an online Instagram web viewer

#skirtcantik medias

Photos

Every purchase of bungajamal skirt akan dapat voucher discount 😉, kalau nak repurchase bolehlah guna 💕. Siapa yang dah try skirt bungajamal mesti nak lagi sebab material dia sangat ummpph 😆 .

#sayajualskirt #skirtcantik #skirtbunga
Every purchase of bungajamal skirt akan dapat voucher discount 😉, kalau nak repurchase bolehlah guna 💕. Siapa yang dah try skirt bungajamal mesti nak lagi sebab material dia sangat ummpph 😆 . #sayajualskirt  #skirtcantik  #skirtbunga 
Assalamualaikum.. 😄 Morning!! Salam 2 syawal... ada yg plan ke rumah sedara mara hari ni..? selamat beraya.. Nak pegi beraya tu pastikan pakai pakaian yg cantik2 & selesa... Nak lg selesa pakai skirt terbaru bunga jamal ni... haaa... mmg kita guna material kain yg sejuk.. bila melangkah tu takde la tersekat2 melekat kat kulit kaki kan.. smooth je jalan... flowy gitu... 😉
Dlm skirt ni kita dah bagi full lining... mmg x perlu nak risau, nak jalan depan matahari ke, belakang matahari ke, depan pintu ke... xkan nampak bayang kaki kita yg mulus gebu itu... 😃 ..
. ✔ Cutting yang labuh & selesa
✔ Material polyester yang sangat flowy!
✔ Full lining hingga ke bawah
✔ 100% TAK JARANG, TAK PANAS, TAK MUDAH RENYUK
✔ Mudah digosok (kadang-kadang tak perlu gosok pun!) CODE : STILA BLUE (cantik menawan kalbu)
UKURAN PINGGANG : 24 inci - 34 inci (fit XS-XL)
LABUH SKIRT : 40 inci (fit height 155cm - 173cm)

HARGA SEHELAI : RM65 SAHAJA!
✔ PERCUMA DISCOUNT VOUCHER DALAM SETIAP PARCEL
✔ PERCUMA POSTAGE SELURUH MALAYSIA
✔ PERCUMA HADIAH MISTERI EKSKLUSIF DARIPADA KAMI DENGAN PEMBELIAN 2 HELAI KE ATAS (SEMENTARA STOK MASIH ADA) .
📲 Whatsapp <item><warna> ke +60166264435
📲 Whatsapp <item><warna> ke +60166264435
📲 Whatsapp <item><warna> ke +60166264435
Assalamualaikum.. 😄 Morning!! Salam 2 syawal... ada yg plan ke rumah sedara mara hari ni..? selamat beraya.. Nak pegi beraya tu pastikan pakai pakaian yg cantik2 & selesa... Nak lg selesa pakai skirt terbaru bunga jamal ni... haaa... mmg kita guna material kain yg sejuk.. bila melangkah tu takde la tersekat2 melekat kat kulit kaki kan.. smooth je jalan... flowy gitu... 😉 Dlm skirt ni kita dah bagi full lining... mmg x perlu nak risau, nak jalan depan matahari ke, belakang matahari ke, depan pintu ke... xkan nampak bayang kaki kita yg mulus gebu itu... 😃 .. . ✔ Cutting yang labuh & selesa ✔ Material polyester yang sangat flowy! ✔ Full lining hingga ke bawah ✔ 100% TAK JARANG, TAK PANAS, TAK MUDAH RENYUK ✔ Mudah digosok (kadang-kadang tak perlu gosok pun!) CODE : STILA BLUE (cantik menawan kalbu) UKURAN PINGGANG : 24 inci - 34 inci (fit XS-XL) LABUH SKIRT : 40 inci (fit height 155cm - 173cm) HARGA SEHELAI : RM65 SAHAJA! ✔ PERCUMA DISCOUNT VOUCHER DALAM SETIAP PARCEL ✔ PERCUMA POSTAGE SELURUH MALAYSIA ✔ PERCUMA HADIAH MISTERI EKSKLUSIF DARIPADA KAMI DENGAN PEMBELIAN 2 HELAI KE ATAS (SEMENTARA STOK MASIH ADA) . 📲 Whatsapp ke +60166264435 📲 Whatsapp ke +60166264435 📲 Whatsapp ke +60166264435
You Can Do It!!
You Can Do It!!
Assalamualaikum... 😊 Salam 1 Syawal... Beraya ke mana hari ni ya.. hehe... semoga semua gembira bersama keluarga... 💖💖
Assalamualaikum... 😊 Salam 1 Syawal... Beraya ke mana hari ni ya.. hehe... semoga semua gembira bersama keluarga... 💖💖
💖Corduroy Denim Skirt💖..
.
100% takyah iron, tak jarang & tak rimas dipakai! Kalau pakai dari pagi sampai ke malam pun tak melekit badan lah!..
.
Ukuran:
- Pinggang: stretchable 26-32inch (fit S-L)
- Labuh: 40inch (fit height 155-170cm)..
.
Jenis pinggang:
- Rata di bahagian depan, memang nampak kemas je bila pakai baju tuck in..
- Getah dibahagian belakang..
- Sesuai utk size S - XL..
.
Harga RM65..
.
((free poslaju seluruh msia))
💖Corduroy Denim Skirt💖.. . 100% takyah iron, tak jarang & tak rimas dipakai! Kalau pakai dari pagi sampai ke malam pun tak melekit badan lah!.. . Ukuran: - Pinggang: stretchable 26-32inch (fit S-L) - Labuh: 40inch (fit height 155-170cm).. . Jenis pinggang: - Rata di bahagian depan, memang nampak kemas je bila pakai baju tuck in.. - Getah dibahagian belakang.. - Sesuai utk size S - XL.. . Harga RM65.. . ((free poslaju seluruh msia))
Worthington. Sz M,pinggang 72cm.P58cm. Sz xl pinggang 90cm P60cm. Bahan bodycon melar,tebal. Pinggang dilapisi karet .65.000 #rokbungabunga #rokcantik #rokmurah #bawahanbungabunga #rokbranded #bawahanbranded #rokbrandedmurah #jualrokmurah #skirtcantik #skirtbungabunga #skirtmurah
Assalamualaikum.. 😊 Selamat menyambut Hari Raya AidilFitri dan Maaf Zahir & Batin pada semua.. Dari kami di skirt_labuh_cantik... semoga berbahagia di hari lebaran ini.. 👋😄
Assalamualaikum.. 😊 Selamat menyambut Hari Raya AidilFitri dan Maaf Zahir & Batin pada semua.. Dari kami di skirt_labuh_cantik... semoga berbahagia di hari lebaran ini.. 👋😄
PALAZZO CREPE RESTOCK !
.
💰RM35 exclude postage
.
COMBO 3 PCS :
🔥RM99 SM , RM109 SS
.
Free size fit from S untill L
Mesurement :
Waist : 26 -42 inch
Length : 39 inch
Ukur lilit pinggul : 40 inch
Ukur lilit peha : 26 inch
.
Warna yg available :
____________________
✔Black
✔Cream
✔Maroon
✔Dark blue
✔Denim blue
✔Dusty pink
✔Light grey
✔Dark grey
✔Dark choc
✔Peach
✔Emerald
✔Soft purple
✔Light Brown
✔Off white
.
KELEBIHAN PALAZO CREPE IM !
________________________________
🌸cutting straight cut
🌸pocket dikedua dua belah seluar
🌸tak jarang
🌸white digalakkan pakai baju labuh
🌸stock limited sangat !
🌸boleh pakai raya ke-6
🌸Material poly crepe
🌸Sesuai 165 cm ke bawah
🌸Bahagian pinggang full getah
.
Nak tanya pape terus whatssap Fada nah,
📲 017-5492515
.
#setwardamalaysia #setwardababydoll #setwardamurah #setwardacantik #setwardabyhe #palazocrepebyhe #palazocrepemurah #palazocrepecantik #palazocrepemurah #palazobest #palazomurah #palazoselesa #bootcutpalazo #blouselawa #blousecantik #blouselabuh #blousemuslimah #blousecoveraurah #blousemalaysia #blousebyhe #cardiganlawa #cardigancantik #cardiganmurah #cardiganlabuh #cardiganpendek #skirtselesa #skirtcantik #skirtmurah #agentlcs #agentlcmurah #agentIyliaMalek
PALAZZO CREPE RESTOCK ! . 💰RM35 exclude postage . COMBO 3 PCS : 🔥RM99 SM , RM109 SS . Free size fit from S untill L Mesurement : Waist : 26 -42 inch Length : 39 inch Ukur lilit pinggul : 40 inch Ukur lilit peha : 26 inch . Warna yg available : ____________________ ✔Black ✔Cream ✔Maroon ✔Dark blue ✔Denim blue ✔Dusty pink ✔Light grey ✔Dark grey ✔Dark choc ✔Peach ✔Emerald ✔Soft purple ✔Light Brown ✔Off white . KELEBIHAN PALAZO CREPE IM ! ________________________________ 🌸cutting straight cut 🌸pocket dikedua dua belah seluar 🌸tak jarang 🌸white digalakkan pakai baju labuh 🌸stock limited sangat ! 🌸boleh pakai raya ke-6 🌸Material poly crepe 🌸Sesuai 165 cm ke bawah 🌸Bahagian pinggang full getah . Nak tanya pape terus whatssap Fada nah, 📲 017-5492515 . #setwardamalaysia  #setwardababydoll  #setwardamurah  #setwardacantik  #setwardabyhe  #palazocrepebyhe  #palazocrepemurah  #palazocrepecantik  #palazocrepemurah  #palazobest  #palazomurah  #palazoselesa  #bootcutpalazo  #blouselawa  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemuslimah  #blousecoveraurah  #blousemalaysia  #blousebyhe  #cardiganlawa  #cardigancantik  #cardiganmurah  #cardiganlabuh  #cardiganpendek  #skirtselesa  #skirtcantik  #skirtmurah  #agentlcs  #agentlcmurah  #agentIyliaMalek 
PALAZZO CREPE RESTOCK !
.
💰RM35 exclude postage
.
COMBO 3 PCS :
🔥RM99 SM , RM109 SS
.
Free size fit from S untill L
Mesurement :
Waist : 26 -42 inch
Length : 39 inch
Ukur lilit pinggul : 40 inch
Ukur lilit peha : 26 inch
.
Warna yg available :
____________________
✔Black
✔Cream
✔Maroon
✔Dark blue
✔Denim blue
✔Dusty pink
✔Light grey
✔Dark grey
✔Dark choc
✔Peach
✔Emerald
✔Soft purple
✔Light Brown
✔Off white
.
KELEBIHAN PALAZO CREPE IM !
________________________________
🌸cutting straight cut
🌸pocket dikedua dua belah seluar
🌸tak jarang
🌸white digalakkan pakai baju labuh
🌸stock limited sangat !
🌸boleh pakai raya ke-6
🌸Material poly crepe
🌸Sesuai 165 cm ke bawah
🌸Bahagian pinggang full getah
.
Nak tanya pape terus whatssap Fada nah,
📲 017-5492515
.
#setwardamalaysia #setwardababydoll #setwardamurah #setwardacantik #setwardabyhe #palazocrepebyhe #palazocrepemurah #palazocrepecantik #palazocrepemurah #palazobest #palazomurah #palazoselesa #bootcutpalazo #blouselawa #blousecantik #blouselabuh #blousemuslimah #blousecoveraurah #blousemalaysia #blousebyhe #cardiganlawa #cardigancantik #cardiganmurah #cardiganlabuh #cardiganpendek #skirtselesa #skirtcantik #skirtmurah #agentlcs #agentlcmurah #agentIyliaMalek
PALAZZO CREPE RESTOCK ! . 💰RM35 exclude postage . COMBO 3 PCS : 🔥RM99 SM , RM109 SS . Free size fit from S untill L Mesurement : Waist : 26 -42 inch Length : 39 inch Ukur lilit pinggul : 40 inch Ukur lilit peha : 26 inch . Warna yg available : ____________________ ✔Black ✔Cream ✔Maroon ✔Dark blue ✔Denim blue ✔Dusty pink ✔Light grey ✔Dark grey ✔Dark choc ✔Peach ✔Emerald ✔Soft purple ✔Light Brown ✔Off white . KELEBIHAN PALAZO CREPE IM ! ________________________________ 🌸cutting straight cut 🌸pocket dikedua dua belah seluar 🌸tak jarang 🌸white digalakkan pakai baju labuh 🌸stock limited sangat ! 🌸boleh pakai raya ke-6 🌸Material poly crepe 🌸Sesuai 165 cm ke bawah 🌸Bahagian pinggang full getah . Nak tanya pape terus whatssap Fada nah, 📲 017-5492515 . #setwardamalaysia  #setwardababydoll  #setwardamurah  #setwardacantik  #setwardabyhe  #palazocrepebyhe  #palazocrepemurah  #palazocrepecantik  #palazocrepemurah  #palazobest  #palazomurah  #palazoselesa  #bootcutpalazo  #blouselawa  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemuslimah  #blousecoveraurah  #blousemalaysia  #blousebyhe  #cardiganlawa  #cardigancantik  #cardiganmurah  #cardiganlabuh  #cardiganpendek  #skirtselesa  #skirtcantik  #skirtmurah  #agentlcs  #agentlcmurah  #agentIyliaMalek 
PALAZZO CREPE RESTOCK !
.
💰RM35 exclude postage
.
COMBO 3 PCS :
🔥RM99 SM , RM109 SS
.
Free size fit from S untill L
Mesurement :
Waist : 26 -42 inch
Length : 39 inch
Ukur lilit pinggul : 40 inch
Ukur lilit peha : 26 inch
.
Warna yg available :
____________________
✔Black
✔Cream
✔Maroon
✔Dark blue
✔Denim blue
✔Dusty pink
✔Light grey
✔Dark grey
✔Dark choc
✔Peach
✔Emerald
✔Soft purple
✔Light Brown
✔Off white
.
KELEBIHAN PALAZO CREPE IM !
________________________________
🌸cutting straight cut
🌸pocket dikedua dua belah seluar
🌸tak jarang
🌸white digalakkan pakai baju labuh
🌸stock limited sangat !
🌸boleh pakai raya ke-6
🌸Material poly crepe
🌸Sesuai 165 cm ke bawah
🌸Bahagian pinggang full getah
.
Nak tanya pape terus whatssap Fada nah,
📲 017-5492515
.
#setwardamalaysia #setwardababydoll #setwardamurah #setwardacantik #setwardabyhe #palazocrepebyhe #palazocrepemurah #palazocrepecantik #palazocrepemurah #palazobest #palazomurah #palazoselesa #bootcutpalazo #blouselawa #blousecantik #blouselabuh #blousemuslimah #blousecoveraurah #blousemalaysia #blousebyhe #cardiganlawa #cardigancantik #cardiganmurah #cardiganlabuh #cardiganpendek #skirtselesa #skirtcantik #skirtmurah #agentlcs #agentlcmurah #agentIyliaMalek
PALAZZO CREPE RESTOCK ! . 💰RM35 exclude postage . COMBO 3 PCS : 🔥RM99 SM , RM109 SS . Free size fit from S untill L Mesurement : Waist : 26 -42 inch Length : 39 inch Ukur lilit pinggul : 40 inch Ukur lilit peha : 26 inch . Warna yg available : ____________________ ✔Black ✔Cream ✔Maroon ✔Dark blue ✔Denim blue ✔Dusty pink ✔Light grey ✔Dark grey ✔Dark choc ✔Peach ✔Emerald ✔Soft purple ✔Light Brown ✔Off white . KELEBIHAN PALAZO CREPE IM ! ________________________________ 🌸cutting straight cut 🌸pocket dikedua dua belah seluar 🌸tak jarang 🌸white digalakkan pakai baju labuh 🌸stock limited sangat ! 🌸boleh pakai raya ke-6 🌸Material poly crepe 🌸Sesuai 165 cm ke bawah 🌸Bahagian pinggang full getah . Nak tanya pape terus whatssap Fada nah, 📲 017-5492515 . #setwardamalaysia  #setwardababydoll  #setwardamurah  #setwardacantik  #setwardabyhe  #palazocrepebyhe  #palazocrepemurah  #palazocrepecantik  #palazocrepemurah  #palazobest  #palazomurah  #palazoselesa  #bootcutpalazo  #blouselawa  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemuslimah  #blousecoveraurah  #blousemalaysia  #blousebyhe  #cardiganlawa  #cardigancantik  #cardiganmurah  #cardiganlabuh  #cardiganpendek  #skirtselesa  #skirtcantik  #skirtmurah  #agentlcs  #agentlcmurah  #agentIyliaMalek 
PALAZZO CREPE RESTOCK !
.
💰RM35 exclude postage
.
COMBO 3 PCS :
🔥RM99 SM , RM109 SS
.
Free size fit from S untill L
Mesurement :
Waist : 26 -42 inch
Length : 39 inch
Ukur lilit pinggul : 40 inch
Ukur lilit peha : 26 inch
.
Warna yg available :
____________________
✔Black
✔Cream
✔Maroon
✔Dark blue
✔Denim blue
✔Dusty pink
✔Light grey
✔Dark grey
✔Dark choc
✔Peach
✔Emerald
✔Soft purple
✔Light Brown
✔Off white
.
KELEBIHAN PALAZO CREPE IM !
________________________________
🌸cutting straight cut
🌸pocket dikedua dua belah seluar
🌸tak jarang
🌸white digalakkan pakai baju labuh
🌸stock limited sangat !
🌸boleh pakai raya ke-6
🌸Material poly crepe
🌸Sesuai 165 cm ke bawah
🌸Bahagian pinggang full getah
.
Nak tanya pape terus whatssap Fada nah,
📲 017-5492515
.
#setwardamalaysia #setwardababydoll #setwardamurah #setwardacantik #setwardabyhe #palazocrepebyhe #palazocrepemurah #palazocrepecantik #palazocrepemurah #palazobest #palazomurah #palazoselesa #bootcutpalazo #blouselawa #blousecantik #blouselabuh #blousemuslimah #blousecoveraurah #blousemalaysia #blousebyhe #cardiganlawa #cardigancantik #cardiganmurah #cardiganlabuh #cardiganpendek #skirtselesa #skirtcantik #skirtmurah #agentlcs #agentlcmurah #agentIyliaMalek
PALAZZO CREPE RESTOCK ! . 💰RM35 exclude postage . COMBO 3 PCS : 🔥RM99 SM , RM109 SS . Free size fit from S untill L Mesurement : Waist : 26 -42 inch Length : 39 inch Ukur lilit pinggul : 40 inch Ukur lilit peha : 26 inch . Warna yg available : ____________________ ✔Black ✔Cream ✔Maroon ✔Dark blue ✔Denim blue ✔Dusty pink ✔Light grey ✔Dark grey ✔Dark choc ✔Peach ✔Emerald ✔Soft purple ✔Light Brown ✔Off white . KELEBIHAN PALAZO CREPE IM ! ________________________________ 🌸cutting straight cut 🌸pocket dikedua dua belah seluar 🌸tak jarang 🌸white digalakkan pakai baju labuh 🌸stock limited sangat ! 🌸boleh pakai raya ke-6 🌸Material poly crepe 🌸Sesuai 165 cm ke bawah 🌸Bahagian pinggang full getah . Nak tanya pape terus whatssap Fada nah, 📲 017-5492515 . #setwardamalaysia  #setwardababydoll  #setwardamurah  #setwardacantik  #setwardabyhe  #palazocrepebyhe  #palazocrepemurah  #palazocrepecantik  #palazocrepemurah  #palazobest  #palazomurah  #palazoselesa  #bootcutpalazo  #blouselawa  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemuslimah  #blousecoveraurah  #blousemalaysia  #blousebyhe  #cardiganlawa  #cardigancantik  #cardiganmurah  #cardiganlabuh  #cardiganpendek  #skirtselesa  #skirtcantik  #skirtmurah  #agentlcs  #agentlcmurah  #agentIyliaMalek 
PALAZZO CREPE RESTOCK !
.
💰RM35 exclude postage
.
COMBO 3 PCS :
🔥RM99 SM , RM109 SS
.
Free size fit from S untill L
Mesurement :
Waist : 26 -42 inch
Length : 39 inch
Ukur lilit pinggul : 40 inch
Ukur lilit peha : 26 inch
.
Warna yg available :
____________________
✔Black
✔Cream
✔Maroon
✔Dark blue
✔Denim blue
✔Dusty pink
✔Light grey
✔Dark grey
✔Dark choc
✔Peach
✔Emerald
✔Soft purple
✔Light Brown
✔Off white
.
KELEBIHAN PALAZO CREPE IM !
________________________________
🌸cutting straight cut
🌸pocket dikedua dua belah seluar
🌸tak jarang
🌸white digalakkan pakai baju labuh
🌸stock limited sangat !
🌸boleh pakai raya ke-6
🌸Material poly crepe
🌸Sesuai 165 cm ke bawah
🌸Bahagian pinggang full getah
.
Nak tanya pape terus whatssap Fada nah,
📲 017-5492515
.
#setwardamalaysia #setwardababydoll #setwardamurah #setwardacantik #setwardabyhe #palazocrepebyhe #palazocrepemurah #palazocrepecantik #palazocrepemurah #palazobest #palazomurah #palazoselesa #bootcutpalazo #blouselawa #blousecantik #blouselabuh #blousemuslimah #blousecoveraurah #blousemalaysia #blousebyhe #cardiganlawa #cardigancantik #cardiganmurah #cardiganlabuh #cardiganpendek #skirtselesa #skirtcantik #skirtmurah #agentlcs #agentlcmurah #agentIyliaMalek
PALAZZO CREPE RESTOCK ! . 💰RM35 exclude postage . COMBO 3 PCS : 🔥RM99 SM , RM109 SS . Free size fit from S untill L Mesurement : Waist : 26 -42 inch Length : 39 inch Ukur lilit pinggul : 40 inch Ukur lilit peha : 26 inch . Warna yg available : ____________________ ✔Black ✔Cream ✔Maroon ✔Dark blue ✔Denim blue ✔Dusty pink ✔Light grey ✔Dark grey ✔Dark choc ✔Peach ✔Emerald ✔Soft purple ✔Light Brown ✔Off white . KELEBIHAN PALAZO CREPE IM ! ________________________________ 🌸cutting straight cut 🌸pocket dikedua dua belah seluar 🌸tak jarang 🌸white digalakkan pakai baju labuh 🌸stock limited sangat ! 🌸boleh pakai raya ke-6 🌸Material poly crepe 🌸Sesuai 165 cm ke bawah 🌸Bahagian pinggang full getah . Nak tanya pape terus whatssap Fada nah, 📲 017-5492515 . #setwardamalaysia  #setwardababydoll  #setwardamurah  #setwardacantik  #setwardabyhe  #palazocrepebyhe  #palazocrepemurah  #palazocrepecantik  #palazocrepemurah  #palazobest  #palazomurah  #palazoselesa  #bootcutpalazo  #blouselawa  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemuslimah  #blousecoveraurah  #blousemalaysia  #blousebyhe  #cardiganlawa  #cardigancantik  #cardiganmurah  #cardiganlabuh  #cardiganpendek  #skirtselesa  #skirtcantik  #skirtmurah  #agentlcs  #agentlcmurah  #agentIyliaMalek 
PALAZZO CREPE RESTOCK !
.
💰RM35 exclude postage
.
COMBO 3 PCS :
🔥RM99 SM , RM109 SS
.
Free size fit from S untill L
Mesurement :
Waist : 26 -42 inch
Length : 39 inch
Ukur lilit pinggul : 40 inch
Ukur lilit peha : 26 inch
.
Warna yg available :
____________________
✔Black
✔Cream
✔Maroon
✔Dark blue
✔Denim blue
✔Dusty pink
✔Light grey
✔Dark grey
✔Dark choc
✔Peach
✔Emerald
✔Soft purple
✔Light Brown
✔Off white
.
KELEBIHAN PALAZO CREPE IM !
________________________________
🌸cutting straight cut
🌸pocket dikedua dua belah seluar
🌸tak jarang
🌸white digalakkan pakai baju labuh
🌸stock limited sangat !
🌸boleh pakai raya ke-6
🌸Material poly crepe
🌸Sesuai 165 cm ke bawah
🌸Bahagian pinggang full getah
.
Nak tanya pape terus whatssap Fada nah,
📲 017-5492515
.
#setwardamalaysia #setwardababydoll #setwardamurah #setwardacantik #setwardabyhe #palazocrepebyhe #palazocrepemurah #palazocrepecantik #palazocrepemurah #palazobest #palazomurah #palazoselesa #bootcutpalazo #blouselawa #blousecantik #blouselabuh #blousemuslimah #blousecoveraurah #blousemalaysia #blousebyhe #cardiganlawa #cardigancantik #cardiganmurah #cardiganlabuh #cardiganpendek #skirtselesa #skirtcantik #skirtmurah #agentlcs #agentlcmurah #agentIyliaMalek
PALAZZO CREPE RESTOCK ! . 💰RM35 exclude postage . COMBO 3 PCS : 🔥RM99 SM , RM109 SS . Free size fit from S untill L Mesurement : Waist : 26 -42 inch Length : 39 inch Ukur lilit pinggul : 40 inch Ukur lilit peha : 26 inch . Warna yg available : ____________________ ✔Black ✔Cream ✔Maroon ✔Dark blue ✔Denim blue ✔Dusty pink ✔Light grey ✔Dark grey ✔Dark choc ✔Peach ✔Emerald ✔Soft purple ✔Light Brown ✔Off white . KELEBIHAN PALAZO CREPE IM ! ________________________________ 🌸cutting straight cut 🌸pocket dikedua dua belah seluar 🌸tak jarang 🌸white digalakkan pakai baju labuh 🌸stock limited sangat ! 🌸boleh pakai raya ke-6 🌸Material poly crepe 🌸Sesuai 165 cm ke bawah 🌸Bahagian pinggang full getah . Nak tanya pape terus whatssap Fada nah, 📲 017-5492515 . #setwardamalaysia  #setwardababydoll  #setwardamurah  #setwardacantik  #setwardabyhe  #palazocrepebyhe  #palazocrepemurah  #palazocrepecantik  #palazocrepemurah  #palazobest  #palazomurah  #palazoselesa  #bootcutpalazo  #blouselawa  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemuslimah  #blousecoveraurah  #blousemalaysia  #blousebyhe  #cardiganlawa  #cardigancantik  #cardiganmurah  #cardiganlabuh  #cardiganpendek  #skirtselesa  #skirtcantik  #skirtmurah  #agentlcs  #agentlcmurah  #agentIyliaMalek 
PALAZZO CREPE RESTOCK !
.
💰RM35 exclude postage
.
COMBO 3 PCS :
🔥RM99 SM , RM109 SS
.
Free size fit from S untill L
Mesurement :
Waist : 26 -42 inch
Length : 39 inch
Ukur lilit pinggul : 40 inch
Ukur lilit peha : 26 inch
.
Warna yg available :
____________________
✔Black
✔Cream
✔Maroon
✔Dark blue
✔Denim blue
✔Dusty pink
✔Light grey
✔Dark grey
✔Dark choc
✔Peach
✔Emerald
✔Soft purple
✔Light Brown
✔Off white
.
KELEBIHAN PALAZO CREPE IM !
________________________________
🌸cutting straight cut
🌸pocket dikedua dua belah seluar
🌸tak jarang
🌸white digalakkan pakai baju labuh
🌸stock limited sangat !
🌸boleh pakai raya ke-6
🌸Material poly crepe
🌸Sesuai 165 cm ke bawah
🌸Bahagian pinggang full getah
.
Nak tanya pape terus whatssap Fada nah,
📲 017-5492515
.
#setwardamalaysia #setwardababydoll #setwardamurah #setwardacantik #setwardabyhe #palazocrepebyhe #palazocrepemurah #palazocrepecantik #palazocrepemurah #palazobest #palazomurah #palazoselesa #bootcutpalazo #blouselawa #blousecantik #blouselabuh #blousemuslimah #blousecoveraurah #blousemalaysia #blousebyhe #cardiganlawa #cardigancantik #cardiganmurah #cardiganlabuh #cardiganpendek #skirtselesa #skirtcantik #skirtmurah #agentlcs #agentlcmurah #agentIyliaMalek
PALAZZO CREPE RESTOCK ! . 💰RM35 exclude postage . COMBO 3 PCS : 🔥RM99 SM , RM109 SS . Free size fit from S untill L Mesurement : Waist : 26 -42 inch Length : 39 inch Ukur lilit pinggul : 40 inch Ukur lilit peha : 26 inch . Warna yg available : ____________________ ✔Black ✔Cream ✔Maroon ✔Dark blue ✔Denim blue ✔Dusty pink ✔Light grey ✔Dark grey ✔Dark choc ✔Peach ✔Emerald ✔Soft purple ✔Light Brown ✔Off white . KELEBIHAN PALAZO CREPE IM ! ________________________________ 🌸cutting straight cut 🌸pocket dikedua dua belah seluar 🌸tak jarang 🌸white digalakkan pakai baju labuh 🌸stock limited sangat ! 🌸boleh pakai raya ke-6 🌸Material poly crepe 🌸Sesuai 165 cm ke bawah 🌸Bahagian pinggang full getah . Nak tanya pape terus whatssap Fada nah, 📲 017-5492515 . #setwardamalaysia  #setwardababydoll  #setwardamurah  #setwardacantik  #setwardabyhe  #palazocrepebyhe  #palazocrepemurah  #palazocrepecantik  #palazocrepemurah  #palazobest  #palazomurah  #palazoselesa  #bootcutpalazo  #blouselawa  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemuslimah  #blousecoveraurah  #blousemalaysia  #blousebyhe  #cardiganlawa  #cardigancantik  #cardiganmurah  #cardiganlabuh  #cardiganpendek  #skirtselesa  #skirtcantik  #skirtmurah  #agentlcs  #agentlcmurah  #agentIyliaMalek 
PALAZZO CREPE RESTOCK !
.
💰RM35 exclude postage
.
COMBO 3 PCS :
🔥RM99 SM , RM109 SS
.
Free size fit from S untill L
Mesurement :
Waist : 26 -42 inch
Length : 39 inch
Ukur lilit pinggul : 40 inch
Ukur lilit peha : 26 inch
.
Warna yg available :
____________________
✔Black
✔Cream
✔Maroon
✔Dark blue
✔Denim blue
✔Dusty pink
✔Light grey
✔Dark grey
✔Dark choc
✔Peach
✔Emerald
✔Soft purple
✔Light Brown
✔Off white
.
KELEBIHAN PALAZO CREPE IM !
________________________________
🌸cutting straight cut
🌸pocket dikedua dua belah seluar
🌸tak jarang
🌸white digalakkan pakai baju labuh
🌸stock limited sangat !
🌸boleh pakai raya ke-6
🌸Material poly crepe
🌸Sesuai 165 cm ke bawah
🌸Bahagian pinggang full getah
.
Nak tanya pape terus whatssap Fada nah,
📲 017-5492515
.
#setwardamalaysia #setwardababydoll #setwardamurah #setwardacantik #setwardabyhe #palazocrepebyhe #palazocrepemurah #palazocrepecantik #palazocrepemurah #palazobest #palazomurah #palazoselesa #bootcutpalazo #blouselawa #blousecantik #blouselabuh #blousemuslimah #blousecoveraurah #blousemalaysia #blousebyhe #cardiganlawa #cardigancantik #cardiganmurah #cardiganlabuh #cardiganpendek #skirtselesa #skirtcantik #skirtmurah #agentlcs #agentlcmurah #agentIyliaMalek
PALAZZO CREPE RESTOCK ! . 💰RM35 exclude postage . COMBO 3 PCS : 🔥RM99 SM , RM109 SS . Free size fit from S untill L Mesurement : Waist : 26 -42 inch Length : 39 inch Ukur lilit pinggul : 40 inch Ukur lilit peha : 26 inch . Warna yg available : ____________________ ✔Black ✔Cream ✔Maroon ✔Dark blue ✔Denim blue ✔Dusty pink ✔Light grey ✔Dark grey ✔Dark choc ✔Peach ✔Emerald ✔Soft purple ✔Light Brown ✔Off white . KELEBIHAN PALAZO CREPE IM ! ________________________________ 🌸cutting straight cut 🌸pocket dikedua dua belah seluar 🌸tak jarang 🌸white digalakkan pakai baju labuh 🌸stock limited sangat ! 🌸boleh pakai raya ke-6 🌸Material poly crepe 🌸Sesuai 165 cm ke bawah 🌸Bahagian pinggang full getah . Nak tanya pape terus whatssap Fada nah, 📲 017-5492515 . #setwardamalaysia  #setwardababydoll  #setwardamurah  #setwardacantik  #setwardabyhe  #palazocrepebyhe  #palazocrepemurah  #palazocrepecantik  #palazocrepemurah  #palazobest  #palazomurah  #palazoselesa  #bootcutpalazo  #blouselawa  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemuslimah  #blousecoveraurah  #blousemalaysia  #blousebyhe  #cardiganlawa  #cardigancantik  #cardiganmurah  #cardiganlabuh  #cardiganpendek  #skirtselesa  #skirtcantik  #skirtmurah  #agentlcs  #agentlcmurah  #agentIyliaMalek 
PALAZZO CREPE RESTOCK !
.
💰RM35 exclude postage
.
COMBO 3 PCS :
🔥RM99 SM , RM109 SS
.
Free size fit from S untill L
Mesurement :
Waist : 26 -42 inch
Length : 39 inch
Ukur lilit pinggul : 40 inch
Ukur lilit peha : 26 inch
.
Warna yg available :
____________________
✔Black
✔Cream
✔Maroon
✔Dark blue
✔Denim blue
✔Dusty pink
✔Light grey
✔Dark grey
✔Dark choc
✔Peach
✔Emerald
✔Soft purple
✔Light Brown
✔Off white
.
KELEBIHAN PALAZO CREPE IM !
________________________________
🌸cutting straight cut
🌸pocket dikedua dua belah seluar
🌸tak jarang
🌸white digalakkan pakai baju labuh
🌸stock limited sangat !
🌸boleh pakai raya ke-6
🌸Material poly crepe
🌸Sesuai 165 cm ke bawah
🌸Bahagian pinggang full getah
.
Nak tanya pape terus whatssap Fada nah,
📲 017-5492515
.
#setwardamalaysia #setwardababydoll #setwardamurah #setwardacantik #setwardabyhe #palazocrepebyhe #palazocrepemurah #palazocrepecantik #palazocrepemurah #palazobest #palazomurah #palazoselesa #bootcutpalazo #blouselawa #blousecantik #blouselabuh #blousemuslimah #blousecoveraurah #blousemalaysia #blousebyhe #cardiganlawa #cardigancantik #cardiganmurah #cardiganlabuh #cardiganpendek #skirtselesa #skirtcantik #skirtmurah #agentlcs #agentlcmurah #agentIyliaMalek
PALAZZO CREPE RESTOCK ! . 💰RM35 exclude postage . COMBO 3 PCS : 🔥RM99 SM , RM109 SS . Free size fit from S untill L Mesurement : Waist : 26 -42 inch Length : 39 inch Ukur lilit pinggul : 40 inch Ukur lilit peha : 26 inch . Warna yg available : ____________________ ✔Black ✔Cream ✔Maroon ✔Dark blue ✔Denim blue ✔Dusty pink ✔Light grey ✔Dark grey ✔Dark choc ✔Peach ✔Emerald ✔Soft purple ✔Light Brown ✔Off white . KELEBIHAN PALAZO CREPE IM ! ________________________________ 🌸cutting straight cut 🌸pocket dikedua dua belah seluar 🌸tak jarang 🌸white digalakkan pakai baju labuh 🌸stock limited sangat ! 🌸boleh pakai raya ke-6 🌸Material poly crepe 🌸Sesuai 165 cm ke bawah 🌸Bahagian pinggang full getah . Nak tanya pape terus whatssap Fada nah, 📲 017-5492515 . #setwardamalaysia  #setwardababydoll  #setwardamurah  #setwardacantik  #setwardabyhe  #palazocrepebyhe  #palazocrepemurah  #palazocrepecantik  #palazocrepemurah  #palazobest  #palazomurah  #palazoselesa  #bootcutpalazo  #blouselawa  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemuslimah  #blousecoveraurah  #blousemalaysia  #blousebyhe  #cardiganlawa  #cardigancantik  #cardiganmurah  #cardiganlabuh  #cardiganpendek  #skirtselesa  #skirtcantik  #skirtmurah  #agentlcs  #agentlcmurah  #agentIyliaMalek 
PALAZZO CREPE RESTOCK !
.
💰RM35 exclude postage
.
COMBO 3 PCS :
🔥RM99 SM , RM109 SS
.
Free size fit from S untill L
Mesurement :
Waist : 26 -42 inch
Length : 39 inch
Ukur lilit pinggul : 40 inch
Ukur lilit peha : 26 inch
.
Warna yg available :
____________________
✔Black
✔Cream
✔Maroon
✔Dark blue
✔Denim blue
✔Dusty pink
✔Light grey
✔Dark grey
✔Dark choc
✔Peach
✔Emerald
✔Soft purple
✔Light Brown
✔Off white
.
KELEBIHAN PALAZO CREPE IM !
________________________________
🌸cutting straight cut
🌸pocket dikedua dua belah seluar
🌸tak jarang
🌸white digalakkan pakai baju labuh
🌸stock limited sangat !
🌸boleh pakai raya ke-6
🌸Material poly crepe
🌸Sesuai 165 cm ke bawah
🌸Bahagian pinggang full getah
.
Nak tanya pape terus whatssap Fada nah,
📲 017-5492515
.
#setwardamalaysia #setwardababydoll #setwardamurah #setwardacantik #setwardabyhe #palazocrepebyhe #palazocrepemurah #palazocrepecantik #palazocrepemurah #palazobest #palazomurah #palazoselesa #bootcutpalazo #blouselawa #blousecantik #blouselabuh #blousemuslimah #blousecoveraurah #blousemalaysia #blousebyhe #cardiganlawa #cardigancantik #cardiganmurah #cardiganlabuh #cardiganpendek #skirtselesa #skirtcantik #skirtmurah #agentlcs #agentlcmurah #agentIyliaMalek
PALAZZO CREPE RESTOCK ! . 💰RM35 exclude postage . COMBO 3 PCS : 🔥RM99 SM , RM109 SS . Free size fit from S untill L Mesurement : Waist : 26 -42 inch Length : 39 inch Ukur lilit pinggul : 40 inch Ukur lilit peha : 26 inch . Warna yg available : ____________________ ✔Black ✔Cream ✔Maroon ✔Dark blue ✔Denim blue ✔Dusty pink ✔Light grey ✔Dark grey ✔Dark choc ✔Peach ✔Emerald ✔Soft purple ✔Light Brown ✔Off white . KELEBIHAN PALAZO CREPE IM ! ________________________________ 🌸cutting straight cut 🌸pocket dikedua dua belah seluar 🌸tak jarang 🌸white digalakkan pakai baju labuh 🌸stock limited sangat ! 🌸boleh pakai raya ke-6 🌸Material poly crepe 🌸Sesuai 165 cm ke bawah 🌸Bahagian pinggang full getah . Nak tanya pape terus whatssap Fada nah, 📲 017-5492515 . #setwardamalaysia  #setwardababydoll  #setwardamurah  #setwardacantik  #setwardabyhe  #palazocrepebyhe  #palazocrepemurah  #palazocrepecantik  #palazocrepemurah  #palazobest  #palazomurah  #palazoselesa  #bootcutpalazo  #blouselawa  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemuslimah  #blousecoveraurah  #blousemalaysia  #blousebyhe  #cardiganlawa  #cardigancantik  #cardiganmurah  #cardiganlabuh  #cardiganpendek  #skirtselesa  #skirtcantik  #skirtmurah  #agentlcs  #agentlcmurah  #agentIyliaMalek 
PALAZZO CREPE RESTOCK !
.
💰RM35 exclude postage
.
COMBO 3 PCS :
🔥RM99 SM , RM109 SS
.
Free size fit from S untill L
Mesurement :
Waist : 26 -42 inch
Length : 39 inch
Ukur lilit pinggul : 40 inch
Ukur lilit peha : 26 inch
.
Warna yg available :
____________________
✔Black
✔Cream
✔Maroon
✔Dark blue
✔Denim blue
✔Dusty pink
✔Light grey
✔Dark grey
✔Dark choc
✔Peach
✔Emerald
✔Soft purple
✔Light Brown
✔Off white
.
KELEBIHAN PALAZO CREPE IM !
________________________________
🌸cutting straight cut
🌸pocket dikedua dua belah seluar
🌸tak jarang
🌸white digalakkan pakai baju labuh
🌸stock limited sangat !
🌸boleh pakai raya ke-6
🌸Material poly crepe
🌸Sesuai 165 cm ke bawah
🌸Bahagian pinggang full getah
.
Nak tanya pape terus whatssap Fada nah,
📲 017-5492515
.
#setwardamalaysia #setwardababydoll #setwardamurah #setwardacantik #setwardabyhe #palazocrepebyhe #palazocrepemurah #palazocrepecantik #palazocrepemurah #palazobest #palazomurah #palazoselesa #bootcutpalazo #blouselawa #blousecantik #blouselabuh #blousemuslimah #blousecoveraurah #blousemalaysia #blousebyhe #cardiganlawa #cardigancantik #cardiganmurah #cardiganlabuh #cardiganpendek #skirtselesa #skirtcantik #skirtmurah #agentlcs #agentlcmurah #agentIyliaMalek
PALAZZO CREPE RESTOCK ! . 💰RM35 exclude postage . COMBO 3 PCS : 🔥RM99 SM , RM109 SS . Free size fit from S untill L Mesurement : Waist : 26 -42 inch Length : 39 inch Ukur lilit pinggul : 40 inch Ukur lilit peha : 26 inch . Warna yg available : ____________________ ✔Black ✔Cream ✔Maroon ✔Dark blue ✔Denim blue ✔Dusty pink ✔Light grey ✔Dark grey ✔Dark choc ✔Peach ✔Emerald ✔Soft purple ✔Light Brown ✔Off white . KELEBIHAN PALAZO CREPE IM ! ________________________________ 🌸cutting straight cut 🌸pocket dikedua dua belah seluar 🌸tak jarang 🌸white digalakkan pakai baju labuh 🌸stock limited sangat ! 🌸boleh pakai raya ke-6 🌸Material poly crepe 🌸Sesuai 165 cm ke bawah 🌸Bahagian pinggang full getah . Nak tanya pape terus whatssap Fada nah, 📲 017-5492515 . #setwardamalaysia  #setwardababydoll  #setwardamurah  #setwardacantik  #setwardabyhe  #palazocrepebyhe  #palazocrepemurah  #palazocrepecantik  #palazocrepemurah  #palazobest  #palazomurah  #palazoselesa  #bootcutpalazo  #blouselawa  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemuslimah  #blousecoveraurah  #blousemalaysia  #blousebyhe  #cardiganlawa  #cardigancantik  #cardiganmurah  #cardiganlabuh  #cardiganpendek  #skirtselesa  #skirtcantik  #skirtmurah  #agentlcs  #agentlcmurah  #agentIyliaMalek 
PALAZZO CREPE RESTOCK !
.
💰RM35 exclude postage
.
COMBO 3 PCS :
🔥RM99 SM , RM109 SS
.
Free size fit from S untill L
Mesurement :
Waist : 26 -42 inch
Length : 39 inch
Ukur lilit pinggul : 40 inch
Ukur lilit peha : 26 inch
.
Warna yg available :
____________________
✔Black
✔Cream
✔Maroon
✔Dark blue
✔Denim blue
✔Dusty pink
✔Light grey
✔Dark grey
✔Dark choc
✔Peach
✔Emerald
✔Soft purple
✔Light Brown
✔Off white
.
KELEBIHAN PALAZO CREPE IM !
________________________________
🌸cutting straight cut
🌸pocket dikedua dua belah seluar
🌸tak jarang
🌸white digalakkan pakai baju labuh
🌸stock limited sangat !
🌸boleh pakai raya ke-6
🌸Material poly crepe
🌸Sesuai 165 cm ke bawah
🌸Bahagian pinggang full getah
.
Nak tanya pape terus whatssap Fada nah,
📲 017-5492515
.
#setwardamalaysia #setwardababydoll #setwardamurah #setwardacantik #setwardabyhe #palazocrepebyhe #palazocrepemurah #palazocrepecantik #palazocrepemurah #palazobest #palazomurah #palazoselesa #bootcutpalazo #blouselawa #blousecantik #blouselabuh #blousemuslimah #blousecoveraurah #blousemalaysia #blousebyhe #cardiganlawa #cardigancantik #cardiganmurah #cardiganlabuh #cardiganpendek #skirtselesa #skirtcantik #skirtmurah #agentlcs #agentlcmurah #agentIyliaMalek
PALAZZO CREPE RESTOCK ! . 💰RM35 exclude postage . COMBO 3 PCS : 🔥RM99 SM , RM109 SS . Free size fit from S untill L Mesurement : Waist : 26 -42 inch Length : 39 inch Ukur lilit pinggul : 40 inch Ukur lilit peha : 26 inch . Warna yg available : ____________________ ✔Black ✔Cream ✔Maroon ✔Dark blue ✔Denim blue ✔Dusty pink ✔Light grey ✔Dark grey ✔Dark choc ✔Peach ✔Emerald ✔Soft purple ✔Light Brown ✔Off white . KELEBIHAN PALAZO CREPE IM ! ________________________________ 🌸cutting straight cut 🌸pocket dikedua dua belah seluar 🌸tak jarang 🌸white digalakkan pakai baju labuh 🌸stock limited sangat ! 🌸boleh pakai raya ke-6 🌸Material poly crepe 🌸Sesuai 165 cm ke bawah 🌸Bahagian pinggang full getah . Nak tanya pape terus whatssap Fada nah, 📲 017-5492515 . #setwardamalaysia  #setwardababydoll  #setwardamurah  #setwardacantik  #setwardabyhe  #palazocrepebyhe  #palazocrepemurah  #palazocrepecantik  #palazocrepemurah  #palazobest  #palazomurah  #palazoselesa  #bootcutpalazo  #blouselawa  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemuslimah  #blousecoveraurah  #blousemalaysia  #blousebyhe  #cardiganlawa  #cardigancantik  #cardiganmurah  #cardiganlabuh  #cardiganpendek  #skirtselesa  #skirtcantik  #skirtmurah  #agentlcs  #agentlcmurah  #agentIyliaMalek 
PALAZZO CREPE RESTOCK !
.
💰RM35 exclude postage
.
COMBO 3 PCS :
🔥RM99 SM , RM109 SS
.
Free size fit from S untill L
Mesurement :
Waist : 26 -42 inch
Length : 39 inch
Ukur lilit pinggul : 40 inch
Ukur lilit peha : 26 inch
.
Warna yg available :
____________________
✔Black
✔Cream
✔Maroon
✔Dark blue
✔Denim blue
✔Dusty pink
✔Light grey
✔Dark grey
✔Dark choc
✔Peach
✔Emerald
✔Soft purple
✔Light Brown
✔Off white
.
KELEBIHAN PALAZO CREPE IM !
________________________________
🌸cutting straight cut
🌸pocket dikedua dua belah seluar
🌸tak jarang
🌸white digalakkan pakai baju labuh
🌸stock limited sangat !
🌸boleh pakai raya ke-6
🌸Material poly crepe
🌸Sesuai 165 cm ke bawah
🌸Bahagian pinggang full getah
.
Nak tanya pape terus whatssap Fada nah,
📲 017-5492515
.
#setwardamalaysia #setwardababydoll #setwardamurah #setwardacantik #setwardabyhe #palazocrepebyhe #palazocrepemurah #palazocrepecantik #palazocrepemurah #palazobest #palazomurah #palazoselesa #bootcutpalazo #blouselawa #blousecantik #blouselabuh #blousemuslimah #blousecoveraurah #blousemalaysia #blousebyhe #cardiganlawa #cardigancantik #cardiganmurah #cardiganlabuh #cardiganpendek #skirtselesa #skirtcantik #skirtmurah #agentlcs #agentlcmurah #agentIyliaMalek
PALAZZO CREPE RESTOCK ! . 💰RM35 exclude postage . COMBO 3 PCS : 🔥RM99 SM , RM109 SS . Free size fit from S untill L Mesurement : Waist : 26 -42 inch Length : 39 inch Ukur lilit pinggul : 40 inch Ukur lilit peha : 26 inch . Warna yg available : ____________________ ✔Black ✔Cream ✔Maroon ✔Dark blue ✔Denim blue ✔Dusty pink ✔Light grey ✔Dark grey ✔Dark choc ✔Peach ✔Emerald ✔Soft purple ✔Light Brown ✔Off white . KELEBIHAN PALAZO CREPE IM ! ________________________________ 🌸cutting straight cut 🌸pocket dikedua dua belah seluar 🌸tak jarang 🌸white digalakkan pakai baju labuh 🌸stock limited sangat ! 🌸boleh pakai raya ke-6 🌸Material poly crepe 🌸Sesuai 165 cm ke bawah 🌸Bahagian pinggang full getah . Nak tanya pape terus whatssap Fada nah, 📲 017-5492515 . #setwardamalaysia  #setwardababydoll  #setwardamurah  #setwardacantik  #setwardabyhe  #palazocrepebyhe  #palazocrepemurah  #palazocrepecantik  #palazocrepemurah  #palazobest  #palazomurah  #palazoselesa  #bootcutpalazo  #blouselawa  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemuslimah  #blousecoveraurah  #blousemalaysia  #blousebyhe  #cardiganlawa  #cardigancantik  #cardiganmurah  #cardiganlabuh  #cardiganpendek  #skirtselesa  #skirtcantik  #skirtmurah  #agentlcs  #agentlcmurah  #agentIyliaMalek 
PALAZZO CREPE RESTOCK !
.
💰RM35 exclude postage
.
COMBO 3 PCS :
🔥RM99 SM , RM109 SS
.
Free size fit from S untill L
Mesurement :
Waist : 26 -42 inch
Length : 39 inch
Ukur lilit pinggul : 40 inch
Ukur lilit peha : 26 inch
.
Warna yg available :
____________________
✔Black
✔Cream
✔Maroon
✔Dark blue
✔Denim blue
✔Dusty pink
✔Light grey
✔Dark grey
✔Dark choc
✔Peach
✔Emerald
✔Soft purple
✔Light Brown
✔Off white
.
KELEBIHAN PALAZO CREPE IM !
________________________________
🌸cutting straight cut
🌸pocket dikedua dua belah seluar
🌸tak jarang
🌸white digalakkan pakai baju labuh
🌸stock limited sangat !
🌸boleh pakai raya ke-6
🌸Material poly crepe
🌸Sesuai 165 cm ke bawah
🌸Bahagian pinggang full getah
.
Nak tanya pape terus whatssap Fada nah,
📲 017-5492515
.
#setwardamalaysia #setwardababydoll #setwardamurah #setwardacantik #setwardabyhe #palazocrepebyhe #palazocrepemurah #palazocrepecantik #palazocrepemurah #palazobest #palazomurah #palazoselesa #bootcutpalazo #blouselawa #blousecantik #blouselabuh #blousemuslimah #blousecoveraurah #blousemalaysia #blousebyhe #cardiganlawa #cardigancantik #cardiganmurah #cardiganlabuh #cardiganpendek #skirtselesa #skirtcantik #skirtmurah #agentlcs #agentlcmurah #agentIyliaMalek
PALAZZO CREPE RESTOCK ! . 💰RM35 exclude postage . COMBO 3 PCS : 🔥RM99 SM , RM109 SS . Free size fit from S untill L Mesurement : Waist : 26 -42 inch Length : 39 inch Ukur lilit pinggul : 40 inch Ukur lilit peha : 26 inch . Warna yg available : ____________________ ✔Black ✔Cream ✔Maroon ✔Dark blue ✔Denim blue ✔Dusty pink ✔Light grey ✔Dark grey ✔Dark choc ✔Peach ✔Emerald ✔Soft purple ✔Light Brown ✔Off white . KELEBIHAN PALAZO CREPE IM ! ________________________________ 🌸cutting straight cut 🌸pocket dikedua dua belah seluar 🌸tak jarang 🌸white digalakkan pakai baju labuh 🌸stock limited sangat ! 🌸boleh pakai raya ke-6 🌸Material poly crepe 🌸Sesuai 165 cm ke bawah 🌸Bahagian pinggang full getah . Nak tanya pape terus whatssap Fada nah, 📲 017-5492515 . #setwardamalaysia  #setwardababydoll  #setwardamurah  #setwardacantik  #setwardabyhe  #palazocrepebyhe  #palazocrepemurah  #palazocrepecantik  #palazocrepemurah  #palazobest  #palazomurah  #palazoselesa  #bootcutpalazo  #blouselawa  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemuslimah  #blousecoveraurah  #blousemalaysia  #blousebyhe  #cardiganlawa  #cardigancantik  #cardiganmurah  #cardiganlabuh  #cardiganpendek  #skirtselesa  #skirtcantik  #skirtmurah  #agentlcs  #agentlcmurah  #agentIyliaMalek 
PALAZZO CREPE RESTOCK !
.
💰RM35 exclude postage
.
COMBO 3 PCS :
🔥RM99 SM , RM109 SS
.
Free size fit from S untill L
Mesurement :
Waist : 26 -42 inch
Length : 39 inch
Ukur lilit pinggul : 40 inch
Ukur lilit peha : 26 inch
.
Warna yg available :
____________________
✔Black
✔Cream
✔Maroon
✔Dark blue
✔Denim blue
✔Dusty pink
✔Light grey
✔Dark grey
✔Dark choc
✔Peach
✔Emerald
✔Soft purple
✔Light Brown
✔Off white
.
KELEBIHAN PALAZO CREPE IM !
_________________________________
🌸cutting straight cut
🌸pocket dikedua dua belah seluar
🌸tak jarang
🌸white digalakkan pakai baju labuh
🌸stock limited sangat !
🌸boleh pakai raya ke-6
🌸Material poly crepe
🌸Sesuai 165 cm ke bawah
🌸Bahagian pinggang full getah
.
Nak tanya pape terus whatssap Fada nah,
📲 017-5492515
.
#setwardamalaysia #setwardababydoll #setwardamurah #setwardacantik #setwardabyhe #palazocrepebyhe #palazocrepemurah #palazocrepecantik #palazocrepemurah #palazobest #palazomurah #palazoselesa #bootcutpalazo #blouselawa #blousecantik #blouselabuh #blousemuslimah #blousecoveraurah #blousemalaysia #blousebyhe #cardiganlawa #cardigancantik #cardiganmurah #cardiganlabuh #cardiganpendek #skirtselesa #skirtcantik #skirtmurah #agentlcs #agentlcmurah #agentIyliaMalek
PALAZZO CREPE RESTOCK ! . 💰RM35 exclude postage . COMBO 3 PCS : 🔥RM99 SM , RM109 SS . Free size fit from S untill L Mesurement : Waist : 26 -42 inch Length : 39 inch Ukur lilit pinggul : 40 inch Ukur lilit peha : 26 inch . Warna yg available : ____________________ ✔Black ✔Cream ✔Maroon ✔Dark blue ✔Denim blue ✔Dusty pink ✔Light grey ✔Dark grey ✔Dark choc ✔Peach ✔Emerald ✔Soft purple ✔Light Brown ✔Off white . KELEBIHAN PALAZO CREPE IM ! _________________________________ 🌸cutting straight cut 🌸pocket dikedua dua belah seluar 🌸tak jarang 🌸white digalakkan pakai baju labuh 🌸stock limited sangat ! 🌸boleh pakai raya ke-6 🌸Material poly crepe 🌸Sesuai 165 cm ke bawah 🌸Bahagian pinggang full getah . Nak tanya pape terus whatssap Fada nah, 📲 017-5492515 . #setwardamalaysia  #setwardababydoll  #setwardamurah  #setwardacantik  #setwardabyhe  #palazocrepebyhe  #palazocrepemurah  #palazocrepecantik  #palazocrepemurah  #palazobest  #palazomurah  #palazoselesa  #bootcutpalazo  #blouselawa  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemuslimah  #blousecoveraurah  #blousemalaysia  #blousebyhe  #cardiganlawa  #cardigancantik  #cardiganmurah  #cardiganlabuh  #cardiganpendek  #skirtselesa  #skirtcantik  #skirtmurah  #agentlcs  #agentlcmurah  #agentIyliaMalek 
STILLA SKIRT
Material: Cotton polyesters.
Harga: RM50 termasuk pos•
NP: RM 65 termasuk pos•

Whtsap 01126913895 untuk sebarang pertanyaan dan pembelian.
.

#skirtcantik #skirtmurah #malaysia #indonesia
STILLA SKIRT Material: Cotton polyesters. Harga: RM50 termasuk pos• NP: RM 65 termasuk pos• Whtsap 01126913895 untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. . #skirtcantik  #skirtmurah  #malaysia  #indonesia 
Assalamualaikum... 😊 meh kita layan gambar feedback dari customer skirt kembang adior ni... nampak cantik sgtt flowy dia jatuh... 😘 tq dear! Haaa... sis yg gorgeous ni beli skirt satin silk colour magenta.. 😄 mmg x jarang, xperlu kain dalam dah.. 💖..
.
🌹Skirt Satin Silk🌹..
.
🌹 Skirt guna 7 meter fabrik high quality (6 meter kain kat  luar dan 1 meter kain dalam)..
🌹 Skirt ada kain dalam utk serap peluh.. dan utk muslimah syariah compliance..
🌹 Material satin silk tak mudah renyuk and senang digosok..
🌹 Datang bersama pilihan warna yg menarik (fairytale concept)..
🌹 Material satin silk ni mmg the best ever produced for Adior Skirt sebb satin silk material yg sgt2 flowy utk dijadikan skirt kembang. Sesuai dgn tema princess..
🌹 Terdpt dlm FREESIZE, PLUSSIZE & XXL..
.
ps : next postage 3hb julai 2017 😉
Assalamualaikum... 😊 meh kita layan gambar feedback dari customer skirt kembang adior ni... nampak cantik sgtt flowy dia jatuh... 😘 tq dear! Haaa... sis yg gorgeous ni beli skirt satin silk colour magenta.. 😄 mmg x jarang, xperlu kain dalam dah.. 💖.. . 🌹Skirt Satin Silk🌹.. . 🌹 Skirt guna 7 meter fabrik high quality (6 meter kain kat  luar dan 1 meter kain dalam).. 🌹 Skirt ada kain dalam utk serap peluh.. dan utk muslimah syariah compliance.. 🌹 Material satin silk tak mudah renyuk and senang digosok.. 🌹 Datang bersama pilihan warna yg menarik (fairytale concept).. 🌹 Material satin silk ni mmg the best ever produced for Adior Skirt sebb satin silk material yg sgt2 flowy utk dijadikan skirt kembang. Sesuai dgn tema princess.. 🌹 Terdpt dlm FREESIZE, PLUSSIZE & XXL.. . ps : next postage 3hb julai 2017 😉
Maria pleated jubah🌸
.
Normal price rm139
Sale price rm119
Buy 2, rm109 each😎
.
Sale price hanya 23June shaja !
Bayar harini, pos lepas raya💝
Maria pleated jubah🌸 . Normal price rm139 Sale price rm119 Buy 2, rm109 each😎 . Sale price hanya 23June shaja ! Bayar harini, pos lepas raya💝
Maria pleated jubah🌸
.
Normal price rm139
Sale price rm119
Buy 2, rm109 each😎
.
Sale price hanya 23June shaja !
Bayar harini, pos lepas raya💝
Maria pleated jubah🌸 . Normal price rm139 Sale price rm119 Buy 2, rm109 each😎 . Sale price hanya 23June shaja ! Bayar harini, pos lepas raya💝
Maria pleated jubah🌸
.
Normal price rm139
Sale price rm119
Buy 2, rm109 each😎
.
Sale price hanya 23June shaja !
Bayar harini, pos lepas raya💝
Maria pleated jubah🌸 . Normal price rm139 Sale price rm119 Buy 2, rm109 each😎 . Sale price hanya 23June shaja ! Bayar harini, pos lepas raya💝
Safiya jubah🌸
.
Sale price rm99
Normal pric rm139
.
Sale hanya hari ni, 23 June.
Bayar harini, pos lepas raya😘
Safiya jubah🌸 . Sale price rm99 Normal pric rm139 . Sale hanya hari ni, 23 June. Bayar harini, pos lepas raya😘
Safiya jubah🌸
.
Sale price rm99
Normal pric rm139
.
Sale hanya hari ni, 23 June.
Bayar harini, pos lepas raya😘
Safiya jubah🌸 . Sale price rm99 Normal pric rm139 . Sale hanya hari ni, 23 June. Bayar harini, pos lepas raya😘
Safiya jubah🌸
.
Sale price rm99
Normal pric rm139
.
Sale hanya hari ni, 23 June.
Bayar harini, pos lepas raya😘
Safiya jubah🌸 . Sale price rm99 Normal pric rm139 . Sale hanya hari ni, 23 June. Bayar harini, pos lepas raya😘
SALE BALIK KAMPUNG ! 😙
HARINI SAHAJA TAU DEAR !
Bayar harini, pos lepas raya💝
.
Lepas raya pun x sure ada ke tak lagi stok yg awk nak. Harga sale pun entah ada lagi ke tak 😱
.
So better awak grab cepat2 harini😉
.
.
.
#skirt #skirtlabuh #bungajamal #skirtbunga #skirtplain #skirtmurah #skirtcantik #shawlmurah #iium #skirttakjarang #sportshirt #muslimahshirt #bajumurah #bajuselesa #bajubesar #bajusaizbesar #bajuxl #shawlcantik #shawlpastel #cardiganlabuh #sale #skirtkembang #raya #bajuraya #rayacollection #bajukurungmurah #bajuraya2017 #kurung #pleatedskirt #pleatedkurung
SALE BALIK KAMPUNG ! 😙 HARINI SAHAJA TAU DEAR ! Bayar harini, pos lepas raya💝 . Lepas raya pun x sure ada ke tak lagi stok yg awk nak. Harga sale pun entah ada lagi ke tak 😱 . So better awak grab cepat2 harini😉 . . . #skirt  #skirtlabuh  #bungajamal  #skirtbunga  #skirtplain  #skirtmurah  #skirtcantik  #shawlmurah  #iium  #skirttakjarang  #sportshirt  #muslimahshirt  #bajumurah  #bajuselesa  #bajubesar  #bajusaizbesar  #bajuxl  #shawlcantik  #shawlpastel  #cardiganlabuh  #sale  #skirtkembang  #raya  #bajuraya  #rayacollection  #bajukurungmurah  #bajuraya2017  #kurung  #pleatedskirt  #pleatedkurung 
Syukran jazilan 😘🌹
Saya jual dgn harga tersebut
20.6.17 
Tq Sudi beli #skirtjeanslabuh
"cust happy sgt & nak repeat order lg"

Terima kasih daun keladi,
Nk beli skirt jeans cari kita lagi.

#khaulaaJeanslabuh
#feedbackcustomerskirtjeans 
Haa yg lain tu meh try
Wassap akk
📲📲📲📲📲📲📲📲📲
#0137984040 (sis ecah)
#0137984040 (sis ecah)

#sayajualjeansmurah#skirtcantik #skirtjeanslabuh#bajumurahmalaysia #skirtjeansmuslimah#skirtjeans #islamicfashion#skirtjeansmuslimah #skirtjeansmurah #blousecantik#blousemuslimah #coveraurah#skirtmengandung
#bazarpaknilmurah
#denimskirtmalaysia
#skirtjeansplussaiz
#projekkurus
#bigmomplussaiz
#skirtdenimmurah
#denimjeansmurah
#skirtjeansflowy
#testimoniskirtjeans
Syukran jazilan 😘🌹 Saya jual dgn harga tersebut 20.6.17 Tq Sudi beli #skirtjeanslabuh  "cust happy sgt & nak repeat order lg" Terima kasih daun keladi, Nk beli skirt jeans cari kita lagi. #khaulaaJeanslabuh  #feedbackcustomerskirtjeans  Haa yg lain tu meh try Wassap akk 📲📲📲📲📲📲📲📲📲 #0137984040  (sis ecah) #0137984040  (sis ecah) #sayajualjeansmurah #skirtcantik  #skirtjeanslabuh #bajumurahmalaysia  #skirtjeansmuslimah #skirtjeans  #islamicfashion #skirtjeansmuslimah  #skirtjeansmurah  #blousecantik #blousemuslimah  #coveraurah #skirtmengandung  #bazarpaknilmurah  #denimskirtmalaysia  #skirtjeansplussaiz  #projekkurus  #bigmomplussaiz  #skirtdenimmurah  #denimjeansmurah  #skirtjeansflowy  #testimoniskirtjeans 
🌹Skirt Satin Silk🌹..
.
🌹 Skirt guna 7 meter fabrik high quality (6 meter kain kat  luar dan 1 meter kain dalam)..
🌹 Skirt ada kain dalam utk serap peluh.. dan utk muslimah syariah compliance..
🌹 Material satin silk tak mudah renyuk and senang digosok..
🌹 Datang bersama pilihan warna yg menarik (fairytale concept)..
🌹 Material satin silk ni mmg the best ever produced for Adior Skirt sebb satin silk material yg sgt2 flowy utk dijadikan skirt kembang. Sesuai dgn tema princess..
🌹 Terdpt dlm FREESIZE, PLUSSIZE & XXL..
🌹Skirt Satin Silk🌹.. . 🌹 Skirt guna 7 meter fabrik high quality (6 meter kain kat  luar dan 1 meter kain dalam).. 🌹 Skirt ada kain dalam utk serap peluh.. dan utk muslimah syariah compliance.. 🌹 Material satin silk tak mudah renyuk and senang digosok.. 🌹 Datang bersama pilihan warna yg menarik (fairytale concept).. 🌹 Material satin silk ni mmg the best ever produced for Adior Skirt sebb satin silk material yg sgt2 flowy utk dijadikan skirt kembang. Sesuai dgn tema princess.. 🌹 Terdpt dlm FREESIZE, PLUSSIZE & XXL..
Siapa lagi nak tampil manis dengan motif geometri, jom cuba Bahamas skirt ni. Skirt labuh tanpa jarang ni kini RM55 sahaja! Free poslaju seluruh malaysia, free diskaun voucher dlm setiap parcel & free hadiah exclusive utk belian 2 helai keatas! While stock last 💖
.
Item: Bahamas Skirt
Colour: Emerald
.
.
Nak oder?  Whatsapp Ayu cepat. Klik link di bio ya 😘😘
.
.
#skirtcantik #skirtlabuh #skirtmuslimah #skirtbungajamal #skirtbunga #skirtpatuhsyariah #promoraya #promoramadan #blousemurah #skirtmurahmalaysia #trustedseller #ootdbungajamal
Siapa lagi nak tampil manis dengan motif geometri, jom cuba Bahamas skirt ni. Skirt labuh tanpa jarang ni kini RM55 sahaja! Free poslaju seluruh malaysia, free diskaun voucher dlm setiap parcel & free hadiah exclusive utk belian 2 helai keatas! While stock last 💖 . Item: Bahamas Skirt Colour: Emerald . . Nak oder? Whatsapp Ayu cepat. Klik link di bio ya 😘😘 . . #skirtcantik  #skirtlabuh  #skirtmuslimah  #skirtbungajamal  #skirtbunga  #skirtpatuhsyariah  #promoraya  #promoramadan  #blousemurah  #skirtmurahmalaysia  #trustedseller  #ootdbungajamal 
Siapa lagi nak tampil manis dengan motif geometri, jom cuba Bahamas skirt ni. Skirt labuh tanpa jarang ni kini RM55 sahaja! Free poslaju seluruh malaysia, free diskaun voucher dlm setiap parcel & free hadiah exclusive utk belian 2 helai keatas! While stock last 💖
.
Item: Bahamas Skirt
Colour: Maroon .
.
Nak oder?  Whatsapp Ayu cepat. Klik link di bio ya 😘😘
.
.
#skirtcantik #skirtlabuh #skirtmuslimah #skirtbungajamal #skirtbunga #skirtpatuhsyariah #promoraya #promoramadan #blousemurah #skirtmurahmalaysia #trustedseller #ootdbungajamal
Siapa lagi nak tampil manis dengan motif geometri, jom cuba Bahamas skirt ni. Skirt labuh tanpa jarang ni kini RM55 sahaja! Free poslaju seluruh malaysia, free diskaun voucher dlm setiap parcel & free hadiah exclusive utk belian 2 helai keatas! While stock last 💖 . Item: Bahamas Skirt Colour: Maroon . . Nak oder? Whatsapp Ayu cepat. Klik link di bio ya 😘😘 . . #skirtcantik  #skirtlabuh  #skirtmuslimah  #skirtbungajamal  #skirtbunga  #skirtpatuhsyariah  #promoraya  #promoramadan  #blousemurah  #skirtmurahmalaysia  #trustedseller  #ootdbungajamal 
Siapa lagi nak tampil manis dengan motif geometri, jom cuba Bahamas skirt ni. Skirt labuh tanpa jarang ni kini RM55 sahaja! Free poslaju seluruh malaysia, free diskaun voucher dlm setiap parcel & free hadiah exclusive utk belian 2 helai keatas! While stock last 💖
.
Item: Bahamas Skirt
Colour: Camel
.
.
Nak oder?  Whatsapp Ayu cepat. Klik link di bio ya 😘😘
.
.
#skirtcantik #skirtlabuh #skirtmuslimah #skirtbungajamal #skirtbunga #skirtpatuhsyariah #promoraya #promoramadan #blousemurah #skirtmurahmalaysia #trustedseller #ootdbungajamal
Siapa lagi nak tampil manis dengan motif geometri, jom cuba Bahamas skirt ni. Skirt labuh tanpa jarang ni kini RM55 sahaja! Free poslaju seluruh malaysia, free diskaun voucher dlm setiap parcel & free hadiah exclusive utk belian 2 helai keatas! While stock last 💖 . Item: Bahamas Skirt Colour: Camel . . Nak oder? Whatsapp Ayu cepat. Klik link di bio ya 😘😘 . . #skirtcantik  #skirtlabuh  #skirtmuslimah  #skirtbungajamal  #skirtbunga  #skirtpatuhsyariah  #promoraya  #promoramadan  #blousemurah  #skirtmurahmalaysia  #trustedseller  #ootdbungajamal 
DONNA BLUE by Bunga Jamal
.
.
.
Tak best la kalau g rumah terbuka raya ni pakai baju kurung..
Nak tujar citarasa sikit la. 
Nak pakai skirt pulak. .
.
Meh try #skirtbungajamal . Konfem jatuh hati dgn material dia tau. 
Apa yg best sgt tu?? .
.
💕Tak jarang langsung sebab full lining 💕Tak mudah berkedut, senang nak IRON
💕Labuh dan menutup aurat, takkn nampak bentuk2 yang tak sepatutnya tu
💕Boleh dipakai dengan BLOUSE,  T-SHIRT dll
.
.
Berminat nk order?  Whatsapp Ayu cepat. Klik je link kt bio
.
.
#skirtbunga #skirtmurah #skirtcantik #skirtlabuh #skirtbungakembang #skirtbungajamal #skirthighquality 
#promoraya #promoramadan #raya2017
DONNA BLUE by Bunga Jamal . . . Tak best la kalau g rumah terbuka raya ni pakai baju kurung.. Nak tujar citarasa sikit la. Nak pakai skirt pulak. . . Meh try #skirtbungajamal  . Konfem jatuh hati dgn material dia tau. Apa yg best sgt tu?? . . 💕Tak jarang langsung sebab full lining 💕Tak mudah berkedut, senang nak IRON 💕Labuh dan menutup aurat, takkn nampak bentuk2 yang tak sepatutnya tu 💕Boleh dipakai dengan BLOUSE, T-SHIRT dll . . Berminat nk order? Whatsapp Ayu cepat. Klik je link kt bio . . #skirtbunga  #skirtmurah  #skirtcantik  #skirtlabuh  #skirtbungakembang  #skirtbungajamal  #skirthighquality  #promoraya  #promoramadan  #raya2017 
DONNA BLACK by Bunga Jamal
.
.
.
Tak best la kalau g rumah terbuka raya ni pakai baju kurung..
Nak tujar citarasa sikit la. 
Nak pakai skirt pulak. .
.
Meh try #skirtbungajamal . Konfem jatuh hati dgn material dia tau. 
Apa yg best sgt tu?? .
.
💕Tak jarang langsung sebab full lining 💕Tak mudah berkedut, senang nak IRON
💕Labuh dan menutup aurat, takkn nampak bentuk2 yang tak sepatutnya tu
💕Boleh dipakai dengan BLOUSE,  T-SHIRT dll
.
.
Berminat nk order?  Whatsapp Ayu cepat. Klik je link kt bio
.
.
#skirtbunga #skirtmurah #skirtcantik #skirtlabuh #skirtbungakembang #skirtbungajamal #skirthighquality 
#promoraya #promoramadan #raya2017
DONNA BLACK by Bunga Jamal . . . Tak best la kalau g rumah terbuka raya ni pakai baju kurung.. Nak tujar citarasa sikit la. Nak pakai skirt pulak. . . Meh try #skirtbungajamal  . Konfem jatuh hati dgn material dia tau. Apa yg best sgt tu?? . . 💕Tak jarang langsung sebab full lining 💕Tak mudah berkedut, senang nak IRON 💕Labuh dan menutup aurat, takkn nampak bentuk2 yang tak sepatutnya tu 💕Boleh dipakai dengan BLOUSE, T-SHIRT dll . . Berminat nk order? Whatsapp Ayu cepat. Klik je link kt bio . . #skirtbunga  #skirtmurah  #skirtcantik  #skirtlabuh  #skirtbungakembang  #skirtbungajamal  #skirthighquality  #promoraya  #promoramadan  #raya2017 
DONNA BLUE by Bunga Jamal
.
.
.
Tak best la kalau g rumah terbuka raya ni pakai baju kurung..
Nak tujar citarasa sikit la. 
Nak pakai skirt pulak. .
.
Meh try #skirtbungajamal . Konfem jatuh hati dgn material dia tau. 
Apa yg best sgt tu?? .
.
💕Tak jarang langsung sebab full lining 💕Tak mudah berkedut, senang nak IRON
💕Labuh dan menutup aurat, takkn nampak bentuk2 yang tak sepatutnya tu
💕Boleh dipakai dengan BLOUSE,  T-SHIRT dll
.
.
Berminat nk order?  Whatsapp Ayu cepat. Klik je link kt bio
.
.
#skirtbunga #skirtmurah #skirtcantik #skirtlabuh #skirtbungakembang #skirtbungajamal #skirthighquality 
#promoraya #promoramadan #raya2017
DONNA BLUE by Bunga Jamal . . . Tak best la kalau g rumah terbuka raya ni pakai baju kurung.. Nak tujar citarasa sikit la. Nak pakai skirt pulak. . . Meh try #skirtbungajamal  . Konfem jatuh hati dgn material dia tau. Apa yg best sgt tu?? . . 💕Tak jarang langsung sebab full lining 💕Tak mudah berkedut, senang nak IRON 💕Labuh dan menutup aurat, takkn nampak bentuk2 yang tak sepatutnya tu 💕Boleh dipakai dengan BLOUSE, T-SHIRT dll . . Berminat nk order? Whatsapp Ayu cepat. Klik je link kt bio . . #skirtbunga  #skirtmurah  #skirtcantik  #skirtlabuh  #skirtbungakembang  #skirtbungajamal  #skirthighquality  #promoraya  #promoramadan  #raya2017 
Skirt Donna by Bunga Jamal
.
.
Ada 4 pilihan warna tau. Warna PINK dah sold out 😝😝
.
.
Tak best la kalau g rumah terbuka raya ni pakai baju kurung..
Nak tujar citarasa sikit la. 
Nak pakai skirt pulak. .
.
Meh try #skirtbungajamal . Konfem jatuh hati dgn material dia tau. 
Apa yg best sgt tu?? 💕Tak jarang langsung sebab full lining 💕Tak mudah berkedut, senang nak IRON
💕Labuh dan menutup aurat, takkn nampak bentuk2 yang tak sepatutnya tu
💕Boleh dipakai dengan BLOUSE,  T-SHIRT dll
.
.
Berminat nk order?  Whatsapp Ayu cepat. Klik je link kt bio
.
.
#skirtbunga #skirtmurah #skirtcantik #skirtlabuh #skirtbungakembang #skirtbungajamal #skirthighquality 
#promoraya #promoramadan #raya2017
Skirt Donna by Bunga Jamal . . Ada 4 pilihan warna tau. Warna PINK dah sold out 😝😝 . . Tak best la kalau g rumah terbuka raya ni pakai baju kurung.. Nak tujar citarasa sikit la. Nak pakai skirt pulak. . . Meh try #skirtbungajamal  . Konfem jatuh hati dgn material dia tau. Apa yg best sgt tu?? 💕Tak jarang langsung sebab full lining 💕Tak mudah berkedut, senang nak IRON 💕Labuh dan menutup aurat, takkn nampak bentuk2 yang tak sepatutnya tu 💕Boleh dipakai dengan BLOUSE, T-SHIRT dll . . Berminat nk order? Whatsapp Ayu cepat. Klik je link kt bio . . #skirtbunga  #skirtmurah  #skirtcantik  #skirtlabuh  #skirtbungakembang  #skirtbungajamal  #skirthighquality  #promoraya  #promoramadan  #raya2017 
Skirt Donna by Bunga Jamal
.
.
Ada 4 pilihan warna tau. Warna PINK dah sold out 😝😝
.
.
Tak best la kalau g rumah terbuka raya ni pakai baju kurung..
Nak tujar citarasa sikit la. 
Nak pakai skirt pulak. .
.
Meh try #skirtbungajamal . Konfem jatuh hati dgn material dia tau. 
Apa yg best sgt tu?? 💕Tak jarang langsung sebab full lining 💕Tak mudah berkedut, senang nak IRON
💕Labuh dan menutup aurat, takkn nampak bentuk2 yang tak sepatutnya tu
💕Boleh dipakai dengan BLOUSE,  T-SHIRT dll
.
.
Berminat nk order?  Whatsapp Ayu cepat. Klik je link kt bio
.
.
#skirtbunga #skirtmurah #skirtcantik #skirtlabuh #skirtbungakembang #skirtbungajamal #skirthighquality 
#promoraya #promoramadan #raya2017
Skirt Donna by Bunga Jamal . . Ada 4 pilihan warna tau. Warna PINK dah sold out 😝😝 . . Tak best la kalau g rumah terbuka raya ni pakai baju kurung.. Nak tujar citarasa sikit la. Nak pakai skirt pulak. . . Meh try #skirtbungajamal  . Konfem jatuh hati dgn material dia tau. Apa yg best sgt tu?? 💕Tak jarang langsung sebab full lining 💕Tak mudah berkedut, senang nak IRON 💕Labuh dan menutup aurat, takkn nampak bentuk2 yang tak sepatutnya tu 💕Boleh dipakai dengan BLOUSE, T-SHIRT dll . . Berminat nk order? Whatsapp Ayu cepat. Klik je link kt bio . . #skirtbunga  #skirtmurah  #skirtcantik  #skirtlabuh  #skirtbungakembang  #skirtbungajamal  #skirthighquality  #promoraya  #promoramadan  #raya2017 
Skirt Donna by Bunga Jamal
.
.
Ada 4 pilihan warna tau. Warna PINK dah sold out 😝😝
.
.
Tak best la kalau g rumah terbuka raya ni pakai baju kurung..
Nak tujar citarasa sikit la. 
Nak pakai skirt pulak. .
.
Meh try #skirtbungajamal . Konfem jatuh hati dgn material dia tau. 
Apa yg best sgt tu?? 💕Tak jarang langsung sebab full lining 💕Tak mudah berkedut, senang nak IRON
💕Labuh dan menutup aurat, takkn nampak bentuk2 yang tak sepatutnya tu
💕Boleh dipakai dengan BLOUSE,  T-SHIRT dll
.
.
Berminat nk order?  Whatsapp Ayu cepat. Klik je link kt bio
.
.
#skirtbunga #skirtmurah #skirtcantik #skirtlabuh #skirtbungakembang #skirtbungajamal #skirthighquality 
#promoraya #promoramadan #raya2017
Skirt Donna by Bunga Jamal . . Ada 4 pilihan warna tau. Warna PINK dah sold out 😝😝 . . Tak best la kalau g rumah terbuka raya ni pakai baju kurung.. Nak tujar citarasa sikit la. Nak pakai skirt pulak. . . Meh try #skirtbungajamal  . Konfem jatuh hati dgn material dia tau. Apa yg best sgt tu?? 💕Tak jarang langsung sebab full lining 💕Tak mudah berkedut, senang nak IRON 💕Labuh dan menutup aurat, takkn nampak bentuk2 yang tak sepatutnya tu 💕Boleh dipakai dengan BLOUSE, T-SHIRT dll . . Berminat nk order? Whatsapp Ayu cepat. Klik je link kt bio . . #skirtbunga  #skirtmurah  #skirtcantik  #skirtlabuh  #skirtbungakembang  #skirtbungajamal  #skirthighquality  #promoraya  #promoramadan  #raya2017 
.
#freepostage PROMO!
.
Tampil santai dan bergaya dengan skirt lycra Adena.😘
.
Padankan saja dengan blouse, pasti adik kakak kelihatan trendy sepanjang hari😍
.
Bahagian pinggangnya menggunakan getah; oleh itu ia sesuai digayakan oleh semua bentuk dan saiz badan. 👍👍👍
.
🌹Hanya RM69 untuk saiz M, L.
.
↪Whatsappkan order ke 011-26793707
↪Whatsappkan order ke 011-26793707
↪Whatsappkan order ke 011-26793707
.
#elera #iluvelera .
#sayajualskirt #bajuraya2017 #skirtmurah #sayajual #uitmshahalam #ukm #uia #um #upm #puncakperdana #kolejkomuniti #cahayaspk #skirtlabuh #skirtlycra #skirtcantik #skirt #longskirt #printedskirt #sayajualskirt #skirtmuslimah #skirtraya #bajuraya #skirtmalaysia #skirtlabuhmalaysia #alambudiman #saujanautama #setiaalam #bandarbarubangi
. #freepostage  PROMO! . Tampil santai dan bergaya dengan skirt lycra Adena.😘 . Padankan saja dengan blouse, pasti adik kakak kelihatan trendy sepanjang hari😍 . Bahagian pinggangnya menggunakan getah; oleh itu ia sesuai digayakan oleh semua bentuk dan saiz badan. 👍👍👍 . 🌹Hanya RM69 untuk saiz M, L. . ↪Whatsappkan order ke 011-26793707 ↪Whatsappkan order ke 011-26793707 ↪Whatsappkan order ke 011-26793707 . #elera  #iluvelera  . #sayajualskirt  #bajuraya2017  #skirtmurah  #sayajual  #uitmshahalam  #ukm  #uia  #um  #upm  #puncakperdana  #kolejkomuniti  #cahayaspk  #skirtlabuh  #skirtlycra  #skirtcantik  #skirt  #longskirt  #printedskirt  #sayajualskirt  #skirtmuslimah  #skirtraya  #bajuraya  #skirtmalaysia  #skirtlabuhmalaysia  #alambudiman  #saujanautama  #setiaalam  #bandarbarubangi 
Sekarang x perlu bimbang lagi kalau skirt kain panas!  Sebab Skirt Autumn material 5X lebih sejuk & super ironless kini dilancarkan!
.
.
Name: Autumn skirt
Colour: Scarlet
Outer material: ironless pamo
Lining material: ice jersey
.
.
Harga: RM65
- 1pcs Autumn skirt with authentic bungajamal label
- with new & improved packaging
- FREE postage nationwide
- FREE discount voucher in every puchase
- FREE gift from sponsored partner with min purchase of 2 skirts
.
.
Whatsapp Ayu jom!
“AUTUMN” ke +60149908404
“AUTUMN” ke +60149908404
“AUTUMN” ke +60149908404
.
.
.
#skirtmurah #skirtmuslimah #skirtlabuh #skirtbunga 
#skirtbungajamal #skirtlabuhexclusive #skirtcantik #skirtmalaysia
#sayajualskirt #ootdbungajamal #promoraya #Raya2017
Sekarang x perlu bimbang lagi kalau skirt kain panas! Sebab Skirt Autumn material 5X lebih sejuk & super ironless kini dilancarkan! . . Name: Autumn skirt Colour: Scarlet Outer material: ironless pamo Lining material: ice jersey . . Harga: RM65 - 1pcs Autumn skirt with authentic bungajamal label - with new & improved packaging - FREE postage nationwide - FREE discount voucher in every puchase - FREE gift from sponsored partner with min purchase of 2 skirts . . Whatsapp Ayu jom! “AUTUMN” ke +60149908404 “AUTUMN” ke +60149908404 “AUTUMN” ke +60149908404 . . . #skirtmurah  #skirtmuslimah  #skirtlabuh  #skirtbunga  #skirtbungajamal  #skirtlabuhexclusive  #skirtcantik  #skirtmalaysia  #sayajualskirt  #ootdbungajamal  #promoraya  #Raya2017 
Sekarang x perlu bimbang lagi kalau skirt kain panas!  Sebab Skirt Autumn material 5X lebih sejuk & super ironless kini dilancarkan!
.
.
Name: Autumn skirt
Colour: Cocoa
Outer material: ironless pamo
Lining material: ice jersey
.
.
Harga: RM65
- 1pcs Autumn skirt with authentic bungajamal label
- with new & improved packaging
- FREE postage nationwide
- FREE discount voucher in every puchase
- FREE gift from sponsored partner with min purchase of 2 skirts
.
.
Whatsapp Ayu jom!
“AUTUMN” ke +60149908404
“AUTUMN” ke +60149908404
“AUTUMN” ke +60149908404
.
.
.
#skirtmurah #skirtmuslimah #skirtlabuh #skirtbunga 
#skirtbungajamal #skirtlabuhexclusive #skirtcantik #skirtmalaysia
#sayajualskirt #ootdbungajamal #promoraya #Raya2017
Sekarang x perlu bimbang lagi kalau skirt kain panas! Sebab Skirt Autumn material 5X lebih sejuk & super ironless kini dilancarkan! . . Name: Autumn skirt Colour: Cocoa Outer material: ironless pamo Lining material: ice jersey . . Harga: RM65 - 1pcs Autumn skirt with authentic bungajamal label - with new & improved packaging - FREE postage nationwide - FREE discount voucher in every puchase - FREE gift from sponsored partner with min purchase of 2 skirts . . Whatsapp Ayu jom! “AUTUMN” ke +60149908404 “AUTUMN” ke +60149908404 “AUTUMN” ke +60149908404 . . . #skirtmurah  #skirtmuslimah  #skirtlabuh  #skirtbunga  #skirtbungajamal  #skirtlabuhexclusive  #skirtcantik  #skirtmalaysia  #sayajualskirt  #ootdbungajamal  #promoraya  #Raya2017 
Sekarang x perlu bimbang lagi kalau skirt kain panas!  Sebab Skirt Autumn material 5X lebih sejuk & super ironless kini dilancarkan!
.
.
Name: Autumn skirt
Colour: Navy
Outer material: ironless pamo
Lining material: ice jersey
.
.
Harga: RM65
- 1pcs Autumn skirt with authentic bungajamal label
- with new & improved packaging
- FREE postage nationwide
- FREE discount voucher in every puchase
- FREE gift from sponsored partner with min purchase of 2 skirts
.
.
Whatsapp Ayu jom!
“AUTUMN” ke +60149908404
“AUTUMN” ke +60149908404
“AUTUMN” ke +60149908404
.
.
.
#skirtmurah #skirtmuslimah #skirtlabuh #skirtbunga 
#skirtbungajamal #skirtlabuhexclusive #skirtcantik #skirtmalaysia
#sayajualskirt #ootdbungajamal #promoraya #Raya2017
Sekarang x perlu bimbang lagi kalau skirt kain panas! Sebab Skirt Autumn material 5X lebih sejuk & super ironless kini dilancarkan! . . Name: Autumn skirt Colour: Navy Outer material: ironless pamo Lining material: ice jersey . . Harga: RM65 - 1pcs Autumn skirt with authentic bungajamal label - with new & improved packaging - FREE postage nationwide - FREE discount voucher in every puchase - FREE gift from sponsored partner with min purchase of 2 skirts . . Whatsapp Ayu jom! “AUTUMN” ke +60149908404 “AUTUMN” ke +60149908404 “AUTUMN” ke +60149908404 . . . #skirtmurah  #skirtmuslimah  #skirtlabuh  #skirtbunga  #skirtbungajamal  #skirtlabuhexclusive  #skirtcantik  #skirtmalaysia  #sayajualskirt  #ootdbungajamal  #promoraya  #Raya2017 
PALAZZO CREPE RESTOCK !
.
💰RM35 exclude postage
.
COMBO 3 PCS :
🔥RM99 SM , RM109 SS
.
Free size fit from S untill L
Mesurement :
Waist : 26 -42 inch
Length : 39 inch
Ukur lilit pinggul : 40 inch
Ukur lilit peha : 26 inch
.
Warna yg available :
____________________
✔Black
✔Cream
✔Maroon
✔Dark blue
✔Denim blue
✔Dusty pink
✔Light grey
✔Dark grey
✔Dark choc
✔Peach
✔Emerald
✔Soft purple
✔Light Brown
✔Off white
.
KELEBIHAN PALAZO CREPE IM !
_________________________________
🌸cutting straight cut
🌸pocket dikedua dua belah seluar
🌸tak jarang
🌸white digalakkan pakai baju labuh
🌸stock limited sangat !
🌸boleh pakai raya ke-6 !
🌸Material poly crepe
🌸Sesuai 165 cm ke bawah
🌸Bahagian pinggang full getah
.
Nak tanya pape terus whatssap Fada nah,
📲 017-5492515
.
#setwardamalaysia #setwardababydoll #setwardamurah #setwardacantik #setwardabyhe #palazocrepebyhe #palazocrepemurah #palazocrepecantik #palazocrepemurah #palazobest #palazomurah #palazoselesa #bootcutpalazo #blouselawa #blousecantik #blouselabuh #blousemuslimah #blousecoveraurah #blousemalaysia #blousebyhe #cardiganlawa #cardigancantik #cardiganmurah #cardiganlabuh #cardiganpendek #skirtselesa #skirtcantik #skirtmurah #agentlcs #agentlcmurah #agentIyliaMalek
PALAZZO CREPE RESTOCK ! . 💰RM35 exclude postage . COMBO 3 PCS : 🔥RM99 SM , RM109 SS . Free size fit from S untill L Mesurement : Waist : 26 -42 inch Length : 39 inch Ukur lilit pinggul : 40 inch Ukur lilit peha : 26 inch . Warna yg available : ____________________ ✔Black ✔Cream ✔Maroon ✔Dark blue ✔Denim blue ✔Dusty pink ✔Light grey ✔Dark grey ✔Dark choc ✔Peach ✔Emerald ✔Soft purple ✔Light Brown ✔Off white . KELEBIHAN PALAZO CREPE IM ! _________________________________ 🌸cutting straight cut 🌸pocket dikedua dua belah seluar 🌸tak jarang 🌸white digalakkan pakai baju labuh 🌸stock limited sangat ! 🌸boleh pakai raya ke-6 ! 🌸Material poly crepe 🌸Sesuai 165 cm ke bawah 🌸Bahagian pinggang full getah . Nak tanya pape terus whatssap Fada nah, 📲 017-5492515 . #setwardamalaysia  #setwardababydoll  #setwardamurah  #setwardacantik  #setwardabyhe  #palazocrepebyhe  #palazocrepemurah  #palazocrepecantik  #palazocrepemurah  #palazobest  #palazomurah  #palazoselesa  #bootcutpalazo  #blouselawa  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemuslimah  #blousecoveraurah  #blousemalaysia  #blousebyhe  #cardiganlawa  #cardigancantik  #cardiganmurah  #cardiganlabuh  #cardiganpendek  #skirtselesa  #skirtcantik  #skirtmurah  #agentlcs  #agentlcmurah  #agentIyliaMalek 
PALAZZO CREPE RESTOCK !
.
💰RM35 exclude postage
.
COMBO 3 PCS :
🔥RM99 SM , RM109 SS
.
Free size fit from S untill L
Mesurement :
Waist : 26 -42 inch
Length : 39 inch
Ukur lilit pinggul : 40 inch
Ukur lilit peha : 26 inch
.
Warna yg available :
____________________
✔Black
✔Cream
✔Maroon
✔Dark blue
✔Denim blue
✔Dusty pink
✔Light grey
✔Dark grey
✔Dark choc
✔Peach
✔Emerald
✔Soft purple
✔Light Brown
✔Off white
.
KELEBIHAN PALAZO CREPE IM !
_________________________________
🌸cutting straight cut
🌸pocket dikedua dua belah seluar
🌸tak jarang
🌸white digalakkan pakai baju labuh
🌸stock limited sangat !
🌸boleh pakai raya ke-6
🌸Material poly crepe
🌸Sesuai 165 cm ke bawah
🌸Bahagian pinggang full getah
.
Nak tanya pape terus whatssap Fada nah,
📲 017-5492515
.
#setwardamalaysia #setwardababydoll #setwardamurah #setwardacantik #setwardabyhe #palazocrepebyhe #palazocrepemurah #palazocrepecantik #palazocrepemurah #palazobest #palazomurah #palazoselesa #bootcutpalazo #blouselawa #blousecantik #blouselabuh #blousemuslimah #blousecoveraurah #blousemalaysia #blousebyhe #cardiganlawa #cardigancantik #cardiganmurah #cardiganlabuh #cardiganpendek #skirtselesa #skirtcantik #skirtmurah #agentlcs #agentlcmurah #agentIyliaMalek
PALAZZO CREPE RESTOCK ! . 💰RM35 exclude postage . COMBO 3 PCS : 🔥RM99 SM , RM109 SS . Free size fit from S untill L Mesurement : Waist : 26 -42 inch Length : 39 inch Ukur lilit pinggul : 40 inch Ukur lilit peha : 26 inch . Warna yg available : ____________________ ✔Black ✔Cream ✔Maroon ✔Dark blue ✔Denim blue ✔Dusty pink ✔Light grey ✔Dark grey ✔Dark choc ✔Peach ✔Emerald ✔Soft purple ✔Light Brown ✔Off white . KELEBIHAN PALAZO CREPE IM ! _________________________________ 🌸cutting straight cut 🌸pocket dikedua dua belah seluar 🌸tak jarang 🌸white digalakkan pakai baju labuh 🌸stock limited sangat ! 🌸boleh pakai raya ke-6 🌸Material poly crepe 🌸Sesuai 165 cm ke bawah 🌸Bahagian pinggang full getah . Nak tanya pape terus whatssap Fada nah, 📲 017-5492515 . #setwardamalaysia  #setwardababydoll  #setwardamurah  #setwardacantik  #setwardabyhe  #palazocrepebyhe  #palazocrepemurah  #palazocrepecantik  #palazocrepemurah  #palazobest  #palazomurah  #palazoselesa  #bootcutpalazo  #blouselawa  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemuslimah  #blousecoveraurah  #blousemalaysia  #blousebyhe  #cardiganlawa  #cardigancantik  #cardiganmurah  #cardiganlabuh  #cardiganpendek  #skirtselesa  #skirtcantik  #skirtmurah  #agentlcs  #agentlcmurah  #agentIyliaMalek 
PALAZZO CREPE RESTOCK !
.
💰RM35 exclude postage
.
COMBO 3 PCS :
🔥RM99 SM , RM109 SS
.
Free size fit from S untill L
Mesurement :
Waist : 26 -42 inch
Length : 39 inch
Ukur lilit pinggul : 40 inch
Ukur lilit peha : 26 inch
.
Warna yg available :
____________________
✔Black
✔Cream
✔Maroon
✔Dark blue
✔Denim blue
✔Dusty pink
✔Light grey
✔Dark grey
✔Dark choc
✔Peach
✔Emerald
✔Soft purple
✔Light Brown
✔Off white
.
KELEBIHAN PALAZO CREPE IM!
_________________________________
🌸cutting straight cut
🌸pocket dikedua dua belah seluar
🌸tak jarang
🌸white digalakkan pakai baju labuh
🌸stock limited sangat !
🌸Boleh pakai raya ke-6
🌸Material poly crepe
🌸Sesuai 165 cm ke bawah
🌸Bahagian pinggang full getah
.
Nak tanya pape terus whatssap Fada nah,
📲 017-5492515
.
#setwardamalaysia #setwardababydoll #setwardamurah #setwardacantik #setwardabyhe #palazocrepebyhe #palazocrepemurah #palazocrepecantik #palazocrepemurah #palazomurah #palazocantik #palazoselesa #bootcutpalazo #blouselawa #blousecantik #blouselabuh #blousemuslimah #blousecoveraurah #blousemalaysia #blousebyhe #cardiganlawa #cardigancantik #cardiganmurah #cardiganlabuh #cardiganpendek #skirtselesa #skirtcantik #skirtmurah #agentlcs #agentlcmurah #agentIyliaMalek
PALAZZO CREPE RESTOCK ! . 💰RM35 exclude postage . COMBO 3 PCS : 🔥RM99 SM , RM109 SS . Free size fit from S untill L Mesurement : Waist : 26 -42 inch Length : 39 inch Ukur lilit pinggul : 40 inch Ukur lilit peha : 26 inch . Warna yg available : ____________________ ✔Black ✔Cream ✔Maroon ✔Dark blue ✔Denim blue ✔Dusty pink ✔Light grey ✔Dark grey ✔Dark choc ✔Peach ✔Emerald ✔Soft purple ✔Light Brown ✔Off white . KELEBIHAN PALAZO CREPE IM! _________________________________ 🌸cutting straight cut 🌸pocket dikedua dua belah seluar 🌸tak jarang 🌸white digalakkan pakai baju labuh 🌸stock limited sangat ! 🌸Boleh pakai raya ke-6 🌸Material poly crepe 🌸Sesuai 165 cm ke bawah 🌸Bahagian pinggang full getah . Nak tanya pape terus whatssap Fada nah, 📲 017-5492515 . #setwardamalaysia  #setwardababydoll  #setwardamurah  #setwardacantik  #setwardabyhe  #palazocrepebyhe  #palazocrepemurah  #palazocrepecantik  #palazocrepemurah  #palazomurah  #palazocantik  #palazoselesa  #bootcutpalazo  #blouselawa  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemuslimah  #blousecoveraurah  #blousemalaysia  #blousebyhe  #cardiganlawa  #cardigancantik  #cardiganmurah  #cardiganlabuh  #cardiganpendek  #skirtselesa  #skirtcantik  #skirtmurah  #agentlcs  #agentlcmurah  #agentIyliaMalek 
Hai ullous, tudung from @melure.my dah restock 😱😱😱😱😱😱Baru je restock tadi sementara ada stock ni meh grab kat @skirtbysisters ye dear ❤️😍😘🎉🎉🙆🏻nanti habis taksempat dah nak pakai raya 😭
.
#skirtlabuh #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt  #skirtlabuh #skirtlabuhcantik #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers#skirtbysisters
#skirtoffice#skirt2017#skirtraya#raya2017#bajuraya
Hai ullous, tudung from @melure.my dah restock 😱😱😱😱😱😱Baru je restock tadi sementara ada stock ni meh grab kat @skirtbysisters ye dear ❤️😍😘🎉🎉🙆🏻nanti habis taksempat dah nak pakai raya 😭 . #skirtlabuh  #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtmalaysia  #skirt  #skirtlabuh  #skirtlabuhcantik  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmodern  #skirtexclusivemalaysia  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers #skirtbysisters  #skirtoffice #skirt2017 #skirtraya #raya2017 #bajuraya 
Alhamdulillah, semoga bermanfaat kak kirei skirt nya😍 #testimonilk #kireiskirt #skirtmurah #skirtwolfis #skirtnyaman #skirtcantik
*JIKA SIS KONGSIKAN SKIRT APA PALING BEST, PALING SELESA & PALING SYOKK PAKAI PEGI OPEN HOUSE TAHUN NI KORANG NAK TAHU TAK??* 🙈🙈
.
.
Haihhh lepas demam Orla & Stila, sempat launch skirt baru lagi minggu ni! 😆 Kalau pakai pegi open house serious best! 100% takyah iron, tak jarang & tak rimas dipakai! Kalau pakai dari pagi sampai ke malam pun tak melekit badan lah! Janji! 😄🤚Ok ni details the new Curduroy Skirt:
.
Name: Corduroy Denim Navy skirt
Material: Corduroy denim

Ukuran:
- Pinggang: stretchable 26-32inch (fit S-L)
- Labuh: 40inch (fit height 155-170cm)

Jenis pinggang:
- Rata di bahagian depan untuk menutupi lemak2 di bahagian perut anda 🙈
- Getah dibahagian belakang utk memenuhi citarasa yg bersaiz S-L
.
.
Harga : RM65
Harga sale raya: RM50
.
.
Sape nak terus whatsapp kakbee ok! Yang nak beli borong pun boleh order sekarang sbb 21hb esok last postage sebelum raya!!
.
📲+60196024909
📲+60196024909
📲+60196024909
.
.
*JIKA SIS KONGSIKAN SKIRT APA PALING BEST, PALING SELESA & PALING SYOKK PAKAI PEGI OPEN HOUSE TAHUN NI KORANG NAK TAHU TAK??* 🙈🙈 . . Haihhh lepas demam Orla & Stila, sempat launch skirt baru lagi minggu ni! 😆 Kalau pakai pegi open house serious best! 100% takyah iron, tak jarang & tak rimas dipakai! Kalau pakai dari pagi sampai ke malam pun tak melekit badan lah! Janji! 😄🤚Ok ni details the new Curduroy Skirt: . Name: Corduroy Denim Navy skirt Material: Corduroy denim Ukuran: - Pinggang: stretchable 26-32inch (fit S-L) - Labuh: 40inch (fit height 155-170cm) Jenis pinggang: - Rata di bahagian depan untuk menutupi lemak2 di bahagian perut anda 🙈 - Getah dibahagian belakang utk memenuhi citarasa yg bersaiz S-L . . Harga : RM65 Harga sale raya: RM50 . . Sape nak terus whatsapp kakbee ok! Yang nak beli borong pun boleh order sekarang sbb 21hb esok last postage sebelum raya!! . 📲+60196024909 📲+60196024909 📲+60196024909 . .
*JIKA SIS KONGSIKAN SKIRT APA PALING BEST, PALING SELESA & PALING SYOKK PAKAI PEGI OPEN HOUSE TAHUN NI KORANG NAK TAHU TAK??* 🙈🙈
.
.
Haihhh lepas demam Orla & Stila, sempat launch skirt baru lagi minggu ni! 😆 Kalau pakai pegi open house serious best! 100% takyah iron, tak jarang & tak rimas dipakai! Kalau pakai dari pagi sampai ke malam pun tak melekit badan lah! Janji! 😄🤚Ok ni details the new Curduroy Skirt:
.
Name: Corduroy Denim Sky skirt
Material: Corduroy denim

Ukuran:
- Pinggang: stretchable 26-32inch (fit S-L)
- Labuh: 40inch (fit height 155-170cm)

Jenis pinggang:
- Rata di bahagian depan untuk menutupi lemak2 di bahagian perut anda 🙈
- Getah dibahagian belakang utk memenuhi citarasa yg bersaiz S-L
.
.
Harga : RM65
Harga sale raya: RM50
.
.
Sape nak terus whatsapp kakbee ok! Yang nak beli borong pun boleh order sekarang sbb 21hb esok last postage sebelum raya!!
.
📲+60196024909
📲+60196024909
📲+60196024909
.
.
*JIKA SIS KONGSIKAN SKIRT APA PALING BEST, PALING SELESA & PALING SYOKK PAKAI PEGI OPEN HOUSE TAHUN NI KORANG NAK TAHU TAK??* 🙈🙈 . . Haihhh lepas demam Orla & Stila, sempat launch skirt baru lagi minggu ni! 😆 Kalau pakai pegi open house serious best! 100% takyah iron, tak jarang & tak rimas dipakai! Kalau pakai dari pagi sampai ke malam pun tak melekit badan lah! Janji! 😄🤚Ok ni details the new Curduroy Skirt: . Name: Corduroy Denim Sky skirt Material: Corduroy denim Ukuran: - Pinggang: stretchable 26-32inch (fit S-L) - Labuh: 40inch (fit height 155-170cm) Jenis pinggang: - Rata di bahagian depan untuk menutupi lemak2 di bahagian perut anda 🙈 - Getah dibahagian belakang utk memenuhi citarasa yg bersaiz S-L . . Harga : RM65 Harga sale raya: RM50 . . Sape nak terus whatsapp kakbee ok! Yang nak beli borong pun boleh order sekarang sbb 21hb esok last postage sebelum raya!! . 📲+60196024909 📲+60196024909 📲+60196024909 . .
*JIKA SIS KONGSIKAN SKIRT APA PALING BEST, PALING SELESA & PALING SYOKK PAKAI PEGI OPEN HOUSE TAHUN NI KORANG NAK TAHU TAK??* 🙈🙈
.
.
Haihhh lepas demam Orla & Stila, sempat launch skirt baru lagi minggu ni! 😆 Kalau pakai pegi open house serious best! 100% takyah iron, tak jarang & tak rimas dipakai! Kalau pakai dari pagi sampai ke malam pun tak melekit badan lah! Janji! 😄🤚Ok ni details the new Curduroy Skirt:
.
Name: Corduroy Denim Blue skirt
Material: Corduroy denim

Ukuran:
- Pinggang: stretchable 26-32inch (fit S-L)
- Labuh: 40inch (fit height 155-170cm)

Jenis pinggang:
- Rata di bahagian depan untuk menutupi lemak2 di bahagian perut anda 🙈
- Getah dibahagian belakang utk memenuhi citarasa yg bersaiz S-L
.
.
Harga : RM65
Harga sale raya: RM50
.
.
Sape nak terus whatsapp kakbee ok! Yang nak beli borong pun boleh order sekarang sbb 21hb esok last postage sebelum raya!!
.
📲+60196024909
📲+60196024909
📲+60196024909
.
.
*JIKA SIS KONGSIKAN SKIRT APA PALING BEST, PALING SELESA & PALING SYOKK PAKAI PEGI OPEN HOUSE TAHUN NI KORANG NAK TAHU TAK??* 🙈🙈 . . Haihhh lepas demam Orla & Stila, sempat launch skirt baru lagi minggu ni! 😆 Kalau pakai pegi open house serious best! 100% takyah iron, tak jarang & tak rimas dipakai! Kalau pakai dari pagi sampai ke malam pun tak melekit badan lah! Janji! 😄🤚Ok ni details the new Curduroy Skirt: . Name: Corduroy Denim Blue skirt Material: Corduroy denim Ukuran: - Pinggang: stretchable 26-32inch (fit S-L) - Labuh: 40inch (fit height 155-170cm) Jenis pinggang: - Rata di bahagian depan untuk menutupi lemak2 di bahagian perut anda 🙈 - Getah dibahagian belakang utk memenuhi citarasa yg bersaiz S-L . . Harga : RM65 Harga sale raya: RM50 . . Sape nak terus whatsapp kakbee ok! Yang nak beli borong pun boleh order sekarang sbb 21hb esok last postage sebelum raya!! . 📲+60196024909 📲+60196024909 📲+60196024909 . .
Hari ni berbuka apa awak awak semua? Kak Eshal berbuka asam pedas kambing 🌸😘. Selamat berbuka semua 😘

#raudhaheshalsharing #selamatberbuka #skirtlabuh #skirtlily #skirtcantik #skirtprinted
SARAFINA KURUNG

HIDDEN ZIP AT SLEEVES
HIDDEN ZIP AT THE BACK 🌸FREE SIZE😘
MEASUREMENT
SHOULDER 15"
BUST 34-38"
SLEEVE 23"
TOP LENGTH :30"
SKIRT LENGTH 40"

HARGA RM 140
SEM FREE POST
SS ADD RM 8 'Ribbon tu boleh tanggal,nk pakai boleh,xnak pon boleh"💋💕 😍😘😍😘😍🙃😍🙃 #palazo #palazomurah #palazomalaysia #bajuraya #bajuraya2017 #bajurayaterkini #bajurayamurahmalaysia #boosterwhitening #peplummalaysia #kebayasingkat #sareedollmurahmalaysia #skirt #skirtcantik #skirtlabuh  #skirtcuttingprincess #princesscuttingmalaysia #dressmurah #dressmurahmalaysia #dressmurah2 #dressmurahcantik #dressmurahmeriah #dressmurahgila #sayajual #bazaarpaknil #bajudinner #igshopmurah #dressmalaysia #muslimahdress #designmerecik #blousemurah
SARAFINA KURUNG HIDDEN ZIP AT SLEEVES HIDDEN ZIP AT THE BACK 🌸FREE SIZE😘 MEASUREMENT SHOULDER 15" BUST 34-38" SLEEVE 23" TOP LENGTH :30" SKIRT LENGTH 40" HARGA RM 140 SEM FREE POST SS ADD RM 8 'Ribbon tu boleh tanggal,nk pakai boleh,xnak pon boleh"💋💕 😍😘😍😘😍🙃😍🙃 #palazo  #palazomurah  #palazomalaysia  #bajuraya  #bajuraya2017  #bajurayaterkini  #bajurayamurahmalaysia  #boosterwhitening  #peplummalaysia  #kebayasingkat  #sareedollmurahmalaysia  #skirt  #skirtcantik  #skirtlabuh  #skirtcuttingprincess  #princesscuttingmalaysia  #dressmurah  #dressmurahmalaysia  #dressmurah2  #dressmurahcantik  #dressmurahmeriah  #dressmurahgila  #sayajual  #bazaarpaknil  #bajudinner  #igshopmurah  #dressmalaysia  #muslimahdress  #designmerecik  #blousemurah 
Orla Skirt

Outer Material : Cotton Polyester
Inner Material : Ice Jersey
Labuh skirt : 40 inci

Harga Asal : RM 65
Harga Promosi : RM 50

Whatsapp ke 01126478061 untuk milikinya ☺

#OrlaSkirtSausanSouq #skirtcantik #skirtmuslimah #skirtlabuh #skirtcorakbunga #skirtcorak #skirtbunga #skirtmalaysia
YA RABBI! INOVASI PEPLUM RAYA LABUH DAN LONGGAR
INI BKL BUAT KRG TERPAKSA DIPUJI DAN DITANYA TNTG BAJU UPTODATE INI ❤️
___
Ya ampun kini korang tak perlu risau lagi nak bergaya dengan fesyen terkini sebab wbh da buatkan korang yg loose n labuh serta aksesori lace mabeles giler! Bole buat baju tunang weh ❤️
___
Nah ni ha kak warda kasi kelebihan
✔️bf n wudhu friendly
✔️menggunakan kain yg sangat banyak utk hasilkan effect kembang setaman tu
✔️potongan kain yg mana tidak ketat dan loose
✔lipatan pleated fesyen terkini
✔️lace berkualiti tinggi
✔️material como crepe sesangat selesa
___
Harga berapa kak warda?
Harga sebenar rm159
Tapi sebab kak warda syg kt korang kak warda kasi
Rm139 sahja
Rm139 shja
Rm139 sahja
Omaigodd jimat rm20 fuhhh 🎉🎉
___
Tak sabar nak grab !
Ok
Ok

Whatsapp putri lepas raya ye😘
Start 23 June💕
YA RABBI! INOVASI PEPLUM RAYA LABUH DAN LONGGAR INI BKL BUAT KRG TERPAKSA DIPUJI DAN DITANYA TNTG BAJU UPTODATE INI ❤️ ___ Ya ampun kini korang tak perlu risau lagi nak bergaya dengan fesyen terkini sebab wbh da buatkan korang yg loose n labuh serta aksesori lace mabeles giler! Bole buat baju tunang weh ❤️ ___ Nah ni ha kak warda kasi kelebihan ✔️bf n wudhu friendly ✔️menggunakan kain yg sangat banyak utk hasilkan effect kembang setaman tu ✔️potongan kain yg mana tidak ketat dan loose ✔lipatan pleated fesyen terkini ✔️lace berkualiti tinggi ✔️material como crepe sesangat selesa ___ Harga berapa kak warda? Harga sebenar rm159 Tapi sebab kak warda syg kt korang kak warda kasi Rm139 sahja Rm139 shja Rm139 sahja Omaigodd jimat rm20 fuhhh 🎉🎉 ___ Tak sabar nak grab ! Ok Ok Whatsapp putri lepas raya ye😘 Start 23 June💕
.
#freepostage PROMO!
.
Tampil santai dan bergaya dengan skirt lycra Adena.😘
.
Padankan saja dengan blouse, pasti adik kakak kelihatan trendy sepanjang hari😍
.
Bahagian pinggangnya menggunakan getah; oleh itu ia sesuai digayakan oleh semua bentuk dan saiz badan. 👍👍👍
.
🌹Hanya RM69 untuk saiz M, L.
.
↪Whatsappkan order ke 011-26793707
↪Whatsappkan order ke 011-26793707
↪Whatsappkan order ke 011-26793707
.
#elera #iluvelera .
#sayajualskirt #bajuraya2017 #skirtmurah #sayajual #uitmshahalam #ukm #uia #um #upm #puncakperdana #kolejkomuniti #cahayaspk #skirtlabuh #skirtlycra #skirtcantik #skirt #longskirt #printedskirt #sayajualskirt #skirtmuslimah #skirtraya #bajuraya #skirtmalaysia #skirtlabuhmalaysia #alambudiman #saujanautama #setiaalam #bandarbarubangi
. #freepostage  PROMO! . Tampil santai dan bergaya dengan skirt lycra Adena.😘 . Padankan saja dengan blouse, pasti adik kakak kelihatan trendy sepanjang hari😍 . Bahagian pinggangnya menggunakan getah; oleh itu ia sesuai digayakan oleh semua bentuk dan saiz badan. 👍👍👍 . 🌹Hanya RM69 untuk saiz M, L. . ↪Whatsappkan order ke 011-26793707 ↪Whatsappkan order ke 011-26793707 ↪Whatsappkan order ke 011-26793707 . #elera  #iluvelera  . #sayajualskirt  #bajuraya2017  #skirtmurah  #sayajual  #uitmshahalam  #ukm  #uia  #um  #upm  #puncakperdana  #kolejkomuniti  #cahayaspk  #skirtlabuh  #skirtlycra  #skirtcantik  #skirt  #longskirt  #printedskirt  #sayajualskirt  #skirtmuslimah  #skirtraya  #bajuraya  #skirtmalaysia  #skirtlabuhmalaysia  #alambudiman  #saujanautama  #setiaalam  #bandarbarubangi 
YA RABBI! INOVASI PEPLUM RAYA LABUH DAN LONGGAR
INI BKL BUAT KRG TERPAKSA DIPUJI DAN DITANYA TNTG BAJU UPTODATE INI ❤️
___
Ya ampun kini korang tak perlu risau lagi nak bergaya dengan fesyen terkini sebab wbh da buatkan korang yg loose n labuh serta aksesori lace mabeles giler! Bole buat baju tunang weh ❤️
___
Nah ni ha kak warda kasi kelebihan ✔️bf n wudhu friendly
✔️menggunakan kain yg sangat banyak utk hasilkan effect kembang setaman tu
✔️potongan kain yg mana tidak ketat dan loose
✔lipatan pleated fesyen terkini
✔️lace berkualiti tinggi
✔️material como crepe sesangat selesa
___
Harga berapa kak warda?
Harga sebenar rm159
Tapi sebab kak warda syg kt korang kak warda kasi
Rm139 sahja
Rm139 shja
Rm139 sahja
Omaigodd jimat rm20 fuhhh 🎉🎉 ___
Tak sabar nak grab kak warda 
Ok
Ok

Whatsapp putri lepas raya ye😘
Start 23 June💕
YA RABBI! INOVASI PEPLUM RAYA LABUH DAN LONGGAR INI BKL BUAT KRG TERPAKSA DIPUJI DAN DITANYA TNTG BAJU UPTODATE INI ❤️ ___ Ya ampun kini korang tak perlu risau lagi nak bergaya dengan fesyen terkini sebab wbh da buatkan korang yg loose n labuh serta aksesori lace mabeles giler! Bole buat baju tunang weh ❤️ ___ Nah ni ha kak warda kasi kelebihan ✔️bf n wudhu friendly ✔️menggunakan kain yg sangat banyak utk hasilkan effect kembang setaman tu ✔️potongan kain yg mana tidak ketat dan loose ✔lipatan pleated fesyen terkini ✔️lace berkualiti tinggi ✔️material como crepe sesangat selesa ___ Harga berapa kak warda? Harga sebenar rm159 Tapi sebab kak warda syg kt korang kak warda kasi Rm139 sahja Rm139 shja Rm139 sahja Omaigodd jimat rm20 fuhhh 🎉🎉 ___ Tak sabar nak grab kak warda Ok Ok Whatsapp putri lepas raya ye😘 Start 23 June💕