an online Instagram web viewer

#tipscantik medias

Photos

Hai sista..kamu wajib bgt perhatiin cara pemakaian AURABEAUTY

Dipagi hari saat kita mandi, bisa langsung menggunakan FACIALWASH dari AURABEAUTY caranyaa nih gampang : 
Teteskan facialwash aurabeauty sedikit ditangan kemudian ambil sdikit air busakan ditangan nah busanya bisa kita ratakan diwajah kita yang sudah basah pijat perlahan rasakan sensasinya

Dann keluar dari kamar mandii
Taraaaaaaaaaaa kenyel deh 😍

Pusat konsultasi & order
📲  595E048E
Wa  082135581177
Line  Aurane Ruwie
#dobastore #makeup #lipscream #aurabeautycream #tipscantik #bulanrojab #puasasunnah #fasialwash #serum #auraglowetesti #aurabeautytesti
Hai sista..kamu wajib bgt perhatiin cara pemakaian AURABEAUTY Dipagi hari saat kita mandi, bisa langsung menggunakan FACIALWASH dari AURABEAUTY caranyaa nih gampang : Teteskan facialwash aurabeauty sedikit ditangan kemudian ambil sdikit air busakan ditangan nah busanya bisa kita ratakan diwajah kita yang sudah basah pijat perlahan rasakan sensasinya Dann keluar dari kamar mandii Taraaaaaaaaaaa kenyel deh 😍 Pusat konsultasi & order 📲 595E048E Wa 082135581177 Line Aurane Ruwie #dobastore  #makeup  #lipscream  #aurabeautycream  #tipscantik  #bulanrojab  #puasasunnah  #fasialwash  #serum  #auraglowetesti  #aurabeautytesti 
TIADA LAGI MASALAH SIAP LAMBAT. 5 SAAT TERUS SIAP. CIK ABAM TERSENYUM GUMBIRA, SIAP KENYIT MATA LAGI 😉
.
Arfa instant shawl senang bentuk, senang pakai & tak perlu iron Uolls 😱
.
Siapa kaki travel, kaki paling tak suka iron shawl. Arfa instant shawl memang akan jadi pilihan hati korang lah 😄
.
For sure tak kena marah dah. Sebab 5 saat je dah siap.
.
HAAAA SATU LAGI. Arfa instant shawl bukan kakak2 makcik2 je boleh pakai. Tapi budak2 pun boleh pakai 😍
.
#AgentBYMIRASYA 
#BMdarlings
#ArfaBYMIRASYA
#bymirasyahijashic
TIADA LAGI MASALAH SIAP LAMBAT. 5 SAAT TERUS SIAP. CIK ABAM TERSENYUM GUMBIRA, SIAP KENYIT MATA LAGI 😉 . Arfa instant shawl senang bentuk, senang pakai & tak perlu iron Uolls 😱 . Siapa kaki travel, kaki paling tak suka iron shawl. Arfa instant shawl memang akan jadi pilihan hati korang lah 😄 . For sure tak kena marah dah. Sebab 5 saat je dah siap. . HAAAA SATU LAGI. Arfa instant shawl bukan kakak2 makcik2 je boleh pakai. Tapi budak2 pun boleh pakai 😍 . #AgentBYMIRASYA  #BMdarlings  #ArfaBYMIRASYA  #bymirasyahijashic 
Sumber protein kegemaran ramai, Energizing Soy Protein. Baru-baru ini stok di Malaysia takde sekejap. Sekarang alhamdulillah dah ada semula. ESP salah satu produk yang terlaris di pasaran. .
.
Kenapa laris sangat tu?. Esp shaklee sangat berbeza dengan minuman soya yang lain. Dari segi bahan dan prosesnya memang tak sama dengan produk lain. .
.
Esp diperbuat daripada soya organik non gmo. Non gmo bermaksud, yang tak diubahsuai genetiknya. Sepertimana yang kita tahu, gmo adalah tidak elok untuk kesihatan. .
.
Dari segi proses penghasilannya pula, diproses dengan suhu yang rendah. Sesetengah protein soya diproses dengan alkohol, tapi esp shaklee tidak. Esp dicuci dengan air untuk mengekalkan isoflavines genisten dan daidzen supaya tidak menghilangkan khasiatnya. .
.
1 tong esp bersamaan 30kg kacang soya. 1 hidangan ESP bersamaan 2x ganda daging, 4x ganda telur , dan  12 x ganda susu rendah lemak. ESP TIADA KOLESTROL, TIADA ASID URIK & RENDAH INDEKS GLISEMIK. .
.
MANFAAT & KELEBIHAN ESP
.
.
📌Membantu mengatasi masalah GASTRIK/PEDIH ULU HATI
📌Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu bagi ibu menyusu
📌Mengatasi masalah kolestrol tinggi dan diabetis
📌Baik untuk kulit, mencerah, memudarkan parut, mengecutkan jerawat
📌Memelihara kesihatan otot
📌Mengandungi asid amino yang tubuh badan kita tak boleh hasilkan
📌Memberikan rasa kenyang yang lama bagi mereka yang berdiet dan berpuasa
📌Mempercepatkan penyembuhan luka dalaman
.
.
Cepat2 whatsapp untuk order 😍
.
.
TRUSTED SID & LEADER
FARAH 017-2534982
.
.
#shaklee #shakleemelakamurah #shakleemurah #sayajualshaklee #shakleeuitm  #shakleemelaka #shakleemalaysia #shakleeutem #codmelaka #shakleeonlinemurah #sayajualshaklee #ESPSHAKLEE #ESP #soyprotein #diet #sihat #flawless #tipscantik #tipssihat
Sumber protein kegemaran ramai, Energizing Soy Protein. Baru-baru ini stok di Malaysia takde sekejap. Sekarang alhamdulillah dah ada semula. ESP salah satu produk yang terlaris di pasaran. . . Kenapa laris sangat tu?. Esp shaklee sangat berbeza dengan minuman soya yang lain. Dari segi bahan dan prosesnya memang tak sama dengan produk lain. . . Esp diperbuat daripada soya organik non gmo. Non gmo bermaksud, yang tak diubahsuai genetiknya. Sepertimana yang kita tahu, gmo adalah tidak elok untuk kesihatan. . . Dari segi proses penghasilannya pula, diproses dengan suhu yang rendah. Sesetengah protein soya diproses dengan alkohol, tapi esp shaklee tidak. Esp dicuci dengan air untuk mengekalkan isoflavines genisten dan daidzen supaya tidak menghilangkan khasiatnya. . . 1 tong esp bersamaan 30kg kacang soya. 1 hidangan ESP bersamaan 2x ganda daging, 4x ganda telur , dan 12 x ganda susu rendah lemak. ESP TIADA KOLESTROL, TIADA ASID URIK & RENDAH INDEKS GLISEMIK. . . MANFAAT & KELEBIHAN ESP . . 📌Membantu mengatasi masalah GASTRIK/PEDIH ULU HATI 📌Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu bagi ibu menyusu 📌Mengatasi masalah kolestrol tinggi dan diabetis 📌Baik untuk kulit, mencerah, memudarkan parut, mengecutkan jerawat 📌Memelihara kesihatan otot 📌Mengandungi asid amino yang tubuh badan kita tak boleh hasilkan 📌Memberikan rasa kenyang yang lama bagi mereka yang berdiet dan berpuasa 📌Mempercepatkan penyembuhan luka dalaman . . Cepat2 whatsapp untuk order 😍 . . TRUSTED SID & LEADER FARAH 017-2534982 . . #shaklee  #shakleemelakamurah  #shakleemurah  #sayajualshaklee  #shakleeuitm  #shakleemelaka  #shakleemalaysia  #shakleeutem  #codmelaka  #shakleeonlinemurah  #sayajualshaklee  #ESPSHAKLEE  #ESP  #soyprotein  #diet  #sihat  #flawless  #tipscantik  #tipssihat 
Kawan-kawan semua.. Nah! Color baru Cozuma Lipstick!

Semua cantik-cantik tau!

Hanya RM44 sahaja!

Bestnye Cozuma Lipstik ni, dia tahan lama, mudah nak apply, langsung tak jadikan bibir kita kering & mudah nak bersihkan bila kita nak ambil wudhuk. 
Best kan?! DM/Whatsapp Ju to order : 📱016-7816951

#cozuma #cozumaseries #cozumalipstick #TheDiamondCircle #tipscantik #makeup #lipstick #lips
Kerjaan mican tiap hari 💪🏻
Ini dia orderan hari ini (kebetulan mican lagi ga ke kampus jadi bisa packing sambil video 👉🏻 krn biasanya buru-buru jadi jarang nge videoiin 😿)
Alhamdulillah 54 paket siap kirim hari ini , ditunggu yaa @beauty.kefir nyaa hihi 💕
.
.
.
.
.
#maskerkefirmurah #maskerkefirorganik #maskerorganik #kefir #kefirmalang #jualmaskerkefir #jualmaskerorganik #tonerkefir #lulurkefir #creamkefir #nightcrem #daycream #maskerkefirjakarta #maskerwajah #maskerkefirbandung #kefirmalang #kefirmurah #kefirmurahbanget #kefirtermurah #maskertermurah #maskerkefir #bodyscrub #perawatankulit #daycream  #kefir #perawatanwajahalami #perawatanpranikah #perawatanku #maskercoklat #maskerspirulinasli #tipscantik #perawatan #skincare
Kerjaan mican tiap hari 💪🏻 Ini dia orderan hari ini (kebetulan mican lagi ga ke kampus jadi bisa packing sambil video 👉🏻 krn biasanya buru-buru jadi jarang nge videoiin 😿) Alhamdulillah 54 paket siap kirim hari ini , ditunggu yaa @beauty.kefir nyaa hihi 💕 . . . . . #maskerkefirmurah  #maskerkefirorganik  #maskerorganik  #kefir  #kefirmalang  #jualmaskerkefir  #jualmaskerorganik  #tonerkefir  #lulurkefir  #creamkefir  #nightcrem  #daycream  #maskerkefirjakarta  #maskerwajah  #maskerkefirbandung  #kefirmalang  #kefirmurah  #kefirmurahbanget  #kefirtermurah  #maskertermurah  #maskerkefir  #bodyscrub  #perawatankulit  #daycream  #kefir  #perawatanwajahalami  #perawatanpranikah  #perawatanku  #maskercoklat  #maskerspirulinasli  #tipscantik  #perawatan  #skincare 
Morning uollss.💋💋 Salam satu Rejab. Bulan dah update, jom update diri sekali syg 😉😉 Tak pyh update bnyak. Update tudung je dulu 💕💕 harini aii tak nak bebel panjang2 pown.  Chantik kan Khimar naelofar ni?? Khimar aii from tepi akn nampak exctly mcm ni taw. Cantik 🎀 beralun jaa 🌷  Khimar aii  dua layer and singkat sikit. Tapi.. tapi.. tapi.. just nice to cover you aurat well 😍😍 Jom grab. HARINI LAST DAY TAW PROMOSI 🎊🎊🎉🎉
Lps ni, tak payah sedih merayu sebab harga dah back to normal. Jom berkhimar  syg 💕  WS Jue 👉👉 0111-6801428 
#daunreramaalsyifaherbs
#sembuh
#bellezacollagen
#susumaez
#sofieyabeautyfoundation
#murah
#cantik
#foundation
#tipscantik
#daun rerama
#daunreramamurah
#penawarkanser
#penawarpenyakitkronik
#promosi
#sayajual
#sayajualmurah
#agentdiperlukan
#dropshipdiperlukan
#tudungmurah
#tudungnaelofar
#bajumurah
#khimarmurah
#khimar
#meletops
#naelofarhijab
#fareeda
#adijumastore
#khimarlovers
#viral
Morning uollss.💋💋 Salam satu Rejab. Bulan dah update, jom update diri sekali syg 😉😉 Tak pyh update bnyak. Update tudung je dulu 💕💕 harini aii tak nak bebel panjang2 pown. Chantik kan Khimar naelofar ni?? Khimar aii from tepi akn nampak exctly mcm ni taw. Cantik 🎀 beralun jaa 🌷 Khimar aii dua layer and singkat sikit. Tapi.. tapi.. tapi.. just nice to cover you aurat well 😍😍 Jom grab. HARINI LAST DAY TAW PROMOSI 🎊🎊🎉🎉 Lps ni, tak payah sedih merayu sebab harga dah back to normal. Jom berkhimar syg 💕 WS Jue 👉👉 0111-6801428 #daunreramaalsyifaherbs  #sembuh  #bellezacollagen  #susumaez  #sofieyabeautyfoundation  #murah  #cantik  #foundation  #tipscantik  #daun  rerama #daunreramamurah  #penawarkanser  #penawarpenyakitkronik  #promosi  #sayajual  #sayajualmurah  #agentdiperlukan  #dropshipdiperlukan  #tudungmurah  #tudungnaelofar  #bajumurah  #khimarmurah  #khimar  #meletops  #naelofarhijab  #fareeda  #adijumastore  #khimarlovers  #viral 
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻
.
Fungsi Sure Glow Lotion :
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
For more details, kindly whatsapp 019-4101393.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion  , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻 . Fungsi Sure Glow Lotion : • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . For more details, kindly whatsapp 019-4101393. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Day Cream Aura Beauty 
Manfaat :
AURA BEAUTY Day Cream di formulasikan khusus untuk anda, dengan kandungan Alpha Arbutin dan Niacinamide yang membantu mencerahkan wajah. Diperkaya dengan vitamin E dan glycerin untuk merawat kulit wajah agar tetap lembab dilengkapi tabir surya untuk membantu melindungi kulit wajah dari pengaruh buruk sinar matahari. Gunakan secara rutin agar kulit wajah anda tampak cerah, terasa halus, lembab, dan lembut.

Pusat konsultasi & order
📲  595E048E
Wa  082135581177
Line  Aurane Ruwie
#dobastore #makeup #lipscream #aurabeautycream #tipscantik #rojab #daycream #pemutihwajahaman
Day Cream Aura Beauty Manfaat : AURA BEAUTY Day Cream di formulasikan khusus untuk anda, dengan kandungan Alpha Arbutin dan Niacinamide yang membantu mencerahkan wajah. Diperkaya dengan vitamin E dan glycerin untuk merawat kulit wajah agar tetap lembab dilengkapi tabir surya untuk membantu melindungi kulit wajah dari pengaruh buruk sinar matahari. Gunakan secara rutin agar kulit wajah anda tampak cerah, terasa halus, lembab, dan lembut. Pusat konsultasi & order 📲 595E048E Wa 082135581177 Line Aurane Ruwie #dobastore  #makeup  #lipscream  #aurabeautycream  #tipscantik  #rojab  #daycream  #pemutihwajahaman 
STOK PANAS PANAS 🔥
.
READY STOCK : postage seluruh Malaysia
🌸 Dianz vitamin
🌸 Nano lightener cream
🌸 Dianz vitamilk milk booster
.
Nak join postage pagi esok?
Whatsapp sekarang untuk dapatkan!
Sambil tu boleh menang duit raya #luckydrawRM2000 🎁
#teamkikin
#numiesbuddies
STOK PANAS PANAS 🔥 . READY STOCK : postage seluruh Malaysia 🌸 Dianz vitamin 🌸 Nano lightener cream 🌸 Dianz vitamilk milk booster . Nak join postage pagi esok? Whatsapp sekarang untuk dapatkan! Sambil tu boleh menang duit raya #luckydrawRM2000  🎁 #teamkikin  #numiesbuddies 
Kegiatan banyak, tapi tetap mau tampil oke. Ups.. Jangan lupa untuk selalu sedia Smooth Creamy Gel Eyeliner, Yeppeuni. Sangat mudah diaplikasikan dengan kuas khusus yang halus dan lembut. Goresannya akan langsung terlihat jelas di kelopak matamu :D Seberapa pentingkah eyeliner untuk hari-hari kamu? 
#MokoMokoBeauty #makeup #Yeppeuni #Korean #koreanbeauty #cantik #cantiknatural #cantikkorea #tipsmakeup #tipscantik #tipsdandan #instatips #produkindonesia #indonesia #instamakeup #instadaily #yeppeuni #instamoko #instabeautiful #asianmakeup #kbeauty
Kegiatan banyak, tapi tetap mau tampil oke. Ups.. Jangan lupa untuk selalu sedia Smooth Creamy Gel Eyeliner, Yeppeuni. Sangat mudah diaplikasikan dengan kuas khusus yang halus dan lembut. Goresannya akan langsung terlihat jelas di kelopak matamu :D Seberapa pentingkah eyeliner untuk hari-hari kamu? #MokoMokoBeauty  #makeup  #Yeppeuni  #Korean  #koreanbeauty  #cantik  #cantiknatural  #cantikkorea  #tipsmakeup  #tipscantik  #tipsdandan  #instatips  #produkindonesia  #indonesia  #instamakeup  #instadaily  #yeppeuni  #instamoko  #instabeautiful  #asianmakeup  #kbeauty 
Permisiiii... yg kece-kinclong mau lewat... 😁
Mau cantik tanpa keluar biaya mahal, tanpa sakit? Glucella solusi tepatnya.

Glucella memiliki kandungan yg sangat bagus utk mempercantik kulitmu. 100% aman & tanpa efek samping. 
Order, info produk & bisnis HWI silakan chat owner :

Info Order/dist/Konsul : 'Ainun
WA : 085270267911
Pin BB : 5EF69A7E
.
#jerawat #hwiherbalsolution #jerawatbatu #jerawathilang #tipscantik #obatpemutih #frutablend #frutablendmurah #lineatindonesia #glucella #tipskecantikan #wajah #bebasjerawat #instagram #selfie #popular #frutablendasli #followme #obatjerawat #obatganteng
Permisiiii... yg kece-kinclong mau lewat... 😁 Mau cantik tanpa keluar biaya mahal, tanpa sakit? Glucella solusi tepatnya. Glucella memiliki kandungan yg sangat bagus utk mempercantik kulitmu. 100% aman & tanpa efek samping. Order, info produk & bisnis HWI silakan chat owner : Info Order/dist/Konsul : 'Ainun WA : 085270267911 Pin BB : 5EF69A7E . #jerawat  #hwiherbalsolution  #jerawatbatu  #jerawathilang  #tipscantik  #obatpemutih  #frutablend  #frutablendmurah  #lineatindonesia  #glucella  #tipskecantikan  #wajah  #bebasjerawat  #instagram  #selfie  #popular  #frutablendasli  #followme  #obatjerawat  #obatganteng 
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻
.
Fungsi Sure Glow Lotion :
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
For more details, kindly whatsapp 0199951770
.👌🏻
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion  , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻 . Fungsi Sure Glow Lotion : • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . For more details, kindly whatsapp 0199951770 .👌🏻 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Hai jom bace Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion :
.
* Membersihkan kulit
* Melembutkan kulit
* Mencerahkan kulit
* Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
* Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
Jom Whatsapp 013-4277981 kalau nak putih gebu.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Hai jom bace Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion  : . * Membersihkan kulit * Melembutkan kulit * Mencerahkan kulit * Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit * Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus . Jom Whatsapp 013-4277981 kalau nak putih gebu. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
KENAPA BARBIEE DOLL SGT NI? 😱😱
.
Perubahan ketara Model Fareeda slps penggunaan yg KONSISTEN dgn CHARMS. Kalau dulu pakai makeup pun nampak kusam je kulit kan. Skrg x perlu heavy makeup, warna kulit dah sekata & nampak flawless sokmo!
.
Foundation paling natural MAKEUP & RAWAT.
.
🌹Anti jeragat
🌹Anti jerawat
🌹Anti capuk
🌹Anti minyak
🌹Halus dan sekata
🌹Tahan lama
🌹Tidak menutup pori
🌹Memudar parut
🌹SPF15 ( sesuai unt harian )
🌹Effect glowing natural
🌹Makin peluh makin glowing
🌹Mesra solat
🌹Jimat (sebekas thn 7-10bulan)
🌹4 tona warna pilihan
.
Dengan Charms tak perlu bazir masa. MAKEUP & RAWAT sekali jalan uollss. 
RM59 tahan 7-10 bulan tau. Jimat masa & jimat duit. .
MAI PM LEKAIH!!💃💃 .
.
WHATSAPP:
+60123309759
+60123309759
+60123309759
.
#sayajual #foundation #tipscantik
KENAPA BARBIEE DOLL SGT NI? 😱😱 . Perubahan ketara Model Fareeda slps penggunaan yg KONSISTEN dgn CHARMS. Kalau dulu pakai makeup pun nampak kusam je kulit kan. Skrg x perlu heavy makeup, warna kulit dah sekata & nampak flawless sokmo! . Foundation paling natural MAKEUP & RAWAT. . 🌹Anti jeragat 🌹Anti jerawat 🌹Anti capuk 🌹Anti minyak 🌹Halus dan sekata 🌹Tahan lama 🌹Tidak menutup pori 🌹Memudar parut 🌹SPF15 ( sesuai unt harian ) 🌹Effect glowing natural 🌹Makin peluh makin glowing 🌹Mesra solat 🌹Jimat (sebekas thn 7-10bulan) 🌹4 tona warna pilihan . Dengan Charms tak perlu bazir masa. MAKEUP & RAWAT sekali jalan uollss. RM59 tahan 7-10 bulan tau. Jimat masa & jimat duit. . MAI PM LEKAIH!!💃💃 . . WHATSAPP: +60123309759 +60123309759 +60123309759 . #sayajual  #foundation  #tipscantik 
Good morning💖 jangan lupa minum #krasasusukambing pagi ni tau 💖 ada 19 jenis makanan terbaik didunia untuk kecantikkan dan kesihatan🍇🍎🍅🍊🍇🍯🍭⚘🌷 memang LUAR BIASA
'
Hanya RM 79 semenanjung RM85 sabah & sarawak *tidak termasuk kos penghantaran*
'
'
Tiada lagi badan yang letih, muka yang kusam berjerawat dan tidak sekata, tiada lagi sakit lutut, tiada lagi rambut yang gugur dan  tiada lagi kuku yang tidak sihat😍🍭
'
'
All in One 😘
'
'
WA 0134334331 @ 0142114909
'
'
#susukambing #teamsahi #makanansunnah #habatussauda #sahisarangburung #krasalovers #sahibirdnest #sarangburung #birdnest #cantikgebu #cantiktanpajerawat #petuajerawat #tipssihat #tipscantik
Good morning💖 jangan lupa minum #krasasusukambing  pagi ni tau 💖 ada 19 jenis makanan terbaik didunia untuk kecantikkan dan kesihatan🍇🍎🍅🍊🍇🍯🍭⚘🌷 memang LUAR BIASA ' Hanya RM 79 semenanjung RM85 sabah & sarawak *tidak termasuk kos penghantaran* ' ' Tiada lagi badan yang letih, muka yang kusam berjerawat dan tidak sekata, tiada lagi sakit lutut, tiada lagi rambut yang gugur dan tiada lagi kuku yang tidak sihat😍🍭 ' ' All in One 😘 ' ' WA 0134334331 @ 0142114909 ' ' #susukambing  #teamsahi  #makanansunnah  #habatussauda  #sahisarangburung  #krasalovers  #sahibirdnest  #sarangburung  #birdnest  #cantikgebu  #cantiktanpajerawat  #petuajerawat  #tipssihat  #tipscantik 
Energy maintain, perut rasa kenyang, kulit pun semakin improve makin cantik bersama ESP 😍
.
Favorite dah. Tiap tiap pagi mesti minum ESP ni dulu. Apa yang Nicole perasaan kesan positive pada kulit setelah mengamalkan ESP SECARA KONSISTEN .
⭐️ Kulit cantik tanpa make up
⭐️Kulit semakin cerah berseri
⭐️Jerawat pun semakin kecut hilang pergi
⭐️Parut jerawat hilang .
⭐️Parut luka cepat sembuh
⭐️Kulit semakin anjal
⭐️Kulit semakin glowing dan berseri
⭐️Kulit tak berminyak
⭐️Kulit tak kering
⭐️Kulit moist
⭐️Liang pori mengecil
⭐️Kulit semakin gebu
⭐️Kulit tak kusam
⭐️Whitehead dan blackhead semakin hilang
⭐️Selulit hilang
⭐️Tona kulit semakin sekata
⭐️Kulit semakin lembut, cerah dan licin
.
Bestkan khasiat ESP ni. Trust me, kalau korang tau betapa bestnya ESP ni, betapa banyaknya manfaat ESP ni, korang akan rasa rugi sangat kalau tak cuba atau rugi sangat kalau tak konsisten uols 😊
So far semua customers memang bagi feedback best best semua ❤️
.
Untuk anda yang nak cuba sendiri keberkesanan ESP atau produck shaklee yang lain. Boleh hubungi Nicole k 😊
.
NICOLE SULING JOHN
013-5619.445
Your Beauty & Health Consultant .
#shakleemiri
#shakleesarawak
#shakleekotakinabalu 
#esp
#shakleebrunei
#tipscantik
#tipscerahsemulajadi
Energy maintain, perut rasa kenyang, kulit pun semakin improve makin cantik bersama ESP 😍 . Favorite dah. Tiap tiap pagi mesti minum ESP ni dulu. Apa yang Nicole perasaan kesan positive pada kulit setelah mengamalkan ESP SECARA KONSISTEN . ⭐️ Kulit cantik tanpa make up ⭐️Kulit semakin cerah berseri ⭐️Jerawat pun semakin kecut hilang pergi ⭐️Parut jerawat hilang . ⭐️Parut luka cepat sembuh ⭐️Kulit semakin anjal ⭐️Kulit semakin glowing dan berseri ⭐️Kulit tak berminyak ⭐️Kulit tak kering ⭐️Kulit moist ⭐️Liang pori mengecil ⭐️Kulit semakin gebu ⭐️Kulit tak kusam ⭐️Whitehead dan blackhead semakin hilang ⭐️Selulit hilang ⭐️Tona kulit semakin sekata ⭐️Kulit semakin lembut, cerah dan licin . Bestkan khasiat ESP ni. Trust me, kalau korang tau betapa bestnya ESP ni, betapa banyaknya manfaat ESP ni, korang akan rasa rugi sangat kalau tak cuba atau rugi sangat kalau tak konsisten uols 😊 So far semua customers memang bagi feedback best best semua ❤️ . Untuk anda yang nak cuba sendiri keberkesanan ESP atau produck shaklee yang lain. Boleh hubungi Nicole k 😊 . NICOLE SULING JOHN 013-5619.445 Your Beauty & Health Consultant . #shakleemiri  #shakleesarawak  #shakleekotakinabalu  #esp  #shakleebrunei  #tipscantik  #tipscerahsemulajadi 
MAKKK AIHHH! ANAK DARA PUN KALAH NI. MAK MAK JAMAN SKRG MMG TAK KASI CAN BETUL! 💥💥 .
.
Tergugat gak lah kite2 yg belum ade anak/suami tp muka pun tak jaga. Malas mekap pulak tu. Mak2 zaman skrg bebetul tak kasi can. Dorang punye gaya kalah anak2 dara ni haa... tp kan, tak semestinye mekap tetebal tu yg lawa tau dak?
.
.
Mekap yg nipis, natural tu yg cantik! Nampak keaslian melayu, manisnye di sittu. Tgk lah mak cantik ni.... pakai foundation CHARMS WHITE FAIRY nipis2, oles pulak dgn LIPCHARMS BELLADONNA.
.
.
Mekap simple ni kite panggil set keluar rumah. Nak keluar rumah je, 2 bende ni wajib. Org malas pun jadi lawo! Jgn jeles ek kalau member2 korg grab dulu SET KELUAR RUMAH dari CHARMS ni. .
.
SET KELUAR RUMAH
Foundation Charms ✅
Lipcharms ✅
.
.
(Boleh kombo kan ape2 warna disukai)
.
.
Whatsapp "set keluar rumah" ke
+60123309759
.
#sayajual #charms #starglow #fahara #lipcharms #lipmatte #charmsfoundation #charmsmelaka #tipscantik #starglowmelaka
#melaka #codmelaka 
#teamsyana #agentwanted #agentmostwanted #agendiperlukan #stokischarms #alhamdulillah 
#charmsglow  #visitmyig #bazaarpaknil  #charmsmurah #mentormillenia #foundationmurah
MAKKK AIHHH! ANAK DARA PUN KALAH NI. MAK MAK JAMAN SKRG MMG TAK KASI CAN BETUL! 💥💥 . . Tergugat gak lah kite2 yg belum ade anak/suami tp muka pun tak jaga. Malas mekap pulak tu. Mak2 zaman skrg bebetul tak kasi can. Dorang punye gaya kalah anak2 dara ni haa... tp kan, tak semestinye mekap tetebal tu yg lawa tau dak? . . Mekap yg nipis, natural tu yg cantik! Nampak keaslian melayu, manisnye di sittu. Tgk lah mak cantik ni.... pakai foundation CHARMS WHITE FAIRY nipis2, oles pulak dgn LIPCHARMS BELLADONNA. . . Mekap simple ni kite panggil set keluar rumah. Nak keluar rumah je, 2 bende ni wajib. Org malas pun jadi lawo! Jgn jeles ek kalau member2 korg grab dulu SET KELUAR RUMAH dari CHARMS ni. . . SET KELUAR RUMAH Foundation Charms ✅ Lipcharms ✅ . . (Boleh kombo kan ape2 warna disukai) . . Whatsapp "set keluar rumah" ke +60123309759 . #sayajual  #charms  #starglow  #fahara  #lipcharms  #lipmatte  #charmsfoundation  #charmsmelaka  #tipscantik  #starglowmelaka  #melaka  #codmelaka  #teamsyana  #agentwanted  #agentmostwanted  #agendiperlukan  #stokischarms  #alhamdulillah  #charmsglow  #visitmyig  #bazaarpaknil  #charmsmurah  #mentormillenia  #foundationmurah 
Mengapa Memilih New Serum Vitamin C + Collagen Hanasui , KarenaAman untuk semua jenis kulit. dan telah terdaftar resmi di BPOM RI. Produk 100% Original, DIJAMIN… 
Dengan teknologi Hanasui proses pencerahankulit jadi lebih cepat dari kebanyakan serum lainnya.

Harga 13.000 per pcs / order WA 085230139924

Kegunaan New Serum Vitamin C + Collagen Hanasui :
- Menyamarkan Kerutan
- Membatasi pembentukan garis-garis halus wajah
- Mencegah penuaan diniMengenyalkan dan melenturkan kulit
- Menghaluskan kulitMencerahkan kulit ( look brightness )
- Mencegah pengaruh buruk sinar UV matahari pada kulit.
- Stimulan sintesis collagen/ anti wrinkle efek, pada pemakaian yang kontinu dapat mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
- Anti oksidant pada kulit/ anti aging efek, mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap, dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
- Whitening/ lightening efek, mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya.

Komposisi New Serum Vitamin C + Collagen Hanasui :
Water,Gliserin,Proylene Glycol,Vitamin CCollagen,Sodium Phosphate,Hydroxyethylcellucose,DMDM Hydantoin,PEG-40,Hydrogenated Castor Oil,Allantoin,TetrasodiumEDTA,Perfume

Cara Pemakaian:

Tetaskan 2-3 tetes serum pada telapak tangan, kemudian usapkan pada kulit wajah yang sudah dibersihkan hingga batas leher secara merata. Gunakan serum ini sebelum menggunakan krim lain atau kosmetik lain pada pagi hari dan malam hari secara teratur.Pemakaian jangka panjang hingga 6 bulan keatas menunjukkan kulit wajah terlihat lebih muda 4-6 tahun dari usia sebenarnya.

#serum #serumwhitening #serumvitc #serumvitcmurah #serumhanasui #serumhanasuimurah #serumvitamin #serumvitamincmurah #serumwajah #serunwajahmurah #serumvitaminc hanasuiserum #hanasuimurah #tipscantik
Mengapa Memilih New Serum Vitamin C + Collagen Hanasui , KarenaAman untuk semua jenis kulit. dan telah terdaftar resmi di BPOM RI. Produk 100% Original, DIJAMIN… Dengan teknologi Hanasui proses pencerahankulit jadi lebih cepat dari kebanyakan serum lainnya. Harga 13.000 per pcs / order WA 085230139924 Kegunaan New Serum Vitamin C + Collagen Hanasui : - Menyamarkan Kerutan - Membatasi pembentukan garis-garis halus wajah - Mencegah penuaan diniMengenyalkan dan melenturkan kulit - Menghaluskan kulitMencerahkan kulit ( look brightness ) - Mencegah pengaruh buruk sinar UV matahari pada kulit. - Stimulan sintesis collagen/ anti wrinkle efek, pada pemakaian yang kontinu dapat mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata. - Anti oksidant pada kulit/ anti aging efek, mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap, dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat. - Whitening/ lightening efek, mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya. Komposisi New Serum Vitamin C + Collagen Hanasui : Water,Gliserin,Proylene Glycol,Vitamin CCollagen,Sodium Phosphate,Hydroxyethylcellucose,DMDM Hydantoin,PEG-40,Hydrogenated Castor Oil,Allantoin,TetrasodiumEDTA,Perfume Cara Pemakaian: Tetaskan 2-3 tetes serum pada telapak tangan, kemudian usapkan pada kulit wajah yang sudah dibersihkan hingga batas leher secara merata. Gunakan serum ini sebelum menggunakan krim lain atau kosmetik lain pada pagi hari dan malam hari secara teratur.Pemakaian jangka panjang hingga 6 bulan keatas menunjukkan kulit wajah terlihat lebih muda 4-6 tahun dari usia sebenarnya. #serum  #serumwhitening  #serumvitc  #serumvitcmurah  #serumhanasui  #serumhanasuimurah  #serumvitamin  #serumvitamincmurah  #serumwajah  #serunwajahmurah  #serumvitaminc  hanasuiserum #hanasuimurah  #tipscantik 
Fungsi Sure Glow Lotion😘 :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? .
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +60199951770 ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌
.
#SureGlowLotion #byliyanasyf #like4like  #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Fungsi Sure Glow Lotion😘 : . • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat??? Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? . Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +60199951770 ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌 . #SureGlowLotion  #byliyanasyf  #like4like  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
April Skin Magic Snow Cushion Black 2.0 NEW UPGRADE
♥Cushion dgn cakupan yg sempurna & melembabkan
♥Basis kelembaban alami memberikan spreadability baik tanpa iritasi
♥Mudah menyerap shgga memberikan cakupan sempurna tanpa noda
♥SPF 50 + / PA +++ sinar UV, whitening, anti-penuaan produk 3-in-1. Utk kulit berminyak & kombinasi 
Cara Pakai : Gunakan stlh membersihkan wajah, toning dan pelembab
#21 LIGHT BEIGE
#22 PINK BEIGE 
#23 NATURAL BEIGE 
IDR 220.000

#aprilskin #aprilskinmedan #aprilskinmurah #aprilskinori #aprilskinoriginal #aprilskinsupplier #supplieraprilskin #jualaprilskin #jualaprilskinmurah #olshop #olshopmedan #trustedolshop #beautycare #beautytips #tipscantik #aprilskinmagicsnowcushion
#aprilskinmagicsnow #aprilskincushion #aprilskincushionblack #likes4likes #likesforlikes #instalike #instabeauty #pandorabox
April Skin Magic Snow Cushion Black 2.0 NEW UPGRADE ♥Cushion dgn cakupan yg sempurna & melembabkan ♥Basis kelembaban alami memberikan spreadability baik tanpa iritasi ♥Mudah menyerap shgga memberikan cakupan sempurna tanpa noda ♥SPF 50 + / PA +++ sinar UV, whitening, anti-penuaan produk 3-in-1. Utk kulit berminyak & kombinasi Cara Pakai : Gunakan stlh membersihkan wajah, toning dan pelembab #21  LIGHT BEIGE #22  PINK BEIGE #23  NATURAL BEIGE IDR 220.000 #aprilskin  #aprilskinmedan  #aprilskinmurah  #aprilskinori  #aprilskinoriginal  #aprilskinsupplier  #supplieraprilskin  #jualaprilskin  #jualaprilskinmurah  #olshop  #olshopmedan  #trustedolshop  #beautycare  #beautytips  #tipscantik  #aprilskinmagicsnowcushion  #aprilskinmagicsnow  #aprilskincushion  #aprilskincushionblack  #likes4likes  #likesforlikes  #instalike  #instabeauty  #pandorabox 
Assalamualaikum and selamat pagi semua. Ceriakan hari mu dengan menggunakan lotion Delea. Baru lah lebih berkeyakinan untuk keluar bekerja ataupun ke kelas.
.
Takkan lah sampai hati nak biarkan kulit anda gelap dan tak bermaya.
.
Complete siap semua ada sijil kelulusan kementerian kesihatan malaysia. You all boleh check number KKM kami. (NOT161203572K). .
🚘COD Kulim / USM Penang

Anda berminat blh DM / Whatsapp📱0135273557

#delea #deleapenang #deleakulim #deleakedah #putihberseri #testimonidelea #tutorialdelea #videodelea #testimoniDELEAcailegacy #testimonicailegacyco #deleainstantwhiteninglotion #bawalcreepe #shawlinsantduamuka #produkkecantikan #shawl #malaysia #nakputih
#shawlchiffon #ootd #malaysiaonline #sapusaputerusputih #tipscantik #tipsnakcantik #rahsiacantik #kulitglowing #kulitcerah #produkcantik
Assalamualaikum and selamat pagi semua. Ceriakan hari mu dengan menggunakan lotion Delea. Baru lah lebih berkeyakinan untuk keluar bekerja ataupun ke kelas. . Takkan lah sampai hati nak biarkan kulit anda gelap dan tak bermaya. . Complete siap semua ada sijil kelulusan kementerian kesihatan malaysia. You all boleh check number KKM kami. (NOT161203572K). . 🚘COD Kulim / USM Penang Anda berminat blh DM / Whatsapp📱0135273557 #delea  #deleapenang  #deleakulim  #deleakedah  #putihberseri  #testimonidelea  #tutorialdelea  #videodelea  #testimoniDELEAcailegacy  #testimonicailegacyco  #deleainstantwhiteninglotion  #bawalcreepe  #shawlinsantduamuka  #produkkecantikan  #shawl  #malaysia  #nakputih  #shawlchiffon  #ootd  #malaysiaonline  #sapusaputerusputih  #tipscantik  #tipsnakcantik  #rahsiacantik  #kulitglowing  #kulitcerah  #produkcantik 
Kulit sehat bersinar membutuhkan perawatan optimal yang tak cukup hanya menggunakan air dan cleanser saja. Terpaan sinar matahari dan polusi serta debu dapat menyebabkan kulit jadi kusam. Perawatan ekstra yang bisa jadi pilihan adalah exfoliator atau face scrub agar kulit wajah bersih maksimal. 
yuk cek manfaat exfoliator di www.wanitaindonesia.co.id 
#tips #tipscantik #perawatanwajah #beauty #exfoliator #tabloid #wanitaindonesia #tabloidwi
Kulit sehat bersinar membutuhkan perawatan optimal yang tak cukup hanya menggunakan air dan cleanser saja. Terpaan sinar matahari dan polusi serta debu dapat menyebabkan kulit jadi kusam. Perawatan ekstra yang bisa jadi pilihan adalah exfoliator atau face scrub agar kulit wajah bersih maksimal. yuk cek manfaat exfoliator di www.wanitaindonesia.co.id #tips  #tipscantik  #perawatanwajah  #beauty  #exfoliator  #tabloid  #wanitaindonesia  #tabloidwi 
#Tipscantik 
Haiii Halllooo semua....
Ada yang belum tau Mud Mask / Masker lumpur nya JAFRA 
Siapa yang belum pernah merasakan pakai Mud Mask? Masker lumpur yang terkenal mampu menyerap minyak berlebih dan membantu masalah jerawat ini, makin digemari pecinta skincare. Bahannya alami dan aman, kemasannya juga gede, awet bisa sampai 8 bulanan. Wow gak mahal sama sekali, malah hemat. Jangan dipakai sendiri aja, tapi bagi - bagi dong sama pasangan, orang tua dan anak yang sudah remaja. Gak hanya dipakai di wajah, masker ini pun dipakai di badan untuk mendinginkan kulit dan juga mengembalikan warna kulit yang menghitam akibat terlalu lama terpapar matahari. Ah banyak sekali ya manfaatnya. Yuk, segera miliki Mud Mask di rumah dan nikmati perawatan ala spa bersama keluarga tersayang ❤
#Tipscantik  Haiii Halllooo semua.... Ada yang belum tau Mud Mask / Masker lumpur nya JAFRA Siapa yang belum pernah merasakan pakai Mud Mask? Masker lumpur yang terkenal mampu menyerap minyak berlebih dan membantu masalah jerawat ini, makin digemari pecinta skincare. Bahannya alami dan aman, kemasannya juga gede, awet bisa sampai 8 bulanan. Wow gak mahal sama sekali, malah hemat. Jangan dipakai sendiri aja, tapi bagi - bagi dong sama pasangan, orang tua dan anak yang sudah remaja. Gak hanya dipakai di wajah, masker ini pun dipakai di badan untuk mendinginkan kulit dan juga mengembalikan warna kulit yang menghitam akibat terlalu lama terpapar matahari. Ah banyak sekali ya manfaatnya. Yuk, segera miliki Mud Mask di rumah dan nikmati perawatan ala spa bersama keluarga tersayang ❤
Egg White Peel Of Mask Rp. 20.000,-
.  Fungsi:
🔼 Mengangkat sel kulit mati, dan komedo pada wajah
🔼 Mencerahkan warna kulit
🔼 Memperhalus teksture kulit wajah
🔼 Memudarkan garis2 halus di wajah
🔼 Mengecilkan pori2 muka
🔼 Mengempeskan jerawat
🔼 Mengurangi kesan terbakar sinar matahari pada wajah
🔼 Menyejukan dan menenangkan kulit yang stress
🔼 Mengurangi masalah pada kulit berminyak
🔼 DAPAT DI GUNAKAN UNTUK SEMUA JENIS KULIT, PRIA MAUPUN WANITA)

Cara Pakai:
🐣 cuci bersih muka, keringkan
🐣 oleskan masker pada wajah secara merata
🐣 diamkan 15-20menit
🐣 cara mengangkat dengan mengelupas dari bagian bawah ke atas
🐣 gunakan 2-3 kali seminggu
.

Cara Pemesanan
📲 WA 085230139924
Line : lusia_shop_kosmetik
.
#eggwhitemask #eggmask #mask #maskerkulit #maskerwajah #penghilangkomedo #pengecilporipori #obatjerawat #pemutih #maskeralami #masker #tipscantik #pencerahkulit #eggwhitemaskoriginal #peelofmask #eggwhitepeelofmask
Egg White Peel Of Mask Rp. 20.000,- . Fungsi: 🔼 Mengangkat sel kulit mati, dan komedo pada wajah 🔼 Mencerahkan warna kulit 🔼 Memperhalus teksture kulit wajah 🔼 Memudarkan garis2 halus di wajah 🔼 Mengecilkan pori2 muka 🔼 Mengempeskan jerawat 🔼 Mengurangi kesan terbakar sinar matahari pada wajah 🔼 Menyejukan dan menenangkan kulit yang stress 🔼 Mengurangi masalah pada kulit berminyak 🔼 DAPAT DI GUNAKAN UNTUK SEMUA JENIS KULIT, PRIA MAUPUN WANITA) Cara Pakai: 🐣 cuci bersih muka, keringkan 🐣 oleskan masker pada wajah secara merata 🐣 diamkan 15-20menit 🐣 cara mengangkat dengan mengelupas dari bagian bawah ke atas 🐣 gunakan 2-3 kali seminggu . Cara Pemesanan 📲 WA 085230139924 Line : lusia_shop_kosmetik . #eggwhitemask  #eggmask  #mask  #maskerkulit  #maskerwajah  #penghilangkomedo  #pengecilporipori  #obatjerawat  #pemutih  #maskeralami  #masker  #tipscantik  #pencerahkulit  #eggwhitemaskoriginal  #peelofmask  #eggwhitepeelofmask 
Aura Beauty adalah serangkaian produk yang dapat mencerahkan wajah dengan cepat,terbukti aman dan tidak mengandung MERCURY serta telah terdaftar di BPOM. Aura Beauty ini mengandung alpha arbutin yang  merupakan bahan dengan kualitas nomer satu dan teruji dapat mencerahkan wajah tanpa merusak kulit wajah. So tunggu apa lagi ? Grab it so fast :)
.
💕Paket Beauty Complete :
💰Rp. 220.000

Terdiri dari :
💄 Day Cream 10 gr (Rp. 70.000)
💄 Night Cream 10gr (Rp. 75.000)
💄 Facial Wash 100ml (Rp. 50.000)
💄 Serum 15ml (Rp. 70.000)
.
.
No POM : 
Day cream aura beauty: NA 18160102929
Night cream aura beauty: NA 18160102932
Facial wash aura beauty: NA 18161204438
Serum aura beauty : NA 18161900386
.
.
Manfaat :
🍃 Mencerahkan wajah dgn waktu yg singkat.
🍃 Menyamarkan noda hitam
🍃 Menghilangkan bekas jerawat
🍃 Melembabkan kulit
🍃 Menghaluskan kulit
🍃 Menutrisi kulit
🍃 Mencegah penuaan dini
.
.
Info dan pemesanan:
📱WA : 085728500573
📱LINE : aurabeauty.cosmetics
📱BBM : cek bio
👜 Shopee : aurabecosmetics
Aura Beauty adalah serangkaian produk yang dapat mencerahkan wajah dengan cepat,terbukti aman dan tidak mengandung MERCURY serta telah terdaftar di BPOM. Aura Beauty ini mengandung alpha arbutin yang merupakan bahan dengan kualitas nomer satu dan teruji dapat mencerahkan wajah tanpa merusak kulit wajah. So tunggu apa lagi ? Grab it so fast :) . 💕Paket Beauty Complete : 💰Rp. 220.000 Terdiri dari : 💄 Day Cream 10 gr (Rp. 70.000) 💄 Night Cream 10gr (Rp. 75.000) 💄 Facial Wash 100ml (Rp. 50.000) 💄 Serum 15ml (Rp. 70.000) . . No POM : Day cream aura beauty: NA 18160102929 Night cream aura beauty: NA 18160102932 Facial wash aura beauty: NA 18161204438 Serum aura beauty : NA 18161900386 . . Manfaat : 🍃 Mencerahkan wajah dgn waktu yg singkat. 🍃 Menyamarkan noda hitam 🍃 Menghilangkan bekas jerawat 🍃 Melembabkan kulit 🍃 Menghaluskan kulit 🍃 Menutrisi kulit 🍃 Mencegah penuaan dini . . Info dan pemesanan: 📱WA : 085728500573 📱LINE : aurabeauty.cosmetics 📱BBM : cek bio 👜 Shopee : aurabecosmetics
Suami uollss suka pandang perempuan lain??
.
Tak perlu mangga solex mahupun tali kapal nak ikat suami kita..😋😋
.
Nah, sapu Love Potion secara konsisten je terus suami volunteer ikat diri sendiri untuk kita..hehe 💃💃
.
Jom Order Sekarang untuk Harga Promosi
.
📱Whatsapp "Hush" ke 013-2467219
📱Whatsapp "Hush" ke 013-2467219
📱Whatsapp "Hush" ke 013-2467219

#produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah  #produkpayudara #duckscarve #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara  #gadismelayu #wanitaseksi #abangsado #lelakihandsome #awekcun #awekseksi  #quputeh #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #viral #krimbesarkanpayudara #boobs #bigboobs #lovepotionbyhushhush
#rahsiapikatsuami #breastcream
Suami uollss suka pandang perempuan lain?? . Tak perlu mangga solex mahupun tali kapal nak ikat suami kita..😋😋 . Nah, sapu Love Potion secara konsisten je terus suami volunteer ikat diri sendiri untuk kita..hehe 💃💃 . Jom Order Sekarang untuk Harga Promosi . 📱Whatsapp "Hush" ke 013-2467219 📱Whatsapp "Hush" ke 013-2467219 📱Whatsapp "Hush" ke 013-2467219 #produkwanita  #produkkecantikan  #produkkecantikanmurah  #produkpayudara  #duckscarve  #produkbesarkanpunggung  #jamudara  #ubatbesarkanpayudara  #krimpayudara  #gadismelayu  #wanitaseksi  #abangsado  #lelakihandsome  #awekcun  #awekseksi  #quputeh  #hushhush  #lovepotionbyhushhush  #tipscantik  #viral  #krimbesarkanpayudara  #boobs  #bigboobs  #lovepotionbyhushhush  #rahsiapikatsuami  #breastcream 
kali ni sis nak tunjuk step by step cara guna #SureGlowlotion pulak yer.
.
1 . Pastikan anda guna lotion #SureGlowlotion utk putih dlm masa 3saat je. (instant whitening)
.
2 . Tentukan tempat yg hendak disapu lotion, di celah ketiak ke, tempat2 gelap or tempat2 yg mudah terdedah kepada cahaya matahari seperti muka, tangan, kaki. Contoh yg sis tunjuk ni tangan & lengan sis.
.
3 . Titikkan #SureGlowLotion sebanyak mana yg anda inginkan, agak2 la jgn sikit sngt dan jgn bnyk sngt pulak. Ratakan sampai menyerap dalam kulit.
.
4 . So done, cepat dan senang je kan? #sapusaputerusputih
.
P/s : Kalau hari2 sapu #SureGlowLotion kulit akn putih berkekalan sbb dalam #SureGlowLotion ni ada serbuk mutiara tau, dan lembut selembut kulit bayi sbb dalam #SureGlowLotion ni ada susu utk lembutkan kulit anda.
.
For more details, kindly whatsapp 019-6286652😍
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
kali ni sis nak tunjuk step by step cara guna #SureGlowlotion  pulak yer. . 1 . Pastikan anda guna lotion #SureGlowlotion  utk putih dlm masa 3saat je. (instant whitening) . 2 . Tentukan tempat yg hendak disapu lotion, di celah ketiak ke, tempat2 gelap or tempat2 yg mudah terdedah kepada cahaya matahari seperti muka, tangan, kaki. Contoh yg sis tunjuk ni tangan & lengan sis. . 3 . Titikkan #SureGlowLotion  sebanyak mana yg anda inginkan, agak2 la jgn sikit sngt dan jgn bnyk sngt pulak. Ratakan sampai menyerap dalam kulit. . 4 . So done, cepat dan senang je kan? #sapusaputerusputih  . P/s : Kalau hari2 sapu #SureGlowLotion  kulit akn putih berkekalan sbb dalam #SureGlowLotion  ni ada serbuk mutiara tau, dan lembut selembut kulit bayi sbb dalam #SureGlowLotion  ni ada susu utk lembutkan kulit anda. . For more details, kindly whatsapp 019-6286652😍 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Wawawawawa.... cantiknya dia. Makin berseri selepas pakai yanko

Aihh..awak di luar sana, bila nak cuba yanko? Ramai yg gebus gebas comel lote dah ni. Sis terujas tau. 
Cepat awak. Make urself radiant before & after like this.. ;-) 0169450506

#yankoskincare #originalyankoskincare #yankoskincareoriginalfromtaiwan #yankoskincareoriginal #yankoskincaremalaysia #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #ubatparutjerawat #tipscantik #sayanakcantik #produkhalal #sayajual #yankoskincarebywafaz #sayajualyanko #testimoniyanko #testimoniyankoskincare #skincaremalaysia #skincaremurah #skincareterbaik
#putihgebu
Wawawawawa.... cantiknya dia. Makin berseri selepas pakai yanko Aihh..awak di luar sana, bila nak cuba yanko? Ramai yg gebus gebas comel lote dah ni. Sis terujas tau. Cepat awak. Make urself radiant before & after like this.. ;-) 0169450506 #yankoskincare  #originalyankoskincare  #yankoskincareoriginalfromtaiwan  #yankoskincareoriginal  #yankoskincaremalaysia  #ubatjerawat  #ubatjeragat  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #tipscantik  #sayanakcantik  #produkhalal  #sayajual  #yankoskincarebywafaz  #sayajualyanko  #testimoniyanko  #testimoniyankoskincare  #skincaremalaysia  #skincaremurah  #skincareterbaik  #putihgebu 
Color baru Cozuma Lipstick!! Semua pun cantik tau!

Only RM 44. 
Tahan lama, mudah nak apply, mudah nak bersihkan bila nak ambil wudhuk. Saya suka 💋💋💋
.
DM/whatsapp me to order : 📱013-7415271

#cozuma #cozumaseries #cozumalipstick #TheDiamondCircle #tipscantik #makeup #norainezamshah #norainezamshahdotcom
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻
.
Fungsi Sure Glow Lotion :
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
For more details, kindly whatsapp 019.226.8033
.
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion  , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻 . Fungsi Sure Glow Lotion : • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . For more details, kindly whatsapp 019.226.8033 . . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion :
.
* Membersihkan kulit
* Melembutkan kulit
* Mencerahkan kulit
* Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
* Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
Jom Whatsapp 019.226.8033 kalau nak putih gebu.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion  : . * Membersihkan kulit * Melembutkan kulit * Mencerahkan kulit * Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit * Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus . Jom Whatsapp 019.226.8033 kalau nak putih gebu. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Woowww MUA Famous Kelantan pun sapu #SureGlowLotion . Nampak tak perbezaan sbelum dan selepas sapu #SureGlowLotion ? Cantik kan kan? #sapusaputerusputihh 😍
.
Lotion ni bukan utk putih je tp utk bagi kulit lembap dan lembut selembut kulit bayi 🤗
.
For more details kindly whatsapp admin 019.226.8033
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Woowww MUA Famous Kelantan pun sapu #SureGlowLotion  . Nampak tak perbezaan sbelum dan selepas sapu #SureGlowLotion  ? Cantik kan kan? #sapusaputerusputihh  😍 . Lotion ni bukan utk putih je tp utk bagi kulit lembap dan lembut selembut kulit bayi 🤗 . For more details kindly whatsapp admin 019.226.8033 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Selalunya sis buat video, kali ni step by step guna gmbr pulak yer.😚😚😚😚
.
1 . Pastikan anda guna lotion #SureGlowlotion utk putih dlm masa 3saat je. (instant whitening)
.
2 . Tentukan tempat yg hendak disapu lotion, di celah ketiak ke, tempat2 gelap or tempat2 yg mudah terdedah kepada cahaya matahari seperti muka, tangan, kaki. Contoh yg sis tunjuk ni tangan & lengan sis.
.
3 . Titikkan #SureGlowLotion sebanyak mana yg anda inginkan, agak2 la jgn sikit sngt dan jgn bnyk sngt pulak. Ratakan sampai menyerap dalam kulit.
.
4 . So done, cepat dan senang je kan? #sapusaputerusputih
.
P/s : Kalau hari2 sapu #SureGlowLotion kulit akn putih berkekalan sbb dalam #SureGlowLotion ni ada serbuk mutiara tau, dan lembut selembut kulit bayi sbb dalam #SureGlowLotion ni ada susu utk lembutkan kulit anda.
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? .
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌
.
#byliyanasyf #like4like
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Selalunya sis buat video, kali ni step by step guna gmbr pulak yer.😚😚😚😚 . 1 . Pastikan anda guna lotion #SureGlowlotion  utk putih dlm masa 3saat je. (instant whitening) . 2 . Tentukan tempat yg hendak disapu lotion, di celah ketiak ke, tempat2 gelap or tempat2 yg mudah terdedah kepada cahaya matahari seperti muka, tangan, kaki. Contoh yg sis tunjuk ni tangan & lengan sis. . 3 . Titikkan #SureGlowLotion  sebanyak mana yg anda inginkan, agak2 la jgn sikit sngt dan jgn bnyk sngt pulak. Ratakan sampai menyerap dalam kulit. . 4 . So done, cepat dan senang je kan? #sapusaputerusputih  . P/s : Kalau hari2 sapu #SureGlowLotion  kulit akn putih berkekalan sbb dalam #SureGlowLotion  ni ada serbuk mutiara tau, dan lembut selembut kulit bayi sbb dalam #SureGlowLotion  ni ada susu utk lembutkan kulit anda. . Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat??? Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? . Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌 . #byliyanasyf  #like4like  #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Nah sis belanja cara2 sapu #SureGlowLotion di muka .
.
Uolls yg nk wrna kulit tangan dan muka yg sekata boleh sapu #SureGlowLotion je. 1botol boleh pakai seluruh badan, jimatkan?
.
Untuk sebarang pertanyaan/ order, boleh Whatsapp 016-9575494 .
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Nah sis belanja cara2 sapu #SureGlowLotion  di muka . . Uolls yg nk wrna kulit tangan dan muka yg sekata boleh sapu #SureGlowLotion  je. 1botol boleh pakai seluruh badan, jimatkan? . Untuk sebarang pertanyaan/ order, boleh Whatsapp 016-9575494 . . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Serum merupakan produk perawatan kulit berupa gel atau lotion encer yang memiliki konsentrasi tinggi pada komposisi bahan utamanya. Serum biasanya digunakan sebelum pelembab.

Untuk memenuhi kebutuhan perawatan kulit wajah sesuai dengan usia sekaligus melawan tanda-tanda penuaan. 
Royal Jelly Vitamin Infusions Extra Hydration Serum with Vitamin E memberikan kelembaban, mencegah dehidrasi, serta meningkatkan perlindungan kulit.

JAFRA Royal Jelly Vitamin Infusions: Pore Minimizer Serum with Vitamin A menjadi salah satu produk dari rangkaian Royal Jelly Ritual.
Produk ini berupa serum yang bertindak cepat untuk mengurangi munculnya pori-pori dan memurnikan tekstur kulit.

Produk ini bekerja dengan mengatasi tiga masalah penyebab pori-pori menjadi lebih terlihat yaitu karena kerusakan akibat sinar matahari, produksi minyak berlebih, serta hilangnya kolagen.

#jafra #tipssehat #tipscantik #jualjafra #produkjafra #beauty #healthy #glowing #jafrabeautycare #bodycare #jafraskincare #skincare #jafraspa #jafracolors #jaframakeup #azizahjaftaskincare #jafrakakaryatimur #cccream #royaljelly #serum #mudmask #komedo #kusam #jerawat #flekhitam #jafraconsultant #freeconcult #opennewmember #businessjafra #jbp
Serum merupakan produk perawatan kulit berupa gel atau lotion encer yang memiliki konsentrasi tinggi pada komposisi bahan utamanya. Serum biasanya digunakan sebelum pelembab. Untuk memenuhi kebutuhan perawatan kulit wajah sesuai dengan usia sekaligus melawan tanda-tanda penuaan. Royal Jelly Vitamin Infusions Extra Hydration Serum with Vitamin E memberikan kelembaban, mencegah dehidrasi, serta meningkatkan perlindungan kulit. JAFRA Royal Jelly Vitamin Infusions: Pore Minimizer Serum with Vitamin A menjadi salah satu produk dari rangkaian Royal Jelly Ritual. Produk ini berupa serum yang bertindak cepat untuk mengurangi munculnya pori-pori dan memurnikan tekstur kulit. Produk ini bekerja dengan mengatasi tiga masalah penyebab pori-pori menjadi lebih terlihat yaitu karena kerusakan akibat sinar matahari, produksi minyak berlebih, serta hilangnya kolagen. #jafra  #tipssehat  #tipscantik  #jualjafra  #produkjafra  #beauty  #healthy  #glowing  #jafrabeautycare  #bodycare  #jafraskincare  #skincare  #jafraspa  #jafracolors  #jaframakeup  #azizahjaftaskincare  #jafrakakaryatimur  #cccream  #royaljelly  #serum  #mudmask  #komedo  #kusam  #jerawat  #flekhitam  #jafraconsultant  #freeconcult  #opennewmember  #businessjafra  #jbp 
Serum merupakan produk perawatan kulit berupa gel atau lotion encer yang memiliki konsentrasi tinggi pada komposisi bahan utamanya. Serum biasanya digunakan sebelum pelembab.

Untuk memenuhi kebutuhan perawatan kulit wajah sesuai dengan usia sekaligus melawan tanda-tanda penuaan. 
Royal Jelly Vitamin Infusions Extra Hydration Serum with Vitamin E memberikan kelembaban, mencegah dehidrasi, serta meningkatkan perlindungan kulit.

JAFRA Royal Jelly Vitamin Infusions: Pore Minimizer Serum with Vitamin A menjadi salah satu produk dari rangkaian Royal Jelly Ritual.
Produk ini berupa serum yang bertindak cepat untuk mengurangi munculnya pori-pori dan memurnikan tekstur kulit.

Produk ini bekerja dengan mengatasi tiga masalah penyebab pori-pori menjadi lebih terlihat yaitu karena kerusakan akibat sinar matahari, produksi minyak berlebih, serta hilangnya kolagen.

#jafra #tipssehat #tipscantik #jualjafra #produkjafra #beauty #healthy #glowing #jafrabeautycare #bodycare #jafraskincare #skincare #jafraspa #jafracolors #jaframakeup #azizahjaftaskincare #jafrakakaryatimur #cccream #royaljelly #serum #mudmask #komedo #kusam #jerawat #flekhitam #jafraconsultant #freeconcult #opennewmember #businessjafra #jbp
Serum merupakan produk perawatan kulit berupa gel atau lotion encer yang memiliki konsentrasi tinggi pada komposisi bahan utamanya. Serum biasanya digunakan sebelum pelembab. Untuk memenuhi kebutuhan perawatan kulit wajah sesuai dengan usia sekaligus melawan tanda-tanda penuaan. Royal Jelly Vitamin Infusions Extra Hydration Serum with Vitamin E memberikan kelembaban, mencegah dehidrasi, serta meningkatkan perlindungan kulit. JAFRA Royal Jelly Vitamin Infusions: Pore Minimizer Serum with Vitamin A menjadi salah satu produk dari rangkaian Royal Jelly Ritual. Produk ini berupa serum yang bertindak cepat untuk mengurangi munculnya pori-pori dan memurnikan tekstur kulit. Produk ini bekerja dengan mengatasi tiga masalah penyebab pori-pori menjadi lebih terlihat yaitu karena kerusakan akibat sinar matahari, produksi minyak berlebih, serta hilangnya kolagen. #jafra  #tipssehat  #tipscantik  #jualjafra  #produkjafra  #beauty  #healthy  #glowing  #jafrabeautycare  #bodycare  #jafraskincare  #skincare  #jafraspa  #jafracolors  #jaframakeup  #azizahjaftaskincare  #jafrakakaryatimur  #cccream  #royaljelly  #serum  #mudmask  #komedo  #kusam  #jerawat  #flekhitam  #jafraconsultant  #freeconcult  #opennewmember  #businessjafra  #jbp 
Tak rasa pedih selepas shave 👍🏻
.
.
kalau dulu, lepas bercukur mesti kulit jadi merah2, gatal2 kan? .
.
tapi sekarang, tak perlu risau lagi sebab hair remover krim paling pantas buang bulu dan paling penting, selamat digunakan 👍🏻
.
.
terus click link di wasap untuk order
.
.
#mirafilzah #mehsandarpadaaku #buangbulu #buangdaki #underamkit #ceklawa #sayajualceklawa #noshave #krimpemutihketiak #buangdaki #buangbulu #moodrepublikkedah #moodrepublikkelantan #moodrepublik #bazaarpaknil #nakbuangdaki #tipscantik
Tak rasa pedih selepas shave 👍🏻 . . kalau dulu, lepas bercukur mesti kulit jadi merah2, gatal2 kan? . . tapi sekarang, tak perlu risau lagi sebab hair remover krim paling pantas buang bulu dan paling penting, selamat digunakan 👍🏻 . . terus click link di wasap untuk order . . #mirafilzah  #mehsandarpadaaku  #buangbulu  #buangdaki  #underamkit  #ceklawa  #sayajualceklawa  #noshave  #krimpemutihketiak  #buangdaki  #buangbulu  #moodrepublikkedah  #moodrepublikkelantan  #moodrepublik  #bazaarpaknil  #nakbuangdaki  #tipscantik 
Sumber protein kegemaran ramai, Energizing Soy Protein. Baru-baru ini stok di Malaysia takde sekejap. Sekarang alhamdulillah dah ada semula. ESP salah satu produk yang terlaris di pasaran. .
.
Kenapa laris sangat tu?. Esp shaklee sangat berbeza dengan minuman soya yang lain. Dari segi bahan dan prosesnya memang tak sama dengan produk lain. .
.
Esp diperbuat daripada soya organik non gmo. Non gmo bermaksud, yang tak diubahsuai genetiknya. Sepertimana yang kita tahu, gmo adalah tidak elok untuk kesihatan. .
.
Dari segi proses penghasilannya pula, diproses dengan suhu yang rendah. Sesetengah protein soya diproses dengan alkohol, tapi esp shaklee tidak. Esp dicuci dengan air untuk mengekalkan isoflavines genisten dan daidzen supaya tidak menghilangkan khasiatnya. .
.
1 tong esp bersamaan 30kg kacang soya. 1 hidangan ESP bersamaan 2x ganda daging, 4x ganda telur , dan  12 x ganda susu rendah lemak. ESP TIADA KOLESTROL, TIADA ASID URIK & RENDAH INDEKS GLISEMIK. .
.
MANFAAT & KELEBIHAN ESP
.
.
📌Membantu mengatasi masalah GASTRIK/PEDIH ULU HATI
📌Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu bagi ibu menyusu
📌Mengatasi masalah kolestrol tinggi dan diabetis
📌Baik untuk kulit, mencerah, memudarkan parut, mengecutkan jerawat
📌Memelihara kesihatan otot
📌Mengandungi asid amino yang tubuh badan kita tak boleh hasilkan
📌Memberikan rasa kenyang yang lama bagi mereka yang berdiet dan berpuasa
📌Mempercepatkan penyembuhan luka dalaman
.
.
Cepat2 whatsapp untuk order 😍
.
.
TRUSTED SID & LEADER
FARAH 017-2534982
.
.
#shaklee #shakleemelakamurah #shakleemurah #sayajualshaklee #shakleeuitm  #shakleemelaka #shakleemalaysia #shakleeutem #codmelaka #shakleeonlinemurah #sayajualshaklee #ESPSHAKLEE #ESP #soyprotein #diet #sihat #flawless #tipscantik #tipssihat
Sumber protein kegemaran ramai, Energizing Soy Protein. Baru-baru ini stok di Malaysia takde sekejap. Sekarang alhamdulillah dah ada semula. ESP salah satu produk yang terlaris di pasaran. . . Kenapa laris sangat tu?. Esp shaklee sangat berbeza dengan minuman soya yang lain. Dari segi bahan dan prosesnya memang tak sama dengan produk lain. . . Esp diperbuat daripada soya organik non gmo. Non gmo bermaksud, yang tak diubahsuai genetiknya. Sepertimana yang kita tahu, gmo adalah tidak elok untuk kesihatan. . . Dari segi proses penghasilannya pula, diproses dengan suhu yang rendah. Sesetengah protein soya diproses dengan alkohol, tapi esp shaklee tidak. Esp dicuci dengan air untuk mengekalkan isoflavines genisten dan daidzen supaya tidak menghilangkan khasiatnya. . . 1 tong esp bersamaan 30kg kacang soya. 1 hidangan ESP bersamaan 2x ganda daging, 4x ganda telur , dan 12 x ganda susu rendah lemak. ESP TIADA KOLESTROL, TIADA ASID URIK & RENDAH INDEKS GLISEMIK. . . MANFAAT & KELEBIHAN ESP . . 📌Membantu mengatasi masalah GASTRIK/PEDIH ULU HATI 📌Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu bagi ibu menyusu 📌Mengatasi masalah kolestrol tinggi dan diabetis 📌Baik untuk kulit, mencerah, memudarkan parut, mengecutkan jerawat 📌Memelihara kesihatan otot 📌Mengandungi asid amino yang tubuh badan kita tak boleh hasilkan 📌Memberikan rasa kenyang yang lama bagi mereka yang berdiet dan berpuasa 📌Mempercepatkan penyembuhan luka dalaman . . Cepat2 whatsapp untuk order 😍 . . TRUSTED SID & LEADER FARAH 017-2534982 . . #shaklee  #shakleemelakamurah  #shakleemurah  #sayajualshaklee  #shakleeuitm  #shakleemelaka  #shakleemalaysia  #shakleeutem  #codmelaka  #shakleeonlinemurah  #sayajualshaklee  #ESPSHAKLEE  #ESP  #soyprotein  #diet  #sihat  #flawless  #tipscantik  #tipssihat 
Wowww adik ni bagitau nak pergi kelas skrg takpayah pakai perfume dah, cukup dengan sapu #SureGlowLotion utk buat kulit jadi wangi, lembut & cerah.💃🏻 Best kan?
.
For more details, kindly whatsapp 013-4277981
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Wowww adik ni bagitau nak pergi kelas skrg takpayah pakai perfume dah, cukup dengan sapu #SureGlowLotion  utk buat kulit jadi wangi, lembut & cerah.💃🏻 Best kan? . For more details, kindly whatsapp 013-4277981 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Sebelum breakfast tu, nah Kikin lanjer Bubblegum Qaisaraa 3.0 😚
.
Awak boleh pilih nak ada sekali dengan purdah tau. Senang dah matching satu warna yang sama, kan? 😍
.
Ada dalam 3 size. L, XL dan XXL. Cuci mata dulu yeaaa, dah puas nanti cari Kikin hiks 😍
.
Penangan gelombang #QaisaraaBYMIRASYA 3.0 🔥
#AgentBYMIRASYA
#bymirasyahijashic
#hijashic
Sebelum breakfast tu, nah Kikin lanjer Bubblegum Qaisaraa 3.0 😚 . Awak boleh pilih nak ada sekali dengan purdah tau. Senang dah matching satu warna yang sama, kan? 😍 . Ada dalam 3 size. L, XL dan XXL. Cuci mata dulu yeaaa, dah puas nanti cari Kikin hiks 😍 . Penangan gelombang #QaisaraaBYMIRASYA  3.0 🔥 #AgentBYMIRASYA  #bymirasyahijashic  #hijashic 
Royal Jelly Lift Concentrate (Serum ajaib dan kaya akan manfaat)
BPOM RI NE 34130100513 Code 13096

Perawatan 28 hari yg bermanfaat:
•Menyamarkan kerutan/garis-garis halus, menjaga kekencangan dg kulit terangkat dan menstimulasi pergantian sel2 kulit.
•Menjaga kulit tampak muda
•Membantu menyamarkan tanda2 penuaan dini
•Membantu memperindah corak kulit sehingga tampak lebih cerah.
•Membantu membersihkan dan menyamarkan pori2 yang tampak.
•Menjadikan kulit tampak lebih halus, terasa lebih kencang dan elastis.
•Menghidrasi dan menjaga kelembaban kulit.
•Meningkatkan daya tahan kulit terhadap produk skin care lainnya.
•Mengandung madu dari bunga dan keharuman bunga-bungaan.
•Mengandung Royal Jelly yg dikenal sebagai "ramuan untuk kehidupan". Bahan2 bernutrisi yang dihasilkan lebah madu.
Campuran complex yang kaya akan protein, lipid, vitamin A, B-Complex, C, D, E, mineral, trace elemen dan asam amino.
•Mengandung Cellspan Complex, yang memiliki manfaat sama dg royal jelly yaitu menjaga kulit tampak muda.
•Hasil akan terlihat setelah 14 hari pemakaian secara teratur.

Siapakah yang dapat menggunakannya?
Sesuai utk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitif) dan sesuai utk kulit dewasa yang terkena paparan sinar matahari atau kulit yang mengalami penuan dini.

Cara pemakaian:
Untuk hasil yang maksimal, aplikasikan sebelum menggunakan pelembab. Gunakan pagi dan malam hari selama 28 hari.

For order/Free Konsultasi:
BBM: 59808E94
Line/WA: 081584266168
.
.
.
#beautyclaudjafra #jafra #jafraindonesia #royaljellyliftconcentrate #serumroyaljelly #royaljelly #bestseller
Royal Jelly Lift Concentrate (Serum ajaib dan kaya akan manfaat) BPOM RI NE 34130100513 Code 13096 Perawatan 28 hari yg bermanfaat: •Menyamarkan kerutan/garis-garis halus, menjaga kekencangan dg kulit terangkat dan menstimulasi pergantian sel2 kulit. •Menjaga kulit tampak muda •Membantu menyamarkan tanda2 penuaan dini •Membantu memperindah corak kulit sehingga tampak lebih cerah. •Membantu membersihkan dan menyamarkan pori2 yang tampak. •Menjadikan kulit tampak lebih halus, terasa lebih kencang dan elastis. •Menghidrasi dan menjaga kelembaban kulit. •Meningkatkan daya tahan kulit terhadap produk skin care lainnya. •Mengandung madu dari bunga dan keharuman bunga-bungaan. •Mengandung Royal Jelly yg dikenal sebagai "ramuan untuk kehidupan". Bahan2 bernutrisi yang dihasilkan lebah madu. Campuran complex yang kaya akan protein, lipid, vitamin A, B-Complex, C, D, E, mineral, trace elemen dan asam amino. •Mengandung Cellspan Complex, yang memiliki manfaat sama dg royal jelly yaitu menjaga kulit tampak muda. •Hasil akan terlihat setelah 14 hari pemakaian secara teratur. Siapakah yang dapat menggunakannya? Sesuai utk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitif) dan sesuai utk kulit dewasa yang terkena paparan sinar matahari atau kulit yang mengalami penuan dini. Cara pemakaian: Untuk hasil yang maksimal, aplikasikan sebelum menggunakan pelembab. Gunakan pagi dan malam hari selama 28 hari. For order/Free Konsultasi: BBM: 59808E94 Line/WA: 081584266168 . . . #beautyclaudjafra  #jafra  #jafraindonesia  #royaljellyliftconcentrate  #serumroyaljelly  #royaljelly  #bestseller 
10 PETUA KULIT JELITA DARI KEPALA SAMPAI KAKI 👰
.
1. Lumur yogurt asli pada wajah , leher dan badan. 
2. Potong limau nipis , letakkan dlm bekas air. Biarkan limau 40 minit , kemudian mandi dgn air rendaman itu.
3. Amalkan berendam di dalam air beras.
4. Gosok tomato yang dibekukan dlm peti ais pada wajah.
5. Kisar buah betik dan sapu pada seluruh wajah dan leher.
6. Amalkan pemakaian sunblock sblm keluar.
7. Makan bawang putih yang mentah , boleh dicampurkan dlm salad !
8. Sapukan minyak zaitun pada badan.
9. Campurkan 1 sudu kunyit + 1 sudu madu + 1 sudu yogurt plain asli. Sapukan pd muka.
10. Sapukan putih telur dimuka.

#morning #tips #tipscantik #cantik #instatips #instafamous #sunblock #beras #minyakzaitun #oliveoil #yogurt #bawangputih #putihtelur #betik #tomato #salad #limaunipis #goodmorning #1rejab
10 PETUA KULIT JELITA DARI KEPALA SAMPAI KAKI 👰 . 1. Lumur yogurt asli pada wajah , leher dan badan. 2. Potong limau nipis , letakkan dlm bekas air. Biarkan limau 40 minit , kemudian mandi dgn air rendaman itu. 3. Amalkan berendam di dalam air beras. 4. Gosok tomato yang dibekukan dlm peti ais pada wajah. 5. Kisar buah betik dan sapu pada seluruh wajah dan leher. 6. Amalkan pemakaian sunblock sblm keluar. 7. Makan bawang putih yang mentah , boleh dicampurkan dlm salad ! 8. Sapukan minyak zaitun pada badan. 9. Campurkan 1 sudu kunyit + 1 sudu madu + 1 sudu yogurt plain asli. Sapukan pd muka. 10. Sapukan putih telur dimuka. #morning  #tips  #tipscantik  #cantik  #instatips  #instafamous  #sunblock  #beras  #minyakzaitun  #oliveoil  #yogurt  #bawangputih  #putihtelur  #betik  #tomato  #salad  #limaunipis  #goodmorning  #1rejab 
Beli LIMA (5) PERFUME TESTER dapat potongan harga Rm48.00... satu gift 🎁patung Teddy Bear yang cute ini 🐻..... tapi pilihan limited & tiada pilihan... sebab saya mahu habiskan stock saja 😸...jangan risau sebab wangian semuanya hebat-hebat belaka...hanya di sini sahaja 😸... tempat lain tiada ini.... pastikan beli lima sebab free postage untuk kawasan Sabah sahaja... beli satu atau dua tetap Rm15.00 ada tambahan postage....
OK apa tunggu lagi... beli lah untuk orang tersayang... 😘😘😘 kelebihan Dexandra Perfume!!!
✔Tahan lebih daripada 8 jam
⏰⏰⏰⏰⏰⏰⏰⏰ ✔Murah 💸💸& EDP Perfume 💋 & bau sedap & ringan serta rasa tenang... 🌸🍓🍍
✔Mesra solat, mesra travel. 🚗✈ #dexandrainspiredp#rakperfume #tipscantik #wangisangat #jommewangi #ootd #codbongawan 
#dexandraperfume #dexandrasabah #dexandrabongawan #borneo #Belibanyakdapathargaborong
#PerfumeDexandra2017
Beli LIMA (5) PERFUME TESTER dapat potongan harga Rm48.00... satu gift 🎁patung Teddy Bear yang cute ini 🐻..... tapi pilihan limited & tiada pilihan... sebab saya mahu habiskan stock saja 😸...jangan risau sebab wangian semuanya hebat-hebat belaka...hanya di sini sahaja 😸... tempat lain tiada ini.... pastikan beli lima sebab free postage untuk kawasan Sabah sahaja... beli satu atau dua tetap Rm15.00 ada tambahan postage.... OK apa tunggu lagi... beli lah untuk orang tersayang... 😘😘😘 kelebihan Dexandra Perfume!!! ✔Tahan lebih daripada 8 jam ⏰⏰⏰⏰⏰⏰⏰⏰ ✔Murah 💸💸& EDP Perfume 💋 & bau sedap & ringan serta rasa tenang... 🌸🍓🍍 ✔Mesra solat, mesra travel. 🚗✈ #dexandrainspiredp #rakperfume  #tipscantik  #wangisangat  #jommewangi  #ootd  #codbongawan  #dexandraperfume  #dexandrasabah  #dexandrabongawan  #borneo  #Belibanyakdapathargaborong  #PerfumeDexandra2017 
Sparkling White Booster Body Mask 💕

Apa sih fungsinya?
Fungsinya sebagai masker untuk tubuh.
Eiiits ada yang beda loh dari masker-masker pada umumnya.
Cara pemakaian produk ini yaitu digunakan sehabis mandi, oleskan secara merata hingga kurang lebih 15-20 menit, setelah itu bilas dengan air hangat ya untuk hasil maksimal.
Lebih putih langsung loh hanya dengan 1x pakai & permanen pastinya.

Jangan lupa gunakan Sparkling White Booster Body Lotion juga untuk mengunci hasil putih nya
.
.
Harga: Rp 100,000/tube
Reseller / Distributor Welcome. 
Happy shoping girls 💋💋
#nuskinindonesia #nuskinjakarta #antiaging #cantikalami #awetmuda #sosialita #tipscantik #tipssehat #pemurahbibir #sabunkojic #pelangsing #lulurbleaching #putihracikandokter #pelangsingbadan #obatdiet #penggemuk #glutation #krimjerawat #serumwajah
Sparkling White Booster Body Mask 💕 Apa sih fungsinya? Fungsinya sebagai masker untuk tubuh. Eiiits ada yang beda loh dari masker-masker pada umumnya. Cara pemakaian produk ini yaitu digunakan sehabis mandi, oleskan secara merata hingga kurang lebih 15-20 menit, setelah itu bilas dengan air hangat ya untuk hasil maksimal. Lebih putih langsung loh hanya dengan 1x pakai & permanen pastinya. Jangan lupa gunakan Sparkling White Booster Body Lotion juga untuk mengunci hasil putih nya . . Harga: Rp 100,000/tube Reseller / Distributor Welcome. Happy shoping girls 💋💋 #nuskinindonesia  #nuskinjakarta  #antiaging  #cantikalami  #awetmuda  #sosialita  #tipscantik  #tipssehat  #pemurahbibir  #sabunkojic  #pelangsing  #lulurbleaching  #putihracikandokter  #pelangsingbadan  #obatdiet  #penggemuk  #glutation  #krimjerawat  #serumwajah 
Minum air 2 - 3 liter sehari, seeloknya air suam. Google utk kira berapa liter air yang diperlukan oleh badan, dan cara divide masa utk minum.

EXTRA INFO

Awookk tahu dak?? Meminum air putih masa perut masih kosong (pagi hari) sangat banyak kelebihannya. Antaranya menjaga kecantikan kulit. Selain itu, dapat elakk=kan penyakit &  gangguan kesihatan akibat dehidrasi.

1. Minum 4 gelas air putih yang berisi 160ml setiap pagidalam keadaan perut kosong
2. Jangan makan apa pun selama 45 minit
3. Minumlah air putih setidaknya 30 minit sebelum makna tapi jangan minum air dalam waktu 2 jam selepas sarapan,
makan siang, dan makan malam. Kalaumasih sukar minum 65a ml air putih setiap pagi, boleh mulakan dengan minum 1 gelas dulu.

Semoga info ini bermanfaat
#tipscantik
Minum air 2 - 3 liter sehari, seeloknya air suam. Google utk kira berapa liter air yang diperlukan oleh badan, dan cara divide masa utk minum. EXTRA INFO Awookk tahu dak?? Meminum air putih masa perut masih kosong (pagi hari) sangat banyak kelebihannya. Antaranya menjaga kecantikan kulit. Selain itu, dapat elakk=kan penyakit & gangguan kesihatan akibat dehidrasi. 1. Minum 4 gelas air putih yang berisi 160ml setiap pagidalam keadaan perut kosong 2. Jangan makan apa pun selama 45 minit 3. Minumlah air putih setidaknya 30 minit sebelum makna tapi jangan minum air dalam waktu 2 jam selepas sarapan, makan siang, dan makan malam. Kalaumasih sukar minum 65a ml air putih setiap pagi, boleh mulakan dengan minum 1 gelas dulu. Semoga info ini bermanfaat #tipscantik 
Shake timeeeeee 😋

Dalam satu gelas nutrisinya udah komplit dan kalorinya rendah bikin ga ngantuk klo beraktifitas 💪
.
.
.
#pengenkurus #pengenlangsing #dietherbalife #sexy #love #like4like #tipscantik #gendut #cubby #pembakarlemak #carakurus #produkherbalife #herbalifebekasi #herbalifejakarta #gagaldiet #tembem #kuliner #lemu #foodporn #instafood #IamHerbalife #jangankasihkendor #coachRN
Tips cantik dari bahan yang ada dirumah je. Mesti best lepas memakainya. Renyah sikit la nak membuatnya. Nak mudah guna #wdec je.😝 .
Rahsia Kulit Anjal, Pori Mengecil & Cerah Berseri
.
1) Sebiji tomato masak ranum dikisar.
.
2) Tambahkan sedikit jus lemon.
.
3) Kacau rata dan sapukan pada wajah yang sudah dibersihkan.
.
4) Biarkan 15-20 minit sebelum dibilas dengan air bersih.
.
5) Amalkan 2-3x seminggu
.
6) Sesuai untuk anda yang berkulit kasar dan berminyak

#tipscantik #womendesirecream #cantikjelita #calitcalitcantik #codkajangbangiputrajaya #cabutanbertuah
Tips cantik dari bahan yang ada dirumah je. Mesti best lepas memakainya. Renyah sikit la nak membuatnya. Nak mudah guna #wdec  je.😝 . Rahsia Kulit Anjal, Pori Mengecil & Cerah Berseri . 1) Sebiji tomato masak ranum dikisar. . 2) Tambahkan sedikit jus lemon. . 3) Kacau rata dan sapukan pada wajah yang sudah dibersihkan. . 4) Biarkan 15-20 minit sebelum dibilas dengan air bersih. . 5) Amalkan 2-3x seminggu . 6) Sesuai untuk anda yang berkulit kasar dan berminyak #tipscantik  #womendesirecream  #cantikjelita  #calitcalitcantik  #codkajangbangiputrajaya  #cabutanbertuah 
Nak dapatkan :
👙Miss B kembang ?
👙Pinggul Sexy ?
👙Breast Up ?
👙Wanita pujaan suami ? 👙PERFECT WOMEN ??! 📱Whatsapp "Hush" ke 011-16954460 📱Whatsapp "Hush" ke 011-16954460 📱Whatsapp "Hush" ke 011-16954460 ❌ No PARABEN 🚫No Side Effect 💯Bahan Semulajadi ✅Dijamin Selamat & Berkesan ⚠️JANGAN KECAM SEKIRANYA SUAMI DUK MELEKAT JE NANTI ⚠️ #viral2017 #kadkahwin #kasutmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #jamudara #jamu #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara  #handbagmurah #aurawhite #perempuancantik #wanitaseksi #abangsado #lelakihandsome #awekcun #awekseksi #isteripuas #quputeh #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimtetek #tetekbesar #lofattah #krimbesarkanpayudara #nakalnakalnakal #prelovedlv
Nak dapatkan : 👙Miss B kembang ? 👙Pinggul Sexy ? 👙Breast Up ? 👙Wanita pujaan suami ? 👙PERFECT WOMEN ??! 📱Whatsapp "Hush" ke 011-16954460 📱Whatsapp "Hush" ke 011-16954460 📱Whatsapp "Hush" ke 011-16954460 ❌ No PARABEN 🚫No Side Effect 💯Bahan Semulajadi ✅Dijamin Selamat & Berkesan ⚠️JANGAN KECAM SEKIRANYA SUAMI DUK MELEKAT JE NANTI ⚠️ #viral2017  #kadkahwin  #kasutmurah  #ubatbesartetek  #produkpayudara  #produkputihgebu  #produkbesarkanpunggung  #jamudara  #jamu  #ubatbesarkanpayudara  #krimpayudara  #handbagmurah  #aurawhite  #perempuancantik  #wanitaseksi  #abangsado  #lelakihandsome  #awekcun  #awekseksi  #isteripuas  #quputeh  #hushhush  #lovepotionbyhushhush  #tipscantik  #krimtetek  #tetekbesar  #lofattah  #krimbesarkanpayudara  #nakalnakalnakal  #prelovedlv 
Bismillah 💕

Semangat Pagii 💪

owner mau kasih tau nih arti broad spectrum di setiap kemasan pelembab jafra.. Ada dua tipe sinar matahari: UVA dan UVB. Huruf A pada UVA berarti ”Aging” (penuaan) dan B pada UVB artinya “Burning” (pembakaran). Produk pelindung matahari yang bertuliskan “Broad Spectrum”, artinya produk pelindung matahari tersebut memiliki fitur pelindung dari kedua sinar UV baik A maupun B.

Jadi, produk skincare yang kita butuhkan yang bisa melindungi tidak hanya dari sinar UVA tapi juga dari sinar UVB. Yaitu yang bertuliskan broad spectrum pada kemasannya 😉😉 Dengan kata lain, produk yang ada keterangan "broad spectrum" pada kemasannya tidak hanya melindungi kulit kita dari terbakar sinar matahari, tapi juga mencegah terjadinya penuaan dini pada kulit kita 😉😉 https://hellosehat.com/bedanya-sunscreen-dan-sunblock/
Semoga bermaanfat 🙏🙏 Tapi kulit saya udah ada tanda2 penuaan dini... jadi gimana doong... Tenang.. perawatan di JAFRA semua lengkap ..disesuaikan jenis & masalah kulit kamu.. Itulah fungsinya jafra consultant  pasti memberikan perawatan yg paling tepat... biar ga asal beli... yu tanya tanya jafra consultant 😘😘 WHATSAPP : 085722615253 
#jafrabandung #jafracimahi #jafraskincare #jafraindonesia #pelembabjafra #kosmetikaman #kosmetikherbal #kosmetikbagus #tipscantik #tipsseht #sulamalis #raisa #riodewanto #mpasi
Bismillah 💕 Semangat Pagii 💪 owner mau kasih tau nih arti broad spectrum di setiap kemasan pelembab jafra.. Ada dua tipe sinar matahari: UVA dan UVB. Huruf A pada UVA berarti ”Aging” (penuaan) dan B pada UVB artinya “Burning” (pembakaran). Produk pelindung matahari yang bertuliskan “Broad Spectrum”, artinya produk pelindung matahari tersebut memiliki fitur pelindung dari kedua sinar UV baik A maupun B. Jadi, produk skincare yang kita butuhkan yang bisa melindungi tidak hanya dari sinar UVA tapi juga dari sinar UVB. Yaitu yang bertuliskan broad spectrum pada kemasannya 😉😉 Dengan kata lain, produk yang ada keterangan "broad spectrum" pada kemasannya tidak hanya melindungi kulit kita dari terbakar sinar matahari, tapi juga mencegah terjadinya penuaan dini pada kulit kita 😉😉 https://hellosehat.com/bedanya-sunscreen-dan-sunblock/ Semoga bermaanfat 🙏🙏 Tapi kulit saya udah ada tanda2 penuaan dini... jadi gimana doong... Tenang.. perawatan di JAFRA semua lengkap ..disesuaikan jenis & masalah kulit kamu.. Itulah fungsinya jafra consultant pasti memberikan perawatan yg paling tepat... biar ga asal beli... yu tanya tanya jafra consultant 😘😘 WHATSAPP : 085722615253 #jafrabandung  #jafracimahi  #jafraskincare  #jafraindonesia  #pelembabjafra  #kosmetikaman  #kosmetikherbal  #kosmetikbagus  #tipscantik  #tipsseht  #sulamalis  #raisa  #riodewanto  #mpasi 
Bismillah 💕

Semangat Pagii 💪

owner mau kasih tau nih arti broad spectrum di setiap kemasan pelembab jafra.. Ada dua tipe sinar matahari: UVA dan UVB. Huruf A pada UVA berarti ”Aging” (penuaan) dan B pada UVB artinya “Burning” (pembakaran). Produk pelindung matahari yang bertuliskan “Broad Spectrum”, artinya produk pelindung matahari tersebut memiliki fitur pelindung dari kedua sinar UV baik A maupun B.

Jadi, produk skincare yang kita butuhkan yang bisa melindungi tidak hanya dari sinar UVA tapi juga dari sinar UVB. Yaitu yang bertuliskan broad spectrum pada kemasannya 😉😉 Dengan kata lain, produk yang ada keterangan "broad spectrum" pada kemasannya tidak hanya melindungi kulit kita dari terbakar sinar matahari, tapi juga mencegah terjadinya penuaan dini pada kulit kita 😉😉 https://hellosehat.com/bedanya-sunscreen-dan-sunblock/
Semoga bermaanfat 🙏🙏 Tapi kulit saya udah ada tanda2 penuaan dini... jadi gimana doong... Tenang.. perawatan di JAFRA semua lengkap ..disesuaikan jenis & masalah kulit kamu.. Itulah fungsinya jafra consultant  pasti memberikan perawatan yg paling tepat... biar ga asal beli... yu tanya tanya jafra consultant 😘😘 WHATSAPP : 085722615253 
#jafrabandung #jafracimahi #jafraskincare #jafraindonesia #pelembabjafra #kosmetikaman #kosmetikherbal #kosmetikbagus #tipscantik #tipsseht #sulamalis #raisa #riodewanto #mpasi
Bismillah 💕 Semangat Pagii 💪 owner mau kasih tau nih arti broad spectrum di setiap kemasan pelembab jafra.. Ada dua tipe sinar matahari: UVA dan UVB. Huruf A pada UVA berarti ”Aging” (penuaan) dan B pada UVB artinya “Burning” (pembakaran). Produk pelindung matahari yang bertuliskan “Broad Spectrum”, artinya produk pelindung matahari tersebut memiliki fitur pelindung dari kedua sinar UV baik A maupun B. Jadi, produk skincare yang kita butuhkan yang bisa melindungi tidak hanya dari sinar UVA tapi juga dari sinar UVB. Yaitu yang bertuliskan broad spectrum pada kemasannya 😉😉 Dengan kata lain, produk yang ada keterangan "broad spectrum" pada kemasannya tidak hanya melindungi kulit kita dari terbakar sinar matahari, tapi juga mencegah terjadinya penuaan dini pada kulit kita 😉😉 https://hellosehat.com/bedanya-sunscreen-dan-sunblock/ Semoga bermaanfat 🙏🙏 Tapi kulit saya udah ada tanda2 penuaan dini... jadi gimana doong... Tenang.. perawatan di JAFRA semua lengkap ..disesuaikan jenis & masalah kulit kamu.. Itulah fungsinya jafra consultant pasti memberikan perawatan yg paling tepat... biar ga asal beli... yu tanya tanya jafra consultant 😘😘 WHATSAPP : 085722615253 #jafrabandung  #jafracimahi  #jafraskincare  #jafraindonesia  #pelembabjafra  #kosmetikaman  #kosmetikherbal  #kosmetikbagus  #tipscantik  #tipsseht  #sulamalis  #raisa  #riodewanto  #mpasi