmurah  #shawl  #shawls  #shawldropship  #shawlkeknisborong  #shawlkeknismurah  #shawlkeknischiffon  #shawlkeknisbabyseam  #shawlkeknisbabyseammurah  #iamlisasurihani  #mirafilzah  #bawaladijuma  #muslimahcantik  #upsi  #uitm  #sayajualmurah  #visitmyig  #bazarpaknil  #adijuma  #shawlmurah  #unimap  #bajulabuhmurah  #bajulabuh  #tutorialshawl  #nealofa  #nealofarhijap  #reviewig  #ilofayou  #tudungbawal 
.
.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐ŸŽ€ Material heavy chiffon
๐ŸŽ€ Bidang 45'
๐ŸŽ€ Senang bentuk
๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur
๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM
.
HARGA ๐Ÿ’ฐ
1-10 pcs  RM 16.00/pcs
11-29 pcs  RM 12.00/pcs
30 pcsโฌ†  RM 10.00/pcs
(Exclude Postage)

POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
1-2 pcs  rm7(sm)/rm9(ss)
3-5 pcs  rm10(sm)/rm12(ss)
6-10 pcs  rm14 (sm)/rm18(ss)
11-15 pcs  rm20(sm)/rm24(ss)

ORDER ๐Ÿ’Œ
Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio.

#shawlkeknis #shawltutorial #shawlmurah #shawl #shawls #shawldropship #shawlkeknisborong #shawlkeknismurah #shawlkeknischiffon #shawlkeknisbabyseam #shawlkeknisbabyseammurah #iamlisasurihani #mirafilzah #bawaladijuma #muslimahcantik #upsi #uitm #sayajualmurah #visitmyig #bazarpaknil #adijuma  #shawlmurah #unimap #bajulabuhmurah #bajulabuh  #tutorialshawl #nealofa #nealofarhijap #reviewig #ilofayou #tudungbawal
. . ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . ๐ŸŽ€ Material heavy chiffon ๐ŸŽ€ Bidang 45' ๐ŸŽ€ Senang bentuk ๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur ๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM . HARGA ๐Ÿ’ฐ 1-10 pcs RM 16.00/pcs 11-29 pcs RM 12.00/pcs 30 pcsโฌ† RM 10.00/pcs (Exclude Postage) POSTAGE ๐Ÿ“ฎ 1-2 pcs rm7(sm)/rm9(ss) 3-5 pcs rm10(sm)/rm12(ss) 6-10 pcs rm14 (sm)/rm18(ss) 11-15 pcs rm20(sm)/rm24(ss) ORDER ๐Ÿ’Œ Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio. #shawlkeknis  #shawltutorial  #shawlmurah  #shawl  #shawls  #shawldropship  #shawlkeknisborong  #shawlkeknismurah  #shawlkeknischiffon  #shawlkeknisbabyseam  #shawlkeknisbabyseammurah  #iamlisasurihani  #mirafilzah  #bawaladijuma  #muslimahcantik  #upsi  #uitm  #sayajualmurah  #visitmyig  #bazarpaknil  #adijuma  #shawlmurah  #unimap  #bajulabuhmurah  #bajulabuh  #tutorialshawl  #nealofa  #nealofarhijap  #reviewig  #ilofayou  #tudungbawal 
.
.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐ŸŽ€ Material heavy chiffon
๐ŸŽ€ Bidang 45'
๐ŸŽ€ Senang bentuk
๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur
๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM
.
HARGA ๐Ÿ’ฐ
1-10 pcs  RM 16.00/pcs
11-29 pcs  RM 12.00/pcs
30 pcsโฌ†  RM 10.00/pcs
(Exclude Postage)

POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
1-2 pcs  rm7(sm)/rm9(ss)
3-5 pcs  rm10(sm)/rm12(ss)
6-10 pcs  rm14 (sm)/rm18(ss)
11-15 pcs  rm20(sm)/rm24(ss)

ORDER ๐Ÿ’Œ
Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio.

#shawlkeknis #shawltutorial #shawlmurah #shawl #shawls #shawldropship #shawlkeknisborong #shawlkeknismurah #shawlkeknischiffon #shawlkeknisbabyseam #shawlkeknisbabyseammurah #iamlisasurihani #mirafilzah #bawaladijuma #muslimahcantik #upsi #uitm #sayajualmurah #visitmyig #bazarpaknil #adijuma  #shawlmurah #unimap #bajulabuhmurah #bajulabuh  #tutorialshawl #nealofa #nealofarhijap #reviewig #ilofayou #tudungbawal
. . ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . ๐ŸŽ€ Material heavy chiffon ๐ŸŽ€ Bidang 45' ๐ŸŽ€ Senang bentuk ๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur ๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM . HARGA ๐Ÿ’ฐ 1-10 pcs RM 16.00/pcs 11-29 pcs RM 12.00/pcs 30 pcsโฌ† RM 10.00/pcs (Exclude Postage) POSTAGE ๐Ÿ“ฎ 1-2 pcs rm7(sm)/rm9(ss) 3-5 pcs rm10(sm)/rm12(ss) 6-10 pcs rm14 (sm)/rm18(ss) 11-15 pcs rm20(sm)/rm24(ss) ORDER ๐Ÿ’Œ Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio. #shawlkeknis  #shawltutorial  #shawlmurah  #shawl  #shawls  #shawldropship  #shawlkeknisborong  #shawlkeknismurah  #shawlkeknischiffon  #shawlkeknisbabyseam  #shawlkeknisbabyseammurah  #iamlisasurihani  #mirafilzah  #bawaladijuma  #muslimahcantik  #upsi  #uitm  #sayajualmurah  #visitmyig  #bazarpaknil  #adijuma  #shawlmurah  #unimap  #bajulabuhmurah  #bajulabuh  #tutorialshawl  #nealofa  #nealofarhijap  #reviewig  #ilofayou  #tudungbawal 
My Little Pony (30cm)
๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
RM40
RM40
RM40
FREE POSTAGE SM/SS +RM10
NAK ORDER??
JOM CEPAT WHATSAPP SAYA ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
:
#bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah
#bajubaby #bajubabymurah
#bajubudak #bajubudakmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #onlineshopping #malaysia #prelovedmalaysia #sayajual #sayajualmurah #prelovedmalaysiamurah #sayajualpreloved #bajukanak2 #bajubudakperempuan #bajubudaklelaki #boys #girls
#carousellmy #prelovedbajubudak #upsi #usm #unitar #msu #ipt #unikl #uniten #ukm
My Little Pony (30cm) ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ RM40 RM40 RM40 FREE POSTAGE SM/SS +RM10 NAK ORDER?? JOM CEPAT WHATSAPP SAYA ๐Ÿ’•๐Ÿ’• : #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #bajubaby  #bajubabymurah  #bajubudak  #bajubudakmurah  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #onlineshopping  #malaysia  #prelovedmalaysia  #sayajual  #sayajualmurah  #prelovedmalaysiamurah  #sayajualpreloved  #bajukanak2  #bajubudakperempuan  #bajubudaklelaki  #boys  #girls  #carousellmy  #prelovedbajubudak  #upsi  #usm  #unitar  #msu  #ipt  #unikl  #uniten  #ukm 
.
.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐ŸŽ€ Material heavy chiffon
๐ŸŽ€ Bidang 45'
๐ŸŽ€ Senang bentuk
๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur
๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM
.
HARGA ๐Ÿ’ฐ
1-10 pcs  RM 16.00/pcs
11-29 pcs  RM 12.00/pcs
30 pcsโฌ†  RM 10.00/pcs
(Exclude Postage)

POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
1-2 pcs  rm7(sm)/rm9(ss)
3-5 pcs  rm10(sm)/rm12(ss)
6-10 pcs  rm14 (sm)/rm18(ss)
11-15 pcs  rm20(sm)/rm24(ss)

ORDER ๐Ÿ’Œ
Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio.

#shawlkeknis #shawltutorial #shawlmurah #shawl #shawls #shawldropship #shawlkeknisborong #shawlkeknismurah #shawlkeknischiffon #shawlkeknisbabyseam #shawlkeknisbabyseammurah #iamlisasurihani #mirafilzah #bawaladijuma #muslimahcantik #upsi #uitm #sayajualmurah #visitmyig #bazarpaknil #adijuma  #shawlmurah #unimap #bajulabuhmurah #bajulabuh  #tutorialshawl #nealofa #nealofarhijap #reviewig #ilofayou #tudungbawal
. . ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . ๐ŸŽ€ Material heavy chiffon ๐ŸŽ€ Bidang 45' ๐ŸŽ€ Senang bentuk ๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur ๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM . HARGA ๐Ÿ’ฐ 1-10 pcs RM 16.00/pcs 11-29 pcs RM 12.00/pcs 30 pcsโฌ† RM 10.00/pcs (Exclude Postage) POSTAGE ๐Ÿ“ฎ 1-2 pcs rm7(sm)/rm9(ss) 3-5 pcs rm10(sm)/rm12(ss) 6-10 pcs rm14 (sm)/rm18(ss) 11-15 pcs rm20(sm)/rm24(ss) ORDER ๐Ÿ’Œ Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio. #shawlkeknis  #shawltutorial  #shawlmurah  #shawl  #shawls  #shawldropship  #shawlkeknisborong  #shawlkeknismurah  #shawlkeknischiffon  #shawlkeknisbabyseam  #shawlkeknisbabyseammurah  #iamlisasurihani  #mirafilzah  #bawaladijuma  #muslimahcantik  #upsi  #uitm  #sayajualmurah  #visitmyig  #bazarpaknil  #adijuma  #shawlmurah  #unimap  #bajulabuhmurah  #bajulabuh  #tutorialshawl  #nealofa  #nealofarhijap  #reviewig  #ilofayou  #tudungbawal 
My Little Pony (30cm)
๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
RM40
RM40
RM40
FREE POSTAGE SM/SS +RM10
NAK ORDER??
JOM CEPAT WHATSAPP SAYA ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
:
#bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah
#bajubaby #bajubabymurah
#bajubudak #bajubudakmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #onlineshopping #malaysia #prelovedmalaysia #sayajual #sayajualmurah #prelovedmalaysiamurah #sayajualpreloved #bajukanak2 #bajubudakperempuan #bajubudaklelaki #boys #girls
#carousellmy #prelovedbajubudak #upsi #usm #unitar #msu #ipt #unikl #uniten #ukm
My Little Pony (30cm) ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– RM40 RM40 RM40 FREE POSTAGE SM/SS +RM10 NAK ORDER?? JOM CEPAT WHATSAPP SAYA ๐Ÿ’•๐Ÿ’• : #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #bajubaby  #bajubabymurah  #bajubudak  #bajubudakmurah  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #onlineshopping  #malaysia  #prelovedmalaysia  #sayajual  #sayajualmurah  #prelovedmalaysiamurah  #sayajualpreloved  #bajukanak2  #bajubudakperempuan  #bajubudaklelaki  #boys  #girls  #carousellmy  #prelovedbajubudak  #upsi  #usm  #unitar  #msu  #ipt  #unikl  #uniten  #ukm 
.
.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐ŸŽ€ Material heavy chiffon
๐ŸŽ€ Bidang 45'
๐ŸŽ€ Senang bentuk
๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur
๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM
.
HARGA ๐Ÿ’ฐ
1-10 pcs  RM 16.00/pcs
11-29 pcs  RM 12.00/pcs
30 pcsโฌ†  RM 10.00/pcs
(Exclude Postage)

POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
1-2 pcs  rm7(sm)/rm9(ss)
3-5 pcs  rm10(sm)/rm12(ss)
6-10 pcs  rm14 (sm)/rm18(ss)
11-15 pcs  rm20(sm)/rm24(ss)

ORDER ๐Ÿ’Œ
Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio.

#shawlkeknis #shawltutorial #shawlmurah #shawl #shawls #shawldropship #shawlkeknisborong #shawlkeknismurah #shawlkeknischiffon #shawlkeknisbabyseam #shawlkeknisbabyseammurah #iamlisasurihani #mirafilzah #bawaladijuma #muslimahcantik #upsi #uitm #sayajualmurah #visitmyig #bazarpaknil #adijuma  #shawlmurah #unimap #bajulabuhmurah #bajulabuh  #tutorialshawl #nealofa #nealofarhijap #reviewig #ilofayou #tudungbawal
. . ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . ๐ŸŽ€ Material heavy chiffon ๐ŸŽ€ Bidang 45' ๐ŸŽ€ Senang bentuk ๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur ๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM . HARGA ๐Ÿ’ฐ 1-10 pcs RM 16.00/pcs 11-29 pcs RM 12.00/pcs 30 pcsโฌ† RM 10.00/pcs (Exclude Postage) POSTAGE ๐Ÿ“ฎ 1-2 pcs rm7(sm)/rm9(ss) 3-5 pcs rm10(sm)/rm12(ss) 6-10 pcs rm14 (sm)/rm18(ss) 11-15 pcs rm20(sm)/rm24(ss) ORDER ๐Ÿ’Œ Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio. #shawlkeknis  #shawltutorial  #shawlmurah  #shawl  #shawls  #shawldropship  #shawlkeknisborong  #shawlkeknismurah  #shawlkeknischiffon  #shawlkeknisbabyseam  #shawlkeknisbabyseammurah  #iamlisasurihani  #mirafilzah  #bawaladijuma  #muslimahcantik  #upsi  #uitm  #sayajualmurah  #visitmyig  #bazarpaknil  #adijuma  #shawlmurah  #unimap  #bajulabuhmurah  #bajulabuh  #tutorialshawl  #nealofa  #nealofarhijap  #reviewig  #ilofayou  #tudungbawal 
My Little Pony (30cm)
๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™
RM40
RM40
RM40
FREE POSTAGE SM/SS +RM10
NAK ORDER??
JOM CEPAT WHATSAPP SAYA ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
:
#bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah
#bajubaby #bajubabymurah
#bajubudak #bajubudakmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #onlineshopping #malaysia #prelovedmalaysia #sayajual #sayajualmurah #prelovedmalaysiamurah #sayajualpreloved #bajukanak2 #bajubudakperempuan #bajubudaklelaki #boys #girls
#carousellmy #prelovedbajubudak #upsi #usm #unitar #msu #ipt #unikl #uniten #ukm
My Little Pony (30cm) ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™ RM40 RM40 RM40 FREE POSTAGE SM/SS +RM10 NAK ORDER?? JOM CEPAT WHATSAPP SAYA ๐Ÿ’•๐Ÿ’• : #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #bajubaby  #bajubabymurah  #bajubudak  #bajubudakmurah  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #onlineshopping  #malaysia  #prelovedmalaysia  #sayajual  #sayajualmurah  #prelovedmalaysiamurah  #sayajualpreloved  #bajukanak2  #bajubudakperempuan  #bajubudaklelaki  #boys  #girls  #carousellmy  #prelovedbajubudak  #upsi  #usm  #unitar  #msu  #ipt  #unikl  #uniten  #ukm 
.
.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐ŸŽ€ Material heavy chiffon
๐ŸŽ€ Bidang 45'
๐ŸŽ€ Senang bentuk
๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur
๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM
.
HARGA ๐Ÿ’ฐ
1-10 pcs  RM 16.00/pcs
11-29 pcs  RM 12.00/pcs
30 pcsโฌ†  RM 10.00/pcs
(Exclude Postage)

POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
1-2 pcs  rm7(sm)/rm9(ss)
3-5 pcs  rm10(sm)/rm12(ss)
6-10 pcs  rm14 (sm)/rm18(ss)
11-15 pcs  rm20(sm)/rm24(ss)

ORDER ๐Ÿ’Œ
Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio.

#shawlkeknis #shawltutorial #shawlmurah #shawl #shawls #shawldropship #shawlkeknisborong #shawlkeknismurah #shawlkeknischiffon #shawlkeknisbabyseam #shawlkeknisbabyseammurah #iamlisasurihani #mirafilzah #bawaladijuma #muslimahcantik #upsi #uitm #sayajualmurah #visitmyig #bazarpaknil #adijuma  #shawlmurah #unimap #bajulabuhmurah #bajulabuh  #tutorialshawl #nealofa #nealofarhijap #reviewig #ilofayou #tudungbawal
. . ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . ๐ŸŽ€ Material heavy chiffon ๐ŸŽ€ Bidang 45' ๐ŸŽ€ Senang bentuk ๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur ๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM . HARGA ๐Ÿ’ฐ 1-10 pcs RM 16.00/pcs 11-29 pcs RM 12.00/pcs 30 pcsโฌ† RM 10.00/pcs (Exclude Postage) POSTAGE ๐Ÿ“ฎ 1-2 pcs rm7(sm)/rm9(ss) 3-5 pcs rm10(sm)/rm12(ss) 6-10 pcs rm14 (sm)/rm18(ss) 11-15 pcs rm20(sm)/rm24(ss) ORDER ๐Ÿ’Œ Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio. #shawlkeknis  #shawltutorial  #shawlmurah  #shawl  #shawls  #shawldropship  #shawlkeknisborong  #shawlkeknismurah  #shawlkeknischiffon  #shawlkeknisbabyseam  #shawlkeknisbabyseammurah  #iamlisasurihani  #mirafilzah  #bawaladijuma  #muslimahcantik  #upsi  #uitm  #sayajualmurah  #visitmyig  #bazarpaknil  #adijuma  #shawlmurah  #unimap  #bajulabuhmurah  #bajulabuh  #tutorialshawl  #nealofa  #nealofarhijap  #reviewig  #ilofayou  #tudungbawal 
.
.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐ŸŽ€ Material heavy chiffon
๐ŸŽ€ Bidang 45'
๐ŸŽ€ Senang bentuk
๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur
๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM
.
HARGA ๐Ÿ’ฐ
1-10 pcs  RM 16.00/pcs
11-29 pcs  RM 12.00/pcs
30 pcsโฌ†  RM 10.00/pcs
(Exclude Postage)

POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
1-2 pcs  rm7(sm)/rm9(ss)
3-5 pcs  rm10(sm)/rm12(ss)
6-10 pcs  rm14 (sm)/rm18(ss)
11-15 pcs  rm20(sm)/rm24(ss)

ORDER ๐Ÿ’Œ
Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio.

#shawlkeknis #shawltutorial #shawlmurah #shawl #shawls #shawldropship #shawlkeknisborong #shawlkeknismurah #shawlkeknischiffon #shawlkeknisbabyseam #shawlkeknisbabyseammurah #iamlisasurihani #mirafilzah #bawaladijuma #muslimahcantik #upsi #uitm #sayajualmurah #visitmyig #bazarpaknil #adijuma  #shawlmurah #unimap #bajulabuhmurah #bajulabuh  #tutorialshawl #nealofa #nealofarhijap #reviewig #ilofayou #tudungbawal
. . ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . ๐ŸŽ€ Material heavy chiffon ๐ŸŽ€ Bidang 45' ๐ŸŽ€ Senang bentuk ๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur ๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM . HARGA ๐Ÿ’ฐ 1-10 pcs RM 16.00/pcs 11-29 pcs RM 12.00/pcs 30 pcsโฌ† RM 10.00/pcs (Exclude Postage) POSTAGE ๐Ÿ“ฎ 1-2 pcs rm7(sm)/rm9(ss) 3-5 pcs rm10(sm)/rm12(ss) 6-10 pcs rm14 (sm)/rm18(ss) 11-15 pcs rm20(sm)/rm24(ss) ORDER ๐Ÿ’Œ Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio. #shawlkeknis  #shawltutorial  #shawlmurah  #shawl  #shawls  #shawldropship  #shawlkeknisborong  #shawlkeknismurah  #shawlkeknischiffon  #shawlkeknisbabyseam  #shawlkeknisbabyseammurah  #iamlisasurihani  #mirafilzah  #bawaladijuma  #muslimahcantik  #upsi  #uitm  #sayajualmurah  #visitmyig  #bazarpaknil  #adijuma  #shawlmurah  #unimap  #bajulabuhmurah  #bajulabuh  #tutorialshawl  #nealofa  #nealofarhijap  #reviewig  #ilofayou  #tudungbawal 
.
.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐ŸŽ€ Material heavy chiffon
๐ŸŽ€ Bidang 45'
๐ŸŽ€ Senang bentuk
๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur
๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM
.
HARGA ๐Ÿ’ฐ
1-10 pcs  RM 16.00/pcs
11-29 pcs  RM 12.00/pcs
30 pcsโฌ†  RM 10.00/pcs
(Exclude Postage)

POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
1-2 pcs  rm7(sm)/rm9(ss)
3-5 pcs  rm10(sm)/rm12(ss)
6-10 pcs  rm14 (sm)/rm18(ss)
11-15 pcs  rm20(sm)/rm24(ss)

ORDER ๐Ÿ’Œ
Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio.

#shawlkeknis #shawltutorial #shawlmurah #shawl #shawls #shawldropship #shawlkeknisborong #shawlkeknismurah #shawlkeknischiffon #shawlkeknisbabyseam #shawlkeknisbabyseammurah #iamlisasurihani #mirafilzah #bawaladijuma #muslimahcantik #upsi #uitm #sayajualmurah #visitmyig #bazarpaknil #adijuma  #shawlmurah #unimap #bajulabuhmurah #bajulabuh  #tutorialshawl #nealofa #nealofarhijap #reviewig #ilofayou #tudungbawal
. . ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . ๐ŸŽ€ Material heavy chiffon ๐ŸŽ€ Bidang 45' ๐ŸŽ€ Senang bentuk ๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur ๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM . HARGA ๐Ÿ’ฐ 1-10 pcs RM 16.00/pcs 11-29 pcs RM 12.00/pcs 30 pcsโฌ† RM 10.00/pcs (Exclude Postage) POSTAGE ๐Ÿ“ฎ 1-2 pcs rm7(sm)/rm9(ss) 3-5 pcs rm10(sm)/rm12(ss) 6-10 pcs rm14 (sm)/rm18(ss) 11-15 pcs rm20(sm)/rm24(ss) ORDER ๐Ÿ’Œ Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio. #shawlkeknis  #shawltutorial  #shawlmurah  #shawl  #shawls  #shawldropship  #shawlkeknisborong  #shawlkeknismurah  #shawlkeknischiffon  #shawlkeknisbabyseam  #shawlkeknisbabyseammurah  #iamlisasurihani  #mirafilzah  #bawaladijuma  #muslimahcantik  #upsi  #uitm  #sayajualmurah  #visitmyig  #bazarpaknil  #adijuma  #shawlmurah  #unimap  #bajulabuhmurah  #bajulabuh  #tutorialshawl  #nealofa  #nealofarhijap  #reviewig  #ilofayou  #tudungbawal 
.
.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐ŸŽ€ Material heavy chiffon
๐ŸŽ€ Bidang 45'
๐ŸŽ€ Senang bentuk
๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur
๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM
.
HARGA ๐Ÿ’ฐ
1-10 pcs  RM 16.00/pcs
11-29 pcs  RM 12.00/pcs
30 pcsโฌ†  RM 10.00/pcs
(Exclude Postage)

POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
1-2 pcs  rm7(sm)/rm9(ss)
3-5 pcs  rm10(sm)/rm12(ss)
6-10 pcs  rm14 (sm)/rm18(ss)
11-15 pcs  rm20(sm)/rm24(ss)

ORDER ๐Ÿ’Œ
Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio.

#shawlkeknis #shawltutorial #shawlmurah #shawl #shawls #shawldropship #shawlkeknisborong #shawlkeknismurah #shawlkeknischiffon #shawlkeknisbabyseam #shawlkeknisbabyseammurah #iamlisasurihani #mirafilzah #bawaladijuma #muslimahcantik #upsi #uitm #sayajualmurah #visitmyig #bazarpaknil #adijuma  #shawlmurah #unimap #bajulabuhmurah #bajulabuh  #tutorialshawl #nealofa #nealofarhijap #reviewig #ilofayou #tudungbawal
. . ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . ๐ŸŽ€ Material heavy chiffon ๐ŸŽ€ Bidang 45' ๐ŸŽ€ Senang bentuk ๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur ๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM . HARGA ๐Ÿ’ฐ 1-10 pcs RM 16.00/pcs 11-29 pcs RM 12.00/pcs 30 pcsโฌ† RM 10.00/pcs (Exclude Postage) POSTAGE ๐Ÿ“ฎ 1-2 pcs rm7(sm)/rm9(ss) 3-5 pcs rm10(sm)/rm12(ss) 6-10 pcs rm14 (sm)/rm18(ss) 11-15 pcs rm20(sm)/rm24(ss) ORDER ๐Ÿ’Œ Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio. #shawlkeknis  #shawltutorial  #shawlmurah  #shawl  #shawls  #shawldropship  #shawlkeknisborong  #shawlkeknismurah  #shawlkeknischiffon  #shawlkeknisbabyseam  #shawlkeknisbabyseammurah  #iamlisasurihani  #mirafilzah  #bawaladijuma  #muslimahcantik  #upsi  #uitm  #sayajualmurah  #visitmyig  #bazarpaknil  #adijuma  #shawlmurah  #unimap  #bajulabuhmurah  #bajulabuh  #tutorialshawl  #nealofa  #nealofarhijap  #reviewig  #ilofayou  #tudungbawal 
.
.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐ŸŽ€ Material heavy chiffon
๐ŸŽ€ Bidang 45'
๐ŸŽ€ Senang bentuk
๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur
๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM
.
HARGA ๐Ÿ’ฐ
1-10 pcs  RM 16.00/pcs
11-29 pcs  RM 12.00/pcs
30 pcsโฌ†  RM 10.00/pcs
(Exclude Postage)

POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
1-2 pcs  rm7(sm)/rm9(ss)
3-5 pcs  rm10(sm)/rm12(ss)
6-10 pcs  rm14 (sm)/rm18(ss)
11-15 pcs  rm20(sm)/rm24(ss)

ORDER ๐Ÿ’Œ
Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio.

#shawlkeknis #shawltutorial #shawlmurah #shawl #shawls #shawldropship #shawlkeknisborong #shawlkeknismurah #shawlkeknischiffon #shawlkeknisbabyseam #shawlkeknisbabyseammurah #iamlisasurihani #mirafilzah #bawaladijuma #muslimahcantik #upsi #uitm #sayajualmurah #visitmyig #bazarpaknil #adijuma  #shawlmurah #unimap #bajulabuhmurah #bajulabuh  #tutorialshawl #nealofa #nealofarhijap #reviewig #ilofayou #tudungbawal
. . ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . ๐ŸŽ€ Material heavy chiffon ๐ŸŽ€ Bidang 45' ๐ŸŽ€ Senang bentuk ๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur ๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM . HARGA ๐Ÿ’ฐ 1-10 pcs RM 16.00/pcs 11-29 pcs RM 12.00/pcs 30 pcsโฌ† RM 10.00/pcs (Exclude Postage) POSTAGE ๐Ÿ“ฎ 1-2 pcs rm7(sm)/rm9(ss) 3-5 pcs rm10(sm)/rm12(ss) 6-10 pcs rm14 (sm)/rm18(ss) 11-15 pcs rm20(sm)/rm24(ss) ORDER ๐Ÿ’Œ Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio. #shawlkeknis  #shawltutorial  #shawlmurah  #shawl  #shawls  #shawldropship  #shawlkeknisborong  #shawlkeknismurah  #shawlkeknischiffon  #shawlkeknisbabyseam  #shawlkeknisbabyseammurah  #iamlisasurihani  #mirafilzah  #bawaladijuma  #muslimahcantik  #upsi  #uitm  #sayajualmurah  #visitmyig  #bazarpaknil  #adijuma  #shawlmurah  #unimap  #bajulabuhmurah  #bajulabuh  #tutorialshawl  #nealofa  #nealofarhijap  #reviewig  #ilofayou  #tudungbawal 
new experience, terima kasih untuk 3 hari ni ๐Ÿ˜Š
#sukna2017 #volleyball #pengurusanpj #juruteknikal #upsi
Dont give up.. So that you will achieve your goals.. ๐Ÿ’ƒ
.
Menuju puncak bukit broga.. ๐Ÿ˜˜
.
#experience
#upsi
#ac10
Dont give up.. So that you will achieve your goals.. ๐Ÿ’ƒ . Menuju puncak bukit broga.. ๐Ÿ˜˜ . #experience  #upsi  #ac10 
Kylie Embroidery Kurung
#kylieembroiderykurungbyjkm
Code: 3302A
.
HARGA :
RM150
Postage : Rm9sm/Rm14ss
.
Material: Poplin Cotton
(Kualiti Bagus, Berat, Tebal,Tak Panas, Senang Iron,Tak licin)
.
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46
.
๐ŸŒŸ Tangan embroidery
๐ŸŒŸ Depan Zip Sorok 12"
๐ŸŒŸ Skirt Umbrella Cut & Pinggang dua tepi getah
Berat:760gram
.
**Swipe untuk lihat pilihan warna dan ukuran๐Ÿ˜˜
.
Nak order terus whatsapp ke 018-2744502(Niesa)
Terima kasih๐Ÿ˜
.
#kylieembroiderykurung #embroiderykurung #3302a #kurungexclusive #kurungterkini #kurungmurah #kurungraya2017 #kurungaidilfitri2017 #bazarpaknil #kedaimurah #butikonline #bazaaronline #bazarmalaysia  #muslimahfashionmalaysia #uitm #unisel #ukm #student #usm #upm #uum #upsi #uthm #kendurikawen #kenduri #bridemaid
Kylie Embroidery Kurung #kylieembroiderykurungbyjkm  Code: 3302A . HARGA : RM150 Postage : Rm9sm/Rm14ss . Material: Poplin Cotton (Kualiti Bagus, Berat, Tebal,Tak Panas, Senang Iron,Tak licin) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46 . ๐ŸŒŸ Tangan embroidery ๐ŸŒŸ Depan Zip Sorok 12" ๐ŸŒŸ Skirt Umbrella Cut & Pinggang dua tepi getah Berat:760gram . **Swipe untuk lihat pilihan warna dan ukuran๐Ÿ˜˜ . Nak order terus whatsapp ke 018-2744502(Niesa) Terima kasih๐Ÿ˜ . #kylieembroiderykurung  #embroiderykurung  #3302a  #kurungexclusive  #kurungterkini  #kurungmurah  #kurungraya2017  #kurungaidilfitri2017  #bazarpaknil  #kedaimurah  #butikonline  #bazaaronline  #bazarmalaysia  #muslimahfashionmalaysia  #uitm  #unisel  #ukm  #student  #usm  #upm  #uum  #upsi  #uthm  #kendurikawen  #kenduri  #bridemaid 
.
.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐ŸŽ€ Material heavy chiffon
๐ŸŽ€ Bidang 45'
๐ŸŽ€ Senang bentuk
๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur
๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM
.
HARGA ๐Ÿ’ฐ
1-10 pcs  RM 16.00/pcs
11-29 pcs  RM 12.00/pcs
30 pcsโฌ†  RM 10.00/pcs
(Exclude Postage)

POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
1-2 pcs  rm7(sm)/rm9(ss)
3-5 pcs  rm10(sm)/rm12(ss)
6-10 pcs  rm14 (sm)/rm18(ss)
11-15 pcs  rm20(sm)/rm24(ss)

ORDER ๐Ÿ’Œ
Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio.

#shawlkeknis #shawltutorial #shawlmurah #shawl #shawls #shawldropship #shawlkeknisborong #shawlkeknismurah #shawlkeknischiffon #shawlkeknisbabyseam #shawlkeknisbabyseammurah #iamlisasurihani #mirafilzah #bawaladijuma #muslimahcantik #upsi #uitm #sayajualmurah #visitmyig #bazarpaknil #adijuma  #shawlmurah #unimap #bajulabuhmurah #bajulabuh  #tutorialshawl #nealofa #nealofarhijap #reviewig #ilofayou #tudungbawal
. . ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . ๐ŸŽ€ Material heavy chiffon ๐ŸŽ€ Bidang 45' ๐ŸŽ€ Senang bentuk ๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur ๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM . HARGA ๐Ÿ’ฐ 1-10 pcs RM 16.00/pcs 11-29 pcs RM 12.00/pcs 30 pcsโฌ† RM 10.00/pcs (Exclude Postage) POSTAGE ๐Ÿ“ฎ 1-2 pcs rm7(sm)/rm9(ss) 3-5 pcs rm10(sm)/rm12(ss) 6-10 pcs rm14 (sm)/rm18(ss) 11-15 pcs rm20(sm)/rm24(ss) ORDER ๐Ÿ’Œ Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio. #shawlkeknis  #shawltutorial  #shawlmurah  #shawl  #shawls  #shawldropship  #shawlkeknisborong  #shawlkeknismurah  #shawlkeknischiffon  #shawlkeknisbabyseam  #shawlkeknisbabyseammurah  #iamlisasurihani  #mirafilzah  #bawaladijuma  #muslimahcantik  #upsi  #uitm  #sayajualmurah  #visitmyig  #bazarpaknil  #adijuma  #shawlmurah  #unimap  #bajulabuhmurah  #bajulabuh  #tutorialshawl  #nealofa  #nealofarhijap  #reviewig  #ilofayou  #tudungbawal 
.
.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐ŸŽ€ Material heavy chiffon
๐ŸŽ€ Bidang 45'
๐ŸŽ€ Senang bentuk
๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur
๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM
.
HARGA ๐Ÿ’ฐ
1-10 pcs  RM 16.00/pcs
11-29 pcs  RM 12.00/pcs
30 pcsโฌ†  RM 10.00/pcs
(Exclude Postage)

POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
1-2 pcs  rm7(sm)/rm9(ss)
3-5 pcs  rm10(sm)/rm12(ss)
6-10 pcs  rm14 (sm)/rm18(ss)
11-15 pcs  rm20(sm)/rm24(ss)

ORDER ๐Ÿ’Œ
Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio.

#shawlkeknis #shawltutorial #shawlmurah #shawl #shawls #shawldropship #shawlkeknisborong #shawlkeknismurah #shawlkeknischiffon #shawlkeknisbabyseam #shawlkeknisbabyseammurah #iamlisasurihani #mirafilzah #bawaladijuma #muslimahcantik #upsi #uitm #sayajualmurah #visitmyig #bazarpaknil #adijuma  #shawlmurah #unimap #bajulabuhmurah #bajulabuh  #tutorialshawl #nealofa #nealofarhijap #reviewig #ilofayou #tudungbawal
. . ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . ๐ŸŽ€ Material heavy chiffon ๐ŸŽ€ Bidang 45' ๐ŸŽ€ Senang bentuk ๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur ๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM . HARGA ๐Ÿ’ฐ 1-10 pcs RM 16.00/pcs 11-29 pcs RM 12.00/pcs 30 pcsโฌ† RM 10.00/pcs (Exclude Postage) POSTAGE ๐Ÿ“ฎ 1-2 pcs rm7(sm)/rm9(ss) 3-5 pcs rm10(sm)/rm12(ss) 6-10 pcs rm14 (sm)/rm18(ss) 11-15 pcs rm20(sm)/rm24(ss) ORDER ๐Ÿ’Œ Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio. #shawlkeknis  #shawltutorial  #shawlmurah  #shawl  #shawls  #shawldropship  #shawlkeknisborong  #shawlkeknismurah  #shawlkeknischiffon  #shawlkeknisbabyseam  #shawlkeknisbabyseammurah  #iamlisasurihani  #mirafilzah  #bawaladijuma  #muslimahcantik  #upsi  #uitm  #sayajualmurah  #visitmyig  #bazarpaknil  #adijuma  #shawlmurah  #unimap  #bajulabuhmurah  #bajulabuh  #tutorialshawl  #nealofa  #nealofarhijap  #reviewig  #ilofayou  #tudungbawal 
.
.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐ŸŽ€ Material heavy chiffon
๐ŸŽ€ Bidang 45'
๐ŸŽ€ Senang bentuk
๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur
๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM
.
HARGA ๐Ÿ’ฐ
1-10 pcs  RM 16.00/pcs
11-29 pcs  RM 12.00/pcs
30 pcsโฌ†  RM 10.00/pcs
(Exclude Postage)

POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
1-2 pcs  rm7(sm)/rm9(ss)
3-5 pcs  rm10(sm)/rm12(ss)
6-10 pcs  rm14 (sm)/rm18(ss)
11-15 pcs  rm20(sm)/rm24(ss)

ORDER ๐Ÿ’Œ
Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio.

#shawlkeknis #shawltutorial #shawlmurah #shawl #shawls #shawldropship #shawlkeknisborong #shawlkeknismurah #shawlkeknischiffon #shawlkeknisbabyseam #shawlkeknisbabyseammurah #iamlisasurihani #mirafilzah #bawaladijuma #muslimahcantik #upsi #uitm #sayajualmurah #visitmyig #bazarpaknil #adijuma  #shawlmurah #unimap #bajulabuhmurah #bajulabuh  #tutorialshawl #nealofa #nealofarhijap #reviewig #ilofayou #tudungbawal
. . ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . ๐ŸŽ€ Material heavy chiffon ๐ŸŽ€ Bidang 45' ๐ŸŽ€ Senang bentuk ๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur ๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM . HARGA ๐Ÿ’ฐ 1-10 pcs RM 16.00/pcs 11-29 pcs RM 12.00/pcs 30 pcsโฌ† RM 10.00/pcs (Exclude Postage) POSTAGE ๐Ÿ“ฎ 1-2 pcs rm7(sm)/rm9(ss) 3-5 pcs rm10(sm)/rm12(ss) 6-10 pcs rm14 (sm)/rm18(ss) 11-15 pcs rm20(sm)/rm24(ss) ORDER ๐Ÿ’Œ Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio. #shawlkeknis  #shawltutorial  #shawlmurah  #shawl  #shawls  #shawldropship  #shawlkeknisborong  #shawlkeknismurah  #shawlkeknischiffon  #shawlkeknisbabyseam  #shawlkeknisbabyseammurah  #iamlisasurihani  #mirafilzah  #bawaladijuma  #muslimahcantik  #upsi  #uitm  #sayajualmurah  #visitmyig  #bazarpaknil  #adijuma  #shawlmurah  #unimap  #bajulabuhmurah  #bajulabuh  #tutorialshawl  #nealofa  #nealofarhijap  #reviewig  #ilofayou  #tudungbawal 
.
.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐ŸŽ€ Material heavy chiffon
๐ŸŽ€ Bidang 45'
๐ŸŽ€ Senang bentuk
๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur
๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM
.
HARGA ๐Ÿ’ฐ
1-10 pcs  RM 16.00/pcs
11-29 pcs  RM 12.00/pcs
30 pcsโฌ†  RM 10.00/pcs
(Exclude Postage)

POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
1-2 pcs  rm7(sm)/rm9(ss)
3-5 pcs  rm10(sm)/rm12(ss)
6-10 pcs  rm14 (sm)/rm18(ss)
11-15 pcs  rm20(sm)/rm24(ss)

ORDER ๐Ÿ’Œ
Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio.

#shawlkeknis #shawltutorial #shawlmurah #shawl #shawls #shawldropship #shawlkeknisborong #shawlkeknismurah #shawlkeknischiffon #shawlkeknisbabyseam #shawlkeknisbabyseammurah #iamlisasurihani #mirafilzah #bawaladijuma #muslimahcantik #upsi #uitm #sayajualmurah #visitmyig #bazarpaknil #adijuma  #shawlmurah #unimap #bajulabuhmurah #bajulabuh  #tutorialshawl #nealofa #nealofarhijap #reviewig #ilofayou #tudungbawal
. . ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . ๐ŸŽ€ Material heavy chiffon ๐ŸŽ€ Bidang 45' ๐ŸŽ€ Senang bentuk ๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur ๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM . HARGA ๐Ÿ’ฐ 1-10 pcs RM 16.00/pcs 11-29 pcs RM 12.00/pcs 30 pcsโฌ† RM 10.00/pcs (Exclude Postage) POSTAGE ๐Ÿ“ฎ 1-2 pcs rm7(sm)/rm9(ss) 3-5 pcs rm10(sm)/rm12(ss) 6-10 pcs rm14 (sm)/rm18(ss) 11-15 pcs rm20(sm)/rm24(ss) ORDER ๐Ÿ’Œ Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio. #shawlkeknis  #shawltutorial  #shawlmurah  #shawl  #shawls  #shawldropship  #shawlkeknisborong  #shawlkeknismurah  #shawlkeknischiffon  #shawlkeknisbabyseam  #shawlkeknisbabyseammurah  #iamlisasurihani  #mirafilzah  #bawaladijuma  #muslimahcantik  #upsi  #uitm  #sayajualmurah  #visitmyig  #bazarpaknil  #adijuma  #shawlmurah  #unimap  #bajulabuhmurah  #bajulabuh  #tutorialshawl  #nealofa  #nealofarhijap  #reviewig  #ilofayou  #tudungbawal 
.
.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐ŸŽ€ Material heavy chiffon
๐ŸŽ€ Bidang 45'
๐ŸŽ€ Senang bentuk
๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur
๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM
.
HARGA ๐Ÿ’ฐ
1-10 pcs  RM 16.00/pcs
11-29 pcs  RM 12.00/pcs
30 pcsโฌ†  RM 10.00/pcs
(Exclude Postage)

POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
1-2 pcs  rm7(sm)/rm9(ss)
3-5 pcs  rm10(sm)/rm12(ss)
6-10 pcs  rm14 (sm)/rm18(ss)
11-15 pcs  rm20(sm)/rm24(ss)

ORDER ๐Ÿ’Œ
Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio.

#shawlkeknis #shawltutorial #shawlmurah #shawl #shawls #shawldropship #shawlkeknisborong #shawlkeknismurah #shawlkeknischiffon #shawlkeknisbabyseam #shawlkeknisbabyseammurah #iamlisasurihani #mirafilzah #bawaladijuma #muslimahcantik #upsi #uitm #sayajualmurah #visitmyig #bazarpaknil #adijuma  #shawlmurah #unimap #bajulabuhmurah #bajulabuh  #tutorialshawl #nealofa #nealofarhijap #reviewig #ilofayou #tudungbawal
. . ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON BAWAL CHIFFON ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . ๐ŸŽ€ Material heavy chiffon ๐ŸŽ€ Bidang 45' ๐ŸŽ€ Senang bentuk ๐ŸŽ€ Warna blh pilih blh campur ๐ŸŽ€ Jahitan tepi KELIM . HARGA ๐Ÿ’ฐ 1-10 pcs RM 16.00/pcs 11-29 pcs RM 12.00/pcs 30 pcsโฌ† RM 10.00/pcs (Exclude Postage) POSTAGE ๐Ÿ“ฎ 1-2 pcs rm7(sm)/rm9(ss) 3-5 pcs rm10(sm)/rm12(ss) 6-10 pcs rm14 (sm)/rm18(ss) 11-15 pcs rm20(sm)/rm24(ss) ORDER ๐Ÿ’Œ Wasap +6011.3756.3252 atau tekan link dekat bio. #shawlkeknis  #shawltutorial  #shawlmurah  #shawl  #shawls  #shawldropship  #shawlkeknisborong  #shawlkeknismurah  #shawlkeknischiffon  #shawlkeknisbabyseam  #shawlkeknisbabyseammurah  #iamlisasurihani  #mirafilzah  #bawaladijuma  #muslimahcantik  #upsi  #uitm  #sayajualmurah  #visitmyig  #bazarpaknil  #adijuma  #shawlmurah  #unimap  #bajulabuhmurah  #bajulabuh  #tutorialshawl  #nealofa  #nealofarhijap  #reviewig  #ilofayou  #tudungbawal 
Didi Besar 56cm
๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ
RM85 
RM85
RM85
FREE POSTAGE SM /SS + RM10
JOM CEPAT WHATSAPP SAYA
NI HOT ITEM TAU.. LAMBAT MELEPASS!!
Klik Link Di Bio ๐Ÿ’•
:
RUGI TAK GRAB SEKARANG!! Stok SANGAT2 Lah TERHAD!!
:
#prelovedmalaysia #sayajualpreloved #sayajualbaju #instashopmalaysia #sayajualtudungbawal #sayajualshawl #bajuraya2017 #bajubudakmalaysia #bajubudakperempuan #bazaarpaknil #bazarpaknil #carousellmy #carousell #sayajualmurah #bundlemalaysia
#bajubudakmurah #bajukanak2 #politeknikibrahimsultan
#upsi #utm #instead #unitar #polisas #kolejkomuniti #uia #ipt #unitar #uum #usm #unikl
Didi Besar 56cm ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ RM85 RM85 RM85 FREE POSTAGE SM /SS + RM10 JOM CEPAT WHATSAPP SAYA NI HOT ITEM TAU.. LAMBAT MELEPASS!! Klik Link Di Bio ๐Ÿ’• : RUGI TAK GRAB SEKARANG!! Stok SANGAT2 Lah TERHAD!! : #prelovedmalaysia  #sayajualpreloved  #sayajualbaju  #instashopmalaysia  #sayajualtudungbawal  #sayajualshawl  #bajuraya2017  #bajubudakmalaysia  #bajubudakperempuan  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #carousellmy  #carousell  #sayajualmurah  #bundlemalaysia  #bajubudakmurah  #bajukanak2  #politeknikibrahimsultan  #upsi  #utm  #instead  #unitar  #polisas  #kolejkomuniti  #uia  #ipt  #unitar  #uum  #usm  #unikl 
Didi Besar 56cm
๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ
RM85 
RM85
RM85
FREE POSTAGE SM /SS + RM10
JOM CEPAT WHATSAPP SAYA
NI HOT ITEM TAU.. LAMBAT MELEPASS!!
Klik Link Di Bio ๐Ÿ’•
:
RUGI TAK GRAB SEKARANG!! Stok SANGAT2 Lah TERHAD!!
:
#prelovedmalaysia #sayajualpreloved #sayajualbaju #instashopmalaysia #sayajualtudungbawal #sayajualshawl #bajuraya2017 #bajubudakmalaysia #bajubudakperempuan #bazaarpaknil #bazarpaknil #carousellmy #carousell #sayajualmurah #bundlemalaysia
#bajubudakmurah #bajukanak2 #politeknikibrahimsultan
#upsi #utm #instead #unitar #polisas #kolejkomuniti #uia #ipt #unitar #uum #usm #unikl
Didi Besar 56cm ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ RM85 RM85 RM85 FREE POSTAGE SM /SS + RM10 JOM CEPAT WHATSAPP SAYA NI HOT ITEM TAU.. LAMBAT MELEPASS!! Klik Link Di Bio ๐Ÿ’• : RUGI TAK GRAB SEKARANG!! Stok SANGAT2 Lah TERHAD!! : #prelovedmalaysia  #sayajualpreloved  #sayajualbaju  #instashopmalaysia  #sayajualtudungbawal  #sayajualshawl  #bajuraya2017  #bajubudakmalaysia  #bajubudakperempuan  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #carousellmy  #carousell  #sayajualmurah  #bundlemalaysia  #bajubudakmurah  #bajukanak2  #politeknikibrahimsultan  #upsi  #utm  #instead  #unitar  #polisas  #kolejkomuniti  #uia  #ipt  #unitar  #uum  #usm  #unikl 
Didi Besar 56cm
๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ
RM85 
RM85
RM85
FREE POSTAGE SM /SS + RM10
JOM CEPAT WHATSAPP SAYA
NI HOT ITEM TAU.. LAMBAT MELEPASS!!
Klik Link Di Bio ๐Ÿ’•
:
RUGI TAK GRAB SEKARANG!! Stok SANGAT2 Lah TERHAD!!
:
#prelovedmalaysia #sayajualpreloved #sayajualbaju #instashopmalaysia #sayajualtudungbawal #sayajualshawl #bajuraya2017 #bajubudakmalaysia #bajubudakperempuan #bazaarpaknil #bazarpaknil #carousellmy #carousell #sayajualmurah #bundlemalaysia
#bajubudakmurah #bajukanak2 #politeknikibrahimsultan
#upsi #utm #instead #unitar #polisas #kolejkomuniti #uia #ipt #unitar #uum #usm #unikl
Didi Besar 56cm ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ RM85 RM85 RM85 FREE POSTAGE SM /SS + RM10 JOM CEPAT WHATSAPP SAYA NI HOT ITEM TAU.. LAMBAT MELEPASS!! Klik Link Di Bio ๐Ÿ’• : RUGI TAK GRAB SEKARANG!! Stok SANGAT2 Lah TERHAD!! : #prelovedmalaysia  #sayajualpreloved  #sayajualbaju  #instashopmalaysia  #sayajualtudungbawal  #sayajualshawl  #bajuraya2017  #bajubudakmalaysia  #bajubudakperempuan  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #carousellmy  #carousell  #sayajualmurah  #bundlemalaysia  #bajubudakmurah  #bajukanak2  #politeknikibrahimsultan  #upsi  #utm  #instead  #unitar  #polisas  #kolejkomuniti  #uia  #ipt  #unitar  #uum  #usm  #unikl