an online Instagram web viewer

#putihcepat medias

Photos

Macam MAGIC je #Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍
.
Ramai yg tnya " #sureglowlotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? .
.
.
NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT?
.
Whatsapp sis ke 
017 362 5664
Whatsapp sis ke 
017 362 5664
Whatsapp sis ke 
017 362 5664
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Macam MAGIC je #Sureglowlotion  ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍 . Ramai yg tnya " #sureglowlotion  boleh sapu kt seluruh badan ke?" . Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion  ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion  . . Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? . . . NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT? . Whatsapp sis ke 017 362 5664 Whatsapp sis ke 017 362 5664 Whatsapp sis ke 017 362 5664 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Bahan utama dalam #SureGlowLotion adalah Susu dan Serbuk Mutiara .
.
Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion :
.
* Membersihkan kulit
* Melembutkan kulit
* Mencerahkan kulit
* Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
* Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
For more details, kindly whatsapp #NakLotion to 017 362 5664
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Bahan utama dalam #SureGlowLotion  adalah Susu dan Serbuk Mutiara . . Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion  : . * Membersihkan kulit * Melembutkan kulit * Mencerahkan kulit * Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit * Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus . For more details, kindly whatsapp #NakLotion  to 017 362 5664 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
NAK BERJEMUR TENGAH PANAS PUN DAH TAK RISAU DENGAN ADANYA SUREGLOW😍
.
Alhamdulillah, dpt feedback panas-panas lg dari customer sis ni. Bau wangi sangat dengan hanya sekali sapuan dh bleh putih uolss.
.
Tak habis 1botol lg dah jatuh cinta dh dengan #sureglowlotion ni tau. Siap nk repeat order lg nnti. Yang penting harga mampu milik tau.
.
Belum cuba belum tau kn, dah cuba confirm jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau..hehe
.
Sebarang pertanyaan atau order Whatsapp ke 017  362 5664
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
NAK BERJEMUR TENGAH PANAS PUN DAH TAK RISAU DENGAN ADANYA SUREGLOW😍 . Alhamdulillah, dpt feedback panas-panas lg dari customer sis ni. Bau wangi sangat dengan hanya sekali sapuan dh bleh putih uolss. . Tak habis 1botol lg dah jatuh cinta dh dengan #sureglowlotion  ni tau. Siap nk repeat order lg nnti. Yang penting harga mampu milik tau. . Belum cuba belum tau kn, dah cuba confirm jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau..hehe . Sebarang pertanyaan atau order Whatsapp ke 017 362 5664 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Fungsi Sure Glow Lotion :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
For more details, kindly whatsapp 017 362 5664
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Fungsi Sure Glow Lotion : . • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . For more details, kindly whatsapp 017 362 5664 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Hey selamat tgh hari, dah lunch belum? Jgn lupa sblum lunch consume 1sachet #Qurose ok😊😊😊
.
Pastikan consume Qurose dlu kalau tanak keluar rumah 50kg, balik rumah 55kg pulak 🙊 . Jgn bawa pulang lemak anda sekali 😜
.
Dannnnn jgn lupa sapu #SureGlowLotion utk penjagaan kulit cantik putih mulus, tanak keluar rumah putih, balik rumah hitam 😭
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? .
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke 017 362 5664 ☺️ .
#like4like
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Hey selamat tgh hari, dah lunch belum? Jgn lupa sblum lunch consume 1sachet #Qurose  ok😊😊😊 . Pastikan consume Qurose dlu kalau tanak keluar rumah 50kg, balik rumah 55kg pulak 🙊 . Jgn bawa pulang lemak anda sekali 😜 . Dannnnn jgn lupa sapu #SureGlowLotion  utk penjagaan kulit cantik putih mulus, tanak keluar rumah putih, balik rumah hitam 😭 . Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat??? Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? . Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke 017 362 5664 ☺️ . #like4like  #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Alhamdulillah ramai betul yg buat payment tak henti-henti. Minta maaf kalau staff sis lambat reply sebab tgh sibuk packing barang untuk dipos.😉😉😉😉
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 3 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih.
Korang bila lagi????
.
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke 017-9830868 ☺️
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihbersih
Alhamdulillah ramai betul yg buat payment tak henti-henti. Minta maaf kalau staff sis lambat reply sebab tgh sibuk packing barang untuk dipos.😉😉😉😉 . Ada lagi tak yg nak putih dalam 3 saat??? Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? . Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke 017-9830868 ☺️ . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsihat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihbersih 
Bile best dgn satu produk tu korg mesti lah puas hati kan? .
Makan 3/4 biji dh blh npk tindak balas tau..! yg paling best bile custemer repeat kali ke-2 terus beli borong sekali 5-6 btl 😂😂 .
Kenape ea beli sekali 5-6 botol ? Best sangat ke ? 😂😂
.
.
Click terus bawah ni tau nak oder nak tanya pasal booster click sini kakak balas nnti 👇👇 http://www.wasap.my/601123566618
http://www.wasap.my/601123566618

#sayajual #PutihCepat #StokisBoostermelaka #Boosterwhitening #testimoniBoosterwhitening #sayajualprodukkecantikan #glowingskin #rahsiakecantikan #putihmelepak #putihgebu #produkkecantikan  #merawatjerawat  #putihcerah #sayaguna #booster #kosmetik #kosmetikmurah  #bebasjerawat  #whitening #whiteningpills #SupplimentPutihKekal #LulusKKM #ProdukMuslim #SupplimentPutihViral #ProdukViral #ProdukPutihTerbaik #ProdukTerbaik  #kulitlembut #kulitputih 
#boosterwhiteningmelaka
Bile best dgn satu produk tu korg mesti lah puas hati kan? . Makan 3/4 biji dh blh npk tindak balas tau..! yg paling best bile custemer repeat kali ke-2 terus beli borong sekali 5-6 btl 😂😂 . Kenape ea beli sekali 5-6 botol ? Best sangat ke ? 😂😂 . . Click terus bawah ni tau nak oder nak tanya pasal booster click sini kakak balas nnti 👇👇 http://www.wasap.my/601123566618 http://www.wasap.my/601123566618 #sayajual  #PutihCepat  #StokisBoostermelaka  #Boosterwhitening  #testimoniBoosterwhitening  #sayajualprodukkecantikan  #glowingskin  #rahsiakecantikan  #putihmelepak  #putihgebu  #produkkecantikan  #merawatjerawat  #putihcerah  #sayaguna  #booster  #kosmetik  #kosmetikmurah  #bebasjerawat  #whitening  #whiteningpills  #SupplimentPutihKekal  #LulusKKM  #ProdukMuslim  #SupplimentPutihViral  #ProdukViral  #ProdukPutihTerbaik  #ProdukTerbaik  #kulitlembut  #kulitputih  #boosterwhiteningmelaka 
Macam mana jerawat boleh berlaku?
❗sentuh muka dengan tangan tidak bersih
❗minyak tersumbat di dalam lapisan kulit
❗hormon (stress, menstruation,umur)

Sesuai semua peringkat umur. Bagi yg mempunyai jerawat yg banyak. Glow Skin Boosters memang sangat berkesan sbb ada 3 kandungan utama:
*Pitera
*Whitch Hazel Nuts
*Aloe vera

Kelebihan Glow Skin Boosters:
❄Menghalang berlakunya minyak tersumbat dalam lapisan kulit
❄Mengecutkan jerawat
❄Merawat kesan luka jerawat dari dalam
❄Memudarkan tinggalan kesan hitam jerawat
❄Mencerahkan kulit yg kusam
❄Menghalang pembetukan garis-garis halus akibat tekanan
❄menegangkan wajah
❄Memberi kelembapan pada kulit

DM atau whatsapp 013-323 3856 for order pr any inquiries

#bazarpaknilprodukkecantikkan #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil #serum #parutjerawat #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawathalus #liangpori #liangporibesar #kulitkusam #putihcepat #mencerahkan #kulitglowing #glowskinboostersserum
#3amglowskinboosters
#serum #serummuka #serumwajah #serumpitera
Macam mana jerawat boleh berlaku? ❗sentuh muka dengan tangan tidak bersih ❗minyak tersumbat di dalam lapisan kulit ❗hormon (stress, menstruation,umur) Sesuai semua peringkat umur. Bagi yg mempunyai jerawat yg banyak. Glow Skin Boosters memang sangat berkesan sbb ada 3 kandungan utama: *Pitera *Whitch Hazel Nuts *Aloe vera Kelebihan Glow Skin Boosters: ❄Menghalang berlakunya minyak tersumbat dalam lapisan kulit ❄Mengecutkan jerawat ❄Merawat kesan luka jerawat dari dalam ❄Memudarkan tinggalan kesan hitam jerawat ❄Mencerahkan kulit yg kusam ❄Menghalang pembetukan garis-garis halus akibat tekanan ❄menegangkan wajah ❄Memberi kelembapan pada kulit DM atau whatsapp 013-323 3856 for order pr any inquiries #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazaronlinemalaysia  #bazarpaknil  #serum  #parutjerawat  #jerawatpasir  #jerawatbatu  #jerawathalus  #liangpori  #liangporibesar  #kulitkusam  #putihcepat  #mencerahkan  #kulitglowing  #glowskinboostersserum  #3amglowskinboosters  #serum  #serummuka  #serumwajah  #serumpitera 
Asyik lelaki je demand nak pasangan gebu gebas putih mulus 😒 Perempuan pun nak jugak lelaki cerah berseri bertenaga sihat dalaman jugak 😘😍 .
.

Jadi kaum Adam pun boleh laa jaga penampilan utk pasangan korang dgn Snow White secret 💃 Kalau amal korang laki bini lagi eloks sb bertambah erat laa kaseh syg antara korang 💏 hiho .
.

Berminat dm/whatsapp 0182584685 .
.
#snowwhitesecret#snowwhitebeautysecret #bbcream#snowwhitebeautysecretampang#bukitjalil#cheras
#bukitanggerik#ubermalaysia #snowwhitesecretmurah #snowybbfoundatiom#kurusdenganmudah#mukaberjerawat
#pregnantmom#putihcepat#foundationmesrawudhu#Friday
Asyik lelaki je demand nak pasangan gebu gebas putih mulus 😒 Perempuan pun nak jugak lelaki cerah berseri bertenaga sihat dalaman jugak 😘😍 . . Jadi kaum Adam pun boleh laa jaga penampilan utk pasangan korang dgn Snow White secret 💃 Kalau amal korang laki bini lagi eloks sb bertambah erat laa kaseh syg antara korang 💏 hiho . . Berminat dm/whatsapp 0182584685 . . #snowwhitesecret #snowwhitebeautysecret  #bbcream #snowwhitebeautysecretampang #bukitjalil #cheras  #bukitanggerik #ubermalaysia  #snowwhitesecretmurah  #snowybbfoundatiom #kurusdenganmudah #mukaberjerawat  #pregnantmom #putihcepat #foundationmesrawudhu #Friday 
Kulit kusam?sunburn?berparut?jeragat?jerawat?tona x sekata?Nak putih gebu 1 bdan?mkn 3 kapsul je dh berkesan??yess!! Btul !!!blh scroll ig/fb sy utk tgok testimoni
.
💊BOOSTER WHITENING💊
1 botol ada 7 kapsul
1 kapsul utk 4 hari
1 botol thn sbulan 😱😱Knapa cuma 7 kapsul??👉sbb 1 kapsul BW bersamaan dgn 7 kapsul supliment lain
🍇KELEBIHAN BOOSTER WHITENING🍇
✔memutihkan kulit 5x ganda
✔menghilangkan parut
✔mengecutkan jerawat
✔muka nampak lebih berseri & flawless tanpa make up
✔putih 1 bdn
✔sesuai utk perempuan & lelaki 13 thn keatas
✔digalakkan ibu menyusu bayi
✔tips utk cpt berkesan
👉banyakkan mnum air putih 2/3 liter shari
❌elakkan kafein spt kopi,teh,air bergas,air kelapa(blh menaturalkan supliment)

Rm68sm/Rm71ss 😍lebih 1000 testimoni yg positif mngatakan berpuas hati dgn BOOSTER WHITENING.. JOM WS 📲📲0193260750 .
#ubatputih #suplemenputih  #boosterwhitening #shhazbeauty #whiteningpills #booster #terlaris #nakputih #putihcepat  #kulithitam #kulitgelap #putihpinkish #hargaborong #kcolly #aurawhite #olicandy #jerawat #buangtoksin #kulitputih  #kosmetikmurah #kdoll  #kulitkusam #parut #jerawat #masalahjerawat #promosi #pemutihkulit
Kulit kusam?sunburn?berparut?jeragat?jerawat?tona x sekata?Nak putih gebu 1 bdan?mkn 3 kapsul je dh berkesan??yess!! Btul !!!blh scroll ig/fb sy utk tgok testimoni . 💊BOOSTER WHITENING💊 1 botol ada 7 kapsul 1 kapsul utk 4 hari 1 botol thn sbulan 😱😱Knapa cuma 7 kapsul??👉sbb 1 kapsul BW bersamaan dgn 7 kapsul supliment lain 🍇KELEBIHAN BOOSTER WHITENING🍇 ✔memutihkan kulit 5x ganda ✔menghilangkan parut ✔mengecutkan jerawat ✔muka nampak lebih berseri & flawless tanpa make up ✔putih 1 bdn ✔sesuai utk perempuan & lelaki 13 thn keatas ✔digalakkan ibu menyusu bayi ✔tips utk cpt berkesan 👉banyakkan mnum air putih 2/3 liter shari ❌elakkan kafein spt kopi,teh,air bergas,air kelapa(blh menaturalkan supliment) Rm68sm/Rm71ss 😍lebih 1000 testimoni yg positif mngatakan berpuas hati dgn BOOSTER WHITENING.. JOM WS 📲📲0193260750 . #ubatputih  #suplemenputih  #boosterwhitening  #shhazbeauty  #whiteningpills  #booster  #terlaris  #nakputih  #putihcepat  #kulithitam  #kulitgelap  #putihpinkish  #hargaborong  #kcolly  #aurawhite  #olicandy  #jerawat  #buangtoksin  #kulitputih  #kosmetikmurah  #kdoll  #kulitkusam  #parut  #jerawat  #masalahjerawat  #promosi  #pemutihkulit 
Sayangi kulit tangan anda, selalunya wrna kulit tangan kita terbakar time drive sbb hari2 kena cahaya matahari. Skrg ni kan musim panas so makin cepat la hangus, jap lagi muka je putih tp tangan hitam 😂 .
.
So sis suggest uolls try #SureGlowLotion . Ada perlindungan UV hokay! Yg paling penting sis masukkan susu dan serbuk mutiara dlm lotion ni. So hasilnya mmg puas hati la, sebab lotion ni akn menyerap masuk dlm kulit kita. Nk pakai kat muka pun boleh uolls 👍🏻
.
For more details, kindly Whatsapp #NakLotion ke 014-5386293 okay .
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Sayangi kulit tangan anda, selalunya wrna kulit tangan kita terbakar time drive sbb hari2 kena cahaya matahari. Skrg ni kan musim panas so makin cepat la hangus, jap lagi muka je putih tp tangan hitam 😂 . . So sis suggest uolls try #SureGlowLotion  . Ada perlindungan UV hokay! Yg paling penting sis masukkan susu dan serbuk mutiara dlm lotion ni. So hasilnya mmg puas hati la, sebab lotion ni akn menyerap masuk dlm kulit kita. Nk pakai kat muka pun boleh uolls 👍🏻 . For more details, kindly Whatsapp #NakLotion  ke 014-5386293 okay . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Kenapa perlu pakai #SureGlowLotion?
.
Salah satu fungsi #SureGlowLotion adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀️
.
Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat apa2 perlindungan??
.
• Akan Mempercepat proses penuaan
• Membuat kulit terbakar.
• Kulit akan menjadi gelap.
• Meningkatkan risiko kanser kulit.
• Bintik-bintik pada kulit
.
Jom whatsapp #SUREGLOW ke 011.2190.4341 kalau uols nak putih gebu. ☺️
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa perlu pakai #SureGlowLotion ? . Salah satu fungsi #SureGlowLotion  adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀️ . Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat apa2 perlindungan?? . • Akan Mempercepat proses penuaan • Membuat kulit terbakar. • Kulit akan menjadi gelap. • Meningkatkan risiko kanser kulit. • Bintik-bintik pada kulit . Jom whatsapp #SUREGLOW  ke 011.2190.4341 kalau uols nak putih gebu. ☺️ . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Fungsi Sure Glow Lotion :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
For more details, kindly whatsapp 011.2190.4341.
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Fungsi Sure Glow Lotion : . • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . For more details, kindly whatsapp 011.2190.4341. . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Bahan utama dalam #SureGlowLotion adalah Susu dan Serbuk Mutiara .
.
Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion :
.
* Membersihkan kulit
* Melembutkan kulit
* Mencerahkan kulit
* Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
* Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
For more details, kindly whatsapp 011.2190.4341
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻 .
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Bahan utama dalam #SureGlowLotion  adalah Susu dan Serbuk Mutiara . . Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion  : . * Membersihkan kulit * Melembutkan kulit * Mencerahkan kulit * Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit * Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus For more details, kindly whatsapp 011.2190.4341 . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
TAKPERLU MAKEUP PUN KELUAR RUMAH. Sapu SureglowLotion dah jadi flawless glowing gitu.
.
Sebelum keluar rumah WAJIB sapu #SureGlowLotion utk melindungi kulit kita dari panasnya matahari. .
.
1botol #SureGlowLotion boleh sapu dimuka, dan di seluruh badan. Jimatkan? Bau yg sngt wangi boleh digantikan sebagai perfume harian
.
Kesan putih yg serta merta, dan putih yg berkekalan jika konsisten. Bahaya ke??? Tidak! Sbb bahan utama adalah susu dan serbuk mutiara, tidak ada mercury. Ni no KKM 👉🏻 NOT161202418K
.
Berminat boleh direct contact admin +6011-14997078
.

#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni
#nakputih #jomputih #Losyenputihajaib
#Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
TAKPERLU MAKEUP PUN KELUAR RUMAH. Sapu SureglowLotion dah jadi flawless glowing gitu. . Sebelum keluar rumah WAJIB sapu #SureGlowLotion  utk melindungi kulit kita dari panasnya matahari. . . 1botol #SureGlowLotion  boleh sapu dimuka, dan di seluruh badan. Jimatkan? Bau yg sngt wangi boleh digantikan sebagai perfume harian . Kesan putih yg serta merta, dan putih yg berkekalan jika konsisten. Bahaya ke??? Tidak! Sbb bahan utama adalah susu dan serbuk mutiara, tidak ada mercury. Ni no KKM 👉🏻 NOT161202418K . Berminat boleh direct contact admin +6011-14997078 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #nakputih  #jomputih  #Losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih 
Kesan sunburn tangan dah hilang. Woah. Sekejap je. Dalam 5 saat dah putih. .
Sebelum keluar rumah WAJIB sapu #SureGlowLotion utk melindungi kulit kita dari panasnya matahari. .
1botol #SureGlowLotion boleh sapu dimuka, dan di seluruh badan. Jimatkan? Bau yg sngt wangi boleh digantikan sebagai perfume harian
.
Kesan putih yg serta merta, dan putih yg berkekalan jika konsisten. Bahaya ke??? Tidak! Sbb bahan utama adalah susu dan serbuk mutiara, tidak ada mercury. Ni no KKM 👉🏻 NOT161202418K
.
Berminat boleh direct contact admin +6011-14997078
.

#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni
#nakputih #jomputih #Losyenputihajaib
#Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
Kesan sunburn tangan dah hilang. Woah. Sekejap je. Dalam 5 saat dah putih. . Sebelum keluar rumah WAJIB sapu #SureGlowLotion  utk melindungi kulit kita dari panasnya matahari. . 1botol #SureGlowLotion  boleh sapu dimuka, dan di seluruh badan. Jimatkan? Bau yg sngt wangi boleh digantikan sebagai perfume harian . Kesan putih yg serta merta, dan putih yg berkekalan jika konsisten. Bahaya ke??? Tidak! Sbb bahan utama adalah susu dan serbuk mutiara, tidak ada mercury. Ni no KKM 👉🏻 NOT161202418K . Berminat boleh direct contact admin +6011-14997078 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #nakputih  #jomputih  #Losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih 
Wah panjang betul PUJIAN sis dapat pagi ni😱. Ingatkan dah kena marah tadi😅
.
❤pakai #sureglow SUNBURN terus hilang
❤pakai #sureglow terus nampak glowing. Memang BEST
❤ tak pakai MAKEUP pun dah cantik
❤ #sureglowlotion POWERRR
❤ tak payah pakai foundation dah
.
Alhamdulillah happynya bila cust sis semuanya berpuas hati & bagi feedback yg AWESOME. Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
For more details whatsapp 011.2190.4341
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Wah panjang betul PUJIAN sis dapat pagi ni😱. Ingatkan dah kena marah tadi😅 . ❤pakai #sureglow  SUNBURN terus hilang ❤pakai #sureglow  terus nampak glowing. Memang BEST ❤ tak pakai MAKEUP pun dah cantik ❤ #sureglowlotion  POWERRR ❤ tak payah pakai foundation dah . Alhamdulillah happynya bila cust sis semuanya berpuas hati & bagi feedback yg AWESOME. Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 . For more details whatsapp 011.2190.4341 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
--
WAH BERTUBI-TUBI KENA PUJI.
.
1. Bila pakai sureglow n kulit always LEMBUT.
2. Sureglow ni sangat wangi & tak perlu dah nak pakai perfume. Satu bilik WANGI bau lotion ni.
3. Sureglow berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dalam beberapa saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
. .
For more details whatsapp 011.2190.4341.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
-- WAH BERTUBI-TUBI KENA PUJI. . 1. Bila pakai sureglow n kulit always LEMBUT. 2. Sureglow ni sangat wangi & tak perlu dah nak pakai perfume. Satu bilik WANGI bau lotion ni. 3. Sureglow berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT. 4. Dapat HILANG SUNBURN dalam beberapa saat. 5. Sangat GLOWING bila pakai. 6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik. . . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 . . For more details whatsapp 011.2190.4341. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
--
Happy betul adik ni lepas pakai lotion keluar bilik mak terus tegur pakai apa nampak PUTIH. Yelah adik ni ada masalah SUNBURN. So dengan SUREGLOW masalah adik ni dah settel. Alhamdulillah semakin hari ramai yg berpuas hari dengan #Sureglowlotion ni.
.
Belum cuba belum tau kn, dah cuba konfem jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau..hehe
.
.
Sebarang pertanyaan atau order Whatsapp ke 011.2190.4341
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
-- Happy betul adik ni lepas pakai lotion keluar bilik mak terus tegur pakai apa nampak PUTIH. Yelah adik ni ada masalah SUNBURN. So dengan SUREGLOW masalah adik ni dah settel. Alhamdulillah semakin hari ramai yg berpuas hari dengan #Sureglowlotion  ni. . Belum cuba belum tau kn, dah cuba konfem jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau..hehe . . Sebarang pertanyaan atau order Whatsapp ke 011.2190.4341 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
🌹 "Suka pakai #SureGlowLotion sapu skit je dah nmpak kesan dah la wangi. Nnti nk repeat order lagi 🤗 "
.
For more details, kindly whatsapp 011.2190.4341.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
🌹 "Suka pakai #SureGlowLotion  sapu skit je dah nmpak kesan dah la wangi. Nnti nk repeat order lagi 🤗 " . For more details, kindly whatsapp 011.2190.4341. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
🌸
#SureGlowLotion x melekit, bila sapu je terus meresap ke dlm kulit. Jgn risau tiada bahan terlarang dlm lotion ni 👍🏻
.
For more details, kindly whatsapp 011.2190.4341.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
🌸 #SureGlowLotion  x melekit, bila sapu je terus meresap ke dlm kulit. Jgn risau tiada bahan terlarang dlm lotion ni 👍🏻 . For more details, kindly whatsapp 011.2190.4341. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
🌸
Sayangi kulit tangan anda, selalunya wrna kulit tangan kita terbakar time drive sbb hari2 kena cahaya matahari. Skrg ni kan musim panas so makin cepat la hangus, jap lagi muka je putih tp tangan hitam 😂 .
.
So sis suggest uolls try #SureGlowLotion . Ada perlindungan UV hokay! Yg paling penting sis masukkan susu dan serbuk mutiara dlm lotion ni. So hasilnya mmg puas hati la, sebab lotion ni akn menyerap masuk dlm kulit kita. Nk pakai kat muka pun boleh uolls 👍🏻
.
For more details, kindly Whatsapp #NakLotion ke 011.2190.4341 okay .
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
🌸 Sayangi kulit tangan anda, selalunya wrna kulit tangan kita terbakar time drive sbb hari2 kena cahaya matahari. Skrg ni kan musim panas so makin cepat la hangus, jap lagi muka je putih tp tangan hitam 😂 . . So sis suggest uolls try #SureGlowLotion  . Ada perlindungan UV hokay! Yg paling penting sis masukkan susu dan serbuk mutiara dlm lotion ni. So hasilnya mmg puas hati la, sebab lotion ni akn menyerap masuk dlm kulit kita. Nk pakai kat muka pun boleh uolls 👍🏻 . For more details, kindly Whatsapp #NakLotion  ke 011.2190.4341 okay . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
@Regrann from @syahmimibeauty_official -  Macam MAGIC je #Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍
.
Ramai yg tnya " #sureglowlotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? .
.
.
NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT?
.
Whatsapp "SGL" ke 0192447427
Whatsapp "SGL" ke 0192447427
Whatsapp "SGL" ke 0192447427
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri - #regrann
@Regrann from @syahmimibeauty_official - Macam MAGIC je #Sureglowlotion  ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍 . Ramai yg tnya " #sureglowlotion  boleh sapu kt seluruh badan ke?" . Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion  ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion  . . Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? . . . NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT? . Whatsapp "SGL" ke 0192447427 Whatsapp "SGL" ke 0192447427 Whatsapp "SGL" ke 0192447427 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  - #regrann 
.
.
Wahhh sebelah putih sebelah hitam, sebelah gebu sebelah lagi kusam. Ko ghase??😜
.
#SureGlowLotion ni takde mercury tau so boleh sapu ke seluruh badan. Bahan utamanya adalah SUSU + SERBUK MUTIARA utk bagi kelembapan berpanjangan. Bau pon wangiii rasa nak makan plak tangan bila dah sapu lotion. 🤣
.
NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT?
.
Whatsapp sis 0148141075
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
. . Wahhh sebelah putih sebelah hitam, sebelah gebu sebelah lagi kusam. Ko ghase??😜 . #SureGlowLotion  ni takde mercury tau so boleh sapu ke seluruh badan. Bahan utamanya adalah SUSU + SERBUK MUTIARA utk bagi kelembapan berpanjangan. Bau pon wangiii rasa nak makan plak tangan bila dah sapu lotion. 🤣 . NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT? . Whatsapp sis 0148141075 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Fungsi Sure Glow Lotion :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
For more details, kindly whatsapp 0192447427

#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri - #regrann
Fungsi Sure Glow Lotion : . • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . For more details, kindly whatsapp 0192447427 #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  - #regrann 
-  Cust cakap sureglow ni WANGI, CEPAT MERESAP & LEMBUT. Yeay dapat pujian dari cust lagi😍
.
Alhamdulillah,dpt feedback panas-panas lg dari customer sis ni. Bau wangi sangat Dengan hanya sekali sapuan dh bleh putih uolss
.
Tak habis 1botol lg dah jatuh cinta dh dengan #sureglowlotion ni tau. Siap nk repeat order lg nnti. Yang penting harga mampu milik uolsss
.
Belum cuba belum tau kn, dah cuba konfem jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau..hehe .
For more details whatsapp 011-36280987
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
- Cust cakap sureglow ni WANGI, CEPAT MERESAP & LEMBUT. Yeay dapat pujian dari cust lagi😍 . Alhamdulillah,dpt feedback panas-panas lg dari customer sis ni. Bau wangi sangat Dengan hanya sekali sapuan dh bleh putih uolss . Tak habis 1botol lg dah jatuh cinta dh dengan #sureglowlotion  ni tau. Siap nk repeat order lg nnti. Yang penting harga mampu milik uolsss . Belum cuba belum tau kn, dah cuba konfem jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau..hehe . For more details whatsapp 011-36280987 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Cantik mcm gula2 kan?? Tp ini bukan gula2 .. Ini adalah gambar pemprosesan stem cells..
.
.
Kat sini cik lissa nk kongsi ilmu sikit ttg stem cells.. Dlm kehidupan seharian kita cell2 bdn bertukar ganti.. .
.
Tak kira lah samaada buah pinggang, jantung,paru2, kulit dan seluruh organ2 bdn.. .
.
Stem cells yg cik lissa cadang kan ini adalah utk kulit.. Cik lissa punyai berpuluh2 customers yg berjaya cik lissa cantik kan kulit dia.. Apa perlu buat??😉
.
.
Ikut saja cadagan cik lissa utk rawatan kulit korang.. Klu cik lissa kata perlu suntik stem cells.. Maka suntik lah.. Klu cik lissa kata perlu drip.. Maka drip lah.. Klu cik lissa kata perlu pakai medic treatment.. Maka pakai lah..😑
.
.
Cik lissa dah lama berkecimpung dlm bidang kekulitan ni.. Amik kau.. Kekulitan 😂😂
.
.
Maka dengarlah nasihat cik lissa.. Klu nak cantik.. Ada customers yg cik lissa guide setahun.. Dari kusam, gelap, jerawat jadi meletops2.. Dari bambam nah kau sekarang jd slim melim.. Dgr2 dah jd model event..😱
.
.
Ok lah sampai sini saja dlu cik lissa membebel.. Nanti cik lissa bebel lg.. Harap sudi mendengar.. 😁
.
.
Meh nak bgtau sikit.. #cantikbolehbuatlah .
.
#jomcantik_owhbeauty_aesthetic 
#whiteningdrip #slimming#putihsebelumraya
#putihsebelumnikah #slimmingdripping #kuruscepat #kurus #kurussebelumraya #whiteningdripping #artis #modeling #model #putihgebu #putihcepat #putihsihat #cantik #fawless #drip #dripputih #vvip #cantik2 #cantik😍#kelantan #tripkelantan#stemcell
Cantik mcm gula2 kan?? Tp ini bukan gula2 .. Ini adalah gambar pemprosesan stem cells.. . . Kat sini cik lissa nk kongsi ilmu sikit ttg stem cells.. Dlm kehidupan seharian kita cell2 bdn bertukar ganti.. . . Tak kira lah samaada buah pinggang, jantung,paru2, kulit dan seluruh organ2 bdn.. . . Stem cells yg cik lissa cadang kan ini adalah utk kulit.. Cik lissa punyai berpuluh2 customers yg berjaya cik lissa cantik kan kulit dia.. Apa perlu buat??😉 . . Ikut saja cadagan cik lissa utk rawatan kulit korang.. Klu cik lissa kata perlu suntik stem cells.. Maka suntik lah.. Klu cik lissa kata perlu drip.. Maka drip lah.. Klu cik lissa kata perlu pakai medic treatment.. Maka pakai lah..😑 . . Cik lissa dah lama berkecimpung dlm bidang kekulitan ni.. Amik kau.. Kekulitan 😂😂 . . Maka dengarlah nasihat cik lissa.. Klu nak cantik.. Ada customers yg cik lissa guide setahun.. Dari kusam, gelap, jerawat jadi meletops2.. Dari bambam nah kau sekarang jd slim melim.. Dgr2 dah jd model event..😱 . . Ok lah sampai sini saja dlu cik lissa membebel.. Nanti cik lissa bebel lg.. Harap sudi mendengar.. 😁 . . Meh nak bgtau sikit.. #cantikbolehbuatlah  . . #jomcantik_owhbeauty_aesthetic  #whiteningdrip  #slimming #putihsebelumraya  #putihsebelumnikah  #slimmingdripping  #kuruscepat  #kurus  #kurussebelumraya  #whiteningdripping  #artis  #modeling  #model  #putihgebu  #putihcepat  #putihsihat  #cantik  #fawless  #drip  #dripputih  #vvip  #cantik2  #cantik 😍#kelantan  #tripkelantan #stemcell 
Selain customers ditempat sendiri.. Cik lissa jga buat customers pemilik spa2 @ klinik2.. .
.
Ni salah satu rawatan jab stem cell.. .
.
Tak kira peringkat umur.. Semua semangat nk cantik..
.
.
Meh nak bagtau sikit  #cantikbolehbuatlah
.
.

#jomcantik_owhbeauty_aesthetic 
#whiteningdrip #slimming#putihsebelumraya
#putihsebelumnikah #slimmingdripping #kuruscepat #kurus #kurussebelumraya #whiteningdripping #artis #modeling #model #putihgebu #putihcepat #putihsihat #cantik #fawless #drip #dripputih #vvip #cantik2 #cantik😍#kelantan #tripkelantan
Selain customers ditempat sendiri.. Cik lissa jga buat customers pemilik spa2 @ klinik2.. . . Ni salah satu rawatan jab stem cell.. . . Tak kira peringkat umur.. Semua semangat nk cantik.. . . Meh nak bagtau sikit #cantikbolehbuatlah  . . #jomcantik_owhbeauty_aesthetic  #whiteningdrip  #slimming #putihsebelumraya  #putihsebelumnikah  #slimmingdripping  #kuruscepat  #kurus  #kurussebelumraya  #whiteningdripping  #artis  #modeling  #model  #putihgebu  #putihcepat  #putihsihat  #cantik  #fawless  #drip  #dripputih  #vvip  #cantik2  #cantik 😍#kelantan  #tripkelantan 
・・・
Jangan ingat perempuan je boleh pakai sureglowlotion, lelaki pn takde masalah okay.
.
Fungsi Sure Glow Lotion :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
Jom whatsapp 01151179415 utk order/ pertanyaan mengenai #SureGlowLotion.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
・・・ Jangan ingat perempuan je boleh pakai sureglowlotion, lelaki pn takde masalah okay. . Fungsi Sure Glow Lotion : . • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . Jom whatsapp 01151179415 utk order/ pertanyaan mengenai #SureGlowLotion . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
・・・
Ramai yg tnya " #sureglowlotion boleh sapu kat muka ke? " .
.
Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh badan, jimatkan? .
.
For more details, kindly whatsapp 01151179415
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
・・・ Ramai yg tnya " #sureglowlotion  boleh sapu kat muka ke? " . . Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion  ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion  . . Satu botol boleh digunakan diseluruh badan, jimatkan? . . For more details, kindly whatsapp 01151179415 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
FALL IN LOVE DENGAN SUREGLOW .
.
1. Bila pakai sureglow n kulit always LEMBUT.
2. Sureglow ni sangat wangi & tak perlu dah nak pakai perfume. Satu bilik WANGI bau lotion ni.
3. Sureglow berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dalam beberapa saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
. .
For more details whatsapp 01151179415
.
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
FALL IN LOVE DENGAN SUREGLOW . . 1. Bila pakai sureglow n kulit always LEMBUT. 2. Sureglow ni sangat wangi & tak perlu dah nak pakai perfume. Satu bilik WANGI bau lotion ni. 3. Sureglow berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT. 4. Dapat HILANG SUNBURN dalam beberapa saat. 5. Sangat GLOWING bila pakai. 6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik. . . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 . . For more details whatsapp 01151179415 . . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
・・・
Fungsi Sure Glow Lotion :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
For more details, kindly whatsapp 01151179415
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
・・・ Fungsi Sure Glow Lotion : . • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . For more details, kindly whatsapp 01151179415 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
"WAHH DAPAT PUJIAN LAGI"😀😀😀
.
Alhamdulillah,dpt feedback panas-panas lg dari customer sis ni.. Dengan hanya sekali sapuan dh bleh putih uolss
.
Tak habis 1botol lg dah jatuh cinta dh dengan #SureGlowLotion ni tau. Siap nk repeat order lg nnti. Yang penting harga mampu milik uolsss
.
Belum cuba belum tau kn, dah cuba konfem jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau.
.
For more details, kindly whatsapp 017-9830868
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihbersih
"WAHH DAPAT PUJIAN LAGI"😀😀😀 . Alhamdulillah,dpt feedback panas-panas lg dari customer sis ni.. Dengan hanya sekali sapuan dh bleh putih uolss . Tak habis 1botol lg dah jatuh cinta dh dengan #SureGlowLotion  ni tau. Siap nk repeat order lg nnti. Yang penting harga mampu milik uolsss . Belum cuba belum tau kn, dah cuba konfem jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau. . For more details, kindly whatsapp 017-9830868 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsihat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihbersih 
Alhamdulillah cust sentiasa berpuas hati dgn keberkesanan #SureGlowLotion😀
.
Nak putih dalam masa 3 saat???
.
For more details, kindly whatsapp sis 017-9830868
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihbersih
Alhamdulillah cust sentiasa berpuas hati dgn keberkesanan #SureGlowLotion 😀 . Nak putih dalam masa 3 saat??? . For more details, kindly whatsapp sis 017-9830868 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsihat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihbersih 
- KULIT SUNBURN AKIBAT BERJEMUR KINI DAH PUTIH.
.
Haaa menarik kan feedback adik ni?? Macam MAGIC je sapu2 je terus putih. Letak sikit je then ratakan. Kalau tak cukup putih baru tambahkan sikit lagi lotion.
.
#SureGlowLotion ni boleh sapu kat satu badan tau. So tak rugi uols cuba. Dah la bau wangi, jimat sbb xperlu pakai perfume dah. 😍
.
Sape yg nak putih gebu wangi jugak jom whatsapp sis ke 017-9830868
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihbersih
- KULIT SUNBURN AKIBAT BERJEMUR KINI DAH PUTIH. . Haaa menarik kan feedback adik ni?? Macam MAGIC je sapu2 je terus putih. Letak sikit je then ratakan. Kalau tak cukup putih baru tambahkan sikit lagi lotion. . #SureGlowLotion  ni boleh sapu kat satu badan tau. So tak rugi uols cuba. Dah la bau wangi, jimat sbb xperlu pakai perfume dah. 😍 . Sape yg nak putih gebu wangi jugak jom whatsapp sis ke 017-9830868 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsihat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihbersih 
- SEKALI PAKAI DAH PUTIH😍
.
Hye uols.. Satu lagi feedback yg sis nak share. Memang adik ni puas hati sangat2 dengan #SureGlowLotion ni. Yelah sekali sapu pon dah nampak putih.
.
#SureGlowLotion ni mengandungi SPF 15, Susu & Serbuk Mutiara utk memastikan kulit uols terlindung dari pancaran matahari yg boleh menyebabkan kulit kusam.
.
Sape2 yang nak putih dalam 3 SAAT jom cuba #SureGlowLotion.
.
For more details, kindly whatsapp sis 017-9830868
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihbersih
- SEKALI PAKAI DAH PUTIH😍 . Hye uols.. Satu lagi feedback yg sis nak share. Memang adik ni puas hati sangat2 dengan #SureGlowLotion  ni. Yelah sekali sapu pon dah nampak putih. . #SureGlowLotion  ni mengandungi SPF 15, Susu & Serbuk Mutiara utk memastikan kulit uols terlindung dari pancaran matahari yg boleh menyebabkan kulit kusam. . Sape2 yang nak putih dalam 3 SAAT jom cuba #SureGlowLotion . . For more details, kindly whatsapp sis 017-9830868 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsihat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihbersih 
Cindella 
ecer Rp. 255.000
isi : 
10 ampul cindella
10 ampul luthion
10 ampul vitamin C

cindella whitening injeksi terbaik dikorea disebut injeksi cindella, injeksi baby face dan terdiri dari bahan utama asam alpha - lipoic, bergerak didalam dan diluar sel untuk memberantas oxygen aktif bantuan antioksi dan kekuatan untuk antioksidan.

meningkatkan aksi antioksi dan vitamin C, Vitamin E, coenzyme Q, glutathion. 400 kali lebih dari anti oksi dan dari vitamin C, E dan menahan oksigen berbahaya.

whitening
- kulit lebih cerah dan pigmentasi
- anti oksidan
- anti pigmentasi / freckles
- anti bintik hitam / umur spot
- menekan pembentukan jerawat / noda / jerawat.
- minimalkan pori2 dan meningkatkan warna kulit

perbaikan sel
- penyembuhan luka dan scar
- merangsang kolagen
- menghilangkan racun dihati

anti aging
- meningkatkan produksi dari darah
- menyembuhkan cedera jaringan dan kerusakan
- garis2 halus dan kerutan halus
- meningkatkan imunitas, stabilitas tidur
- skin lifting & amp; firming
- perbaikan kulit
- firmer dan mengangkat kulit
- meningkatkan kekuatan kulit dan elastisitas

dosis : 
sekali seminggu, 10 x untuk pengobatan. perawatan 1x dalam 2 minggu - 1x sebulan.

#bioraecomplexion10 #pemutih #infuswhitening #injeksiwhitening #catokanmurah #putihcepat #creamhnoriginal #suntikputih #bioraecomplexion8 #bioraecomplexion #cindella1200mg #cindella #glutax #catokanamara
Cindella ecer Rp. 255.000 isi : 10 ampul cindella 10 ampul luthion 10 ampul vitamin C cindella whitening injeksi terbaik dikorea disebut injeksi cindella, injeksi baby face dan terdiri dari bahan utama asam alpha - lipoic, bergerak didalam dan diluar sel untuk memberantas oxygen aktif bantuan antioksi dan kekuatan untuk antioksidan. meningkatkan aksi antioksi dan vitamin C, Vitamin E, coenzyme Q, glutathion. 400 kali lebih dari anti oksi dan dari vitamin C, E dan menahan oksigen berbahaya. whitening - kulit lebih cerah dan pigmentasi - anti oksidan - anti pigmentasi / freckles - anti bintik hitam / umur spot - menekan pembentukan jerawat / noda / jerawat. - minimalkan pori2 dan meningkatkan warna kulit perbaikan sel - penyembuhan luka dan scar - merangsang kolagen - menghilangkan racun dihati anti aging - meningkatkan produksi dari darah - menyembuhkan cedera jaringan dan kerusakan - garis2 halus dan kerutan halus - meningkatkan imunitas, stabilitas tidur - skin lifting & amp; firming - perbaikan kulit - firmer dan mengangkat kulit - meningkatkan kekuatan kulit dan elastisitas dosis : sekali seminggu, 10 x untuk pengobatan. perawatan 1x dalam 2 minggu - 1x sebulan. #bioraecomplexion10  #pemutih  #infuswhitening  #injeksiwhitening  #catokanmurah  #putihcepat  #creamhnoriginal  #suntikputih  #bioraecomplexion8  #bioraecomplexion  #cindella1200mg  #cindella  #glutax  #catokanamara 
Ready tsw dan tat isi 30 130rb isi 60 250rb Fungsi TABLET SUPER WHITENING dalam tubuh: •Membuat kulit anda putih, halus dan merona untuk jangka waktu yg panjang (selamat tinggal kulit gelap dan kusam).
•Menghilang kan bintik hitam bekas jerawat & mencegah nya kembali.
•Bibir dan puting yg hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang.
•Memutihkan ketiak yg hitam , selangkangan , lipetan lain pada tubuh yg hitam.
•Tanda penuaan pada kulit akan memudar (kembali awet muda).
•Menetralisir racun dari asap rokok, polusi, dll.
•Apabila anda mempunyai penyakit DIABETES, maka TSW baik untuk kesehatan anda karena dapat mengontrol kadar gula dalam tubuh anda dan mengurangi kadar gula darah anda.
•Mengatasi keluhan sperma rendah (sangat baik untuk pria).
•Membantu menyuburkan rahim.
•Menyehatkan liver (detoxifikasi liver).
•Mengecilkan pori-pori kulit.
•Memudarkan stretchmark setelah melahirkan.
•Mengurangi dan mencegah rambut rontok ). #pemutih #pemutihwajah #pemutihbadan  #pemutihmuka #pemutihkulit #pemutihketiak #pemutihlipatan #sabunpemutih #sabunspa #pilpemutih #suplemenpemutih #tabletsuperwhitening #pemutihselangkangan #putihcepat #putihpermanent #handbody #hanbodypemutih #hanbodyinstant #creammuka #creamwajah #hbpaltinum #hbplatinummurah #platinum #lotionplatinum #pemutihori #banjarmasinkosmetik #olshopbjm #olshopkalsel #instabanjar #banjarmasinonlineshop
Ready tsw dan tat isi 30 130rb isi 60 250rb Fungsi TABLET SUPER WHITENING dalam tubuh: •Membuat kulit anda putih, halus dan merona untuk jangka waktu yg panjang (selamat tinggal kulit gelap dan kusam). •Menghilang kan bintik hitam bekas jerawat & mencegah nya kembali. •Bibir dan puting yg hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang. •Memutihkan ketiak yg hitam , selangkangan , lipetan lain pada tubuh yg hitam. •Tanda penuaan pada kulit akan memudar (kembali awet muda). •Menetralisir racun dari asap rokok, polusi, dll. •Apabila anda mempunyai penyakit DIABETES, maka TSW baik untuk kesehatan anda karena dapat mengontrol kadar gula dalam tubuh anda dan mengurangi kadar gula darah anda. •Mengatasi keluhan sperma rendah (sangat baik untuk pria). •Membantu menyuburkan rahim. •Menyehatkan liver (detoxifikasi liver). •Mengecilkan pori-pori kulit. •Memudarkan stretchmark setelah melahirkan. •Mengurangi dan mencegah rambut rontok ). #pemutih  #pemutihwajah  #pemutihbadan  #pemutihmuka  #pemutihkulit  #pemutihketiak  #pemutihlipatan  #sabunpemutih  #sabunspa  #pilpemutih  #suplemenpemutih  #tabletsuperwhitening  #pemutihselangkangan  #putihcepat  #putihpermanent  #handbody  #hanbodypemutih  #hanbodyinstant  #creammuka  #creamwajah  #hbpaltinum  #hbplatinummurah  #platinum  #lotionplatinum  #pemutihori  #banjarmasinkosmetik  #olshopbjm  #olshopkalsel  #instabanjar  #banjarmasinonlineshop 
Cindella Rp. 2.450.000
ecer Rp. 255.000
isi : 
10 ampul cindella
10 ampul luthion
10 ampul vitamin C

cindella whitening injeksi terbaik dikorea disebut injeksi cindella, injeksi baby face dan terdiri dari bahan utama asam alpha - lipoic, bergerak didalam dan diluar sel untuk memberantas oxygen aktif bantuan antioksi dan kekuatan untuk antioksidan.

meningkatkan aksi antioksi dan vitamin C, Vitamin E, coenzyme Q, glutathion. 400 kali lebih dari anti oksi dan dari vitamin C, E dan menahan oksigen berbahaya.

whitening
- kulit lebih cerah dan pigmentasi
- anti oksidan
- anti pigmentasi / freckles
- anti bintik hitam / umur spot
- menekan pembentukan jerawat / noda / jerawat.
- minimalkan pori2 dan meningkatkan warna kulit

perbaikan sel
- penyembuhan luka dan scar
- merangsang kolagen
- menghilangkan racun dihati

anti aging
- meningkatkan produksi dari darah
- menyembuhkan cedera jaringan dan kerusakan
- garis2 halus dan kerutan halus
- meningkatkan imunitas, stabilitas tidur
- skin lifting & amp; firming
- perbaikan kulit
- firmer dan mengangkat kulit
- meningkatkan kekuatan kulit dan elastisitas

dosis : 
sekali seminggu, 10 x untuk pengobatan. perawatan 1x dalam 2 minggu - 1x sebulan.

#bioraecomplexion10 #pemutih #infuswhitening #injeksiwhitening #catokanmurah #putihcepat #creamhnoriginal #suntikputih #bioraecomplexion8 #bioraecomplexion #cindella1200mg #cindella #glutax #catokanamara
Cindella Rp. 2.450.000 ecer Rp. 255.000 isi : 10 ampul cindella 10 ampul luthion 10 ampul vitamin C cindella whitening injeksi terbaik dikorea disebut injeksi cindella, injeksi baby face dan terdiri dari bahan utama asam alpha - lipoic, bergerak didalam dan diluar sel untuk memberantas oxygen aktif bantuan antioksi dan kekuatan untuk antioksidan. meningkatkan aksi antioksi dan vitamin C, Vitamin E, coenzyme Q, glutathion. 400 kali lebih dari anti oksi dan dari vitamin C, E dan menahan oksigen berbahaya. whitening - kulit lebih cerah dan pigmentasi - anti oksidan - anti pigmentasi / freckles - anti bintik hitam / umur spot - menekan pembentukan jerawat / noda / jerawat. - minimalkan pori2 dan meningkatkan warna kulit perbaikan sel - penyembuhan luka dan scar - merangsang kolagen - menghilangkan racun dihati anti aging - meningkatkan produksi dari darah - menyembuhkan cedera jaringan dan kerusakan - garis2 halus dan kerutan halus - meningkatkan imunitas, stabilitas tidur - skin lifting & amp; firming - perbaikan kulit - firmer dan mengangkat kulit - meningkatkan kekuatan kulit dan elastisitas dosis : sekali seminggu, 10 x untuk pengobatan. perawatan 1x dalam 2 minggu - 1x sebulan. #bioraecomplexion10  #pemutih  #infuswhitening  #injeksiwhitening  #catokanmurah  #putihcepat  #creamhnoriginal  #suntikputih  #bioraecomplexion8  #bioraecomplexion  #cindella1200mg  #cindella  #glutax  #catokanamara 
🌸 KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 011.2190.4341
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻 .
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
🌸 KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 011.2190.4341 . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Jangan ingat perempuan je boleh pakai sureglowlotion, lelaki pn takde masalah okay.
.
Fungsi Sure Glow Lotion :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
Whatsapp ke 011 4021 5354 utk order .
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni #SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #putih #onlineshop #flawless #cantik #lotionpemutih #lotion #whitening #krimpemutihwajah
Jangan ingat perempuan je boleh pakai sureglowlotion, lelaki pn takde masalah okay. . Fungsi Sure Glow Lotion : . • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . Whatsapp ke 011 4021 5354 utk order . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  #putih  #onlineshop  #flawless  #cantik  #lotionpemutih  #lotion  #whitening  #krimpemutihwajah 
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻
.
Fungsi Sure Glow Lotion :
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
For more details, kindly whatsapp 017-9874971
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni
#nakputih #jomputih #Losyenputihajaib
#Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion  , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻 . Fungsi Sure Glow Lotion : • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . For more details, kindly whatsapp 017-9874971 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #nakputih  #jomputih  #Losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih 
Bahan utama dalam #SureGlowLotion adalah Susu dan Serbuk Mutiara .
.
Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion :
.
* Membersihkan kulit
* Melembutkan kulit
* Mencerahkan kulit
* Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
* Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
For more details, kindly whatsapp #SUREGLOW to 0139068007.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Bahan utama dalam #SureGlowLotion  adalah Susu dan Serbuk Mutiara . . Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion  : . * Membersihkan kulit * Melembutkan kulit * Mencerahkan kulit * Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit * Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus . For more details, kindly whatsapp #SUREGLOW  to 0139068007. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Cust cakap sureglow ni WANGI, CEPAT MERESAP & LEMBUT. Yeay dapat pujian dari cust lagi😍
.
Alhamdulillah,dpt feedback panas-panas lg dari customer sis ni. Bau wangi sangat Dengan hanya sekali sapuan dh bleh putih uolss
.
Tak habis 1botol lg dah jatuh cinta dh dengan #sureglowlotion ni tau. Siap nk repeat order lg nnti. Yang penting harga mampu milik uolsss
.
Belum cuba belum tau kn, dah cuba konfem jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau..hehe
.
Dapatkan #SureGlowLotion dgn HARGA PROMOSI skrg slagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 0177344394 .
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Cust cakap sureglow ni WANGI, CEPAT MERESAP & LEMBUT. Yeay dapat pujian dari cust lagi😍 . Alhamdulillah,dpt feedback panas-panas lg dari customer sis ni. Bau wangi sangat Dengan hanya sekali sapuan dh bleh putih uolss . Tak habis 1botol lg dah jatuh cinta dh dengan #sureglowlotion  ni tau. Siap nk repeat order lg nnti. Yang penting harga mampu milik uolsss . Belum cuba belum tau kn, dah cuba konfem jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau..hehe . Dapatkan #SureGlowLotion  dgn HARGA PROMOSI skrg slagi stok masih ada! . For more details whatsapp 0177344394 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Ni lah akibatnya ikot ckp cik lissa.. Setahun cik lissa guide budak bertuah ni..
.
.
Ni pic dia tahun lepas.. Selepas 5x treatment ngn cik lissa.. Pic terbaru xyah cakap lah dia punye fawless tu..
.
.
Dari kulit dia kusam, gelap, berjerawat.. Pendek kata mmg x santek lah.. Sampai lah cantik gebu gebas.. .
.
Dia ikot segala cik lissa cadangkan.. Daripada wat dripping sampai inject muka.. Terbaru wat eyelashes.. Tiap2 hari sent video mata dia yg menawan tu..
.
.
Bila tgk perubahan dia mendadak .. Emak dia pon join skali.. Dgn mak2 dia cantik meletops2..
.
.
Haaa ini lah akibatnya ikot ckp cik lissa.. Tak pasal2 dah cantik anak beranak.. Ermmmm..
.
.
Meh nak bgtau sikit.. #cantikbolehbuatlah .
.
#jomcantik_owhbeauty_aesthetic 
#whiteningdrip #slimming#putihsebelumraya
#putihsebelumnikah #slimmingdripping #kuruscepat #kurus #kurussebelumraya #whiteningdripping #artis #modeling #model #putihgebu #putihcepat #putihsihat #cantik #fawless #drip #dripputih #vvip #cantik2 #cantik😍#kelantan #tripkelantan#stemcell
Ni lah akibatnya ikot ckp cik lissa.. Setahun cik lissa guide budak bertuah ni.. . . Ni pic dia tahun lepas.. Selepas 5x treatment ngn cik lissa.. Pic terbaru xyah cakap lah dia punye fawless tu.. . . Dari kulit dia kusam, gelap, berjerawat.. Pendek kata mmg x santek lah.. Sampai lah cantik gebu gebas.. . . Dia ikot segala cik lissa cadangkan.. Daripada wat dripping sampai inject muka.. Terbaru wat eyelashes.. Tiap2 hari sent video mata dia yg menawan tu.. . . Bila tgk perubahan dia mendadak .. Emak dia pon join skali.. Dgn mak2 dia cantik meletops2.. . . Haaa ini lah akibatnya ikot ckp cik lissa.. Tak pasal2 dah cantik anak beranak.. Ermmmm.. . . Meh nak bgtau sikit.. #cantikbolehbuatlah  . . #jomcantik_owhbeauty_aesthetic  #whiteningdrip  #slimming #putihsebelumraya  #putihsebelumnikah  #slimmingdripping  #kuruscepat  #kurus  #kurussebelumraya  #whiteningdripping  #artis  #modeling  #model  #putihgebu  #putihcepat  #putihsihat  #cantik  #fawless  #drip  #dripputih  #vvip  #cantik2  #cantik 😍#kelantan  #tripkelantan #stemcell 
Cantik mcm gula2 kan?? Tp ini bukan gula2 .. Ini gambaran stem cells dlm bdn manusia..
.
.
Kat sini cik lissa nk kongsi ilmu sikit ttg stem cells.. Dlm kehidupan seharian kita cell2 bdn bertukar ganti.. .
.
Tak kira lah samaada buah pinggang, jantung,paru2, kulit dan seluruh organ2 bdn.. .
.
Stem cells yg cik lissa cadang kan ini adalah utk kulit.. Cik lissa punyai berpuluh2 customers yg berjaya cik lissa cantik kan kulit dia.. Apa perlu buat??😉
.
.
Ikut saja cadagan cik lissa utk rawatan kulit korang.. Klu cik lissa kata perlu suntik stem cells.. Maka suntik lah.. Klu cik lissa kata perlu drip.. Maka drip lah.. Klu cik lissa kata perlu pakai medic treatment.. Maka pakai lah..😑
.
.
Cik lissa dah lama berkecimpung dlm bidang kekulitan ni.. Amik kau.. Kekulitan 😂😂
.
.
Maka dengarlah nasihat cik lissa.. Klu nak cantik.. Ada customers yg cik lissa guide setahun.. Dari kusam, gelap, jerawat jadi meletops2.. Dari bambam nah kau sekarang jd slim melim.. Dgr2 dah jd model event..😱
.
.
Ok lah sampai sini saja dlu cik lissa membebel.. Nanti cik lissa bebel lg.. Harap sudi mendengar.. 😁
.
.
Meh nak bgtau sikit.. #cantikbolehbuatlah .
.
#jomcantik_owhbeauty_aesthetic 
#whiteningdrip #slimming#putihsebelumraya
#putihsebelumnikah #slimmingdripping #kuruscepat #kurus #kurussebelumraya #whiteningdripping #artis #modeling #model #putihgebu #putihcepat #putihsihat #cantik #fawless #drip #dripputih #vvip #cantik2 #cantik😍#kelantan #tripkelantan#stemcell
Cantik mcm gula2 kan?? Tp ini bukan gula2 .. Ini gambaran stem cells dlm bdn manusia.. . . Kat sini cik lissa nk kongsi ilmu sikit ttg stem cells.. Dlm kehidupan seharian kita cell2 bdn bertukar ganti.. . . Tak kira lah samaada buah pinggang, jantung,paru2, kulit dan seluruh organ2 bdn.. . . Stem cells yg cik lissa cadang kan ini adalah utk kulit.. Cik lissa punyai berpuluh2 customers yg berjaya cik lissa cantik kan kulit dia.. Apa perlu buat??😉 . . Ikut saja cadagan cik lissa utk rawatan kulit korang.. Klu cik lissa kata perlu suntik stem cells.. Maka suntik lah.. Klu cik lissa kata perlu drip.. Maka drip lah.. Klu cik lissa kata perlu pakai medic treatment.. Maka pakai lah..😑 . . Cik lissa dah lama berkecimpung dlm bidang kekulitan ni.. Amik kau.. Kekulitan 😂😂 . . Maka dengarlah nasihat cik lissa.. Klu nak cantik.. Ada customers yg cik lissa guide setahun.. Dari kusam, gelap, jerawat jadi meletops2.. Dari bambam nah kau sekarang jd slim melim.. Dgr2 dah jd model event..😱 . . Ok lah sampai sini saja dlu cik lissa membebel.. Nanti cik lissa bebel lg.. Harap sudi mendengar.. 😁 . . Meh nak bgtau sikit.. #cantikbolehbuatlah  . . #jomcantik_owhbeauty_aesthetic  #whiteningdrip  #slimming #putihsebelumraya  #putihsebelumnikah  #slimmingdripping  #kuruscepat  #kurus  #kurussebelumraya  #whiteningdripping  #artis  #modeling  #model  #putihgebu  #putihcepat  #putihsihat  #cantik  #fawless  #drip  #dripputih  #vvip  #cantik2  #cantik 😍#kelantan  #tripkelantan #stemcell 
Alhamdulillah ramai betul yg buat payment tak henti-henti. Minta maaf kalau staff sis lambat reply sebab tgh sibuk packing barang untuk dipos.
.
Jom whatsapp sis ke 0139068007 utk dapatkan Sure Glow Lotion.
.
Nak join #Dropship??
Whatsapp 0139068007 okay 👌🏻
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Alhamdulillah ramai betul yg buat payment tak henti-henti. Minta maaf kalau staff sis lambat reply sebab tgh sibuk packing barang untuk dipos. . Jom whatsapp sis ke 0139068007 utk dapatkan Sure Glow Lotion. . Nak join #Dropship ?? Whatsapp 0139068007 okay 👌🏻 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Banyak jerawat ya?
Bopeng?
Kulit belang?
kering kulitnya? 
Komedoan? 
atau mata minus? 
Ada FRUTABLEND nih😘 memberi bukti dalam waktu 2 minggu😱 😢Gelisah BB nambah terus,
susah truninnya? 
Ada WMP nih, 
tenang aja gada efek samping, turun 2-4kg/minggu+ngebentuk badan😱 😨Sayang usus?
pengen plak2 usus rontok, 
dan BB jadi trun 0,5-1kg dalam waktu sehari semalam? 
DTOZYM namanyaa😱😘 😀CMP, cocok banget untuk perokok 
karna CMP dapat mendetoks racun dalam tubuh, nurunin Berat badan dan bisa juga buat masker loh😘 😟Bosan sama kulit kusam, atau penuaan dini di kulitmu, tenang ada GLUCELLA yg bikin kulit glowing kenyal, putih permanen seluruh tubuh dan terlihat lebih muda 😘 😧Susah naikin berat badan?
Sering sakit? 
Daya tahan tubuh rendah? 
Minum MR PRO yg bikin badan mu lebih berisi naik 2-3kg seminggu 👍 😬mau Miss v rapet?
Payudara kencang?
Keputihan, Gatal",
Bau di area Miss V hilang? 
Haid gk lancar? 
Haid sakit? 
Hajar tuntas dengan NES V 😀 🏋Selalu dikatain pendek pas lagi jalan sama pacar? 
Minum CALSEBONE dong tinggimu bisa naik 3-7cm loh😱 
Yuk chat buat orderan 💋😘
Inbox
Bbm : D82CEAF0
Line : linda.hwimedan
Ig : hwislimherbal
Wa : 0823 0458 4817
#testi#frutablend #CMP #WMP#DTOZYM #GLUCELLA #3GREEN #MRPRO#3MIRACLE #PHYTOCELLSERUM #PRIMESKIN#LOTION #PRIMESKINLOTION #NESV #GELANG#GPB #MACAUNITED #CHOCONA#hbp#hbw#putih#cerah#mulus#primeskin#lotionpemutih#putihcepat#putihalami#putihcerah#putihbersinar
Banyak jerawat ya? Bopeng? Kulit belang? kering kulitnya? Komedoan? atau mata minus? Ada FRUTABLEND nih😘 memberi bukti dalam waktu 2 minggu😱 😢Gelisah BB nambah terus, susah truninnya? Ada WMP nih, tenang aja gada efek samping, turun 2-4kg/minggu+ngebentuk badan😱 😨Sayang usus? pengen plak2 usus rontok, dan BB jadi trun 0,5-1kg dalam waktu sehari semalam? DTOZYM namanyaa😱😘 😀CMP, cocok banget untuk perokok karna CMP dapat mendetoks racun dalam tubuh, nurunin Berat badan dan bisa juga buat masker loh😘 😟Bosan sama kulit kusam, atau penuaan dini di kulitmu, tenang ada GLUCELLA yg bikin kulit glowing kenyal, putih permanen seluruh tubuh dan terlihat lebih muda 😘 😧Susah naikin berat badan? Sering sakit? Daya tahan tubuh rendah? Minum MR PRO yg bikin badan mu lebih berisi naik 2-3kg seminggu 👍 😬mau Miss v rapet? Payudara kencang? Keputihan, Gatal", Bau di area Miss V hilang? Haid gk lancar? Haid sakit? Hajar tuntas dengan NES V 😀 🏋Selalu dikatain pendek pas lagi jalan sama pacar? Minum CALSEBONE dong tinggimu bisa naik 3-7cm loh😱 Yuk chat buat orderan 💋😘 Inbox Bbm : D82CEAF0 Line : linda.hwimedan Ig : hwislimherbal Wa : 0823 0458 4817 #testi #frutablend  #CMP  #WMP #DTOZYM  #GLUCELLA  #3GREEN  #MRPRO #3MIRACLE  #PHYTOCELLSERUM  #PRIMESKIN #LOTION  #PRIMESKINLOTION  #NESV  #GELANG #GPB  #MACAUNITED  #CHOCONA #hbp #hbw #putih #cerah #mulus #primeskin #lotionpemutih #putihcepat #putihalami #putihcerah #putihbersinar 
Banyak jerawat ya?
Bopeng?
Kulit belang?
kering kulitnya? 
Komedoan? 
atau mata minus? 
Ada FRUTABLEND nih😘 memberi bukti dalam waktu 2 minggu😱 😢Gelisah BB nambah terus,
susah truninnya? 
Ada WMP nih, 
tenang aja gada efek samping, turun 2-4kg/minggu+ngebentuk badan😱 😨Sayang usus?
pengen plak2 usus rontok, 
dan BB jadi trun 0,5-1kg dalam waktu sehari semalam? 
DTOZYM namanyaa😱😘 😀CMP, cocok banget untuk perokok 
karna CMP dapat mendetoks racun dalam tubuh, nurunin Berat badan dan bisa juga buat masker loh😘 😟Bosan sama kulit kusam, atau penuaan dini di kulitmu, tenang ada GLUCELLA yg bikin kulit glowing kenyal, putih permanen seluruh tubuh dan terlihat lebih muda 😘 😧Susah naikin berat badan?
Sering sakit? 
Daya tahan tubuh rendah? 
Minum MR PRO yg bikin badan mu lebih berisi naik 2-3kg seminggu 👍 😬mau Miss v rapet?
Payudara kencang?
Keputihan, Gatal",
Bau di area Miss V hilang? 
Haid gk lancar? 
Haid sakit? 
Hajar tuntas dengan NES V 😀 🏋Selalu dikatain pendek pas lagi jalan sama pacar? 
Minum CALSEBONE dong tinggimu bisa naik 3-7cm loh😱 
Yuk chat buat orderan 💋😘
Inbox
Bbm : D82CEAF0
Line : linda.hwimedan
Ig : hwislimherbal
Wa : 0823 0458 4817
#testi#frutablend #CMP #WMP#DTOZYM #GLUCELLA #3GREEN #MRPRO#3MIRACLE #PHYTOCELLSERUM #PRIMESKIN#LOTION #PRIMESKINLOTION #NESV #GELANG#GPB #MACAUNITED #CHOCONA#hbp#hbw#putih#cerah#mulus#primeskin#lotionpemutih#putihcepat#putihalami#putihcerah#putihbersinar
Banyak jerawat ya? Bopeng? Kulit belang? kering kulitnya? Komedoan? atau mata minus? Ada FRUTABLEND nih😘 memberi bukti dalam waktu 2 minggu😱 😢Gelisah BB nambah terus, susah truninnya? Ada WMP nih, tenang aja gada efek samping, turun 2-4kg/minggu+ngebentuk badan😱 😨Sayang usus? pengen plak2 usus rontok, dan BB jadi trun 0,5-1kg dalam waktu sehari semalam? DTOZYM namanyaa😱😘 😀CMP, cocok banget untuk perokok karna CMP dapat mendetoks racun dalam tubuh, nurunin Berat badan dan bisa juga buat masker loh😘 😟Bosan sama kulit kusam, atau penuaan dini di kulitmu, tenang ada GLUCELLA yg bikin kulit glowing kenyal, putih permanen seluruh tubuh dan terlihat lebih muda 😘 😧Susah naikin berat badan? Sering sakit? Daya tahan tubuh rendah? Minum MR PRO yg bikin badan mu lebih berisi naik 2-3kg seminggu 👍 😬mau Miss v rapet? Payudara kencang? Keputihan, Gatal", Bau di area Miss V hilang? Haid gk lancar? Haid sakit? Hajar tuntas dengan NES V 😀 🏋Selalu dikatain pendek pas lagi jalan sama pacar? Minum CALSEBONE dong tinggimu bisa naik 3-7cm loh😱 Yuk chat buat orderan 💋😘 Inbox Bbm : D82CEAF0 Line : linda.hwimedan Ig : hwislimherbal Wa : 0823 0458 4817 #testi #frutablend  #CMP  #WMP #DTOZYM  #GLUCELLA  #3GREEN  #MRPRO #3MIRACLE  #PHYTOCELLSERUM  #PRIMESKIN #LOTION  #PRIMESKINLOTION  #NESV  #GELANG #GPB  #MACAUNITED  #CHOCONA #hbp #hbw #putih #cerah #mulus #primeskin #lotionpemutih #putihcepat #putihalami #putihcerah #putihbersinar 
Banyak jerawat ya?
Bopeng?
Kulit belang?
kering kulitnya? 
Komedoan? 
atau mata minus? 
Ada FRUTABLEND nih😘 memberi bukti dalam waktu 2 minggu😱 😢Gelisah BB nambah terus,
susah truninnya? 
Ada WMP nih, 
tenang aja gada efek samping, turun 2-4kg/minggu+ngebentuk badan😱 😨Sayang usus?
pengen plak2 usus rontok, 
dan BB jadi trun 0,5-1kg dalam waktu sehari semalam? 
DTOZYM namanyaa😱😘 😀CMP, cocok banget untuk perokok 
karna CMP dapat mendetoks racun dalam tubuh, nurunin Berat badan dan bisa juga buat masker loh😘 😟Bosan sama kulit kusam, atau penuaan dini di kulitmu, tenang ada GLUCELLA yg bikin kulit glowing kenyal, putih permanen seluruh tubuh dan terlihat lebih muda 😘 😧Susah naikin berat badan?
Sering sakit? 
Daya tahan tubuh rendah? 
Minum MR PRO yg bikin badan mu lebih berisi naik 2-3kg seminggu 👍 😬mau Miss v rapet?
Payudara kencang?
Keputihan, Gatal",
Bau di area Miss V hilang? 
Haid gk lancar? 
Haid sakit? 
Hajar tuntas dengan NES V 😀 🏋Selalu dikatain pendek pas lagi jalan sama pacar? 
Minum CALSEBONE dong tinggimu bisa naik 3-7cm loh😱 
Yuk chat buat orderan 💋😘
Inbox
Bbm : D82CEAF0
Line : linda.hwimedan
Ig : hwislimherbal
Wa : 0823 0458 4817
#testi#frutablend #CMP #WMP#DTOZYM #GLUCELLA #3GREEN #MRPRO#3MIRACLE #PHYTOCELLSERUM #PRIMESKIN#LOTION #PRIMESKINLOTION #NESV #GELANG#GPB #MACAUNITED #CHOCONA#hbp#hbw#putih#cerah#mulus#primeskin#lotionpemutih#putihcepat#putihalami#putihcerah#putihbersinar
Banyak jerawat ya? Bopeng? Kulit belang? kering kulitnya? Komedoan? atau mata minus? Ada FRUTABLEND nih😘 memberi bukti dalam waktu 2 minggu😱 😢Gelisah BB nambah terus, susah truninnya? Ada WMP nih, tenang aja gada efek samping, turun 2-4kg/minggu+ngebentuk badan😱 😨Sayang usus? pengen plak2 usus rontok, dan BB jadi trun 0,5-1kg dalam waktu sehari semalam? DTOZYM namanyaa😱😘 😀CMP, cocok banget untuk perokok karna CMP dapat mendetoks racun dalam tubuh, nurunin Berat badan dan bisa juga buat masker loh😘 😟Bosan sama kulit kusam, atau penuaan dini di kulitmu, tenang ada GLUCELLA yg bikin kulit glowing kenyal, putih permanen seluruh tubuh dan terlihat lebih muda 😘 😧Susah naikin berat badan? Sering sakit? Daya tahan tubuh rendah? Minum MR PRO yg bikin badan mu lebih berisi naik 2-3kg seminggu 👍 😬mau Miss v rapet? Payudara kencang? Keputihan, Gatal", Bau di area Miss V hilang? Haid gk lancar? Haid sakit? Hajar tuntas dengan NES V 😀 🏋Selalu dikatain pendek pas lagi jalan sama pacar? Minum CALSEBONE dong tinggimu bisa naik 3-7cm loh😱 Yuk chat buat orderan 💋😘 Inbox Bbm : D82CEAF0 Line : linda.hwimedan Ig : hwislimherbal Wa : 0823 0458 4817 #testi #frutablend  #CMP  #WMP #DTOZYM  #GLUCELLA  #3GREEN  #MRPRO #3MIRACLE  #PHYTOCELLSERUM  #PRIMESKIN #LOTION  #PRIMESKINLOTION  #NESV  #GELANG #GPB  #MACAUNITED  #CHOCONA #hbp #hbw #putih #cerah #mulus #primeskin #lotionpemutih #putihcepat #putihalami #putihcerah #putihbersinar 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻.
.
Kekal putih dengan #Boosterwhitening , sekali consume je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
Dapatkan #Boosterwhitening dgn HARGA PROMOSI skrg slagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 📲 012 4627638
.
#jomputih #sayanakputih
#SayangiKulitAnda #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻. . Kekal putih dengan #Boosterwhitening  , sekali consume je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 . Dapatkan #Boosterwhitening  dgn HARGA PROMOSI skrg slagi stok masih ada! . For more details whatsapp 📲 012 4627638 . #jomputih  #sayanakputih  #SayangiKulitAnda  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻.
.
Kekal putih dengan #Boosterwhitening , sekali consume je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
Dapatkan #Boosterwhitening dgn HARGA PROMOSI skrg slagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 📲 012 4627638
.
#jomputih #sayanakputih
#SayangiKulitAnda #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻. . Kekal putih dengan #Boosterwhitening  , sekali consume je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 . Dapatkan #Boosterwhitening  dgn HARGA PROMOSI skrg slagi stok masih ada! . For more details whatsapp 📲 012 4627638 . #jomputih  #sayanakputih  #SayangiKulitAnda  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻.
.
Kekal putih dengan #Boosterwhitening , sekali consume je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
Dapatkan #Boosterwhitening dgn HARGA PROMOSI skrg slagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 📲 012 4627638
.
#jomputih #sayanakputih
#SayangiKulitAnda #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻. . Kekal putih dengan #Boosterwhitening  , sekali consume je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 . Dapatkan #Boosterwhitening  dgn HARGA PROMOSI skrg slagi stok masih ada! . For more details whatsapp 📲 012 4627638 . #jomputih  #sayanakputih  #SayangiKulitAnda  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #
Alhamdulillah ramai betul yg buat payment tak henti-henti. Minta maaf kalau staff sis lambat reply sebab tgh sibuk packing barang untuk dipos.
.
Jom whatsapp sis ke 0126627417 utk dapatkan Sure Glow Lotion.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Alhamdulillah ramai betul yg buat payment tak henti-henti. Minta maaf kalau staff sis lambat reply sebab tgh sibuk packing barang untuk dipos. . Jom whatsapp sis ke 0126627417 utk dapatkan Sure Glow Lotion. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Macam MAGIC je #Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍
.
Ramai yg tnya " #sureglowlotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? .
.
NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT?
.
Whatsapp 0199711321 👌🏻
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Macam MAGIC je #Sureglowlotion  ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍 . Ramai yg tnya " #sureglowlotion  boleh sapu kt seluruh badan ke?" . Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion  ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion  . . Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? . . NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT? . Whatsapp 0199711321 👌🏻 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Macam MAGIC je #Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍
.
Ramai yg tnya " #sureglowlotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? .
.
NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT?
.
Whatsapp 0199711321 👌🏻
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Macam MAGIC je #Sureglowlotion  ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍 . Ramai yg tnya " #sureglowlotion  boleh sapu kt seluruh badan ke?" . Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion  ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion  . . Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? . . NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT? . Whatsapp 0199711321 👌🏻 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
BODY SCRUB THE TURMERIC
» Mematikan jerawat di muka dan badan
» Menghilangkan kesan parut jerawat
» Menanggalkan minyak berlebihan
» Menyegarkan muka dan badan
» Bau yang wangi dan menenangkan ala spa
»Tahan sehingga 2 bulan bagi penggunaan 3x seminggu

Whatsapp 0109000856 dan dapatkan set anda sekarang ;) #thebeautyhacks #settherice #agentsahtbh #teamatennazlan #TCAA #setputihmulus #setputih #setberas #bahansemulajadi #produkbebaskimia #putihcepat #produkcerah #bodyscrubmurah #hantaranperkahwinan #scrubputih #atennazlan #setturmeric #thecharcoal #ubatjerawat #setcantik #produkbebasmerkuri #bodyscrubwangi #facescrub
BODY SCRUB THE TURMERIC » Mematikan jerawat di muka dan badan » Menghilangkan kesan parut jerawat » Menanggalkan minyak berlebihan » Menyegarkan muka dan badan » Bau yang wangi dan menenangkan ala spa »Tahan sehingga 2 bulan bagi penggunaan 3x seminggu Whatsapp 0109000856 dan dapatkan set anda sekarang ;) #thebeautyhacks  #settherice  #agentsahtbh  #teamatennazlan  #TCAA  #setputihmulus  #setputih  #setberas  #bahansemulajadi  #produkbebaskimia  #putihcepat  #produkcerah  #bodyscrubmurah  #hantaranperkahwinan  #scrubputih  #atennazlan  #setturmeric  #thecharcoal  #ubatjerawat  #setcantik  #produkbebasmerkuri  #bodyscrubwangi  #facescrub 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻.
.
Kekal putih dengan #Boosterwhitening , sekali consume je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
Dapatkan #Boosterwhitening dgn HARGA PROMOSI skrg slagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 01117809309
.
#jomputih #sayanakputih
#SayangiKulitAnda #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻. . Kekal putih dengan #Boosterwhitening  , sekali consume je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 . Dapatkan #Boosterwhitening  dgn HARGA PROMOSI skrg slagi stok masih ada! . For more details whatsapp 01117809309 . #jomputih  #sayanakputih  #SayangiKulitAnda  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Selain customers ditempat sendiri.. Cik lissa jga buat customers pemilik spa2 @ klinik2.. .
.
Ni salah satu rawatan jab stem cell.. .
.
Tak kira peringkat umur.. Semua semangat nk cantik..
.
.
Meh nak bagtau sikit  #cantikbolehbuatlah
.
.

#jomcantik_owhbeauty_aesthetic 
#whiteningdrip #slimming#putihsebelumraya
#putihsebelumnikah #slimmingdripping #kuruscepat #kurus #kurussebelumraya #whiteningdripping #artis #modeling #model #putihgebu #putihcepat #putihsihat #cantik #fawless #drip #dripputih #vvip #cantik2 #cantik😍#kelantan #tripkelantan
Selain customers ditempat sendiri.. Cik lissa jga buat customers pemilik spa2 @ klinik2.. . . Ni salah satu rawatan jab stem cell.. . . Tak kira peringkat umur.. Semua semangat nk cantik.. . . Meh nak bagtau sikit #cantikbolehbuatlah  . . #jomcantik_owhbeauty_aesthetic  #whiteningdrip  #slimming #putihsebelumraya  #putihsebelumnikah  #slimmingdripping  #kuruscepat  #kurus  #kurussebelumraya  #whiteningdripping  #artis  #modeling  #model  #putihgebu  #putihcepat  #putihsihat  #cantik  #fawless  #drip  #dripputih  #vvip  #cantik2  #cantik 😍#kelantan  #tripkelantan 
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻
.
Fungsi Sure Glow Lotion :
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
For more details, kindly whatsapp 0199711321 .
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni
#nakputih #jomputih #Losyenputihajaib
#Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion  , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻 . Fungsi Sure Glow Lotion : • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . For more details, kindly whatsapp 0199711321 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #nakputih  #jomputih  #Losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih 
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻
.
Fungsi Sure Glow Lotion :
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
For more details, kindly whatsapp 0199711321 .
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni
#nakputih #jomputih #Losyenputihajaib
#Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion  , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻 . Fungsi Sure Glow Lotion : • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . For more details, kindly whatsapp 0199711321 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #nakputih  #jomputih  #Losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih