an online Instagram web viewer

#slimriver medias

Photos

Anda berasa penat dan letih untuk mengemas rumah?? Anda  hanya ingin menghabiskan masa dengan keluarga sahaja Tanpa memikirkan rumah anda yang tidak kemas?? Jangan risau! Kami sedia berkhidmat untuk anda
#easycucimalaysia
#easycucimsia
#tgmalim
#rawang
#behrang2020
#protoncity
#slimriver
Hitam itu menawan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Hitam itu menawan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
ESP Shaklee
Dalam ย 100g daging yang kita makan, mungkin Cuma ada 10g je kandungan protin yang ada. Selebihnya, hampas.. Kenapa hampas?
Sebab makanan yang kaya protin sekalipun akan hilang kandungan protin apabila dimasak. Sebabnya, protin akan musnah dalam suhu yang tinggi, lebih-lebih lagi pada suhu makanan dimasak. 
Dan kalau masih ada pun sisa baki protin dalam masakan, strukturnya dah berubah kepada gumpalan-gumpalan yang sukar dihadam & diserap oleh badan. Sebab tu dah banyak makan ikan, ayam, daging pun masih terdedah kepada risiko tak cukup protin dalam badan. 
Tapi, protin dalam ESP tak musnah. Sebabnya, ia dip roses pada suhu yang rendah supaya kandungan protin di dalamnya kekal berkualiti & kekal berkesan pada tubuh. 
#PengedarShakleeSlimRiver
#0133083406_SyiraShaklee
 #Shaklee #SayaJualShaklee #SlimRiver #TanjungMalim
ESP Shaklee Dalam ย 100g daging yang kita makan, mungkin Cuma ada 10g je kandungan protin yang ada. Selebihnya, hampas.. Kenapa hampas? Sebab makanan yang kaya protin sekalipun akan hilang kandungan protin apabila dimasak. Sebabnya, protin akan musnah dalam suhu yang tinggi, lebih-lebih lagi pada suhu makanan dimasak. Dan kalau masih ada pun sisa baki protin dalam masakan, strukturnya dah berubah kepada gumpalan-gumpalan yang sukar dihadam & diserap oleh badan. Sebab tu dah banyak makan ikan, ayam, daging pun masih terdedah kepada risiko tak cukup protin dalam badan. Tapi, protin dalam ESP tak musnah. Sebabnya, ia dip roses pada suhu yang rendah supaya kandungan protin di dalamnya kekal berkualiti & kekal berkesan pada tubuh. #PengedarShakleeSlimRiver  #0133083406_SyiraShaklee  #Shaklee  #SayaJualShaklee  #SlimRiver  #TanjungMalim 
Nak KAYA tapi MALAS.
Itu lah alasan yg selalu menjadi penghalang untuk berjaya. Kita tak tahu rezeki kita di mana.
Tapi at least CUBA. Kami akan bantu anda. Kita kaya sama" berjaya sama". Yg PENTING bisnes ni dpt bantu ubah hidup org. Ni bkn cari org. Ni org cari kita. Takut bkn alasan! BUANG SIFAT TAKUT TU! Cepat ambil peluang yg ada.ย 
Jgn like scroll je. TAPI TANYA!ย 
Saya akn terangkan A sampai Z.ย 
Lepas tu awk decide lah nak buat ke tidak. 
Whatsapp me for more details. 
0177747264
0177747264
0177747264

#bizvaganza #bizvaganzalifestyle #bizvaganzafamily #supergat #otcmarkets #shares #savingmoney #moneymaker #nasdaq #trendmakerinclimited #youngmillionaireswannabe #millionairemindset #rezekihalal #youngentrepreneur #pronetworker #investment #investor #carikerja #kerjakosong #kerjasambilan #ubahsikapubahpendapatan #sideincome #partime #fulltime #jobvacancy #lifestyle #slimriver #perak #malaysia
Nak KAYA tapi MALAS. Itu lah alasan yg selalu menjadi penghalang untuk berjaya. Kita tak tahu rezeki kita di mana. Tapi at least CUBA. Kami akan bantu anda. Kita kaya sama" berjaya sama". Yg PENTING bisnes ni dpt bantu ubah hidup org. Ni bkn cari org. Ni org cari kita. Takut bkn alasan! BUANG SIFAT TAKUT TU! Cepat ambil peluang yg ada.ย  Jgn like scroll je. TAPI TANYA!ย  Saya akn terangkan A sampai Z.ย  Lepas tu awk decide lah nak buat ke tidak. Whatsapp me for more details. 0177747264 0177747264 0177747264 #bizvaganza  #bizvaganzalifestyle  #bizvaganzafamily  #supergat  #otcmarkets  #shares  #savingmoney  #moneymaker  #nasdaq  #trendmakerinclimited  #youngmillionaireswannabe  #millionairemindset  #rezekihalal  #youngentrepreneur  #pronetworker  #investment  #investor  #carikerja  #kerjakosong  #kerjasambilan  #ubahsikapubahpendapatan  #sideincome  #partime  #fulltime  #jobvacancy  #lifestyle  #slimriver  #perak  #malaysia 
GOOD NEWS

Sempena Besday Anak hari ni ( Isa turn ONE), #ibuizzhijrahshop nak bagi FREE GIFT 1 UNIT TASBIH DIGITAL (worth RM 10) for any PURCHASE paid/ delivered TODAY only, 28 March 2017

Updated list (Jom sempat lagi nak order tau)

##################

Postage 28 /03/2017

1) 8 botol susu Lennoza ke #slimriver
2) 2 Tungku Bayi & 1 Mandian Herba ke #pasirgudang
3) 10 botol susu Lennoza ke #kl
4) 4 #3dsocks ke Selangor

Haa ape lagi, jom jom 
Jom wassap Pn Ana cepat cepat

0196632272

0196632272

0296632272

Kami menjual barangan

#tropika
#lennoza
#umaima
#flashcardhurufhijaiyah
#tamarcocoagombak
#vcotropika
#tungkubayikami
#sarungtungkuibu
#cadarkalisair
#ourwaterproofbedsheets
#myABCbook 
#my123book 
#mandianherbakami
GOOD NEWS Sempena Besday Anak hari ni ( Isa turn ONE), #ibuizzhijrahshop  nak bagi FREE GIFT 1 UNIT TASBIH DIGITAL (worth RM 10) for any PURCHASE paid/ delivered TODAY only, 28 March 2017 Updated list (Jom sempat lagi nak order tau) ################## Postage 28 /03/2017 1) 8 botol susu Lennoza ke #slimriver  2) 2 Tungku Bayi & 1 Mandian Herba ke #pasirgudang  3) 10 botol susu Lennoza ke #kl  4) 4 #3dsocks  ke Selangor Haa ape lagi, jom jom Jom wassap Pn Ana cepat cepat 0196632272 0196632272 0296632272 Kami menjual barangan #tropika  #lennoza  #umaima  #flashcardhurufhijaiyah  #tamarcocoagombak  #vcotropika  #tungkubayikami  #sarungtungkuibu  #cadarkalisair  #ourwaterproofbedsheets  #myABCbook  #my123book  #mandianherbakami 
CHURROS LELEH
OPEN ORDER HARI INI (11am - 3pm) ๐ŸซDIP CHOCOLATE๐Ÿซ
๐ŸฏDIP CARAMEL๐Ÿฏ ๐ŸฑCOD TANJUNG MALIM (+RM1)
๐ŸฑCOD SLIM RIVER (+RM1)
๐ŸฑCOD BEHRANG STESEN ๐ŸฑCOD BEHRANG 2020
๐ŸฑCOD SUNGAI BEHRANG ๐Ÿ’ต10stick - RM6
๐Ÿ’ต20stick - RM10
โ˜Žcontact whatapps - 0133042207
#tanjungmalim #behrang2020 #behrang #behrangstesen #sungaibehrang #bandarsribehrang #psas #politeniksultanazlanshah #kamsispsas #slimriver #muallim #churroslelehbehrang
CHURROS LELEH OPEN ORDER HARI INI (11am - 3pm) ๐ŸซDIP CHOCOLATE๐Ÿซ ๐ŸฏDIP CARAMEL๐Ÿฏ ๐ŸฑCOD TANJUNG MALIM (+RM1) ๐ŸฑCOD SLIM RIVER (+RM1) ๐ŸฑCOD BEHRANG STESEN ๐ŸฑCOD BEHRANG 2020 ๐ŸฑCOD SUNGAI BEHRANG ๐Ÿ’ต10stick - RM6 ๐Ÿ’ต20stick - RM10 โ˜Žcontact whatapps - 0133042207 #tanjungmalim  #behrang2020  #behrang  #behrangstesen  #sungaibehrang  #bandarsribehrang  #psas  #politeniksultanazlanshah  #kamsispsas  #slimriver  #muallim  #churroslelehbehrang 
SET MEJA NIKAH DAN BANTAL NIKAH UNTUK DI SEWA
.
.
Haaa, boleh sewa barang deco-deco dengan kami. Kami ada servis sewakan barang jugak. Boleh datang butik, pilih-pilih barang, dan matchkan ikut cita rasa anda sendiri.. Baru lain dari lain kan..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
Tak kreatif nak deco sendiri?
Jangan risau, kami boleh bg idea.. Contoh online pon dah banyak kn..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
DM @ whatsapp 0195737875 untuk booking atau pertanyaan.
.
.
#AWrentalitem #tapah #perak #tapahroad #bidor #sungkai #trolak #slimriver #tanjongmalim #kampar #sewapelaminperak #ipoh #AWsewabarangmajlis #pelaminperak #sewabarangmajlis #minipelaminperak #sewabantalnikahtapah
SET MEJA NIKAH DAN BANTAL NIKAH UNTUK DI SEWA . . Haaa, boleh sewa barang deco-deco dengan kami. Kami ada servis sewakan barang jugak. Boleh datang butik, pilih-pilih barang, dan matchkan ikut cita rasa anda sendiri.. Baru lain dari lain kan..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . Tak kreatif nak deco sendiri? Jangan risau, kami boleh bg idea.. Contoh online pon dah banyak kn..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . DM @ whatsapp 0195737875 untuk booking atau pertanyaan. . . #AWrentalitem  #tapah  #perak  #tapahroad  #bidor  #sungkai  #trolak  #slimriver  #tanjongmalim  #kampar  #sewapelaminperak  #ipoh  #AWsewabarangmajlis  #pelaminperak  #sewabarangmajlis  #minipelaminperak  #sewabantalnikahtapah 
Hey everyone!

Cookies Most Wanted travelling to Singapore๐Ÿ˜ฑ Anyone else also travelling? Don't forget to bring along your joys๐Ÿ˜Š

That's Choc Chip Haunted... #tanjungmalim
#upsi
#behrang
#slimriver
#world
#cookies๐Ÿช 
#loveatfirstbites
#cikgu 
#youngenterprenuer
#supportlocal
Mencari agent #shampoosantan seluruh Malaysia.

WhatsApp
014-9196053

Last pengambilan agent hingga hjung Mac sahaja๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ #shampoosantan 
#shampoosantanmalaysia
#shampoosantanhomemade
#shampoosantanori
#shampoosantanperak
#shampoosantabtanjungmalim
#behrang2020
#kalumpang
#batangkali
#slimriver
Tudiaaaa kalau bab aktiviti lasak serah kat dia cc @reenrahim #waterrafting #outdoor #slimriver  #reenduyou #reenrahim #reenloveyou
Tudiaaaa kalau bab aktiviti lasak serah kat dia cc @reenrahim #waterrafting #outdoor #slimriver  #reenduyou #reenrahim #reenloveyou
Tudiaaaa kalau bab aktiviti lasak serah kat dia cc @reenrahim #waterrafting #outdoor #slimriver  #reenduyou #reenrahim #reenloveyou
GOOD NEWS

Sempena Besday Anak esok ( Isa turn ONE), #ibuizzhijrahshop nak bagi FREE GIFT 1 UNIT TASBIH DIGITAL (worth RM 10) for any PURCHASE paid/ delivered tomorrow only, 28 March 2017

Updated list (Jom sempat lagi nak order tau)

##################

Postage 28 /03/2017

1) 8 botol susu Lennoza ke #slimriver
2) 2 Tungku Bayi & 1 Mandian Herba ke #pasirgudang
3) 10 botol susu Lennoza ke #kl
4) 4 botol susu Lennoza ke #gombak

Haa ape lagi, jom jom 
Jom wassap Pn Ana cepat cepat

0196632272

0196632272

0296632272

Kami menjual barangan

#tropika
#lennoza
#umaima
#flashcardhurufhijaiyah
#tamarcocoagombak
#vcotropika
#tungkubayikami
#sarungtungkuibu
#cadarkalisair
#ourwaterproofbedsheets
#myABCbook 
#my123book 
#mandianherbakami
GOOD NEWS Sempena Besday Anak esok ( Isa turn ONE), #ibuizzhijrahshop  nak bagi FREE GIFT 1 UNIT TASBIH DIGITAL (worth RM 10) for any PURCHASE paid/ delivered tomorrow only, 28 March 2017 Updated list (Jom sempat lagi nak order tau) ################## Postage 28 /03/2017 1) 8 botol susu Lennoza ke #slimriver  2) 2 Tungku Bayi & 1 Mandian Herba ke #pasirgudang  3) 10 botol susu Lennoza ke #kl  4) 4 botol susu Lennoza ke #gombak  Haa ape lagi, jom jom Jom wassap Pn Ana cepat cepat 0196632272 0196632272 0296632272 Kami menjual barangan #tropika  #lennoza  #umaima  #flashcardhurufhijaiyah  #tamarcocoagombak  #vcotropika  #tungkubayikami  #sarungtungkuibu  #cadarkalisair  #ourwaterproofbedsheets  #myABCbook  #my123book  #mandianherbakami 
Hujan2 nie ape kata pekena TAKOYAKI yg kami sediakan..confirm x menyesal ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #miatakoyaki 
#takoyakibyaida 
#takoyakitanjungmalim 
#takoyakiballs 
#takoyakisedap 
#takoyakimurah 
#upsian 
#upsians 
#upsi 
#slimriver 
#kualakububaru 
#perak
Suka tak? ๐Ÿ˜
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Suka tak? ๐Ÿ˜ . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Tak payah penat-penat kemas rumah. Kami kan ada untuk bantu meringankan beban anda. Peralatan disediakan. Pakej pon ada :-) .๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ --> Anda berminat <-- boleh hubungi kami di 0134664061๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
#protoncity 
#tg.malim
#tamanbahtera
#slimriver 
#rawang 
#kualakububaru
Tak payah penat-penat kemas rumah. Kami kan ada untuk bantu meringankan beban anda. Peralatan disediakan. Pakej pon ada :-) .๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ --> Anda berminat <-- boleh hubungi kami di 0134664061๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž #protoncity  #tg .malim #tamanbahtera  #slimriver  #rawang  #kualakububaru 
#Testimoni 
2x kena bengkak susu. Jenuh tuam sejuk, tuam panas x jalan. Ambik lecithin 6bji 3x sehari. Pastu tuam balik sejuk panas, perah sikit guna tgn. Bg bby hisap lama belah yang bengkak tu. Hilang habis. Ketul2 pun xde. Lega rasa

#PengedarShakleeSlimRiver
#0133083406_SyiraShaklee
 #Shaklee #SayaJualShaklee #SlimRiver #TanjungMalim
Jom jamu mata..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
#minipelamin dari kami.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Yang masih mencari #minipelamintunang atau #minipelaminnikah bolehla survey-survey dengan kami...
.
.
Booking atau pertanyaan 0195737875
.
.
#pelaminmini #minipelaminperak #perak #tapah #bidor #sungkai #tapahroad #trolak #slimriver #tanjongmalim #kampar #sewabarang #AWminipelamin #pelaminperak #minipelamintapah #minipelaminkampar #minipelaminnikah #minipelamintelukintan #minipelaminipoh
Jom jamu mata..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #minipelamin  dari kami.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Yang masih mencari #minipelamintunang  atau #minipelaminnikah  bolehla survey-survey dengan kami... . . Booking atau pertanyaan 0195737875 . . #pelaminmini  #minipelaminperak  #perak  #tapah  #bidor  #sungkai  #tapahroad  #trolak  #slimriver  #tanjongmalim  #kampar  #sewabarang  #AWminipelamin  #pelaminperak  #minipelamintapah  #minipelaminkampar  #minipelaminnikah  #minipelamintelukintan  #minipelaminipoh 
Selamat pagi orang perak ๐Ÿ’

#perak
#slimriver
#sungkai
#instalikes 
#instamissyou
#intaloves
#intagram
Suka? ๐Ÿ˜
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Suka? ๐Ÿ˜ . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Menantu terpegun! Tak puas tenung mertua. Baru seminggu bagi mertua minum Vivix, kulit jadi semakin cantik, mulus macam kulit baby uols! 
Tujuan asal bagi mertua minum adalah disebabkan mertua ada masalah sakit kaki. Tiba-tiba terpaksa cantik pulak! ๐Ÿ˜
#PengedarShakleeSlimRiver
#0133083406_SyiraShaklee
 #Shaklee #SayaJualShaklee #SlimRiver #TanjungMalim #Vivix
Easycuciservice berkongsi pengalaman kami bersama anda semua pada malam ini๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#protoncity 
#tg.malim
#rawang 
#slimriver 
#kualakububaru
Guys, lupe nk bgtahu.. bukan daging kambing je ade. 
Susu kambing fresh pon ade k.
Stok susu kambing original. 
Murah giler. Sedap pulak tu๐Ÿ๐Ÿ‚โ˜๐Ÿฟ Boleh oder dekat taukey azhim jugak ok. 
This is my stocks for a month maybe. 
Nanti nak repeat oder k๐Ÿ™๐Ÿฟ #susukambing #slimriver #kambingfresh #dagingkambing #supportorangmelayu #kambingladang #kambinggolek
Ostematrix bukan sekadar kalsium. Siapa yang sesuai mengambil Ostematrix? * Mereka yang tidak suka minum susu, jadi boleh ambil ostematrix
* Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
* Ibu Mengandung
* Mereka yang mengalami masalah sembelit
* Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
* Mereka yang kerap lesu/letih
* Mereka yang selalu kekejangan otot

#PengedarShakleeSlimRiver
#0133083406_SyiraShaklee
 #Shaklee #SayaJualShaklee #SlimRiver #TanjungMalim #Ostematrix
Hahai semua..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Apa kabar hari ni..๐Ÿ˜‰
.
Jom cuci mata tengok #buaianberendoi dari kami, sesuai untuk #majlisaqiqah dan seumpanyalah..hehe
.
.
Berminat boleh DM atau wasap ๐Ÿ“ฒ 0195737875 untuk booking atau pertanyaan lanjut..
.
.
#tapah #bidor #tapahroad #sungkai #kampar #trolak #slimriver #tanjongmalim #ipoh #teluk intan #perak #majlisakikah majlisaqiqah #minipelaminperak
#buaiankayuperak #buaianberendoiperak #AWbuaianberendoi #sayajualservis #buaianberendoitapah #buaianberendoikampar
Hahai semua..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Apa kabar hari ni..๐Ÿ˜‰ . Jom cuci mata tengok #buaianberendoi  dari kami, sesuai untuk #majlisaqiqah  dan seumpanyalah..hehe . . Berminat boleh DM atau wasap ๐Ÿ“ฒ 0195737875 untuk booking atau pertanyaan lanjut.. . . #tapah  #bidor  #tapahroad  #sungkai  #kampar  #trolak  #slimriver  #tanjongmalim  #ipoh  #teluk  intan #perak  #majlisakikah  majlisaqiqah #minipelaminperak  #buaiankayuperak  #buaianberendoiperak  #AWbuaianberendoi  #sayajualservis  #buaianberendoitapah  #buaianberendoikampar