an online Instagram web viewer

#skirtbysisters medias

Photos

@skirtbysisters is coming to Brunei again..
.
.
This time they're joining @ramexpo2017
.
.
SAVE THE DATE
.
.
RAMADHAN AL-MUBARAK EXPO2017
.
.
8TH - 14TH JUNE 2017
.
.
More to offer!!
Everything you need under one roof!!
.
.
#ramadhanexpo #ramexpo2017 #ramadhan #brunei #bruneievent #skirtbysisters
28-30 APRIL] AKIBAT SAMBUTAN LUAR BIASA WARGA BRUNEI, SKIRTBYSISTERS AKAN BERKUNJUNG LAGI!
.
.

Ada yg tanya baju raya tak bw ke.. Haaaa ni diaaaa siska bawa koleksi raya khas utk warga Brunei tauuuu. jd untuk tunaikan hasrat kesayangan kami di Brunei... skirtbysisters akan berkunjung lagi ke Brunei hujung bulan ini.. Karnival KEMBARA ISLAM

Tempat : Manggis Ballroom, Hua Ho Manggis Mall
Booth : 54 & 55
Tarikh: 28-30 April 2017
Masa: 10am-10pm

DAPATAKAN 200 SPECIAL FREE GIFT UTK CUST YG TERAWAL(PREMIUM SATIN SCARFT)

So apa lagi kesayangan2 kami di Brunei... jangan lepas kan peluang untuk dapatkan koleksi #sbsraya2017 yang akan dilancarkan di Brunei.. maknanya orang Brunei yang akan dapat dulu koleksi kami.. harga sudah tentu mampu milik dan yang mana sudab ada member kad.. jangan lupa datang sebab ada 15% less untuk member
.
.
Saya mewakili team skirtbysisters mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua warga Brunei yang menyokong kami dan saya tak sabar untuk berjumpa auda2 kesayangan saya hujung bulan ni.
.
FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15%
.
FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below
. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
. 
http://www.wasap.my/60176352652
. 
#skirtlabuh #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt  #skirtlabuh #skirtlabuhcantik #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers#skirtbysisters
#skirtoffice#skirt2017#skirtraya#raya2017
#bajuraya
28-30 APRIL] AKIBAT SAMBUTAN LUAR BIASA WARGA BRUNEI, SKIRTBYSISTERS AKAN BERKUNJUNG LAGI! . . Ada yg tanya baju raya tak bw ke.. Haaaa ni diaaaa siska bawa koleksi raya khas utk warga Brunei tauuuu. jd untuk tunaikan hasrat kesayangan kami di Brunei... skirtbysisters akan berkunjung lagi ke Brunei hujung bulan ini.. Karnival KEMBARA ISLAM Tempat : Manggis Ballroom, Hua Ho Manggis Mall Booth : 54 & 55 Tarikh: 28-30 April 2017 Masa: 10am-10pm DAPATAKAN 200 SPECIAL FREE GIFT UTK CUST YG TERAWAL(PREMIUM SATIN SCARFT) So apa lagi kesayangan2 kami di Brunei... jangan lepas kan peluang untuk dapatkan koleksi #sbsraya2017  yang akan dilancarkan di Brunei.. maknanya orang Brunei yang akan dapat dulu koleksi kami.. harga sudah tentu mampu milik dan yang mana sudab ada member kad.. jangan lupa datang sebab ada 15% less untuk member . . Saya mewakili team skirtbysisters mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua warga Brunei yang menyokong kami dan saya tak sabar untuk berjumpa auda2 kesayangan saya hujung bulan ni. . FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15% . FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below . πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . http://www.wasap.my/60176352652 . #skirtlabuh  #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtmalaysia  #skirt  #skirtlabuh  #skirtlabuhcantik  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmodern  #skirtexclusivemalaysia  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers #skirtbysisters  #skirtoffice #skirt2017 #skirtraya #raya2017  #bajuraya 
[28-30 APRIL] AKIBAT SAMBUTAN LUAR BIASA WARGA BRUNEI, SKIRTBYSISTERS AKAN BERKUNJUNG LAGI!
.
.
Skirtbysisters di KL FASHION TOUR adalah satu kejayaan yg tak di sangka2.. booth di serbu... sepanjang 3 hari... Stok yang bertimbun dalam store semakin menyusut.. kami bawa lagi tambahan stok extra sbb byk yg dah sold out di hari pertama... apa yg saya boleh kata orang2 Brunei mmg happening..awsome... majoriti grab 3 helai seorang terutama hot selling skirt kami #satinflare
.
.
Ada yg tanya baju raya tak bw ke.. hajat di hati mmg nk bw tapi belum siap lg.. jd untuk tunaikan hasrat kesayangan kami di Brunei... skirtbysisters akan berkunjung lagi ke Brunei hujung bulan ini.. Karnival KEMBARA ISLAM

Tempat : Manggis Ballroom, Hua Ho Manggis Mall
Booth : 54 & 55
Tarikh: 28-30 April 2017
Masa: 10am-10pm

DAPATAKAN 200 SPECIAL FREE GIFT UTK CUST YG TERAWAL(PREMIUM SATIN SCARFT)

So apa lagi kesayangan2 kami di Brunei... jangan lepas kan peluang untuk dapatkan koleksi #sbsraya2017 yang akan dilancarkan di Brunei.. maknanya orang Brunei yang akan dapat dulu koleksi kami.. harga sudah tentu mampu milik dan yang mana sudab ada member kad.. jangan lupa datang sebab ada 15% less untuk member
.
.
Saya mewakili team skirtbysisters mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua warga Brunei yang menyokong kami dan saya tak sabar untuk berjumpa auda2 kesayangan saya hujung bulan ni.
.
FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15%
.
FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below
. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
. 
http://www.wasap.my/60176352652
. 
#skirtlabuh #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt  #skirtlabuh #skirtlabuhcantik #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers#skirtbysisters
#skirtoffice#skirt2017#skirtraya#raya2017
#bajuraya
[28-30 APRIL] AKIBAT SAMBUTAN LUAR BIASA WARGA BRUNEI, SKIRTBYSISTERS AKAN BERKUNJUNG LAGI! . . Skirtbysisters di KL FASHION TOUR adalah satu kejayaan yg tak di sangka2.. booth di serbu... sepanjang 3 hari... Stok yang bertimbun dalam store semakin menyusut.. kami bawa lagi tambahan stok extra sbb byk yg dah sold out di hari pertama... apa yg saya boleh kata orang2 Brunei mmg happening..awsome... majoriti grab 3 helai seorang terutama hot selling skirt kami #satinflare  . . Ada yg tanya baju raya tak bw ke.. hajat di hati mmg nk bw tapi belum siap lg.. jd untuk tunaikan hasrat kesayangan kami di Brunei... skirtbysisters akan berkunjung lagi ke Brunei hujung bulan ini.. Karnival KEMBARA ISLAM Tempat : Manggis Ballroom, Hua Ho Manggis Mall Booth : 54 & 55 Tarikh: 28-30 April 2017 Masa: 10am-10pm DAPATAKAN 200 SPECIAL FREE GIFT UTK CUST YG TERAWAL(PREMIUM SATIN SCARFT) So apa lagi kesayangan2 kami di Brunei... jangan lepas kan peluang untuk dapatkan koleksi #sbsraya2017  yang akan dilancarkan di Brunei.. maknanya orang Brunei yang akan dapat dulu koleksi kami.. harga sudah tentu mampu milik dan yang mana sudab ada member kad.. jangan lupa datang sebab ada 15% less untuk member . . Saya mewakili team skirtbysisters mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua warga Brunei yang menyokong kami dan saya tak sabar untuk berjumpa auda2 kesayangan saya hujung bulan ni. . FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15% . FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below . πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . http://www.wasap.my/60176352652 . #skirtlabuh  #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtmalaysia  #skirt  #skirtlabuh  #skirtlabuhcantik  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmodern  #skirtexclusivemalaysia  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers #skirtbysisters  #skirtoffice #skirt2017 #skirtraya #raya2017  #bajuraya 
Peliharalah solatmu. Moga Allah menjaga dirimu, agamamu, rezekimu, dan keluargamu. InsyaAllah... .
#quotes #lifequotes #Skirtbysisters #NadiasSecretByNadiaAnnuar #setkening2menet #ejstyle #yarraxtrac #schoolofmakeup #onlineseller
Hai dear Selamat Pagi Lovers 😘😘 hari ni siska share tips utk Bentuk Tubuh Epal pulak ye..Bentuk tubuh ini dicirikan bulat pendek dan bahagian pinggang membesar.. jgn tesalah faham pulak tau hihi

so kalau uolss tergolong dlm kategori bentuk tubuh macam ni, pilih warna2 yg gelap utk nampak langsing tauu😘
.

FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15%
.
FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below
. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
. 
http://www.wasap.my/60176352652
. 
#skirtlabuh #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt  #skirtlabuh #skirtlabuhcantik #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers#skirtbysisters
#skirtoffice#skirt2017#skirtraya#raya2017
#bajuraya
Hai dear Selamat Pagi Lovers 😘😘 hari ni siska share tips utk Bentuk Tubuh Epal pulak ye..Bentuk tubuh ini dicirikan bulat pendek dan bahagian pinggang membesar.. jgn tesalah faham pulak tau hihi so kalau uolss tergolong dlm kategori bentuk tubuh macam ni, pilih warna2 yg gelap utk nampak langsing tauu😘 . FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15% . FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below . πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . http://www.wasap.my/60176352652 . #skirtlabuh  #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtmalaysia  #skirt  #skirtlabuh  #skirtlabuhcantik  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmodern  #skirtexclusivemalaysia  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers #skirtbysisters  #skirtoffice #skirt2017 #skirtraya #raya2017  #bajuraya 
okeii hari ni siska tunjuk seket seket koleksi yg adaaa ni ye ..ramai yg pm duk tanya siska ade skirt macam mana..berapa design .okei dear siska nak ingat kan kami ada banyak jenis design skirt tau tapi semua cutting lain lain
.

sekarang SBS ada 4 cutting 
Flare (kembang)
Mermaid (duyung)
A cut 
Straight Cut .
semua cutting tu ada design tesendiri dan ada jugak kami guna design yang sama tapi material yg berbeza.dan yang paling hot nya setiap design ada keistewaan yg luar biasa gittu.tu belum bab color lagi.mesti korang jatuh hati laa kalau tengok hehe
.

wahh wahh banyak kan.kalau nak cerita sekarang mmg xboleh nak taip laa.confirm xcukup space 
ape tunggu lgi beminat nak tau lebih details wasap jee siska terus  okeii 😘
.

#skirtlabuh #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt  #skirtlabuh #skirtlabuhcantik #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers#skirtbysisters
#skirtoffice#skirt2017#skirtraya#raya2017
#bajuraya
okeii hari ni siska tunjuk seket seket koleksi yg adaaa ni ye ..ramai yg pm duk tanya siska ade skirt macam mana..berapa design .okei dear siska nak ingat kan kami ada banyak jenis design skirt tau tapi semua cutting lain lain . sekarang SBS ada 4 cutting Flare (kembang) Mermaid (duyung) A cut Straight Cut . semua cutting tu ada design tesendiri dan ada jugak kami guna design yang sama tapi material yg berbeza.dan yang paling hot nya setiap design ada keistewaan yg luar biasa gittu.tu belum bab color lagi.mesti korang jatuh hati laa kalau tengok hehe . wahh wahh banyak kan.kalau nak cerita sekarang mmg xboleh nak taip laa.confirm xcukup space ape tunggu lgi beminat nak tau lebih details wasap jee siska terus okeii 😘 . #skirtlabuh  #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtmalaysia  #skirt  #skirtlabuh  #skirtlabuhcantik  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmodern  #skirtexclusivemalaysia  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers #skirtbysisters  #skirtoffice #skirt2017 #skirtraya #raya2017  #bajuraya 
#skirtbysisterslovers WAHHHH gojess kan my dear dato dayang @damai_satu begaya dengan hot item kami #sbssatinflareskirt !sgt kreatif mix and match skirt and kemeja.. siska tak boleh move on tau tengok cantik cantik macam ni! 😍😍😍. melting sgt!! korg bila lagi? 😘😘😘
. 
FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15%
.
FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below
. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
. 
http://www.wasap.my/60176352652
. 
#skirtlabuh #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt  #skirtlabuh #skirtlabuhcantik #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers#skirtbysisters
#skirtoffice#skirt2017#skirtraya#raya2017
#bajuraya
#skirtbysisterslovers  WAHHHH gojess kan my dear dato dayang @damai_satu begaya dengan hot item kami #sbssatinflareskirt  !sgt kreatif mix and match skirt and kemeja.. siska tak boleh move on tau tengok cantik cantik macam ni! 😍😍😍. melting sgt!! korg bila lagi? 😘😘😘 . FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15% . FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below . πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . http://www.wasap.my/60176352652 . #skirtlabuh  #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtmalaysia  #skirt  #skirtlabuh  #skirtlabuhcantik  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmodern  #skirtexclusivemalaysia  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers #skirtbysisters  #skirtoffice #skirt2017 #skirtraya #raya2017  #bajuraya 
Hai dear Selamat Pagi Lovers 😘😘 hari ni siska share tips utk Bentuk Tubuh Diamond pulak okei..Bentuk tubuh ini dicirikan dengan bahagian pinggul atau perut yg agak besar bebanding dgn bahagian dada 
jgn tesalah faham pulak tau hihi

so kalau uolss tergolong dlm kategori bentuk tubuh macam ni pless pless elak kan memakai warna terang tau 😘
.

FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15%
.
FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below
. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
. 
http://www.wasap.my/60176352652
. 
#skirtlabuh #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt  #skirtlabuh #skirtlabuhcantik #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers#skirtbysisters
#skirtoffice#skirt2017#skirtraya#raya2017
#bajuraya
Hai dear Selamat Pagi Lovers 😘😘 hari ni siska share tips utk Bentuk Tubuh Diamond pulak okei..Bentuk tubuh ini dicirikan dengan bahagian pinggul atau perut yg agak besar bebanding dgn bahagian dada jgn tesalah faham pulak tau hihi so kalau uolss tergolong dlm kategori bentuk tubuh macam ni pless pless elak kan memakai warna terang tau 😘 . FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15% . FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below . πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . http://www.wasap.my/60176352652 . #skirtlabuh  #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtmalaysia  #skirt  #skirtlabuh  #skirtlabuhcantik  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmodern  #skirtexclusivemalaysia  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers #skirtbysisters  #skirtoffice #skirt2017 #skirtraya #raya2017  #bajuraya 
salam n selamat pagi korangggg!!! πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€— . 
so arinie next tips pemilihan warna yg sesuai mengikut bentuk tubuh plak ye..
. 
psssstttt,  sebelum tu,  kenali bentuk tubuh badan korg dulu tauuu. . 
supaya makin terserlah penampilan korang nanti..jom cantik n anggun sesama siska 😘😘😘 FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15%
.
FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below
. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
. 
http://www.wasap.my/60176352652
. 
#skirtlabuh #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt  #skirtlabuh #skirtlabuhcantik #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers#skirtbysisters
#skirtoffice#skirt2017#skirtraya#raya2017
#bajuraya
salam n selamat pagi korangggg!!! πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€— . so arinie next tips pemilihan warna yg sesuai mengikut bentuk tubuh plak ye.. . psssstttt, sebelum tu, kenali bentuk tubuh badan korg dulu tauuu. . supaya makin terserlah penampilan korang nanti..jom cantik n anggun sesama siska 😘😘😘 FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15% . FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below . πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . http://www.wasap.my/60176352652 . #skirtlabuh  #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtmalaysia  #skirt  #skirtlabuh  #skirtlabuhcantik  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmodern  #skirtexclusivemalaysia  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers #skirtbysisters  #skirtoffice #skirt2017 #skirtraya #raya2017  #bajuraya 
#skirtbysisterslovers WAHHHH cantiknyaaaa dear! siska tak boleh move on tau dear tengok sis cantik sgt2! 😍😍😍. kembang gituuu  mcm princess sgt pkai #sbssatinflareskirt  kitaaaa.  melting sgt!! korg bila lagi? 😘😘😘
. 
FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15%
.
FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below
. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
. 
http://www.wasap.my/60176352652
. 
#skirtlabuh #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt  #skirtlabuh #skirtlabuhcantik #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers#skirtbysisters
#skirtoffice#skirt2017#skirtraya#raya2017
#bajuraya
#skirtbysisterslovers  WAHHHH cantiknyaaaa dear! siska tak boleh move on tau dear tengok sis cantik sgt2! 😍😍😍. kembang gituuu mcm princess sgt pkai #sbssatinflareskirt  kitaaaa. melting sgt!! korg bila lagi? 😘😘😘 . FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15% . FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below . πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . http://www.wasap.my/60176352652 . #skirtlabuh  #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtmalaysia  #skirt  #skirtlabuh  #skirtlabuhcantik  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmodern  #skirtexclusivemalaysia  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers #skirtbysisters  #skirtoffice #skirt2017 #skirtraya #raya2017  #bajuraya 
[28-30 APRIL] AKIBAT SAMBUTAN LUAR BIASA WARGA BRUNEI, SKIRTBYSISTERS AKAN BERKUNJUNG LAGI!
.
.
Skirtbysisters di KL FASHION TOUR adalah satu kejayaan yg tak di sangka2.. booth di serbu... sepanjang 3 hari... Stok yang bertimbun dalam store semakin menyusut.. kami bawa lagi tambahan stok extra sbb byk yg dah sold out di hari pertama... apa yg saya boleh kata orang2 Brunei mmg happening..awsome... majoriti grab 3 helai seorang terutama hot selling skirt kami #satinflare
.
.
Ada yg tanya baju raya tak bw ke.. hajat di hati mmg nk bw tapi belum siap lg.. jd untuk tunaikan hasrat kesayangan kami di Brunei... skirtbysisters akan berkunjung lagi ke Brunei hujung bulan ini.. Karnival KEMBARA ISLAM

Tempat : Manggis Ballroom, Hua Ho Manggis Mall
Booth : 54 & 55
Tarikh: 28-30 April 2017
Masa: 10am-10pm

DAPATAKAN 200 SPECIAL FREE GIFT UTK CUST YG TERAWAL(PREMIUM SATIN SCARFT)

So apa lagi kesayangan2 kami di Brunei... jangan lepas kan peluang untuk dapatkan koleksi #sbsraya2017 yang akan dilancarkan di Brunei.. maknanya orang Brunei yang akan dapat dulu koleksi kami.. harga sudah tentu mampu milik dan yang mana sudab ada member kad.. jangan lupa datang sebab ada 15% less untuk member
.
.
Saya mewakili team skirtbysisters mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua warga Brunei yang menyokong kami dan saya tak sabar untuk berjumpa auda2 kesayangan saya hujung bulan ni.
.
FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15%
.
FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below
. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
. 
http://www.wasap.my/60176352652
. 
#skirtlabuh #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt  #skirtlabuh #skirtlabuhcantik #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers#skirtbysisters
#skirtoffice#skirt2017#skirtraya#raya2017
#bajuraya
[28-30 APRIL] AKIBAT SAMBUTAN LUAR BIASA WARGA BRUNEI, SKIRTBYSISTERS AKAN BERKUNJUNG LAGI! . . Skirtbysisters di KL FASHION TOUR adalah satu kejayaan yg tak di sangka2.. booth di serbu... sepanjang 3 hari... Stok yang bertimbun dalam store semakin menyusut.. kami bawa lagi tambahan stok extra sbb byk yg dah sold out di hari pertama... apa yg saya boleh kata orang2 Brunei mmg happening..awsome... majoriti grab 3 helai seorang terutama hot selling skirt kami #satinflare  . . Ada yg tanya baju raya tak bw ke.. hajat di hati mmg nk bw tapi belum siap lg.. jd untuk tunaikan hasrat kesayangan kami di Brunei... skirtbysisters akan berkunjung lagi ke Brunei hujung bulan ini.. Karnival KEMBARA ISLAM Tempat : Manggis Ballroom, Hua Ho Manggis Mall Booth : 54 & 55 Tarikh: 28-30 April 2017 Masa: 10am-10pm DAPATAKAN 200 SPECIAL FREE GIFT UTK CUST YG TERAWAL(PREMIUM SATIN SCARFT) So apa lagi kesayangan2 kami di Brunei... jangan lepas kan peluang untuk dapatkan koleksi #sbsraya2017  yang akan dilancarkan di Brunei.. maknanya orang Brunei yang akan dapat dulu koleksi kami.. harga sudah tentu mampu milik dan yang mana sudab ada member kad.. jangan lupa datang sebab ada 15% less untuk member . . Saya mewakili team skirtbysisters mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua warga Brunei yang menyokong kami dan saya tak sabar untuk berjumpa auda2 kesayangan saya hujung bulan ni. . FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15% . FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below . πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . http://www.wasap.my/60176352652 . #skirtlabuh  #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtmalaysia  #skirt  #skirtlabuh  #skirtlabuhcantik  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmodern  #skirtexclusivemalaysia  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers #skirtbysisters  #skirtoffice #skirt2017 #skirtraya #raya2017  #bajuraya 
salam n selamat pagi korangggg!!! πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€— . 
so arinie next tips pemilihan warna yg sesuai mengikut bentuk tubuh plak ye.. supaya makin terserlah penampilan korang nanti..jom cantik n anggun sesama siska 😘😘😘 FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15%
.
FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below
. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
. 
http://www.wasap.my/60176352652
. 
#skirtlabuh #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt  #skirtlabuh #skirtlabuhcantik #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers#skirtbysisters
#skirtoffice#skirt2017#skirtraya#raya2017
#bajuraya
salam n selamat pagi korangggg!!! πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€— . so arinie next tips pemilihan warna yg sesuai mengikut bentuk tubuh plak ye.. supaya makin terserlah penampilan korang nanti..jom cantik n anggun sesama siska 😘😘😘 FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15% . FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below . πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . http://www.wasap.my/60176352652 . #skirtlabuh  #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtmalaysia  #skirt  #skirtlabuh  #skirtlabuhcantik  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmodern  #skirtexclusivemalaysia  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers #skirtbysisters  #skirtoffice #skirt2017 #skirtraya #raya2017  #bajuraya 
Salam smua🌸........ ARISSA ROSE SERIES...Seriously so cantekkk.

Ready stock πŸ“²WA  0169777587 ( Serious Buyer Only)

Colour code in pic: Cream

13 Colours available : 
Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender & Grey.

Detail
Material : High Quality Heavy Chiffon 
Measurement: Approx 1.9Γ—0.8 
Shape : Straight Cut ( Baby Seam)

Price : RM29
Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above
Postage sm rm7/ ss rm12 
Tq dear for your support. πŸ’‹β€ #meluremy🌹 
#meluremyshawl
#meluremyscarves
#printedshawl
#skirtbysisters
#bangisentral
#melurescarvescatalogue
#melurescarvesARISSAROSE
Salam smua🌸........ ARISSA ROSE SERIES...Seriously so cantekkk. Ready stock πŸ“²WA 0169777587 ( Serious Buyer Only) Colour code in pic: Cream 13 Colours available : Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender & Grey. Detail Material : High Quality Heavy Chiffon Measurement: Approx 1.9Γ—0.8 Shape : Straight Cut ( Baby Seam) Price : RM29 Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above Postage sm rm7/ ss rm12 Tq dear for your support. πŸ’‹β€ #meluremy πŸŒΉ #meluremyshawl  #meluremyscarves  #printedshawl  #skirtbysisters  #bangisentral  #melurescarvescatalogue  #melurescarvesARISSAROSE 
Salam smua🌸........ ARISSA ROSE SERIES...Seriously so cantekkk.

Ready stock πŸ“²WA  0169777587 ( Serious Buyer Only)

Colour code in pic: Cream & Baby Blue

13 Colours available : 
Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender & Grey.

Detail
Material : High Quality Heavy Chiffon 
Measurement: Approx 1.9Γ—0.8 
Shape : Straight Cut ( Baby Seam)

Price : RM29
Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above
Postage sm rm7/ ss rm12 
Tq dear for your support. πŸ’‹β€ #meluremy🌹 
#meluremyshawl
#meluremyscarves
#printedshawl
#skirtbysisters
#bangisentral
#melurescarvescatalogue
#melurescarvesARISSAROSE
Salam smua🌸........ ARISSA ROSE SERIES...Seriously so cantekkk. Ready stock πŸ“²WA 0169777587 ( Serious Buyer Only) Colour code in pic: Cream & Baby Blue 13 Colours available : Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender & Grey. Detail Material : High Quality Heavy Chiffon Measurement: Approx 1.9Γ—0.8 Shape : Straight Cut ( Baby Seam) Price : RM29 Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above Postage sm rm7/ ss rm12 Tq dear for your support. πŸ’‹β€ #meluremy πŸŒΉ #meluremyshawl  #meluremyscarves  #printedshawl  #skirtbysisters  #bangisentral  #melurescarvescatalogue  #melurescarvesARISSAROSE 
Salam smua🌸........ ARISSA ROSE SERIES...Seriously so cantekkk.

Ready stock πŸ“²WA  0169777587 ( Serious Buyer Only)

Colour code in pic: Blue

13 Colours available : 
Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender & Grey.

Detail
Material : High Quality Heavy Chiffon 
Measurement: Approx 1.9Γ—0.8 
Shape : Straight Cut ( Baby Seam)

Price : RM29
Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above
Postage sm rm7/ ss rm12 
Tq dear for your support. πŸ’‹β€ #meluremy🌹 
#meluremyshawl
#meluremyscarves
#printedshawl
#skirtbysisters
#bangisentral
#melurescarvescatalogue
#melurescarvesARISSAROSE
Salam smua🌸........ ARISSA ROSE SERIES...Seriously so cantekkk. Ready stock πŸ“²WA 0169777587 ( Serious Buyer Only) Colour code in pic: Blue 13 Colours available : Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender & Grey. Detail Material : High Quality Heavy Chiffon Measurement: Approx 1.9Γ—0.8 Shape : Straight Cut ( Baby Seam) Price : RM29 Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above Postage sm rm7/ ss rm12 Tq dear for your support. πŸ’‹β€ #meluremy πŸŒΉ #meluremyshawl  #meluremyscarves  #printedshawl  #skirtbysisters  #bangisentral  #melurescarvescatalogue  #melurescarvesARISSAROSE 
CODE : BAHAMAS SKIRT
Colour : CAMEL
Material : Polyester (Full lining)
.
Waist: 24-34inch (fit XS-XL)
Hip: 38inch
Length: 40inch (fit height: 155cm-173cm)
.
Price: RM55
πŸ‘‰ FREE shipping within Malaysia
πŸ‘‰ FREE discount voucher
πŸ‘‰ FREE GIFT with purchase of 2 skirts
.
To Order:
Name:
Address:
Code No / Screen Capture:
.
Whatsapp: 01132711377
.
#ladysskirt #ladysskirtootd #skirt #ladysskirtlabuh #skirts #skirtcorak #skirtcantik 
#skirtflora #skirtbysisters #ladysskirt #skirt #longskirtmurah #skirtlabuh #skirtcantik #skirtpremium #skirtskirt #skirtcrepe #skirtsatin #skirtmurah #skirtmoden #skirtday #loveskirt #mehsandarpadaaku #poplookootd #poplook #hijab #hijabstyle #hijabfashion #hijabers #hijabista #hijabmurah #hijabmuslim
CODE : BAHAMAS SKIRT Colour : CAMEL Material : Polyester (Full lining) . Waist: 24-34inch (fit XS-XL) Hip: 38inch Length: 40inch (fit height: 155cm-173cm) . Price: RM55 πŸ‘‰ FREE shipping within Malaysia πŸ‘‰ FREE discount voucher πŸ‘‰ FREE GIFT with purchase of 2 skirts . To Order: Name: Address: Code No / Screen Capture: . Whatsapp: 01132711377 . #ladysskirt  #ladysskirtootd  #skirt  #ladysskirtlabuh  #skirts  #skirtcorak  #skirtcantik  #skirtflora  #skirtbysisters  #ladysskirt  #skirt  #longskirtmurah  #skirtlabuh  #skirtcantik  #skirtpremium  #skirtskirt  #skirtcrepe  #skirtsatin  #skirtmurah  #skirtmoden  #skirtday  #loveskirt  #mehsandarpadaaku  #poplookootd  #poplook  #hijab  #hijabstyle  #hijabfashion  #hijabers  #hijabista  #hijabmurah  #hijabmuslim 
CODE : BAHAMAS SKIRT
Colour : MAROON
Material : Polyester (Full lining)
.
Waist: 24-34inch (fit XS-XL)
Hip: 38inch
Length: 40inch (fit height: 155cm-173cm)
.
Price: RM55
πŸ‘‰ FREE shipping within Malaysia
πŸ‘‰ FREE discount voucher
πŸ‘‰ FREE GIFT with purchase of 2 skirts
.
To Order:
Name:
Address:
Code No / Screen Capture:
.
Whatsapp: 01132711377
.
#ladysskirt #ladysskirtootd #skirt #ladysskirtlabuh #skirts #skirtcorak #skirtcantik 
#skirtflora #skirtbysisters #ladysskirt #skirt #longskirtmurah #skirtlabuh #skirtcantik #skirtpremium #skirtskirt #skirtcrepe #skirtsatin #skirtmurah #skirtmoden #skirtday #loveskirt #mehsandarpadaaku #poplookootd #poplook #hijab #hijabstyle #hijabfashion #hijabers #hijabista #hijabmurah #hijabmuslim
CODE : BAHAMAS SKIRT Colour : MAROON Material : Polyester (Full lining) . Waist: 24-34inch (fit XS-XL) Hip: 38inch Length: 40inch (fit height: 155cm-173cm) . Price: RM55 πŸ‘‰ FREE shipping within Malaysia πŸ‘‰ FREE discount voucher πŸ‘‰ FREE GIFT with purchase of 2 skirts . To Order: Name: Address: Code No / Screen Capture: . Whatsapp: 01132711377 . #ladysskirt  #ladysskirtootd  #skirt  #ladysskirtlabuh  #skirts  #skirtcorak  #skirtcantik  #skirtflora  #skirtbysisters  #ladysskirt  #skirt  #longskirtmurah  #skirtlabuh  #skirtcantik  #skirtpremium  #skirtskirt  #skirtcrepe  #skirtsatin  #skirtmurah  #skirtmoden  #skirtday  #loveskirt  #mehsandarpadaaku  #poplookootd  #poplook  #hijab  #hijabstyle  #hijabfashion  #hijabers  #hijabista  #hijabmurah  #hijabmuslim 
Salam....🌹 GEOMETRICAL Flower Series

Ready stock πŸ“²WA  0169777587 ( Serious Buyer Only)

Colour code in pic : Milo

13 Colours available : 
Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Milo, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender & Grey.

Detail
Material : High Quality Heavy Chiffon 
Measurement: Approx 1.8Γ—0.8 
Shape : Straight Cut ( Baby Seam)

Price : RM29
(free brooch n mn eyeliner) 
Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above utk wassap order

Postage sm rm7/ ss rm10

Tq for support. πŸ’‹β€ #meluremy🌹 
#meluremyshawl
#meluremyscarves
#rm29withfreegift
#printedshawl
#bangisentral
#skirtbysisters
#melurescarvescatalogue
#meluremyGEOMETRICAL
Salam....🌹 GEOMETRICAL Flower Series Ready stock πŸ“²WA 0169777587 ( Serious Buyer Only) Colour code in pic : Milo 13 Colours available : Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Milo, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender & Grey. Detail Material : High Quality Heavy Chiffon Measurement: Approx 1.8Γ—0.8 Shape : Straight Cut ( Baby Seam) Price : RM29 (free brooch n mn eyeliner) Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above utk wassap order Postage sm rm7/ ss rm10 Tq for support. πŸ’‹β€ #meluremy πŸŒΉ #meluremyshawl  #meluremyscarves  #rm29withfreegift  #printedshawl  #bangisentral  #skirtbysisters  #melurescarvescatalogue  #meluremyGEOMETRICAL 
.
🌼 RAYSHA 🌼
.
RAYSHA by BLC Exclusive didesign khas untuk special occasion / event seperti
Nikah, Tunang, Sanding, Dinner or Birthday
.
Kami faham awak-awak yang kiyut miyut ni pun nak meletops-letops jugak, Nak tampil lain dari yg lain jugak di HARI RAYA nanti
.
That's Why RAYSHA ada sebagai pilihan terspecial untuk moment-moment khas...
Kasi TAMPIL EXCLUSIVE gitew...😍
.
#BLCExclusive #ShawlCantik #ShawlMurah #TudungMurah #TudungCantik #ShawlExclusive #TrendHijab #HijabFashion #FashionTerkini #MalaysiaHijab #MuslimahFashion #TrendTudung #WomenFashion #WomanFashion #Handmade #HandmadeShawl #HandmadeExclusive
#skirtbysisters 
#neelofarhijab
. 🌼 RAYSHA 🌼 . RAYSHA by BLC Exclusive didesign khas untuk special occasion / event seperti Nikah, Tunang, Sanding, Dinner or Birthday . Kami faham awak-awak yang kiyut miyut ni pun nak meletops-letops jugak, Nak tampil lain dari yg lain jugak di HARI RAYA nanti . That's Why RAYSHA ada sebagai pilihan terspecial untuk moment-moment khas... Kasi TAMPIL EXCLUSIVE gitew...😍 . #BLCExclusive  #ShawlCantik  #ShawlMurah  #TudungMurah  #TudungCantik  #ShawlExclusive  #TrendHijab  #HijabFashion  #FashionTerkini  #MalaysiaHijab  #MuslimahFashion  #TrendTudung  #WomenFashion  #WomanFashion  #Handmade  #HandmadeShawl  #HandmadeExclusive  #skirtbysisters  #neelofarhijab 
Salam....🌹 GEOMETRICAL Flower Series

Ready stock πŸ“²WA  0169777587 ( Serious Buyer Only)

Colour code in pic : Baby Pink

13 Colours available : 
Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Milo, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender & Grey.

Detail
Material : High Quality Heavy Chiffon 
Measurement: Approx 1.8Γ—0.8 
Shape : Straight Cut ( Baby Seam)

Price : RM29
(free brooch n mn eyeliner) 
Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above utk wassap order

Postage sm rm7/ ss rm10

Tq for support. πŸ’‹β€ #meluremy🌹 
#meluremyshawl
#meluremyscarves
#rm29withfreegift
#printedshawl
#bangisentral
#skirtbysisters
#melurescarvescatalogue
#meluremyGEOMETRICAL
Salam....🌹 GEOMETRICAL Flower Series Ready stock πŸ“²WA 0169777587 ( Serious Buyer Only) Colour code in pic : Baby Pink 13 Colours available : Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Milo, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender & Grey. Detail Material : High Quality Heavy Chiffon Measurement: Approx 1.8Γ—0.8 Shape : Straight Cut ( Baby Seam) Price : RM29 (free brooch n mn eyeliner) Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above utk wassap order Postage sm rm7/ ss rm10 Tq for support. πŸ’‹β€ #meluremy πŸŒΉ #meluremyshawl  #meluremyscarves  #rm29withfreegift  #printedshawl  #bangisentral  #skirtbysisters  #melurescarvescatalogue  #meluremyGEOMETRICAL 
salam n selamat pagi korangggg!!! πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€— haaa minggu lepas siska dah share tip pemakaian warna mengikut warna kulit... so arinie siska nak share pemilihan warna yg sesuai mengikut bentuk tubuh plak ye.. supaya makin terserlah penampilan korang nanti..jom cantik n anggun sesama siska 😘😘😘 FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15%
.
FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below
. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
. 
http://www.wasap.my/60176352652
. 
#skirtlabuh #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt  #skirtlabuh #skirtlabuhcantik #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers#skirtbysisters
#skirtoffice#skirt2017#skirtraya#raya2017
#bajuraya
salam n selamat pagi korangggg!!! πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€— haaa minggu lepas siska dah share tip pemakaian warna mengikut warna kulit... so arinie siska nak share pemilihan warna yg sesuai mengikut bentuk tubuh plak ye.. supaya makin terserlah penampilan korang nanti..jom cantik n anggun sesama siska 😘😘😘 FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15% . FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below . πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . http://www.wasap.my/60176352652 . #skirtlabuh  #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtmalaysia  #skirt  #skirtlabuh  #skirtlabuhcantik  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmodern  #skirtexclusivemalaysia  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers #skirtbysisters  #skirtoffice #skirt2017 #skirtraya #raya2017  #bajuraya 
Get up. Don't give up. Even if you fall thousand times. -K
.
#quotes #lifequotes #Skirtbysisters #NadiasSecretByNadiaAnnuar #setkening2menet #ejstyle #yarraxtrac #schoolofmakeup #onlineseller
FEEL LIKE A PRINCESS!!!! nampak mcm princess sgt pkai #satinflareskirt &  #safiainnerblouse 😍😍😍. banyak pilihan warna lagi tauuuu. dapatkan satin flare nowww!! . . 
FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15%
.
FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below
. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
. 
http://www.wasap.my/60176352652
. 
#skirtlabuh #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt  #skirtlabuh #skirtlabuhcantik #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers#skirtbysisters
#skirtoffice#skirt2017#skirtraya#raya2017
#bajuraya
FEEL LIKE A PRINCESS!!!! nampak mcm princess sgt pkai #satinflareskirt  & #safiainnerblouse  😍😍😍. banyak pilihan warna lagi tauuuu. dapatkan satin flare nowww!! . . FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15% . FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below . πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . http://www.wasap.my/60176352652 . #skirtlabuh  #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtmalaysia  #skirt  #skirtlabuh  #skirtlabuhcantik  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmodern  #skirtexclusivemalaysia  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers #skirtbysisters  #skirtoffice #skirt2017 #skirtraya #raya2017  #bajuraya 
salam n selamat pagi korangggg!!! πŸ€—πŸ€—πŸ€— so arinie last tips pemilihan warna yg sesuai mengikut warna kulit pulak ye.. supaya makin terserlah penampilan korang nanti..😘😘😘 FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15%
.
FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below
. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
. 
http://www.wasap.my/60176352652
. 
#skirtlabuh #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt  #skirtlabuh #skirtlabuhcantik #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers#skirtbysisters
#skirtoffice#skirt2017#skirtraya#raya2017
#bajuraya
salam n selamat pagi korangggg!!! πŸ€—πŸ€—πŸ€— so arinie last tips pemilihan warna yg sesuai mengikut warna kulit pulak ye.. supaya makin terserlah penampilan korang nanti..😘😘😘 FOR MEMBERSHIP, PRICE LESS 15% . FOR DROPSHIP INFO, whatsapp link below . πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . http://www.wasap.my/60176352652 . #skirtlabuh  #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtmalaysia  #skirt  #skirtlabuh  #skirtlabuhcantik  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmodern  #skirtexclusivemalaysia  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers #skirtbysisters  #skirtoffice #skirt2017 #skirtraya #raya2017  #bajuraya 
Everyday is the start of something beautiful. Good morning all 😊😊
.
#quotes #lifequotes #Skirtbysisters #NadiasSecretByNadiaAnnuar #setkening2menet #ejstyle #yarraxtrac #schoolofmakeup #onlineseller
Good morning. Do what you love, & love what you do. πŸ˜‰πŸ˜
.
#quotes #lifequotes #Skirtbysisters #NadiasSecretByNadiaAnnuar #setkening2menet #ejstyle #yarraxtrac #schoolofmakeup #onlineseller
I found my photographer!! πŸ“ΈπŸ“Έ #doctoratwork
.
Super comfy, fefeeling princess; Celina pocket skirt by @skirtbysisters. My current addiction, white blouse by @lovetodress πŸ’œprinted shawl by @galeriariani
.
.
#prayinghard #ootd #thankyou #arianirtw #arianishawl #skirtbysisterslovers #skirtbysisters #lovetodress #ltdedition #forbetterme #misidisember17 #LtDSS16
Salam....🌹 GEOMETRICAL Flower Series

Ready stock πŸ“²WA  0169777587 ( Serious Buyer Only)

Colour code in pic : Cream Caramel & Metal Grey

13 Colours available : 
Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender & Grey.

Detail
Material : High Quality Heavy Chiffon 
Measurement: Approx 1.8Γ—0.8 
Shape : Straight Cut ( Baby Seam)

Price : RM29
(free brooch n mn eyeliner) 
Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above utk wassap order

Postage sm rm7/ ss rm10

Tq for support. πŸ’‹β€ #meluremy🌹 
#meluremyshawl
#meluremyscarves
#rm29withfreegift
#printedshawl
#bangisentral
#skirtbysisters
#melurescarvescatalogue
#meluremyGEOMETRICAL
Salam....🌹 GEOMETRICAL Flower Series Ready stock πŸ“²WA 0169777587 ( Serious Buyer Only) Colour code in pic : Cream Caramel & Metal Grey 13 Colours available : Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender & Grey. Detail Material : High Quality Heavy Chiffon Measurement: Approx 1.8Γ—0.8 Shape : Straight Cut ( Baby Seam) Price : RM29 (free brooch n mn eyeliner) Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above utk wassap order Postage sm rm7/ ss rm10 Tq for support. πŸ’‹β€ #meluremy πŸŒΉ #meluremyshawl  #meluremyscarves  #rm29withfreegift  #printedshawl  #bangisentral  #skirtbysisters  #melurescarvescatalogue  #meluremyGEOMETRICAL 
Failure is better than not trying at all. -K 😊
.
#quotes #lifequotes #Skirtbysisters #NadiasSecretByNadiaAnnuar #setkening2menet #ejstyle
Salam Isnin semua .
.
Thank you atas kiriman semua 😘😘
.
Hari ni saya pos semua items ya!! πŸ’ͺ🏼
.
.
Untuk kiriman minggu ni boleh WHATSAPP
☎ +60192819300
☎ +60199300202
.
βœ… FREE SERVICE CAJ (bagi butik tertentu) βœ… Boleh DEPOSIT TAU!!
πŸ“’ SERIOUS BUYERS ONLY PLSSS
.

#officialcalafairies #calaqisya #calafairies #calaqisyabangi #personalshopperbandarbarubangi #trustedpersonalshopper #bangisentral #calaqueens #psbylittlep #calaraya2017  #mystyledevie #wardrobe2ukl #wd2uangels  #personalshopperbangi #personalshopperbandarbarubangi #wd2uangles #RayaGrace2017 #rayacollection2017 #bajukurungmoden #skirtbysisters #skirtbysisterslovers
Salam Isnin semua . . Thank you atas kiriman semua 😘😘 . Hari ni saya pos semua items ya!! πŸ’ͺ🏼 . . Untuk kiriman minggu ni boleh WHATSAPP ☎ +60192819300 ☎ +60199300202 . βœ… FREE SERVICE CAJ (bagi butik tertentu) βœ… Boleh DEPOSIT TAU!! πŸ“’ SERIOUS BUYERS ONLY PLSSS . #officialcalafairies  #calaqisya  #calafairies  #calaqisyabangi  #personalshopperbandarbarubangi  #trustedpersonalshopper  #bangisentral  #calaqueens  #psbylittlep  #calaraya2017  #mystyledevie  #wardrobe2ukl  #wd2uangels  #personalshopperbangi  #personalshopperbandarbarubangi  #wd2uangles  #RayaGrace2017  #rayacollection2017  #bajukurungmoden  #skirtbysisters  #skirtbysisterslovers 
Sekali sekala berangan #ala2princess dengan #flareskirt by #skirtbysisters .... walah!!!! Sesuai disebarang majlis.... nak gi annual dinner, tampil  menarik lain dari yang lain... #anggunbergaya #cantikmenawan

Didatangkan dengan 2 jenis material #satinflareskit dan juga #chiffonglitterflareskirts menjadikan anda bak #puteri... seperti #bella dalam #beautyandthebeast 
One more thing.... ada saiz uuoollss... S hingga XL readystock XS, 2XL,3XL preorder...😍😍😍😍😍 Pm wasap 0196222320 /01133605034
Sekali sekala berangan #ala2princess  dengan #flareskirt  by #skirtbysisters  .... walah!!!! Sesuai disebarang majlis.... nak gi annual dinner, tampil menarik lain dari yang lain... #anggunbergaya  #cantikmenawan  Didatangkan dengan 2 jenis material #satinflareskit  dan juga #chiffonglitterflareskirts  menjadikan anda bak #puteri ... seperti #bella  dalam #beautyandthebeast  One more thing.... ada saiz uuoollss... S hingga XL readystock XS, 2XL,3XL preorder...😍😍😍😍😍 Pm wasap 0196222320 /01133605034
Setiap wanita harus ada sekurang kurang sehelai mermaid skirt...... tapi nak cari kat mana yang simple but elegen... Kebanyakan #mermaidskirt dipasaran semuanya free size, so agak susah untuk saya yang berhip lebar nie.... ***rungutan aina dr butterworth... Akak pun suggest la #mermaidskirt by #skirtbysisters... of coz la ada saiz uuoollsss... nah akak baginseksiap measurementnya, 
Waist (there are min elastic which can stretch 3-4"more)

S 25"
M 28"
L 30"
XL 34"

HipΒ 
S 38"
M 40"
L 42"
XL 44"

Bukan apa, senang.... klau bekenan boleh ukur seksiap & pm/wasap akak 01133605034/0196222320

Bagi yang berkerjaya pulak, bosankan klau hari2 baju kurung ja... nah, sesekali tampil bergaya dengan mermaid skirt, apa salahnya??? Disebabkan simple cutting, makanya mermaid skirt #multifunction tau... suitable for #officewear
Simple mermaid skirt... suitable for office use 
Material: Como Crepe

Lining: No lining

Size: S to XL 
Length 41" 
Feautures:Β 
Custom waist design with hidden zip and min elastic...exclusive look for tuck in style
Setiap wanita harus ada sekurang kurang sehelai mermaid skirt...... tapi nak cari kat mana yang simple but elegen... Kebanyakan #mermaidskirt  dipasaran semuanya free size, so agak susah untuk saya yang berhip lebar nie.... ***rungutan aina dr butterworth... Akak pun suggest la #mermaidskirt  by #skirtbysisters ... of coz la ada saiz uuoollsss... nah akak baginseksiap measurementnya, Waist (there are min elastic which can stretch 3-4"more) S 25" M 28" L 30" XL 34" HipΒ  S 38" M 40" L 42" XL 44" Bukan apa, senang.... klau bekenan boleh ukur seksiap & pm/wasap akak 01133605034/0196222320 Bagi yang berkerjaya pulak, bosankan klau hari2 baju kurung ja... nah, sesekali tampil bergaya dengan mermaid skirt, apa salahnya??? Disebabkan simple cutting, makanya mermaid skirt #multifunction  tau... suitable for #officewear  Simple mermaid skirt... suitable for office use Material: Como Crepe Lining: No lining Size: S to XL Length 41" Feautures:Β  Custom waist design with hidden zip and min elastic...exclusive look for tuck in style
#testimoni #nadiassecretlover . Alhamdulillah selamat dah sampai kat tangan kak @lyzz_norasliza. Untuk 1st colection, kak lyzz berkenan dgn Tokyo & mmg puas hati dgn color nude purple pink tu. Don't worry shade Tokyo bukanlah warna purple yg pelik. Tp, warna purple pink yg sangat cantik tau. Cubalah satu πŸ˜‰. Buat kak lyzz, TQ sis for your support 😊😍
.
Kak Lyzz pun seller on9 tau. Kalau berminat nak dptkan produk #skirtbysisters , #dms360 , #armsocks & #foreverliving , boleh ke ig beliau ye πŸ˜‰
.
Currently at Slim River, Perak. Siapa nak dapatkan @nadiassecretofficial #LipSlick, boleh contact sy πŸ˜‰
.
β€œ NEW FORMULATED LIPSLICK MATTE LIQUID VELVET FROM NADIA’S SECRET .
HANYA ADA 5 WARNA SAHAJA
.
1. KUALA LUMPUR
2. NEW YORK
3. LAS VEGAS
4. TOKYO
5. MADRID
.
DAN HARGA HANYA RM 39.90 SAHAJAA……
.
====================================
KEISTIMEWAAN NADIA’S SECRET LIPSLICK MATTE LIQUID LIPSTICK BY NADIA ANNUAR
====================================
.
* PACKAGING YANG EXCLUSIVE DAN HARGA BERPATUTAN
* QUALITY MATTE LIQUID SETANDING JENAMA ANTARABANGSA
* TAHAN LEBIH LAMA SEHINGGA 8 JAM
* PIGMEN COLOUR YANG SANGAT TINGGI, HANYA APPLY SEKALI SAHAJA
* EASY TO APPLY, TIDAK MELEKIT, DAN SELESA DI BIBIR
* 100% MATTE with COMFORT
* SESUAI UNTUK BIBIR KERING DAN SENSITIF
* MESRA UNTUK WUDUK
.
Berminat?
PM / WhatsApp
http://www.wasap.my/60132970596
.
P/S JOM SHARE & TAG KWN2 ANDA, Mana tau dari pengkongsian ni kita dapat bantu rakan2 anda yang sedang mencari MATTE LIPSTICK sesuai untuk masalah bibir kering dan sensitif
.
#nadiassecretofficial #NadiasSecretByNadiaAnnuar #lipslick #teamns #TeamNSperak #lipmatte #makeupjunky #makeupartist #nadiassecretagent #SecretAgent #makeupmalaysia #sayajualmakeup #popular #nadiassecretagent #matteliquidvelvet #mattelipstick
#testimoni  #nadiassecretlover  . Alhamdulillah selamat dah sampai kat tangan kak @lyzz_norasliza. Untuk 1st colection, kak lyzz berkenan dgn Tokyo & mmg puas hati dgn color nude purple pink tu. Don't worry shade Tokyo bukanlah warna purple yg pelik. Tp, warna purple pink yg sangat cantik tau. Cubalah satu πŸ˜‰. Buat kak lyzz, TQ sis for your support 😊😍 . Kak Lyzz pun seller on9 tau. Kalau berminat nak dptkan produk #skirtbysisters  , #dms360  , #armsocks  & #foreverliving  , boleh ke ig beliau ye πŸ˜‰ . Currently at Slim River, Perak. Siapa nak dapatkan @nadiassecretofficial #LipSlick , boleh contact sy πŸ˜‰ . β€œ NEW FORMULATED LIPSLICK MATTE LIQUID VELVET FROM NADIA’S SECRET . HANYA ADA 5 WARNA SAHAJA . 1. KUALA LUMPUR 2. NEW YORK 3. LAS VEGAS 4. TOKYO 5. MADRID . DAN HARGA HANYA RM 39.90 SAHAJAA…… . ==================================== KEISTIMEWAAN NADIA’S SECRET LIPSLICK MATTE LIQUID LIPSTICK BY NADIA ANNUAR ==================================== . * PACKAGING YANG EXCLUSIVE DAN HARGA BERPATUTAN * QUALITY MATTE LIQUID SETANDING JENAMA ANTARABANGSA * TAHAN LEBIH LAMA SEHINGGA 8 JAM * PIGMEN COLOUR YANG SANGAT TINGGI, HANYA APPLY SEKALI SAHAJA * EASY TO APPLY, TIDAK MELEKIT, DAN SELESA DI BIBIR * 100% MATTE with COMFORT * SESUAI UNTUK BIBIR KERING DAN SENSITIF * MESRA UNTUK WUDUK . Berminat? PM / WhatsApp http://www.wasap.my/60132970596 . P/S JOM SHARE & TAG KWN2 ANDA, Mana tau dari pengkongsian ni kita dapat bantu rakan2 anda yang sedang mencari MATTE LIPSTICK sesuai untuk masalah bibir kering dan sensitif . #nadiassecretofficial  #NadiasSecretByNadiaAnnuar  #lipslick  #teamns  #TeamNSperak  #lipmatte  #makeupjunky  #makeupartist  #nadiassecretagent  #SecretAgent  #makeupmalaysia  #sayajualmakeup  #popular  #nadiassecretagent  #matteliquidvelvet  #mattelipstick 
FEEL LIKE A PRINCESS sgtttt!!
nampak mcm princess sgt pkai #satinflareskirt 😍😍😍. banyak pilihan warna lagi tauuuu. dapatkan satin flare nowww!! . . 
FOR MEMBERS, PRICE LESS 15%
. 
http://www.wasap.my/60132970596
. 
#skirtlabuh #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt  #skirtlabuh #skirtlabuhcantik #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers#skirtbysisters
#skirtoffice#skirt2017#skirtraya#raya2017
#bajuraya #Repost @skirtbysisters with @insta.save.repost β€’ β€’ β€’
FEEL LIKE A PRINCESS sgtttt!! nampak mcm princess sgt pkai #satinflareskirt  😍😍😍. banyak pilihan warna lagi tauuuu. dapatkan satin flare nowww!! . . FOR MEMBERS, PRICE LESS 15% . http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtlabuh  #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtmalaysia  #skirt  #skirtlabuh  #skirtlabuhcantik  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmodern  #skirtexclusivemalaysia  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers #skirtbysisters  #skirtoffice #skirt2017 #skirtraya #raya2017  #bajuraya  #Repost  @skirtbysisters with @insta.save.repost β€’ β€’ β€’
#assalamualaikum #selamatpetang

Hari nie nak start promo dengan video skirt terkini dari #skirtbysisters 
#raisyacurlyskirt

Modern design menggunakan #mosscrepesatin

Tak perlu lining... material tebal dan tak jarang

Jangan risau, #skirt kami ada saiz.... S to XL
Waist (there are min elastic which can stretch 3-4"more)
S 25"  M 28"  L 30"  XL 34"
Labuh skirt  41"

Lagi ??? Apa yang menarik lagi ??? 🌸Custom waist design
🌸hidden zip and min elastic
🌸exclusive look  dengan styleCurly layer  di hadapan 🌸 sesuai dipakai disebarang majlis... #officewear #kenduriwear #jalan2wear #casualwear 🌸double surface material moss crepe diluar dan didalamnya satin  kami sediakan dalam pelbagai warna yang menarik.. #awesome

Pm/wasap 01133605034 / 0196222320

#riezkiimpiyanna #yandriezki #plainskirt #mosscrepeskirt #satinskirt #curlyskirt #layerskirt #koleksiraya2017 #skirtcantik #skirtlawa #skirtlayer
#assalamualaikum  #selamatpetang  Hari nie nak start promo dengan video skirt terkini dari #skirtbysisters  #raisyacurlyskirt  Modern design menggunakan #mosscrepesatin  Tak perlu lining... material tebal dan tak jarang Jangan risau, #skirt  kami ada saiz.... S to XL Waist (there are min elastic which can stretch 3-4"more) S 25" M 28" L 30" XL 34" Labuh skirt 41" Lagi ??? Apa yang menarik lagi ??? 🌸Custom waist design 🌸hidden zip and min elastic 🌸exclusive look dengan styleCurly layer di hadapan 🌸 sesuai dipakai disebarang majlis... #officewear  #kenduriwear  #jalan2wear  #casualwear  🌸double surface material moss crepe diluar dan didalamnya satin Β kami sediakan dalam pelbagai warna yang menarik.. #awesome  Pm/wasap 01133605034 / 0196222320 #riezkiimpiyanna  #yandriezki  #plainskirt  #mosscrepeskirt  #satinskirt  #curlyskirt  #layerskirt  #koleksiraya2017  #skirtcantik  #skirtlawa  #skirtlayer 
FEEL LIKE A PRINCESS!! jommmmm jdi princess  sama2 hanya dgn #sbssatinflareskirt
,  korg boleh bergaya kemana jua tau,  tunggu apa lagi korggg,,, jom shopping now 😍😍😍😍😍
. 
FOR MEMBERS, PRICE LESS 15%
.
http://www.wasap.my/60132970596
. 
#skirtlabuh #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt  #skirtlabuh #skirtlabuhcantik #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers#skirtbysisters
#skirtoffice#skirt2017#skirtraya#raya2017
#bajuraya #Repost @skirtbysisters with @insta.save.repost β€’ β€’ β€’
FEEL LIKE A PRINCESS!! jommmmm jdi princess sama2 hanya dgn #sbssatinflareskirt  , korg boleh bergaya kemana jua tau, tunggu apa lagi korggg,,, jom shopping now 😍😍😍😍😍 . FOR MEMBERS, PRICE LESS 15% . http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtlabuh  #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtmalaysia  #skirt  #skirtlabuh  #skirtlabuhcantik  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmodern  #skirtexclusivemalaysia  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers #skirtbysisters  #skirtoffice #skirt2017 #skirtraya #raya2017  #bajuraya  #Repost  @skirtbysisters with @insta.save.repost β€’ β€’ β€’
Salam....🌹 GEOMETRICAL Flower Series

Ready stock @skirtbysisters
#bangisentral....Singgah tau butik sbb kita dh restock colour cantik2 plus design baru.. Ready stock πŸ“²WA  0169777587 ( Serious Buyer Only)

Colour code in pic : Rose Lavender & Grey

13 Colours available : 
Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender & Grey.

Detail
Material : High Quality Heavy Chiffon 
Measurement: Approx 1.8Γ—0.8 
Shape : Straight Cut ( Baby Seam)

Price : RM29
(free brooch n mn eyeliner) 
Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above utk wassap order

Postage sm rm7/ ss rm10

Tq for support. πŸ’‹β€ #meluremy🌹 
#meluremyshawl
#meluremyscarves
#rm29withfreegift
#printedshawl
#bangisentral
#skirtbysisters
#melurescarvescatalogue
#meluremyGEOMETRICAL
Salam....🌹 GEOMETRICAL Flower Series Ready stock @skirtbysisters #bangisentral ....Singgah tau butik sbb kita dh restock colour cantik2 plus design baru.. Ready stock πŸ“²WA 0169777587 ( Serious Buyer Only) Colour code in pic : Rose Lavender & Grey 13 Colours available : Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender & Grey. Detail Material : High Quality Heavy Chiffon Measurement: Approx 1.8Γ—0.8 Shape : Straight Cut ( Baby Seam) Price : RM29 (free brooch n mn eyeliner) Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above utk wassap order Postage sm rm7/ ss rm10 Tq for support. πŸ’‹β€ #meluremy πŸŒΉ #meluremyshawl  #meluremyscarves  #rm29withfreegift  #printedshawl  #bangisentral  #skirtbysisters  #melurescarvescatalogue  #meluremyGEOMETRICAL 
Salam....🌹 GEOMETRICAL Flower Series

Ready stock @skirtbysisters
#bangisentral....Singgah tau butik sbb kita dh restock colour cantik2 plus design baru.. Ready stock πŸ“²WA  0169777587 ( Serious Buyer Only)

Colour code in pic : Cream Caramel & Metal Grey

13 Colours available : 
Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender & Grey.

Detail
Material : High Quality Heavy Chiffon 
Measurement: Approx 1.8Γ—0.8 
Shape : Straight Cut ( Baby Seam)

Price : RM29
(free brooch n mn eyeliner) 
Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above utk wassap order

Postage sm rm7/ ss rm10

Tq for support. πŸ’‹β€ #meluremy🌹 
#meluremyshawl
#meluremyscarves
#rm29withfreegift
#printedshawl
#bangisentral
#skirtbysisters
#melurescarvescatalogue
#meluremyGEOMETRICAL
Salam....🌹 GEOMETRICAL Flower Series Ready stock @skirtbysisters #bangisentral ....Singgah tau butik sbb kita dh restock colour cantik2 plus design baru.. Ready stock πŸ“²WA 0169777587 ( Serious Buyer Only) Colour code in pic : Cream Caramel & Metal Grey 13 Colours available : Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender & Grey. Detail Material : High Quality Heavy Chiffon Measurement: Approx 1.8Γ—0.8 Shape : Straight Cut ( Baby Seam) Price : RM29 (free brooch n mn eyeliner) Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above utk wassap order Postage sm rm7/ ss rm10 Tq for support. πŸ’‹β€ #meluremy πŸŒΉ #meluremyshawl  #meluremyscarves  #rm29withfreegift  #printedshawl  #bangisentral  #skirtbysisters  #melurescarvescatalogue  #meluremyGEOMETRICAL 
Salam....🌹 GEOMETRICAL Flower Series

Ready stock @skirtbysisters
#bangisentral....Singgah tau butik sbb kita dh restock colour cantik2 plus design baru.. Ready stock πŸ“²WA  0169777587 ( Serious Buyer Only)

Colour code in pic : Light Milo & Rose Pink

13 Colours available : 
Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender & Grey.

Detail
Material : High Quality Heavy Chiffon 
Measurement: Approx 1.8Γ—0.8 
Shape : Straight Cut ( Baby Seam)

Price : RM29
(free brooch n mn eyeliner) 
Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above utk wassap order

Postage sm rm7/ ss rm10

Tq for support. πŸ’‹β€ #meluremy🌹 
#meluremyshawl
#meluremyscarves
#rm29withfreegift
#printedshawl
#bangisentral
#skirtbysisters
#melurescarvescatalogue
#meluremyGEOMETRICAL
Salam....🌹 GEOMETRICAL Flower Series Ready stock @skirtbysisters #bangisentral ....Singgah tau butik sbb kita dh restock colour cantik2 plus design baru.. Ready stock πŸ“²WA 0169777587 ( Serious Buyer Only) Colour code in pic : Light Milo & Rose Pink 13 Colours available : Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender & Grey. Detail Material : High Quality Heavy Chiffon Measurement: Approx 1.8Γ—0.8 Shape : Straight Cut ( Baby Seam) Price : RM29 (free brooch n mn eyeliner) Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above utk wassap order Postage sm rm7/ ss rm10 Tq for support. πŸ’‹β€ #meluremy πŸŒΉ #meluremyshawl  #meluremyscarves  #rm29withfreegift  #printedshawl  #bangisentral  #skirtbysisters  #melurescarvescatalogue  #meluremyGEOMETRICAL 
FEEL LIKE A PRINCESS!! jommmmm jdi princess  sama2 hanya dgn #sbssatinflareskirt
,  korg boleh bergaya kemana jua tau,  tunggu apa lagi korggg,,, jom shopping now 😍😍😍😍😍
. 
FOR MEMBERS, PRICE LESS 15%
.
http://www.wasap.my/60132970596
. 
#skirtlabuh #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt  #skirtlabuh #skirtlabuhcantik #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers#skirtbysisters
#skirtoffice#skirt2017#skirtraya#raya2017
#bajuraya #Repost @skirtbysisters with @insta.save.repost β€’ β€’ β€’
FEEL LIKE A PRINCESS!! jommmmm jdi princess sama2 hanya dgn #sbssatinflareskirt  , korg boleh bergaya kemana jua tau, tunggu apa lagi korggg,,, jom shopping now 😍😍😍😍😍 . FOR MEMBERS, PRICE LESS 15% . http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtlabuh  #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtmalaysia  #skirt  #skirtlabuh  #skirtlabuhcantik  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmodern  #skirtexclusivemalaysia  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers #skirtbysisters  #skirtoffice #skirt2017 #skirtraya #raya2017  #bajuraya  #Repost  @skirtbysisters with @insta.save.repost β€’ β€’ β€’
NEW DESIGN!! Skirtbysisters #skirtpants .
Design ni didatangkn secara berasingan tau. Skirt + seluar. 😊
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱
Hari ni betul-betul last day.
Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱 Hari ni betul-betul last day. Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Testimoni @skirtbysisters 😍😍. Tak cuba tak tahu, dah cuba jatuh cinta tau 😊
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Testimoni @skirtbysisters 😍😍. Tak cuba tak tahu, dah cuba jatuh cinta tau 😊 . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
"KAN SIS DAH CAKAP SKIRT NI BOLEH BUAT SELIMUT .. BILE DAH PENAT FELLING PRINCESS KORANG BOLEH BARING ATAS SKIRT SENDIRI"
.
🌸 ADIOR SIGNATURE CREPE 🌸
.
● TAK JARANG ● ADA KAIN DALAM ● MATERIAL CREPE HIGH QUALITY ● TAK PANAS
● 6 WARNA GOJES ( MAROON / MINT / DUSTY PINK / EMERALD GREEN / ROYAL BLUE / BLACK) ● READY STOCK
● ADA COSTUM MADE UNTUK SIZE SPECIAL ● AVAILABLE SIZE TILL PLUS SIZE
● BOLEH FEELING PRINCESS ALA FAIRY TALE GITHUUW!
.
Untuk info dan submit order DM @skirtbyatiey
.
WHATAPPS 0111-7882043
.
#skirt #skirtkembang #skirtprincess #skirtmurah #skirtsatin #bajumuslimah #mehsandarpadaaku #jubahsouq #asyallie #skirtbysisters #iamadior
"KAN SIS DAH CAKAP SKIRT NI BOLEH BUAT SELIMUT .. BILE DAH PENAT FELLING PRINCESS KORANG BOLEH BARING ATAS SKIRT SENDIRI" . 🌸 ADIOR SIGNATURE CREPE 🌸 . ● TAK JARANG ● ADA KAIN DALAM ● MATERIAL CREPE HIGH QUALITY ● TAK PANAS ● 6 WARNA GOJES ( MAROON / MINT / DUSTY PINK / EMERALD GREEN / ROYAL BLUE / BLACK) ● READY STOCK ● ADA COSTUM MADE UNTUK SIZE SPECIAL ● AVAILABLE SIZE TILL PLUS SIZE ● BOLEH FEELING PRINCESS ALA FAIRY TALE GITHUUW! . Untuk info dan submit order DM @skirtbyatiey . WHATAPPS 0111-7882043 . #skirt  #skirtkembang  #skirtprincess  #skirtmurah  #skirtsatin  #bajumuslimah  #mehsandarpadaaku  #jubahsouq  #asyallie  #skirtbysisters  #iamadior 
Testimoni @skirtbysisters 😍😍. Tak cuba tak tahu, dah cuba jatuh cinta tau 😊
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Testimoni @skirtbysisters 😍😍. Tak cuba tak tahu, dah cuba jatuh cinta tau 😊 . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Testimoni @skirtbysisters 😍😍. Tak cuba tak tahu, dah cuba jatuh cinta tau 😊
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Testimoni @skirtbysisters 😍😍. Tak cuba tak tahu, dah cuba jatuh cinta tau 😊 . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Hitam itu menawan 😍😍😍
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Hitam itu menawan 😍😍😍 . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Salam 🌹

PATCHES SERIES

Ootd from pretty siska @skirtbysisters..tq @skirtbysistersπŸ’‹β€ Shawl patches ni pun ada peminat dia yg tersendiri tau..pakai jer confirm nmpk young & stylish...kena grab 1 tau utk own collection...price rm29 jer ada free gift

Ready stock πŸ“²WA  0169777587 ( Serious Buyer Only)

Colours available : 
Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Light Turquoise, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender, Grey, Golden Brown & Mocha.

Detail
Material : High Quality Heavy Chiffon 
Measurement: Approx 1.9Γ—0.8 
Shape : Straight Cut ( Baby Seam)

Price : RM29
Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above
Postage sm rm7/ ss rm7
Tq dear for your support. πŸ’‹β€ #meluremy🌹 
#meluremyshawl
#meluremyscarves
#printedshawl
#skirtbysisters
#bangisentral
#melurescarvescatalogue
Salam 🌹 PATCHES SERIES Ootd from pretty siska @skirtbysisters..tq @skirtbysistersπŸ’‹β€ Shawl patches ni pun ada peminat dia yg tersendiri tau..pakai jer confirm nmpk young & stylish...kena grab 1 tau utk own collection...price rm29 jer ada free gift Ready stock πŸ“²WA 0169777587 ( Serious Buyer Only) Colours available : Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Light Turquoise, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender, Grey, Golden Brown & Mocha. Detail Material : High Quality Heavy Chiffon Measurement: Approx 1.9Γ—0.8 Shape : Straight Cut ( Baby Seam) Price : RM29 Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above Postage sm rm7/ ss rm7 Tq dear for your support. πŸ’‹β€ #meluremy πŸŒΉ #meluremyshawl  #meluremyscarves  #printedshawl  #skirtbysisters  #bangisentral  #melurescarvescatalogue 
Salam 🌹

PATCHES SERIES

Shawl patches ni pun ada peminat dia yg tersendiri tau..pakai jer confirm nmpk young & stylish...kena grab 1 tau utk own collection...price rm29 jer ada free gift

Ready stock πŸ“²WA  0169777587 ( Serious Buyer Only)

Colours available : 
Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Light Turquoise, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender, Grey, Golden Brown & Mocha.

Detail
Material : High Quality Heavy Chiffon 
Measurement: Approx 1.9Γ—0.8 
Shape : Straight Cut ( Baby Seam)

Price : RM29
Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above
Postage sm / ss rm7
Tq dear for your support. πŸ’‹β€ #meluremy🌹 
#meluremyshawl
#meluremyscarves
#printedshawl
#skirtbysisters
#bangisentral
#melurescarvescatalogue
Salam 🌹 PATCHES SERIES Shawl patches ni pun ada peminat dia yg tersendiri tau..pakai jer confirm nmpk young & stylish...kena grab 1 tau utk own collection...price rm29 jer ada free gift Ready stock πŸ“²WA 0169777587 ( Serious Buyer Only) Colours available : Cream, Cream Caramel, Cream Peach, Light Turquoise, Off white, Blush Pink, Rose Pink, Baby Pink, Sky Blue, Pale Green, Pastel green, Lavender, Rose Lavender, Grey, Golden Brown & Mocha. Detail Material : High Quality Heavy Chiffon Measurement: Approx 1.9Γ—0.8 Shape : Straight Cut ( Baby Seam) Price : RM29 Promo: Ada discount n minimal postage charge utk pembelian 2 pcs above Postage sm / ss rm7 Tq dear for your support. πŸ’‹β€ #meluremy πŸŒΉ #meluremyshawl  #meluremyscarves  #printedshawl  #skirtbysisters  #bangisentral  #melurescarvescatalogue 
Suka tak? 😍
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Suka tak? 😍 . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
3 daripada beberapa blaus yang ada di @skirtbysisters . Suka yang mana? Tiga2 ni ada ciri2 yang berbeza. Kalau suka jenis fit & ada cutting, boleh pilih #innerblousebasic. Kalau suka cutting longgar, boleh pilih #wardatopoffice. Kalau suka cutting longgar dan labuh, boleh pilih #wardalong. Ada satu lagi cutting macam inner blouse basic, tp lengan kembang iaitu #innerblousesaloma. 😊

SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
3 daripada beberapa blaus yang ada di @skirtbysisters . Suka yang mana? Tiga2 ni ada ciri2 yang berbeza. Kalau suka jenis fit & ada cutting, boleh pilih #innerblousebasic . Kalau suka cutting longgar, boleh pilih #wardatopoffice . Kalau suka cutting longgar dan labuh, boleh pilih #wardalong . Ada satu lagi cutting macam inner blouse basic, tp lengan kembang iaitu #innerblousesaloma . 😊 SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
WOW! Gorgeous betul kan sis kita ni. Kat oversea pun bergaya lagi dengan #satinflareskirt. Sukaaaa sangat tengok gambar ni 😍😍😍
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
WOW! Gorgeous betul kan sis kita ni. Kat oversea pun bergaya lagi dengan #satinflareskirt . Sukaaaa sangat tengok gambar ni 😍😍😍 . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
#satinflareskirt pun boleh pakai kat bahagian dalam baju. Bagi anda yang suka baju labuh, boleh cuba produk baharu @skirtbysisters ni. Labuh dan curve cutting di bahagian bawah baju. 😊
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
#satinflareskirt  pun boleh pakai kat bahagian dalam baju. Bagi anda yang suka baju labuh, boleh cuba produk baharu @skirtbysisters ni. Labuh dan curve cutting di bahagian bawah baju. 😊 . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
"KAN SIS DAH CAKAP SKIRT NI BOLEH BUAT SELIMUT .. BILE DAH PENAT FELLING PRINCESS KORANG BOLEH BARING ATAS SKIRT SENDIRI"
.
🌸 ADIOR SIGNATURE CREPE 🌸
.
● TAK JARANG ● ADA KAIN DALAM ● MATERIAL CREPE HIGH QUALITY ● TAK PANAS
● 6 WARNA GOJES ( MAROON / MINT / DUSTY PINK / EMERALD GREEN / ROYAL BLUE / BLACK) ● READY STOCK
● ADA COSTUM MADE UNTUK SIZE SPECIAL ● AVAILABLE SIZE TILL PLUS SIZE
● BOLEH FEELING PRINCESS ALA FAIRY TALE GITHUUW!
.
Untuk info dan submit order DM @skirtbyatiey
.
WHATAPPS 0111-7882043
.
#skirt #skirtkembang #skirtprincess #skirtmurah #skirtsatin #bajumuslimah #mehsandarpadaaku #jubahsouq #asyallie #skirtbysisters #iamadior
"KAN SIS DAH CAKAP SKIRT NI BOLEH BUAT SELIMUT .. BILE DAH PENAT FELLING PRINCESS KORANG BOLEH BARING ATAS SKIRT SENDIRI" . 🌸 ADIOR SIGNATURE CREPE 🌸 . ● TAK JARANG ● ADA KAIN DALAM ● MATERIAL CREPE HIGH QUALITY ● TAK PANAS ● 6 WARNA GOJES ( MAROON / MINT / DUSTY PINK / EMERALD GREEN / ROYAL BLUE / BLACK) ● READY STOCK ● ADA COSTUM MADE UNTUK SIZE SPECIAL ● AVAILABLE SIZE TILL PLUS SIZE ● BOLEH FEELING PRINCESS ALA FAIRY TALE GITHUUW! . Untuk info dan submit order DM @skirtbyatiey . WHATAPPS 0111-7882043 . #skirt  #skirtkembang  #skirtprincess  #skirtmurah  #skirtsatin  #bajumuslimah  #mehsandarpadaaku  #jubahsouq  #asyallie  #skirtbysisters  #iamadior 
Baby mane baby?? Baby kene tggl dgn opah. Opah sruh tinggalkan πŸ˜…
#affanziqri 
#skirtbysisters
Lovely Farhana wearing 1 set blouse #innerblousebasic & skirt #satinflareskirt from Skirtbysister. Very beautiful & gorgeous. Baju & skirt ni sangat-sangat selesa dipakai tau. Tq @hannamulyono 😍😍
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Lovely Farhana wearing 1 set blouse #innerblousebasic  & skirt #satinflareskirt  from Skirtbysister. Very beautiful & gorgeous. Baju & skirt ni sangat-sangat selesa dipakai tau. Tq @hannamulyono 😍😍 . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Haa... 6 daripada 22 color Satin Flare Skirt ni tau. Semua color cantik2. Meriah & nampak exclusive sangat dengan tema Arabic ni.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Haa... 6 daripada 22 color Satin Flare Skirt ni tau. Semua color cantik2. Meriah & nampak exclusive sangat dengan tema Arabic ni. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Morning #skirtbysisterslovers ...kita view ckit berkenaan Sale Harga Member nie apa???
.
.
1. Harga MEMBER… less 15% all SBS items.. tak valid utk item di bawah sale ONG. Soping selai pun dpt .. don worry.

2. Kalau nk dpt FREE MEMBERSHIP...uollss kena spend min RM130… nanti terus auto jd SBS member.. lepas ni terus dpt less 15% lg utk seumur hidup.. 3. LOYALTY CARD...uollss spend min RM130… terus dpt 1 cop… cukup 3 cop.. akan dpt FREE SKIRT PRINTED FLARE yg berharrga RM129 yg selalu sgt jd rebutan bila kami kuarkan. Ni tanda terima kasih utk yg selalu rajin soping dgn kami.. kekadg sebulan berkali2… Kalau cukup 6 cop x RM130.. dpt FREE SKIRT PRINTED FLARE RM129+ SKIRT SATIN FLARE RM79+ BASIC BLOUSE RM69

4. Sesekali kami akan buat special sale hanya utk MEMBER SAHAJA... dn tentunya lebih jimat lg....
.
.
#skirtno1malaysia #skirtbysisterslovers #skirtbysisters #skirtbysistersmurah #skirtbysisterssales
Morning #skirtbysisterslovers  ...kita view ckit berkenaan Sale Harga Member nie apa??? . . 1. Harga MEMBER… less 15% all SBS items.. tak valid utk item di bawah sale ONG. Soping selai pun dpt .. don worry. 2. Kalau nk dpt FREE MEMBERSHIP...uollss kena spend min RM130… nanti terus auto jd SBS member.. lepas ni terus dpt less 15% lg utk seumur hidup.. 3. LOYALTY CARD...uollss spend min RM130… terus dpt 1 cop… cukup 3 cop.. akan dpt FREE SKIRT PRINTED FLARE yg berharrga RM129 yg selalu sgt jd rebutan bila kami kuarkan. Ni tanda terima kasih utk yg selalu rajin soping dgn kami.. kekadg sebulan berkali2… Kalau cukup 6 cop x RM130.. dpt FREE SKIRT PRINTED FLARE RM129+ SKIRT SATIN FLARE RM79+ BASIC BLOUSE RM69 4. Sesekali kami akan buat special sale hanya utk MEMBER SAHAJA... dn tentunya lebih jimat lg.... . . #skirtno1malaysia  #skirtbysisterslovers  #skirtbysisters  #skirtbysistersmurah  #skirtbysisterssales 
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
"KAN SIS DAH CAKAP SKIRT NI BOLEH BUAT SELIMUT .. BILE DAH PENAT FELLING PRINCESS KORANG BOLEH BARING ATAS SKIRT SENDIRI"
.
🌸 ADIOR SIGNATURE CREPE 🌸
.
● TAK JARANG ● ADA KAIN DALAM ● MATERIAL CREPE HIGH QUALITY ● TAK PANAS
● 6 WARNA GOJES ( MAROON / MINT / DUSTY PINK / EMERALD GREEN / ROYAL BLUE / BLACK) ● READY STOCK
● ADA COSTUM MADE UNTUK SIZE SPECIAL ● AVAILABLE SIZE TILL PLUS SIZE
● BOLEH FEELING PRINCESS ALA FAIRY TALE GITHUUW!
.
Untuk info dan submit order DM @skirtbyatiey
.
WHATAPPS 0111-7882043
.
#skirt #skirtkembang #skirtprincess #skirtmurah #skirtsatin #bajumuslimah #mehsandarpadaaku #jubahsouq #asyallie #skirtbysisters #iamadior
"KAN SIS DAH CAKAP SKIRT NI BOLEH BUAT SELIMUT .. BILE DAH PENAT FELLING PRINCESS KORANG BOLEH BARING ATAS SKIRT SENDIRI" . 🌸 ADIOR SIGNATURE CREPE 🌸 . ● TAK JARANG ● ADA KAIN DALAM ● MATERIAL CREPE HIGH QUALITY ● TAK PANAS ● 6 WARNA GOJES ( MAROON / MINT / DUSTY PINK / EMERALD GREEN / ROYAL BLUE / BLACK) ● READY STOCK ● ADA COSTUM MADE UNTUK SIZE SPECIAL ● AVAILABLE SIZE TILL PLUS SIZE ● BOLEH FEELING PRINCESS ALA FAIRY TALE GITHUUW! . Untuk info dan submit order DM @skirtbyatiey . WHATAPPS 0111-7882043 . #skirt  #skirtkembang  #skirtprincess  #skirtmurah  #skirtsatin  #bajumuslimah  #mehsandarpadaaku  #jubahsouq  #asyallie  #skirtbysisters  #iamadior 
Jom tengok Office Pleated secara dekat. 2 in 1 material. Luar moss crepe, dalam satin. Tak panas, sejuuukk je bila pakai. Jahitan sangat kemas. Memang cun sangat la bila pakai.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Jom tengok Office Pleated secara dekat. 2 in 1 material. Luar moss crepe, dalam satin. Tak panas, sejuuukk je bila pakai. Jahitan sangat kemas. Memang cun sangat la bila pakai. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
NEW item dalam family Skirtbysisters. Cuba teka apa dia? Haa... #blazersbs & #skirtpants . Satu lagi tu, #innerblousebasic yg selalu menjadi permintaan ramai. Awak nak jugak tak? Kalau nak, mari PM sy http://www.wasap.my/60132970596 😊
.
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
NEW item dalam family Skirtbysisters. Cuba teka apa dia? Haa... #blazersbs  & #skirtpants  . Satu lagi tu, #innerblousebasic  yg selalu menjadi permintaan ramai. Awak nak jugak tak? Kalau nak, mari PM sy http://www.wasap.my/60132970596 😊 . HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Assalamu'alaikum. Good morning ladiesss 😊. Cantik sis ni kan? Bergaya dengan skirt & blouse from Skirtbysister tau. Awak nak jugak tak? Kalau nak, mari PM sy http://www.wasap.my/60132970596 😊
.
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Assalamu'alaikum. Good morning ladiesss 😊. Cantik sis ni kan? Bergaya dengan skirt & blouse from Skirtbysister tau. Awak nak jugak tak? Kalau nak, mari PM sy http://www.wasap.my/60132970596 😊 . HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Ni Raisya Curly Skirt tau. Mermaid shape. Kalau berminat boleh pm sy. Ada lagi wrna2 lain. 😍
.
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Ni Raisya Curly Skirt tau. Mermaid shape. Kalau berminat boleh pm sy. Ada lagi wrna2 lain. 😍 . HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Sweetnya warna2 skirt nie...mcm candy kn???sis tengok pn tergoda taauu, u ollss mcm mana, tergoda taakk?
.
.
Klu tergoda whatsapp la sis skrg 0192591503...SALE MEMBER LESS 15% ADA LG YEE
.
.
#skirtno1malaysia #skirtbysisterslovers #skirtbysisters #skirtbysisterssales #sbsmermaidbasic #sbsofficeskirt #sbssatinflareskirt #sbspocketpleated #sbsbasicblouse #sbsbasicblazer #sbsinnerblouse #sbschiffonprintedflareskirt #sbschiffonpremium #sbschiffongorgette #sbschiffonskirt #sbschiffonglitter
Sweetnya warna2 skirt nie...mcm candy kn???sis tengok pn tergoda taauu, u ollss mcm mana, tergoda taakk? . . Klu tergoda whatsapp la sis skrg 0192591503...SALE MEMBER LESS 15% ADA LG YEE . . #skirtno1malaysia  #skirtbysisterslovers  #skirtbysisters  #skirtbysisterssales  #sbsmermaidbasic  #sbsofficeskirt  #sbssatinflareskirt  #sbspocketpleated  #sbsbasicblouse  #sbsbasicblazer  #sbsinnerblouse  #sbschiffonprintedflareskirt  #sbschiffonpremium  #sbschiffongorgette  #sbschiffonskirt  #sbschiffonglitter 
Nampak tak customer kita yg menggayakan koleksi #skirtbysisters tuu...cantik kn hakak tu matching #sbsbasicblouse dgn #sbssatinflareskirt .
.
Korang klu nk cepat2 la whatsapp 0192591503, sale utk member, less 15% masih lg berlangsung...
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover