an online Instagram web viewer

#syria medias

Photos

It's been a busy week, but there are still events happening as part of #ruleoutracism ! This is just a small sample of the awesome items up for bid at the silent auction for the Project Aware: Syria fundraiser gala! Thanks to #9roundkickboxing in Kelowna and #pulpfictioncoffeehouse for these donations! All proceeds go to UN Refugee Agency Canada! And thanks to the Equity Ambassadors for all their work organizing the auction! #ror2017 #equityambassadors #unhcr  #syria #myubco #ubc #okanagan
It's been a busy week, but there are still events happening as part of #ruleoutracism  ! This is just a small sample of the awesome items up for bid at the silent auction for the Project Aware: Syria fundraiser gala! Thanks to #9roundkickboxing  in Kelowna and #pulpfictioncoffeehouse  for these donations! All proceeds go to UN Refugee Agency Canada! And thanks to the Equity Ambassadors for all their work organizing the auction! #ror2017  #equityambassadors  #unhcr  #syria  #myubco  #ubc  #okanagan 
Current state of mosul
Current state of mosul
Un poquito ! 🌬
Un poquito ! 🌬
I will not forget the tears from Syrian father who lost his child because of the Airstrike. Damn it, people! NO MORE SILENCE to our Syrian Family! Join #sssyria2017 now & together we save THEM! Especially for international donors, you must contact me directly through Instagram (DM) or email (r.maulana.tqo@gmail.com / it's available on my profile). Until now, #sssyria2017 donors are coming from Indonesia, Malaysia, Taiwan, Japan, Saudi Arabia, and USA. So, what are you waiting for! 🙌
.
Daftarkan dirimu segera sebagai donatur #sssyria2017 di link website @ryanadammaulana , yaitu www.kitabisa.com/sssyria2017 --> tunggu --> lalu akan muncul halaman --> klik DONASI SEKARANG --> Isi data diri & bank tujuan transfer .
(Jika masih kesulitan, silahkan DM @ryanadammaulana, Project Manager #sssyria2017)
.
Team #sssyria2017 memiliki program misi kemanusiaan untuk menolong keluarga Syria kita di Refugee Camp. Team #sssyria2017 bekerjasama dengan Golden Future Foundation/Misi Medis Suriah yang sudah berpengalaman 5 tahun terjun langsung membantu keluarga Syria kita, baik di Suriah maupun di lokasi Refugee Camp di Turki & Jordania.
.
Donasimu akan digunakan untuk meningkatkan kuakitas pelayanan di Syrian Refugee Camp, seperti peningkatan produksi pabrik roti di Syrian Refugee Camp, termasuk pengadaan obat & air bersih.
.
Semoga di Yaummul Mashar, Kita termasuk ke dalam golongan yang saling memberi syafaat. Amiin.
.
#ALLAH #sssyria2017 #withsyria #stopthebomb #majubersama #dahsyatrcti #relawan #unand #universitasbrawijaya #universitasindonesia #itb #jakarta #aktivis #cinta #donasi #help #islam #tauhid #muslim #instamuslim #instaislam #dakwah #takbir
#syria #jannah #umat #mahasiswa #kingkongrajasingkong #fpi #solidaritas
I will not forget the tears from Syrian father who lost his child because of the Airstrike. Damn it, people! NO MORE SILENCE to our Syrian Family! Join #sssyria2017  now & together we save THEM! Especially for international donors, you must contact me directly through Instagram (DM) or email (r.maulana.tqo@gmail.com / it's available on my profile). Until now, #sssyria2017  donors are coming from Indonesia, Malaysia, Taiwan, Japan, Saudi Arabia, and USA. So, what are you waiting for! 🙌 . Daftarkan dirimu segera sebagai donatur #sssyria2017  di link website @ryanadammaulana , yaitu www.kitabisa.com/sssyria2017 --> tunggu --> lalu akan muncul halaman --> klik DONASI SEKARANG --> Isi data diri & bank tujuan transfer . (Jika masih kesulitan, silahkan DM @ryanadammaulana, Project Manager #sssyria2017 ) . Team #sssyria2017  memiliki program misi kemanusiaan untuk menolong keluarga Syria kita di Refugee Camp. Team #sssyria2017  bekerjasama dengan Golden Future Foundation/Misi Medis Suriah yang sudah berpengalaman 5 tahun terjun langsung membantu keluarga Syria kita, baik di Suriah maupun di lokasi Refugee Camp di Turki & Jordania. . Donasimu akan digunakan untuk meningkatkan kuakitas pelayanan di Syrian Refugee Camp, seperti peningkatan produksi pabrik roti di Syrian Refugee Camp, termasuk pengadaan obat & air bersih. . Semoga di Yaummul Mashar, Kita termasuk ke dalam golongan yang saling memberi syafaat. Amiin. . #ALLAH  #sssyria2017  #withsyria  #stopthebomb  #majubersama  #dahsyatrcti  #relawan  #unand  #universitasbrawijaya  #universitasindonesia  #itb  #jakarta  #aktivis  #cinta  #donasi  #help  #islam  #tauhid  #muslim  #instamuslim  #instaislam  #dakwah  #takbir  #syria  #jannah  #umat  #mahasiswa  #kingkongrajasingkong  #fpi  #solidaritas 
#1News : 25 Mac - Seorang guru sekolah rendah dan seorang juruteknik #Puspakom antara sembilan lelaki yang ditahan kerana disyaki terbabit dengan kegiatan kumpulan pengganas #Daesh. 
Mereka didakwa merancang menyerang balai polis, menyalur dana kepada pengganas di #Syria, menyebar ideologi Salafi Jihadi, merekrut anggota baharu dan cuba mendapatkan bahan letupan daripada sel Daesh di #Indonesia. 
Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar dalam satu kenyataan mengesahkan, kesemua mereka terdiri daripada warga tempatan berumur antara 24 dan 46 tahun ditahan di Selangor, Perak, Kedah, Kelantan dan Johor antara 15 Mac hingga Selasa lalu.
#1News  : 25 Mac - Seorang guru sekolah rendah dan seorang juruteknik #Puspakom  antara sembilan lelaki yang ditahan kerana disyaki terbabit dengan kegiatan kumpulan pengganas #Daesh . Mereka didakwa merancang menyerang balai polis, menyalur dana kepada pengganas di #Syria , menyebar ideologi Salafi Jihadi, merekrut anggota baharu dan cuba mendapatkan bahan letupan daripada sel Daesh di #Indonesia . Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar dalam satu kenyataan mengesahkan, kesemua mereka terdiri daripada warga tempatan berumur antara 24 dan 46 tahun ditahan di Selangor, Perak, Kedah, Kelantan dan Johor antara 15 Mac hingga Selasa lalu.
#Repost @the_typical_liberal with @repostapp
・・・
How about we let no men of fighting age in? Just women and children who have been vetted. Any signs of radicalism, they get flung back to where they came. Do not grant them the same rights as an American citizen, because they're not. They can go through the LEGAL immigration system to become a citizen. Keep them under surveillance. That too harsh? Don't think so. If that's too much, just fuck off all together 👍 #refugees #syria #sikeniggayouthought #refugeeswelcome #letthemin #liberals #libbys #democraps #liberallogic #liberal #ccw247 #conservative #constitution #presidenttrump #resist #stupidliberals #merica #america #stupiddemocrats  #donaldtrump #trump2016 #patriot #trump #yeeyee #presidentdonaldtrump #draintheswamp #makeamericagreatagain #trumptrain #maga 
Add me on Snapchat and get to know me. Don't be a stranger: thetypicallibby
Partners:
@theunapologeticpatriot 🇺🇸
@too_savage_for_democrats 🐍 
@thelastgreatstand 🇺🇸
@always.right 🐘
@keepamerica.usa ☠️
@republicangirlapparel 🎀
TURN ON POST NOTIFICATIONS!
Make sure to check out our joint Facebook - Right Wing Savages
Joint Instagram - @rightwingsavages
Joint Twitter - @wethreesavages
#Repost  @the_typical_liberal with @repostapp ・・・ How about we let no men of fighting age in? Just women and children who have been vetted. Any signs of radicalism, they get flung back to where they came. Do not grant them the same rights as an American citizen, because they're not. They can go through the LEGAL immigration system to become a citizen. Keep them under surveillance. That too harsh? Don't think so. If that's too much, just fuck off all together 👍 #refugees  #syria  #sikeniggayouthought  #refugeeswelcome  #letthemin  #liberals  #libbys  #democraps  #liberallogic  #liberal  #ccw247  #conservative  #constitution  #presidenttrump  #resist  #stupidliberals  #merica  #america  #stupiddemocrats  #donaldtrump  #trump2016  #patriot  #trump  #yeeyee  #presidentdonaldtrump  #draintheswamp  #makeamericagreatagain  #trumptrain  #maga  Add me on Snapchat and get to know me. Don't be a stranger: thetypicallibby Partners: @theunapologeticpatriot 🇺🇸 @too_savage_for_democrats 🐍 @thelastgreatstand 🇺🇸 @always.right 🐘 @keepamerica.usa ☠️ @republicangirlapparel 🎀 TURN ON POST NOTIFICATIONS! Make sure to check out our joint Facebook - Right Wing Savages Joint Instagram - @rightwingsavages Joint Twitter - @wethreesavages
#Repost. May Allah be with those people all around the world 🌎 who has been living their lives without a mom and those kids in the Middle East in all those countries where war has been going on for a couple years now. And may Allah bless our moms and keep them with us forever. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️❤️❤️ shoutout to @__hussainali__ for this deep/ great words. آللـْ•̣̣̥·̩̩̩̥•̣̥ـْـّہ يوفقك و ❀ېـَ؏ْــؕؕؕؕؕطيٍگ ٱڵـ؏ــٱڣېھ❀ #yemen #syria #lybia #moms #اليمن #سوريا #ليبيا #امي_ثم_امي_لحد_اخر_يوم_في_عمري #علقو_منشنو_اثبتو_وجودكم_يالمبدعين💜😜🎈✒👇 #صنعاني_كشخه😉 #ابن_اليمن_المهاجر_مجرد_كلمات_راقت_لي 
اهداء لجميع الأمهات❤يارب أسعد قلوبهن
وارزقهن الخير والرضا ...
اتمنى ينال إعجابكم .
 وهاا الله الله بأمهاتكم لاتقصروا ... hussain_ali
#mother #rap #poem#poetry#humanity#mom#yemeni#arab
#امي#راب#يميني#عربي
#Repost . May Allah be with those people all around the world 🌎 who has been living their lives without a mom and those kids in the Middle East in all those countries where war has been going on for a couple years now. And may Allah bless our moms and keep them with us forever. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️❤️❤️ shoutout to @__hussainali__ for this deep/ great words. آللـْ•̣̣̥·̩̩̩̥•̣̥ـْـّہ يوفقك و ❀ېـَ؏ْــؕؕؕؕؕطيٍگ ٱڵـ؏ــٱڣېھ❀ #yemen  #syria  #lybia  #moms  #اليمن  #سوريا  #ليبيا  #امي_ثم_امي_لحد_اخر_يوم_في_عمري  #علقو_منشنو_اثبتو_وجودكم_يالمبدعين 💜😜🎈✒👇 #صنعاني_كشخه 😉 #ابن_اليمن_المهاجر_مجرد_كلمات_راقت_لي  اهداء لجميع الأمهات❤يارب أسعد قلوبهن وارزقهن الخير والرضا ... اتمنى ينال إعجابكم . وهاا الله الله بأمهاتكم لاتقصروا ... hussain_ali #mother  #rap  #poem #poetry #humanity #mom #yemeni #arab  #امي #راب #يميني #عربي 
Baba menunggumu dipintu surga nak 😢 sekarang tugasmu selama hidup hanyalah untuk menjalankan syariat islam dan terus berjuang dijalan ALLAH agar kita bisa bertemu disurga nanti nak #Repost @indonesiabertauhid with @repostapp
・・・
Airmata anak Syam... kangen sama ayahnya yg udah tiada...
Men... kalian kalo ga tersentuh ngeliat ini bener2 keterlaluan.. .

Ini cuma salah satu contoh gimana kondisi di Suriah... terlalu banyak kezoliman yg dilakuin sama Bashar Asad dan gengnya kpd orang2 tak berdosa... dan yg lebih kejam lagi, dunia seakan tutup mata.

Hampir ga ada berita ttg mereka... kasiaaan. Bahkan muslim sendiri ga peduli sama mereka...ga banyak yg mau nyebarin berita ttg mrk.

Apakah kondisi mrk kurang layak utk diberikan perhatian dunia?

Jangan diam aja... terus sebarin berita kejahatan kemanusiaan ini agar semua tau. Dan setidaknya agar lebih banyak yg ngedoain mrk... doa adalah hadiah paling berharga buat mrk... dan yuk kita bangkit... ramein masjid... someday Indonesia punya pemimpin yg mau berjuang bantuin mrk.. .

Gmn kalo ini anak kita? Menangis krn kangen ayahnya yg udah terbunuh oleh rezim.

#aleppo #savealeppo #syria #war #children #humanrights #middleeast
#savethechildrenofsyria
Baba menunggumu dipintu surga nak 😢 sekarang tugasmu selama hidup hanyalah untuk menjalankan syariat islam dan terus berjuang dijalan ALLAH agar kita bisa bertemu disurga nanti nak #Repost  @indonesiabertauhid with @repostapp ・・・ Airmata anak Syam... kangen sama ayahnya yg udah tiada... Men... kalian kalo ga tersentuh ngeliat ini bener2 keterlaluan.. . Ini cuma salah satu contoh gimana kondisi di Suriah... terlalu banyak kezoliman yg dilakuin sama Bashar Asad dan gengnya kpd orang2 tak berdosa... dan yg lebih kejam lagi, dunia seakan tutup mata. Hampir ga ada berita ttg mereka... kasiaaan. Bahkan muslim sendiri ga peduli sama mereka...ga banyak yg mau nyebarin berita ttg mrk. Apakah kondisi mrk kurang layak utk diberikan perhatian dunia? Jangan diam aja... terus sebarin berita kejahatan kemanusiaan ini agar semua tau. Dan setidaknya agar lebih banyak yg ngedoain mrk... doa adalah hadiah paling berharga buat mrk... dan yuk kita bangkit... ramein masjid... someday Indonesia punya pemimpin yg mau berjuang bantuin mrk.. . Gmn kalo ini anak kita? Menangis krn kangen ayahnya yg udah terbunuh oleh rezim. #aleppo  #savealeppo  #syria  #war  #children  #humanrights  #middleeast  #savethechildrenofsyria 
😭😭😭😭😭💔.,
.
Mereka disana berjuang hanya untuk menyelamatkan diri , mereka tidak tau apa* namun kenapa harus terus diperangi?????!!!
.
#assad#assadcrimes#euro#us#israel#gaza#allepo#palestina#arab#instagram#indonesia#syria#man#bully#help#polisi#polri#people#police#khasanah#islam#arab
Allahu Akbar...
Lantunan do'a dan takbir mengiringi luncuran ATGM...
**************************
Mujahidin Jaizul Izzah menghancurkan sebuah Tank T-72 Milisi Rezim Syiah Assad Menggunakan ATGM difront Marzaf Timur laut #Hama .
.
#Damaskus #mujahidin #fsa #hts #syria #lattakia #hama #ImWithSyria #IStandWithSyria #adam_cetta_2
.
Follow Akun Teman dan Sahabat Seperjuangan Ana :
@fadli_yra_98
@Hamza_al_birqadr
@akbar9889 
@pejuang.khilafah 
@akhi.pembebasan
@media_mujahid02
@je_ha_es 
@gallery_kerrajinan
@mujahidfisabilillah1410
@black114banner
@adam_cetta2
@_vulanah_ - #regrann
Allahu Akbar... Lantunan do'a dan takbir mengiringi luncuran ATGM... ************************** Mujahidin Jaizul Izzah menghancurkan sebuah Tank T-72 Milisi Rezim Syiah Assad Menggunakan ATGM difront Marzaf Timur laut #Hama  . . #Damaskus  #mujahidin  #fsa  #hts  #syria  #lattakia  #hama  #ImWithSyria  #IStandWithSyria  #adam_cetta_2  . Follow Akun Teman dan Sahabat Seperjuangan Ana : @fadli_yra_98 @Hamza_al_birqadr @akbar9889 @pejuang.khilafah @akhi.pembebasan @media_mujahid02 @je_ha_es @gallery_kerrajinan @mujahidfisabilillah1410 @black114banner @adam_cetta2 @_vulanah_ - #regrann 
Follow: @letspalcom and #letspal is a website for finding #penpal #languageexchange #travelguide start to discover the world#philippines#Suriname#SvalbardandJanMayen#Swaziland#Sweden#Switzerland#Syria#S�oTom�andPr�ncipe#Taiwan#Tajikistan#Tanzania#Thailand#Timor-Leste#Togo#Tokelau#Tonga
Gadis kecil itu tidak pernah takut atas apapun sekalipun yang sedang dia lawan adalah orang yang besar dengan menggunakan senjata
Dia hanya ingin melindungi ibu nya dari orang kafir yang terlaknat, agar ibunya tidak diperkosa lalu dibunuh oleh orang2 itu 
Wahai Muslim bangunlah!! Terlalu lama kalian tidur dalam gemerlapnya dunia ini sedangkan sodara2 kalian sedang berperang melawan orang2 kafir, selipkanlah doa untuk mereka didalam setiap sujud kalian
Karena kakuatan yang paling besar didunia ini adalah kekuatan doa

I Stand with Aleppo, I Stand with Syria
#savealeppo #Syria #muslim #aleppo
Gadis kecil itu tidak pernah takut atas apapun sekalipun yang sedang dia lawan adalah orang yang besar dengan menggunakan senjata Dia hanya ingin melindungi ibu nya dari orang kafir yang terlaknat, agar ibunya tidak diperkosa lalu dibunuh oleh orang2 itu Wahai Muslim bangunlah!! Terlalu lama kalian tidur dalam gemerlapnya dunia ini sedangkan sodara2 kalian sedang berperang melawan orang2 kafir, selipkanlah doa untuk mereka didalam setiap sujud kalian Karena kakuatan yang paling besar didunia ini adalah kekuatan doa I Stand with Aleppo, I Stand with Syria #savealeppo  #Syria  #muslim  #aleppo 
#RefugeesWelcome 
#Repost @refugeeswelcome with @repostapp
・・・
Imagine you are one of them
what would you do

Tag if you #share ✋

#refugeeswelcome 👪

#Tag friends 👥 to see it 
#nomuslimban
#prayforhumanity
#show #love #and #support #for #syria #iraq #europa #world #stop #war #we #need #peace  #now #follow #us #like #photo #picture #picoftheday #worldrefugeeday #refugees
We can't leave our Syrian Family behind! We must save them! Come on! Join #sssyria2017 now & together we save our Syrian Family! Especially for international donors, you must contact me directly through Instagram (DM) or email (r.maulana.tqo@gmail.com / it's available on my profile). Until now, #sssyria2017 donors are coming from Indonesia, Malaysia, Taiwan, Japan, Saudi Arabia, and USA. So, what are you waiting for! 🙌
.
Daftarkan dirimu segera sebagai donatur #sssyria2017 di link website @ryanadammaulana , yaitu www.kitabisa.com/sssyria2017 --> tunggu --> lalu akan muncul halaman --> klik DONASI SEKARANG --> Isi data diri & bank tujuan transfer .
(Jika masih kesulitan, silahkan DM @ryanadammaulana, Project Manager #sssyria2017)
.
Team #sssyria2017 memiliki program misi kemanusiaan untuk menolong keluarga Syria kita di Refugee Camp. Team #sssyria2017 bekerjasama dengan Golden Future Foundation/Misi Medis Suriah yang sudah berpengalaman 5 tahun terjun langsung membantu keluarga Syria kita, baik di Suriah maupun di lokasi Refugee Camp di Turki & Jordania.
.
Donasimu akan digunakan untuk meningkatkan kuakitas pelayanan di Syrian Refugee Camp, seperti peningkatan produksi pabrik roti di Syrian Refugee Camp, termasuk pengadaan obat & air bersih.
.
Semoga di Yaummul Mashar, Kita termasuk ke dalam golongan yang saling memberi syafaat. Amiin.
.
#ALLAH #sssyria2017 #withsyria #stopthebomb #majubersama #dahsyatrcti #relawan #unand #universitasbrawijaya #universitasindonesia #itb #jakarta #aktivis #cinta #donasi #help #islam #tauhid #muslim #instamuslim #instaislam #dakwah #takbir
#syria #jannah #umat #mahasiswa #kingkongrajasingkong #fpi #solidaritas
We can't leave our Syrian Family behind! We must save them! Come on! Join #sssyria2017  now & together we save our Syrian Family! Especially for international donors, you must contact me directly through Instagram (DM) or email (r.maulana.tqo@gmail.com / it's available on my profile). Until now, #sssyria2017  donors are coming from Indonesia, Malaysia, Taiwan, Japan, Saudi Arabia, and USA. So, what are you waiting for! 🙌 . Daftarkan dirimu segera sebagai donatur #sssyria2017  di link website @ryanadammaulana , yaitu www.kitabisa.com/sssyria2017 --> tunggu --> lalu akan muncul halaman --> klik DONASI SEKARANG --> Isi data diri & bank tujuan transfer . (Jika masih kesulitan, silahkan DM @ryanadammaulana, Project Manager #sssyria2017 ) . Team #sssyria2017  memiliki program misi kemanusiaan untuk menolong keluarga Syria kita di Refugee Camp. Team #sssyria2017  bekerjasama dengan Golden Future Foundation/Misi Medis Suriah yang sudah berpengalaman 5 tahun terjun langsung membantu keluarga Syria kita, baik di Suriah maupun di lokasi Refugee Camp di Turki & Jordania. . Donasimu akan digunakan untuk meningkatkan kuakitas pelayanan di Syrian Refugee Camp, seperti peningkatan produksi pabrik roti di Syrian Refugee Camp, termasuk pengadaan obat & air bersih. . Semoga di Yaummul Mashar, Kita termasuk ke dalam golongan yang saling memberi syafaat. Amiin. . #ALLAH  #sssyria2017  #withsyria  #stopthebomb  #majubersama  #dahsyatrcti  #relawan  #unand  #universitasbrawijaya  #universitasindonesia  #itb  #jakarta  #aktivis  #cinta  #donasi  #help  #islam  #tauhid  #muslim  #instamuslim  #instaislam  #dakwah  #takbir  #syria  #jannah  #umat  #mahasiswa  #kingkongrajasingkong  #fpi  #solidaritas 
jannah_is_way_MA'SHA'ALLAH 😍😍😍
👤TAG A FRIEND 👇👇👇
⠀⠀⠀Follow👉 @jannah_is_way_
⠀⠀⠀Follow👉 @jannah_is_way_
⠀⠀⠀Follow👉 @jannah_is_way_
⠀ Follow ✅@muslim.path@generous.islam
#jannah_is_way_ #instamuslim #instaislam #inspiration#ummah #prayer #islam #Palestine #Afghanistan#Syria #pray #faith #hadith #hijab #lord#muslimah #allah #wedidit #instagood #prophet#prophetmuhammad #islamicpost #instadaily#believe #deen #sunnah #islamic #quran#muslim
jannah_is_way_MA'SHA'ALLAH 😍😍😍 👤TAG A FRIEND 👇👇👇 ⠀⠀⠀Follow👉 @jannah_is_way_ ⠀⠀⠀Follow👉 @jannah_is_way_ ⠀⠀⠀Follow👉 @jannah_is_way_ ⠀ Follow ✅@muslim.path@generous.islam #jannah_is_way_  #instamuslim  #instaislam  #inspiration #ummah  #prayer  #islam  #Palestine  #Afghanistan #Syria  #pray  #faith  #hadith  #hijab  #lord #muslimah  #allah  #wedidit  #instagood  #prophet #prophetmuhammad  #islamicpost  #instadaily #believe  #deen  #sunnah  #islamic  #quran #muslim 
ARCHIVE post: More from the protests of U.S. intervention in #Syria, Indianapolis, Sept 7th, 2013 :: ©Josh Humble

#noorimages #burnmagazine #featureshoot #lensculturestreets #lensculture #spicollective #everybodystreet #magnumphotos #one__shot__ #speakingout
"I'm a snarky Internet liberal that lets bad habits of my own and of others guide my life and decide world changing laws and policies." - Imperius 
#fascism #vaporwave #meme #communism #capitalism #socialism #trump #aesthetic #refugee #syria #ancap #iran #russia #jews #redpilled #mexico #buildthewall #immigration #victorian #greatbritain #brexit #europa #nazi #nationalism #germany #hitler #mussolini #imperialism #white #pepe
عدسات دهب المميزة 
السعر 60 الف ليرة لبنانية 
الطبي  65 الف ليرة لبنانية
استعمال 9 أشهر 
التوصيل مجاني داخل لبنان بواسطة ارامكس داخل لبنان

للطلب والاستعلام 
Whattsapp  Or Inbox
Mobile: +961 3 680487
WhatsApp +96590020833
Instagram: voidonna
Instagram: Dahablense_
#fashion#fashionista#model#modern#style#kuwait#lebanon#qatar#bahrain#aeu#uae#kas#oman#egypt#syria#jordan#jounieh#tripoli#iran#lenses#makeup#beautiful#models#girl#summer#voidonna#
عدسات دهب المميزة السعر 60 الف ليرة لبنانية الطبي  65 الف ليرة لبنانية استعمال 9 أشهر التوصيل مجاني داخل لبنان بواسطة ارامكس داخل لبنان للطلب والاستعلام Whattsapp  Or Inbox Mobile: +961 3 680487 WhatsApp +96590020833 Instagram: voidonna Instagram: Dahablense_ #fashion #fashionista #model #modern #style #kuwait #lebanon #qatar #bahrain #aeu #uae #kas #oman #egypt #syria #jordan #jounieh #tripoli #iran #lenses #makeup #beautiful #models #girl #summer #voidonna #
😭 "We are not animals .If there's no more way to help , treat us the same way you treat your animals . #Syria 💔
_
Shaykh Muhammad ibn Salih al-'Uthaymin said "Indeed, if a person does not have concern for the affairs of the Muslims then this, in reality, is a deficiency in ones Islam."
_
Since how is it possible for the one in whose heart iman has taken root, and whose allegiance is to and for the Muslims, not to feel anguish and pain for them and their present state of affairs - their trials, tribulations and tortures. However, this does not mean preoccupation with western politics and drowning oneself in its lies, deceptions and disbelief: "Rather, what is obligatory, is to pursue the politics of the Shari'ah - which is to protect and take care of the affairs of the Ummah."Fiqh al-Waqi' (p. 38) of Shaykh Al-Albani .
😭 "We are not animals .If there's no more way to help , treat us the same way you treat your animals . #Syria  💔 _ Shaykh Muhammad ibn Salih al-'Uthaymin said "Indeed, if a person does not have concern for the affairs of the Muslims then this, in reality, is a deficiency in ones Islam." _ Since how is it possible for the one in whose heart iman has taken root, and whose allegiance is to and for the Muslims, not to feel anguish and pain for them and their present state of affairs - their trials, tribulations and tortures. However, this does not mean preoccupation with western politics and drowning oneself in its lies, deceptions and disbelief: "Rather, what is obligatory, is to pursue the politics of the Shari'ah - which is to protect and take care of the affairs of the Ummah."Fiqh al-Waqi' (p. 38) of Shaykh Al-Albani .
عدسات ذهب  كل الشكر للجميله الرائعه @dona_elsharkawy
عدسات دهب المميزة 
السعر 60 الف ليرة لبنانية 
الطبي  65 الف ليرة لبنانية
استعمال 9 أشهر 
التوصيل مجاني داخل لبنان بواسطة ارامكس داخل لبنان

للطلب والاستعلام 
Whattsapp  Or Inbox
Mobile: +961 3 680487
WhatsApp +96590020833
Instagram: voidonna
Instagram: Dahablense_
#fashion#fashionista#model#modern#style#kuwait#lebanon#qatar#bahrain#aeu#uae#kas#oman#egypt#syria#jordan#jounieh#tripoli#iran#lenses#makeup#beautiful#models#girl#summer#voidonna#
عدسات ذهب كل الشكر للجميله الرائعه @dona_elsharkawy عدسات دهب المميزة السعر 60 الف ليرة لبنانية الطبي  65 الف ليرة لبنانية استعمال 9 أشهر التوصيل مجاني داخل لبنان بواسطة ارامكس داخل لبنان للطلب والاستعلام Whattsapp  Or Inbox Mobile: +961 3 680487 WhatsApp +96590020833 Instagram: voidonna Instagram: Dahablense_ #fashion #fashionista #model #modern #style #kuwait #lebanon #qatar #bahrain #aeu #uae #kas #oman #egypt #syria #jordan #jounieh #tripoli #iran #lenses #makeup #beautiful #models #girl #summer #voidonna #
Can't wait to hug you and never let you go! 😘😘💕Come on! Join #sssyria2017 now & together we save Syrian Children! Especially for international donors, you must contact me directly through Instagram (DM) or email (r.maulana.tqo@gmail.com / it's available on my profile). Until now, #sssyria2017 donors are coming from Indonesia, Malaysia, Taiwan, Japan, Saudi Arabia, and USA. So, what are you waiting for! 🙌
.
Daftarkan dirimu segera sebagai donatur #sssyria2017 di link website @ryanadammaulana , yaitu www.kitabisa.com/sssyria2017 --> tunggu --> lalu akan muncul halaman --> klik DONASI SEKARANG --> Isi data diri & bank tujuan transfer .
(Jika masih kesulitan, silahkan DM @ryanadammaulana, Project Manager #sssyria2017)
.
Team #sssyria2017 memiliki program misi kemanusiaan untuk menolong keluarga Syria kita di Refugee Camp. Team #sssyria2017 bekerjasama dengan Golden Future Foundation/Misi Medis Suriah yang sudah berpengalaman 5 tahun terjun langsung membantu keluarga Syria kita, baik di Suriah maupun di lokasi Refugee Camp di Turki & Jordania.
.
Donasimu akan digunakan untuk meningkatkan kuakitas pelayanan di Syrian Refugee Camp, seperti peningkatan produksi pabrik roti di Syrian Refugee Camp, termasuk pengadaan obat & air bersih.
.
Semoga di Yaummul Mashar, Kita termasuk ke dalam golongan yang saling memberi syafaat. Amiin.
.
#ALLAH #sssyria2017 #withsyria #stopthebomb #majubersama #dahsyatrcti #relawan #unand #universitasbrawijaya #universitasindonesia #itb #jakarta #aktivis #cinta #donasi #help #islam #tauhid #muslim #instamuslim #instaislam #dakwah #takbir
#syria #jannah #umat #mahasiswa #kingkongrajasingkong #fpi #solidaritas
Can't wait to hug you and never let you go! 😘😘💕Come on! Join #sssyria2017  now & together we save Syrian Children! Especially for international donors, you must contact me directly through Instagram (DM) or email (r.maulana.tqo@gmail.com / it's available on my profile). Until now, #sssyria2017  donors are coming from Indonesia, Malaysia, Taiwan, Japan, Saudi Arabia, and USA. So, what are you waiting for! 🙌 . Daftarkan dirimu segera sebagai donatur #sssyria2017  di link website @ryanadammaulana , yaitu www.kitabisa.com/sssyria2017 --> tunggu --> lalu akan muncul halaman --> klik DONASI SEKARANG --> Isi data diri & bank tujuan transfer . (Jika masih kesulitan, silahkan DM @ryanadammaulana, Project Manager #sssyria2017 ) . Team #sssyria2017  memiliki program misi kemanusiaan untuk menolong keluarga Syria kita di Refugee Camp. Team #sssyria2017  bekerjasama dengan Golden Future Foundation/Misi Medis Suriah yang sudah berpengalaman 5 tahun terjun langsung membantu keluarga Syria kita, baik di Suriah maupun di lokasi Refugee Camp di Turki & Jordania. . Donasimu akan digunakan untuk meningkatkan kuakitas pelayanan di Syrian Refugee Camp, seperti peningkatan produksi pabrik roti di Syrian Refugee Camp, termasuk pengadaan obat & air bersih. . Semoga di Yaummul Mashar, Kita termasuk ke dalam golongan yang saling memberi syafaat. Amiin. . #ALLAH  #sssyria2017  #withsyria  #stopthebomb  #majubersama  #dahsyatrcti  #relawan  #unand  #universitasbrawijaya  #universitasindonesia  #itb  #jakarta  #aktivis  #cinta  #donasi  #help  #islam  #tauhid  #muslim  #instamuslim  #instaislam  #dakwah  #takbir  #syria  #jannah  #umat  #mahasiswa  #kingkongrajasingkong  #fpi  #solidaritas 
عدسات ذهب  اللون  لامار جري 
الشكر لخبيره التجميل
@michellypalmamakeup 
المودل الجميله والرائعه @nour_sabry87
عدسات دهب المميزة 
السعر 60 الف ليرة لبنانية 
الطبي  65 الف ليرة لبنانية
استعمال 9 أشهر 
التوصيل مجاني داخل لبنان بواسطة ارامكس داخل لبنان

للطلب والاستعلام 
Whattsapp  Or Inbox
Mobile: +961 3 680487
WhatsApp +96590020833
Instagram: voidonna
Instagram: Dahablense_
#fashion#fashionista#model#modern#style#kuwait#lebanon#qatar#bahrain#aeu#uae#kas#oman#egypt#syria#jordan#jounieh#tripoli#iran#lenses#makeup#beautiful#models#girl#summer#voidonna#
عدسات ذهب اللون لامار جري الشكر لخبيره التجميل @michellypalmamakeup المودل الجميله والرائعه @nour_sabry87 عدسات دهب المميزة السعر 60 الف ليرة لبنانية الطبي  65 الف ليرة لبنانية استعمال 9 أشهر التوصيل مجاني داخل لبنان بواسطة ارامكس داخل لبنان للطلب والاستعلام Whattsapp  Or Inbox Mobile: +961 3 680487 WhatsApp +96590020833 Instagram: voidonna Instagram: Dahablense_ #fashion #fashionista #model #modern #style #kuwait #lebanon #qatar #bahrain #aeu #uae #kas #oman #egypt #syria #jordan #jounieh #tripoli #iran #lenses #makeup #beautiful #models #girl #summer #voidonna #
Mukena raina OB
⚫Bahan:rayon
✔Harga:
~Eceran:@ 90rb
~min 3pcs:@85 rb(boleh campur model)
~min 3pcs:@82 rb(perseri/pergambar)
~Harga seri lebih murah
⏩Fast respon order dan tanya2
👉BBM:557fb830
👉WA :0813349049102

#jualjilbab#jilbabinstan#jilbabsyari#jilbabbergo#jilbabkhimar#pasmina#segiempat#pasminainstan#jilbabonline#hijabolshop#jilbabmurah#ninghijab#mukena#syria#
BFF, Oeigoeristan meets Syria. Miss you guys ! 👍🏻✌🏻🔝Malik and Naïf, ready for a great futur ! 🎯👊🏻Love my job ! 😜 #bff #coaching #gotak #refugees #oeigoeristan #syria #pupils #futur #welcome #cultures #openschool #2950kapellen #belgium #picoftheday #coach #photographer #teamwork #students #thankful #portraits #integration #team #culture #communication #peace
Imagine you are one of them
what would you do

Tag if you #share ✋

#refugeeswelcome 👪

#Tag friends 👥 to see it 
#nomuslimban
#prayforhumanity
#show #love #and #support #for #syria #iraq #europa #world #stop #war #we #need #peace  #now #follow #us #like #photo #picture #picoftheday #worldrefugeeday #refugees
"Tehran To Tripoli" is the title of NuhTAY The Poet's highly anticipated 2017 project. It's inspired by African, Arabic, and Asian influences. The project seeks to shed light on America's chaotic international foreign policies and obvious domestic failures. However, the first offering from the project is a poetic, trap music ode that pays homage to his hometown of Houston and his neighborhood known as The S.W.A.T. It's entitled "OK BET" Link in bio | #Tehran #Tripoli #iran #libya #syria #iraq #afghanistan #saudi #saudiarabia #african #africa #middleeast #neocolonialism  #palestine #israel #music #trapmusic  #russia #worldmusic #moscow #kremlin #art #hiphop #american  #antiwar #globalpeace #humanrights #hoodshit #streetshit
"Tehran To Tripoli" is the title of NuhTAY The Poet's highly anticipated 2017 project. It's inspired by African, Arabic, and Asian influences. The project seeks to shed light on America's chaotic international foreign policies and obvious domestic failures. However, the first offering from the project is a poetic, trap music ode that pays homage to his hometown of Houston and his neighborhood known as The S.W.A.T. It's entitled "OK BET" Link in bio | #Tehran  #Tripoli  #iran  #libya  #syria  #iraq  #afghanistan  #saudi  #saudiarabia  #african  #africa  #middleeast  #neocolonialism  #palestine  #israel  #music  #trapmusic  #russia  #worldmusic  #moscow  #kremlin  #art  #hiphop  #american  #antiwar  #globalpeace  #humanrights  #hoodshit  #streetshit 
Khimar polos
⚫Bahan:jersey spandex
✔Harga:
~Eceran:@ 46rb
~min 3pcs:@43 rb(boleh campur model)
~min 3pcs:@41 rb(perseri/pergambar)
~Harga seri lebih murah
⏩Fast respon order dan tanya2
👉BBM:557fb830
👉WA :0813349049102

#jualjilbab#jilbabinstan#jilbabsyari#jilbabbergo#jilbabkhimar#pasmina#segiempat#pasminainstan#jilbabonline#hijabolshop#jilbabmurah#ninghijab#mukena#syria#
Lengan polos allia
⚫Bahan:likra
✔Harga:
~Eceran:@43 rb
~min 3pcs:@40 rb(boleh campur model)
~min 3pcs:@38 rb(perseri/pergambar)
~Harga seri lebih murah
⏩Fast respon order dan tanya2
👉BBM:557fb830
👉WA :0813349049102

#jualjilbab#jilbabinstan#jilbabsyari#jilbabbergo#jilbabkhimar#pasmina#segiempat#pasminainstan#jilbabonline#hijabolshop#jilbabmurah#ninghijab#mukena#syria#
Belah pres permata
⚫Bahan:jersey spandex
✔Harga:
~Eceran:@38 rb
~min 3pcs:@35 rb(boleh campur model)
~min 3pcs:@33 rb(perseri/pergambar)
~Harga seri lebih murah
⏩Fast respon order dan tanya2
👉BBM:557fb830
👉WA :0813349049102

#jualjilbab#jilbabinstan#jilbabsyari#jilbabbergo#jilbabkhimar#pasmina#segiempat#pasminainstan#jilbabonline#hijabolshop#jilbabmurah#ninghijab#mukena#syria#
Belah pres permata
⚫Bahan:jersey spandex
✔Harga:
~Eceran:@38 rb
~min 3pcs:@35 rb(boleh campur model)
~min 3pcs:@33 rb(perseri/pergambar)
~Harga seri lebih murah
⏩Fast respon order dan tanya2
👉BBM:557fb830
👉WA :0813349049102

#jualjilbab#jilbabinstan#jilbabsyari#jilbabbergo#jilbabkhimar#pasmina#segiempat#pasminainstan#jilbabonline#hijabolshop#jilbabmurah#ninghijab#mukena#syria#
Maroko jumbo ena
⚫Bahan:spandex
✔Harga:
~Eceran:@ 48rb
~min 3pcs:@ 45rb(boleh campur model)
~min 3pcs:@43 rb(perseri/pergambar)
~Harga seri lebih murah
⏩Fast respon order dan tanya2
👉BBM:557fb830
👉WA :0813349049102

#jualjilbab#jilbabinstan#jilbabsyari#jilbabbergo#jilbabkhimar#pasmina#segiempat#pasminainstan#jilbabonline#hijabolshop#jilbabmurah#ninghijab#mukena#syria#
Maroko jumbo ena
⚫Bahan:spandex
✔Harga:
~Eceran:@48 rb
~min 3pcs:@ 45rb(boleh campur model)
~min 3pcs:@43 rb(perseri/pergambar)
~Harga seri lebih murah
⏩Fast respon order dan tanya2
👉BBM:557fb830
👉WA :0813349049102

#jualjilbab#jilbabinstan#jilbabsyari#jilbabbergo#jilbabkhimar#pasmina#segiempat#pasminainstan#jilbabonline#hijabolshop#jilbabmurah#ninghijab#mukena#syria#
#kenzamorsli ( الجزء السابع و الأخير)
@kenzamorsli 
#india #turkiye #algerie #egypt #tunisie #iraq #kuwait #morocco #jordan #ksa #syria #russia #dubai #paris #london #lebanon #beauty #brasil #moscow #istanbul #mydubai
Kerut tali jumbo
⚫Bahan:jersey
✔Harga:
~Eceran:@37 rb
~min 3pcs:@34 rb(boleh campur model)
~min 3pcs:@ 32rb(perseri/pergambar)
~Harga seri lebih murah
⏩Fast respon order dan tanya2
👉BBM:557fb830
👉WA :0813349049102

#jualjilbab#jilbabinstan#jilbabsyari#jilbabbergo#jilbabkhimar#pasmina#segiempat#pasminainstan#jilbabonline#hijabolshop#jilbabmurah#ninghijab#mukena#syria#
#berlin #syria #memory #photography #deutschland 
By: @fabiennekarmannphotography
Kerut tali jumbo
⚫Bahan:jersey
✔Harga:
~Eceran:@37 rb
~min 3pcs:@34 rb(boleh campur model)
~min 3pcs:@32 rb(perseri/pergambar)
~Harga seri lebih murah
⏩Fast respon order dan tanya2
👉BBM:557fb830
👉WA :0813349049102

#jualjilbab#jilbabinstan#jilbabsyari#jilbabbergo#jilbabkhimar#pasmina#segiempat#pasminainstan#jilbabonline#hijabolshop#jilbabmurah#ninghijab#mukena#syria#
Pet mutiara ratu
⚫Bahan:spandex
✔Harga:
~Eceran:@36 rb
~min 3pcs:@33 rb(boleh campur model)
~min 3pcs:@31 rb(perseri/pergambar)
~Harga seri lebih murah
⏩Fast respon order dan tanya2
👉BBM:557fb830
👉WA :0813349049102

#jualjilbab#jilbabinstan#jilbabsyari#jilbabbergo#jilbabkhimar#pasmina#segiempat#pasminainstan#jilbabonline#hijabolshop#jilbabmurah#ninghijab#mukena#syria#
Pet mutiara ratu
⚫Bahan:spandex
✔Harga:
~Eceran:@ 36rb
~min 3pcs:@33 rb(boleh campur model)
~min 3pcs:@31 rb(perseri/pergambar)
~Harga seri lebih murah
⏩Fast respon order dan tanya2
👉BBM:557fb830
👉WA :0813349049102

#jualjilbab#jilbabinstan#jilbabsyari#jilbabbergo#jilbabkhimar#pasmina#segiempat#pasminainstan#jilbabonline#hijabolshop#jilbabmurah#ninghijab#mukena#syria#
#HosniMubarak was freed from Prison today. The former #Egyptian President was in 2012 sentenced to life in prison for the killings of over 840 #protesters during the #ArabSpring #✊
Semoga di Yaummul Mashar, Kita termasuk ke dalam golongan yang saling memberi syafaat. Amiin.
.
#ALLAH #sssyria2017 #withsyria #stopthebomb #majubersama #dahsyatrcti #relawan #unand #universitasbrawijaya #universitasindonesia #itb #jakarta #aktivis #cinta #donasi #help #islam #tauhid #muslim #instamuslim #instaislam #dakwah #takbir
#syria
عدسات ذهب اللون : لامار جراي 🔝
كل الشكر للمودل الرائعه @nour_sabry87
عدسات دهب المميزة 
السعر 60 الف ليرة لبنانية 
الطبي  65 الف ليرة لبنانية
استعمال 9 أشهر 
التوصيل مجاني داخل لبنان بواسطة ارامكس داخل لبنان

للطلب والاستعلام 
Whattsapp  Or Inbox
Mobile: +961 3 680487
WhatsApp +96590020833
Instagram: voidonna
Instagram: Dahablense_
#fashion#fashionista#model#modern#style#kuwait#lebanon#qatar#bahrain#aeu#uae#kas#oman#egypt#syria#jordan#jounieh#tripoli#iran#lenses#makeup#beautiful#models#girl#summer#voidonna#
عدسات ذهب اللون : لامار جراي 🔝 كل الشكر للمودل الرائعه @nour_sabry87 عدسات دهب المميزة السعر 60 الف ليرة لبنانية الطبي  65 الف ليرة لبنانية استعمال 9 أشهر التوصيل مجاني داخل لبنان بواسطة ارامكس داخل لبنان للطلب والاستعلام Whattsapp  Or Inbox Mobile: +961 3 680487 WhatsApp +96590020833 Instagram: voidonna Instagram: Dahablense_ #fashion #fashionista #model #modern #style #kuwait #lebanon #qatar #bahrain #aeu #uae #kas #oman #egypt #syria #jordan #jounieh #tripoli #iran #lenses #makeup #beautiful #models #girl #summer #voidonna #
Jungfru Marias bebådelsedag
-

Jungfru Marias bebådelsedag  firas varje år den 25 mars. Den är liksom de  flesta kristna högtider berikad med traditioner och seder som den syrianska folkgruppen använder sig av för att påminna sig om högtiden och dess innebörd. Bland dessa traditioner återfinns ”siboro”, den röda och vita tråden kring handleden. Traditionen har sin grund och historia från Jungfru Marias bebådelsedag.
-

Röda och vita trådens betydelse
-

Den vita tråden symboliserar Jesu gudomlighet och den röda symboliserar Jesu mänsklighet. Precis som mänskligheten och gudomligheten förenades i Jungfru Maria då hon blev havande med Guds son Jesus, han som både var människa och Gud, förenas på samma sätt den vita och röda tråden till ett armband som en symbolik för detta. -
-

De orientaliska ortodoxa kyrkorna bekänner att Jesus Kristus är fullkomlig Gud och fullkomlig människa, en person av två naturer, utan sammanblandning, förväxling eller förändring. "Siboro” som trådarna kallas på syrianska, bärs från den 25:e mars (Jungfru Marias bebådelsedag) fram till påskdagen eller annandag påsk då trådarna ska brännas upp. -

Jungfru Marias bebådelsedag
I Lukasevangeliet (Luk 1:26–38) står det om ängeln Gabriel som sänds av Gud till jungfrun Maria i staden Nasaret. Han för med sig budskapet om att hon skall bli havande med Guds son, Messias, att hon är utvald av Gud att bära honom. Därför kallas Jungfru Maria för Gudaföderska. Jungfru Maria, som endast var trolovad, blev häpen och frågade ängeln ”Hur skall detta kunna ske? Ingen man har rört mig”. Varpå ängeln svarade: ”Den helige Ande skall komma över dig, och den Högstes kra  skall vila över dig. Därför skall också barnet kallas heligt och Guds Son.
-

#syrisk #syrianer #suryoyo #turabdin #orthodox #jesuschrist #stephrem #ܣܘܪܝܝܐ  #mardin #syria #aram #aramean #aramaic
Jungfru Marias bebådelsedag - Jungfru Marias bebådelsedag firas varje år den 25 mars. Den är liksom de flesta kristna högtider berikad med traditioner och seder som den syrianska folkgruppen använder sig av för att påminna sig om högtiden och dess innebörd. Bland dessa traditioner återfinns ”siboro”, den röda och vita tråden kring handleden. Traditionen har sin grund och historia från Jungfru Marias bebådelsedag. - Röda och vita trådens betydelse - Den vita tråden symboliserar Jesu gudomlighet och den röda symboliserar Jesu mänsklighet. Precis som mänskligheten och gudomligheten förenades i Jungfru Maria då hon blev havande med Guds son Jesus, han som både var människa och Gud, förenas på samma sätt den vita och röda tråden till ett armband som en symbolik för detta. - - De orientaliska ortodoxa kyrkorna bekänner att Jesus Kristus är fullkomlig Gud och fullkomlig människa, en person av två naturer, utan sammanblandning, förväxling eller förändring. "Siboro” som trådarna kallas på syrianska, bärs från den 25:e mars (Jungfru Marias bebådelsedag) fram till påskdagen eller annandag påsk då trådarna ska brännas upp. - Jungfru Marias bebådelsedag I Lukasevangeliet (Luk 1:26–38) står det om ängeln Gabriel som sänds av Gud till jungfrun Maria i staden Nasaret. Han för med sig budskapet om att hon skall bli havande med Guds son, Messias, att hon är utvald av Gud att bära honom. Därför kallas Jungfru Maria för Gudaföderska. Jungfru Maria, som endast var trolovad, blev häpen och frågade ängeln ”Hur skall detta kunna ske? Ingen man har rört mig”. Varpå ängeln svarade: ”Den helige Ande skall komma över dig, och den Högstes kra skall vila över dig. Därför skall också barnet kallas heligt och Guds Son. - #syrisk  #syrianer  #suryoyo  #turabdin  #orthodox  #jesuschrist  #stephrem  #ܣܘܪܝܝܐ  #mardin  #syria  #aram  #aramean  #aramaic 
Sweet like a candy but he's such a man ;
#see #sweet 
#sunset 
#hugs #hug #likeforlike 
#forever21 #world 
#stars #puppy #public #syria
I'm wit you homie @dcyoungfly ...they found Tom Brady jersey smh and can't find these girls ....#Findourgirls please 
#prayer #heartbeat #instamuslim #instaislam #inspiration #ummah #islam #palestine #afghanistan #syria #pray #faith #hadith #hijab #lord #muslimah #allah #dawah #instagood #prophet #prophetmuhammad #islamicpost #instadaily #believe #deen #sunnah #islamic #quran #muslim
عدسات ذهب  اللون : صابرين جرين جراي 
علي المودل الجميله @nourkhairy2  لإستخدامها عدسات دهب المميزة 
عدسات دهب المميزة 
السعر 60 الف ليرة لبنانية 
الطبي  65 الف ليرة لبنانية
استعمال 9 أشهر 
التوصيل مجاني داخل لبنان بواسطة ارامكس داخل لبنان

للطلب والاستعلام 
Whattsapp  Or Inbox
Mobile: +961 3 680487
WhatsApp +96590020833
Instagram: voidonna
Instagram: Dahablense_
#fashion#fashionista#model#modern#style#kuwait#lebanon#qatar#bahrain#aeu#uae#kas#oman#egypt#syria#jordan#jounieh#tripoli#iran#lenses#makeup#beautiful#models#girl#summer#voidonna#
عدسات ذهب اللون : صابرين جرين جراي علي المودل الجميله @nourkhairy2 لإستخدامها عدسات دهب المميزة عدسات دهب المميزة السعر 60 الف ليرة لبنانية الطبي  65 الف ليرة لبنانية استعمال 9 أشهر التوصيل مجاني داخل لبنان بواسطة ارامكس داخل لبنان للطلب والاستعلام Whattsapp  Or Inbox Mobile: +961 3 680487 WhatsApp +96590020833 Instagram: voidonna Instagram: Dahablense_ #fashion #fashionista #model #modern #style #kuwait #lebanon #qatar #bahrain #aeu #uae #kas #oman #egypt #syria #jordan #jounieh #tripoli #iran #lenses #makeup #beautiful #models #girl #summer #voidonna #