an online Instagram web viewer

#tanjungmalim medias

Photos

SELAMAT PETANG KORANG... TAK SABAR NAK RAYA KE? TAK HABIS LAGI SHOPPING RAYA?? ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜
.

#assalamualaikumย 
#selamatpagi
#ceria
#igersmalaysiaย 
#igmalaysiaย 
#malaysiaย 
#selamatharirayaย 
#cute
#comel
#instagram
#instamalaysia
#sweet
#smile
#syukurselalu
#cool
#daughterย 
#son
#childrenย 
#girl
#visitmyig
#anakfelda
#tanjungmalim
.
http://www.thetruenet.com/experience/journeys/start-of-the-balik-kampung-rush/
.
Start of the โ€˜Balik Kampungโ€™ Rush!
.
Hari Raya Aidilfitri is expected to be two daysโ€™ away but the โ€˜balik kampungโ€™ exodus has started. .
Early this morning, traffic slowed to a crawl on most major expressways heading out of Kuala Lumpur, The Star reported.

According to updates by Star Media Radio Groupโ€™s (SMRG) traffic team (@mytraffic) and PLUS Highway, traffic was heavily backed up at several stretches heading north at 10.30 am.

An earlier accident caused a 6 km traffic back-up on the stretch from Lembah Beringin to Tanjung Malim.

A PLUS official said that traffic was almost at a standstill for at least 10 km between Tapah and Gua Tempurung, where the road stretches uphill.

Traffic is also backed up for more than 3 km from Slim River to Sungkai, and for a 4 km span between Jelapang and the Menora Tunnel.

The congestion continued after the Menora Tunnel all the way to Sungai Perak.

Another accident between Changkat Jering and Taiping also caused traffic to be slow-moving for about 6 km as the crash site was being cleared.

Traffic remained smooth, however, on the Penang Bridge on both sides.
.
.
.
#thetruenet #journalism #truenews #KarakHighway ย #scam #true #PenangBridge #breaking #Penang #instanews #sham #Taiping #SungaiPerak #Sungkai #SlimRiver #TanjungMalim #greed #LembahBeringin #malaysia #Tapah #GuaTempurung #PLUSHighway #exodus #HariRayaAidilfitri #Rush #BalikKampungRush
. http://www.thetruenet.com/experience/journeys/start-of-the-balik-kampung-rush/ . Start of the โ€˜Balik Kampungโ€™ Rush! . Hari Raya Aidilfitri is expected to be two daysโ€™ away but the โ€˜balik kampungโ€™ exodus has started. . Early this morning, traffic slowed to a crawl on most major expressways heading out of Kuala Lumpur, The Star reported. According to updates by Star Media Radio Groupโ€™s (SMRG) traffic team (@mytraffic) and PLUS Highway, traffic was heavily backed up at several stretches heading north at 10.30 am. An earlier accident caused a 6 km traffic back-up on the stretch from Lembah Beringin to Tanjung Malim. A PLUS official said that traffic was almost at a standstill for at least 10 km between Tapah and Gua Tempurung, where the road stretches uphill. Traffic is also backed up for more than 3 km from Slim River to Sungkai, and for a 4 km span between Jelapang and the Menora Tunnel. The congestion continued after the Menora Tunnel all the way to Sungai Perak. Another accident between Changkat Jering and Taiping also caused traffic to be slow-moving for about 6 km as the crash site was being cleared. Traffic remained smooth, however, on the Penang Bridge on both sides. . . . #thetruenet  #journalism  #truenews  #KarakHighway  ย #scam  #true  #PenangBridge  #breaking  #Penang  #instanews  #sham  #Taiping  #SungaiPerak  #Sungkai  #SlimRiver  #TanjungMalim  #greed  #LembahBeringin  #malaysia  #Tapah  #GuaTempurung  #PLUSHighway  #exodus  #HariRayaAidilfitri  #Rush  #BalikKampungRush 
Kami masih mood posa..
Salam ramadan ke #28 dari kami warga kerja #babycolours
Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :-
Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP)
HARI RAYA tutup 25 - 28 jun 2017
Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) 
@ whatsapp ke 0175842226
@ boleh follow ig kami baby_colours
#butikbabytanjungmalim #butikbaranganbayitanjungmalim #kedaibabyonline #kedaibabymurah #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #behrang #slimriver #sungkai 
#politekniksultanazlanshah #bazarpaknil #erafm #kualakububharu #rawang #bukitberuntung #serendah
Kami masih mood posa.. Salam ramadan ke #28  dari kami warga kerja #babycolours  Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :- Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP) HARI RAYA tutup 25 - 28 jun 2017 Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) @ whatsapp ke 0175842226 @ boleh follow ig kami baby_colours #butikbabytanjungmalim  #butikbaranganbayitanjungmalim  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #tanjungmalim  #upsi  #protoncity  #behrang2020  #behrang  #slimriver  #sungkai  #politekniksultanazlanshah  #bazarpaknil  #erafm  #kualakububharu  #rawang  #bukitberuntung  #serendah 
Nyum..nyum... bau menusuk kalbu
Rezeki hari ni, dpt melawat kilang bahulu Cik Ani.. #feldagedangsa #tanjungmalim #slimriver #bahulu #bahulucermai #kuihtradisional #warisan
Terima kasih Cik Amirah Abdullah kerana membeli Smartphone Vivo dengan kami.

Istimewa kepada pembeli smartphone Vivo V5, V5 Plus dan Y66. Rebat sebanyak RM100 kepada anda jika anda membawa handphone lama atau rosak dan trade in kepada kami. Tawaran terhad sehingga 30 Jun sahaja. Cepat cepat datang. 
#tanjungmalim #bhlcomputers #kedaismartphone #smartphonemalaysia #jualanhebat #vivosmartphonemalaysia
Ready stock.
Salam ramadan ke #28 dari kami warga kerja #babycolours
Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :-
Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP)
HARI RAYA tutup 25 - 28 jun 2017
Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) 
@ whatsapp ke 0175842226
@ boleh follow ig kami baby_colours
#butikbabytanjungmalim #butikbaranganbayitanjungmalim #kedaibabyonline #kedaibabymurah #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #behrang #slimriver #sungkai 
#politekniksultanazlanshah #bazarpaknil #erafm #kualakububharu #rawang #bukitberuntung #serendah
Ready stock. Salam ramadan ke #28  dari kami warga kerja #babycolours  Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :- Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP) HARI RAYA tutup 25 - 28 jun 2017 Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) @ whatsapp ke 0175842226 @ boleh follow ig kami baby_colours #butikbabytanjungmalim  #butikbaranganbayitanjungmalim  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #tanjungmalim  #upsi  #protoncity  #behrang2020  #behrang  #slimriver  #sungkai  #politekniksultanazlanshah  #bazarpaknil  #erafm  #kualakububharu  #rawang  #bukitberuntung  #serendah 
Ready stock #naturalmomsthermalbag 
Salam ramadan ke #28 dari kami warga kerja #babycolours
Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :-
Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP)
HARI RAYA tutup 25 - 28 jun 2017
Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) 
@ whatsapp ke 0175842226
@ boleh follow ig kami baby_colours
#butikbabytanjungmalim #butikbaranganbayitanjungmalim #kedaibabyonline #kedaibabymurah #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #behrang #slimriver #sungkai 
#politekniksultanazlanshah #bazarpaknil #erafm #kualakububharu #rawang #bukitberuntung #serendah
Ready stock #naturalmomsthermalbag  Salam ramadan ke #28  dari kami warga kerja #babycolours  Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :- Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP) HARI RAYA tutup 25 - 28 jun 2017 Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) @ whatsapp ke 0175842226 @ boleh follow ig kami baby_colours #butikbabytanjungmalim  #butikbaranganbayitanjungmalim  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #tanjungmalim  #upsi  #protoncity  #behrang2020  #behrang  #slimriver  #sungkai  #politekniksultanazlanshah  #bazarpaknil  #erafm  #kualakububharu  #rawang  #bukitberuntung  #serendah 
Ready stock #naturalmomsthermalbag 
Salam ramadan ke #28 dari kami warga kerja #babycolours
Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :-
Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP)
HARI RAYA tutup 25 - 28 jun 2017
Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) 
@ whatsapp ke 0175842226
@ boleh follow ig kami baby_colours
#butikbabytanjungmalim #butikbaranganbayitanjungmalim #kedaibabyonline #kedaibabymurah #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #behrang #slimriver #sungkai 
#politekniksultanazlanshah #bazarpaknil #erafm #kualakububharu #rawang #bukitberuntung #serendah
Ready stock #naturalmomsthermalbag  Salam ramadan ke #28  dari kami warga kerja #babycolours  Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :- Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP) HARI RAYA tutup 25 - 28 jun 2017 Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) @ whatsapp ke 0175842226 @ boleh follow ig kami baby_colours #butikbabytanjungmalim  #butikbaranganbayitanjungmalim  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #tanjungmalim  #upsi  #protoncity  #behrang2020  #behrang  #slimriver  #sungkai  #politekniksultanazlanshah  #bazarpaknil  #erafm  #kualakububharu  #rawang  #bukitberuntung  #serendah 
Ready stock #naturalmomsthermalbag 
Salam ramadan ke #28 dari kami warga kerja #babycolours
Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :-
Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP)
HARI RAYA tutup 25 - 28 jun 2017
Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) 
@ whatsapp ke 0175842226
@ boleh follow ig kami baby_colours
#butikbabytanjungmalim #butikbaranganbayitanjungmalim #kedaibabyonline #kedaibabymurah #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #behrang #slimriver #sungkai 
#politekniksultanazlanshah #bazarpaknil #erafm #kualakububharu #rawang #bukitberuntung #serendah
Ready stock #naturalmomsthermalbag  Salam ramadan ke #28  dari kami warga kerja #babycolours  Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :- Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP) HARI RAYA tutup 25 - 28 jun 2017 Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) @ whatsapp ke 0175842226 @ boleh follow ig kami baby_colours #butikbabytanjungmalim  #butikbaranganbayitanjungmalim  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #tanjungmalim  #upsi  #protoncity  #behrang2020  #behrang  #slimriver  #sungkai  #politekniksultanazlanshah  #bazarpaknil  #erafm  #kualakububharu  #rawang  #bukitberuntung  #serendah 
Terima kasih yusri & intan
Salam ramadan ke #28 dari kami warga kerja #babycolours
Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :-
Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP)
HARI RAYA tutup 25 - 28 jun 2017
Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) 
@ whatsapp ke 0175842226
@ boleh follow ig kami baby_colours
#butikbabytanjungmalim #butikbaranganbayitanjungmalim #kedaibabyonline #kedaibabymurah #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #behrang #slimriver #sungkai 
#politekniksultanazlanshah #bazarpaknil #erafm #kualakububharu #rawang #bukitberuntung #serendah
Terima kasih yusri & intan Salam ramadan ke #28  dari kami warga kerja #babycolours  Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :- Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP) HARI RAYA tutup 25 - 28 jun 2017 Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) @ whatsapp ke 0175842226 @ boleh follow ig kami baby_colours #butikbabytanjungmalim  #butikbaranganbayitanjungmalim  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #tanjungmalim  #upsi  #protoncity  #behrang2020  #behrang  #slimriver  #sungkai  #politekniksultanazlanshah  #bazarpaknil  #erafm  #kualakububharu  #rawang  #bukitberuntung  #serendah 
Jom dptkan shampoo santan...
Bleh dpt free sampul duit raya (selagi stok masih ad)
Sebotol = Rm 29 shj
Cod = #tanjungmalim #slimriver
Jom dptkan shampoo santan... Bleh dpt free sampul duit raya (selagi stok masih ad) Sebotol = Rm 29 shj Cod = #tanjungmalim  #slimriver 
Repost from @eyecandyiee @TopRankRepost #TopRankRepost Dah dekat nak raya ni mesti ramai yang nak tampil sebaiknya. Yang wanita mahu cantik menawan ๐Ÿ‘ฉ, yang lelaki mahu kacak tertawan ๐Ÿ‘จ
.
Jadi, ramai juga yang beli dan mencuba-cuba pelbagai produk kecantikkan muka dan kulit yang baru kan?
.
Admin kongsikan satu #byhanneastips untuk kesihatan dan keselamatan kulit anda ๐Ÿ˜Š
.
PATCH TEST
Apabila anda membeli produk kulit yang baru, pastikan anda membuat patch test sendiri sebelum gunakan pada kulit wajah
.
Untuk minyak ros atau argan By.Hanneas, anda boleh sapukan 1-2 titis pada belakang tapak tangan atau lengan. Sapukan rata dan biarkan. Lihat jika ada apa-apa reaksi kulit.
.
Untuk yang memang ada alahan kulit, boleh ulangi langkah ini beberapa kali kerana kadang-kadang reaksi alahan tidak berlaku serta merta
.
Minyak ros dan argan disarankan untuk digunakan pada waktu malam sebagai pelembab malam (nighttime moisturizer) bagi minggu pertama penggunaan
.
Anda juga boleh ulangi patch test ini di belakang tapak tangan dan dedahkan kepada cahaya matahari semasa anda keluar ke tempat kerja atau belajar. Ulangi untuk beberapa hari. Jika tiada masalah, anda boleh gunakan sebagai asas make up dan gunakan minyak ros dan argan semasa waktu siang
.
Jika kulit anda mengalami kemerahan, bengkak, gatal-gatal, keradangan, anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan doktor
.
Penyebab biasa kepada alahan kulit adalah bahan pewangi atau bahan pengawet yang mana produk By.Hanneas tiada kedua-duanya kerana produk By.Hanneas 100% organik dan bahan semulajadi
.
Ini adalah perkongsian tips untuk penggunaan produk kulit baru sebagai panduan
.
Sayangi kulit anda ๐Ÿ˜˜
Pilih produk yang selamat dan terjamin
.
Bila organik, tak perlu panik ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘Œ
#minyakargan #minyakros #arganoil #roseoil #patchtest #selftest #byhanneasteam #beauty #essentialoils #natural #organic #tgmalim #tanjungmalim #raya2017 #bazaarpaknil #loveyourskin #sayangikulitanda #safe #selamat #safeproducts
Repost from @eyecandyiee @TopRankRepost #TopRankRepost  Dah dekat nak raya ni mesti ramai yang nak tampil sebaiknya. Yang wanita mahu cantik menawan ๐Ÿ‘ฉ, yang lelaki mahu kacak tertawan ๐Ÿ‘จ . Jadi, ramai juga yang beli dan mencuba-cuba pelbagai produk kecantikkan muka dan kulit yang baru kan? . Admin kongsikan satu #byhanneastips  untuk kesihatan dan keselamatan kulit anda ๐Ÿ˜Š . PATCH TEST Apabila anda membeli produk kulit yang baru, pastikan anda membuat patch test sendiri sebelum gunakan pada kulit wajah . Untuk minyak ros atau argan By.Hanneas, anda boleh sapukan 1-2 titis pada belakang tapak tangan atau lengan. Sapukan rata dan biarkan. Lihat jika ada apa-apa reaksi kulit. . Untuk yang memang ada alahan kulit, boleh ulangi langkah ini beberapa kali kerana kadang-kadang reaksi alahan tidak berlaku serta merta . Minyak ros dan argan disarankan untuk digunakan pada waktu malam sebagai pelembab malam (nighttime moisturizer) bagi minggu pertama penggunaan . Anda juga boleh ulangi patch test ini di belakang tapak tangan dan dedahkan kepada cahaya matahari semasa anda keluar ke tempat kerja atau belajar. Ulangi untuk beberapa hari. Jika tiada masalah, anda boleh gunakan sebagai asas make up dan gunakan minyak ros dan argan semasa waktu siang . Jika kulit anda mengalami kemerahan, bengkak, gatal-gatal, keradangan, anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan doktor . Penyebab biasa kepada alahan kulit adalah bahan pewangi atau bahan pengawet yang mana produk By.Hanneas tiada kedua-duanya kerana produk By.Hanneas 100% organik dan bahan semulajadi . Ini adalah perkongsian tips untuk penggunaan produk kulit baru sebagai panduan . Sayangi kulit anda ๐Ÿ˜˜ Pilih produk yang selamat dan terjamin . Bila organik, tak perlu panik ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘Œ #minyakargan  #minyakros  #arganoil  #roseoil  #patchtest  #selftest  #byhanneasteam  #beauty  #essentialoils  #natural  #organic  #tgmalim  #tanjungmalim  #raya2017  #bazaarpaknil  #loveyourskin  #sayangikulitanda  #safe  #selamat  #safeproducts 
#tanjungMalim#makanpau#perutlapar#hanaHarraz#rambutrayaโœ‚๏ธโœ‚๏ธโœ‚๏ธ#uppercuts dah sambung jalan..anak2 mohon tidoq kt belakang..
#customerfeedbacks ๐ŸŒฐMinyak Argan๐ŸŒฐ
๐Ÿ”ธSebagai pelembab bibir
.
Minyak argan By.Hanneas 100% organik dan boleh disapukan pada bibir tanpa masalah ๐Ÿ’‹
.
โŒKatakan selamat tinggal kepada bibir kering dan tak bermaya
.
Apa lagi kata pengguna ๐ŸŒฐMinyak argan dan ๐ŸŒนMinyak ros By.Hanneas?
Boleh baca di @testimony.by.hanneas .
#minyakargan #arganoil #minyakarganbyhanneas #byhanneasteam #bibirkering #bibirlembab #selamat #tgmalim #tanjungmalim
#customerfeedbacks  ๐ŸŒฐMinyak Argan๐ŸŒฐ ๐Ÿ”ธSebagai pelembab bibir . Minyak argan By.Hanneas 100% organik dan boleh disapukan pada bibir tanpa masalah ๐Ÿ’‹ . โŒKatakan selamat tinggal kepada bibir kering dan tak bermaya . Apa lagi kata pengguna ๐ŸŒฐMinyak argan dan ๐ŸŒนMinyak ros By.Hanneas? Boleh baca di @testimony.by.hanneas . #minyakargan  #arganoil  #minyakarganbyhanneas  #byhanneasteam  #bibirkering  #bibirlembab  #selamat  #tgmalim  #tanjungmalim 
Berbuka bersama Tuan Pengarah Abam Mamat Khalid n pelakonยฒ '16 Puasa' n kru 'Manap Karaoke' @amenkhalid @ziemadin Bro Nan, Abg Yeh, Adam, Abg Din, Abg Amy, Abg Nazri n smuaยฒ
.
.

Lepas raya sambung shoot 'Manap Karaoke'

#sarangarthubfamily
#sarangarthub
#tanjungmalim
Berbuka bersama Tuan Pengarah Abam Mamat Khalid n pelakonยฒ '16 Puasa' n kru 'Manap Karaoke' @amenkhalid @ziemadin Bro Nan, Abg Yeh, Adam, Abg Din, Abg Amy, Abg Nazri n smuaยฒ . . Lepas raya sambung shoot 'Manap Karaoke' #sarangarthubfamily  #sarangarthub  #tanjungmalim 
Tq for trusting us ๐Ÿ˜˜

Sebarang pertanyaan boleh whatsapp ladyboss kami
012-4302610 
#TgMalim #tanjungmalim #perak #slimriver #behrang #protoncity #kalumpang #kualakububharu #behrang2020 #upsi #psas #kolejzaaba #kyuem #instun
Menu berbuka puasa kami harini.. Alhamdulillah  rezeki utk #27ramadhan #tamanuniversiti #tanjungmalim #perak #selamatberbukapuasa #puasaday27
Tu Allah dah panggil,Jom solat โ™กโ™กโ™ก
Salam ramadan ke #27 dari kami warga kerja #babycolours
Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :-
Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP)
HARI RAYA pun tutup.
Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) 
@ whatsapp ke 0175842226
@ boleh follow ig kami baby_colours
#butikbabytanjungmalim #butikbaranganbayitanjungmalim #kedaibabyonline #kedaibabymurah #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #behrang #slimriver #sungkai 
#politekniksultanazlanshah #bazarpaknil #erafm #kualakububharu #rawang #bukitberuntung #serendah
Tu Allah dah panggil,Jom solat โ™กโ™กโ™ก Salam ramadan ke #27  dari kami warga kerja #babycolours  Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :- Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP) HARI RAYA pun tutup. Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) @ whatsapp ke 0175842226 @ boleh follow ig kami baby_colours #butikbabytanjungmalim  #butikbaranganbayitanjungmalim  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #tanjungmalim  #upsi  #protoncity  #behrang2020  #behrang  #slimriver  #sungkai  #politekniksultanazlanshah  #bazarpaknil  #erafm  #kualakububharu  #rawang  #bukitberuntung  #serendah 
Ohmostwantedlook Foundation. .
Antara Kelebihan magic foundation:-
. .
๐Ÿ’‹mencantik dan merawat kulit
๐Ÿ’‹instant flawless skin
๐Ÿ’‹memudarkan parut gelap
๐Ÿ’‹tidak berminyak
๐Ÿ’‹tekstur yang lembut dan ringan
๐Ÿ’‹jimat-pump kan secoet shj
๐Ÿ’‹sesuai utk kulit sensitif
๐Ÿ’‹spf 50 bertindak sbg sunblock
๐Ÿ’‹antioksida
๐Ÿ’‹membantu pembentukan kolagen
๐Ÿ’‹melembabkan kulit
๐Ÿ’‹antibakteria, merawat dan mencegah jerawat
๐Ÿ’‹dirumus oleh doktor pakar kulit Malaysia ๐Ÿ’‹wudhuk friendly- mudah dicuci mggunakan air ๐Ÿ’ฆdmana tidak perlu dicuci mgunakan makeup remover. .

Berminat?? Boleh ws 0135012027 untuk order. .

#taiping #shahalam #kamunting #changkatjering #semanggol #paritbuntar #bukitbendera #kangar #jelapang #ipoh #kualakangsar #bandarbarubangi #shahalam #kangar #ohmostwantedlook  #omwlookers 
#ohmostwantedlookmagicfoundation #omwlookers #thefluffybrush #bazaarpaknil #makeupbrushes  #kosmetik #kosmetikmurah #foundation #foundationmurah #tanjungmalim #alorsetar #paritbuntar
Ohmostwantedlook Foundation. . Antara Kelebihan magic foundation:- . . ๐Ÿ’‹mencantik dan merawat kulit ๐Ÿ’‹instant flawless skin ๐Ÿ’‹memudarkan parut gelap ๐Ÿ’‹tidak berminyak ๐Ÿ’‹tekstur yang lembut dan ringan ๐Ÿ’‹jimat-pump kan secoet shj ๐Ÿ’‹sesuai utk kulit sensitif ๐Ÿ’‹spf 50 bertindak sbg sunblock ๐Ÿ’‹antioksida ๐Ÿ’‹membantu pembentukan kolagen ๐Ÿ’‹melembabkan kulit ๐Ÿ’‹antibakteria, merawat dan mencegah jerawat ๐Ÿ’‹dirumus oleh doktor pakar kulit Malaysia ๐Ÿ’‹wudhuk friendly- mudah dicuci mggunakan air ๐Ÿ’ฆdmana tidak perlu dicuci mgunakan makeup remover. . Berminat?? Boleh ws 0135012027 untuk order. . #taiping  #shahalam  #kamunting  #changkatjering  #semanggol  #paritbuntar  #bukitbendera  #kangar  #jelapang  #ipoh  #kualakangsar  #bandarbarubangi  #shahalam  #kangar  #ohmostwantedlook  #omwlookers  #ohmostwantedlookmagicfoundation  #omwlookers  #thefluffybrush  #bazaarpaknil  #makeupbrushes  #kosmetik  #kosmetikmurah  #foundation  #foundationmurah  #tanjungmalim  #alorsetar  #paritbuntar 
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now!
.
SPATAX RM40 ( 1 pair )
.
๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰
2 pair RM75 free postage sm
.
CATEGORY : A LIL SHINE
COLOUR : BROWN, GREY
GRAPHIC DIAMETER : 14.5mm
BASE CURVE : 8.8mm
WATER CONTENT : 38%
REPLACEMENT : 3month
.
POWER LISTING : 0-550
(0, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550 )
.
- free postage
- free cute case
.
STYLE :
1- Mixed blood 2 tone lens without outer ring
2- Bright gold & natural grey color
3- Best suit with a lil make up to look glam
.
Make your eyes gorgeous with lens gojes!
.
.
How to order :
- pilih gambar
- screenshot
- forward to :
Whatsapp : 0162735025
.
#lensgojesbyasilah #lensgojesperak #hydrocorlens #hydrocormurah #hydrocormoliconsignature #contactlensmurah #contactlensmurahmalaysia #terlajaklaris #terlajakmurah #visitmyig #murahbenor #igersperak #igersmalaya #igshopmurahmalaysia #bazaarpaknil #lensmurahmalaysia #like4like #hashtagjer #murahgiler #villagepeople #sayajual #igshopmurah #upsi #tanjungmalim #fattzura #murahmalaysia
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now! . SPATAX RM40 ( 1 pair ) . ๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰ 2 pair RM75 free postage sm . CATEGORY : A LIL SHINE COLOUR : BROWN, GREY GRAPHIC DIAMETER : 14.5mm BASE CURVE : 8.8mm WATER CONTENT : 38% REPLACEMENT : 3month . POWER LISTING : 0-550 (0, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550 ) . - free postage - free cute case . STYLE : 1- Mixed blood 2 tone lens without outer ring 2- Bright gold & natural grey color 3- Best suit with a lil make up to look glam . Make your eyes gorgeous with lens gojes! . . How to order : - pilih gambar - screenshot - forward to : Whatsapp : 0162735025 . #lensgojesbyasilah  #lensgojesperak  #hydrocorlens  #hydrocormurah  #hydrocormoliconsignature  #contactlensmurah  #contactlensmurahmalaysia  #terlajaklaris  #terlajakmurah  #visitmyig  #murahbenor  #igersperak  #igersmalaya  #igshopmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #lensmurahmalaysia  #like4like  #hashtagjer  #murahgiler  #villagepeople  #sayajual  #igshopmurah  #upsi  #tanjungmalim  #fattzura  #murahmalaysia 
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now!
.
SPATAX RM40 ( 1 pair )
.
๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰
2 pair RM75 free postage sm
.
CATEGORY : A LIL SHINE
COLOUR : BROWN, GREY
GRAPHIC DIAMETER : 14.5mm
BASE CURVE : 8.8mm
WATER CONTENT : 38%
REPLACEMENT : 3month
.
POWER LISTING : 0-550
(0, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550 )
.
- free postage
- free cute case
.
STYLE :
1- Mixed blood 2 tone lens without outer ring
2- Bright gold & natural grey color
3- Best suit with a lil make up to look glam
.
Make your eyes gorgeous with lens gojes!
.
.
How to order :
- pilih gambar
- screenshot
- forward to :
Whatsapp : 0162735025
.
#lensgojesbyasilah #lensgojesperak #hydrocorlens #hydrocormurah #hydrocormoliconsignature #contactlensmurah #contactlensmurahmalaysia #terlajaklaris #terlajakmurah #visitmyig #murahbenor #igersperak #igersmalaya #igshopmurahmalaysia #bazaarpaknil #lensmurahmalaysia #like4like #hashtagjer #murahgiler #villagepeople #sayajual #igshopmurah #upsi #tanjungmalim #fattzura #murahmalaysia
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now! . SPATAX RM40 ( 1 pair ) . ๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰ 2 pair RM75 free postage sm . CATEGORY : A LIL SHINE COLOUR : BROWN, GREY GRAPHIC DIAMETER : 14.5mm BASE CURVE : 8.8mm WATER CONTENT : 38% REPLACEMENT : 3month . POWER LISTING : 0-550 (0, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550 ) . - free postage - free cute case . STYLE : 1- Mixed blood 2 tone lens without outer ring 2- Bright gold & natural grey color 3- Best suit with a lil make up to look glam . Make your eyes gorgeous with lens gojes! . . How to order : - pilih gambar - screenshot - forward to : Whatsapp : 0162735025 . #lensgojesbyasilah  #lensgojesperak  #hydrocorlens  #hydrocormurah  #hydrocormoliconsignature  #contactlensmurah  #contactlensmurahmalaysia  #terlajaklaris  #terlajakmurah  #visitmyig  #murahbenor  #igersperak  #igersmalaya  #igshopmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #lensmurahmalaysia  #like4like  #hashtagjer  #murahgiler  #villagepeople  #sayajual  #igshopmurah  #upsi  #tanjungmalim  #fattzura  #murahmalaysia 
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now!
.
SPATAX RM40 ( 1 pair )
.
๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰
2 pair RM75 free postage sm
.
CATEGORY : A LIL SHINE
COLOUR : BROWN, GREY
GRAPHIC DIAMETER : 14.5mm
BASE CURVE : 8.8mm
WATER CONTENT : 38%
REPLACEMENT : 3month
.
POWER LISTING : 0-550
(0, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550 )
.
- free postage
- free cute case
.
STYLE :
1- Mixed blood 2 tone lens without outer ring
2- Bright gold & natural grey color
3- Best suit with a lil make up to look glam
.
Make your eyes gorgeous with lens gojes!
.
.
How to order :
- pilih gambar
- screenshot
- forward to :
Whatsapp : 0162735025
.
#lensgojesbyasilah #lensgojesperak #hydrocorlens #hydrocormurah #hydrocormoliconsignature #contactlensmurah #contactlensmurahmalaysia #terlajaklaris #terlajakmurah #visitmyig #murahbenor #igersperak #igersmalaya #igshopmurahmalaysia #bazaarpaknil #lensmurahmalaysia #like4like #hashtagjer #murahgiler #villagepeople #sayajual #igshopmurah #upsi #tanjungmalim #fattzura #murahmalaysia
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now! . SPATAX RM40 ( 1 pair ) . ๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰ 2 pair RM75 free postage sm . CATEGORY : A LIL SHINE COLOUR : BROWN, GREY GRAPHIC DIAMETER : 14.5mm BASE CURVE : 8.8mm WATER CONTENT : 38% REPLACEMENT : 3month . POWER LISTING : 0-550 (0, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550 ) . - free postage - free cute case . STYLE : 1- Mixed blood 2 tone lens without outer ring 2- Bright gold & natural grey color 3- Best suit with a lil make up to look glam . Make your eyes gorgeous with lens gojes! . . How to order : - pilih gambar - screenshot - forward to : Whatsapp : 0162735025 . #lensgojesbyasilah  #lensgojesperak  #hydrocorlens  #hydrocormurah  #hydrocormoliconsignature  #contactlensmurah  #contactlensmurahmalaysia  #terlajaklaris  #terlajakmurah  #visitmyig  #murahbenor  #igersperak  #igersmalaya  #igshopmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #lensmurahmalaysia  #like4like  #hashtagjer  #murahgiler  #villagepeople  #sayajual  #igshopmurah  #upsi  #tanjungmalim  #fattzura  #murahmalaysia 
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now!
.
SPATAX RM40 ( 1 pair )
.
๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰
2 pair RM75 free postage sm
.
CATEGORY : A LIL SHINE
COLOUR : BROWN, GREY
GRAPHIC DIAMETER : 14.5mm
BASE CURVE : 8.8mm
WATER CONTENT : 38%
REPLACEMENT : 3month
.
POWER LISTING : 0-550
(0, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550 )
.
- free postage
- free cute case
.
STYLE :
1- Mixed blood 2 tone lens without outer ring
2- Bright gold & natural grey color
3- Best suit with a lil make up to look glam
.
Make your eyes gorgeous with lens gojes!
.
.
How to order :
- pilih gambar
- screenshot
- forward to :
Whatsapp : 0162735025
.
#lensgojesbyasilah #lensgojesperak #hydrocorlens #hydrocormurah #hydrocormoliconsignature #contactlensmurah #contactlensmurahmalaysia #terlajaklaris #terlajakmurah #visitmyig #murahbenor #igersperak #igersmalaya #igshopmurahmalaysia #bazaarpaknil #lensmurahmalaysia #like4like #hashtagjer #murahgiler #villagepeople #sayajual #igshopmurah #upsi #tanjungmalim #fattzura #murahmalaysia
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now! . SPATAX RM40 ( 1 pair ) . ๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰ 2 pair RM75 free postage sm . CATEGORY : A LIL SHINE COLOUR : BROWN, GREY GRAPHIC DIAMETER : 14.5mm BASE CURVE : 8.8mm WATER CONTENT : 38% REPLACEMENT : 3month . POWER LISTING : 0-550 (0, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550 ) . - free postage - free cute case . STYLE : 1- Mixed blood 2 tone lens without outer ring 2- Bright gold & natural grey color 3- Best suit with a lil make up to look glam . Make your eyes gorgeous with lens gojes! . . How to order : - pilih gambar - screenshot - forward to : Whatsapp : 0162735025 . #lensgojesbyasilah  #lensgojesperak  #hydrocorlens  #hydrocormurah  #hydrocormoliconsignature  #contactlensmurah  #contactlensmurahmalaysia  #terlajaklaris  #terlajakmurah  #visitmyig  #murahbenor  #igersperak  #igersmalaya  #igshopmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #lensmurahmalaysia  #like4like  #hashtagjer  #murahgiler  #villagepeople  #sayajual  #igshopmurah  #upsi  #tanjungmalim  #fattzura  #murahmalaysia 
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now!
.
SPATAX RM40 ( 1 pair )
.
๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰
2 pair RM75 free postage sm
.
CATEGORY : A LIL SHINE
COLOUR : BROWN, GREY
GRAPHIC DIAMETER : 14.5mm
BASE CURVE : 8.8mm
WATER CONTENT : 38%
REPLACEMENT : 3month
.
POWER LISTING : 0-550
(0, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550 )
.
- free postage
- free cute case
.
STYLE :
1- Mixed blood 2 tone lens without outer ring
2- Bright gold & natural grey color
3- Best suit with a lil make up to look glam
.
Make your eyes gorgeous with lens gojes!
.
.
How to order :
- pilih gambar
- screenshot
- forward to :
Whatsapp : 0162735025
.
#lensgojesbyasilah #lensgojesperak #hydrocorlens #hydrocormurah #hydrocormoliconsignature #contactlensmurah #contactlensmurahmalaysia #terlajaklaris #terlajakmurah #visitmyig #murahbenor #igersperak #igersmalaya #igshopmurahmalaysia #bazaarpaknil #lensmurahmalaysia #like4like #hashtagjer #murahgiler #villagepeople #sayajual #igshopmurah #upsi #tanjungmalim #fattzura #murahmalaysia
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now! . SPATAX RM40 ( 1 pair ) . ๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰ 2 pair RM75 free postage sm . CATEGORY : A LIL SHINE COLOUR : BROWN, GREY GRAPHIC DIAMETER : 14.5mm BASE CURVE : 8.8mm WATER CONTENT : 38% REPLACEMENT : 3month . POWER LISTING : 0-550 (0, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550 ) . - free postage - free cute case . STYLE : 1- Mixed blood 2 tone lens without outer ring 2- Bright gold & natural grey color 3- Best suit with a lil make up to look glam . Make your eyes gorgeous with lens gojes! . . How to order : - pilih gambar - screenshot - forward to : Whatsapp : 0162735025 . #lensgojesbyasilah  #lensgojesperak  #hydrocorlens  #hydrocormurah  #hydrocormoliconsignature  #contactlensmurah  #contactlensmurahmalaysia  #terlajaklaris  #terlajakmurah  #visitmyig  #murahbenor  #igersperak  #igersmalaya  #igshopmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #lensmurahmalaysia  #like4like  #hashtagjer  #murahgiler  #villagepeople  #sayajual  #igshopmurah  #upsi  #tanjungmalim  #fattzura  #murahmalaysia 
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now!
.
REGINA  RM40 ( 1 pair )
.
๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰
2 pair RM75 free postage sm
.

COLOUR : BLACK, GREY, BROWN
GRAPHIC DIAMETER : 14.5mm
BASE CURVE : 8.8mm
WATER CONTENT : 38%
REPLACEMENT : 3month
.
POWER LISTING : 0-800
(0, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800)
.
- free postage
- free cute case
.
Make your eyes gorgeous with lens gojes!
.
.
How to order :
- pilih gambar
- screenshot
- forward to :
Whatsapp : 0162735025
.
#lensgojesbyasilah #lensgojesperak #hydrocorlens #hydrocormurah #hydrocormoliconsignature #contactlensmurah #contactlensmurahmalaysia #terlajaklaris #terlajakmurah #visitmyig #murahbenor #igersperak #igersmalaya #igshopmurahmalaysia #bazaarpaknil #lensmurahmalaysia #like4like #hashtagjer #murahgiler #villagepeople #sayajual #igshopmurah #upsi #tanjungmalim #fattzura #murahmalaysia
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now! . REGINA RM40 ( 1 pair ) . ๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰ 2 pair RM75 free postage sm . COLOUR : BLACK, GREY, BROWN GRAPHIC DIAMETER : 14.5mm BASE CURVE : 8.8mm WATER CONTENT : 38% REPLACEMENT : 3month . POWER LISTING : 0-800 (0, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800) . - free postage - free cute case . Make your eyes gorgeous with lens gojes! . . How to order : - pilih gambar - screenshot - forward to : Whatsapp : 0162735025 . #lensgojesbyasilah  #lensgojesperak  #hydrocorlens  #hydrocormurah  #hydrocormoliconsignature  #contactlensmurah  #contactlensmurahmalaysia  #terlajaklaris  #terlajakmurah  #visitmyig  #murahbenor  #igersperak  #igersmalaya  #igshopmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #lensmurahmalaysia  #like4like  #hashtagjer  #murahgiler  #villagepeople  #sayajual  #igshopmurah  #upsi  #tanjungmalim  #fattzura  #murahmalaysia 
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now!
.
REGINA  RM40 ( 1 pair )
.
๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰
2 pair RM75 free postage sm
.

COLOUR : BLACK, GREY, BROWN
GRAPHIC DIAMETER : 14.5mm
BASE CURVE : 8.8mm
WATER CONTENT : 38%
REPLACEMENT : 3month
.
POWER LISTING : 0-800
(0, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800)
.
- free postage
- free cute case
.
Make your eyes gorgeous with lens gojes!
.
.
How to order :
- pilih gambar
- screenshot
- forward to :
Whatsapp : 0162735025
.
#lensgojesbyasilah #lensgojesperak #hydrocorlens #hydrocormurah #hydrocormoliconsignature #contactlensmurah #contactlensmurahmalaysia #terlajaklaris #terlajakmurah #visitmyig #murahbenor #igersperak #igersmalaya #igshopmurahmalaysia #bazaarpaknil #lensmurahmalaysia #like4like #hashtagjer #murahgiler #villagepeople #sayajual #igshopmurah #upsi #tanjungmalim #fattzura #murahmalaysia
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now! . REGINA RM40 ( 1 pair ) . ๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰ 2 pair RM75 free postage sm . COLOUR : BLACK, GREY, BROWN GRAPHIC DIAMETER : 14.5mm BASE CURVE : 8.8mm WATER CONTENT : 38% REPLACEMENT : 3month . POWER LISTING : 0-800 (0, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800) . - free postage - free cute case . Make your eyes gorgeous with lens gojes! . . How to order : - pilih gambar - screenshot - forward to : Whatsapp : 0162735025 . #lensgojesbyasilah  #lensgojesperak  #hydrocorlens  #hydrocormurah  #hydrocormoliconsignature  #contactlensmurah  #contactlensmurahmalaysia  #terlajaklaris  #terlajakmurah  #visitmyig  #murahbenor  #igersperak  #igersmalaya  #igshopmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #lensmurahmalaysia  #like4like  #hashtagjer  #murahgiler  #villagepeople  #sayajual  #igshopmurah  #upsi  #tanjungmalim  #fattzura  #murahmalaysia 
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now!
.
REGINA  RM40 ( 1 pair )
.
๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰
2 pair RM75 free postage sm
.

COLOUR : BLACK, GREY, BROWN
GRAPHIC DIAMETER : 14.5mm
BASE CURVE : 8.8mm
WATER CONTENT : 38%
REPLACEMENT : 3month
.
POWER LISTING : 0-800
(0, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800)
.
- free postage
- free cute case
.
Make your eyes gorgeous with lens gojes!
.
.
How to order :
- pilih gambar
- screenshot
- forward to :
Whatsapp : 0162735025
.
#lensgojesbyasilah #lensgojesperak #hydrocorlens #hydrocormurah #hydrocormoliconsignature #contactlensmurah #contactlensmurahmalaysia #terlajaklaris #terlajakmurah #visitmyig #murahbenor #igersperak #igersmalaya #igshopmurahmalaysia #bazaarpaknil #lensmurahmalaysia #like4like #hashtagjer #murahgiler #villagepeople #sayajual #igshopmurah #upsi #tanjungmalim #fattzura #murahmalaysia
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now! . REGINA RM40 ( 1 pair ) . ๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰ 2 pair RM75 free postage sm . COLOUR : BLACK, GREY, BROWN GRAPHIC DIAMETER : 14.5mm BASE CURVE : 8.8mm WATER CONTENT : 38% REPLACEMENT : 3month . POWER LISTING : 0-800 (0, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800) . - free postage - free cute case . Make your eyes gorgeous with lens gojes! . . How to order : - pilih gambar - screenshot - forward to : Whatsapp : 0162735025 . #lensgojesbyasilah  #lensgojesperak  #hydrocorlens  #hydrocormurah  #hydrocormoliconsignature  #contactlensmurah  #contactlensmurahmalaysia  #terlajaklaris  #terlajakmurah  #visitmyig  #murahbenor  #igersperak  #igersmalaya  #igshopmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #lensmurahmalaysia  #like4like  #hashtagjer  #murahgiler  #villagepeople  #sayajual  #igshopmurah  #upsi  #tanjungmalim  #fattzura  #murahmalaysia 
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now!
.
REGINA  RM40 ( 1 pair )
.
๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰
2 pair RM75 free postage sm
.

COLOUR : BLACK, GREY, BROWN
GRAPHIC DIAMETER : 14.5mm
BASE CURVE : 8.8mm
WATER CONTENT : 38%
REPLACEMENT : 3month
.
POWER LISTING : 0-800
(0, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800)
.
- free postage
- free cute case
.
Make your eyes gorgeous with lens gojes!
.
.
How to order :
- pilih gambar
- screenshot
- forward to :
Whatsapp : 0162735025
.
#lensgojesbyasilah #lensgojesperak #hydrocorlens #hydrocormurah #hydrocormoliconsignature #contactlensmurah #contactlensmurahmalaysia #terlajaklaris #terlajakmurah #visitmyig #murahbenor #igersperak #igersmalaya #igshopmurahmalaysia #bazaarpaknil #lensmurahmalaysia #like4like #hashtagjer #murahgiler #villagepeople #sayajual #igshopmurah #upsi #tanjungmalim #fattzura #murahmalaysia
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now! . REGINA RM40 ( 1 pair ) . ๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰ 2 pair RM75 free postage sm . COLOUR : BLACK, GREY, BROWN GRAPHIC DIAMETER : 14.5mm BASE CURVE : 8.8mm WATER CONTENT : 38% REPLACEMENT : 3month . POWER LISTING : 0-800 (0, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800) . - free postage - free cute case . Make your eyes gorgeous with lens gojes! . . How to order : - pilih gambar - screenshot - forward to : Whatsapp : 0162735025 . #lensgojesbyasilah  #lensgojesperak  #hydrocorlens  #hydrocormurah  #hydrocormoliconsignature  #contactlensmurah  #contactlensmurahmalaysia  #terlajaklaris  #terlajakmurah  #visitmyig  #murahbenor  #igersperak  #igersmalaya  #igshopmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #lensmurahmalaysia  #like4like  #hashtagjer  #murahgiler  #villagepeople  #sayajual  #igshopmurah  #upsi  #tanjungmalim  #fattzura  #murahmalaysia 
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now!
.
REGINA  RM40 ( 1 pair )
.
๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰
2 pair RM75 free postage sm
.

COLOUR : BLACK, GREY, BROWN
GRAPHIC DIAMETER : 14.5mm
BASE CURVE : 8.8mm
WATER CONTENT : 38%
REPLACEMENT : 3month
.
POWER LISTING : 0-800
(0, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800)
.
- free postage
- free cute case
.
Make your eyes gorgeous with lens gojes!
.
.
How to order :
- pilih gambar
- screenshot
- forward to :
Whatsapp : 0162735025
.
#lensgojesbyasilah #lensgojesperak #hydrocorlens #hydrocormurah #hydrocormoliconsignature #contactlensmurah #contactlensmurahmalaysia #terlajaklaris #terlajakmurah #visitmyig #murahbenor #igersperak #igersmalaya #igshopmurahmalaysia #bazaarpaknil #lensmurahmalaysia #like4like #hashtagjer #murahgiler #villagepeople #sayajual #igshopmurah #upsi #tanjungmalim #fattzura #murahmalaysia
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now! . REGINA RM40 ( 1 pair ) . ๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰ 2 pair RM75 free postage sm . COLOUR : BLACK, GREY, BROWN GRAPHIC DIAMETER : 14.5mm BASE CURVE : 8.8mm WATER CONTENT : 38% REPLACEMENT : 3month . POWER LISTING : 0-800 (0, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800) . - free postage - free cute case . Make your eyes gorgeous with lens gojes! . . How to order : - pilih gambar - screenshot - forward to : Whatsapp : 0162735025 . #lensgojesbyasilah  #lensgojesperak  #hydrocorlens  #hydrocormurah  #hydrocormoliconsignature  #contactlensmurah  #contactlensmurahmalaysia  #terlajaklaris  #terlajakmurah  #visitmyig  #murahbenor  #igersperak  #igersmalaya  #igshopmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #lensmurahmalaysia  #like4like  #hashtagjer  #murahgiler  #villagepeople  #sayajual  #igshopmurah  #upsi  #tanjungmalim  #fattzura  #murahmalaysia 
Abang transport dah cuti.Kami kena turun padang hantar barang customer.
Terima kasih customer.
Salam ramadan ke #27 dari kami warga kerja #babycolours
Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :-
Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP)
HARI RAYA pun tutup.
Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) 
@ whatsapp ke 0175842226
@ boleh follow ig kami baby_colours
#butikbabytanjungmalim #butikbaranganbayitanjungmalim #kedaibabyonline #kedaibabymurah #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #behrang #slimriver #sungkai 
#politekniksultanazlanshah #bazarpaknil #erafm #kualakububharu #rawang #bukitberuntung #serendah
Abang transport dah cuti.Kami kena turun padang hantar barang customer. Terima kasih customer. Salam ramadan ke #27  dari kami warga kerja #babycolours  Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :- Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP) HARI RAYA pun tutup. Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) @ whatsapp ke 0175842226 @ boleh follow ig kami baby_colours #butikbabytanjungmalim  #butikbaranganbayitanjungmalim  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #tanjungmalim  #upsi  #protoncity  #behrang2020  #behrang  #slimriver  #sungkai  #politekniksultanazlanshah  #bazarpaknil  #erafm  #kualakububharu  #rawang  #bukitberuntung  #serendah 
Dah dekat nak raya ni mesti ramai yang nak tampil sebaiknya. Yang wanita mahu cantik menawan ๐Ÿ‘ฉ, yang lelaki mahu kacak tertawan ๐Ÿ‘จ
.
Jadi, ramai juga yang beli dan mencuba-cuba pelbagai produk kecantikkan muka dan kulit yang baru kan?
.
Admin kongsikan satu #byhanneastips untuk kesihatan dan keselamatan kulit anda ๐Ÿ˜Š
.
PATCH TEST
Apabila anda membeli produk kulit yang baru, pastikan anda membuat patch test sendiri sebelum gunakan pada kulit wajah
.
Untuk minyak ros atau argan By.Hanneas, anda boleh sapukan 1-2 titis pada belakang tapak tangan atau lengan. Sapukan rata dan biarkan. Lihat jika ada apa-apa reaksi kulit.
.
Untuk yang memang ada alahan kulit, boleh ulangi langkah ini beberapa kali kerana kadang-kadang reaksi alahan tidak berlaku serta merta
.
Minyak ros dan argan disarankan untuk digunakan pada waktu malam sebagai pelembab malam (nighttime moisturizer) bagi minggu pertama penggunaan
.
Anda juga boleh ulangi patch test ini di belakang tapak tangan dan dedahkan kepada cahaya matahari semasa anda keluar ke tempat kerja atau belajar. Ulangi untuk beberapa hari. Jika tiada masalah, anda boleh gunakan sebagai asas make up dan gunakan minyak ros dan argan semasa waktu siang
.
Jika kulit anda mengalami kemerahan, bengkak, gatal-gatal, keradangan, anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan doktor
.
Penyebab biasa kepada alahan kulit adalah bahan pewangi atau bahan pengawet yang mana produk By.Hanneas tiada kedua-duanya kerana produk By.Hanneas 100% organik dan bahan semulajadi
.
Ini adalah perkongsian tips untuk penggunaan produk kulit baru sebagai panduan
.
Sayangi kulit anda ๐Ÿ˜˜
Pilih produk yang selamat dan terjamin
.
Bila organik, tak perlu panik ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘Œ
#minyakargan #minyakros #arganoil #roseoil #patchtest #selftest #byhanneasteam #beauty #essentialoils #natural #organic #tgmalim #tanjungmalim #raya2017 #bazaarpaknil #loveyourskin #sayangikulitanda #safe #selamat #safeproducts
Dah dekat nak raya ni mesti ramai yang nak tampil sebaiknya. Yang wanita mahu cantik menawan ๐Ÿ‘ฉ, yang lelaki mahu kacak tertawan ๐Ÿ‘จ . Jadi, ramai juga yang beli dan mencuba-cuba pelbagai produk kecantikkan muka dan kulit yang baru kan? . Admin kongsikan satu #byhanneastips  untuk kesihatan dan keselamatan kulit anda ๐Ÿ˜Š . PATCH TEST Apabila anda membeli produk kulit yang baru, pastikan anda membuat patch test sendiri sebelum gunakan pada kulit wajah . Untuk minyak ros atau argan By.Hanneas, anda boleh sapukan 1-2 titis pada belakang tapak tangan atau lengan. Sapukan rata dan biarkan. Lihat jika ada apa-apa reaksi kulit. . Untuk yang memang ada alahan kulit, boleh ulangi langkah ini beberapa kali kerana kadang-kadang reaksi alahan tidak berlaku serta merta . Minyak ros dan argan disarankan untuk digunakan pada waktu malam sebagai pelembab malam (nighttime moisturizer) bagi minggu pertama penggunaan . Anda juga boleh ulangi patch test ini di belakang tapak tangan dan dedahkan kepada cahaya matahari semasa anda keluar ke tempat kerja atau belajar. Ulangi untuk beberapa hari. Jika tiada masalah, anda boleh gunakan sebagai asas make up dan gunakan minyak ros dan argan semasa waktu siang . Jika kulit anda mengalami kemerahan, bengkak, gatal-gatal, keradangan, anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan doktor . Penyebab biasa kepada alahan kulit adalah bahan pewangi atau bahan pengawet yang mana produk By.Hanneas tiada kedua-duanya kerana produk By.Hanneas 100% organik dan bahan semulajadi . Ini adalah perkongsian tips untuk penggunaan produk kulit baru sebagai panduan . Sayangi kulit anda ๐Ÿ˜˜ Pilih produk yang selamat dan terjamin . Bila organik, tak perlu panik ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘Œ #minyakargan  #minyakros  #arganoil  #roseoil  #patchtest  #selftest  #byhanneasteam  #beauty  #essentialoils  #natural  #organic  #tgmalim  #tanjungmalim  #raya2017  #bazaarpaknil  #loveyourskin  #sayangikulitanda  #safe  #selamat  #safeproducts 
Assalamualaikum โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ Beli Tupperware nie mmg x rugi sbb Tupperware ni tahan lame dan tahan lasak๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Ada banyak corak dan colour yg cantik2๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Sape2 yg dah pernh beli mmg tau ape kelebihn dan keunikan tupperware nie kn๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
So utk yg blum pernh beli tuu..meh lekaih whatsapp akk yee..harge kasih syg kite bagi๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ+60167748332
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ+60167748332
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ+60167748332
.
#sayajual#sayajualonline#sayajualtupperware#sayajualmurah#tupperware#tupperwaremalaysia#tupperwareforsale#tupperwareshahalam#tupperwarelover#tupperwareonlineshop#jombeli#byiffa#tanjungmalim#perak#kualalumpur#pinklover#purplelover#bungabunga#berbaloibaloi #tupperwarebyiffa #byiffa
Assalamualaikum โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ Beli Tupperware nie mmg x rugi sbb Tupperware ni tahan lame dan tahan lasak๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . Ada banyak corak dan colour yg cantik2๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . Sape2 yg dah pernh beli mmg tau ape kelebihn dan keunikan tupperware nie kn๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . So utk yg blum pernh beli tuu..meh lekaih whatsapp akk yee..harge kasih syg kite bagi๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . WhatsApp ๐Ÿ“ฒ+60167748332 WhatsApp ๐Ÿ“ฒ+60167748332 WhatsApp ๐Ÿ“ฒ+60167748332 . #sayajual #sayajualonline #sayajualtupperware #sayajualmurah #tupperware #tupperwaremalaysia #tupperwareforsale #tupperwareshahalam #tupperwarelover #tupperwareonlineshop #jombeli #byiffa #tanjungmalim #perak #kualalumpur #pinklover #purplelover #bungabunga #berbaloibaloi  #tupperwarebyiffa  #byiffa 
Salam ramadan ke #27 dari kami warga kerja #babycolours
Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :-
Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP)
HARI RAYA pun tutup.
Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) 
@ whatsapp ke 0175842226
@ boleh follow ig kami baby_colours
#butikbabytanjungmalim #butikbaranganbayitanjungmalim #kedaibabyonline #kedaibabymurah #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #behrang #slimriver #sungkai 
#politekniksultanazlanshah #bazarpaknil #erafm #kualakububharu #rawang #bukitberuntung #serendah
Salam ramadan ke #27  dari kami warga kerja #babycolours  Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :- Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP) HARI RAYA pun tutup. Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) @ whatsapp ke 0175842226 @ boleh follow ig kami baby_colours #butikbabytanjungmalim  #butikbaranganbayitanjungmalim  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #tanjungmalim  #upsi  #protoncity  #behrang2020  #behrang  #slimriver  #sungkai  #politekniksultanazlanshah  #bazarpaknil  #erafm  #kualakububharu  #rawang  #bukitberuntung  #serendah 
ALHAMDULILLAH, selesai semua tempahan raya untuk tahun ini. Terima kasih kpada pelanggan setia iz cookies..
.
Tempahan cookies akan dibuka semula insya Allah pada 1/7..
.
Cookies by Iz cookies dibuat mnggunakan barang2 berkualiti tinggi, home made fresh from oven dengan harga berpatutan ;)
.
Menerima tempahan untuk raya, majlis pertunangan atau perkahwinan etc.. (tempahan perlu dibuat sekurang2nya 2 minggu sebelum majlis)
.
COD: sekitar kawasan kota bharu, kubang kerian, melor dan ketereh
.
POSTAGE ke seluruh malaysia
.
Untuk tempahan whatsapp 0145018471 (iz)
.
#izcookies #biskut #sayajualbiskut #cookiesmalaysia #biskutraya #kuihraya #resepimudah #universitimalaya #universitiputramalaysia #utm #uitm #tanjungmalim #upsi #uia #usim #ump #ukm #utp #usm #kelantan #kotabharu #ketereh #kubangkerian #biskutraya2017
ALHAMDULILLAH, selesai semua tempahan raya untuk tahun ini. Terima kasih kpada pelanggan setia iz cookies.. . Tempahan cookies akan dibuka semula insya Allah pada 1/7.. . Cookies by Iz cookies dibuat mnggunakan barang2 berkualiti tinggi, home made fresh from oven dengan harga berpatutan ;) . Menerima tempahan untuk raya, majlis pertunangan atau perkahwinan etc.. (tempahan perlu dibuat sekurang2nya 2 minggu sebelum majlis) . COD: sekitar kawasan kota bharu, kubang kerian, melor dan ketereh . POSTAGE ke seluruh malaysia . Untuk tempahan whatsapp 0145018471 (iz) . #izcookies  #biskut  #sayajualbiskut  #cookiesmalaysia  #biskutraya  #kuihraya  #resepimudah  #universitimalaya  #universitiputramalaysia  #utm  #uitm  #tanjungmalim  #upsi  #uia  #usim  #ump  #ukm  #utp  #usm  #kelantan  #kotabharu  #ketereh  #kubangkerian  #biskutraya2017 
Partner in crime.. ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ credit to @adamnazarein_  #yolo #lorong #tanjungmalim #blur #iphone7plus #perak #psas #acah2 #hipster
Selamat malam.. jgan lupa guna #shampoosantan masa mandi pagi esok
Last postage hari ini. Tp untk cod area #tanjungmalim boleh je bila2 sampai hari raya...
Selamat malam.. jgan lupa guna #shampoosantan  masa mandi pagi esok Last postage hari ini. Tp untk cod area #tanjungmalim  boleh je bila2 sampai hari raya...
Selamat malam.. jgan lupa guna #shampoosantan masa mandi pagi esok
Last postage hari ini. Tp untk cod area #tanjungmalim boleh je bila2 sampai hari raya...
Selamat malam.. jgan lupa guna #shampoosantan  masa mandi pagi esok Last postage hari ini. Tp untk cod area #tanjungmalim  boleh je bila2 sampai hari raya...
Selamat malam.. jgan lupa guna #shampoosantan masa mandi pagi esok
Last postage hari ini. Tp untk cod area #tanjungmalim boleh je bila2 sampai hari raya...
Selamat malam.. jgan lupa guna #shampoosantan  masa mandi pagi esok Last postage hari ini. Tp untk cod area #tanjungmalim  boleh je bila2 sampai hari raya...
Menu berbuka puasa kami harini.. Alhamdulillah  rezeki utk #26ramadhan #grill2chill #tanjungmalim #perak #selamatberbukapuasa #puasaday26 #burpalhamdulillah
Terima kasih Cik Nurul Syafiqah kerana sudi membeli Smartphone daripada BHL Computers

Nak harga istimewa?? Layari facebook kami kerana harga istimewa hanya dari facebook sahaja. Jangan lepaskan tawaran ini.

#jualanhebat #smartphonemalaysia #kedaismartphone #bhlcomputers #tanjungmalim
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now!
.
WC 507 OCEAN RM40 ( 1 pair )
.
๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰
2 pair RM75 free postage sm
.
CATEGORY: BE MY VALENTINE
COLOR: BROWN, GREY
GRAPHIC DIAMETER: 14.8mm
BASE CURVE: 8.9mm
WATER CONTENT: 38%
REPLACEMENT: 3 MONTHS

POWER LISTING
GREY 0-800
BROWN 0-800 ( 0, 50, 100, 125, 150, 175, 200, 225, 250, 
275, 300, 325, 350, 375, 400, 425, 450, 
475, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800 )
.
Make your eyes gorgeous with lens gojes!
.
.
How to order :
- pilih gambar
- screenshot
- forward to :
Whatsapp : 0162735025
.
#lensgojesbyasilah #lensgojesperak #hydrocorlens #hydrocormurah #hydrocormoliconsignature #contactlensmurah #contactlensmurahmalaysia #terlajaklaris #terlajakmurah #visitmyig #murahbenor #igersperak #igersmalaya #igshopmurahmalaysia #bazaarpaknil #lensmurahmalaysia #like4like #hashtagjer #murahgiler #villagepeople #sayajual #igshopmurah #upsi #tanjungmalim #fattzura #murahmalaysia
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now! . WC 507 OCEAN RM40 ( 1 pair ) . ๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰ 2 pair RM75 free postage sm . CATEGORY: BE MY VALENTINE COLOR: BROWN, GREY GRAPHIC DIAMETER: 14.8mm BASE CURVE: 8.9mm WATER CONTENT: 38% REPLACEMENT: 3 MONTHS POWER LISTING GREY 0-800 BROWN 0-800 ( 0, 50, 100, 125, 150, 175, 200, 225, 250, 275, 300, 325, 350, 375, 400, 425, 450, 475, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800 ) . Make your eyes gorgeous with lens gojes! . . How to order : - pilih gambar - screenshot - forward to : Whatsapp : 0162735025 . #lensgojesbyasilah  #lensgojesperak  #hydrocorlens  #hydrocormurah  #hydrocormoliconsignature  #contactlensmurah  #contactlensmurahmalaysia  #terlajaklaris  #terlajakmurah  #visitmyig  #murahbenor  #igersperak  #igersmalaya  #igshopmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #lensmurahmalaysia  #like4like  #hashtagjer  #murahgiler  #villagepeople  #sayajual  #igshopmurah  #upsi  #tanjungmalim  #fattzura  #murahmalaysia 
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now!
.
WC 507 OCEAN RM40 ( 1 pair )
.
๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰
2 pair RM75 free postage sm
.
CATEGORY: BE MY VALENTINE
COLOR: BROWN, GREY
GRAPHIC DIAMETER: 14.8mm
BASE CURVE: 8.9mm
WATER CONTENT: 38%
REPLACEMENT: 3 MONTHS

POWER LISTING
GREY 0-800
BROWN 0-800 ( 0, 50, 100, 125, 150, 175, 200, 225, 250, 
275, 300, 325, 350, 375, 400, 425, 450, 
475, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800 )
.
Make your eyes gorgeous with lens gojes!
.
.
How to order :
- pilih gambar
- screenshot
- forward to :
Whatsapp : 0162735025
.
#lensgojesbyasilah #lensgojesperak #hydrocorlens #hydrocormurah #hydrocormoliconsignature #contactlensmurah #contactlensmurahmalaysia #terlajaklaris #terlajakmurah #visitmyig #murahbenor #igersperak #igersmalaya #igshopmurahmalaysia #bazaarpaknil #lensmurahmalaysia #like4like #hashtagjer #murahgiler #villagepeople #sayajual #igshopmurah #upsi #tanjungmalim #fattzura #murahmalaysia
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now! . WC 507 OCEAN RM40 ( 1 pair ) . ๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰ 2 pair RM75 free postage sm . CATEGORY: BE MY VALENTINE COLOR: BROWN, GREY GRAPHIC DIAMETER: 14.8mm BASE CURVE: 8.9mm WATER CONTENT: 38% REPLACEMENT: 3 MONTHS POWER LISTING GREY 0-800 BROWN 0-800 ( 0, 50, 100, 125, 150, 175, 200, 225, 250, 275, 300, 325, 350, 375, 400, 425, 450, 475, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800 ) . Make your eyes gorgeous with lens gojes! . . How to order : - pilih gambar - screenshot - forward to : Whatsapp : 0162735025 . #lensgojesbyasilah  #lensgojesperak  #hydrocorlens  #hydrocormurah  #hydrocormoliconsignature  #contactlensmurah  #contactlensmurahmalaysia  #terlajaklaris  #terlajakmurah  #visitmyig  #murahbenor  #igersperak  #igersmalaya  #igshopmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #lensmurahmalaysia  #like4like  #hashtagjer  #murahgiler  #villagepeople  #sayajual  #igshopmurah  #upsi  #tanjungmalim  #fattzura  #murahmalaysia 
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now!
.
WC 507 OCEAN RM40 ( 1 pair )
.
๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰
2 pair RM75 free postage sm
.
CATEGORY: BE MY VALENTINE
COLOR: BROWN, GREY
GRAPHIC DIAMETER: 14.8mm
BASE CURVE: 8.9mm
WATER CONTENT: 38%
REPLACEMENT: 3 MONTHS

POWER LISTING
GREY 0-800
BROWN 0-800 ( 0, 50, 100, 125, 150, 175, 200, 225, 250, 
275, 300, 325, 350, 375, 400, 425, 450, 
475, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800 )
.
Make your eyes gorgeous with lens gojes!
.
.
How to order :
- pilih gambar
- screenshot
- forward to :
Whatsapp : 0162735025
.
#lensgojesbyasilah #lensgojesperak #hydrocorlens #hydrocormurah #hydrocormoliconsignature #contactlensmurah #contactlensmurahmalaysia #terlajaklaris #terlajakmurah #visitmyig #murahbenor #igersperak #igersmalaya #igshopmurahmalaysia #bazaarpaknil #lensmurahmalaysia #like4like #hashtagjer #murahgiler #villagepeople #sayajual #igshopmurah #upsi #tanjungmalim #fattzura #murahmalaysia
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now! . WC 507 OCEAN RM40 ( 1 pair ) . ๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰ 2 pair RM75 free postage sm . CATEGORY: BE MY VALENTINE COLOR: BROWN, GREY GRAPHIC DIAMETER: 14.8mm BASE CURVE: 8.9mm WATER CONTENT: 38% REPLACEMENT: 3 MONTHS POWER LISTING GREY 0-800 BROWN 0-800 ( 0, 50, 100, 125, 150, 175, 200, 225, 250, 275, 300, 325, 350, 375, 400, 425, 450, 475, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800 ) . Make your eyes gorgeous with lens gojes! . . How to order : - pilih gambar - screenshot - forward to : Whatsapp : 0162735025 . #lensgojesbyasilah  #lensgojesperak  #hydrocorlens  #hydrocormurah  #hydrocormoliconsignature  #contactlensmurah  #contactlensmurahmalaysia  #terlajaklaris  #terlajakmurah  #visitmyig  #murahbenor  #igersperak  #igersmalaya  #igshopmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #lensmurahmalaysia  #like4like  #hashtagjer  #murahgiler  #villagepeople  #sayajual  #igshopmurah  #upsi  #tanjungmalim  #fattzura  #murahmalaysia 
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now!
.
WC 507 OCEAN RM40 ( 1 pair )
.
๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰
2 pair RM75 free postage sm
.
CATEGORY: BE MY VALENTINE
COLOR: BROWN, GREY
GRAPHIC DIAMETER: 14.8mm
BASE CURVE: 8.9mm
WATER CONTENT: 38%
REPLACEMENT: 3 MONTHS

POWER LISTING
GREY 0-800
BROWN 0-800 ( 0, 50, 100, 125, 150, 175, 200, 225, 250, 
275, 300, 325, 350, 375, 400, 425, 450, 
475, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800 )
.
Make your eyes gorgeous with lens gojes!
.
.
How to order :
- pilih gambar
- screenshot
- forward to :
Whatsapp : 0162735025
.
#lensgojesbyasilah #lensgojesperak #hydrocorlens #hydrocormurah #hydrocormoliconsignature #contactlensmurah #contactlensmurahmalaysia #terlajaklaris #terlajakmurah #visitmyig #murahbenor #igersperak #igersmalaya #igshopmurahmalaysia #bazaarpaknil #lensmurahmalaysia #like4like #hashtagjer #murahgiler #villagepeople #sayajual #igshopmurah #upsi #tanjungmalim #fattzura #murahmalaysia
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now! . WC 507 OCEAN RM40 ( 1 pair ) . ๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰ 2 pair RM75 free postage sm . CATEGORY: BE MY VALENTINE COLOR: BROWN, GREY GRAPHIC DIAMETER: 14.8mm BASE CURVE: 8.9mm WATER CONTENT: 38% REPLACEMENT: 3 MONTHS POWER LISTING GREY 0-800 BROWN 0-800 ( 0, 50, 100, 125, 150, 175, 200, 225, 250, 275, 300, 325, 350, 375, 400, 425, 450, 475, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800 ) . Make your eyes gorgeous with lens gojes! . . How to order : - pilih gambar - screenshot - forward to : Whatsapp : 0162735025 . #lensgojesbyasilah  #lensgojesperak  #hydrocorlens  #hydrocormurah  #hydrocormoliconsignature  #contactlensmurah  #contactlensmurahmalaysia  #terlajaklaris  #terlajakmurah  #visitmyig  #murahbenor  #igersperak  #igersmalaya  #igshopmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #lensmurahmalaysia  #like4like  #hashtagjer  #murahgiler  #villagepeople  #sayajual  #igshopmurah  #upsi  #tanjungmalim  #fattzura  #murahmalaysia 
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now!
.
WC 507 OCEAN RM40 ( 1 pair )
.
๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰
2 pair RM75 free postage sm
.
CATEGORY: BE MY VALENTINE
COLOR: BROWN, GREY
GRAPHIC DIAMETER: 14.8mm
BASE CURVE: 8.9mm
WATER CONTENT: 38%
REPLACEMENT: 3 MONTHS

POWER LISTING
GREY 0-800
BROWN 0-800 ( 0, 50, 100, 125, 150, 175, 200, 225, 250, 
275, 300, 325, 350, 375, 400, 425, 450, 
475, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800 )
.
Make your eyes gorgeous with lens gojes!
.
.
How to order :
- pilih gambar
- screenshot
- forward to :
Whatsapp : 0162735025
.
#lensgojesbyasilah #lensgojesperak #hydrocorlens #hydrocormurah #hydrocormoliconsignature #contactlensmurah #contactlensmurahmalaysia #terlajaklaris #terlajakmurah #visitmyig #murahbenor #igersperak #igersmalaya #igshopmurahmalaysia #bazaarpaknil #lensmurahmalaysia #like4like #hashtagjer #murahgiler #villagepeople #sayajual #igshopmurah #upsi #tanjungmalim #fattzura #murahmalaysia
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now! . WC 507 OCEAN RM40 ( 1 pair ) . ๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰ 2 pair RM75 free postage sm . CATEGORY: BE MY VALENTINE COLOR: BROWN, GREY GRAPHIC DIAMETER: 14.8mm BASE CURVE: 8.9mm WATER CONTENT: 38% REPLACEMENT: 3 MONTHS POWER LISTING GREY 0-800 BROWN 0-800 ( 0, 50, 100, 125, 150, 175, 200, 225, 250, 275, 300, 325, 350, 375, 400, 425, 450, 475, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800 ) . Make your eyes gorgeous with lens gojes! . . How to order : - pilih gambar - screenshot - forward to : Whatsapp : 0162735025 . #lensgojesbyasilah  #lensgojesperak  #hydrocorlens  #hydrocormurah  #hydrocormoliconsignature  #contactlensmurah  #contactlensmurahmalaysia  #terlajaklaris  #terlajakmurah  #visitmyig  #murahbenor  #igersperak  #igersmalaya  #igshopmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #lensmurahmalaysia  #like4like  #hashtagjer  #murahgiler  #villagepeople  #sayajual  #igshopmurah  #upsi  #tanjungmalim  #fattzura  #murahmalaysia 
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now!
.
WC 507 OCEAN RM40 ( 1 pair )
.
๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰
2 pair RM75 free postage sm
.
CATEGORY: BE MY VALENTINE
COLOR: BROWN, GREY
GRAPHIC DIAMETER: 14.8mm
BASE CURVE: 8.9mm
WATER CONTENT: 38%
REPLACEMENT: 3 MONTHS

POWER LISTING
GREY 0-800
BROWN 0-800 ( 0, 50, 100, 125, 150, 175, 200, 225, 250, 
275, 300, 325, 350, 375, 400, 425, 450, 
475, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800 )
.
Make your eyes gorgeous with lens gojes!
.
.
How to order :
- pilih gambar
- screenshot
- forward to :
Whatsapp : 0162735025
.
#lensgojesbyasilah #lensgojesperak #hydrocorlens #hydrocormurah #hydrocormoliconsignature #contactlensmurah #contactlensmurahmalaysia #terlajaklaris #terlajakmurah #visitmyig #murahbenor #igersperak #igersmalaya #igshopmurahmalaysia #bazaarpaknil #lensmurahmalaysia #like4like #hashtagjer #murahgiler #villagepeople #sayajual #igshopmurah #upsi #tanjungmalim #fattzura #murahmalaysia
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now! . WC 507 OCEAN RM40 ( 1 pair ) . ๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰ 2 pair RM75 free postage sm . CATEGORY: BE MY VALENTINE COLOR: BROWN, GREY GRAPHIC DIAMETER: 14.8mm BASE CURVE: 8.9mm WATER CONTENT: 38% REPLACEMENT: 3 MONTHS POWER LISTING GREY 0-800 BROWN 0-800 ( 0, 50, 100, 125, 150, 175, 200, 225, 250, 275, 300, 325, 350, 375, 400, 425, 450, 475, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800 ) . Make your eyes gorgeous with lens gojes! . . How to order : - pilih gambar - screenshot - forward to : Whatsapp : 0162735025 . #lensgojesbyasilah  #lensgojesperak  #hydrocorlens  #hydrocormurah  #hydrocormoliconsignature  #contactlensmurah  #contactlensmurahmalaysia  #terlajaklaris  #terlajakmurah  #visitmyig  #murahbenor  #igersperak  #igersmalaya  #igshopmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #lensmurahmalaysia  #like4like  #hashtagjer  #murahgiler  #villagepeople  #sayajual  #igshopmurah  #upsi  #tanjungmalim  #fattzura  #murahmalaysia 
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now!
.
WC 507 OCEAN RM40 ( 1 pair )
.
๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰
2 pair RM75 free postage sm
.
CATEGORY: BE MY VALENTINE
COLOR: BROWN, GREY
GRAPHIC DIAMETER: 14.8mm
BASE CURVE: 8.9mm
WATER CONTENT: 38%
REPLACEMENT: 3 MONTHS

POWER LISTING
GREY 0-800
BROWN 0-800 ( 0, 50, 100, 125, 150, 175, 200, 225, 250, 
275, 300, 325, 350, 375, 400, 425, 450, 
475, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800 )
.
Make your eyes gorgeous with lens gojes!
.
.
How to order :
- pilih gambar
- screenshot
- forward to :
Whatsapp : 0162735025
.
#lensgojesbyasilah #lensgojesperak #hydrocorlens #hydrocormurah #hydrocormoliconsignature #contactlensmurah #contactlensmurahmalaysia #terlajaklaris #terlajakmurah #visitmyig #murahbenor #igersperak #igersmalaya #igshopmurahmalaysia #bazaarpaknil #lensmurahmalaysia #like4like #hashtagjer #murahgiler #villagepeople #sayajual #igshopmurah #upsi #tanjungmalim #fattzura #murahmalaysia
You guys been searching for a cute lenses for Raya ? Look at our new collection lens๐Ÿ˜ It is so stunning and captivating ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š Place your order now! . WC 507 OCEAN RM40 ( 1 pair ) . ๐ŸŽ‰PROMO RAYA EYE MUSE ๐ŸŽ‰ 2 pair RM75 free postage sm . CATEGORY: BE MY VALENTINE COLOR: BROWN, GREY GRAPHIC DIAMETER: 14.8mm BASE CURVE: 8.9mm WATER CONTENT: 38% REPLACEMENT: 3 MONTHS POWER LISTING GREY 0-800 BROWN 0-800 ( 0, 50, 100, 125, 150, 175, 200, 225, 250, 275, 300, 325, 350, 375, 400, 425, 450, 475, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800 ) . Make your eyes gorgeous with lens gojes! . . How to order : - pilih gambar - screenshot - forward to : Whatsapp : 0162735025 . #lensgojesbyasilah  #lensgojesperak  #hydrocorlens  #hydrocormurah  #hydrocormoliconsignature  #contactlensmurah  #contactlensmurahmalaysia  #terlajaklaris  #terlajakmurah  #visitmyig  #murahbenor  #igersperak  #igersmalaya  #igshopmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #lensmurahmalaysia  #like4like  #hashtagjer  #murahgiler  #villagepeople  #sayajual  #igshopmurah  #upsi  #tanjungmalim  #fattzura  #murahmalaysia 
Untuk pembelian atas RM20 kami akan berikan sampul raya percuma kepada pelanggan kami mulai hari ini. Cepat2!! Siapa cepat dia dapat!! #zaazcafe #zaaz #zaazrnc #onestoprealpleasure #fuisioncuisine #zaazcafetgmalim #tgmalim #tanjungmalim #tanjongmalim #upsi #psas #ipoh #perak #western #asian #proton #protoncity #behrang #politekniksultanazlanshah #kkb #jjcm #jjcmtv3 #kualakububaru #tapah #hulubernam #kalumpang #perakfoodtrail #tourismmalaysia #tourismperak #ramadan
Untuk pembelian atas RM20 kami akan berikan sampul raya percuma kepada pelanggan kami mulai hari ini. Cepat2!! Siapa cepat dia dapat!! #zaazcafe  #zaaz  #zaazrnc  #onestoprealpleasure  #fuisioncuisine  #zaazcafetgmalim  #tgmalim  #tanjungmalim  #tanjongmalim  #upsi  #psas  #ipoh  #perak  #western  #asian  #proton  #protoncity  #behrang  #politekniksultanazlanshah  #kkb  #jjcm  #jjcmtv3  #kualakububaru  #tapah  #hulubernam  #kalumpang  #perakfoodtrail  #tourismmalaysia  #tourismperak  #ramadan 
#customerfeedbacks ๐ŸŒนMinyak Ros๐ŸŒน
๐ŸŒฐMinyak Argan๐ŸŒฐ
.
Ada yang tanya, boleh ke pakai kedua-duanya sekali?
Boleh, tiada masalah
.
Jom cuba ๐Ÿ˜Š
#minyakargan #minyakros #arganoil #roseoil #byhanneasteam #tgmalim #tanjungmalim
Ready stock #naturalmomsthermalbag 
Salam ramadan ke #26 dari kami warga kerja #babycolours
Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :-
Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP)
HARI RAYA pun tutup.
Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) 
@ whatsapp ke 0175842226
@ boleh follow ig kami baby_colours
#butikbabytanjungmalim #butikbaranganbayitanjungmalim #kedaibabyonline #kedaibabymurah #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #behrang #slimriver #sungkai 
#politekniksultanazlanshah #bazarpaknil #erafm #kualakububharu #rawang #bukitberuntung #serendah
Ready stock #naturalmomsthermalbag  Salam ramadan ke #26  dari kami warga kerja #babycolours  Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :- Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP) HARI RAYA pun tutup. Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) @ whatsapp ke 0175842226 @ boleh follow ig kami baby_colours #butikbabytanjungmalim  #butikbaranganbayitanjungmalim  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #tanjungmalim  #upsi  #protoncity  #behrang2020  #behrang  #slimriver  #sungkai  #politekniksultanazlanshah  #bazarpaknil  #erafm  #kualakububharu  #rawang  #bukitberuntung  #serendah 
Ready stock #naturalmomsthermalbag
Salam ramadan ke #26 dari kami warga kerja #babycolours
Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :-
Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP)
HARI RAYA pun tutup.
Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) 
@ whatsapp ke 0175842226
@ boleh follow ig kami baby_colours
#butikbabytanjungmalim #butikbaranganbayitanjungmalim #kedaibabyonline #kedaibabymurah #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #behrang #slimriver #sungkai 
#politekniksultanazlanshah #bazarpaknil #erafm #kualakububharu #rawang #bukitberuntung #serendah
Ready stock #naturalmomsthermalbag  Salam ramadan ke #26  dari kami warga kerja #babycolours  Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :- Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP) HARI RAYA pun tutup. Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) @ whatsapp ke 0175842226 @ boleh follow ig kami baby_colours #butikbabytanjungmalim  #butikbaranganbayitanjungmalim  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #tanjungmalim  #upsi  #protoncity  #behrang2020  #behrang  #slimriver  #sungkai  #politekniksultanazlanshah  #bazarpaknil  #erafm  #kualakububharu  #rawang  #bukitberuntung  #serendah 
Last stock #naturalmomsthermalbag 
Simpan susu ibu di dalam thermal beg ini semasa perjalanan jauh anda balik kampung.
Salam ramadan ke #26 dari kami warga kerja #babycolours
Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :-
Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP)
HARI RAYA pun tutup.
Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) 
@ whatsapp ke 0175842226
@ boleh follow ig kami baby_colours
#butikbabytanjungmalim #butikbaranganbayitanjungmalim #kedaibabyonline #kedaibabymurah #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #behrang #slimriver #sungkai 
#politekniksultanazlanshah #bazarpaknil #erafm #kualakububharu #rawang #bukitberuntung #serendah
Last stock #naturalmomsthermalbag  Simpan susu ibu di dalam thermal beg ini semasa perjalanan jauh anda balik kampung. Salam ramadan ke #26  dari kami warga kerja #babycolours  Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :- Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP) HARI RAYA pun tutup. Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) @ whatsapp ke 0175842226 @ boleh follow ig kami baby_colours #butikbabytanjungmalim  #butikbaranganbayitanjungmalim  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #tanjungmalim  #upsi  #protoncity  #behrang2020  #behrang  #slimriver  #sungkai  #politekniksultanazlanshah  #bazarpaknil  #erafm  #kualakububharu  #rawang  #bukitberuntung  #serendah 
PENGHARGAAN KEPADA PENGEDAR KAMI.. Salam 26 Ramadhan 1438H
.
Alhamdulillah tak lama lagi umat Islam nak menyambut kemenangan di Hari Raya Aidilfitri.. .
Macam mana persiapan raya semua?? Tinggal beberapa hari jer lagi ni. Dah boleh beli baju raya dah tu.. Nanti tak jumpa mana yang berkenan. ๐Ÿ˜…
.
Di kesempatan ni kami nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada pengedar QMERA yang sentiasa bertungkus lumus mempromosi & memperkenalkan QMERA pada semua.. .
Semoga kita diberi kesempatan untuk terus bekerjasama menaikkan nama QMERA di mata semua. Sedikit penghargaan daripada kami buat anda. Tanpa anda kami tak mungkin sampai ke tahap begini. .
Pssssttt pesanan admin,siapa nak raya minum Air Limau Nipis QMERA free meh lah beraya di rumah admin. ๐Ÿ˜
#qmera #qmeradimanamana #qmeradrinks #airlimaunipis #limewater #limaunipis
#legendoffrehness #legendakesegaransebenar #grabashotandfeelthedifference #letstastefeelgood #penghargaan #ramadhan #muallim #tanjungmalim #perak #semenanjung #malaysia
PENGHARGAAN KEPADA PENGEDAR KAMI.. Salam 26 Ramadhan 1438H . Alhamdulillah tak lama lagi umat Islam nak menyambut kemenangan di Hari Raya Aidilfitri.. . Macam mana persiapan raya semua?? Tinggal beberapa hari jer lagi ni. Dah boleh beli baju raya dah tu.. Nanti tak jumpa mana yang berkenan. ๐Ÿ˜… . Di kesempatan ni kami nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada pengedar QMERA yang sentiasa bertungkus lumus mempromosi & memperkenalkan QMERA pada semua.. . Semoga kita diberi kesempatan untuk terus bekerjasama menaikkan nama QMERA di mata semua. Sedikit penghargaan daripada kami buat anda. Tanpa anda kami tak mungkin sampai ke tahap begini. . Pssssttt pesanan admin,siapa nak raya minum Air Limau Nipis QMERA free meh lah beraya di rumah admin. ๐Ÿ˜ #qmera  #qmeradimanamana  #qmeradrinks  #airlimaunipis  #limewater  #limaunipis  #legendoffrehness  #legendakesegaransebenar  #grabashotandfeelthedifference  #letstastefeelgood  #penghargaan  #ramadhan  #muallim  #tanjungmalim  #perak  #semenanjung  #malaysia 
SELAMAT PETANG UOOLL??? .

Rasa petang2 ni nak patun la dekat uolls? Klau suka abam jual pantun ni,ooulll cuba la beli yer.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
. " Pergi beraya kesana sini" , " jom meriahkan hari raya ini dengan @_terlajakwangi_
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wwahhh...sembur pagi sampai malam, sembur malam sampai pagi .seronok tak?
.
Untuk musim perayaan ini Abam Azhar tambahkan stok banyak-banyak untuk semua Kawan-Kawan gembira dengan bermacam-macam wangian dari @_terlajakwangi_
.
Jika berminat โ€œ Sila sms โ€œTWโ€ ke No 013-484-8820 untuk menikmati haruman Sepanjang hari.

#terlajakwangi 
#Selangor #perak 
#tanjungmalim #behrang #slimriver
#wangi #murah #berkualiti #tahanlama 
#fattahamin #fazura #neloffa #helmikhazali
#selamatberpuasa #selamathariraya
SELAMAT PETANG UOOLL??? . Rasa petang2 ni nak patun la dekat uolls? Klau suka abam jual pantun ni,ooulll cuba la beli yer.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . " Pergi beraya kesana sini" , " jom meriahkan hari raya ini dengan @_terlajakwangi_ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Wwahhh...sembur pagi sampai malam, sembur malam sampai pagi .seronok tak? . Untuk musim perayaan ini Abam Azhar tambahkan stok banyak-banyak untuk semua Kawan-Kawan gembira dengan bermacam-macam wangian dari @_terlajakwangi_ . Jika berminat โ€œ Sila sms โ€œTWโ€ ke No 013-484-8820 untuk menikmati haruman Sepanjang hari. #terlajakwangi  #Selangor  #perak  #tanjungmalim  #behrang  #slimriver  #wangi  #murah  #berkualiti  #tahanlama  #fattahamin  #fazura  #neloffa  #helmikhazali  #selamatberpuasa  #selamathariraya 
Alhamdulilah siap utk photoshoot raya utk kali nie in sya allah kita jmpa lg nnti klu umaq pnjang murah rezeki na amin2....๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰โ˜บ๏ธ
#talentphotoshoot 
#tanjungmalim 
#syukurselalu 
#hidayahmilikallahbang 
#rezekirahsiaallah 
#akhiratpasti 
#aai_8040 
#moodraya
Talent photoshoot raya..
In sya allah utk tempahan apa2 majlis bulih pm aai ya..
#akhiratpasti 
#rezekirahsiaallah 
#hidayahmilikallahbang 
#syukurselalu 
#tanjungmalim 
#aai_8040 
#talentphotoshoot
Papa,sempat lagi dhuha ni.Tapi saya agak ngantuk.
Salam ramadan ke #26 dari kami warga kerja #babycolours
Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :-
Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP)
HARI RAYA pun tutup.
Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) 
@ whatsapp ke 0175842226
@ boleh follow ig kami baby_colours
#butikbabytanjungmalim #butikbaranganbayitanjungmalim #kedaibabyonline #kedaibabymurah #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #behrang #slimriver #sungkai 
#politekniksultanazlanshah #bazarpaknil #erafm #kualakububharu #rawang #bukitberuntung #serendah
Papa,sempat lagi dhuha ni.Tapi saya agak ngantuk. Salam ramadan ke #26  dari kami warga kerja #babycolours  Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :- Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP) HARI RAYA pun tutup. Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) @ whatsapp ke 0175842226 @ boleh follow ig kami baby_colours #butikbabytanjungmalim  #butikbaranganbayitanjungmalim  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #tanjungmalim  #upsi  #protoncity  #behrang2020  #behrang  #slimriver  #sungkai  #politekniksultanazlanshah  #bazarpaknil  #erafm  #kualakububharu  #rawang  #bukitberuntung  #serendah 
Ada yg tanya lepas raya boleh beli lagi tak ... Ye boleh grab sensayang sis ... Promo ni sebulan, beli banyak2 boleh share dengan kawan2 adik beradik sepupu sepapat ... .
.
.

#hawwabeauty #hawwabeautyofficial #ipoh #ipohmali #beautywaterhawwabeauty #beautywaterbehrang #beautywatertanjungmalim #terapiinstagram #kitagunani  #glowing #beautywaterbyhawwabeauty  #shhhiloveu #tanjungmalim #beautywateripoh  #hawwabeauty #semusimrindu #heroseorangcinderella
Anak papa kuat,tahan ngantuk.
Subuh tadi sahor di luar atas tuntutan kerja
Cod barang urgent sbb transport dah mula cuti.
Hati2 di jln raya bagi anda yang nak balik kampung.
Salam ramadan ke #26 dari kami warga kerja #babycolours
Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :-
Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP)
HARI RAYA pun tutup.
Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) 
@ whatsapp ke 0175842226
@ boleh follow ig kami baby_colours
#butikbabytanjungmalim #butikbaranganbayitanjungmalim #kedaibabyonline #kedaibabymurah #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #behrang #slimriver #sungkai 
#politekniksultanazlanshah #bazarpaknil #erafm #kualakububharu #rawang #bukitberuntung #serendah
Anak papa kuat,tahan ngantuk. Subuh tadi sahor di luar atas tuntutan kerja Cod barang urgent sbb transport dah mula cuti. Hati2 di jln raya bagi anda yang nak balik kampung. Salam ramadan ke #26  dari kami warga kerja #babycolours  Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :- Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP) HARI RAYA pun tutup. Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) @ whatsapp ke 0175842226 @ boleh follow ig kami baby_colours #butikbabytanjungmalim  #butikbaranganbayitanjungmalim  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #tanjungmalim  #upsi  #protoncity  #behrang2020  #behrang  #slimriver  #sungkai  #politekniksultanazlanshah  #bazarpaknil  #erafm  #kualakububharu  #rawang  #bukitberuntung  #serendah 
Akan datang after raya.Open booking,stock limited.
Salam ramadan ke #26 dari kami warga kerja #babycolours
Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :-
Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP)
HARI RAYA pun tutup.
Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) 
@ whatsapp ke 0175842226
@ boleh follow ig kami baby_colours
#butikbabytanjungmalim #butikbaranganbayitanjungmalim #kedaibabyonline #kedaibabymurah #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #behrang #slimriver #sungkai 
#politekniksultanazlanshah #bazarpaknil #erafm #kualakububharu #rawang #bukitberuntung #serendah
Akan datang after raya.Open booking,stock limited. Salam ramadan ke #26  dari kami warga kerja #babycolours  Waktu urusniaga kami SEPANJANG bulan ramadan ialah seperti berikut :- Isnin - Sabtu : 10am - 7pm (AHAD TUTUP) HARI RAYA pun tutup. Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) @ whatsapp ke 0175842226 @ boleh follow ig kami baby_colours #butikbabytanjungmalim  #butikbaranganbayitanjungmalim  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #tanjungmalim  #upsi  #protoncity  #behrang2020  #behrang  #slimriver  #sungkai  #politekniksultanazlanshah  #bazarpaknil  #erafm  #kualakububharu  #rawang  #bukitberuntung  #serendah 
Pink Microwavable Plate. Sesuai sangat untuk yang ada anak kecil. Macam anak saya suka campak je pinggan dalam sink. Sebelum ni guna Corelle..nangis mak nyaa. Item ni masih ada few sets ye. #plates #pink #pinkraya #tupperware #shahalam #pasirputeh #kelantan #besut #jertih #rawang #tanjungmalim