an online Instagram web viewer

#skirtbysisters medias

Photos

NEW DESIGN ! πŸŽ‰πŸŽ‰
. 
SBS SKIRT PANTS! .
apa yang best skirt pants ni? siska bagitahu ya? didatangi dengan skirt terbelah and slack pants! ADA SIZE! ADA POCKET! Material? jangan cakap tak sejukkk como crepe memang selesa and sejuk je tauu . .
COLOUR : Black πŸ–€, Navy blue πŸ’™, Dark brown πŸ™ˆ !
. 
Sesuai untuk ke office ! menampakkan sis semua sangat unique and rare and sangat classy 😎 mesti ramai tertanya tanya mana dapat tuuu 😏
.
apa kegunaan skirt terbelah tu?.
kegunaan dia ialah bila nak pergi office cangkuk jee! .
Pants tu? .
kalau nak lunch atau balik rumah terus nak shopping buka je skirt tu !  kan 2 in 1 tuu 😍memang nampak formal dalam masa yang sama nampak sangat exclusive 😍
. 
dah teruja ke ? dah tak sabar? .
Boleh terus pm sis laju laju lajuuuuuu ! Cepat sebelum habissss. 
atau boleh terus pm 01115785788 !! .
FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15%
.
FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below
. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
. 
http://www.wasap.my/60176352652
. 
#skirtlabuh #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt  #skirtlabuh #skirtlabuhcantik #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers#skirtbysisters
#skirtoffice#skirt2017#skirtraya#raya2017
#bajuraya
NEW DESIGN ! πŸŽ‰πŸŽ‰ . SBS SKIRT PANTS! . apa yang best skirt pants ni? siska bagitahu ya? didatangi dengan skirt terbelah and slack pants! ADA SIZE! ADA POCKET! Material? jangan cakap tak sejukkk como crepe memang selesa and sejuk je tauu . . COLOUR : Black πŸ–€, Navy blue πŸ’™, Dark brown πŸ™ˆ ! . Sesuai untuk ke office ! menampakkan sis semua sangat unique and rare and sangat classy 😎 mesti ramai tertanya tanya mana dapat tuuu 😏 . apa kegunaan skirt terbelah tu?. kegunaan dia ialah bila nak pergi office cangkuk jee! . Pants tu? . kalau nak lunch atau balik rumah terus nak shopping buka je skirt tu ! kan 2 in 1 tuu 😍memang nampak formal dalam masa yang sama nampak sangat exclusive 😍 . dah teruja ke ? dah tak sabar? . Boleh terus pm sis laju laju lajuuuuuu ! Cepat sebelum habissss. atau boleh terus pm 01115785788 !! . FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15% . FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below . πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . http://www.wasap.my/60176352652 . #skirtlabuh  #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtmalaysia  #skirt  #skirtlabuh  #skirtlabuhcantik  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmodern  #skirtexclusivemalaysia  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers #skirtbysisters  #skirtoffice #skirt2017 #skirtraya #raya2017  #bajuraya 
FEEL LIKE A PRINCESS! .
cantikk nye #skirtbysisterslovers  pkai #satinflareskirt macam princess sangat 😘😘 sis semua tak jealous keee? kalau jealous dapatkan satin flare nowww!! . 
FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15%
.
FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below
. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
. 
http://www.wasap.my/60176352652
. 
#skirtlabuh #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt  #skirtlabuh #skirtlabuhcantik #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers#skirtbysisters
#skirtoffice#skirt2017#skirtraya#raya2017
#bajuraya
FEEL LIKE A PRINCESS! . cantikk nye #skirtbysisterslovers  pkai #satinflareskirt  macam princess sangat 😘😘 sis semua tak jealous keee? kalau jealous dapatkan satin flare nowww!! . FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15% . FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below . πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . http://www.wasap.my/60176352652 . #skirtlabuh  #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtmalaysia  #skirt  #skirtlabuh  #skirtlabuhcantik  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmodern  #skirtexclusivemalaysia  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers #skirtbysisters  #skirtoffice #skirt2017 #skirtraya #raya2017  #bajuraya 
Hitam itu menawan 😍😍😍
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Hitam itu menawan 😍😍😍 . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
morning korgggg,  haaa meh sini siska share tips kedua utk korg yg nk pergi temuduga kerja,  belajar dan sbagainya.. teknik pemakaian tu pnting tau... ingattttt tuuu.  malas nk fikir?? collection skirtbysisters  kan adooo.  jom shopping2!! 😍😍😍
. 
FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15%
.
FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below
. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
. 
http://www.wasap.my/60176352652
. 
#skirtlabuh #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt  #skirtlabuh #skirtlabuhcantik #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers#skirtbysisters
#skirtoffice#skirt2017#skirtraya#raya2017
#bajuraya
morning korgggg, haaa meh sini siska share tips kedua utk korg yg nk pergi temuduga kerja, belajar dan sbagainya.. teknik pemakaian tu pnting tau... ingattttt tuuu. malas nk fikir?? collection skirtbysisters kan adooo. jom shopping2!! 😍😍😍 . FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15% . FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below . πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . http://www.wasap.my/60176352652 . #skirtlabuh  #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtmalaysia  #skirt  #skirtlabuh  #skirtlabuhcantik  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmodern  #skirtexclusivemalaysia  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers #skirtbysisters  #skirtoffice #skirt2017 #skirtraya #raya2017  #bajuraya 
Salam 🌹

PATCHES SERIES

Ootd from pretty siska @skirtbysisters..tq @skirtbysistersπŸ’‹β€ Shawl patches ni pun ada peminat dia yg tersendiri tau..pakai jer confirm nmpk young & stylish...kena grab 1 tau utk own collection...price rm29 jer ada free gift

Ready stock πŸ“²WA  0169777587 ( Serious Buyer Only)

Colours available : 
Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Light Turquoise, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender, Grey, Golden Brown & Mocha.

Detail
Material : High Quality Heavy Chiffon 
Measurement: Approx 1.9Γ—0.8 
Shape : Straight Cut ( Baby Seam)

Price : RM29
Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above
Postage sm rm7/ ss rm7
Tq dear for your support. πŸ’‹β€ #meluremy🌹 
#meluremyshawl
#meluremyscarves
#printedshawl
#skirtbysisters
#bangisentral
#melurescarvescatalogue
Salam 🌹 PATCHES SERIES Ootd from pretty siska @skirtbysisters..tq @skirtbysistersπŸ’‹β€ Shawl patches ni pun ada peminat dia yg tersendiri tau..pakai jer confirm nmpk young & stylish...kena grab 1 tau utk own collection...price rm29 jer ada free gift Ready stock πŸ“²WA 0169777587 ( Serious Buyer Only) Colours available : Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Light Turquoise, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender, Grey, Golden Brown & Mocha. Detail Material : High Quality Heavy Chiffon Measurement: Approx 1.9Γ—0.8 Shape : Straight Cut ( Baby Seam) Price : RM29 Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above Postage sm rm7/ ss rm7 Tq dear for your support. πŸ’‹β€ #meluremy πŸŒΉ #meluremyshawl  #meluremyscarves  #printedshawl  #skirtbysisters  #bangisentral  #melurescarvescatalogue 
Salam 🌹

PATCHES SERIES

Shawl patches ni pun ada peminat dia yg tersendiri tau..pakai jer confirm nmpk young & stylish...kena grab 1 tau utk own collection...price rm29 jer ada free gift

Ready stock πŸ“²WA  0169777587 ( Serious Buyer Only)

Colours available : 
Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Light Turquoise, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender, Grey, Golden Brown & Mocha.

Detail
Material : High Quality Heavy Chiffon 
Measurement: Approx 1.9Γ—0.8 
Shape : Straight Cut ( Baby Seam)

Price : RM29
Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above
Postage sm / ss rm7
Tq dear for your support. πŸ’‹β€ #meluremy🌹 
#meluremyshawl
#meluremyscarves
#printedshawl
#skirtbysisters
#bangisentral
#melurescarvescatalogue
Salam 🌹 PATCHES SERIES Shawl patches ni pun ada peminat dia yg tersendiri tau..pakai jer confirm nmpk young & stylish...kena grab 1 tau utk own collection...price rm29 jer ada free gift Ready stock πŸ“²WA 0169777587 ( Serious Buyer Only) Colours available : Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Light Turquoise, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender, Grey, Golden Brown & Mocha. Detail Material : High Quality Heavy Chiffon Measurement: Approx 1.9Γ—0.8 Shape : Straight Cut ( Baby Seam) Price : RM29 Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above Postage sm / ss rm7 Tq dear for your support. πŸ’‹β€ #meluremy πŸŒΉ #meluremyshawl  #meluremyscarves  #printedshawl  #skirtbysisters  #bangisentral  #melurescarvescatalogue 
Salam 🌹

PATCHES SERIES

Shawl patches ni pun ada peminat dia yg tersendiri tau..pakai jer confirm nmpk young & stylish...kena grab 1 tau utk own collection...price rm29 jer ada free gift

Ready stock πŸ“²WA  0169777587 ( Serious Buyer Only)

Colours available : 
Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Light Turquoise, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender, Grey, Golden Brown & Mocha.

Detail
Material : High Quality Heavy Chiffon 
Measurement: Approx 1.9Γ—0.8 
Shape : Straight Cut ( Baby Seam)

Price : RM29
Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above
Postage sm/ ss rm7
Tq dear for your support. πŸ’‹β€ #meluremy🌹 
#meluremyshawl
#meluremyscarves
#printedshawl
#skirtbysisters
#bangisentral
#melurescarvescatalogue
Salam 🌹 PATCHES SERIES Shawl patches ni pun ada peminat dia yg tersendiri tau..pakai jer confirm nmpk young & stylish...kena grab 1 tau utk own collection...price rm29 jer ada free gift Ready stock πŸ“²WA 0169777587 ( Serious Buyer Only) Colours available : Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Light Turquoise, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender, Grey, Golden Brown & Mocha. Detail Material : High Quality Heavy Chiffon Measurement: Approx 1.9Γ—0.8 Shape : Straight Cut ( Baby Seam) Price : RM29 Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above Postage sm/ ss rm7 Tq dear for your support. πŸ’‹β€ #meluremy πŸŒΉ #meluremyshawl  #meluremyscarves  #printedshawl  #skirtbysisters  #bangisentral  #melurescarvescatalogue 
Siska nk sorok dulu sbnrnyaaaa... tp kannn... korang dpt imagine tak corak yg exclusive ni jd premium #sbsprintedflareskirt  utk #2017sbsprojekraya
#feedbackladysskirt from customer nii Dusty Pink Crepe Signature Skirt 😍😍
.
Whatsapp +601132711377 utk PROMO waktu terhad 😘😘
.
#skirtbysisters #ladysskirt #skirt #longskirtmurah #skirtlabuh #skirtcantik #skirtpremium #skirtskirt #skirtcrepe #skirtsatin #skirtmurah #skirtmoden #skirtday #loveskirt #mehsandarpadaaku #poplookootd #poplook #hijab #hijabstyle #hijabfashion #hijabers
Siapa kata @ladysskirt kembang nampak over sgt kalau nak pakai for casual ? πŸ˜“πŸ˜“
.
Tengok customer kita ni, cantik jee tengok skirt tu jatuh sekali pandang dah mcm skirt pleated pulak πŸ™ˆπŸ™ˆ
. 
Ladysskirt kembang Adior ni kalau korang tak mengibor2 kan skirt tu nampak mcm ni je laa hihi. Tapi kalau sis yg pakai skirt kembang Adior ni mmg asyik nak ngibor je πŸ˜‚πŸ˜‚ Korang pulak mcm mana?
.
#skirtbysisters #ladysskirt #skirt #longskirtmurah #skirtlabuh #skirtcantik #skirtpremium #skirtskirt #skirtcrepe #skirtsatin #skirtmurah #skirtmoden #skirtday #loveskirt #mehsandarpadaaku #poplookootd #poplook #hijab #hijabstyle #hijabfashion #hijabers #feedbackladysskirt
Siapa kata @ladysskirt kembang nampak over sgt kalau nak pakai for casual ? πŸ˜“πŸ˜“ . Tengok customer kita ni, cantik jee tengok skirt tu jatuh sekali pandang dah mcm skirt pleated pulak πŸ™ˆπŸ™ˆ . Ladysskirt kembang Adior ni kalau korang tak mengibor2 kan skirt tu nampak mcm ni je laa hihi. Tapi kalau sis yg pakai skirt kembang Adior ni mmg asyik nak ngibor je πŸ˜‚πŸ˜‚ Korang pulak mcm mana? . #skirtbysisters  #ladysskirt  #skirt  #longskirtmurah  #skirtlabuh  #skirtcantik  #skirtpremium  #skirtskirt  #skirtcrepe  #skirtsatin  #skirtmurah  #skirtmoden  #skirtday  #loveskirt  #mehsandarpadaaku  #poplookootd  #poplook  #hijab  #hijabstyle  #hijabfashion  #hijabers  #feedbackladysskirt 
NEW DESIGN! .
#salma7panel . 
material moss crepe inside surface and satin outside surface😍
.
come with hidden zip and min elastic which can stretch 3-4" more 😻 7panel cutting buat anda  nampak lagiiii slim tauuu.
.
sangat exclusive and looks expensive! πŸ’°
.
Get yours now dengan pm siska atau boleh ws sis terus 0196301085 !. #skirtlabuh #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt  #skirtlabuh #skirtlabuhcantik #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers#skirtbysisters
#skirtoffice#skirt2017#skirtraya#raya2017
#bajuraya
NEW DESIGN! . #salma7panel  . material moss crepe inside surface and satin outside surface😍 . come with hidden zip and min elastic which can stretch 3-4" more 😻 7panel cutting buat anda nampak lagiiii slim tauuu. . sangat exclusive and looks expensive! πŸ’° . Get yours now dengan pm siska atau boleh ws sis terus 0196301085 !. #skirtlabuh  #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtmalaysia  #skirt  #skirtlabuh  #skirtlabuhcantik  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmodern  #skirtexclusivemalaysia  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers #skirtbysisters  #skirtoffice #skirt2017 #skirtraya #raya2017  #bajuraya 
Suka tak? 😍
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Suka tak? 😍 . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Suka? 😍
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Suka? 😍 . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
3 daripada beberapa blaus yang ada di @skirtbysisters . Suka yang mana? Tiga2 ni ada ciri2 yang berbeza. Kalau suka jenis fit & ada cutting, boleh pilih #innerblousebasic. Kalau suka cutting longgar, boleh pilih #wardatopoffice. Kalau suka cutting longgar dan labuh, boleh pilih #wardalong. Ada satu lagi cutting macam inner blouse basic, tp lengan kembang iaitu #innerblousesaloma. 😊

SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
3 daripada beberapa blaus yang ada di @skirtbysisters . Suka yang mana? Tiga2 ni ada ciri2 yang berbeza. Kalau suka jenis fit & ada cutting, boleh pilih #innerblousebasic . Kalau suka cutting longgar, boleh pilih #wardatopoffice . Kalau suka cutting longgar dan labuh, boleh pilih #wardalong . Ada satu lagi cutting macam inner blouse basic, tp lengan kembang iaitu #innerblousesaloma . 😊 SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
OOTD by siska 😍 
meh siska nak share seket memandangkan ramai yg walk in hari ni tanya siska pakai set mane ni?one set ke? cantek nye set putih macam ni ..okeii okeii saba tau hihi
.
mesti akan cantik la bila uols pandai mix and match 😍😍jom walk in je butik @skirtbysisters semua ade tau . 
skirt #celinatwocolorpleated & blouse mesti la #safiainnerblouse 
dah jatuh hati? jom wasap laju lajuu laju ke 01115785788

#skirtlabuh #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt  #skirtlabuh #skirtlabuhcantik #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers#skirtbysisters
#skirtoffice#skirt2017#skirtraya#raya2017
#bajuraya
OOTD by siska 😍 meh siska nak share seket memandangkan ramai yg walk in hari ni tanya siska pakai set mane ni?one set ke? cantek nye set putih macam ni ..okeii okeii saba tau hihi . mesti akan cantik la bila uols pandai mix and match 😍😍jom walk in je butik @skirtbysisters semua ade tau . skirt #celinatwocolorpleated  & blouse mesti la #safiainnerblouse  dah jatuh hati? jom wasap laju lajuu laju ke 01115785788 #skirtlabuh  #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtmalaysia  #skirt  #skirtlabuh  #skirtlabuhcantik  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmodern  #skirtexclusivemalaysia  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers #skirtbysisters  #skirtoffice #skirt2017 #skirtraya #raya2017  #bajuraya 
WOW! Gorgeous betul kan sis kita ni. Kat oversea pun bergaya lagi dengan #satinflareskirt. Sukaaaa sangat tengok gambar ni 😍😍😍
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
WOW! Gorgeous betul kan sis kita ni. Kat oversea pun bergaya lagi dengan #satinflareskirt . Sukaaaa sangat tengok gambar ni 😍😍😍 . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
New Design!! .
SkirtBySisters Blazer 
Special tau and memang sgt limited .
Hanya ada  3colour je (Black πŸ–€, White βšͺ️, Pink πŸ’—) . 
Ade pocket kiri kanan sesuai digayakan dengan blouse untuk ke office menampakkan gaya classy 😎 .

macam mama suke ke suke? dah jatuh hati jom
PM siska laju laju lajuuu untuk dapatkan blazer uols semuaaa

#skirtlabuh #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt  #skirtlabuh #skirtlabuhcantik #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers#skirtbysisters
#skirtoffice#skirt2017#skirtraya#raya2017
#bajuraya
New Design!! . SkirtBySisters Blazer Special tau and memang sgt limited . Hanya ada 3colour je (Black πŸ–€, White βšͺ️, Pink πŸ’—) . Ade pocket kiri kanan sesuai digayakan dengan blouse untuk ke office menampakkan gaya classy 😎 . macam mama suke ke suke? dah jatuh hati jom PM siska laju laju lajuuu untuk dapatkan blazer uols semuaaa #skirtlabuh  #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtmalaysia  #skirt  #skirtlabuh  #skirtlabuhcantik  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmodern  #skirtexclusivemalaysia  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers #skirtbysisters  #skirtoffice #skirt2017 #skirtraya #raya2017  #bajuraya 
FEEL LIKE A PRINCESS!!! ehem2,  amacam??? cantik kannnnn #sbslovers siska pakai #satinflareskirt ni!!! siska jatuh hati sgtttt!!! kat negara org pula tu,  gorgeous pula tu.. siska tak boleh move on, seriously cantik... thanks sis shopping dgn kami 😍😍😍😍
.
#skirtlabuh #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt  #skirtlabuh #skirtlabuhcantik #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers#skirtbysisters
#skirtoffice#skirt2017#skirtraya#raya2017
#bajuraya
FEEL LIKE A PRINCESS!!! ehem2, amacam??? cantik kannnnn #sbslovers  siska pakai #satinflareskirt  ni!!! siska jatuh hati sgtttt!!! kat negara org pula tu, gorgeous pula tu.. siska tak boleh move on, seriously cantik... thanks sis shopping dgn kami 😍😍😍😍 . #skirtlabuh  #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtmalaysia  #skirt  #skirtlabuh  #skirtlabuhcantik  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmodern  #skirtexclusivemalaysia  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers #skirtbysisters  #skirtoffice #skirt2017 #skirtraya #raya2017  #bajuraya 
#satinflareskirt pun boleh pakai kat bahagian dalam baju. Bagi anda yang suka baju labuh, boleh cuba produk baharu @skirtbysisters ni. Labuh dan curve cutting di bahagian bawah baju. 😊
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
#satinflareskirt  pun boleh pakai kat bahagian dalam baju. Bagi anda yang suka baju labuh, boleh cuba produk baharu @skirtbysisters ni. Labuh dan curve cutting di bahagian bawah baju. 😊 . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
salam maghrib gais 😘 .
Tonight OOTD !. Blazer by @skirtbysisters . 
Straight cut skirt by @skirtbysisters (belakang ada pleated ya uols ).
PM siska sekarang untuk dapatkan ootd macam ni 😍. .
love,.
Siska
#skirtlabuh #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt  #skirtlabuh #skirtlabuhcantik #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers#skirtbysisters
#skirtoffice#skirt2017#skirtraya#raya2017
#bajuraya
salam maghrib gais 😘 . Tonight OOTD !. Blazer by @skirtbysisters . Straight cut skirt by @skirtbysisters (belakang ada pleated ya uols ). PM siska sekarang untuk dapatkan ootd macam ni 😍. . love,. Siska #skirtlabuh  #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtmalaysia  #skirt  #skirtlabuh  #skirtlabuhcantik  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmodern  #skirtexclusivemalaysia  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers #skirtbysisters  #skirtoffice #skirt2017 #skirtraya #raya2017  #bajuraya 
Lovely Farhana wearing 1 set blouse #innerblousebasic & skirt #satinflareskirt from Skirtbysister. Very beautiful & gorgeous. Baju & skirt ni sangat-sangat selesa dipakai tau. Tq @hannamulyono 😍😍
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Lovely Farhana wearing 1 set blouse #innerblousebasic  & skirt #satinflareskirt  from Skirtbysister. Very beautiful & gorgeous. Baju & skirt ni sangat-sangat selesa dipakai tau. Tq @hannamulyono 😍😍 . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
TIPS UTK SBS LOVERS YG TINGGI & KURUS : 
awaak awaak kesayangan memang digalak kan utk memilih skirt yg bercorak melintang agar uolss kelihatan lebih gempal dari tubuh yg sebenar .
Dan yang penting pilih baju yg bewarna cerah 😍😍 #skirtlabuh #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt  #skirtlabuh #skirtlabuhcantik #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers#skirtbysisters
#skirtoffice#skirt2017
TIPS UTK SBS LOVERS YG TINGGI & KURUS : awaak awaak kesayangan memang digalak kan utk memilih skirt yg bercorak melintang agar uolss kelihatan lebih gempal dari tubuh yg sebenar . Dan yang penting pilih baju yg bewarna cerah 😍😍 #skirtlabuh  #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtmalaysia  #skirt  #skirtlabuh  #skirtlabuhcantik  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmodern  #skirtexclusivemalaysia  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers #skirtbysisters  #skirtoffice #skirt2017 
Haa... 6 daripada 22 color Satin Flare Skirt ni tau. Semua color cantik2. Meriah & nampak exclusive sangat dengan tema Arabic ni.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Haa... 6 daripada 22 color Satin Flare Skirt ni tau. Semua color cantik2. Meriah & nampak exclusive sangat dengan tema Arabic ni. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Morning #skirtbysisterslovers ...kita view ckit berkenaan Sale Harga Member nie apa???
.
.
1. Harga MEMBER… less 15% all SBS items.. tak valid utk item di bawah sale ONG. Soping selai pun dpt .. don worry.

2. Kalau nk dpt FREE MEMBERSHIP...uollss kena spend min RM130… nanti terus auto jd SBS member.. lepas ni terus dpt less 15% lg utk seumur hidup.. 3. LOYALTY CARD...uollss spend min RM130… terus dpt 1 cop… cukup 3 cop.. akan dpt FREE SKIRT PRINTED FLARE yg berharrga RM129 yg selalu sgt jd rebutan bila kami kuarkan. Ni tanda terima kasih utk yg selalu rajin soping dgn kami.. kekadg sebulan berkali2… Kalau cukup 6 cop x RM130.. dpt FREE SKIRT PRINTED FLARE RM129+ SKIRT SATIN FLARE RM79+ BASIC BLOUSE RM69

4. Sesekali kami akan buat special sale hanya utk MEMBER SAHAJA... dn tentunya lebih jimat lg....
.
.
#skirtno1malaysia #skirtbysisterslovers #skirtbysisters #skirtbysistersmurah #skirtbysisterssales
Morning #skirtbysisterslovers  ...kita view ckit berkenaan Sale Harga Member nie apa??? . . 1. Harga MEMBER… less 15% all SBS items.. tak valid utk item di bawah sale ONG. Soping selai pun dpt .. don worry. 2. Kalau nk dpt FREE MEMBERSHIP...uollss kena spend min RM130… nanti terus auto jd SBS member.. lepas ni terus dpt less 15% lg utk seumur hidup.. 3. LOYALTY CARD...uollss spend min RM130… terus dpt 1 cop… cukup 3 cop.. akan dpt FREE SKIRT PRINTED FLARE yg berharrga RM129 yg selalu sgt jd rebutan bila kami kuarkan. Ni tanda terima kasih utk yg selalu rajin soping dgn kami.. kekadg sebulan berkali2… Kalau cukup 6 cop x RM130.. dpt FREE SKIRT PRINTED FLARE RM129+ SKIRT SATIN FLARE RM79+ BASIC BLOUSE RM69 4. Sesekali kami akan buat special sale hanya utk MEMBER SAHAJA... dn tentunya lebih jimat lg.... . . #skirtno1malaysia  #skirtbysisterslovers  #skirtbysisters  #skirtbysistersmurah  #skirtbysisterssales 
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Jom tengok Office Pleated secara dekat. 2 in 1 material. Luar moss crepe, dalam satin. Tak panas, sejuuukk je bila pakai. Jahitan sangat kemas. Memang cun sangat la bila pakai.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Jom tengok Office Pleated secara dekat. 2 in 1 material. Luar moss crepe, dalam satin. Tak panas, sejuuukk je bila pakai. Jahitan sangat kemas. Memang cun sangat la bila pakai. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Artis pun menggayakan koleksi2 dari #skirtbysisters niee...so hakak2 yg lain xnk ke feeling2 princess mcm nie???berminat boleh whatsapp 0192591503...sale member less 15% masih ada lg yee
.
.
#skirtbysistersmurah #skirtbysisterslovers #skirtbysisters #skirtbysisterssales #skirtno1malaysia #sbsmermaidbasic #sbsofficeskirt #sbsofficewear #sbssatinflareskirt #sbspocketpleated #sbspremiumprintedflare #sbschiffonprintedflareskirt #sbschiffonpremium #sbschiffongorgette #sbschiffonskirt #sbschiffonglitter
Artis pun menggayakan koleksi2 dari #skirtbysisters  niee...so hakak2 yg lain xnk ke feeling2 princess mcm nie???berminat boleh whatsapp 0192591503...sale member less 15% masih ada lg yee . . #skirtbysistersmurah  #skirtbysisterslovers  #skirtbysisters  #skirtbysisterssales  #skirtno1malaysia  #sbsmermaidbasic  #sbsofficeskirt  #sbsofficewear  #sbssatinflareskirt  #sbspocketpleated  #sbspremiumprintedflare  #sbschiffonprintedflareskirt  #sbschiffonpremium  #sbschiffongorgette  #sbschiffonskirt  #sbschiffonglitter 
NEW item dalam family Skirtbysisters. Cuba teka apa dia? Haa... #blazersbs & #skirtpants . Satu lagi tu, #innerblousebasic yg selalu menjadi permintaan ramai. Awak nak jugak tak? Kalau nak, mari PM sy http://www.wasap.my/60132970596 😊
.
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
NEW item dalam family Skirtbysisters. Cuba teka apa dia? Haa... #blazersbs  & #skirtpants  . Satu lagi tu, #innerblousebasic  yg selalu menjadi permintaan ramai. Awak nak jugak tak? Kalau nak, mari PM sy http://www.wasap.my/60132970596 😊 . HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Assalamu'alaikum. Good morning ladiesss 😊. Cantik sis ni kan? Bergaya dengan skirt & blouse from Skirtbysister tau. Awak nak jugak tak? Kalau nak, mari PM sy http://www.wasap.my/60132970596 😊
.
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Assalamu'alaikum. Good morning ladiesss 😊. Cantik sis ni kan? Bergaya dengan skirt & blouse from Skirtbysister tau. Awak nak jugak tak? Kalau nak, mari PM sy http://www.wasap.my/60132970596 😊 . HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Nampak tak bling2 kat skirt ni? Haaaa sebab skirt ni menggunakan material Chiffon Glitter tau. Nampak exclusive & gorgeous sangat tau. 😍
.
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Nampak tak bling2 kat skirt ni? Haaaa sebab skirt ni menggunakan material Chiffon Glitter tau. Nampak exclusive & gorgeous sangat tau. 😍 . HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Ni Raisya Curly Skirt tau. Mermaid shape. Kalau berminat boleh pm sy. Ada lagi wrna2 lain. 😍
.
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Ni Raisya Curly Skirt tau. Mermaid shape. Kalau berminat boleh pm sy. Ada lagi wrna2 lain. 😍 . HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Sweetnya warna2 skirt nie...mcm candy kn???sis tengok pn tergoda taauu, u ollss mcm mana, tergoda taakk?
.
.
Klu tergoda whatsapp la sis skrg 0192591503...SALE MEMBER LESS 15% ADA LG YEE
.
.
#skirtno1malaysia #skirtbysisterslovers #skirtbysisters #skirtbysisterssales #sbsmermaidbasic #sbsofficeskirt #sbssatinflareskirt #sbspocketpleated #sbsbasicblouse #sbsbasicblazer #sbsinnerblouse #sbschiffonprintedflareskirt #sbschiffonpremium #sbschiffongorgette #sbschiffonskirt #sbschiffonglitter
Sweetnya warna2 skirt nie...mcm candy kn???sis tengok pn tergoda taauu, u ollss mcm mana, tergoda taakk? . . Klu tergoda whatsapp la sis skrg 0192591503...SALE MEMBER LESS 15% ADA LG YEE . . #skirtno1malaysia  #skirtbysisterslovers  #skirtbysisters  #skirtbysisterssales  #sbsmermaidbasic  #sbsofficeskirt  #sbssatinflareskirt  #sbspocketpleated  #sbsbasicblouse  #sbsbasicblazer  #sbsinnerblouse  #sbschiffonprintedflareskirt  #sbschiffonpremium  #sbschiffongorgette  #sbschiffonskirt  #sbschiffonglitter 
Nampak tak customer kita yg menggayakan koleksi #skirtbysisters tuu...cantik kn hakak tu matching #sbsbasicblouse dgn #sbssatinflareskirt .
.
Korang klu nk cepat2 la whatsapp 0192591503, sale utk member, less 15% masih lg berlangsung...
Satin Flare Skirt 😍😍😍
.
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Satin Flare Skirt 😍😍😍 . HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Something NEW & BEAUTIFUL to share. LOVE tak warna2 pastel macam ni? Ini warna baharu untuk MERMAID BASIC tau. Selain 4 warna ni, ada juga Dark Brown & Dark Turqoise. Kat website takde lagi setakat 21/3 ni. Kalau berkenan, meh PM sy 😊. Dah la warna baharu, ada LESS 15% pula tu. 😍😍😍
.
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Something NEW & BEAUTIFUL to share. LOVE tak warna2 pastel macam ni? Ini warna baharu untuk MERMAID BASIC tau. Selain 4 warna ni, ada juga Dark Brown & Dark Turqoise. Kat website takde lagi setakat 21/3 ni. Kalau berkenan, meh PM sy 😊. Dah la warna baharu, ada LESS 15% pula tu. 😍😍😍 . HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Tengok sis yang kanan sekali tu. Blouse & skirt from @skirtbysisters . Sesuai dipakai ke mana2 saja 😊
.
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Tengok sis yang kanan sekali tu. Blouse & skirt from @skirtbysisters . Sesuai dipakai ke mana2 saja 😊 . HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Salam smua bunga2 cinta 🌸.....LIL ROSES SERIES..Simple & sweet design. Our melure face miss pretty @lielieysuria in action😍😍😍 Ready stock πŸ“²WA  0169777587 ( Serious Buyer Only)

Colour code in pic : Rose Lavender
13 Colours available : 
Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender & Grey.

Detail
Material : High Quality Heavy Chiffon 
Measurement: Approx 1.9Γ—0.8 
Shape : Straight Cut ( Baby Seam)

Price : RM29
(free brooch n mn eyeliner) 
Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above.

Postage sm rm7/ ss rm12 
#bangisentral.. Tq dear for your support. πŸ’‹β€ #meluremy🌹 
#meluremyshawl
#meluremyscarves
#printedshawl
#skirtbysisters
#melurescarvescatalogue
Salam smua bunga2 cinta 🌸.....LIL ROSES SERIES..Simple & sweet design. Our melure face miss pretty @lielieysuria in action😍😍😍 Ready stock πŸ“²WA 0169777587 ( Serious Buyer Only) Colour code in pic : Rose Lavender 13 Colours available : Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender & Grey. Detail Material : High Quality Heavy Chiffon Measurement: Approx 1.9Γ—0.8 Shape : Straight Cut ( Baby Seam) Price : RM29 (free brooch n mn eyeliner) Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above. Postage sm rm7/ ss rm12 #bangisentral .. Tq dear for your support. πŸ’‹β€ #meluremy πŸŒΉ #meluremyshawl  #meluremyscarves  #printedshawl  #skirtbysisters  #melurescarvescatalogue 
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Salam smua🌸.....LIL ROSES SERIES..Simple & sweet design.

Ready stock πŸ“²WA  0169777587 ( Serious Buyer Only)

Colour code in pic : Baby Pink
13 Colours available : 
Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender & Grey.

Detail
Material : High Quality Heavy Chiffon 
Measurement: Approx 1.9Γ—0.8 
Shape : Straight Cut ( Baby Seam)

Price : RM29
(free brooch n mn eyeliner) 
Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above.

Postage sm rm7/ ss rm12 
#bangisentral.. Tq dear for your support. πŸ’‹β€ #meluremy🌹 
#meluremyshawl
#meluremyscarves
#printedshawl
#skirtbysisters
#melurescarvescatalogue
Salam smua🌸.....LIL ROSES SERIES..Simple & sweet design. Ready stock πŸ“²WA 0169777587 ( Serious Buyer Only) Colour code in pic : Baby Pink 13 Colours available : Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender & Grey. Detail Material : High Quality Heavy Chiffon Measurement: Approx 1.9Γ—0.8 Shape : Straight Cut ( Baby Seam) Price : RM29 (free brooch n mn eyeliner) Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above. Postage sm rm7/ ss rm12 #bangisentral .. Tq dear for your support. πŸ’‹β€ #meluremy πŸŒΉ #meluremyshawl  #meluremyscarves  #printedshawl  #skirtbysisters  #melurescarvescatalogue 
Assalamu'alaikum. I'm sooooo excited πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ. Ada good news di kala Monday Bluesss ni. HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Assalamu'alaikum. I'm sooooo excited πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ. Ada good news di kala Monday Bluesss ni. HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
ALHAMDULILLAH, Sale 15% off Skirtbysisters officially ended πŸ“£πŸ“£πŸ“£. Terima kasih banyak2 kepada semua. Yang dah dapat, selamat bergaya bersama Skirtbysisters. Kalau ada gambar, jgn lupa tag saya 😍. Yang baru order, insyaAllah esok akan pos order anda. Semoga hq akan buat sale best mcm ni lagi akan datang. Hehe.. 😁😁😁.
.
Yang lain2, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
ALHAMDULILLAH, Sale 15% off Skirtbysisters officially ended πŸ“£πŸ“£πŸ“£. Terima kasih banyak2 kepada semua. Yang dah dapat, selamat bergaya bersama Skirtbysisters. Kalau ada gambar, jgn lupa tag saya 😍. Yang baru order, insyaAllah esok akan pos order anda. Semoga hq akan buat sale best mcm ni lagi akan datang. Hehe.. 😁😁😁. . Yang lain2, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱
Tinggal 30 minit sahaja lagi ni. Jangan lepaskan peluang anda.
Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱 Tinggal 30 minit sahaja lagi ni. Jangan lepaskan peluang anda. Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Tiada yg mustahil bila menggayakan #sbssatinflareskirt nie...buktinya??? Mummy2 yg preggy pn boleh pakai taauu... .
.
LAST DAY FOR SALE MEMBER 15%, MASIH BELUM TERLAMBAT UNTUK NAK ORDER...CEPAT WHATSAPP 0192591503
.
.
#sbsmermaidbasic #sbsofficeskirt #skirtno1malaysia #skirtbysisterslovers #skirtbysisters #skirtbysisterssales #sbssatinflareskirt #sbspocketpleated #sbsmermaidbasic #sbsmermaidskirt #sbschiffonprintedflareskirt #sbschiffonpremium #sbschiffongorgette #sbschiffonskirt #sbschiffonglitter
Tiada yg mustahil bila menggayakan #sbssatinflareskirt  nie...buktinya??? Mummy2 yg preggy pn boleh pakai taauu... . . LAST DAY FOR SALE MEMBER 15%, MASIH BELUM TERLAMBAT UNTUK NAK ORDER...CEPAT WHATSAPP 0192591503 . . #sbsmermaidbasic  #sbsofficeskirt  #skirtno1malaysia  #skirtbysisterslovers  #skirtbysisters  #skirtbysisterssales  #sbssatinflareskirt  #sbspocketpleated  #sbsmermaidbasic  #sbsmermaidskirt  #sbschiffonprintedflareskirt  #sbschiffonpremium  #sbschiffongorgette  #sbschiffonskirt  #sbschiffonglitter 
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱
Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱 Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱
Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱 Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire 
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱
Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱 Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire 
Satu set koleksi dari #skirtbysisters .
.
Hakak2 semua tak nk merasa menggayakan koleksi2 skirtbysisters ke???Sale Member masih lagi berlangsung, ada masa lg utk nk order...
.
.
Whatsapp 0192591503
.
.
#skirtno1malaysia #skirtbysisterslovers #skirtbysisters #skirtbysisterssales #sbsmermaidbasic #sbssatinflareskirt #sbspocketpleated #sbsmermaidbasic #sbsmermaidskirt #sbschiffongorgette #sbschiffonpremium #sbschiffonskirt #sbschiffonprintedflareskirt
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱
Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱 Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire 
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱
Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱 Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire 
SATIN FLARE SKIRT PART IV BROWN

Normal Price : RM79.00
NOW OFFER LESS 
Diperbuat dari 3 meter kain dari material #satinvalentino dengan 1 sahaja penyambung.... 🌻tidak perlu lining - materiql yan digunapakai jenis flowwy & tidak jarang 🌻saiz sehingga 3XL (XS, 2XL & 3XL PREORDER) 🌻ukuran :
Waist (there are min elastic which can stretch 3-4"more) :

S 25"
M 28"
L 30"
XL 34"

Length 41"

Features:

Custom waist design with hidden zip and min elastic...exclusive look for tuck in styleYou will feel like a princess when u wear this skirtthe material very flowy and flare because 3m material with only one sewing at the backsuitable for any event or unformal occasionbest seller since 2014. Sold almost 10k pcs monthly.this skirts are main wardrobe sponsor for famous Malay drama like patahnya sebelah sayap by Ummie Nazeera, sayang papa saya tak by Emma Maembong and coming soon Nahu rindu by Ummi Nazeera.

Pm/wasap 0196222320 / 01133605034

#riezkiimpiyanna #yandriezki #skirtbysisters #flareskirt #skirtkembang #ala2princess #satinflareskit #plainskirt #satinplainskirt #nahurindu #sayangpapasayatak #patahnyasebelahsayap
SATIN FLARE SKIRT PART IV BROWN Normal Price : RM79.00 NOW OFFER LESS Diperbuat dari 3 meter kain dari material #satinvalentino  dengan 1 sahajaΒ penyambung.... 🌻tidak perlu lining - materiql yan digunapakai jenis flowwy & tidak jarang 🌻saiz sehingga 3XL (XS, 2XL & 3XL PREORDER) 🌻ukuran : Waist (there are min elastic which can stretch 3-4"more) : S 25" M 28" L 30" XL 34" Length 41" Features: Custom waist design with hidden zip and min elastic...exclusive look for tuck in styleYou will feel like a princess when u wear this skirtthe material very flowy and flare because 3m material with only one sewing at the backsuitable for any event or unformal occasionbest seller since 2014. Sold almost 10k pcs monthly.this skirts are main wardrobe sponsor for famous Malay drama like patahnya sebelah sayap by Ummie Nazeera, sayang papa saya tak by Emma Maembong and coming soon Nahu rindu by Ummi Nazeera. Pm/wasap 0196222320 / 01133605034 #riezkiimpiyanna  #yandriezki  #skirtbysisters  #flareskirt  #skirtkembang  #ala2princess  #satinflareskit  #plainskirt  #satinplainskirt  #nahurindu  #sayangpapasayatak  #patahnyasebelahsayap 
SATIN FLARE SKIRT PART III PURPLE

Normal Price : RM79.00
NOW OFFER LESS 
Diperbuat dari 3 meter kain dari material #satinvalentino dengan 1 sahaja penyambung.... 🌻tidak perlu lining - materiql yan digunapakai jenis flowwy & tidak jarang 🌻saiz sehingga 3XL (XS, 2XL & 3XL PREORDER) 🌻ukuran :
Waist (there are min elastic which can stretch 3-4"more) :

S 25"
M 28"
L 30"
XL 34"

Length 41"

Features:

Custom waist design with hidden zip and min elastic...exclusive look for tuck in styleYou will feel like a princess when u wear this skirtthe material very flowy and flare because 3m material with only one sewing at the backsuitable for any event or unformal occasionbest seller since 2014. Sold almost 10k pcs monthly.this skirts are main wardrobe sponsor for famous Malay drama like patahnya sebelah sayap by Ummie Nazeera, sayang papa saya tak by Emma Maembong and coming soon Nahu rindu by Ummi Nazeera.

Pm/wasap 0196222320 / 01133605034

#riezkiimpiyanna #yandriezki #skirtbysisters #flareskirt #skirtkembang #ala2princess #satinflareskit #plainskirt #satinplainskirt #nahurindu #sayangpapasayatak #patahnyasebelahsayap
SATIN FLARE SKIRT PART III PURPLE Normal Price : RM79.00 NOW OFFER LESS Diperbuat dari 3 meter kain dari material #satinvalentino  dengan 1 sahajaΒ penyambung.... 🌻tidak perlu lining - materiql yan digunapakai jenis flowwy & tidak jarang 🌻saiz sehingga 3XL (XS, 2XL & 3XL PREORDER) 🌻ukuran : Waist (there are min elastic which can stretch 3-4"more) : S 25" M 28" L 30" XL 34" Length 41" Features: Custom waist design with hidden zip and min elastic...exclusive look for tuck in styleYou will feel like a princess when u wear this skirtthe material very flowy and flare because 3m material with only one sewing at the backsuitable for any event or unformal occasionbest seller since 2014. Sold almost 10k pcs monthly.this skirts are main wardrobe sponsor for famous Malay drama like patahnya sebelah sayap by Ummie Nazeera, sayang papa saya tak by Emma Maembong and coming soon Nahu rindu by Ummi Nazeera. Pm/wasap 0196222320 / 01133605034 #riezkiimpiyanna  #yandriezki  #skirtbysisters  #flareskirt  #skirtkembang  #ala2princess  #satinflareskit  #plainskirt  #satinplainskirt  #nahurindu  #sayangpapasayatak  #patahnyasebelahsayap 
SATIN FLARE SKIRT PART II BLUE
Normal Price : RM79.00
NOW OFFER LESS 
Diperbuat dari 3 meter kain dari material #satinvalentino dengan 1 sahaja penyambung.... 🌻tidak perlu lining - materiql yan digunapakai jenis flowwy & tidak jarang 🌻saiz sehingga 3XL (XS, 2XL & 3XL PREORDER) 🌻ukuran :
Waist (there are min elastic which can stretch 3-4"more) :

S 25"
M 28"
L 30"
XL 34"

Length 41"

Features:

Custom waist design with hidden zip and min elastic...exclusive look for tuck in styleYou will feel like a princess when u wear this skirtthe material very flowy and flare because 3m material with only one sewing at the backsuitable for any event or unformal occasionbest seller since 2014. Sold almost 10k pcs monthly.this skirts are main wardrobe sponsor for famous Malay drama like patahnya sebelah sayap by Ummie Nazeera, sayang papa saya tak by Emma Maembong and coming soon Nahu rindu by Ummi Nazeera.

Pm/wasap 0196222320 / 01133605034

#riezkiimpiyanna #yandriezki #skirtbysisters #flareskirt #skirtkembang #ala2princess #satinflareskit #plainskirt #satinplainskirt #nahurindu #sayangpapasayatak #patahnyasebelahsayap
SATIN FLARE SKIRT PART II BLUE Normal Price : RM79.00 NOW OFFER LESS Diperbuat dari 3 meter kain dari material #satinvalentino  dengan 1 sahajaΒ penyambung.... 🌻tidak perlu lining - materiql yan digunapakai jenis flowwy & tidak jarang 🌻saiz sehingga 3XL (XS, 2XL & 3XL PREORDER) 🌻ukuran : Waist (there are min elastic which can stretch 3-4"more) : S 25" M 28" L 30" XL 34" Length 41" Features: Custom waist design with hidden zip and min elastic...exclusive look for tuck in styleYou will feel like a princess when u wear this skirtthe material very flowy and flare because 3m material with only one sewing at the backsuitable for any event or unformal occasionbest seller since 2014. Sold almost 10k pcs monthly.this skirts are main wardrobe sponsor for famous Malay drama like patahnya sebelah sayap by Ummie Nazeera, sayang papa saya tak by Emma Maembong and coming soon Nahu rindu by Ummi Nazeera. Pm/wasap 0196222320 / 01133605034 #riezkiimpiyanna  #yandriezki  #skirtbysisters  #flareskirt  #skirtkembang  #ala2princess  #satinflareskit  #plainskirt  #satinplainskirt  #nahurindu  #sayangpapasayatak  #patahnyasebelahsayap 
SATIN FLARE SKIRT PART I RED & PINK
Normal Price : RM79.00
NOW OFFER LESS 
Diperbuat dari 3 meter kain dari material #satinvalentino dengan 1 sahaja penyambung.... 🌻tidak perlu lining - materiql yan digunapakai jenis flowwy & tidak jarang 🌻saiz sehingga 3XL (XS, 2XL & 3XL PREORDER) 🌻ukuran :
Waist (there are min elastic which can stretch 3-4"more) :

S 25"
M 28"
L 30"
XL 34"

Length 41"

Features:

Custom waist design with hidden zip and min elastic...exclusive look for tuck in styleYou will feel like a princess when u wear this skirtthe material very flowy and flare because 3m material with only one sewing at the backsuitable for any event or unformal occasionbest seller since 2014. Sold almost 10k pcs monthly.this skirts are main wardrobe sponsor for famous Malay drama like patahnya sebelah sayap by Ummie Nazeera, sayang papa saya tak by Emma Maembong and coming soon Nahu rindu by Ummi Nazeera.

Pm/wasap 0196222320 / 01133605034

#riezkiimpiyanna #yandriezki #skirtbysisters #flareskirt #skirtkembang #ala2princess #satinflareskit #plainskirt #satinplainskirt #nahurindu #sayangpapasayatak #patahnyasebelahsayap
SATIN FLARE SKIRT PART I RED & PINK Normal Price : RM79.00 NOW OFFER LESS Diperbuat dari 3 meter kain dari material #satinvalentino  dengan 1 sahajaΒ penyambung.... 🌻tidak perlu lining - materiql yan digunapakai jenis flowwy & tidak jarang 🌻saiz sehingga 3XL (XS, 2XL & 3XL PREORDER) 🌻ukuran : Waist (there are min elastic which can stretch 3-4"more) : S 25" M 28" L 30" XL 34" Length 41" Features: Custom waist design with hidden zip and min elastic...exclusive look for tuck in styleYou will feel like a princess when u wear this skirtthe material very flowy and flare because 3m material with only one sewing at the backsuitable for any event or unformal occasionbest seller since 2014. Sold almost 10k pcs monthly.this skirts are main wardrobe sponsor for famous Malay drama like patahnya sebelah sayap by Ummie Nazeera, sayang papa saya tak by Emma Maembong and coming soon Nahu rindu by Ummi Nazeera. Pm/wasap 0196222320 / 01133605034 #riezkiimpiyanna  #yandriezki  #skirtbysisters  #flareskirt  #skirtkembang  #ala2princess  #satinflareskit  #plainskirt  #satinplainskirt  #nahurindu  #sayangpapasayatak  #patahnyasebelahsayap 
Cntk nya customer kita nie menggayakan satu set dari #skirtbysisters ... #innerblousesaloma dipadankan dgn #sbssatinflareskirt .
.
Korang tak tertarik ke??last day sale member hari nie, cepat2 whatsapp 0192591503
.
.
#skirtbysisterslovers #skirtbysisters #skirtno1malaysia #salemembers #sbsmermaidbasic #sbssatinflareskirt #sbsmermaidskirt #skirtbysisterssales
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys!
Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER. Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER. Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire 
Last day sale harga member hari nie...yg blm dapatkan masih belum terlambat, ada masa lg nie...
.
.
Cepat2 whatsapp sy 0192591503
.
.
#salemembers #skirtbysisters #skirtbysisterslover #skirtbysisterssales #skirtno1malaysia #sbssatinflareskirt #sbsmermaidbasic #sbsmermaidskirt
Kakiii sapeee haaa.... #christyng #christyngshoes #skirtbysisters
Welcome to skirtbysisters, please come in #skirtbysisters
Top & skirt from Skirtbysisters. Beautiful & gorgeous sis ni kan 😊. Sepasang ni biasa RM148. NOW RM125.80 only. Available smpai esok je awak oihh. πŸ˜€
.
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire
Top & skirt from Skirtbysisters. Beautiful & gorgeous sis ni kan 😊. Sepasang ni biasa RM148. NOW RM125.80 only. Available smpai esok je awak oihh. πŸ˜€ . SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire 
Inner Blouse Basic ni ada dua color. Yang satu hitam, yang satu putih. Dua-dua menawan kalbu. Jika berkenan, jangan segan silu, PMlah daku 😊😊😊
.
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire
Inner Blouse Basic ni ada dua color. Yang satu hitam, yang satu putih. Dua-dua menawan kalbu. Jika berkenan, jangan segan silu, PMlah daku 😊😊😊 . SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire 
TIPS dari Skirtbysister πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire
TIPS dari Skirtbysister πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ . SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire 
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire 
Inner Blouse ninsesuai sgt digayakan dengan semua koleksi skirt / skirt seluar / palazzo. Event formal, mahupun santai, tak ada masalah. Selesa dipakai, cantik digayakan.
.
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire
Inner Blouse ninsesuai sgt digayakan dengan semua koleksi skirt / skirt seluar / palazzo. Event formal, mahupun santai, tak ada masalah. Selesa dipakai, cantik digayakan. . SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire 
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire 
Salam smua🌸........ ARISSA ROSE SERIES...Seriously so cantekkk.

Ready stock πŸ“²WA  0169777587 ( Serious Buyer Only)

Colour code in pic: Cream Peach & Baby Pink

13 Colours available : 
Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender & Grey.

Detail
Material : High Quality Heavy Chiffon 
Measurement: Approx 1.9Γ—0.8 
Shape : Straight Cut ( Baby Seam)

Price : RM29
Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above
Postage sm rm7/ ss rm12 
Tq dear for your support. πŸ’‹β€ #meluremy🌹 
#meluremyshawl
#meluremyscarves
#printedshawl
#skirtbysisters
#bangisentral
#melurescarvescatalogue
Salam smua🌸........ ARISSA ROSE SERIES...Seriously so cantekkk. Ready stock πŸ“²WA 0169777587 ( Serious Buyer Only) Colour code in pic: Cream Peach & Baby Pink 13 Colours available : Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender & Grey. Detail Material : High Quality Heavy Chiffon Measurement: Approx 1.9Γ—0.8 Shape : Straight Cut ( Baby Seam) Price : RM29 Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above Postage sm rm7/ ss rm12 Tq dear for your support. πŸ’‹β€ #meluremy πŸŒΉ #meluremyshawl  #meluremyscarves  #printedshawl  #skirtbysisters  #bangisentral  #melurescarvescatalogue