an online Instagram web viewer

#putihgebu medias

Photos

SUSU MAAEZ❤️
Orang asyik tanya apa la best sangat  Susu Maaez sampai berebut nak beli. Meknis sertakan kebaikan Susu Maaez (Susu Kambing + makanan sunnah)
.
✅Tidak menyebabkan alahan
✅Membantu sistem imunisasi tubuh
✅Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan & ingatan
✅Membantu sistem penghadaman
✅Memperbaiki ketegangan & tidur yang selesa
✅Menyingkirkan toksin dalam kolon
✅Menurunkan tekanan darah
✅Menguatkan daya ingatan
✅Mencerdaskan minda
✅Mencerahkan mata
✅Membersihkan hati
✅Mencegah kanser usus
✅Mengawal berat badan
✅Merawat rabun malam
✅Mengurangkan risiko strok
✅Memberikan stamina
✅Mencuci buah pinggang & salur kencing
✅Membuang lemak berlebihan
✅Mencantikkan kulit
✅Menambah tenaga & mengelak dari penyakit lemah tenaga batin
-
Serba sedikit yang boleh dikongsi untuk kebaikan Susu Maaez + makanan sunnah 😊
Dah baca tu tergoda tak?? Bagus untuk luaran & dalaman. 
Whatsapp 0173717547
.
#TeamFarhanishop
#SusuMaaez
#susuuntukkulit 
#sayajual 
#susumaaez 
#trustedseller 
#putihgebu 
#teamlilyy
#cantikberseri 
#perkahwinan 
#pertunangan 
#wanitabekerjaya 
#ibumengandung
#caraputihkankulit 
#putihgebu 
#putihkekal 
#putihcollagen 
#cantik
#produkviral 
#susumaaezviral
SUSU MAAEZ❤️ Orang asyik tanya apa la best sangat Susu Maaez sampai berebut nak beli. Meknis sertakan kebaikan Susu Maaez (Susu Kambing + makanan sunnah) . ✅Tidak menyebabkan alahan ✅Membantu sistem imunisasi tubuh ✅Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan & ingatan ✅Membantu sistem penghadaman ✅Memperbaiki ketegangan & tidur yang selesa ✅Menyingkirkan toksin dalam kolon ✅Menurunkan tekanan darah ✅Menguatkan daya ingatan ✅Mencerdaskan minda ✅Mencerahkan mata ✅Membersihkan hati ✅Mencegah kanser usus ✅Mengawal berat badan ✅Merawat rabun malam ✅Mengurangkan risiko strok ✅Memberikan stamina ✅Mencuci buah pinggang & salur kencing ✅Membuang lemak berlebihan ✅Mencantikkan kulit ✅Menambah tenaga & mengelak dari penyakit lemah tenaga batin - Serba sedikit yang boleh dikongsi untuk kebaikan Susu Maaez + makanan sunnah 😊 Dah baca tu tergoda tak?? Bagus untuk luaran & dalaman. Whatsapp 0173717547 . #TeamFarhanishop  #SusuMaaez  #susuuntukkulit  #sayajual  #susumaaez  #trustedseller  #putihgebu  #teamlilyy  #cantikberseri  #perkahwinan  #pertunangan  #wanitabekerjaya  #ibumengandung  #caraputihkankulit  #putihgebu  #putihkekal  #putihcollagen  #cantik  #produkviral  #susumaaezviral 
Khasiat Susu Kambing ❤️ Susu Kambing adalah yang terbaik selepas susu ibu
.
🌼Mencegah penyakit saraf & tulang belakang yg dialami bila usia semakin lanjut
🌼Cukup bermanfaat bagi mereka yg mengalami lemah tenaga batin
🌼Sesuai diminum pada waktu pagi (sebelum sarapan) & malam (sebelum tidur). Jangan guna air panas kerana boleh merosakkan khasiatnya. Bancuh dengan air suam.
🌼Bantu & menguatkan sistem imunisasi tubuh
🌼Sesuai untuk semua peringkat umur
🌼Mengimbangi kadar kolestrol & kandungan gula dalam darah.
🌼Membantu melancarkan sistem penghadaman & permasalahan usus
🌼Merawat buasir, ulser, demam kuning, gastrik, asthma, migrain, penyakit kulit, insomnia, senggugut, lemah jantung, kencing manis, gout
.
Whatsapp +60173717547 Meknis
.
#TeamFarhanishop
#susuuntukkulit 
#sayajual 
#susumaaez 
#trustedseller 
#putihgebu 
#teamlilyy
#cantikberseri 
#perkahwinan 
#pertunangan 
#wanitabekerjaya 
#ibumengandung
#caraputihkankulit 
#putihgebu 
#putihkekal 
#putihcollagen 
#cantik
#susukambing
#susukambingkurmamadu
Khasiat Susu Kambing ❤️ Susu Kambing adalah yang terbaik selepas susu ibu . 🌼Mencegah penyakit saraf & tulang belakang yg dialami bila usia semakin lanjut 🌼Cukup bermanfaat bagi mereka yg mengalami lemah tenaga batin 🌼Sesuai diminum pada waktu pagi (sebelum sarapan) & malam (sebelum tidur). Jangan guna air panas kerana boleh merosakkan khasiatnya. Bancuh dengan air suam. 🌼Bantu & menguatkan sistem imunisasi tubuh 🌼Sesuai untuk semua peringkat umur 🌼Mengimbangi kadar kolestrol & kandungan gula dalam darah. 🌼Membantu melancarkan sistem penghadaman & permasalahan usus 🌼Merawat buasir, ulser, demam kuning, gastrik, asthma, migrain, penyakit kulit, insomnia, senggugut, lemah jantung, kencing manis, gout . Whatsapp +60173717547 Meknis . #TeamFarhanishop  #susuuntukkulit  #sayajual  #susumaaez  #trustedseller  #putihgebu  #teamlilyy  #cantikberseri  #perkahwinan  #pertunangan  #wanitabekerjaya  #ibumengandung  #caraputihkankulit  #putihgebu  #putihkekal  #putihcollagen  #cantik  #susukambing  #susukambingkurmamadu 
Sepa mo join bangkel boleh pm sya.. berbaloi ni..ada free gift lg..
.
Klu mo dpt minimum rm47 bonus pun sila pm sya..klu 10 kali dpt rm470 sdh kn..kelebihan? Mari cerita dlm whatsapp
.
Again..❤️❤️sepa mo tmbh pendapatan boleh whatsapp sya 0128386586.. berbaloi sgt2.. jgn malu bertanya
.
#rezekiituluas #sne #lasoul #themagicofparttime #gajitiaphari #produkkesihatan #produkkecantikan #letscantik #putihgebu #flawless #cantik #sayagunasayajual #sayajual #sisjual #penjawatawam
Sepa mo join bangkel boleh pm sya.. berbaloi ni..ada free gift lg.. . Klu mo dpt minimum rm47 bonus pun sila pm sya..klu 10 kali dpt rm470 sdh kn..kelebihan? Mari cerita dlm whatsapp . Again..❤️❤️sepa mo tmbh pendapatan boleh whatsapp sya 0128386586.. berbaloi sgt2.. jgn malu bertanya . #rezekiituluas  #sne  #lasoul  #themagicofparttime  #gajitiaphari  #produkkesihatan  #produkkecantikan  #letscantik  #putihgebu  #flawless  #cantik  #sayagunasayajual  #sayajual  #sisjual  #penjawatawam 
Lupa share 🙊cheque dari SNE sdh smpai.. sepa mo tmbh pendapatan boleh whatsapp sya 0128386586.. berbaloi sgt2.. jgn malu bertanya
.
#rezekiituluas #sne #lasoul #themagicofparttime #gajitiaphari #produkkesihatan #produkkecantikan #letscantik #putihgebu #flawless #cantik #sayagunasayajual #sayajual #sisjual #penjawatawam
Bahan utama dalam #SureGlowLotion adalah Susu dan Serbuk Mutiara .
.
Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion :
.
* Membersihkan kulit
* Melembutkan kulit
* Mencerahkan kulit
* Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
* Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
For more details, kindly whatsapp #SUREGLOW to 014-5181046.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Bahan utama dalam #SureGlowLotion  adalah Susu dan Serbuk Mutiara . . Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion  : . * Membersihkan kulit * Melembutkan kulit * Mencerahkan kulit * Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit * Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus . For more details, kindly whatsapp #SUREGLOW  to 014-5181046. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Fungsi Sure Glow Lotion :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
For more details, kindly whatsapp 018-9027484
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Fungsi Sure Glow Lotion : . • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . For more details, kindly whatsapp 018-9027484 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
<1ST SERUM IN FACE SPRAY>
.
Apa secret potion #spraykaca? Shhh, #spraykaca satu-satunya serum in face spray. And 100% Pure Organic Argan Oil + Extract Shell Powder.
.
Banyak benefits uollss.
▫Spray Kaca mengandungi vitamin dan collagen untuk kulit muka dan membantu tissue kulit muka sihat.
▫Spray Kaca akan membuatkan muka uollss bertambah glowing sebelum @ selepas makeup.
▫Spray Kaca akan membuatkan muka uollss shining plus glitters dan nampak muka uollss macam dollss !!
▫Spray Kaca juga boleh di guna kan as a fixing makeup. Dan menegangkan muka.
▫Last sekali Spray Kaca membuatkan muka uollss bau macam barbie !!! Wangiii giloss !!!
.
Tunggu apa lagi tu? Cepat-cepat order. Mana nak dapat serum in face spray. Hanya #spraykaca ja ada tau. 2 benefits in 1 shoot uolls.
.
Cuma RM29.90 saja. Terlajak murah. Harga mampu milik 😍
.
To purchase:
WhatsApp: +6013-599 6722 or DM now !!
.
Thank you for supporting us 💋
.
.
#spraykaca
#facemist
#serum
#arganoil
#shellpowder
#serumspray
#flawlessskin
#makeup
#makeupserum
#barbielife
#glowface
#glitter
#pinkishskin
#putihgebu
#skincaremalaysia
#sephora
<1ST SERUM IN FACE SPRAY> . Apa secret potion #spraykaca ? Shhh, #spraykaca  satu-satunya serum in face spray. And 100% Pure Organic Argan Oil + Extract Shell Powder. . Banyak benefits uollss. ▫Spray Kaca mengandungi vitamin dan collagen untuk kulit muka dan membantu tissue kulit muka sihat. ▫Spray Kaca akan membuatkan muka uollss bertambah glowing sebelum @ selepas makeup. ▫Spray Kaca akan membuatkan muka uollss shining plus glitters dan nampak muka uollss macam dollss !! ▫Spray Kaca juga boleh di guna kan as a fixing makeup. Dan menegangkan muka. ▫Last sekali Spray Kaca membuatkan muka uollss bau macam barbie !!! Wangiii giloss !!! . Tunggu apa lagi tu? Cepat-cepat order. Mana nak dapat serum in face spray. Hanya #spraykaca  ja ada tau. 2 benefits in 1 shoot uolls. . Cuma RM29.90 saja. Terlajak murah. Harga mampu milik 😍 . To purchase: WhatsApp: +6013-599 6722 or DM now !! . Thank you for supporting us 💋 . . #spraykaca  #facemist  #serum  #arganoil  #shellpowder  #serumspray  #flawlessskin  #makeup  #makeupserum  #barbielife  #glowface  #glitter  #pinkishskin  #putihgebu  #skincaremalaysia  #sephora 
Nak putih gebu macam Kak Nina tak?? Sape Kak Nina nie? Haaa untuk yang taktau lagi ni lah founder NinaSkincare uolls. Cantik kan? Dia founder dia sendiri pun guna semua produk2 dia tau! Uolls yang nak kulit sihat cerah berseri macam Kak Nina jom guna hot item NinaSkincare Ibu Putih + Laser Serum. Confirm puas hati!

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#LaserSerum
#LaserSerumNinaSkincare
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#IbuPutihNinaSkincare
#IP
#NinaSkincare
#OriginalNinaSkincare
#LS
#NinaSkincareShop
#SayaJual
#HanyaOriginal
#PutihGebu
#OriginalProducts
#NinaSkincareAgent
#AgentNinaSkincare
#KrimIbuPutih
#WhiteningCream
#WhiteningInjection
#IPLS
Nak putih gebu macam Kak Nina tak?? Sape Kak Nina nie? Haaa untuk yang taktau lagi ni lah founder NinaSkincare uolls. Cantik kan? Dia founder dia sendiri pun guna semua produk2 dia tau! Uolls yang nak kulit sihat cerah berseri macam Kak Nina jom guna hot item NinaSkincare Ibu Putih + Laser Serum. Confirm puas hati! TO ORDER : 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #LaserSerum  #LaserSerumNinaSkincare  #LaserSerumNina  #IbuPutihNina  #IbuPutih  #IbuPutihNinaSkincare  #IP  #NinaSkincare  #OriginalNinaSkincare  #LS  #NinaSkincareShop  #SayaJual  #HanyaOriginal  #PutihGebu  #OriginalProducts  #NinaSkincareAgent  #AgentNinaSkincare  #KrimIbuPutih  #WhiteningCream  #WhiteningInjection  #IPLS 
Click untuk feedback CFSW:⠀
#cfswfeedbackshafiqah
.
Celebrity Feminine Scrub Wash baru je beberapa bulan di pasaran tau. 
Tapi...
Selalu sold out dalam beberapa hari je. 
Restock habis, restock habis. 
Feedback positif pengguna CFSW pun lebih 500+++ tak sampai beberapa bulan.
.
Tak bagus tak jadi mcm ni. Sampai huru-hara stokis and agent Skin Stories rebut stocks permintaan terlajakk tinggi sampai boleh bawak gaduh😂hahaha
.
Korang yang belum grab Pembersih Wanita SCRUB Pertama di Malaysia yg terlajak wangi and sejuk ni cepat-cepat contact kami tau. 
Nnt terlepas peluang nak guna Pembersih Wanita yang cukup luar biasa ni. 😋
.
Whatsapp: +6013-599 6722 sekarang !!
.
👑 AGEN Dropship Diperlukan Segera
.
.
#skinstories
#celebrityfemininescrubwash
#femininewash
#hygienewash
#pencuciwanita
#pembersihwanita
#scrubfeminine
#putihgebu #pinkish
#dropshipdiperlukan
Click untuk feedback CFSW:⠀ #cfswfeedbackshafiqah  . Celebrity Feminine Scrub Wash baru je beberapa bulan di pasaran tau. Tapi... Selalu sold out dalam beberapa hari je. Restock habis, restock habis. Feedback positif pengguna CFSW pun lebih 500+++ tak sampai beberapa bulan. . Tak bagus tak jadi mcm ni. Sampai huru-hara stokis and agent Skin Stories rebut stocks permintaan terlajakk tinggi sampai boleh bawak gaduh😂hahaha . Korang yang belum grab Pembersih Wanita SCRUB Pertama di Malaysia yg terlajak wangi and sejuk ni cepat-cepat contact kami tau. Nnt terlepas peluang nak guna Pembersih Wanita yang cukup luar biasa ni. 😋 . Whatsapp: +6013-599 6722 sekarang !! . 👑 AGEN Dropship Diperlukan Segera . . #skinstories  #celebrityfemininescrubwash  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #pembersihwanita  #scrubfeminine  #putihgebu  #pinkish  #dropshipdiperlukan 
UFORA COLLAGEN mampu untuk mencerahkan kulit anda dengan kesan seawal 7 hari sahaja!
.
Kenapa Ufora dikatakan sangat berkesan? Sebab ianya dirumuskan khas dengan bahan aktif berkelas tinggi yang dikelaskan sebagai bahan aktif KELAS AAA 
Lihat saja bahan-bahan kandungan Ufora, 100dari bahan ibu putih terbaikk. Tiada bahan campuran atau ubat yang pelik-pelik. Sangat selamat digunakan.

Bila menggunakan bahan aktif seperti ini semestinya harga Ufora agak sedikit tinggi akibat pihak HQ mementingkan kesan bukan aspek orang mampu or tak mampu beli, jika kami menggunakan bahan aktif kelas rendah semestinya produk ni mempunyai kesan lambat dan boleh dijual dengan harga yg agak rendah
.
Jadi kalau kita inginkan kesan yang pantas dan selamat jangan takut untuk melabur. Nak cantik memerlukan pengorbanan dan usaha. Jangan beli kalau anda lebih sukakan tunggu kesan yg agak lama dan harga murah kerana Ufora mempunyai kesan yg sngt cepat dan harga agak sedikit tinggi!

Pelaburan yg sangat berbaloi untuk mereka yg inginkan kulit putih!
.
Nak consultation hebat dari kaklin? Whatsapp Shaa 0138504712 sekarang!
.
#uforabeauty #uforaglowhitecollagen
#uforawhitening#testimoniuforabeauty
#glutathione #kolagen #serbukmutiara
#susukambing #putihtanpainjection
#putihgebu #TeamEllyyaney #TeamEllyyaneyPower #TeamEllyyaneyPowerRangersPink #Ekzema #SusuMaaez #SusuUntukKulit #SusuAjaib #KulitKering #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik
#SayangiKulitAnda #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #KulitSihat
UFORA COLLAGEN mampu untuk mencerahkan kulit anda dengan kesan seawal 7 hari sahaja! . Kenapa Ufora dikatakan sangat berkesan? Sebab ianya dirumuskan khas dengan bahan aktif berkelas tinggi yang dikelaskan sebagai bahan aktif KELAS AAA  Lihat saja bahan-bahan kandungan Ufora, 100dari bahan ibu putih terbaikk. Tiada bahan campuran atau ubat yang pelik-pelik. Sangat selamat digunakan. Bila menggunakan bahan aktif seperti ini semestinya harga Ufora agak sedikit tinggi akibat pihak HQ mementingkan kesan bukan aspek orang mampu or tak mampu beli, jika kami menggunakan bahan aktif kelas rendah semestinya produk ni mempunyai kesan lambat dan boleh dijual dengan harga yg agak rendah . Jadi kalau kita inginkan kesan yang pantas dan selamat jangan takut untuk melabur. Nak cantik memerlukan pengorbanan dan usaha. Jangan beli kalau anda lebih sukakan tunggu kesan yg agak lama dan harga murah kerana Ufora mempunyai kesan yg sngt cepat dan harga agak sedikit tinggi! Pelaburan yg sangat berbaloi untuk mereka yg inginkan kulit putih! . Nak consultation hebat dari kaklin? Whatsapp Shaa 0138504712 sekarang! . #uforabeauty  #uforaglowhitecollagen  #uforawhitening #testimoniuforabeauty  #glutathione  #kolagen  #serbukmutiara  #susukambing  #putihtanpainjection  #putihgebu  #TeamEllyyaney  #TeamEllyyaneyPower  #TeamEllyyaneyPowerRangersPink  #Ekzema  #SusuMaaez  #SusuUntukKulit  #SusuAjaib  #KulitKering  #KulitKasar  #KingCoco  #SayaNakKulitCantik  #SayangiKulitAnda  #MasalahKulit  #CaraSelesaikanMasalahKulit  #TipsKulitCantik  #NakKulitCantik  #KulitCantik  #KulitSihat 
CAN CANTEQ bukan hanya PUTIH dan DETOX, juga mampu merawat masalah2 anda yang lain
.
.
masalah tona kulit tak sekata 
Masalah jerawat dan jeragat
Memberi tenaga seharian 
Sesuai dan membantu ibu menyusu
Putih gebu flawless
.
.
Tak perlu habis beratus-ratus duit anda setiap bulan
JOM LEBIH JIMAT DENGAN CAN CANTEQ .
.
HANYA RM58 PERCUMA POSTAGE 1 MALAYSIA
.
.
Whatapp sekarang/DM 0199770645
.
.
#cancanteq #bajuraya #baju2017 #kurus #detox #putihgebu #makeupmurah #tudungmurah
CAN CANTEQ bukan hanya PUTIH dan DETOX, juga mampu merawat masalah2 anda yang lain . . masalah tona kulit tak sekata Masalah jerawat dan jeragat Memberi tenaga seharian Sesuai dan membantu ibu menyusu Putih gebu flawless . . Tak perlu habis beratus-ratus duit anda setiap bulan JOM LEBIH JIMAT DENGAN CAN CANTEQ . . HANYA RM58 PERCUMA POSTAGE 1 MALAYSIA . . Whatapp sekarang/DM 0199770645 . . #cancanteq  #bajuraya  #baju2017  #kurus  #detox  #putihgebu  #makeupmurah  #tudungmurah 
Echa belanja lg 1 gambar echa dgn kosmetik Mary Kay. Alahai cantik² sangat la semua barang kosmetik Mary Kay ni. Terus glowing haaa muka echa 😍
.
Cantik kan kaler lipstick yg echa pakai ni? Oren² gitu. Siapa suka natural, bole grab creme lipstick code toffee mcm echa pakai ni 😘
.
.
Love 💕
Aisyah Abu Bakar
📲 +011.3223.6142
Your Favorite Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykay #MaryKayMalaysia #ILoveMaryKay #MaryKayMy #marykaycosmetics #marykaycareer #marykayselangor #marykaydamansara #makeup #makeuplover #GirlsStuff #wanita #cosmetics #selfie #sayajual #sayajualmarykay #BeautyConsultant #igers #bazarpaknil #thursday #kulitcantik #kulitsihat #Flawless #putihgebu #uitm #letscantik #janganmengata #foundationmarykay #skincareterbaik
Echa belanja lg 1 gambar echa dgn kosmetik Mary Kay. Alahai cantik² sangat la semua barang kosmetik Mary Kay ni. Terus glowing haaa muka echa 😍 . Cantik kan kaler lipstick yg echa pakai ni? Oren² gitu. Siapa suka natural, bole grab creme lipstick code toffee mcm echa pakai ni 😘 . . Love 💕 Aisyah Abu Bakar 📲 +011.3223.6142 Your Favorite Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykay  #MaryKayMalaysia  #ILoveMaryKay  #MaryKayMy  #marykaycosmetics  #marykaycareer  #marykayselangor  #marykaydamansara  #makeup  #makeuplover  #GirlsStuff  #wanita  #cosmetics  #selfie  #sayajual  #sayajualmarykay  #BeautyConsultant  #igers  #bazarpaknil  #thursday  #kulitcantik  #kulitsihat  #Flawless  #putihgebu  #uitm  #letscantik  #janganmengata  #foundationmarykay  #skincareterbaik 
Yes. Itulah yg ANELL BY AZNIL NAWAWI fikirkan. .
.
Produk yg sesuai utk wanita dan lelaki.
.
.

Produk yg praktikal dan mudah digunakan
.
.

Produk yg selamat dan berkesan ke atas semua jenis kulit
.
.

Produk yg berfungsi bukan setakat ramuan je fancy tapi tak jadi apa
.
.

Produk yg simple dan tidak leceh
.
.

Produk yg menampakkan hasil yg natural bukan bersifat sementara
.
.

Idea2 ini dirumus bersama ANELL BY AZNIL NAWAWI. Bukan setakat nak jual aje. Tapi lebih pada nk bantu mrk yg ada mslh kulit dan berkongsi rahsia awet muda Datuk Aznil Hj. Nawawi 😊
Yes. Itulah yg ANELL BY AZNIL NAWAWI fikirkan. . . Produk yg sesuai utk wanita dan lelaki. . . Produk yg praktikal dan mudah digunakan . . Produk yg selamat dan berkesan ke atas semua jenis kulit . . Produk yg berfungsi bukan setakat ramuan je fancy tapi tak jadi apa . . Produk yg simple dan tidak leceh . . Produk yg menampakkan hasil yg natural bukan bersifat sementara . . Idea2 ini dirumus bersama ANELL BY AZNIL NAWAWI. Bukan setakat nak jual aje. Tapi lebih pada nk bantu mrk yg ada mslh kulit dan berkongsi rahsia awet muda Datuk Aznil Hj. Nawawi 😊
==========================
TIP CANTIK MENGUNAKAN BAHAN ORGANIK
========================== Ada apa dengan Raudhah Skincare ni?
Jum kita semak tips cantik dengan Raudhah Skincare . Apa bahan yang best dalam rsc ni? 😱

#SeniorLeaderRSC
#RaudhahSkincare
#organicskincare
#waterbasedproduct
#nomecurypercayalah
#produkkecantikan 
#putihgebu 
#melaka
#uitmmelaka
#uitmlendu
#uitmjasin
Lalu mkn pun trunn 3kg...😊😄😄😄😄😄
sukanyee dia.. #jusviral #lentikdara
"KULIT GLOWING DAN FLAWLESS SEPANJANG HARI..KALAH PRODUK OBERSEA TAU.."
.
"Alhamdulillah sis saya happy sangat lepas guna Sparkle Foundation ni kulit saya nampak flawless dan glowing je sepanjang hari. Tanpa perlu concealer atau bedak yang tebal." - Laila, Damansara
.
KENAPA Sparkle Foundation BEST??
► Tekstur yang sangat ringan
► Mudah di sapu dan di cuci
► Tahan sehingga 8jam
► Lebih sekata dan tidak bercapuk
► Mengandungi SPF 60
► Mampu mencerahkan kulit
► Mampu menghilangkan parut & jerawat
► Kulit lebih lembut & lembap
► Menghilangkan blackhead & whitehead
► Melindungi kulit dari pancaran UV
► Boleh dibawa solat
► HALAL
.
☞☞ WHATSAPP ke 013 958 7737

#sparklefoundation #foundationviral #foundationmurah #raya2017 #lebaran2017 #putihdalammasa48jam #kosmetikmurah #putihgebu #bedakasas
"KULIT GLOWING DAN FLAWLESS SEPANJANG HARI..KALAH PRODUK OBERSEA TAU.." . "Alhamdulillah sis saya happy sangat lepas guna Sparkle Foundation ni kulit saya nampak flawless dan glowing je sepanjang hari. Tanpa perlu concealer atau bedak yang tebal." - Laila, Damansara . KENAPA Sparkle Foundation BEST?? ► Tekstur yang sangat ringan ► Mudah di sapu dan di cuci ► Tahan sehingga 8jam ► Lebih sekata dan tidak bercapuk ► Mengandungi SPF 60 ► Mampu mencerahkan kulit ► Mampu menghilangkan parut & jerawat ► Kulit lebih lembut & lembap ► Menghilangkan blackhead & whitehead ► Melindungi kulit dari pancaran UV ► Boleh dibawa solat ► HALAL . ☞☞ WHATSAPP ke 013 958 7737 #sparklefoundation  #foundationviral  #foundationmurah  #raya2017  #lebaran2017  #putihdalammasa48jam  #kosmetikmurah  #putihgebu  #bedakasas 
"KULIT GLOWING DAN FLAWLESS SEPANJANG HARI..KALAH PRODUK OBERSEA TAU.."
.
"Alhamdulillah sis saya happy sangat lepas guna Sparkle Foundation ni kulit saya nampak flawless dan glowing je sepanjang hari. Tanpa perlu concealer atau bedak yang tebal." - Laila, Damansara
.
KENAPA Sparkle Foundation BEST??
► Tekstur yang sangat ringan
► Mudah di sapu dan di cuci
► Tahan sehingga 8jam
► Lebih sekata dan tidak bercapuk
► Mengandungi SPF 60
► Mampu mencerahkan kulit
► Mampu menghilangkan parut & jerawat
► Kulit lebih lembut & lembap
► Menghilangkan blackhead & whitehead
► Melindungi kulit dari pancaran UV
► Boleh dibawa solat
► HALAL
.
☞☞ WHATSAPP ke 013 958 7737

#sparklefoundation #foundationviral #foundationmurah #raya2017 #lebaran2017 #putihdalammasa48jam #kosmetikmurah #putihgebu #bedakasas
"KULIT GLOWING DAN FLAWLESS SEPANJANG HARI..KALAH PRODUK OBERSEA TAU.." . "Alhamdulillah sis saya happy sangat lepas guna Sparkle Foundation ni kulit saya nampak flawless dan glowing je sepanjang hari. Tanpa perlu concealer atau bedak yang tebal." - Laila, Damansara . KENAPA Sparkle Foundation BEST?? ► Tekstur yang sangat ringan ► Mudah di sapu dan di cuci ► Tahan sehingga 8jam ► Lebih sekata dan tidak bercapuk ► Mengandungi SPF 60 ► Mampu mencerahkan kulit ► Mampu menghilangkan parut & jerawat ► Kulit lebih lembut & lembap ► Menghilangkan blackhead & whitehead ► Melindungi kulit dari pancaran UV ► Boleh dibawa solat ► HALAL . ☞☞ WHATSAPP ke 013 958 7737 #sparklefoundation  #foundationviral  #foundationmurah  #raya2017  #lebaran2017  #putihdalammasa48jam  #kosmetikmurah  #putihgebu  #bedakasas 
"KULIT GLOWING DAN FLAWLESS SEPANJANG HARI..KALAH PRODUK OBERSEA TAU.."
.
"Alhamdulillah sis saya happy sangat lepas guna Sparkle Foundation ni kulit saya nampak flawless dan glowing je sepanjang hari. Tanpa perlu concealer atau bedak yang tebal." - Laila, Damansara
.
KENAPA Sparkle Foundation BEST??
► Tekstur yang sangat ringan
► Mudah di sapu dan di cuci
► Tahan sehingga 8jam
► Lebih sekata dan tidak bercapuk
► Mengandungi SPF 60
► Mampu mencerahkan kulit
► Mampu menghilangkan parut & jerawat
► Kulit lebih lembut & lembap
► Menghilangkan blackhead & whitehead
► Melindungi kulit dari pancaran UV
► Boleh dibawa solat
► HALAL
.
☞☞ WHATSAPP ke 013 958 7737

#sparklefoundation #foundationviral #foundationmurah #raya2017 #lebaran2017 #putihdalammasa48jam #kosmetikmurah #putihgebu #bedakasas
"KULIT GLOWING DAN FLAWLESS SEPANJANG HARI..KALAH PRODUK OBERSEA TAU.." . "Alhamdulillah sis saya happy sangat lepas guna Sparkle Foundation ni kulit saya nampak flawless dan glowing je sepanjang hari. Tanpa perlu concealer atau bedak yang tebal." - Laila, Damansara . KENAPA Sparkle Foundation BEST?? ► Tekstur yang sangat ringan ► Mudah di sapu dan di cuci ► Tahan sehingga 8jam ► Lebih sekata dan tidak bercapuk ► Mengandungi SPF 60 ► Mampu mencerahkan kulit ► Mampu menghilangkan parut & jerawat ► Kulit lebih lembut & lembap ► Menghilangkan blackhead & whitehead ► Melindungi kulit dari pancaran UV ► Boleh dibawa solat ► HALAL . ☞☞ WHATSAPP ke 013 958 7737 #sparklefoundation  #foundationviral  #foundationmurah  #raya2017  #lebaran2017  #putihdalammasa48jam  #kosmetikmurah  #putihgebu  #bedakasas 
"KULIT GLOWING DAN FLAWLESS SEPANJANG HARI..KALAH PRODUK OBERSEA TAU.."
.
"Alhamdulillah sis saya happy sangat lepas guna Sparkle Foundation ni kulit saya nampak flawless dan glowing je sepanjang hari. Tanpa perlu concealer atau bedak yang tebal." - Laila, Damansara
.
KENAPA Sparkle Foundation BEST??
► Tekstur yang sangat ringan
► Mudah di sapu dan di cuci
► Tahan sehingga 8jam
► Lebih sekata dan tidak bercapuk
► Mengandungi SPF 60
► Mampu mencerahkan kulit
► Mampu menghilangkan parut & jerawat
► Kulit lebih lembut & lembap
► Menghilangkan blackhead & whitehead
► Melindungi kulit dari pancaran UV
► Boleh dibawa solat
► HALAL
.
☞☞ WHATSAPP ke 013 958 7737

#sparklefoundation #foundationviral #foundationmurah #raya2017 #lebaran2017 #putihdalammasa48jam #kosmetikmurah #putihgebu #bedakasas
"KULIT GLOWING DAN FLAWLESS SEPANJANG HARI..KALAH PRODUK OBERSEA TAU.." . "Alhamdulillah sis saya happy sangat lepas guna Sparkle Foundation ni kulit saya nampak flawless dan glowing je sepanjang hari. Tanpa perlu concealer atau bedak yang tebal." - Laila, Damansara . KENAPA Sparkle Foundation BEST?? ► Tekstur yang sangat ringan ► Mudah di sapu dan di cuci ► Tahan sehingga 8jam ► Lebih sekata dan tidak bercapuk ► Mengandungi SPF 60 ► Mampu mencerahkan kulit ► Mampu menghilangkan parut & jerawat ► Kulit lebih lembut & lembap ► Menghilangkan blackhead & whitehead ► Melindungi kulit dari pancaran UV ► Boleh dibawa solat ► HALAL . ☞☞ WHATSAPP ke 013 958 7737 #sparklefoundation  #foundationviral  #foundationmurah  #raya2017  #lebaran2017  #putihdalammasa48jam  #kosmetikmurah  #putihgebu  #bedakasas 
"KULIT GLOWING DAN FLAWLESS SEPANJANG HARI..KALAH PRODUK OBERSEA TAU.."
.
"Alhamdulillah sis saya happy sangat lepas guna Sparkle Foundation ni kulit saya nampak flawless dan glowing je sepanjang hari. Tanpa perlu concealer atau bedak yang tebal." - Laila, Damansara
.
KENAPA Sparkle Foundation BEST??
► Tekstur yang sangat ringan
► Mudah di sapu dan di cuci
► Tahan sehingga 8jam
► Lebih sekata dan tidak bercapuk
► Mengandungi SPF 60
► Mampu mencerahkan kulit
► Mampu menghilangkan parut & jerawat
► Kulit lebih lembut & lembap
► Menghilangkan blackhead & whitehead
► Melindungi kulit dari pancaran UV
► Boleh dibawa solat
► HALAL
.
☞☞ WHATSAPP ke 013 958 7737

#sparklefoundation #foundationviral #foundationmurah #raya2017 #lebaran2017 #putihdalammasa48jam #kosmetikmurah #putihgebu #bedakasas
"KULIT GLOWING DAN FLAWLESS SEPANJANG HARI..KALAH PRODUK OBERSEA TAU.." . "Alhamdulillah sis saya happy sangat lepas guna Sparkle Foundation ni kulit saya nampak flawless dan glowing je sepanjang hari. Tanpa perlu concealer atau bedak yang tebal." - Laila, Damansara . KENAPA Sparkle Foundation BEST?? ► Tekstur yang sangat ringan ► Mudah di sapu dan di cuci ► Tahan sehingga 8jam ► Lebih sekata dan tidak bercapuk ► Mengandungi SPF 60 ► Mampu mencerahkan kulit ► Mampu menghilangkan parut & jerawat ► Kulit lebih lembut & lembap ► Menghilangkan blackhead & whitehead ► Melindungi kulit dari pancaran UV ► Boleh dibawa solat ► HALAL . ☞☞ WHATSAPP ke 013 958 7737 #sparklefoundation  #foundationviral  #foundationmurah  #raya2017  #lebaran2017  #putihdalammasa48jam  #kosmetikmurah  #putihgebu  #bedakasas 
HEY PRETTY ‼️ mesti dah ready nak putih gebu tu kan🙊nak usha harga dulu ? boleh , boleh . harga untuk WHITENING BOOSTER yang tengah laris dan panas dipasaran ni SEBOTOL RM60 postage RM8sm // RM11ss 
WA/DM 📲 017 8846346
.
#whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningsupplement #kulitcerah #buangjerawat #buangparut #kolagenputih #bazarpaknil #bazaarpaknil #flawless #sayajualmurah #collagen #skincare #putihgebu #originalboosterwhitening #originalwhitening #sayajualboosterwhitening #jeragathilang #hilangjerawat #parutjerawat
HEY PRETTY ‼️ mesti dah ready nak putih gebu tu kan🙊nak usha harga dulu ? boleh , boleh . harga untuk WHITENING BOOSTER yang tengah laris dan panas dipasaran ni SEBOTOL RM60 postage RM8sm // RM11ss WA/DM 📲 017 8846346 . #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningsupplement  #kulitcerah  #buangjerawat  #buangparut  #kolagenputih  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #flawless  #sayajualmurah  #collagen  #skincare  #putihgebu  #originalboosterwhitening  #originalwhitening  #sayajualboosterwhitening  #jeragathilang  #hilangjerawat  #parutjerawat 
Nak putih pinkis satu badan??
.
Makan 3 capsules dh cerah‼️‼️
.
.
✅Bebas kimia ✅💯Halal ✅TIdak ada kesan sampingan
.
💜Kulit putih 5x ganda
💜Mehilangkan parut lama
💜Mengecilkan liang roma terbuka
💜Mengecutkan JERAWAT
💜Menyingkir kan toksin dlm bdn
💜Kulit gebu,lembap&pink .
❤❤mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤❤
.
🎀Promosi Rm60 add Postage Rm8sm Rm11ss 🎀
📲 0135807226
.
.Satu botol tahan satu bulan
.
TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼️
Digalakan utk ibu menyusu bayi . 👶🏿👉🏻👶🏻 .
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #boosterwhiteningshahalam #kulitputih #kulitputihgebu #putihgebu #putihalami #putihpinkish #kulitjeragat #kulitkusam  #kulitberminyak #kulitberjerawat #putihgebu #putihberseri #ubatputih #ubatputihberkesan #pilputih #supplimentputihkulit #kulitberkedut #kulittegang #kulitanjal #putihgebukekal #kulitgelap #kulithitam #kulitmulus #kulitsihat #kulitkering #kulitlicin #putihberseri #putihmerona
Nak putih pinkis satu badan?? . Makan 3 capsules dh cerah‼️‼️ . . ✅Bebas kimia ✅💯Halal ✅TIdak ada kesan sampingan . 💜Kulit putih 5x ganda 💜Mehilangkan parut lama 💜Mengecilkan liang roma terbuka 💜Mengecutkan JERAWAT 💜Menyingkir kan toksin dlm bdn 💜Kulit gebu,lembap&pink . ❤❤mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤❤ . 🎀Promosi Rm60 add Postage Rm8sm Rm11ss 🎀 📲 0135807226 . .Satu botol tahan satu bulan . TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼️ Digalakan utk ibu menyusu bayi . 👶🏿👉🏻👶🏻 . . #shhazbeauty  #boosterwhitening  #boosterwhiteningshahalam  #kulitputih  #kulitputihgebu  #putihgebu  #putihalami  #putihpinkish  #kulitjeragat  #kulitkusam  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #putihgebu  #putihberseri  #ubatputih  #ubatputihberkesan  #pilputih  #supplimentputihkulit  #kulitberkedut  #kulittegang  #kulitanjal  #putihgebukekal  #kulitgelap  #kulithitam  #kulitmulus  #kulitsihat  #kulitkering  #kulitlicin  #putihberseri  #putihmerona 
#testimoniauoliyabykakjol .
.

RAMAI YANG TELAH MEMPERCAYAI AUOLIYA EMULSION YANG BERJAYA MENGUBAH PENAMPILAN KULIT MEREKA .
.

Kami menerima feedback yang positif daripada para pengguna AUOLIYA EMULSION bahawa mereka sangat berpuas hati menyelesaikan masalah kulit mereka seperti; .
. ✅ Kulit berminyak
✅ Jerawat
✅ Parut jerawat
✅ Jeragat
✅ Tona tak sekata
✅ Kulit Kusam
✅ Kulit Kering
✅ Ruam lampin bayi
✅ Radang pada kulit
✅ Liang pori terbuka
✅ Kulit Kasar dan tak bermaya .
.

Diformulasikan dari herba-herba terpilh menggunakan nano teknologi. 💯% bahan semulajadi
☑Lulus KKM 💯% selamat dan HALAL. .
.

Mahukan kulit sihat dan berseri? 
Sementara masih PROMOSI dapatkan SEKARANG. .
.

WASAP "AE PROMO" KE👇
📱www.wasap.my/01137294944
📱www.wasap.my/01137294944
📱www.wasap.my/01137294944
#testimoniauoliyabykakjol  . . RAMAI YANG TELAH MEMPERCAYAI AUOLIYA EMULSION YANG BERJAYA MENGUBAH PENAMPILAN KULIT MEREKA . . Kami menerima feedback yang positif daripada para pengguna AUOLIYA EMULSION bahawa mereka sangat berpuas hati menyelesaikan masalah kulit mereka seperti; . . ✅ Kulit berminyak ✅ Jerawat ✅ Parut jerawat ✅ Jeragat ✅ Tona tak sekata ✅ Kulit Kusam ✅ Kulit Kering ✅ Ruam lampin bayi ✅ Radang pada kulit ✅ Liang pori terbuka ✅ Kulit Kasar dan tak bermaya . . Diformulasikan dari herba-herba terpilh menggunakan nano teknologi. 💯% bahan semulajadi ☑Lulus KKM 💯% selamat dan HALAL. . . Mahukan kulit sihat dan berseri? Sementara masih PROMOSI dapatkan SEKARANG. . . WASAP "AE PROMO" KE👇 📱www.wasap.my/01137294944 📱www.wasap.my/01137294944 📱www.wasap.my/01137294944
#testimoniauoliyabykakjol .
.

RAMAI YANG TELAH MEMPERCAYAI AUOLIYA EMULSION YANG BERJAYA MENGUBAH PENAMPILAN KULIT MEREKA .
.

Kami menerima feedback yang positif daripada para pengguna AUOLIYA EMULSION bahawa mereka sangat berpuas hati menyelesaikan masalah kulit mereka seperti; .
. ✅ Kulit berminyak
✅ Jerawat
✅ Parut jerawat
✅ Jeragat
✅ Tona tak sekata
✅ Kulit Kusam
✅ Kulit Kering
✅ Ruam lampin bayi
✅ Radang pada kulit
✅ Liang pori terbuka
✅ Kulit Kasar dan tak bermaya .
.

Diformulasikan dari herba-herba terpilh menggunakan nano teknologi. 💯% bahan semulajadi
☑Lulus KKM 💯% selamat dan HALAL. .
.

Mahukan kulit sihat dan berseri? 
Sementara masih PROMOSI dapatkan SEKARANG. .
.

WASAP "AE PROMO" KE👇
📱www.wasap.my/01137294944
📱www.wasap.my/01137294944
📱www.wasap.my/01137294944
#testimoniauoliyabykakjol  . . RAMAI YANG TELAH MEMPERCAYAI AUOLIYA EMULSION YANG BERJAYA MENGUBAH PENAMPILAN KULIT MEREKA . . Kami menerima feedback yang positif daripada para pengguna AUOLIYA EMULSION bahawa mereka sangat berpuas hati menyelesaikan masalah kulit mereka seperti; . . ✅ Kulit berminyak ✅ Jerawat ✅ Parut jerawat ✅ Jeragat ✅ Tona tak sekata ✅ Kulit Kusam ✅ Kulit Kering ✅ Ruam lampin bayi ✅ Radang pada kulit ✅ Liang pori terbuka ✅ Kulit Kasar dan tak bermaya . . Diformulasikan dari herba-herba terpilh menggunakan nano teknologi. 💯% bahan semulajadi ☑Lulus KKM 💯% selamat dan HALAL. . . Mahukan kulit sihat dan berseri? Sementara masih PROMOSI dapatkan SEKARANG. . . WASAP "AE PROMO" KE👇 📱www.wasap.my/01137294944 📱www.wasap.my/01137294944 📱www.wasap.my/01137294944
#testimoniauoliyabykakjol .
.

RAMAI YANG TELAH MEMPERCAYAI AUOLIYA EMULSION YANG BERJAYA MENGUBAH PENAMPILAN KULIT MEREKA .
.

Kami menerima feedback yang positif daripada para pengguna AUOLIYA EMULSION bahawa mereka sangat berpuas hati menyelesaikan masalah kulit mereka seperti; .
. ✅ Kulit berminyak
✅ Jerawat
✅ Parut jerawat
✅ Jeragat
✅ Tona tak sekata
✅ Kulit Kusam
✅ Kulit Kering
✅ Ruam lampin bayi
✅ Radang pada kulit
✅ Liang pori terbuka
✅ Kulit Kasar dan tak bermaya .
.

Diformulasikan dari herba-herba terpilh menggunakan nano teknologi. 💯% bahan semulajadi
☑Lulus KKM 💯% selamat dan HALAL. .
.

Mahukan kulit sihat dan berseri? 
Sementara masih PROMOSI dapatkan SEKARANG. .
.

WASAP "AE PROMO" KE👇
📱www.wasap.my/01137294944
📱www.wasap.my/01137294944
📱www.wasap.my/01137294944
#testimoniauoliyabykakjol  . . RAMAI YANG TELAH MEMPERCAYAI AUOLIYA EMULSION YANG BERJAYA MENGUBAH PENAMPILAN KULIT MEREKA . . Kami menerima feedback yang positif daripada para pengguna AUOLIYA EMULSION bahawa mereka sangat berpuas hati menyelesaikan masalah kulit mereka seperti; . . ✅ Kulit berminyak ✅ Jerawat ✅ Parut jerawat ✅ Jeragat ✅ Tona tak sekata ✅ Kulit Kusam ✅ Kulit Kering ✅ Ruam lampin bayi ✅ Radang pada kulit ✅ Liang pori terbuka ✅ Kulit Kasar dan tak bermaya . . Diformulasikan dari herba-herba terpilh menggunakan nano teknologi. 💯% bahan semulajadi ☑Lulus KKM 💯% selamat dan HALAL. . . Mahukan kulit sihat dan berseri? Sementara masih PROMOSI dapatkan SEKARANG. . . WASAP "AE PROMO" KE👇 📱www.wasap.my/01137294944 📱www.wasap.my/01137294944 📱www.wasap.my/01137294944
@Regrann from @aznilnawawihm -  Dengan tenaga dan kudrat yang ada #paknil di Eksporia Health Fashion and Beauty #healthfashionandbeauty mempromosi dan berkongsi kebaikan produk penjagaan muka #anellbyaznilnawawi - #regrann 
Throwback weekend lepas di SACC! 😍😍
Serum Stem Cell 360 lebih power dari suntikan botox, lebih mudah digunakan, 7x meresap ke lapisan kulit, lebih awet muda

Serum Stem Cell 360 merupakan produk kedua yang amat berkuasa merawat wajah anda.

Tidak kira apa juga permasalahan di wajah anda ketika ini, serum superstemcell mampu merawat dan menjadikan wajah anda bebas dari segala noda.
 Berminat sila WHATSAPP📱📱0198882934  CONTANT📲📲0198882934 #cantik#lawa#licin#anggun#gebu#bersih#langsing#putihgebu#menawan#berseri#ketat#tegang#jerawat#jeragathilang#dms360supernovaserum#kotadamandara#sgbuluh#damasaradamai
Serum Stem Cell 360 lebih power dari suntikan botox, lebih mudah digunakan, 7x meresap ke lapisan kulit, lebih awet muda Serum Stem Cell 360 merupakan produk kedua yang amat berkuasa merawat wajah anda. Tidak kira apa juga permasalahan di wajah anda ketika ini, serum superstemcell mampu merawat dan menjadikan wajah anda bebas dari segala noda.  Berminat sila WHATSAPP📱📱0198882934 CONTANT📲📲0198882934 #cantik #lawa #licin #anggun #gebu #bersih #langsing #putihgebu #menawan #berseri #ketat #tegang #jerawat #jeragathilang #dms360supernovaserum #kotadamandara #sgbuluh #damasaradamai 
10KALI KULI LEBIH CERAH DAN LEMBUT

SUSU KAMBING EKSKLUSIF
RM40 ( postage add RM8 WM, SS RM11)

Whatsapp terus ke 0185704415

#sukasangat#putihgebu#putihmolek#kurus #moodrepublik #bazarpaknilprodukkecantikkan #ctdkfans #nealofa #selayang #gombak #moodrepublik #vcarefoundationrm28 #vcareori #serumvcare#doorgift#pipipink
#testimoniauoliyabykakjol .
.

RAMAI YANG TELAH MEMPERCAYAI AUOLIYA EMULSION YANG BERJAYA MENGUBAH PENAMPILAN KULIT MEREKA .
.

Kami menerima feedback yang positif daripada para pengguna AUOLIYA EMULSION bahawa mereka sangat berpuas hati menyelesaikan masalah kulit mereka seperti; .
. ✅ Kulit berminyak
✅ Jerawat
✅ Parut jerawat
✅ Jeragat
✅ Tona tak sekata
✅ Kulit Kusam
✅ Kulit Kering
✅ Ruam lampin bayi
✅ Radang pada kulit
✅ Liang pori terbuka
✅ Kulit Kasar dan tak bermaya .
.

Diformulasikan dari herba-herba terpilh menggunakan nano teknologi. 💯% bahan semulajadi
☑Lulus KKM 💯% selamat dan HALAL. .
.

Mahukan kulit sihat dan berseri? 
Sementara masih PROMOSI dapatkan SEKARANG. .
.

WASAP "AE PROMO" KE👇
📱www.wasap.my/01137294944
📱www.wasap.my/01137294944
📱www.wasap.my/01137294944
#testimoniauoliyabykakjol  . . RAMAI YANG TELAH MEMPERCAYAI AUOLIYA EMULSION YANG BERJAYA MENGUBAH PENAMPILAN KULIT MEREKA . . Kami menerima feedback yang positif daripada para pengguna AUOLIYA EMULSION bahawa mereka sangat berpuas hati menyelesaikan masalah kulit mereka seperti; . . ✅ Kulit berminyak ✅ Jerawat ✅ Parut jerawat ✅ Jeragat ✅ Tona tak sekata ✅ Kulit Kusam ✅ Kulit Kering ✅ Ruam lampin bayi ✅ Radang pada kulit ✅ Liang pori terbuka ✅ Kulit Kasar dan tak bermaya . . Diformulasikan dari herba-herba terpilh menggunakan nano teknologi. 💯% bahan semulajadi ☑Lulus KKM 💯% selamat dan HALAL. . . Mahukan kulit sihat dan berseri? Sementara masih PROMOSI dapatkan SEKARANG. . . WASAP "AE PROMO" KE👇 📱www.wasap.my/01137294944 📱www.wasap.my/01137294944 📱www.wasap.my/01137294944
-  FUNGSI SURE GLOW LOTION :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
.
FUNGSI QUROSE
.
1. QuRose  adalah produk kurus bagi membuang berat badan, ia telah membantu ramai orang yg mempunyai masalah berat badan.
.
2. QuRose  membakar lemak secara berkesan, cepat dan meningkatkan metabolisme badan.
.
3. QuRose  tertumpu pada pinggang, perut, dan kedudukan di mana lemak mudah terkumpul.
.
4. QuRose  juga mengurangkan lemak di bahagian abdomen, paha, lengan, kaki, dan lemak dagu.
.
5. QuRose menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
.
6. Kesan positif cepat kehilangan berat badan.
.
For more details, kindly whatsapp 011-36280987
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
- FUNGSI SURE GLOW LOTION : . • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . . FUNGSI QUROSE . 1. QuRose adalah produk kurus bagi membuang berat badan, ia telah membantu ramai orang yg mempunyai masalah berat badan. . 2. QuRose membakar lemak secara berkesan, cepat dan meningkatkan metabolisme badan. . 3. QuRose tertumpu pada pinggang, perut, dan kedudukan di mana lemak mudah terkumpul. . 4. QuRose juga mengurangkan lemak di bahagian abdomen, paha, lengan, kaki, dan lemak dagu. . 5. QuRose menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet. . 6. Kesan positif cepat kehilangan berat badan. . For more details, kindly whatsapp 011-36280987 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
🕊Mencerahkan kulit seawal 7 hari
🕊Menghilangkan jerawat
🕊Menghilangkan jeragat dan bintik hitam
🕊Menghilangkan parut lama
🕊Memberi kelembapan kepada kulit 🕊Kulit akan sentiasa glowing
🕊Anti penuaan
🕊Mengeecilkan pori-pori
🕊Baik untuk ibu mengandung/ibu menyusu
🕊Membaiki struktur kulit yang rosak
🕊Memberikan tenaga yang berpanjangan
🕊Baik untuk kesihatan dalaman
🕊Baik untuk lelaki dan perempuan
🕊Berkelulusan JAKIM, KKM, SIRIM, GMP, HALAL
Whatsapp : 
0145334246
0145334246
 #Perlapotion#produkputih #kolagen #sayajualsupplement #produklaris #ubatputih #produkkecantikan #serbukmutiara#produkkesihatan #produkkosmetik #sayajual #nakcantik #putih #putihgebu #nakputih #jomcantik #mutiaraasli #sayaguna #kulitputih  #terlajaklaris #produkviral #supplements #produkkulit #produkkesihatan
🕊Mencerahkan kulit seawal 7 hari 🕊Menghilangkan jerawat 🕊Menghilangkan jeragat dan bintik hitam 🕊Menghilangkan parut lama 🕊Memberi kelembapan kepada kulit 🕊Kulit akan sentiasa glowing 🕊Anti penuaan 🕊Mengeecilkan pori-pori 🕊Baik untuk ibu mengandung/ibu menyusu 🕊Membaiki struktur kulit yang rosak 🕊Memberikan tenaga yang berpanjangan 🕊Baik untuk kesihatan dalaman 🕊Baik untuk lelaki dan perempuan 🕊Berkelulusan JAKIM, KKM, SIRIM, GMP, HALAL Whatsapp : 0145334246 0145334246 #Perlapotion #produkputih  #kolagen  #sayajualsupplement  #produklaris  #ubatputih  #produkkecantikan  #serbukmutiara #produkkesihatan  #produkkosmetik  #sayajual  #nakcantik  #putih  #putihgebu  #nakputih  #jomcantik  #mutiaraasli  #sayaguna  #kulitputih  #terlajaklaris  #produkviral  #supplements  #produkkulit  #produkkesihatan 
#testimoniauoliyabykakjol .
.

RAMAI YANG TELAH MEMPERCAYAI AUOLIYA EMULSION YANG BERJAYA MENGUBAH PENAMPILAN KULIT MEREKA .
.

Kami menerima feedback yang positif daripada para pengguna AUOLIYA EMULSION bahawa mereka sangat berpuas hati menyelesaikan masalah kulit mereka seperti; .
. ✅ Kulit berminyak
✅ Jerawat
✅ Parut jerawat
✅ Jeragat
✅ Tona tak sekata
✅ Kulit Kusam
✅ Kulit Kering
✅ Ruam lampin bayi
✅ Radang pada kulit
✅ Liang pori terbuka
✅ Kulit Kasar dan tak bermaya .
.

Diformulasikan dari herba-herba terpilh menggunakan nano teknologi. 💯% bahan semulajadi
☑Lulus KKM 💯% selamat dan HALAL. .
.

Mahukan kulit sihat dan berseri? 
Sementara masih PROMOSI dapatkan SEKARANG. .
.

WASAP "AE PROMO" KE👇
📱www.wasap.my/01137294944
📱www.wasap.my/01137294944
📱www.wasap.my/01137294944
#testimoniauoliyabykakjol  . . RAMAI YANG TELAH MEMPERCAYAI AUOLIYA EMULSION YANG BERJAYA MENGUBAH PENAMPILAN KULIT MEREKA . . Kami menerima feedback yang positif daripada para pengguna AUOLIYA EMULSION bahawa mereka sangat berpuas hati menyelesaikan masalah kulit mereka seperti; . . ✅ Kulit berminyak ✅ Jerawat ✅ Parut jerawat ✅ Jeragat ✅ Tona tak sekata ✅ Kulit Kusam ✅ Kulit Kering ✅ Ruam lampin bayi ✅ Radang pada kulit ✅ Liang pori terbuka ✅ Kulit Kasar dan tak bermaya . . Diformulasikan dari herba-herba terpilh menggunakan nano teknologi. 💯% bahan semulajadi ☑Lulus KKM 💯% selamat dan HALAL. . . Mahukan kulit sihat dan berseri? Sementara masih PROMOSI dapatkan SEKARANG. . . WASAP "AE PROMO" KE👇 📱www.wasap.my/01137294944 📱www.wasap.my/01137294944 📱www.wasap.my/01137294944
#testimoniauoliyabykakjol .
.
.

Beribu testimoni auoliya dan ramai yang mengakui auoliya ialah pakar merawat wajah .
BOOSTER WHITENING masalah jerawat masalah resdung masalah bintik2 hitam masalah jeragat kulit gelap dan kering tona kulit tak sekata Jangan risau dengan Booster Whitening segala masalah awak semua akan selesai. 3 biji capsul dah boleh nampak kesan. Insha allah Dengan hanya 7 biji tahan sebulan 1 biji selang 4 hari Makan pada waktu malam Minum air 1-2 liter sehari Harga hanya rm68/rm71 Harga asal rm88/rm91 Whatssap 📲 017 8846346 
#whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningsupplement #kulitcerah #buangjerawat #buangparut #kolagenputih #bazarpaknil #bazaarpaknil #flawless #sayajualmurah #collagen #skincare #putihgebu #originalboosterwhitening #originalwhitening
BOOSTER WHITENING masalah jerawat masalah resdung masalah bintik2 hitam masalah jeragat kulit gelap dan kering tona kulit tak sekata Jangan risau dengan Booster Whitening segala masalah awak semua akan selesai. 3 biji capsul dah boleh nampak kesan. Insha allah Dengan hanya 7 biji tahan sebulan 1 biji selang 4 hari Makan pada waktu malam Minum air 1-2 liter sehari Harga hanya rm68/rm71 Harga asal rm88/rm91 Whatssap 📲 017 8846346 #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningsupplement  #kulitcerah  #buangjerawat  #buangparut  #kolagenputih  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #flawless  #sayajualmurah  #collagen  #skincare  #putihgebu  #originalboosterwhitening  #originalwhitening 
S P E C I A L  C R E A M
.
.
Kenapa Namanya Special Cream?
Sebab dalam SATU POT KRIM ni ade 15 BAHAN AKTIF untuk kekalkan kulit yg awet muda dan cantik. Pencegahan kulit tua pd usia muda amat penting. Ia lebih murah berbanding jika kita nak merawat kulit yg dah terlalu tua dan berkedut dalam.
.
.
Nak tahu lebih lanjut. Klik pada profile blog kami tau. Kite dah buat entry baru pasal Special Cream ni 😊
.
.
Utk cerita lanjut 
www.coffeedencelady.blogspot.com 
Whatsapp 0126242855 Nysa
FB Page : Nyssa Beauty
IG : Nyssa Beauty Official
S P E C I A L C R E A M . . Kenapa Namanya Special Cream? Sebab dalam SATU POT KRIM ni ade 15 BAHAN AKTIF untuk kekalkan kulit yg awet muda dan cantik. Pencegahan kulit tua pd usia muda amat penting. Ia lebih murah berbanding jika kita nak merawat kulit yg dah terlalu tua dan berkedut dalam. . . Nak tahu lebih lanjut. Klik pada profile blog kami tau. Kite dah buat entry baru pasal Special Cream ni 😊 . . Utk cerita lanjut www.coffeedencelady.blogspot.com Whatsapp 0126242855 Nysa FB Page : Nyssa Beauty IG : Nyssa Beauty Official
MYR 120 
Dms 360 glod ini mampu mengecutkan dan merawat jerawat 
Parut dan jeragat hilang 
100% eksrak epal ,hilang syebang,5 kali awet muda 
Berminat sila WHATSAPP📱0198882934
CONTANT 📲0198882934 #cantik#lawa#licin#anggun#gebu#bersih#langsing#putihgebu#menawan#berseri#ketat#tegang#jerawat#jeragathilang#dms360superskincakeglod#kotadamandara#sgbuluh#damansaradamai
Sabun anti jerawat organic...bebas muka dari bahan2 kimia yg merosakkan kulit...
Bubbles cun.
mencerahkan kulit..
Menghilangkan jerawat
Menghilangkan jeragat
Menghilangkan kulit kusam
Mencerahkan kulit

Pm 0196696976
#kulitkusam #sabunjerawat #putihgebu #sabunjeragat #onlineshopping #followforfollow #artis #bazar #bazarpaknilprodukkecantikkan #wanita #lelaki
KEMAM-KEMAM JE DAH BOLEH PUTIH?? TAKUT NAK TELAN APA-APA PIL?
INGINKAN PENCERAHAN SECEPAT MUNGKIN?? JANGANRISAUU,,
DEWY GLOW ADAA..
.
Dewi Glow Vitamin C ialah produk yang sangat sesuai untuk uolss yang tak suka 
menelan pil-pil ni . Dewy Glow ni macam "candy" je . Masam-masam manis gitu .Dgn
kandungan vitamin c yang memang bagus untuk jadikan kulit uolss cerah glowing . Dah
terbukti! Testimoni Dewy Glow dah ada 700 ++ .Dewy Glow ialah produk ajaib yang 
boleh merawat kulit menjadi putih dan bersih.Anda tidak perlu bancuh dan cucuk 
untuk mendapatkan kulit yang cantik cuma perlu kemam-kemam sahaja.
. .
.
Berminat? Wasap je no ni 👇👇
.
0123825740 💜😄
Nanti kite reply laju laju 😆😆
.
#kakishopping #onlineshop #produkkesihatanmurah #produkkecantikanmurah #trustedseller #ihgallery #detox #putihgebu #sweetcandcup #sweetcandcuporiginal #dewiglow #dewiglowmurah #dewigloworiginal
KEMAM-KEMAM JE DAH BOLEH PUTIH?? TAKUT NAK TELAN APA-APA PIL? INGINKAN PENCERAHAN SECEPAT MUNGKIN?? JANGANRISAUU,, DEWY GLOW ADAA.. . Dewi Glow Vitamin C ialah produk yang sangat sesuai untuk uolss yang tak suka menelan pil-pil ni . Dewy Glow ni macam "candy" je . Masam-masam manis gitu .Dgn kandungan vitamin c yang memang bagus untuk jadikan kulit uolss cerah glowing . Dah terbukti! Testimoni Dewy Glow dah ada 700 ++ .Dewy Glow ialah produk ajaib yang boleh merawat kulit menjadi putih dan bersih.Anda tidak perlu bancuh dan cucuk untuk mendapatkan kulit yang cantik cuma perlu kemam-kemam sahaja. . . . Berminat? Wasap je no ni 👇👇 . 0123825740 💜😄 Nanti kite reply laju laju 😆😆 . #kakishopping  #onlineshop  #produkkesihatanmurah  #produkkecantikanmurah  #trustedseller  #ihgallery  #detox  #putihgebu  #sweetcandcup  #sweetcandcuporiginal  #dewiglow  #dewiglowmurah  #dewigloworiginal 
Set Baby Skincare by #dollanis 🔥 uolsss dah cuba set skincare yg hot meletop ni? Nak kulit flawless, putih, sihat, bermaya dan cantik berseri ? Whatsapp sis utk details kay sayang-sayang semua ❤ .
.
Whatsapp ke 011-40215354 .
.
#dollanis #putih #putihgebu #babyskinglowhitecollagen #dollycollagen #dollanisglowchew #babyskinbeautysoap #babyskintonerserum #babyskinbeautycream #babyskindaycream #korea #koreaformulated #beautyblender #dollanisbeautyblender #babyskinfoundation #foundation #babylipmatte #lipmatte #cantik #flawless #bestseller #raya2017 #lebaran
Set Baby Skincare by #dollanis  🔥 uolsss dah cuba set skincare yg hot meletop ni? Nak kulit flawless, putih, sihat, bermaya dan cantik berseri ? Whatsapp sis utk details kay sayang-sayang semua ❤ . . Whatsapp ke 011-40215354 . . #dollanis  #putih  #putihgebu  #babyskinglowhitecollagen  #dollycollagen  #dollanisglowchew  #babyskinbeautysoap  #babyskintonerserum  #babyskinbeautycream  #babyskindaycream  #korea  #koreaformulated  #beautyblender  #dollanisbeautyblender  #babyskinfoundation  #foundation  #babylipmatte  #lipmatte  #cantik  #flawless  #bestseller  #raya2017  #lebaran 
.
Hanya suami yang berhati batu sahaja yang tidak terliur jika melihat isteri berpakaian begitu !
.
.
Pernah dengar tak kaum lelaki cakap "kalau tengok anak orang , teringat anak sendiri , kalau tengok isteri orang terlupa isteri sendiri ".
.
.
Kepada hakak-hakak di luar sana , Cubalah #SuperQueen supaya suami anda semakin geram dengan anda dan suami tidak memandang ke arah lain selain anda .
.
.
Untuk tahu lebih lanjut tentang SUPERQUEEN ini , klik :.
www.beauvineen.com .
.
Jom PM dear 😘 📱013-7696948☎️ 😍.
.
#superqueen #beauvineen #superqueenbeauvineen #cantik #cantikalami #jomcantik #putihgebu #putihalami #montok #seksi #payudaramontok #payudarakendur #isteri #projekmemikatsuami #bulanmadu #pengantinbaru #penang #shahalam #sarawak #sabah #jaybee #jubahcantik #kurungmoden #kebayamodern #pulaupangkor
.
. Hanya suami yang berhati batu sahaja yang tidak terliur jika melihat isteri berpakaian begitu ! . . Pernah dengar tak kaum lelaki cakap "kalau tengok anak orang , teringat anak sendiri , kalau tengok isteri orang terlupa isteri sendiri ". . . Kepada hakak-hakak di luar sana , Cubalah #SuperQueen  supaya suami anda semakin geram dengan anda dan suami tidak memandang ke arah lain selain anda . . . Untuk tahu lebih lanjut tentang SUPERQUEEN ini , klik :. www.beauvineen.com . . Jom PM dear 😘 📱013-7696948☎️ 😍. . #superqueen  #beauvineen  #superqueenbeauvineen  #cantik  #cantikalami  #jomcantik  #putihgebu  #putihalami  #montok  #seksi  #payudaramontok  #payudarakendur  #isteri  #projekmemikatsuami  #bulanmadu  #pengantinbaru  #penang  #shahalam  #sarawak  #sabah  #jaybee  #jubahcantik  #kurungmoden  #kebayamodern  #pulaupangkor  .
CERAH 5KALI GANDA dalam masa 2MINGGU!! .
Jom cantik-cantik untuk kekalkan awet muda.
.
Offer untuk 10orang terawal, FREE SPECIAL GIFT. Yang penting kena terus WHATSAPP ke 01137316516
.
#boosterwhitening #booster #whitening #pinkish #putih #putihgebu #cantikjelita #cantik #parut #paruthilang #jerawat #jerawathilang #skincare #perlaking #perlashine #safieyilias #serbukmutiara #tudung #kedaionline #baju #shoppingmurah #slimming #igmalaysia #tabita #wonderglow #sayajual #sayajualboosterwhitening #nkcntik #nkgebu #nkpeloles
CERAH 5KALI GANDA dalam masa 2MINGGU!! . Jom cantik-cantik untuk kekalkan awet muda. . Offer untuk 10orang terawal, FREE SPECIAL GIFT. Yang penting kena terus WHATSAPP ke 01137316516 . #boosterwhitening  #booster  #whitening  #pinkish  #putih  #putihgebu  #cantikjelita  #cantik  #parut  #paruthilang  #jerawat  #jerawathilang  #skincare  #perlaking  #perlashine  #safieyilias  #serbukmutiara  #tudung  #kedaionline  #baju  #shoppingmurah  #slimming  #igmalaysia  #tabita  #wonderglow  #sayajual  #sayajualboosterwhitening  #nkcntik  #nkgebu  #nkpeloles 
Jom cantik!! 💕
Lagi testimoni berjaya dari pengguna BOOSTER WHITENING 👍👍👍🏻
.
3 CAPSUL DH CERAH. 5 CAPSUL?? LAGI LAH BERGANDA CERAH TU !! 😍😍
.
💋Satu botol Rm60
(Normal Price: Rm80)
Postage: Rm8 SM | Rm11 SS
.
.
Whatsapp 0199123201 untuk order dan pertanyaan. Jangan segan jangan malu nk pm. Dengar cerita admin ni peramah orangnya. 😆😇
.
🚗COD: Area Bandor Marang & Ladang shj !! Lain2 area boleh pm admin.
.
.
#BoosterWhitening
#BWfeedback #BWtestimoni #testimoniberjaya
#pearlcapsule
#serbukmutiara #putihgebu #putihpinkish #putihglowing
Jom cantik!! 💕 Lagi testimoni berjaya dari pengguna BOOSTER WHITENING 👍👍👍🏻 . 3 CAPSUL DH CERAH. 5 CAPSUL?? LAGI LAH BERGANDA CERAH TU !! 😍😍 . 💋Satu botol Rm60 (Normal Price: Rm80) Postage: Rm8 SM | Rm11 SS . . Whatsapp 0199123201 untuk order dan pertanyaan. Jangan segan jangan malu nk pm. Dengar cerita admin ni peramah orangnya. 😆😇 . 🚗COD: Area Bandor Marang & Ladang shj !! Lain2 area boleh pm admin. . . #BoosterWhitening  #BWfeedback  #BWtestimoni  #testimoniberjaya  #pearlcapsule  #serbukmutiara  #putihgebu  #putihpinkish  #putihglowing 
Jom cantik!! 💕
Lagi testimoni berjaya dari pengguna BOOSTER WHITENING 👍👍👍🏻
.
3 CAPSUL DH CERAH. 5 CAPSUL?? LAGI LAH BERGANDA CERAH TU !! 😍😍
.
💋Satu botol Rm60
(Normal Price: Rm80)
Postage: Rm8 SM | Rm11 SS
.
.
Whatsapp 0199123201 untuk order dan pertanyaan. Jangan segan jangan malu nk pm. Dengar cerita admin ni peramah orangnya. 😆😇
.
🚗COD: Area Bandor Marang & Ladang shj !! Lain2 area boleh pm admin.
.
.
#BoosterWhitening
#BWfeedback #BWtestimoni #testimoniberjaya
#pearlcapsule
#serbukmutiara #putihgebu #putihpinkish #putihglowing
Jom cantik!! 💕 Lagi testimoni berjaya dari pengguna BOOSTER WHITENING 👍👍👍🏻 . 3 CAPSUL DH CERAH. 5 CAPSUL?? LAGI LAH BERGANDA CERAH TU !! 😍😍 . 💋Satu botol Rm60 (Normal Price: Rm80) Postage: Rm8 SM | Rm11 SS . . Whatsapp 0199123201 untuk order dan pertanyaan. Jangan segan jangan malu nk pm. Dengar cerita admin ni peramah orangnya. 😆😇 . 🚗COD: Area Bandor Marang & Ladang shj !! Lain2 area boleh pm admin. . . #BoosterWhitening  #BWfeedback  #BWtestimoni  #testimoniberjaya  #pearlcapsule  #serbukmutiara  #putihgebu  #putihpinkish  #putihglowing 
.
AMARAN KERAS‼️ramai yang menyesal makan booster whitening 😭😭
Gara gara booster semua dah jadi CANTIK 😂🙏🏼
.
💜CERAH GEBU PINKISH SEAWAL 4 HARI SAHAJA💜
.
💘CERAHKAN KULIT 5× GANDA .
💘MENGECUTKAN JERAWAT .
💘HILANGKAN PARUT BARU @ LAMA .
💘SINGKIR TOKSIN DALAM BADAN .
💘PUTIH PINKISH SATU BADAN . (TERUTAMA CELAH2)
💘MERAWAT EKZEMA .
💘MENGECILKAN LIANG ROMA TERBUKA
.
📲whatsapp 0133336899
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #diazvitamin #whiteningpills #kosmetikmurahmalaysia #borongubatputih #BVRmurah #vitamincmurah #serbukmutiara #patahnyasebelahsayap #putihgebu #putihsebadan #putihseluruhbdan #hilangjeragat #hilangjerawat
. AMARAN KERAS‼️ramai yang menyesal makan booster whitening 😭😭 Gara gara booster semua dah jadi CANTIK 😂🙏🏼 . 💜CERAH GEBU PINKISH SEAWAL 4 HARI SAHAJA💜 . 💘CERAHKAN KULIT 5× GANDA . 💘MENGECUTKAN JERAWAT . 💘HILANGKAN PARUT BARU @ LAMA . 💘SINGKIR TOKSIN DALAM BADAN . 💘PUTIH PINKISH SATU BADAN . (TERUTAMA CELAH2) 💘MERAWAT EKZEMA . 💘MENGECILKAN LIANG ROMA TERBUKA . 📲whatsapp 0133336899 #shhazbeauty  #boosterwhitening  #ubatputih  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #scrubcoffee  #kosmetikmurah  #booster  #feedbackbooster  #diazvitamin  #whiteningpills  #kosmetikmurahmalaysia  #borongubatputih  #BVRmurah  #vitamincmurah  #serbukmutiara  #patahnyasebelahsayap  #putihgebu  #putihsebadan  #putihseluruhbdan  #hilangjeragat  #hilangjerawat 
RM 100
DMS 360 SKINCARE BASIC SET 
KELEBIHAN FACIAL SOAP ✔Menanggalkan kekotoran pd kulit
✔Menanggalkan sel kulit mati
✔Melembabkan, menghalus serta menganjalkan kulit 
KELEBIHAN DAY CREAM ✔Perlindungan daripada cahaya UV
✔Agent pemutih yang mampu mencerahkan kulit dengan cepat
✔Menghilangkan garis2 halus penuaan & kedutan pada kulit
✔Menganjal dan menegangkan kulit
✔Merawat serta memulihkan jerawat, jeragat serta segala masalah kulit 
KELEBIHAN NIGHT CREAM ✔Agent pemutih bertindak mencerahkan kulit dgn cepat dan berkesan
✔Mengembalikan keanjalan dan ketegangan kulit wajah
✔Menghapuskan jerawat, jeragat, parut-parut dan semua masalah kulit wajah
✔Menghaluskan kulit wajah 😎😎HASILNYA😎😎 Wajah bebas cela, awek muda, flawless, Glowing dan anggun berseri 
Jom di whatsapp📱0198882934  CONTANT📲0198882934 #cantik#lawa#licin#anggun#gebu#bersih#langsing#putihgebu#menawan#berseri#ketat#tegang#jerawat#jeragathilang#dms360superskincake#kotadamansara#sgbuluh#damansaradamai
RM 100 DMS 360 SKINCARE BASIC SET KELEBIHAN FACIAL SOAP ✔Menanggalkan kekotoran pd kulit ✔Menanggalkan sel kulit mati ✔Melembabkan, menghalus serta menganjalkan kulit KELEBIHAN DAY CREAM ✔Perlindungan daripada cahaya UV ✔Agent pemutih yang mampu mencerahkan kulit dengan cepat ✔Menghilangkan garis2 halus penuaan & kedutan pada kulit ✔Menganjal dan menegangkan kulit ✔Merawat serta memulihkan jerawat, jeragat serta segala masalah kulit KELEBIHAN NIGHT CREAM ✔Agent pemutih bertindak mencerahkan kulit dgn cepat dan berkesan ✔Mengembalikan keanjalan dan ketegangan kulit wajah ✔Menghapuskan jerawat, jeragat, parut-parut dan semua masalah kulit wajah ✔Menghaluskan kulit wajah 😎😎HASILNYA😎😎 Wajah bebas cela, awek muda, flawless, Glowing dan anggun berseri Jom di whatsapp📱0198882934 CONTANT📲0198882934 #cantik #lawa #licin #anggun #gebu #bersih #langsing #putihgebu #menawan #berseri #ketat #tegang #jerawat #jeragathilang #dms360superskincake #kotadamansara #sgbuluh #damansaradamai 
Pelik kenapa @vitaminc_glowshine ni laku sangat ? Heee, Yang dah cuba mesti repeat order, Alhamdullilah. Order vitamin C ni masuk setiap masa and feedback pon masuk non stop dari Team Glow & Shine 😊
Pelik kenapa @vitaminc_glowshine ni laku sangat ? Heee, Yang dah cuba mesti repeat order, Alhamdullilah. Order vitamin C ni masuk setiap masa and feedback pon masuk non stop dari Team Glow & Shine 😊
Alhamdulillah tqsm dear order dengan kami...terima kasih mempercayai servis kami customer kesayangan 😄
.
.
.TQ dear customer😘😘 #shopwithnurbeautycare#
.
.
.
..If anything ada masalah pos laju,dun worry Nur handle n  in sha allah give the best service..:D
.
😆😆😆😆😆😆
.
.
.#queenofmutiara #sayajual #jomsinggah #queenofmutiaraoriginal#queenofmutiara #sayajual #jomsinggah #queenofmutiaraoriginal#queenofmutiara #qm #queenofmutiarahq #queenofmutiaramurah #queenofmutiaramalaysia #queenofmutiaraoriginal #mutiaraasli #jueaziz #putihgebu #putihasli #putihmerah #supplement #kecantikan #supplementkulit #sayajualmurah2#queenofmutiara #qmqueenofmutiara #queenofmutiaramurah
Alhamdulillah tqsm dear order dengan kami...terima kasih mempercayai servis kami customer kesayangan 😄 . . .TQ dear customer😘😘 #shopwithnurbeautycare # . . . ..If anything ada masalah pos laju,dun worry Nur handle n in sha allah give the best service..:D . 😆😆😆😆😆😆 . . .#queenofmutiara  #sayajual  #jomsinggah  #queenofmutiaraoriginal #queenofmutiara  #sayajual  #jomsinggah  #queenofmutiaraoriginal #queenofmutiara  #qm  #queenofmutiarahq  #queenofmutiaramurah  #queenofmutiaramalaysia  #queenofmutiaraoriginal  #mutiaraasli  #jueaziz  #putihgebu  #putihasli  #putihmerah  #supplement  #kecantikan  #supplementkulit  #sayajualmurah2 #queenofmutiara  #qmqueenofmutiara  #queenofmutiaramurah 
RM 100
Hari ini saya nak share 1 info penting untuk awak. Kenapa Serum Stemcell terbukti membantu mengatasi masalah kulit wajah? 
1. Vitamin C dalam serum membantu penyembuhan luka yang meninggalkan bekas pada kulit. 
2. Membantu mengatasi radang pada lingkaran jerawat. 
3. Sebagai pelembab untuk kulit jenis kering dan bersisik. 
4. Meningkatkan tekstur kulit agar menjadi lebih baik. 
5. Membersih kulit dan menyingkirkan kotoran punca penyebab jerawat. 
6. Merangsang penghasilan kolagen
Ingin kulit muka licin jom whatsap 📱0198882934  CONTANT 📲0198882934 #cantik#lawa#licin#anggun#gebu#bersih#langsing#putihgebu#menawan#berseri#ketat#tegang#jerawat#jeragathilang#dms360supernovaserum#kotadamandara#sgbuluh#damansaradamai
RM 100 Hari ini saya nak share 1 info penting untuk awak. Kenapa Serum Stemcell terbukti membantu mengatasi masalah kulit wajah? 1. Vitamin C dalam serum membantu penyembuhan luka yang meninggalkan bekas pada kulit. 2. Membantu mengatasi radang pada lingkaran jerawat. 3. Sebagai pelembab untuk kulit jenis kering dan bersisik. 4. Meningkatkan tekstur kulit agar menjadi lebih baik. 5. Membersih kulit dan menyingkirkan kotoran punca penyebab jerawat. 6. Merangsang penghasilan kolagen Ingin kulit muka licin jom whatsap 📱0198882934 CONTANT 📲0198882934 #cantik #lawa #licin #anggun #gebu #bersih #langsing #putihgebu #menawan #berseri #ketat #tegang #jerawat #jeragathilang #dms360supernovaserum #kotadamandara #sgbuluh #damansaradamai 
Nampak tak kesan #zsinstantwhite ni dekat kaki cust 😍 Kaki cust kita jadi lebih putih bersih & parut pun makin pudar 😍‼️ Tunggu apa lagi jom la order ‼️ .
Jom dapatkan kulit gebu gebas sekali gus memudarkan jerawat dan parut luka lama dengan saya 😍🌸
.
 Kalau nak cantik kena la berbelanja sikit kan? ☺️👍🏻 🌸
Harga : RM149.90 SM  RM158.90 SS (INCLUDING POSTAGE) 
WHATSAPP 📲 013-3208929

#zsinstantwhite
#feedbackzsinstantwhite
#bleachingkulit
#putihgebu
#sayajualbleachcream
#sayajualmurahmalaysia
#sayajualprodukkecantikan
#zsinstantwhite
#feedbackzsinstantwhite
#bleachingkulit
#putihgebu
#sayajualbleachcream
#sayajualmurahmalaysia  #memutihkankulit  #mengecutkanjerawat  #produkmenghilangkanjerawat  #sayajualprodukkecantikan
Nampak tak kesan #zsinstantwhite  ni dekat kaki cust 😍 Kaki cust kita jadi lebih putih bersih & parut pun makin pudar 😍‼️ Tunggu apa lagi jom la order ‼️ . Jom dapatkan kulit gebu gebas sekali gus memudarkan jerawat dan parut luka lama dengan saya 😍🌸 . Kalau nak cantik kena la berbelanja sikit kan? ☺️👍🏻 🌸 Harga : RM149.90 SM RM158.90 SS (INCLUDING POSTAGE) WHATSAPP 📲 013-3208929 #zsinstantwhite  #feedbackzsinstantwhite  #bleachingkulit  #putihgebu  #sayajualbleachcream  #sayajualmurahmalaysia  #sayajualprodukkecantikan  #zsinstantwhite  #feedbackzsinstantwhite  #bleachingkulit  #putihgebu  #sayajualbleachcream  #sayajualmurahmalaysia  #memutihkankulit  #mengecutkanjerawat  #produkmenghilangkanjerawat  #sayajualprodukkecantikan 
Nak putih pinkis satu badan??
.
Makan 3 capsules dh cerah‼️‼️
.
.
✅Bebas kimia ✅💯Halal ✅TIdak ada kesan sampingan
.
💜Kulit putih 5x ganda
💜Mehilangkan parut lama
💜Mengecilkan liang roma terbuka
💜Mengecutkan JERAWAT
💜Menyingkir kan toksin dlm bdn
💜Kulit gebu,lembap&pink .
❤❤mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤❤
.
🎀Promosi Rm60 add Postage Rm8sm Rm11ss 🎀
📲 0135807226
.
.Satu botol tahan satu bulan
.
TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼️
Digalakan utk ibu menyusu bayi . 👶🏿👉🏻👶🏻 .
.
Nak putih pinkis satu badan?? . Makan 3 capsules dh cerah‼️‼️ . . ✅Bebas kimia ✅💯Halal ✅TIdak ada kesan sampingan . 💜Kulit putih 5x ganda 💜Mehilangkan parut lama 💜Mengecilkan liang roma terbuka 💜Mengecutkan JERAWAT 💜Menyingkir kan toksin dlm bdn 💜Kulit gebu,lembap&pink . ❤❤mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤❤ . 🎀Promosi Rm60 add Postage Rm8sm Rm11ss 🎀 📲 0135807226 . .Satu botol tahan satu bulan . TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼️ Digalakan utk ibu menyusu bayi . 👶🏿👉🏻👶🏻 . .
5 sachet jerawat dah hilang ‼️
5 sachet parut dah hilang‼️
5 sachet kulit semakin cerah‼️
:
Wahhhh hebat betol UFORA COLLAGEN 😱😱😱😱😱
:
Nak order?? Whatsapp shaa 0138504712

#uforabeauty
#uforaglowhitecollagen
#uforawhitening
#uforano1collagen
#uforano1gluthaforwhiteskin
#testimonieuforabeauty
#putih
#glutathione
#kolagen
#serbukmutiara
#susukambing
#putihtampainjection
#putihgebu
#sxaayenn
Ramai yg tnya " #sureglowlotion boleh sapu kat muka ke? " .
.
Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan?
.
For more details whatsapp 019-3244831/ 018-2454659 📲📲
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Ramai yg tnya " #sureglowlotion  boleh sapu kat muka ke? " . . Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion  ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion  . . Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? . For more details whatsapp 019-3244831/ 018-2454659 📲📲 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
"JERAWAT DAH KURANG"
.
Ehem Ehemm. Siapa cakap #sureglowlotion boleh putih jea?? Jangan salah faham yea sayang-sayangss semua #sureglowlotion pun boleh kurangkan jerawat tau.Terkezuttt ke takk 😱
.
Nak tau power nya #sureglowlotion ni, meh cuba dulu.. Confirmmm skali pkai dh jatuh cinta uolss.
.
Harga mampu milik tau.Nak cantik putih gebu gebas jangan berkira yea 😍
.
.
Jom whatsapp 019-3244831/ 018-2454659 📲📲 utk info lanjut.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
"JERAWAT DAH KURANG" . Ehem Ehemm. Siapa cakap #sureglowlotion  boleh putih jea?? Jangan salah faham yea sayang-sayangss semua #sureglowlotion  pun boleh kurangkan jerawat tau.Terkezuttt ke takk 😱 . Nak tau power nya #sureglowlotion  ni, meh cuba dulu.. Confirmmm skali pkai dh jatuh cinta uolss. . Harga mampu milik tau.Nak cantik putih gebu gebas jangan berkira yea 😍 . . Jom whatsapp 019-3244831/ 018-2454659 📲📲 utk info lanjut. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Dulu naik kereta tak nak duduk depan sebab panas takut kulit burn. SEKARANG Dah OVERCONFIDENT 😍
.
Wah dapat pujian dari cust lagi. Mestilah sureglow ni wangi tau dan melekit uolss. Kulit pun dah semakin cerah dan lembut. Dan paling BEST dah makin FLAWLESS ❤️. Sampaikan satu famly fall in love dengan Sureglow ni 😘. So tak payah la nak cari pakai bedak. Sureglow dah memang GLOWING.
.
Jom whatsapp 019-3244831/ 018-2454659📲📲 utk dapatkan lotion yang jadi pilihan ramai ni.😌😌
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Dulu naik kereta tak nak duduk depan sebab panas takut kulit burn. SEKARANG Dah OVERCONFIDENT 😍 . Wah dapat pujian dari cust lagi. Mestilah sureglow ni wangi tau dan melekit uolss. Kulit pun dah semakin cerah dan lembut. Dan paling BEST dah makin FLAWLESS ❤️. Sampaikan satu famly fall in love dengan Sureglow ni 😘. So tak payah la nak cari pakai bedak. Sureglow dah memang GLOWING. . Jom whatsapp 019-3244831/ 018-2454659📲📲 utk dapatkan lotion yang jadi pilihan ramai ni.😌😌 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
.
AMARAN KERAS‼️ramai yang menyesal makan booster whitening 😭😭
Gara gara booster semua dah jadi CANTIK 😂🙏🏼
.
💜CERAH GEBU PINKISH SEAWAL 4 HARI SAHAJA💜
.
💘CERAHKAN KULIT 5× GANDA .
💘MENGECUTKAN JERAWAT .
💘HILANGKAN PARUT BARU @ LAMA .
💘SINGKIR TOKSIN DALAM BADAN .
💘PUTIH PINKISH SATU BADAN . (TERUTAMA CELAH2)
💘MERAWAT EKZEMA .
💘MENGECILKAN LIANG ROMA TERBUKA
.
📲whatsapp 0133336899
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #diazvitamin #whiteningpills #kosmetikmurahmalaysia #borongubatputih #BVRmurah #vitamincmurah #serbukmutiara #patahnyasebelahsayap #putihgebu #putihsebadan #putihseluruhbdan #hilangjeragat #hilangjerawat
. AMARAN KERAS‼️ramai yang menyesal makan booster whitening 😭😭 Gara gara booster semua dah jadi CANTIK 😂🙏🏼 . 💜CERAH GEBU PINKISH SEAWAL 4 HARI SAHAJA💜 . 💘CERAHKAN KULIT 5× GANDA . 💘MENGECUTKAN JERAWAT . 💘HILANGKAN PARUT BARU @ LAMA . 💘SINGKIR TOKSIN DALAM BADAN . 💘PUTIH PINKISH SATU BADAN . (TERUTAMA CELAH2) 💘MERAWAT EKZEMA . 💘MENGECILKAN LIANG ROMA TERBUKA . 📲whatsapp 0133336899 #shhazbeauty  #boosterwhitening  #ubatputih  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #scrubcoffee  #kosmetikmurah  #booster  #feedbackbooster  #diazvitamin  #whiteningpills  #kosmetikmurahmalaysia  #borongubatputih  #BVRmurah  #vitamincmurah  #serbukmutiara  #patahnyasebelahsayap  #putihgebu  #putihsebadan  #putihseluruhbdan  #hilangjeragat  #hilangjerawat 
:
5 sachet jerawat dah hilang ‼️
5 sachet parut dah hilang‼️
5 sachet kulit semakin cerah‼️
:
Wahhhh hebat betol UFORA COLLAGEN 😱😱😱😱😱
:

#uforabeauty
#uforaglowhitecollagen
#uforawhitening
#uforano1collagen
#uforano1gluthaforwhiteskin
#testimonieuforabeauty
#putih
#glutathione
#kolagen
#serbukmutiara
#susukambing
#putihtampainjection
#putihgebu
SERIUS !! PUTIHH GEBU MERAH JAMBU SATU BADAN HANYA DENGAN CONSUME BELLOVE COLLANEST 😍 .
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan .
💜Kulit lembab sepanjang masa .
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lama
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish.
💜Melicinkan tumit kaki merekah .
.

So siapa nak putih gebu + baik utk kesihatan jum cepat whatsapp/sms sekarang sementara stock masih ada . Psss product laku macam goreng pisang , nanti dah habis stock jangan menyesal pula 💕 .
.
📲Whatsapp : 013-3713194
📲Whatsapp : 013-3713194
.

#bellovecollanest #teambellovecollanest #testimonibellovecollanest #bhbeautyempire #produkputih #kolagen #sayajualsupplement #produklaris #ubatputih #produkkecantikan #sarangburung #produkkesihatan #produkkosmetik #sayajual #nakcantik #putih #putihgebu #nakputih #jomcantik #collagen #sayaguna #kulitputih #flawless #terlajaklaris #produkviral #supplements #produkkulit #produkkesihatan
SERIUS !! PUTIHH GEBU MERAH JAMBU SATU BADAN HANYA DENGAN CONSUME BELLOVE COLLANEST 😍 . 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan . 💜Kulit lembab sepanjang masa . 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lama 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish. 💜Melicinkan tumit kaki merekah . . So siapa nak putih gebu + baik utk kesihatan jum cepat whatsapp/sms sekarang sementara stock masih ada . Psss product laku macam goreng pisang , nanti dah habis stock jangan menyesal pula 💕 . . 📲Whatsapp : 013-3713194 📲Whatsapp : 013-3713194 . #bellovecollanest  #teambellovecollanest  #testimonibellovecollanest  #bhbeautyempire  #produkputih  #kolagen  #sayajualsupplement  #produklaris  #ubatputih  #produkkecantikan  #sarangburung  #produkkesihatan  #produkkosmetik  #sayajual  #nakcantik  #putih  #putihgebu  #nakputih  #jomcantik  #collagen  #sayaguna  #kulitputih  #flawless  #terlajaklaris  #produkviral  #supplements  #produkkulit  #produkkesihatan 
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh.
.
Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls kalau pakai secara konsisten.👍🏻
.
For more details, kindly whatsapp 013-3229838.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri - #regrann
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion  , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. . Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls kalau pakai secara konsisten.👍🏻 . For more details, kindly whatsapp 013-3229838. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  - #regrann 
Korang tengok la ni testimoni baru Bellove Collanest. Penangan dia pfftttt tak tido malam sebab duk tilik kulit sendiri ! Tak caya ? Tengok la sendiri . .
✔️ Beli 2 box BC 😍 (habis nak repeat box lagi)
✔️ Kulit makin cerah
✔️ Kulit nampak urat hijau
.
Best sgt kan ? Rugi tau korang tak try.. 15 premium sachet yang diformulasikan dengan extra whitening collagen utk setiap sachet.. Hanya putih dalam masa 15 hari sahaja ! Jimat masa + kesan yang cepat utk korang putih , cantik , lawa dan sihat 💋
.
Jom cepat2 contact atau pm untuk membuat order. Postage berjalan setiap hari kecuali Sabtu dan Ahad😘
.
Whatsapp kak umi 👇🏻
.
📲 0133713194
📲 0133713194
.
#bellovecollanest #teambellovecollanest #testimonibellovecollanest #bhbeautyempire #produkputih #kolagen #sayajualsupplement #produklaris #ubatputih #produkkecantikan #sarangburung #produkkesihatan #produkkosmetik #sayajual #nakcantik #putih #putihgebu #nakputih #jomcantik #collagen #sayaguna #kulitputih #flawless #terlajaklaris #produkviral #supplements #produkkulit
Korang tengok la ni testimoni baru Bellove Collanest. Penangan dia pfftttt tak tido malam sebab duk tilik kulit sendiri ! Tak caya ? Tengok la sendiri . . ✔️ Beli 2 box BC 😍 (habis nak repeat box lagi) ✔️ Kulit makin cerah ✔️ Kulit nampak urat hijau . Best sgt kan ? Rugi tau korang tak try.. 15 premium sachet yang diformulasikan dengan extra whitening collagen utk setiap sachet.. Hanya putih dalam masa 15 hari sahaja ! Jimat masa + kesan yang cepat utk korang putih , cantik , lawa dan sihat 💋 . Jom cepat2 contact atau pm untuk membuat order. Postage berjalan setiap hari kecuali Sabtu dan Ahad😘 . Whatsapp kak umi 👇🏻 . 📲 0133713194 📲 0133713194 . #bellovecollanest  #teambellovecollanest  #testimonibellovecollanest  #bhbeautyempire  #produkputih  #kolagen  #sayajualsupplement  #produklaris  #ubatputih  #produkkecantikan  #sarangburung  #produkkesihatan  #produkkosmetik  #sayajual  #nakcantik  #putih  #putihgebu  #nakputih  #jomcantik  #collagen  #sayaguna  #kulitputih  #flawless  #terlajaklaris  #produkviral  #supplements  #produkkulit 
SET PUTIH DAN KURUS 😍

Inilah set putih dan kurus paling lariss keluaran NinaSkincare yeee. #IbuPutihLaserSerumNina akan mencerahkan kulit 20 kali lebih cepat dari krim pencerah lain. Selain tu boleh rawat masalah2 sampingan lain macam jerawat, jeragat, parut dan sebagainya. Tak complete la kalau guna Ibu Putih je, atau guna Laser Serum je. Sebab dua ni memang memerlukan satu sama lain untuk effect yg lebih boomm 💣💥
.
#KopiIbuPutih pulak, mencerahkan dari dalam. Sedap tu jangan tanya lah kan, rasanya confirm2 sedap! Dannn uols jugak boleh kurus tau dengan Kopi IP nie. Sebabnyaa lepas minum kopi ni uols akan rasa kenyang sangat. Lepastu tengok nasi pun tak rasa membuak2 nak makan. Haaa best ke best? Ramai dah yg repeat order berkotak2 kopi ip ni tau.

Berapa harga semua ni sis? Haaa ada harga special untuk uols yg betul nak kurus dan putih. Meh wasap sis ye 014-2484127. Tak wasap tak dapat harga ni 😉

#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#KopiIbuPutihNina
#IbuPutih
#KrimIbuPutih
#IbuPutihNina
#NinaSkincare
#LaserSerum
#WhiteningCoffee
#BeautyCoffee
#KopiIbuPutih
#CoffeeLovers
#WhiteningCream
#WhiteningInjection
#KrimPemutih
#Kopi
#Coffee
#SayaJual
#JomKurus
#PutihGebu
#KurusMenawan
#BakarLemak
#PutihGebu
#OriginalProducts
#AgentNinaSkincare
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareOriginal
#NinaSkincareShop
SET PUTIH DAN KURUS 😍 Inilah set putih dan kurus paling lariss keluaran NinaSkincare yeee. #IbuPutihLaserSerumNina  akan mencerahkan kulit 20 kali lebih cepat dari krim pencerah lain. Selain tu boleh rawat masalah2 sampingan lain macam jerawat, jeragat, parut dan sebagainya. Tak complete la kalau guna Ibu Putih je, atau guna Laser Serum je. Sebab dua ni memang memerlukan satu sama lain untuk effect yg lebih boomm 💣💥 . #KopiIbuPutih  pulak, mencerahkan dari dalam. Sedap tu jangan tanya lah kan, rasanya confirm2 sedap! Dannn uols jugak boleh kurus tau dengan Kopi IP nie. Sebabnyaa lepas minum kopi ni uols akan rasa kenyang sangat. Lepastu tengok nasi pun tak rasa membuak2 nak makan. Haaa best ke best? Ramai dah yg repeat order berkotak2 kopi ip ni tau. Berapa harga semua ni sis? Haaa ada harga special untuk uols yg betul nak kurus dan putih. Meh wasap sis ye 014-2484127. Tak wasap tak dapat harga ni 😉 #IbuPutihNina  #LaserSerumNina  #KopiIbuPutihNina  #IbuPutih  #KrimIbuPutih  #IbuPutihNina  #NinaSkincare  #LaserSerum  #WhiteningCoffee  #BeautyCoffee  #KopiIbuPutih  #CoffeeLovers  #WhiteningCream  #WhiteningInjection  #KrimPemutih  #Kopi  #Coffee  #SayaJual  #JomKurus  #PutihGebu  #KurusMenawan  #BakarLemak  #PutihGebu  #OriginalProducts  #AgentNinaSkincare  #ShopWithUsMy  #NinaSkincareOriginal  #NinaSkincareShop 
Separuh sudah berpunya, ada lagi belum bertuan, awak nak cuba? 😉 kalu tak cuba mmg tak tau, ramai dah pakai bertahun Beauty Secret ni sebab confirm selamat dan bebas kimia bagai 😘 
#kemamkemam #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretshalicious #bazaar #agentsahhq ##adiraskincare #terlajaklaris #aliffsyukri #quputeh #hanezsuraya #teamfs #lervecosmetics #imaansuciwipes #cowhite #amyramar #skincaremurah #bebasjerawat #moisturizer #tipskecantikan #halal #naturalskincare #skincaremalaysia #terapiinstagram #toner #serum #putihgebu
Separuh sudah berpunya, ada lagi belum bertuan, awak nak cuba? 😉 kalu tak cuba mmg tak tau, ramai dah pakai bertahun Beauty Secret ni sebab confirm selamat dan bebas kimia bagai 😘 #kemamkemam  #beautysecret  #beautysecretmurah  #beautysecretshalicious  #bazaar  #agentsahhq  ##adiraskincare  #terlajaklaris  #aliffsyukri  #quputeh  #hanezsuraya  #teamfs  #lervecosmetics  #imaansuciwipes  #cowhite  #amyramar  #skincaremurah  #bebasjerawat  #moisturizer  #tipskecantikan  #halal  #naturalskincare  #skincaremalaysia  #terapiinstagram  #toner  #serum  #putihgebu 
.
AMARAN KERAS‼️ramai yang menyesal makan booster whitening 😭😭
Gara gara booster semua dah jadi CANTIK 😂🙏🏼
.
💜CERAH GEBU PINKISH SEAWAL 4 HARI SAHAJA💜
.
💘CERAHKAN KULIT 5× GANDA .
💘MENGECUTKAN JERAWAT .
💘HILANGKAN PARUT BARU @ LAMA .
💘SINGKIR TOKSIN DALAM BADAN .
💘PUTIH PINKISH SATU BADAN . (TERUTAMA CELAH2)
💘MERAWAT EKZEMA .
💘MENGECILKAN LIANG ROMA TERBUKA
.
📲whatsapp 0133336899
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #diazvitamin #whiteningpills #kosmetikmurahmalaysia #borongubatputih #BVRmurah #vitamincmurah #serbukmutiara #patahnyasebelahsayap #putihgebu #putihsebadan #putihseluruhbdan #hilangjeragat #hilangjerawat
. AMARAN KERAS‼️ramai yang menyesal makan booster whitening 😭😭 Gara gara booster semua dah jadi CANTIK 😂🙏🏼 . 💜CERAH GEBU PINKISH SEAWAL 4 HARI SAHAJA💜 . 💘CERAHKAN KULIT 5× GANDA . 💘MENGECUTKAN JERAWAT . 💘HILANGKAN PARUT BARU @ LAMA . 💘SINGKIR TOKSIN DALAM BADAN . 💘PUTIH PINKISH SATU BADAN . (TERUTAMA CELAH2) 💘MERAWAT EKZEMA . 💘MENGECILKAN LIANG ROMA TERBUKA . 📲whatsapp 0133336899 #shhazbeauty  #boosterwhitening  #ubatputih  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #scrubcoffee  #kosmetikmurah  #booster  #feedbackbooster  #diazvitamin  #whiteningpills  #kosmetikmurahmalaysia  #borongubatputih  #BVRmurah  #vitamincmurah  #serbukmutiara  #patahnyasebelahsayap  #putihgebu  #putihsebadan  #putihseluruhbdan  #hilangjeragat  #hilangjerawat 
Testimoni panas panas dari cust Bellove Collanest .
✔️ Kulit makin cerah
✔️ Kulit nampak urat hijau 😍
.
Best sgt kan ? Rugi tau korang tak try.. 15 premium sachet yang diformulasikan dengan extra whitening collagen utk setiap sachet.. Hanya putih dalam masa 15 hari sahaja ! Jimat masa + kesan yang cepat utk korang putih , cantik , lawa dan sihat 💋
.
Jom cepat2 contact atau 😘
Whatsapp kak umi 👇🏻
.
📲 0133713194
📲 0133713194
.
#bellovecollanest #teambellovecollanest #testimonibellovecollanest #bhbeautyempire #produkputih #kolagen #sayajualsupplement #produklaris #ubatputih #produkkecantikan #sarangburung #produkkesihatan #produkkosmetik #sayajual #nakcantik #putih #putihgebu #nakputih #jomcantik #collagen #sayaguna #kulitputih #flawless #terlajaklaris #produkviral #supplements #produkkulit
Testimoni panas panas dari cust Bellove Collanest . ✔️ Kulit makin cerah ✔️ Kulit nampak urat hijau 😍 . Best sgt kan ? Rugi tau korang tak try.. 15 premium sachet yang diformulasikan dengan extra whitening collagen utk setiap sachet.. Hanya putih dalam masa 15 hari sahaja ! Jimat masa + kesan yang cepat utk korang putih , cantik , lawa dan sihat 💋 . Jom cepat2 contact atau 😘 Whatsapp kak umi 👇🏻 . 📲 0133713194 📲 0133713194 . #bellovecollanest  #teambellovecollanest  #testimonibellovecollanest  #bhbeautyempire  #produkputih  #kolagen  #sayajualsupplement  #produklaris  #ubatputih  #produkkecantikan  #sarangburung  #produkkesihatan  #produkkosmetik  #sayajual  #nakcantik  #putih  #putihgebu  #nakputih  #jomcantik  #collagen  #sayaguna  #kulitputih  #flawless  #terlajaklaris  #produkviral  #supplements  #produkkulit 
Terima kasih akak manis percaya kan BC 😍 siapa yang nak buat order boleh cepat pm kak umi. Taknak ke kulit putih gebu dgn hanya consume 7 sachet Bellove Collanest 😱
.
Siapa yang nk cantik dengan Bellove Collanest boleh contact kami 👇🏻
.
📲 013-3713194
📲 013-3713194
.
#bellovecollanest #teambellovecollanest #testimonibellovecollanest #bhbeautyempire #produkputih #kolagen #sayajualsupplement #produklaris #ubatputih #produkkecantikan #sarangburung #produkkesihatan #produkkosmetik #sayajual #nakcantik #putih #putihgebu #nakputih #jomcantik #collagen #sayaguna #kulitputih #flawless #terlajaklaris #produkviral #supplements #produkkulit
Terima kasih akak manis percaya kan BC 😍 siapa yang nak buat order boleh cepat pm kak umi. Taknak ke kulit putih gebu dgn hanya consume 7 sachet Bellove Collanest 😱 . Siapa yang nk cantik dengan Bellove Collanest boleh contact kami 👇🏻 . 📲 013-3713194 📲 013-3713194 . #bellovecollanest  #teambellovecollanest  #testimonibellovecollanest  #bhbeautyempire  #produkputih  #kolagen  #sayajualsupplement  #produklaris  #ubatputih  #produkkecantikan  #sarangburung  #produkkesihatan  #produkkosmetik  #sayajual  #nakcantik  #putih  #putihgebu  #nakputih  #jomcantik  #collagen  #sayaguna  #kulitputih  #flawless  #terlajaklaris  #produkviral  #supplements  #produkkulit 
PROMO still ON‼️
Beli 1 Percuma 1 🤗
.
📲0126336264
.
#chicrushbeauty #chicrushklozett #udabusinesscentre #johordarultakzim #putihgebu
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Cantiks sayangs jangan risau, serum kami adalah organik & selamat digunakan. Antara bahan utama yang digunakan adalah ALOEVERA (lidah buaya). Aloevera adalah tumbuhan yang telah lama dipakai untuk merawat kulit wajah, menyuburkan rambut, pemulih luka serta untuk perawatan kulit.

Aloevera merupakan satu dari 10 jenis tanaman yang terlaris di dunia. .
.
🌱Khasiat lidah buaya🌱
1. Mengurangi rasa gatal pada kulit.
2. Merawat kulit.
3. Melembapkan kulit lebih lama.
4. Mencerahkan warna kulit yang kusam.
5. Mengatasi kulit kering akibat dehidrasi dan kekurangan vitamin.
6. Menghaluskan permukaan kulit yang bersisik.
7. Menjadikan kulit lebih anjal.
8. Memudarkan parut pada kulit.
9. Menghilangkan jerawat.
10. Boleh mematikan pigment hitam & melicinkan kulit.

Rm70s / Rm75ss

Inginkan kesan yang cepat, selamat & berkesan..
.
 #putihgebu #putihpinkish #ubatputihmujarab #losyenputih #produkberkesan #boosterwhitening
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Cantiks sayangs jangan risau, serum kami adalah organik & selamat digunakan. Antara bahan utama yang digunakan adalah ALOEVERA (lidah buaya). Aloevera adalah tumbuhan yang telah lama dipakai untuk merawat kulit wajah, menyuburkan rambut, pemulih luka serta untuk perawatan kulit. Aloevera merupakan satu dari 10 jenis tanaman yang terlaris di dunia. . . 🌱Khasiat lidah buaya🌱 1. Mengurangi rasa gatal pada kulit. 2. Merawat kulit. 3. Melembapkan kulit lebih lama. 4. Mencerahkan warna kulit yang kusam. 5. Mengatasi kulit kering akibat dehidrasi dan kekurangan vitamin. 6. Menghaluskan permukaan kulit yang bersisik. 7. Menjadikan kulit lebih anjal. 8. Memudarkan parut pada kulit. 9. Menghilangkan jerawat. 10. Boleh mematikan pigment hitam & melicinkan kulit. Rm70s / Rm75ss Inginkan kesan yang cepat, selamat & berkesan.. . #putihgebu  #putihpinkish  #ubatputihmujarab  #losyenputih  #produkberkesan  #boosterwhitening 
Cleanser Mafaz Beauty best, x menyebabkan kulit kering dan pedih.
Seeloknya guna 2 kali sehari, waktu pagi dan malam sebelum tido untuk pastikan kulit wajah bersih dari kotoran, minyak dan debu.
Pastikan cara membersih wajah juga betul untuk pembersihan yang menyeluruh.
Wassap 0129005458 untuk info lanjut

#teammafaz #mafazbeauty #mafazperfectfoundation #mafazkopirerama #tabletkunyahanmafaz #comeyloteysemakjetak #noradanish #sariyantijep #mentormillenia #mentormillenia2017 #usopmentor #usopmentormilenia2017 #teamhazama #manisfm #skincare #skinsupplement #vitaminputih #kopisedap #jerawat #jeragat #putihgebu #foundation
Cleanser Mafaz Beauty best, x menyebabkan kulit kering dan pedih. Seeloknya guna 2 kali sehari, waktu pagi dan malam sebelum tido untuk pastikan kulit wajah bersih dari kotoran, minyak dan debu. Pastikan cara membersih wajah juga betul untuk pembersihan yang menyeluruh. Wassap 0129005458 untuk info lanjut #teammafaz  #mafazbeauty  #mafazperfectfoundation  #mafazkopirerama  #tabletkunyahanmafaz  #comeyloteysemakjetak  #noradanish  #sariyantijep  #mentormillenia  #mentormillenia2017  #usopmentor  #usopmentormilenia2017  #teamhazama  #manisfm  #skincare  #skinsupplement  #vitaminputih  #kopisedap  #jerawat  #jeragat  #putihgebu  #foundation