an online Instagram web viewer

#perfumecollection medias

Photos

Assalamualaikum‼️ Awak oooo awak..awak suka tak kalau wangiiiii je sentiasa? Kawan-kawan pon selesa je duduk sebelah awak. Bestkan kalau kita wangi, kawan2 tak lari.

Awak nak tau, Dexandra kan ada bau yang best2 tau..salah satu yang saya paling suka OUR MOMENT BY ONE DIRECTION. Ya Allah, bau dia sedap sangatttt. Lagi2 kalau awak suka bau yg sweet2 macam candy gittew.

DeXandra ni yang bestnya, spray 2-3 kali je dah cukup dah. Confirm bau melekat sampai malam 😄

Saya yakin dan percaya kalau awak pakai bau Our Mement ni, kawan-kawan awak pasti nak duduk dekat2 je dgn awak. Cuba awak bayangkan, semua kawan-kawan memuji2 bau awak yang memang ummpphh..xde lagi bau tak best..syok kan?

So, orderlah sekarang. Stok tak banyak tau 😉
Pm saye sekarang.atau ws no 0179250152
#perfumecollection #perfumemurah #igshopping #dexandraperfume #dexandrawangi
#teamshiwawa
Assalamualaikum‼️ Awak oooo awak..awak suka tak kalau wangiiiii je sentiasa? Kawan-kawan pon selesa je duduk sebelah awak. Bestkan kalau kita wangi, kawan2 tak lari. Awak nak tau, Dexandra kan ada bau yang best2 tau..salah satu yang saya paling suka OUR MOMENT BY ONE DIRECTION. Ya Allah, bau dia sedap sangatttt. Lagi2 kalau awak suka bau yg sweet2 macam candy gittew. DeXandra ni yang bestnya, spray 2-3 kali je dah cukup dah. Confirm bau melekat sampai malam 😄 Saya yakin dan percaya kalau awak pakai bau Our Mement ni, kawan-kawan awak pasti nak duduk dekat2 je dgn awak. Cuba awak bayangkan, semua kawan-kawan memuji2 bau awak yang memang ummpphh..xde lagi bau tak best..syok kan? So, orderlah sekarang. Stok tak banyak tau 😉 Pm saye sekarang.atau ws no 0179250152 #perfumecollection  #perfumemurah  #igshopping  #dexandraperfume  #dexandrawangi  #teamshiwawa 
Assalamualaikum‼️ Awak oooo awak..awak suka tak kalau wangiiiii je sentiasa? Kawan-kawan pon selesa je duduk sebelah awak. Bestkan kalau kita wangi, kawan2 tak lari.

Awak nak tau, Dexandra kan ada bau yang best2 tau..salah satu yang saya paling suka OUR MOMENT BY ONE DIRECTION. Ya Allah, bau dia sedap sangatttt. Lagi2 kalau awak suka bau yg sweet2 macam candy gittew.

DeXandra ni yang bestnya, spray 2-3 kali je dah cukup dah. Confirm bau melekat sampai malam 😄

Saya yakin dan percaya kalau awak pakai bau Our Mement ni, kawan-kawan awak pasti nak duduk dekat2 je dgn awak. Cuba awak bayangkan, semua kawan-kawan memuji2 bau awak yang memang ummpphh..xde lagi bau tak best..syok kan?

So, orderlah sekarang. Stok tak banyak tau 😉
Pm saye sekarang.atau ws no 0179250152
#teamshiwawa#perfumecollection #perfumemurah #igshopping #dexandraperfume #dexandrawangi
Assalamualaikum‼️ Awak oooo awak..awak suka tak kalau wangiiiii je sentiasa? Kawan-kawan pon selesa je duduk sebelah awak. Bestkan kalau kita wangi, kawan2 tak lari. Awak nak tau, Dexandra kan ada bau yang best2 tau..salah satu yang saya paling suka OUR MOMENT BY ONE DIRECTION. Ya Allah, bau dia sedap sangatttt. Lagi2 kalau awak suka bau yg sweet2 macam candy gittew. DeXandra ni yang bestnya, spray 2-3 kali je dah cukup dah. Confirm bau melekat sampai malam 😄 Saya yakin dan percaya kalau awak pakai bau Our Mement ni, kawan-kawan awak pasti nak duduk dekat2 je dgn awak. Cuba awak bayangkan, semua kawan-kawan memuji2 bau awak yang memang ummpphh..xde lagi bau tak best..syok kan? So, orderlah sekarang. Stok tak banyak tau 😉 Pm saye sekarang.atau ws no 0179250152 #teamshiwawa #perfumecollection  #perfumemurah  #igshopping  #dexandraperfume  #dexandrawangi 
Assalamualaikum‼️ Awak oooo awak..awak suka tak kalau wangiiiii je sentiasa? Kawan-kawan pon selesa je duduk sebelah awak. Bestkan kalau kita wangi, kawan2 tak lari.

Awak nak tau, Dexandra kan ada bau yang best2 tau..salah satu yang saya paling suka OUR MOMENT BY ONE DIRECTION. Ya Allah, bau dia sedap sangatttt. Lagi2 kalau awak suka bau yg sweet2 macam candy gittew.

DeXandra ni yang bestnya, spray 2-3 kali je dah cukup dah. Confirm bau melekat sampai malam 😄

Saya yakin dan percaya kalau awak pakai bau Our Mement ni, kawan-kawan awak pasti nak duduk dekat2 je dgn awak. Cuba awak bayangkan, semua kawan-kawan memuji2 bau awak yang memang ummpphh..xde lagi bau tak best..syok kan?

So, orderlah sekarang. Stok tak banyak tau 😉
Pm saye sekarang.atau ws no 0179250152
#teamshiwawa#perfumecollection #perfumemurah #igshopping #dexandraperfume #dexandrawangi
Assalamualaikum‼️ Awak oooo awak..awak suka tak kalau wangiiiii je sentiasa? Kawan-kawan pon selesa je duduk sebelah awak. Bestkan kalau kita wangi, kawan2 tak lari. Awak nak tau, Dexandra kan ada bau yang best2 tau..salah satu yang saya paling suka OUR MOMENT BY ONE DIRECTION. Ya Allah, bau dia sedap sangatttt. Lagi2 kalau awak suka bau yg sweet2 macam candy gittew. DeXandra ni yang bestnya, spray 2-3 kali je dah cukup dah. Confirm bau melekat sampai malam 😄 Saya yakin dan percaya kalau awak pakai bau Our Mement ni, kawan-kawan awak pasti nak duduk dekat2 je dgn awak. Cuba awak bayangkan, semua kawan-kawan memuji2 bau awak yang memang ummpphh..xde lagi bau tak best..syok kan? So, orderlah sekarang. Stok tak banyak tau 😉 Pm saye sekarang.atau ws no 0179250152 #teamshiwawa #perfumecollection  #perfumemurah  #igshopping  #dexandraperfume  #dexandrawangi 
Assalamualaikum ‼️ Awak oooo awak..awak suka tak kalau wangiiiii je sentiasa? Kawan-kawan pon selesa je duduk sebelah awak. Bestkan kalau kita wangi, kawan2 tak lari.

Awak nak tau, Dexandra kan ada bau yang best2 tau..salah satu yang saya paling suka OUR MOMENT BY ONE DIRECTION. Ya Allah, bau dia sedap sangatttt. Lagi2 kalau awak suka bau yg sweet2 macam candy gittew.

DeXandra ni yang bestnya, spray 2-3 kali je dah cukup dah. Confirm bau melekat sampai malam 😄

Saya yakin dan percaya kalau awak pakai bau Our Mement ni, kawan-kawan awak pasti nak duduk dekat2 je dgn awak. Cuba awak bayangkan, semua kawan-kawan memuji2 bau awak yang memang ummpphh..xde lagi bau tak best..syok kan?

So, orderlah sekarang. Stok tak banyak tau 😉
Pm saye sekarang.atau ws no 0179250152
#teamshiwawa#perfumecollection #perfumemurah #igshopping #dexandraperfume #dexandrawangi
Assalamualaikum ‼️ Awak oooo awak..awak suka tak kalau wangiiiii je sentiasa? Kawan-kawan pon selesa je duduk sebelah awak. Bestkan kalau kita wangi, kawan2 tak lari. Awak nak tau, Dexandra kan ada bau yang best2 tau..salah satu yang saya paling suka OUR MOMENT BY ONE DIRECTION. Ya Allah, bau dia sedap sangatttt. Lagi2 kalau awak suka bau yg sweet2 macam candy gittew. DeXandra ni yang bestnya, spray 2-3 kali je dah cukup dah. Confirm bau melekat sampai malam 😄 Saya yakin dan percaya kalau awak pakai bau Our Mement ni, kawan-kawan awak pasti nak duduk dekat2 je dgn awak. Cuba awak bayangkan, semua kawan-kawan memuji2 bau awak yang memang ummpphh..xde lagi bau tak best..syok kan? So, orderlah sekarang. Stok tak banyak tau 😉 Pm saye sekarang.atau ws no 0179250152 #teamshiwawa #perfumecollection  #perfumemurah  #igshopping  #dexandraperfume  #dexandrawangi 
Assalamualaikum‼️ Awak oooo awak..awak suka tak kalau wangiiiii je sentiasa? Kawan-kawan pon selesa je duduk sebelah awak. Bestkan kalau kita wangi, kawan2 tak lari.

Awak nak tau, Dexandra kan ada bau yang best2 tau..salah satu yang saya paling suka OUR MOMENT BY ONE DIRECTION. Ya Allah, bau dia sedap sangatttt. Lagi2 kalau awak suka bau yg sweet2 macam candy gittew.

DeXandra ni yang bestnya, spray 2-3 kali je dah cukup dah. Confirm bau melekat sampai malam 😄

Saya yakin dan percaya kalau awak pakai bau Our Mement ni, kawan-kawan awak pasti nak duduk dekat2 je dgn awak. Cuba awak bayangkan, semua kawan-kawan memuji2 bau awak yang memang ummpphh..xde lagi bau tak best..syok kan?

So, orderlah sekarang. Stok tak banyak tau 😉
Pm saye sekarang.atau ws no 0179250152
#teamshiwawa#perfumecollection #perfumemurah #igshopping #dexandraperfume #dexandrawangi
Assalamualaikum‼️ Awak oooo awak..awak suka tak kalau wangiiiii je sentiasa? Kawan-kawan pon selesa je duduk sebelah awak. Bestkan kalau kita wangi, kawan2 tak lari. Awak nak tau, Dexandra kan ada bau yang best2 tau..salah satu yang saya paling suka OUR MOMENT BY ONE DIRECTION. Ya Allah, bau dia sedap sangatttt. Lagi2 kalau awak suka bau yg sweet2 macam candy gittew. DeXandra ni yang bestnya, spray 2-3 kali je dah cukup dah. Confirm bau melekat sampai malam 😄 Saya yakin dan percaya kalau awak pakai bau Our Mement ni, kawan-kawan awak pasti nak duduk dekat2 je dgn awak. Cuba awak bayangkan, semua kawan-kawan memuji2 bau awak yang memang ummpphh..xde lagi bau tak best..syok kan? So, orderlah sekarang. Stok tak banyak tau 😉 Pm saye sekarang.atau ws no 0179250152 #teamshiwawa #perfumecollection  #perfumemurah  #igshopping  #dexandraperfume  #dexandrawangi 
Assalamualaikum
Morning ‼️ Awak oooo awak..awak suka tak kalau wangiiiii je sentiasa? Kawan-kawan pon selesa je duduk sebelah awak. Bestkan kalau kita wangi, kawan2 tak lari.

Awak nak tau, Dexandra kan ada bau yang best2 tau..salah satu yang saya paling suka OUR MOMENT BY ONE DIRECTION. Ya Allah, bau dia sedap sangatttt. Lagi2 kalau awak suka bau yg sweet2 macam candy gittew.

DeXandra ni yang bestnya, spray 2-3 kali je dah cukup dah. Confirm bau melekat sampai malam 😄

Saya yakin dan percaya kalau awak pakai bau Our Mement ni, kawan-kawan awak pasti nak duduk dekat2 je dgn awak. Cuba awak bayangkan, semua kawan-kawan memuji2 bau awak yang memang ummpphh..xde lagi bau tak best..syok kan?

So, orderlah sekarang. Stok tak banyak tau 😉
Pm saye sekarang.atau ws no 0179250152
#teamshiwawa#perfumecollection #perfumemurah #igshopping #dexandraperfume #dexandrawangi
Assalamualaikum Morning ‼️ Awak oooo awak..awak suka tak kalau wangiiiii je sentiasa? Kawan-kawan pon selesa je duduk sebelah awak. Bestkan kalau kita wangi, kawan2 tak lari. Awak nak tau, Dexandra kan ada bau yang best2 tau..salah satu yang saya paling suka OUR MOMENT BY ONE DIRECTION. Ya Allah, bau dia sedap sangatttt. Lagi2 kalau awak suka bau yg sweet2 macam candy gittew. DeXandra ni yang bestnya, spray 2-3 kali je dah cukup dah. Confirm bau melekat sampai malam 😄 Saya yakin dan percaya kalau awak pakai bau Our Mement ni, kawan-kawan awak pasti nak duduk dekat2 je dgn awak. Cuba awak bayangkan, semua kawan-kawan memuji2 bau awak yang memang ummpphh..xde lagi bau tak best..syok kan? So, orderlah sekarang. Stok tak banyak tau 😉 Pm saye sekarang.atau ws no 0179250152 #teamshiwawa #perfumecollection  #perfumemurah  #igshopping  #dexandraperfume  #dexandrawangi 
Assalamualaikum
Morning ‼️ Awak oooo awak..awak suka tak kalau wangiiiii je sentiasa? Kawan-kawan pon selesa je duduk sebelah awak. Bestkan kalau kita wangi, kawan2 tak lari.

Awak nak tau, Dexandra kan ada bau yang best2 tau..salah satu yang saya paling suka OUR MOMENT BY ONE DIRECTION. Ya Allah, bau dia sedap sangatttt. Lagi2 kalau awak suka bau yg sweet2 macam candy gittew.

DeXandra ni yang bestnya, spray 2-3 kali je dah cukup dah. Confirm bau melekat sampai malam 😄

Saya yakin dan percaya kalau awak pakai bau Our Mement ni, kawan-kawan awak pasti nak duduk dekat2 je dgn awak. Cuba awak bayangkan, semua kawan-kawan memuji2 bau awak yang memang ummpphh..xde lagi bau tak best..syok kan?

So, orderlah sekarang. Stok tak banyak tau 😉

Pm saye sekarang.atau ws no 0179250152
#teamshiwawa#perfumecollection #perfumemurah #igshopping #dexandraperfume #dexandrawangi
Assalamualaikum Morning ‼️ Awak oooo awak..awak suka tak kalau wangiiiii je sentiasa? Kawan-kawan pon selesa je duduk sebelah awak. Bestkan kalau kita wangi, kawan2 tak lari. Awak nak tau, Dexandra kan ada bau yang best2 tau..salah satu yang saya paling suka OUR MOMENT BY ONE DIRECTION. Ya Allah, bau dia sedap sangatttt. Lagi2 kalau awak suka bau yg sweet2 macam candy gittew. DeXandra ni yang bestnya, spray 2-3 kali je dah cukup dah. Confirm bau melekat sampai malam 😄 Saya yakin dan percaya kalau awak pakai bau Our Mement ni, kawan-kawan awak pasti nak duduk dekat2 je dgn awak. Cuba awak bayangkan, semua kawan-kawan memuji2 bau awak yang memang ummpphh..xde lagi bau tak best..syok kan? So, orderlah sekarang. Stok tak banyak tau 😉 Pm saye sekarang.atau ws no 0179250152 #teamshiwawa #perfumecollection  #perfumemurah  #igshopping  #dexandraperfume  #dexandrawangi 
Assalamualaikum
Selamat tengahari‼️ Awak oooo awak..awak suka tak kalau wangiiiii je sentiasa? Kawan-kawan pon selesa je duduk sebelah awak. Bestkan kalau kita wangi, kawan2 tak lari.

Awak nak tau, Dexandra kan ada bau yang best2 tau..salah satu yang saya paling suka OUR MOMENT BY ONE DIRECTION. Ya Allah, bau dia sedap sangatttt. Lagi2 kalau awak suka bau yg sweet2 macam candy gittew.

DeXandra ni yang bestnya, spray 2-3 kali je dah cukup dah. Confirm bau melekat sampai malam 😄

Saya yakin dan percaya kalau awak pakai bau Our Mement ni, kawan-kawan awak pasti nak duduk dekat2 je dgn awak. Cuba awak bayangkan, semua kawan-kawan memuji2 bau awak yang memang ummpphh..xde lagi bau tak best..syok kan?

So, orderlah sekarang. Stok tak banyak tau 😉

Pm saye sekarang.atau ws no 0179250152
#teamshiwawa#perfumecollection #perfumemurah #igshopping #dexandraperfume #dexandrawangi
Assalamualaikum Selamat tengahari‼️ Awak oooo awak..awak suka tak kalau wangiiiii je sentiasa? Kawan-kawan pon selesa je duduk sebelah awak. Bestkan kalau kita wangi, kawan2 tak lari. Awak nak tau, Dexandra kan ada bau yang best2 tau..salah satu yang saya paling suka OUR MOMENT BY ONE DIRECTION. Ya Allah, bau dia sedap sangatttt. Lagi2 kalau awak suka bau yg sweet2 macam candy gittew. DeXandra ni yang bestnya, spray 2-3 kali je dah cukup dah. Confirm bau melekat sampai malam 😄 Saya yakin dan percaya kalau awak pakai bau Our Mement ni, kawan-kawan awak pasti nak duduk dekat2 je dgn awak. Cuba awak bayangkan, semua kawan-kawan memuji2 bau awak yang memang ummpphh..xde lagi bau tak best..syok kan? So, orderlah sekarang. Stok tak banyak tau 😉 Pm saye sekarang.atau ws no 0179250152 #teamshiwawa #perfumecollection  #perfumemurah  #igshopping  #dexandraperfume  #dexandrawangi 
Valentina Myrrh Assoluto, launched  in 2016, is based on principles of luxury, opulence, refinement and elegance. Myrrh Assoluto, an ode to Myrrh, joins Rosa Assoluto and Oud Assoluto in the Valentina Assoluto Collection.

Perfumers Olivier Cresp and Hamid Merati-Kasha developed the composition with Indian jasmine, myrrh, leather vanilla, ylang and musk.

The elliptical bottle wears a couture rose, colored in elegant grey. A golden neck topped by a black pearl stopper suggests the contents are steeped in luxury. This fragrance is available in 80 ml. Valentina Myrrh Assoluto was created by Olivier Cresp and Hamid Merati-Kashani.
#grabnow#bestprice#the_scented_surd#instaperfume#instafragrance#perfumecollection#instaniche#forher#womemperfume#womenstyle#fashion#womenfragrance#valentina#myrrhassoluto#valentinaperfume#valentinoperfume#nichedesigner#💃🏻😍👌🏻😘
Valentina Myrrh Assoluto, launched in 2016, is based on principles of luxury, opulence, refinement and elegance. Myrrh Assoluto, an ode to Myrrh, joins Rosa Assoluto and Oud Assoluto in the Valentina Assoluto Collection. Perfumers Olivier Cresp and Hamid Merati-Kasha developed the composition with Indian jasmine, myrrh, leather vanilla, ylang and musk. The elliptical bottle wears a couture rose, colored in elegant grey. A golden neck topped by a black pearl stopper suggests the contents are steeped in luxury. This fragrance is available in 80 ml. Valentina Myrrh Assoluto was created by Olivier Cresp and Hamid Merati-Kashani. #grabnow #bestprice #the_scented_surd #instaperfume #instafragrance #perfumecollection #instaniche #forher #womemperfume #womenstyle #fashion #womenfragrance #valentina #myrrhassoluto #valentinaperfume #valentinoperfume #nichedesigner #💃🏻😍👌🏻😘
Assalamualaikum. Pertama sekali nk cakap dh jatuh cinta banyak kali dengan wangian dari Arielle perfume ni. Lagi2 sejak keluar miniature 10ml. Senang sgt nk letak dlm handbag. Kecik molek je. 
_

Walaupun cinonet je botol dia, bau Arielle perfume ni makin meresap kat kulit dan badan, makin lama makin serasi, jadi, bau dia akan susah nak hilang. Memang wangilah sepanjang hari. Suka tau~ Ehh. Ade ke orang suka busuk? 😀
_

Isipadu 10ml
Sebotol Rm25
4 botol Rm100 percuma 1 botol
Boleh campur2😍
_
_

To Order:
Whatsapp: +6014-8270554 (Zira)
_

#Arielle #AriellePerfumes #InspiredPerfume#InspiredPerfumes #ASmellToRemember #Perfume#PerfumeCollection #PerfumeMurah#PerfumeMalaysia #PerfumeOri #PerfumeOriginal#PerfumeLover #PerfumeLovers #PerfumeAddict#PerfumeHalal #PerfumeOnline#PerfumeTahanLama
Assalamualaikum. Pertama sekali nk cakap dh jatuh cinta banyak kali dengan wangian dari Arielle perfume ni. Lagi2 sejak keluar miniature 10ml. Senang sgt nk letak dlm handbag. Kecik molek je. _ Walaupun cinonet je botol dia, bau Arielle perfume ni makin meresap kat kulit dan badan, makin lama makin serasi, jadi, bau dia akan susah nak hilang. Memang wangilah sepanjang hari. Suka tau~ Ehh. Ade ke orang suka busuk? 😀 _ Isipadu 10ml Sebotol Rm25 4 botol Rm100 percuma 1 botol Boleh campur2😍 _ _ To Order: Whatsapp: +6014-8270554 (Zira) _ #Arielle  #AriellePerfumes  #InspiredPerfume #InspiredPerfumes  #ASmellToRemember  #Perfume #PerfumeCollection  #PerfumeMurah #PerfumeMalaysia  #PerfumeOri  #PerfumeOriginal #PerfumeLover  #PerfumeLovers  #PerfumeAddict #PerfumeHalal  #PerfumeOnline #PerfumeTahanLama 
Assalamualaikum. Pertama sekali nk cakap dh jatuh cinta banyak kali dengan wangian dari Arielle perfume ni. Lagi2 sejak keluar miniature 10ml. Senang sgt nk letak dlm handbag. Kecik molek je. 
_

Walaupun cinonet je botol dia, bau Arielle perfume ni makin meresap kat kulit dan badan, makin lama makin serasi, jadi, bau dia akan susah nak hilang. Memang wangilah sepanjang hari. Suka tau~ Ehh. Ade ke orang suka busuk? 😀
_

Isipadu 10ml
Sebotol Rm25
4 botol Rm100 percuma 1 botol
Boleh campur2😍
_
_

To Order:
Whatsapp: +6014-8270554 (Zira)
_

#Arielle #AriellePerfumes #InspiredPerfume#InspiredPerfumes #ASmellToRemember #Perfume#PerfumeCollection #PerfumeMurah#PerfumeMalaysia #PerfumeOri #PerfumeOriginal#PerfumeLover #PerfumeLovers #PerfumeAddict#PerfumeHalal #PerfumeOnline#PerfumeTahanLama
Assalamualaikum. Pertama sekali nk cakap dh jatuh cinta banyak kali dengan wangian dari Arielle perfume ni. Lagi2 sejak keluar miniature 10ml. Senang sgt nk letak dlm handbag. Kecik molek je. _ Walaupun cinonet je botol dia, bau Arielle perfume ni makin meresap kat kulit dan badan, makin lama makin serasi, jadi, bau dia akan susah nak hilang. Memang wangilah sepanjang hari. Suka tau~ Ehh. Ade ke orang suka busuk? 😀 _ Isipadu 10ml Sebotol Rm25 4 botol Rm100 percuma 1 botol Boleh campur2😍 _ _ To Order: Whatsapp: +6014-8270554 (Zira) _ #Arielle  #AriellePerfumes  #InspiredPerfume #InspiredPerfumes  #ASmellToRemember  #Perfume #PerfumeCollection  #PerfumeMurah #PerfumeMalaysia  #PerfumeOri  #PerfumeOriginal #PerfumeLover  #PerfumeLovers  #PerfumeAddict #PerfumeHalal  #PerfumeOnline #PerfumeTahanLama 
Assalamualaikum. Pertama sekali nk cakap dh jatuh cinta banyak kali dengan wangian dari Arielle perfume ni. Lagi2 sejak keluar miniature 10ml. Senang sgt nk letak dlm handbag. Kecik molek je. 
_

Walaupun cinonet je botol dia, bau Arielle perfume ni makin meresap kat kulit dan badan, makin lama makin serasi, jadi, bau dia akan susah nak hilang. Memang wangilah sepanjang hari. Suka tau~ Ehh. Ade ke orang suka busuk? 😀
_

Isipadu 10ml
Sebotol Rm25
4 botol Rm100 percuma 1 botol
Boleh campur2😍
_
_

To Order:
Whatsapp: +6014-8270554 (Zira)
_

#Arielle #AriellePerfumes #InspiredPerfume#InspiredPerfumes #ASmellToRemember #Perfume#PerfumeCollection #PerfumeMurah#PerfumeMalaysia #PerfumeOri #PerfumeOriginal#PerfumeLover #PerfumeLovers #PerfumeAddict#PerfumeHalal #PerfumeOnline#PerfumeTahanLama
Assalamualaikum. Pertama sekali nk cakap dh jatuh cinta banyak kali dengan wangian dari Arielle perfume ni. Lagi2 sejak keluar miniature 10ml. Senang sgt nk letak dlm handbag. Kecik molek je. _ Walaupun cinonet je botol dia, bau Arielle perfume ni makin meresap kat kulit dan badan, makin lama makin serasi, jadi, bau dia akan susah nak hilang. Memang wangilah sepanjang hari. Suka tau~ Ehh. Ade ke orang suka busuk? 😀 _ Isipadu 10ml Sebotol Rm25 4 botol Rm100 percuma 1 botol Boleh campur2😍 _ _ To Order: Whatsapp: +6014-8270554 (Zira) _ #Arielle  #AriellePerfumes  #InspiredPerfume #InspiredPerfumes  #ASmellToRemember  #Perfume #PerfumeCollection  #PerfumeMurah #PerfumeMalaysia  #PerfumeOri  #PerfumeOriginal #PerfumeLover  #PerfumeLovers  #PerfumeAddict #PerfumeHalal  #PerfumeOnline #PerfumeTahanLama 
Bulan puasa dah nak dekat....sana sini orang De'Xandra tengah busy nak bukak booth.

Mana taknya...tahun lepas jer boleh dapat RM 30-60 RIBU dalam bulan puasa.

RAYA SAKAN...hoho 🎉🎉 Tapi bestnya bisnes De'Xandra ni....buat secara online jer pun boleh dapat belas-belas ribu tiap-tiap bulan.

Tak caya?

Meh la test jadi dropship dulu....baru tau penangan bisnes De'Xandra ni.

Nanti mesti uollls senyum sorang-sorang....tengah2 bulan...'happy' jer....dah tak semput lgi...huhu 😂

#DropshipDIPERLUKAN
#aurainstabatch10 
#perfume
#dexandraperfume
#dexandra
#igmashup
#igshops 
#iger
#coddexandraperfume
#sayajualperfume
#girls 
#doorgift 
#dropshipwanted
#agendiperlukan
#dexandraborong 
#duitpoket 
#wangiankehidupan 
#perfumecollection 
#internationalperfume 
#inspiredperfume 
#perfumelelaki 
#perfumewanita 
#trending 
#perfumeviral 
#perfumemurah 
#coddexandrasungaibuloh 
#coddexandrakualalumpur
#coddexandraselangor
Bulan puasa dah nak dekat....sana sini orang De'Xandra tengah busy nak bukak booth. Mana taknya...tahun lepas jer boleh dapat RM 30-60 RIBU dalam bulan puasa. RAYA SAKAN...hoho 🎉🎉 Tapi bestnya bisnes De'Xandra ni....buat secara online jer pun boleh dapat belas-belas ribu tiap-tiap bulan. Tak caya? Meh la test jadi dropship dulu....baru tau penangan bisnes De'Xandra ni. Nanti mesti uollls senyum sorang-sorang....tengah2 bulan...'happy' jer....dah tak semput lgi...huhu 😂 #DropshipDIPERLUKAN  #aurainstabatch10  #perfume  #dexandraperfume  #dexandra  #igmashup  #igshops  #iger  #coddexandraperfume  #sayajualperfume  #girls  #doorgift  #dropshipwanted  #agendiperlukan  #dexandraborong  #duitpoket  #wangiankehidupan  #perfumecollection  #internationalperfume  #inspiredperfume  #perfumelelaki  #perfumewanita  #trending  #perfumeviral  #perfumemurah  #coddexandrasungaibuloh  #coddexandrakualalumpur  #coddexandraselangor 
Assalamuallaikum,Selamat pagi... Hye...Nie nak banje sikitlah testimoni..
Jarang abam macho nk share feedback kann... Pada yg ragu2 kehebatan AIGNER BLUE EMOTION...
Nah...rasai betapa bestnye koleksi DEXANDRA nie😘😘😘 📍Boleh bawa solat
📍tahan 8-12jam
📍mudah dibawa
📍35ml wangi setanding original

Jangan malu2 pm/wassap link di bio
.

#aurainstabatch10 
#perfume
#dexandraperfume
#dexandra
#igmashup
#igshops 
#iger
#coddexandraperfume
#sayajualperfume
#girls 
#doorgift 
#dropshipdiperlukan 
#agendiperlukan
#dexandraborong 
#duitpoket 
#wangiankehidupan 
#perfumecollection 
#internationalperfume 
#inspiredperfume 
#perfumelelaki 
#perfumewanita 
#trending 
#perfumeviral 
#perfumemurah 
#coddexandrasungaibuloh 
#coddexandrakualalumpur
#coddexandraselangor
Assalamuallaikum,Selamat pagi... Hye...Nie nak banje sikitlah testimoni.. Jarang abam macho nk share feedback kann... Pada yg ragu2 kehebatan AIGNER BLUE EMOTION... Nah...rasai betapa bestnye koleksi DEXANDRA nie😘😘😘 📍Boleh bawa solat 📍tahan 8-12jam 📍mudah dibawa 📍35ml wangi setanding original Jangan malu2 pm/wassap link di bio . #aurainstabatch10  #perfume  #dexandraperfume  #dexandra  #igmashup  #igshops  #iger  #coddexandraperfume  #sayajualperfume  #girls  #doorgift  #dropshipdiperlukan  #agendiperlukan  #dexandraborong  #duitpoket  #wangiankehidupan  #perfumecollection  #internationalperfume  #inspiredperfume  #perfumelelaki  #perfumewanita  #trending  #perfumeviral  #perfumemurah  #coddexandrasungaibuloh  #coddexandrakualalumpur  #coddexandraselangor 
Akak Dayah ghase macam nak bagi tips untuk uolls senang memilih bau perfume supaya kena dengan tekak la. Supaya pakai tak fenin kepala & nak terbersin jurr 😝 lanje Kak Dayah likes post ni 😘❤️💯💋💪🏻💥 #pocketperfume #pocketperfume20ml #purseperfume #perfume #minyakwangi #minyakwangimurah #perfumemurah #perfumecollection #perfumeoriginal  #perfumewomen #perfumemen #eaudeparfum #eaudetoilette #victoriasecret #victoriasecrets #victoriasecretbodymist #victoriasecrermalaysia #dexandra #dexandrawomen #dexandramen #sayajualmurah #sayajualonline #borong #aafragranceagency #aafafeedback #aafaborong #promo #sayajualperfume
Akak Dayah ghase macam nak bagi tips untuk uolls senang memilih bau perfume supaya kena dengan tekak la. Supaya pakai tak fenin kepala & nak terbersin jurr 😝 lanje Kak Dayah likes post ni 😘❤️💯💋💪🏻💥 #pocketperfume  #pocketperfume20ml  #purseperfume  #perfume  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #perfumemurah  #perfumecollection  #perfumeoriginal   #perfumewomen  #perfumemen  #eaudeparfum  #eaudetoilette  #victoriasecret  #victoriasecrets  #victoriasecretbodymist  #victoriasecrermalaysia  #dexandra  #dexandrawomen  #dexandramen  #sayajualmurah  #sayajualonline  #borong  #aafragranceagency  #aafafeedback  #aafaborong  #promo  #sayajualperfume 
[TIPS JIMAT - SEBOTOL RM410 😱] Dari habis RM410 untuk 1 botol perfume. 
Meh nak bagi tips jimat. Boleh try DeXandra Aigner Blue Emotion.

Sebotol hanya RM65.00

Sekali spray tahan sampai balik rumah 😱

Tak percaya tengok komen 👇🏻 yakin dan percaya korang bukan takat mampu jimat dalam ekonomi sekarang. Korang juga mampu untuk kekal harum sepanjang hari 😍

PM/ Whatsapp 📲link di bio ya

#aurainstabatch10 
#perfume
#dexandraperfume
#dexandra
#igmashup
#igshops 
#iger
#coddexandraperfume
#sayajualperfume
#girls 
#doorgift 
#dropshipdiperlukan 
#agendiperlukan
#dexandraborong 
#duitpoket 
#wangiankehidupan 
#perfumecollection 
#internationalperfume 
#inspiredperfume 
#perfumelelaki 
#perfumewanita 
#trending 
#perfumeviral 
#perfumemurah 
#coddexandrasungaibuloh 
#coddexandrakualalumpur
#coddexandraselangor
[TIPS JIMAT - SEBOTOL RM410 😱] Dari habis RM410 untuk 1 botol perfume. Meh nak bagi tips jimat. Boleh try DeXandra Aigner Blue Emotion. Sebotol hanya RM65.00 Sekali spray tahan sampai balik rumah 😱 Tak percaya tengok komen 👇🏻 yakin dan percaya korang bukan takat mampu jimat dalam ekonomi sekarang. Korang juga mampu untuk kekal harum sepanjang hari 😍 PM/ Whatsapp 📲link di bio ya #aurainstabatch10  #perfume  #dexandraperfume  #dexandra  #igmashup  #igshops  #iger  #coddexandraperfume  #sayajualperfume  #girls  #doorgift  #dropshipdiperlukan  #agendiperlukan  #dexandraborong  #duitpoket  #wangiankehidupan  #perfumecollection  #internationalperfume  #inspiredperfume  #perfumelelaki  #perfumewanita  #trending  #perfumeviral  #perfumemurah  #coddexandrasungaibuloh  #coddexandrakualalumpur  #coddexandraselangor 
Petang semua! Untuk raya ni, akak Dayah nak bagi banyak NEW ARRIVAL item especially item Dexandra. Ada yang BUY 2 FREE 2 gift gitew. Jom jom turn on notifications supaya tak terlepas post Kak Dayah ! 😘😘❤💋💯💕💥 .

#pocketperfume #pocketperfume20ml #purseperfume #perfume #minyakwangi #minyakwangimurah #perfumemurah #perfumecollection #perfumeoriginal  #perfumewomen #perfumemen #eaudeparfum #eaudetoilette #victoriasecret #victoriasecrets #victoriasecretbodymist #victoriasecrermalaysia #dexandra #newarrival #dexandrawomen #dexandramen #sayajualmurah #sayajualonline #borong #aafragranceagency #aafafeedback #aafaborong #promo #sayajualperfume
Petang semua! Untuk raya ni, akak Dayah nak bagi banyak NEW ARRIVAL item especially item Dexandra. Ada yang BUY 2 FREE 2 gift gitew. Jom jom turn on notifications supaya tak terlepas post Kak Dayah ! 😘😘❤💋💯💕💥 . #pocketperfume  #pocketperfume20ml  #purseperfume  #perfume  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #perfumemurah  #perfumecollection  #perfumeoriginal   #perfumewomen  #perfumemen  #eaudeparfum  #eaudetoilette  #victoriasecret  #victoriasecrets  #victoriasecretbodymist  #victoriasecrermalaysia  #dexandra  #newarrival  #dexandrawomen  #dexandramen  #sayajualmurah  #sayajualonline  #borong  #aafragranceagency  #aafafeedback  #aafaborong  #promo  #sayajualperfume 
It's that time of the year! Let's welcome month of Ramadan and discover your favorite Fragrance only from The Body Shop Pluit Village GF! #fragrance #perfume #perfumecollection #pluitvillagemall
Contest SMG PERFUMES dah SELESAI diadakan di INSTAGRAM @fitrikhairulnizam_  Tahniah kepada pemenang😍
.
.
#smgperfumes #shahalam #kualalumpur #kelantan #terengganu #perfumecollection
This one tiny #jasmine bloom smells almost as strong as #opusIX by @amouageofficial I recently added this @cchonguk masterpiece to my #perfumecollection 
#nicheperfume #amouage #camellias #jasmine #perfume
💋VICTORIA'S SECRET💌💋 ⌛250ML➡RM 44
🆚PURE SEDUCTION NIGHT EDITION
🆚LOVE SPELL NIGHT EDITION
🆚ROMANIC NIGHT EDITION
🆚PURE SEDUCTION
🆚LOVE SPELL
🆚MANGO TEMPTATION
🆚VANILLA LACE
🆚AQUA KISS
🆚AMBER ROMANCE
🆚PASSION STRUCK
🆚SHEER LOVE ⌛60ML➡RM25
🆚LOVE SPELL
🆚PURE SEDUCTION
🆚SECRET CHARM
🆚SHEER LOVE
🆚AMBER ROMANCE
🆚PASSION STRUCK ⌛3ML(SAMPLE BOTTLE)➡RM12
🆚All list above⬆(all available)

Whapsapp ke 010-4316961
Whapsapp ke 010-4316961
Whapsapp ke 010-4316961

#pocketperfume #pocketperfume20ml #purseperfume #perfume #minyakwangi #minyakwangimurah #perfumemurah #perfumecollection #perfumeoriginal  #perfumewomen #perfumemen #eaudeparfum #eaudetoilette #victoriasecret #victoriasecrets #victoriasecretbodymist #victoriasecrermalaysia #dexandra #dexandrawomen #dexandramen #sayajualmurah #sayajualonline #borong #aafragranceagency #aafafeedback #aafaborong #promo #sayajualperfume
💋VICTORIA'S SECRET💌💋 ⌛250ML➡RM 44 🆚PURE SEDUCTION NIGHT EDITION 🆚LOVE SPELL NIGHT EDITION 🆚ROMANIC NIGHT EDITION 🆚PURE SEDUCTION 🆚LOVE SPELL 🆚MANGO TEMPTATION 🆚VANILLA LACE 🆚AQUA KISS 🆚AMBER ROMANCE 🆚PASSION STRUCK 🆚SHEER LOVE ⌛60ML➡RM25 🆚LOVE SPELL 🆚PURE SEDUCTION 🆚SECRET CHARM 🆚SHEER LOVE 🆚AMBER ROMANCE 🆚PASSION STRUCK ⌛3ML(SAMPLE BOTTLE)➡RM12 🆚All list above⬆(all available) Whapsapp ke 010-4316961 Whapsapp ke 010-4316961 Whapsapp ke 010-4316961 #pocketperfume  #pocketperfume20ml  #purseperfume  #perfume  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #perfumemurah  #perfumecollection  #perfumeoriginal   #perfumewomen  #perfumemen  #eaudeparfum  #eaudetoilette  #victoriasecret  #victoriasecrets  #victoriasecretbodymist  #victoriasecrermalaysia  #dexandra  #dexandrawomen  #dexandramen  #sayajualmurah  #sayajualonline  #borong  #aafragranceagency  #aafafeedback  #aafaborong  #promo  #sayajualperfume 
✨FRAGRANCE FOR HER✨
-FLORA BY GUCCI-
Grab now!!
.
.
Dapatkan POCKET PERFUME 20ml
.
❌Inspired
❌Gred dubai
✅Ori
✅Murah
✅Ringan
✅Senang bawa travel
✅Bau yg tahan lama
✅Harga mampu milik
✅Spray perfume
.
💰1 bottle = RM17.00
💰2 bottle = RM30.00
💰3 bottle = RM44.00
❗TIDAK TERMASUK POSTAGE❗
.
Semua jenis perfume adalah READY STOCK tau 😍 Jadi apa tunggu lagi, dapatkan sekarang! 🌷
.
📲Whatsapp : 010 5751753
.
.
#minyakwangimurah #perfumewangi #perfumeoriginalmurah #perfumeshop #perfumemurah #perfumecollection #minyakwangi #womensperfume #perfumeperempuan #pocketperfumemurah #pocketperfume #purseperfume #purseperfumemurah #preramadhansale #sprayperfume #openingsale #sale #sayajualmurah #perfumelelaki #menperfume
✨FRAGRANCE FOR HER✨ -FLORA BY GUCCI- Grab now!! . . Dapatkan POCKET PERFUME 20ml . ❌Inspired ❌Gred dubai ✅Ori ✅Murah ✅Ringan ✅Senang bawa travel ✅Bau yg tahan lama ✅Harga mampu milik ✅Spray perfume . 💰1 bottle = RM17.00 💰2 bottle = RM30.00 💰3 bottle = RM44.00 ❗TIDAK TERMASUK POSTAGE❗ . Semua jenis perfume adalah READY STOCK tau 😍 Jadi apa tunggu lagi, dapatkan sekarang! 🌷 . 📲Whatsapp : 010 5751753 . . #minyakwangimurah  #perfumewangi  #perfumeoriginalmurah  #perfumeshop  #perfumemurah  #perfumecollection  #minyakwangi  #womensperfume  #perfumeperempuan  #pocketperfumemurah  #pocketperfume  #purseperfume  #purseperfumemurah  #preramadhansale  #sprayperfume  #openingsale  #sale  #sayajualmurah  #perfumelelaki  #menperfume 
Use your smile to change the world, don't let the world change your smile🙂
.
#perfume 
#avanceparfumfrance 
#perfumecollection
Lancome la vie est belle. Antara perfume kegemaran ramai dikalangan wanita.
.
Brand lancome. Pertama dikeluarkan pada tahun 2012. .
Main accords: sweet. Vanilla. Fruity. Powdery. .
Perfume ini terhasil selepas 5000 jenis formulation...baru finalise dan inilah hasilnya. 😬😬😬 Berminat: 
Whatsapp/pm/msg 0105724024.  #perfume #perfumecollection  #perfumemurah #perfumeshop #perfumeoriginalreject #perfumeoriginal #hadiah #perfumes #perfumesale #perfumelover #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangiori #perfumeori #perfumevials #perfumevial #perfumevialmurah #perfumepurse #purseperfume #purseperfumemurah
Lancome la vie est belle. Antara perfume kegemaran ramai dikalangan wanita. . Brand lancome. Pertama dikeluarkan pada tahun 2012. . Main accords: sweet. Vanilla. Fruity. Powdery. . Perfume ini terhasil selepas 5000 jenis formulation...baru finalise dan inilah hasilnya. 😬😬😬 Berminat: Whatsapp/pm/msg 0105724024. #perfume  #perfumecollection  #perfumemurah  #perfumeshop  #perfumeoriginalreject  #perfumeoriginal  #hadiah  #perfumes  #perfumesale  #perfumelover  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangiori  #perfumeori  #perfumevials  #perfumevial  #perfumevialmurah  #perfumepurse  #purseperfume  #purseperfumemurah 
Pernah dapat free gift perfume mcm ni dulu...
. 
Tapi...tak tahu nak beli kat mana? . .
Dapatkan perfume vial, sementara stok masih ada! 😬
Rm 10/piece
.
Berminat: 
Whatsapp/pm/msg 0105724024
.
#perfume #perfumecollection  #perfumemurah #perfumeshop #perfumeoriginalreject #perfumeoriginal #hadiah #perfumes #perfumesale #perfumelover #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangiori #perfumeori #perfumevials #perfumevial #perfumevialmurah #perfumepurse #purseperfume #purseperfumemurah
Pernah dapat free gift perfume mcm ni dulu... . Tapi...tak tahu nak beli kat mana? . . Dapatkan perfume vial, sementara stok masih ada! 😬 Rm 10/piece . Berminat: Whatsapp/pm/msg 0105724024 . #perfume  #perfumecollection  #perfumemurah  #perfumeshop  #perfumeoriginalreject  #perfumeoriginal  #hadiah  #perfumes  #perfumesale  #perfumelover  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangiori  #perfumeori  #perfumevials  #perfumevial  #perfumevialmurah  #perfumepurse  #purseperfume  #purseperfumemurah 
Pernah dapat free gift perfume mcm ni dulu...
. 
Tapi...tak tahu nak beli kat mana? . .
Dapatkan perfume vial, sementara stok masih ada! 😬
Rm 10/piece
.
Berminat: 
Whatsapp/pm/msg 0105724024
.
#perfume #perfumecollection  #perfumemurah #perfumeshop #perfumeoriginalreject #perfumeoriginal #hadiah #perfumes #perfumesale #perfumelover #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangiori #perfumeori #perfumevials #perfumevial #perfumevialmurah #perfumepurse #purseperfume #purseperfumemurah
Pernah dapat free gift perfume mcm ni dulu... . Tapi...tak tahu nak beli kat mana? . . Dapatkan perfume vial, sementara stok masih ada! 😬 Rm 10/piece . Berminat: Whatsapp/pm/msg 0105724024 . #perfume  #perfumecollection  #perfumemurah  #perfumeshop  #perfumeoriginalreject  #perfumeoriginal  #hadiah  #perfumes  #perfumesale  #perfumelover  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangiori  #perfumeori  #perfumevials  #perfumevial  #perfumevialmurah  #perfumepurse  #purseperfume  #purseperfumemurah 
Pernah dapat free gift perfume mcm ni dulu...
. 
Tapi...tak tahu nak beli kat mana? . .
Dapatkan perfume vial, sementara stok masih ada! 😬
Rm 10/piece
.
Berminat: 
Whatsapp/pm/msg 0105724024
.
#perfume #perfumecollection  #perfumemurah #perfumeshop #perfumeoriginalreject #perfumeoriginal #hadiah #perfumes #perfumesale #perfumelover #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangiori #perfumeori #perfumevials #perfumevial #perfumevialmurah #perfumepurse #purseperfume #purseperfumemurah
Pernah dapat free gift perfume mcm ni dulu... . Tapi...tak tahu nak beli kat mana? . . Dapatkan perfume vial, sementara stok masih ada! 😬 Rm 10/piece . Berminat: Whatsapp/pm/msg 0105724024 . #perfume  #perfumecollection  #perfumemurah  #perfumeshop  #perfumeoriginalreject  #perfumeoriginal  #hadiah  #perfumes  #perfumesale  #perfumelover  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangiori  #perfumeori  #perfumevials  #perfumevial  #perfumevialmurah  #perfumepurse  #purseperfume  #purseperfumemurah 
Tudiaaaaa. Korg boleh usha2 dulu yg mana berkenan. x rugi pn klau korg beli perfume ni sbb tahan lama and wangi. 👍

Kenapa anda perlu memiliki Bscents perfume?😊😊😊
✔wangian tahan lebih 8jam😍
✔1 botol tahan 2-3 bulan😍
✔ mudah dibawa bersama😍
✔ EDP/ 35ml😍
✔boleh dibawa solat😍
✔pelbagai jenis wangian yang berkualiti😍
___________________________

Harga mampu milik yg ditawarkan oleh kami:
✔1 Botol RM55 / 2 Botol  RM100👍
✔free postage sm/ss Rm5📮 ( promo until 26/5)
___________________________

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh ws di: 📲+60172827907
📲+60172827907
📲+60172827907

#bscents #bscentsfeedback #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #perfume #perfumecollection
Tudiaaaaa. Korg boleh usha2 dulu yg mana berkenan. x rugi pn klau korg beli perfume ni sbb tahan lama and wangi. 👍 Kenapa anda perlu memiliki Bscents perfume?😊😊😊 ✔wangian tahan lebih 8jam😍 ✔1 botol tahan 2-3 bulan😍 ✔ mudah dibawa bersama😍 ✔ EDP/ 35ml😍 ✔boleh dibawa solat😍 ✔pelbagai jenis wangian yang berkualiti😍 ___________________________ Harga mampu milik yg ditawarkan oleh kami: ✔1 Botol RM55 / 2 Botol RM100👍 ✔free postage sm/ss Rm5📮 ( promo until 26/5) ___________________________ Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh ws di: 📲+60172827907 📲+60172827907 📲+60172827907 #bscents  #bscentsfeedback  #perfumemurah  #perfumemurahmalaysia  #perfume  #perfumecollection 
Tudiaaaaa. Korg boleh usha2 dulu yg mana berkenan. x rugi pn klau korg beli perfume ni sbb tahan lama and wangi. 👍

Kenapa anda perlu memiliki Bscents perfume?😊😊😊
✔wangian tahan lebih 8jam😍
✔1 botol tahan 2-3 bulan😍
✔ mudah dibawa bersama😍
✔ EDP/ 35ml😍
✔boleh dibawa solat😍
✔pelbagai jenis wangian yang berkualiti😍
___________________________

Harga mampu milik yg ditawarkan oleh kami:
✔1 Botol RM55 / 2 Botol  RM100👍
✔free postage sm/ss Rm5📮 ( promo until 26/5)
___________________________

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh ws di: 📲+60172827907
📲+60172827907
📲+60172827907

#bscents #bscentsfeedback #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #perfume #perfumecollection
Tudiaaaaa. Korg boleh usha2 dulu yg mana berkenan. x rugi pn klau korg beli perfume ni sbb tahan lama and wangi. 👍 Kenapa anda perlu memiliki Bscents perfume?😊😊😊 ✔wangian tahan lebih 8jam😍 ✔1 botol tahan 2-3 bulan😍 ✔ mudah dibawa bersama😍 ✔ EDP/ 35ml😍 ✔boleh dibawa solat😍 ✔pelbagai jenis wangian yang berkualiti😍 ___________________________ Harga mampu milik yg ditawarkan oleh kami: ✔1 Botol RM55 / 2 Botol RM100👍 ✔free postage sm/ss Rm5📮 ( promo until 26/5) ___________________________ Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh ws di: 📲+60172827907 📲+60172827907 📲+60172827907 #bscents  #bscentsfeedback  #perfumemurah  #perfumemurahmalaysia  #perfume  #perfumecollection 
Jom grab cepat bscents perfume ni sbb harini last promosi. 😊
Bscents Inspired Perfume:
For Him😍
👨Dunhill Red
👨Dunhill Blue
👨1 Million Men Paco Rabane
👨212 Sexy Men
👨Acqua Di Gio Giorgio Armani
👨Mont Blanc Starwalker
👨Polo Blue
👨Gucci Guilty Men
👨Hugo Boss (Men)
👨Ck eternityman
👨Gucci guiltyman
👨Mont blanc legend
👨Polo red
👨Polo black
👨Paco rabanne black xs
👨Mont Blanc Emblem
👨Versace pour homme

For Her😍
👩Versace
👩Hugo Boss (W)
👩J'adore
👩La Vie Est Bella
👩Escada
👩Bombshell
👩Incato Shine
👩Miracle
👩Carolina Herrera
👩Midnight Rose
👩Britney Spears
👩Dior Addict
👩Bvlgari
👩Gucci Flora
👩Guess pink
👩One direction
👩Burberry my burberry
👩Dkny blosson
👩Dkny be delicious
👩Gucci guilty woman
👩Paris hilton

Kenapa anda perlu memiliki Bscents perfume?😊😊😊
✔wangian tahan lebih 8jam😍
✔1 botol tahan 2-3 bulan😍
✔ mudah dibawa bersama😍
✔ EDP/ 35ml😍
✔boleh dibawa solat😍
✔pelbagai jenis wangian yang berkualiti😍
___________________________

Harga mampu milik yg ditawarkan oleh kami:
✔1 Botol RM55 / 2 Botol  RM100👍
✔free postage sm/ss Rm5📮 ( promo until 26/5)
___________________________

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh ws di: 📲+60172827907
📲+60172827907
📲+60172827907

#bscents #bscentsfeedback #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #perfume #perfumecollection
Jom grab cepat bscents perfume ni sbb harini last promosi. 😊 Bscents Inspired Perfume: For Him😍 👨Dunhill Red 👨Dunhill Blue 👨1 Million Men Paco Rabane 👨212 Sexy Men 👨Acqua Di Gio Giorgio Armani 👨Mont Blanc Starwalker 👨Polo Blue 👨Gucci Guilty Men 👨Hugo Boss (Men) 👨Ck eternityman 👨Gucci guiltyman 👨Mont blanc legend 👨Polo red 👨Polo black 👨Paco rabanne black xs 👨Mont Blanc Emblem 👨Versace pour homme For Her😍 👩Versace 👩Hugo Boss (W) 👩J'adore 👩La Vie Est Bella 👩Escada 👩Bombshell 👩Incato Shine 👩Miracle 👩Carolina Herrera 👩Midnight Rose 👩Britney Spears 👩Dior Addict 👩Bvlgari 👩Gucci Flora 👩Guess pink 👩One direction 👩Burberry my burberry 👩Dkny blosson 👩Dkny be delicious 👩Gucci guilty woman 👩Paris hilton Kenapa anda perlu memiliki Bscents perfume?😊😊😊 ✔wangian tahan lebih 8jam😍 ✔1 botol tahan 2-3 bulan😍 ✔ mudah dibawa bersama😍 ✔ EDP/ 35ml😍 ✔boleh dibawa solat😍 ✔pelbagai jenis wangian yang berkualiti😍 ___________________________ Harga mampu milik yg ditawarkan oleh kami: ✔1 Botol RM55 / 2 Botol RM100👍 ✔free postage sm/ss Rm5📮 ( promo until 26/5) ___________________________ Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh ws di: 📲+60172827907 📲+60172827907 📲+60172827907 #bscents  #bscentsfeedback  #perfumemurah  #perfumemurahmalaysia  #perfume  #perfumecollection 
ණ-
In that moment, as he saw and smelled how irresistible its effect was and how with lightning speed it spread and made captives of the people all around him—in that moment his whole disgust for humankind rose up again within him and completely soured his triumph, so that he felt not only no joy, but not even the least bit of satisfaction. What he had always longed for—that other people should love him—became at the moment of his achievement unbearable, because he did not love them himself, he hated them. And suddenly he knew that he had never found gratification in love, but always only in hatred—in hating and in being hated.

@fahidkichloo #attar #perfume #perfumecollection #showroom #beauty #accessories #collection #elegant #likeforlikes #likeforlikeback #like4likeback #like4follower #like4followers #likeforme #likefortags #like4tags #like4likeforme #followmenow #followfollowfollow #folljowforlikes #follow4likes #followforfollowback #follow4followback #likebackalways #followfollow #bhathandi #jammu #kashmir #srinagar
ණ- In that moment, as he saw and smelled how irresistible its effect was and how with lightning speed it spread and made captives of the people all around him—in that moment his whole disgust for humankind rose up again within him and completely soured his triumph, so that he felt not only no joy, but not even the least bit of satisfaction. What he had always longed for—that other people should love him—became at the moment of his achievement unbearable, because he did not love them himself, he hated them. And suddenly he knew that he had never found gratification in love, but always only in hatred—in hating and in being hated. @fahidkichloo #attar  #perfume  #perfumecollection  #showroom  #beauty  #accessories  #collection  #elegant  #likeforlikes  #likeforlikeback  #like4likeback  #like4follower  #like4followers  #likeforme  #likefortags  #like4tags  #like4likeforme  #followmenow  #followfollowfollow  #folljowforlikes  #follow4likes  #followforfollowback  #follow4followback  #likebackalways  #followfollow  #bhathandi  #jammu  #kashmir  #srinagar 
Ingat nak hantar hadiah yg betul2 cun hadiahlah set Minyak Wangi ori ni...
.
Brand Mont Blanc Legend Spirit ni sesuai bg laki2 yg suka sgt pakai Minyak Wangi tapi xsuka bau kuat sgt, yg Spirit ni bau buka fresh limau bau akhirnya kayu yg lembut baunya...🍋🍊🍂
.
.
Nak set perfume mini customize dgn budget anda? DM/ WhatsApp 016- 2551751 sekarang!! Sis akan balas secepat mungkin ye🤗.
.
#miniperfumemalaysia #perfumeset #perfumetesteroriginalmalaysia #perfumecollection #giftforhim #menperfume #minyakwangimurah #minyakwangioriginalmurah #minyakwangionline #minyakwangi #hadiahbuatpacar #hadiahunik
Ingat nak hantar hadiah yg betul2 cun hadiahlah set Minyak Wangi ori ni... . Brand Mont Blanc Legend Spirit ni sesuai bg laki2 yg suka sgt pakai Minyak Wangi tapi xsuka bau kuat sgt, yg Spirit ni bau buka fresh limau bau akhirnya kayu yg lembut baunya...🍋🍊🍂 . . Nak set perfume mini customize dgn budget anda? DM/ WhatsApp 016- 2551751 sekarang!! Sis akan balas secepat mungkin ye🤗. . #miniperfumemalaysia  #perfumeset  #perfumetesteroriginalmalaysia  #perfumecollection  #giftforhim  #menperfume  #minyakwangimurah  #minyakwangioriginalmurah  #minyakwangionline  #minyakwangi  #hadiahbuatpacar  #hadiahunik 
Ingat nak hantar hadiah yg betul2 cun hadiahlah set Minyak Wangi ori ni...
.
Brand Burberry BRIT RHYTHM ni sesuai bg laki2 yg selalu pakai suit ataupun kerap jumpa client...👔💼👞
.
.
Nak set perfume mini customize dgn budget anda? DM/ WhatsApp 016- 2551751 sekarang!! Sis akan balas secepat mungkin ye🤗.
.
#miniperfumemalaysia #perfumeset #perfumetesteroriginalmalaysia #perfumecollection #giftforhim #menperfume #minyakwangimurah #minyakwangioriginalmurah #minyakwangionline #minyakwangi #hadiahbuatpacar #hadiahunik
Ingat nak hantar hadiah yg betul2 cun hadiahlah set Minyak Wangi ori ni... . Brand Burberry BRIT RHYTHM ni sesuai bg laki2 yg selalu pakai suit ataupun kerap jumpa client...👔💼👞 . . Nak set perfume mini customize dgn budget anda? DM/ WhatsApp 016- 2551751 sekarang!! Sis akan balas secepat mungkin ye🤗. . #miniperfumemalaysia  #perfumeset  #perfumetesteroriginalmalaysia  #perfumecollection  #giftforhim  #menperfume  #minyakwangimurah  #minyakwangioriginalmurah  #minyakwangionline  #minyakwangi  #hadiahbuatpacar  #hadiahunik 
PASTIKAN RAYA INI SENTIASA WANGI DAPATKAN WANGIAN DIBUTIK #princess Inspired Original
HANYA RM38 💗INSPIRED PERFUME💗
......
✅Eau De Perfume (EDP)
✅Botol cylinder 35ml & 60ml EDP
✅ Pati high kualiti import dari Europe
✅Tahan lama 8-12 jam
✅Boleh dibawa solat
✅ Mudah dibawa travel
✅Bau mirip 90-99% seperti perfume original.
✅Harga mampu milik,murah & berbaloi2
.......
▶35ml
💰 1pcs : RM38

#inspiredperfume #inspiredperfumemurah 
#inspiredperfumes #vemdorkulim #Kulim#perfumemurah #perfumecollection
#perfumeinspiredmurah
#perfume #perfumeinspired
PASTIKAN RAYA INI SENTIASA WANGI DAPATKAN WANGIAN DIBUTIK #princess  Inspired Original HANYA RM38 💗INSPIRED PERFUME💗 ...... ✅Eau De Perfume (EDP) ✅Botol cylinder 35ml & 60ml EDP ✅ Pati high kualiti import dari Europe ✅Tahan lama 8-12 jam ✅Boleh dibawa solat ✅ Mudah dibawa travel ✅Bau mirip 90-99% seperti perfume original. ✅Harga mampu milik,murah & berbaloi2 ....... ▶35ml 💰 1pcs : RM38 #inspiredperfume  #inspiredperfumemurah  #inspiredperfumes  #vemdorkulim  #Kulim #perfumemurah  #perfumecollection  #perfumeinspiredmurah  #perfume  #perfumeinspired 
NEW PROMO🔥🔥🔥
.
VICTORIA SECRET 250ML🌸
1 - RM44
3 - RM110

VICTORIA SECRET 60ML🌻
1 - RM25
3 - RM60
.
Whapsapp ke 010-4316961
Whapsapp ke 010-4316961
Whapsapp ke 010-4316961

#pocketperfume #pocketperfume20ml #purseperfume #perfume #minyakwangi #minyakwangimurah #perfumemurah #perfumecollection #perfumeoriginal  #perfumewomen #perfumemen #eaudeparfum #eaudetoilette #victoriasecret #victoriasecrets #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysia #dexandra #dexandrawomen #dexandramen #sayajualmurah #sayajualonline #borong #aafragranceagency #aafafeedback #aafaborong #promo #sayajualperfume
NEW PROMO🔥🔥🔥 . VICTORIA SECRET 250ML🌸 1 - RM44 3 - RM110 VICTORIA SECRET 60ML🌻 1 - RM25 3 - RM60 . Whapsapp ke 010-4316961 Whapsapp ke 010-4316961 Whapsapp ke 010-4316961 #pocketperfume  #pocketperfume20ml  #purseperfume  #perfume  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #perfumemurah  #perfumecollection  #perfumeoriginal   #perfumewomen  #perfumemen  #eaudeparfum  #eaudetoilette  #victoriasecret  #victoriasecrets  #victoriasecretbodymist  #victoriasecretmalaysia  #dexandra  #dexandrawomen  #dexandramen  #sayajualmurah  #sayajualonline  #borong  #aafragranceagency  #aafafeedback  #aafaborong  #promo  #sayajualperfume 
WHY ✨SugarBomb Perfumes???✨ Semuanya terjawab diatas
Dan yang paling penting HARGA yg sgt BERBALOI 30ml untuk Rm35 Sahaja..!!😉 Jom order & Whatsapp 012-3159411

#sugarbombperfumes #sugarbomb #perfumewangi #perfumemalaysia #perfumecollection #perfumeshop #perfumelover #perfumemini #wangian #wangiantahanlama #wangisepanjanghari #wangiselalu #sayajualperfume
#sayajualperfumemurah #perfumelelaki #perfumelelakimurah #perfumewanita #perfumewanitamurah #perfumeshop #perfumes #wangi
WHY ✨SugarBomb Perfumes???✨ Semuanya terjawab diatas Dan yang paling penting HARGA yg sgt BERBALOI 30ml untuk Rm35 Sahaja..!!😉 Jom order & Whatsapp 012-3159411 #sugarbombperfumes  #sugarbomb  #perfumewangi  #perfumemalaysia  #perfumecollection  #perfumeshop  #perfumelover  #perfumemini  #wangian  #wangiantahanlama  #wangisepanjanghari  #wangiselalu  #sayajualperfume  #sayajualperfumemurah  #perfumelelaki  #perfumelelakimurah  #perfumewanita  #perfumewanitamurah  #perfumeshop  #perfumes  #wangi 
10ml UV STEEL... Botol exclusive.
.
💋 120 jenis wangian sumber inspirasi antarabangsa 💋 wangian  tahan lama (EDP) 💋 mesra solat perfume
💋 mudah di bawa ke mana. .
.
Jom buat income dgn pen perfume. 
Borong dgn harga mampu milik. .

BORONG BANYAK LAGI MURAH. 
PM : 0162530907

#penperfume 
#pembekalpenperfume 
#pemborongpenperfume 
#wangianmurah 
#wangiantahanlama 
#mesrasolat 
#perfumecollection 
#perfumeone 
#dexandra 
#dubaiperfume 
#sabah 
#sarawak 
#singapore 
#brunei 
#murahmurah 
#berkualiti 
#bazar 
#bazarpaknil 
#igshop 
#onlineshopping 
#malaysia 
#perfumemalaysia 
#sayajual 
#trustedseller
10ml UV STEEL... Botol exclusive. . 💋 120 jenis wangian sumber inspirasi antarabangsa 💋 wangian tahan lama (EDP) 💋 mesra solat perfume 💋 mudah di bawa ke mana. . . Jom buat income dgn pen perfume. Borong dgn harga mampu milik. . BORONG BANYAK LAGI MURAH. PM : 0162530907 #penperfume  #pembekalpenperfume  #pemborongpenperfume  #wangianmurah  #wangiantahanlama  #mesrasolat  #perfumecollection  #perfumeone  #dexandra  #dubaiperfume  #sabah  #sarawak  #singapore  #brunei  #murahmurah  #berkualiti  #bazar  #bazarpaknil  #igshop  #onlineshopping  #malaysia  #perfumemalaysia  #sayajual  #trustedseller 
Best tak kalau seharian wangi je? Tentu la PAPA HUG 😍
.
.
Kenapa anda perlu memilih perfume PAPA HUG & MAMA KISS?
.
✔ Wangian TAHAN LAMA sehingga 8-12 JAM
✔ Produk keluaran BUMIPUTERA
✔ 99% sama dengan wangian ORIGINAL!
✔ JIMAT penggunaan sehingga 2 BULAN
✔ Haruman segar dan tidak memeningkan kepala anda
✔ Memberikan anda lebih 500x SEMBURAN
✔ MURAH
✔ MAMPU MILIK
✔ MUDAH dibawa
.
.
Whatsapp SEKARANG 0169601297!!!
.
.
Yang nak cari duit poket lebih tu boleh JOIN KAMI SEKARANG dengan menjadi AGEN kami yang mampu memberikan anda keuntungan yang berlipat ganda!
.
.
#perfumemurah #minyakwangimurah #inspiredby #inspiredperfumes #inspiredperfume #wangianantarabangsa #mamakiss #papahug #byshidiesahaq #fragranceofheart #minyakwangimalaysia #minyakwangi #perfumecollection
Best tak kalau seharian wangi je? Tentu la PAPA HUG 😍 . . Kenapa anda perlu memilih perfume PAPA HUG & MAMA KISS? . ✔ Wangian TAHAN LAMA sehingga 8-12 JAM ✔ Produk keluaran BUMIPUTERA ✔ 99% sama dengan wangian ORIGINAL! ✔ JIMAT penggunaan sehingga 2 BULAN ✔ Haruman segar dan tidak memeningkan kepala anda ✔ Memberikan anda lebih 500x SEMBURAN ✔ MURAH ✔ MAMPU MILIK ✔ MUDAH dibawa . . Whatsapp SEKARANG 0169601297!!! . . Yang nak cari duit poket lebih tu boleh JOIN KAMI SEKARANG dengan menjadi AGEN kami yang mampu memberikan anda keuntungan yang berlipat ganda! . . #perfumemurah  #minyakwangimurah  #inspiredby  #inspiredperfumes  #inspiredperfume  #wangianantarabangsa  #mamakiss  #papahug  #byshidiesahaq  #fragranceofheart  #minyakwangimalaysia  #minyakwangi  #perfumecollection 
Aauuwmmmmmm!!!! Bau memang mengancam.  Sweet and fruityy gittuww!😘😘
.
Sekali spray satu rumah bau, dua kali spray macam mana ye .
Agak2 si abang kasi keluar rumah x??😍😍😍😍
.
MAIMY PERFUME
INSPIRED BY MIDNIGHT FANTASY
30ml
.
Sah dibawa solat
.
Bau dan kualiti memang SUPERB🔥
Whatsapp / pm 0139270487
.
#maimyperfumecontest #tunggucontestseterusnya #perfumemalaysia #perfumecollection #perfumemurah #igshop #like4like #like4follow #perfumeshop #localbrand #maimyperfume #perfumesingapore  #perfumeshop #perfumecollection #perfumebrunei #perfumefashion #perfume #perfumada #bestseller #perfumeone #perfumethailand #perfumedubai #perfumeori #perfumewangi #perfumelelaki #perfumeperempuan #perfumeartis #perfumeforhim #perfumeforher #perfumebranded #perfumegiftset #perfumesale
Aauuwmmmmmm!!!! Bau memang mengancam. Sweet and fruityy gittuww!😘😘 . Sekali spray satu rumah bau, dua kali spray macam mana ye . Agak2 si abang kasi keluar rumah x??😍😍😍😍 . MAIMY PERFUME INSPIRED BY MIDNIGHT FANTASY 30ml . Sah dibawa solat . Bau dan kualiti memang SUPERB🔥 Whatsapp / pm 0139270487 . #maimyperfumecontest  #tunggucontestseterusnya  #perfumemalaysia  #perfumecollection  #perfumemurah  #igshop  #like4like  #like4follow  #perfumeshop  #localbrand  #maimyperfume  #perfumesingapore  #perfumeshop  #perfumecollection  #perfumebrunei  #perfumefashion  #perfume  #perfumada  #bestseller  #perfumeone  #perfumethailand  #perfumedubai  #perfumeori  #perfumewangi  #perfumelelaki  #perfumeperempuan  #perfumeartis  #perfumeforhim  #perfumeforher  #perfumebranded  #perfumegiftset  #perfumesale 
Pendek tetapi.. Do'a ini.. Do'a yang POWER. ‏أَلًْلّٰهُمَّ إِنِّي أَسأَلُكَ أَلًْعَافِيَةً 
Allahumma inni as aluka al-'afiyah.

Al-Abbas (R.A.) bapa saudara kpd Nabi (ﷺ) datang kepada Nabi (ﷺ) dan berkata : "Ya Rasulullah, ajarkanlah aku do'a," katanya.

Nabi (ﷺ) lalu berkata : "Wahai bapa saudara ku, bacalah : ‏أَلًْلّٰهُمَّ إِنِّي أَسأَلُكَ أَلًْعَافِيَة

Allahumma inni as aluka al-'afiyah.
(Ya Allah, aku memohon kepada MU 'afiyah). Sekarang apa yang 'Afiyah..??? 'Afiyah bermaksud :
"Untuk menyelamatkan diri daripada sebarang kesusahan yg menimpa". 👉Untuk menjadi sihat, kita perlu berada di dalam 'afiyah. 👉Untuk mempunyai wang yg cukup, kita haruslah berada di dalam 'afiyah. 👉Untuk terus hidup sejahtera, kita seharusnya berada di dalam 'afiyah. 👉Untuk mahukan anak2 kita di lindungi, kita perlu berada di dalam 'afiyah. 👉Dan jika kita sudah diampuni dan tidak dihukum, kita berada dalam 'afiyah.

Jadi, pada asasnya 'Afiyah itu bermaksud : "Ya Allah, lindungilah aku daripada apa-apa kesakitan, kesusahan dan segala penderitaan".
Ini termasuk utk di dunia dan di akhirat.

Al-Abbas (R.A.) berfikir tentang ini untuk seketika, dan kemudian dia datang kembali kpd Nabi (ﷺ) selepas beberapa hari lalu dia berkata : "Ya Rasulullah, do'a ini seolah-olah sedikit pendek. Saya mahu sesuatu yang lebih besar." Nabi (ﷺ) lalu berkata : "Wahai bapa saudara ku yang dikasihi, mohonlah kepada Allah untuk 'Afiyah, maka anda tidak boleh diberi apa-apa yg lebih baik daripada 'afiyah. Ia adalah satu do'a yang mudah namun terbaik." Yang Benar adalah setiap yg bermakna dari apa yang anda katakan (pohon) ketika berdo'a. "Ya Allah, aku memohon kepada-MU agar aku selamat daripada sebarang kesusahan, kesulitan, kesedihan, bahaya (musibah) dan janganlah ENGKAU menguji aku dan lain-lain yg berat." Semua ini termasuk di dalam "Allahumma inni as aluka al-'afiyah" ~ (Riyadh As Saliheen, Sunan At-Tirmidzi)

Nabi Muhammad (ﷺ) berkata : "Sampaikan lah daripada aku, walaupun ia adalah satu ayat." Semoga bermanfaat.. #SHARE untuk orang lain juga ye...!!! Sebarkan semoga pahala terus mengalir buat bekalan kita kelak. Aamiin.
Pendek tetapi.. Do'a ini.. Do'a yang POWER. ‏أَلًْلّٰهُمَّ إِنِّي أَسأَلُكَ أَلًْعَافِيَةً Allahumma inni as aluka al-'afiyah. Al-Abbas (R.A.) bapa saudara kpd Nabi (ﷺ) datang kepada Nabi (ﷺ) dan berkata : "Ya Rasulullah, ajarkanlah aku do'a," katanya. Nabi (ﷺ) lalu berkata : "Wahai bapa saudara ku, bacalah : ‏أَلًْلّٰهُمَّ إِنِّي أَسأَلُكَ أَلًْعَافِيَة Allahumma inni as aluka al-'afiyah. (Ya Allah, aku memohon kepada MU 'afiyah). Sekarang apa yang 'Afiyah..??? 'Afiyah bermaksud : "Untuk menyelamatkan diri daripada sebarang kesusahan yg menimpa". 👉Untuk menjadi sihat, kita perlu berada di dalam 'afiyah. 👉Untuk mempunyai wang yg cukup, kita haruslah berada di dalam 'afiyah. 👉Untuk terus hidup sejahtera, kita seharusnya berada di dalam 'afiyah. 👉Untuk mahukan anak2 kita di lindungi, kita perlu berada di dalam 'afiyah. 👉Dan jika kita sudah diampuni dan tidak dihukum, kita berada dalam 'afiyah. Jadi, pada asasnya 'Afiyah itu bermaksud : "Ya Allah, lindungilah aku daripada apa-apa kesakitan, kesusahan dan segala penderitaan". Ini termasuk utk di dunia dan di akhirat. Al-Abbas (R.A.) berfikir tentang ini untuk seketika, dan kemudian dia datang kembali kpd Nabi (ﷺ) selepas beberapa hari lalu dia berkata : "Ya Rasulullah, do'a ini seolah-olah sedikit pendek. Saya mahu sesuatu yang lebih besar." Nabi (ﷺ) lalu berkata : "Wahai bapa saudara ku yang dikasihi, mohonlah kepada Allah untuk 'Afiyah, maka anda tidak boleh diberi apa-apa yg lebih baik daripada 'afiyah. Ia adalah satu do'a yang mudah namun terbaik." Yang Benar adalah setiap yg bermakna dari apa yang anda katakan (pohon) ketika berdo'a. "Ya Allah, aku memohon kepada-MU agar aku selamat daripada sebarang kesusahan, kesulitan, kesedihan, bahaya (musibah) dan janganlah ENGKAU menguji aku dan lain-lain yg berat." Semua ini termasuk di dalam "Allahumma inni as aluka al-'afiyah" ~ (Riyadh As Saliheen, Sunan At-Tirmidzi) Nabi Muhammad (ﷺ) berkata : "Sampaikan lah daripada aku, walaupun ia adalah satu ayat." Semoga bermanfaat.. #SHARE  untuk orang lain juga ye...!!! Sebarkan semoga pahala terus mengalir buat bekalan kita kelak. Aamiin.
De'Xandra Pour Homme Sport by YSL
.
⏩Main Accords
Aromatic | Citrus | Woody | Aldehydic | Fresh Spicy
.
.
🔹Top Notes
Bergamot | Aldehydes | verbena
🔹Middle Notes
Woody | Coriander
🔹 Base Notes
Amber | Cedar
.
Price SM: RM65
Price SS : RM70
.
✔Tester Available 
3ml : RM12
.
Apa yang best nye Dexandra Perfume ni ? .
. 🇲🇾Produk Bumiputera .
✅Halal ⏰Tahan Lama Lebih 8 Jam
.
✈Mudah Dibawa untuk TRAVEL .
👛Pati Original .
😇Alcohol First Grade (ekstrak tebu) .
🌐Setanding Jenama Antarabangsa .
👳Mesra Solat .
✅Menepati Citarasa & Permintaan Rakyat Malaysia .
.
Awesome lah.. nak try?
.
Whatsapp 📲 012 3438031
.
.
.
#dexandra #dexandraluckydrawsamsunggalaxys8
#dexandraluckydraw #minyakwangi #minyakwangimurah #sayajualsayapakai #dexandraperfume #perfumecollection #inspiredperfume #perfumemurah #perfumelover #perfumemalaysia #dexandralover #dexandrashahalam #dexandramalaysia #wangiankehidupan
#dexandraclassyandfabulous
De'Xandra Pour Homme Sport by YSL . ⏩Main Accords Aromatic | Citrus | Woody | Aldehydic | Fresh Spicy . . 🔹Top Notes Bergamot | Aldehydes | verbena 🔹Middle Notes Woody | Coriander 🔹 Base Notes Amber | Cedar . Price SM: RM65 Price SS : RM70 . ✔Tester Available 3ml : RM12 . Apa yang best nye Dexandra Perfume ni ? . . 🇲🇾Produk Bumiputera . ✅Halal ⏰Tahan Lama Lebih 8 Jam . ✈Mudah Dibawa untuk TRAVEL . 👛Pati Original . 😇Alcohol First Grade (ekstrak tebu) . 🌐Setanding Jenama Antarabangsa . 👳Mesra Solat . ✅Menepati Citarasa & Permintaan Rakyat Malaysia . . Awesome lah.. nak try? . Whatsapp 📲 012 3438031 . . . #dexandra  #dexandraluckydrawsamsunggalaxys8  #dexandraluckydraw  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #sayajualsayapakai  #dexandraperfume  #perfumecollection  #inspiredperfume  #perfumemurah  #perfumelover  #perfumemalaysia  #dexandralover  #dexandrashahalam  #dexandramalaysia  #wangiankehidupan  #dexandraclassyandfabulous 
Selamat pagi y'all! Jangan lupa dapatkan Perfume Kreiz by Kaka Azraff ya! Murah murahh jerrr 😀 RM 39 beserta penghantaran percuma lagii kayyy! 
#may
#contest
#perfumes 
#perfumeshop 
#perfumemurah 
#perfumesmurah 
#perfumecollection 
#perfumeartisterkini 
#perfumeartistempatan 
#perfumeartismalaysia 
#barangmurah 
#barangpanas 
#kreizbykakaazraff 
#kreiz 
#krayzie
Assalammualaikum wbt and good morning to sister and brother. This is #NEWINSPIREDPERFUME  XX -Pour Men- ( FOR HIM). *PLEASE SLIDE NEXT PICTURE TO REFER NAME OF INSPIRED PERFUME*
.
.
.
-AVAILABLE MORE THEN 5 TYPES OF INSPIRED PERFUME.
-COMES WITH 30ML GLASS BOTTLE AND MINIMALIST DESIGN.
-TRAVEL SIZE AND EASY TO BRING.
-LONG LASTING TILL 12-24HOURS AND ENOUGH FOR ONE MONTH.
.
MYR 50 PER BOTTLE, EXCLUDE POSTAGE.
BUY 3, MYR 45 PER BOTTLE, EXCLUDE POSTAGE.
.
SM 10
SS 12
.
HAPPY SHOPPING WITH US..
FIRST PAY, FIRST SERVE. 
PRICE IS NETT!!
❌NO RESERVATION ❌
#xyxxfragrance #inspiredperfume #dexandraperfume #perfume #NEWINSPIREDPERFUME #perfumemurah #perfumecollection #perfumemalaysia #longlastingperfume #birthdayparty #hadiah #kendurikahwin #travel #travelblogger
Assalammualaikum wbt and good morning to sister and brother. This is #NEWINSPIREDPERFUME  XX -Pour Men- ( FOR HIM). *PLEASE SLIDE NEXT PICTURE TO REFER NAME OF INSPIRED PERFUME* . . . -AVAILABLE MORE THEN 5 TYPES OF INSPIRED PERFUME. -COMES WITH 30ML GLASS BOTTLE AND MINIMALIST DESIGN. -TRAVEL SIZE AND EASY TO BRING. -LONG LASTING TILL 12-24HOURS AND ENOUGH FOR ONE MONTH. . MYR 50 PER BOTTLE, EXCLUDE POSTAGE. BUY 3, MYR 45 PER BOTTLE, EXCLUDE POSTAGE. . SM 10 SS 12 . HAPPY SHOPPING WITH US.. FIRST PAY, FIRST SERVE. PRICE IS NETT!! ❌NO RESERVATION ❌ #xyxxfragrance  #inspiredperfume  #dexandraperfume  #perfume  #NEWINSPIREDPERFUME  #perfumemurah  #perfumecollection  #perfumemalaysia  #longlastingperfume  #birthdayparty  #hadiah  #kendurikahwin  #travel  #travelblogger 
Morning uollsss....💞 Sekalung TAHNIAH buat Aiman Tino.. Semoga lebih success di masa depan.. 😊

@official_aimantino 
#perfumeaimantino #singlebaru #supportaimantino #perfumecollection #perfumepalinglaris #amancentral #alorsetar #kureadibenci #permatacinta #laradalamkerinduan #kuhanyasayangpadamu #ingataimaningatperfume #rememberme
Assalammualaikum wbt and good morning to sister and brother. This is #NEWINSPIREDPERFUME  XY -Chérie- ( FOR HER). *PLEASE SLIDE NEXT PICTURE TO REFER NAME OF INSPIRED PERFUME*
.
.
.
-AVAILABLE MORE THEN 5 TYPES OF INSPIRED PERFUME.
-COMES WITH 30ML GLASS BOTTLE AND MINIMALIST DESIGN.
-TRAVEL SIZE AND EASY TO BRING.
-LONG LASTING TILL 12-24HOURS AND ENOUGH FOR ONE MONTH.
.
MYR 50 PER BOTTLE, EXCLUDE POSTAGE.
BUY 3, MYR 45 PER BOTTLE, EXCLUDE POSTAGE.
.
SM 10
SS 12
.
HAPPY SHOPPING WITH US..
FIRST PAY, FIRST SERVE. 
PRICE IS NETT!!
❌NO RESERVATION ❌
#xyxxfragrance #inspiredperfume #dexandraperfume #perfume #NEWINSPIREDPERFUME #perfumemurah #perfumecollection #perfumemalaysia #longlastingperfume
Assalammualaikum wbt and good morning to sister and brother. This is #NEWINSPIREDPERFUME  XY -Chérie- ( FOR HER). *PLEASE SLIDE NEXT PICTURE TO REFER NAME OF INSPIRED PERFUME* . . . -AVAILABLE MORE THEN 5 TYPES OF INSPIRED PERFUME. -COMES WITH 30ML GLASS BOTTLE AND MINIMALIST DESIGN. -TRAVEL SIZE AND EASY TO BRING. -LONG LASTING TILL 12-24HOURS AND ENOUGH FOR ONE MONTH. . MYR 50 PER BOTTLE, EXCLUDE POSTAGE. BUY 3, MYR 45 PER BOTTLE, EXCLUDE POSTAGE. . SM 10 SS 12 . HAPPY SHOPPING WITH US.. FIRST PAY, FIRST SERVE. PRICE IS NETT!! ❌NO RESERVATION ❌ #xyxxfragrance  #inspiredperfume  #dexandraperfume  #perfume  #NEWINSPIREDPERFUME  #perfumemurah  #perfumecollection  #perfumemalaysia  #longlastingperfume 
Bulan puasa dah nak dekat....sana sini orang De'Xandra tengah busy nak bukak booth.

Mana taknya...tahun lepas jer boleh dapat RM 30-60 RIBU dalam bulan puasa.

RAYA SAKAN...hoho 🎉🎉 Tapi bestnya bisnes De'Xandra ni....buat secara online jer pun boleh dapat belas-belas ribu tiap-tiap bulan.

Tak caya?

Meh la test jadi dropship dulu....baru tau penangan bisnes De'Xandra ni.

Nanti mesti uollls senyum sorang-sorang....tengah2 bulan...'happy' jer....dah tak semput lgi...huhu 😂

#DropshipDIPERLUKAN
#aurainstabatch10 
#perfume
#dexandraperfume
#dexandra
#igmashup
#igshops 
#iger
#coddexandraperfume
#sayajualperfume
#girls 
#doorgift 
#dropshipwanted
#agendiperlukan
#dexandraborong 
#duitpoket 
#wangiankehidupan 
#perfumecollection 
#internationalperfume 
#inspiredperfume 
#perfumelelaki 
#perfumewanita 
#trending 
#perfumeviral 
#perfumemurah 
#coddexandrasungaibuloh 
#coddexandrakualalumpur
#coddexandraselangor
Bulan puasa dah nak dekat....sana sini orang De'Xandra tengah busy nak bukak booth. Mana taknya...tahun lepas jer boleh dapat RM 30-60 RIBU dalam bulan puasa. RAYA SAKAN...hoho 🎉🎉 Tapi bestnya bisnes De'Xandra ni....buat secara online jer pun boleh dapat belas-belas ribu tiap-tiap bulan. Tak caya? Meh la test jadi dropship dulu....baru tau penangan bisnes De'Xandra ni. Nanti mesti uollls senyum sorang-sorang....tengah2 bulan...'happy' jer....dah tak semput lgi...huhu 😂 #DropshipDIPERLUKAN  #aurainstabatch10  #perfume  #dexandraperfume  #dexandra  #igmashup  #igshops  #iger  #coddexandraperfume  #sayajualperfume  #girls  #doorgift  #dropshipwanted  #agendiperlukan  #dexandraborong  #duitpoket  #wangiankehidupan  #perfumecollection  #internationalperfume  #inspiredperfume  #perfumelelaki  #perfumewanita  #trending  #perfumeviral  #perfumemurah  #coddexandrasungaibuloh  #coddexandrakualalumpur  #coddexandraselangor 
Taniah Manchester United kerana berjaya memenangi UEL tadi pgi..menjadikan kelab pertama England yang memenangi semua piala tertinggi di eropah

This is real glory glory man utd
Bukan glory glory chelsea k

#inspiredperfume #perfumecollection #perfumeannafina #perfumemurah #perfumeshop #dropshipwelcome #dropshipwantedmalaysia 
#farawaybyannafina
Offer!! Offer!! Offer!!
2 botol rm100

New for collection victoriasecret , Susah nak jumpa flavour victoria bau tak wangi 😂 Smua wangi wangi sengat tau . night editon tu lagi wangi sbb bau dia more strong . Bau memikat sikit tau😍 . sis jual ori tau

#victoriasecrets #victoriasecretmurah #victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #perfumemurahmalaysia #bazarpaknil #perfumecollection
Menghitung hari... Detik demi detik
Masa ku nanti apakan ada
Kisah cerita jalan yang panjang
Menghitung harii...
.
.
Semoga kita diberikan kesihatan dan dipanjangkan umur menjalani ibadah puasa tahun ini.

#Counting4Ramadhan
#SchanisSwiss 
#inspiredperfume #perfumelovers #perfumecollection #jommewangi #motivasipagi #SchanisSwiss #forhim #forher #travelpack #jomsokongprodukbumiputramuslim #hogohpahanghogoh #temerloh #pahang #tokgajahforever #visitpahang2017 #agendiperlukan #tambahincome #bisnes #bazarpaknil #bazaronline #kedaikome #kedaikome #kedaikome #SchanisSwiss #SchanisSwissRamadhanSyawal #SchanisSwissraya #agentdiperlukan #incomerayaSchanisSwiss
Menghitung hari... Detik demi detik Masa ku nanti apakan ada Kisah cerita jalan yang panjang Menghitung harii... . . Semoga kita diberikan kesihatan dan dipanjangkan umur menjalani ibadah puasa tahun ini. #Counting4Ramadhan  #SchanisSwiss  #inspiredperfume  #perfumelovers  #perfumecollection  #jommewangi  #motivasipagi  #SchanisSwiss  #forhim  #forher  #travelpack  #jomsokongprodukbumiputramuslim  #hogohpahanghogoh  #temerloh  #pahang  #tokgajahforever  #visitpahang2017  #agendiperlukan  #tambahincome  #bisnes  #bazarpaknil  #bazaronline  #kedaikome  #kedaikome  #kedaikome  #SchanisSwiss  #SchanisSwissRamadhanSyawal  #SchanisSwissraya  #agentdiperlukan  #incomerayaSchanisSwiss 
》Wangi memang wangi..
》Harga berbaloi..
》Sesuai utk semua peringkat umur, bangsa dan agama..
》Mudah dibawa..mesra solat..
》Perkhidmatan COD/Selfpickup  disediakan.. Ha kite tunggu awak-awak roger je utk selit order..
Whatsapp boleh, DM/PM pun boleh..
Tp DM ni kite x galakkan sgt..takut terlambat respond..insyaAllah macam mana pun kite tetap reply..dont worry.. Whatsapp : 
017-325 8962 (hakak)
012-325 0350 (habang)

Roger je sape2 yg korg rasa selesa.. #perfumeartis
#perfumes #perfumecollection #mysticalbyfazura #neelofalimitededitionperfume #neelofaroseorchid #neelofavanillaorchid #rumibyremyishak #bunkfacerevolution #bunkfaceforher #dacbyacmizal #derbydatinemyliarosnaida #him&herbyritarudaini #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #fashasandhabydhaja #maroonbyscha #bleubyawal #mataharibysheilarusly #wangi #30ml #35ml #igshopmalaysia #trustedseller #talaksombong
》Wangi memang wangi.. 》Harga berbaloi.. 》Sesuai utk semua peringkat umur, bangsa dan agama.. 》Mudah dibawa..mesra solat.. 》Perkhidmatan COD/Selfpickup disediakan.. Ha kite tunggu awak-awak roger je utk selit order.. Whatsapp boleh, DM/PM pun boleh.. Tp DM ni kite x galakkan sgt..takut terlambat respond..insyaAllah macam mana pun kite tetap reply..dont worry.. Whatsapp : 017-325 8962 (hakak) 012-325 0350 (habang) Roger je sape2 yg korg rasa selesa.. #perfumeartis  #perfumes  #perfumecollection  #mysticalbyfazura  #neelofalimitededitionperfume  #neelofaroseorchid  #neelofavanillaorchid  #rumibyremyishak  #bunkfacerevolution  #bunkfaceforher  #dacbyacmizal  #derbydatinemyliarosnaida  #him &herbyritarudaini #preciousbyrcw  #gorgeousbyrcw  #fashasandhabydhaja  #maroonbyscha  #bleubyawal  #mataharibysheilarusly  #wangi  #30ml  #35ml  #igshopmalaysia  #trustedseller  #talaksombong 
Parfum Luxury Women Collection FM 287 
Capacity: 50ml
Fragrance: 20%
Type: mysterious 
Termasuk dalam kelompok aroma Wood / Kayu yang hangat dan kaya akan aroma cendana, guayacan dan cedar yang dikombinasikan dengan minyak #patchouli dan sedikit aroma minyak nilam terkreasi dalam group aroma halus yang sangat sulit untuk dilupakan.
.
.
Fragrance notes:
➡️ Head notes: kacapiring, green notes ➡️ Heart notes: melati, almond ➡️ Base notes: Chinese lycorice, ambergris, musk, vanila .
.
For more Info and order:
Ary
SMS/ WA: 081938408053
Atau
Line: ary_puspitasari
#fmparfume #fmparfum #parfumorganic #myperfume #myscent #perfumeorieropa #perfumecollection #myfavouriteperfume
Parfum Luxury Women Collection FM 287 Capacity: 50ml Fragrance: 20% Type: mysterious Termasuk dalam kelompok aroma Wood / Kayu yang hangat dan kaya akan aroma cendana, guayacan dan cedar yang dikombinasikan dengan minyak #patchouli  dan sedikit aroma minyak nilam terkreasi dalam group aroma halus yang sangat sulit untuk dilupakan. . . Fragrance notes: ➡️ Head notes: kacapiring, green notes ➡️ Heart notes: melati, almond ➡️ Base notes: Chinese lycorice, ambergris, musk, vanila . . For more Info and order: Ary SMS/ WA: 081938408053 Atau Line: ary_puspitasari #fmparfume  #fmparfum  #parfumorganic  #myperfume  #myscent  #perfumeorieropa  #perfumecollection  #myfavouriteperfume 
Poket Travel Perfumes
.
° Confirm original
° Lebih senang di bawa ke mana2
° Harga lebih MeLetop-Letop
° Pasti murah
° Harga anda tentukan!! *FOR men*

1. DAVIDOFF COOL WATER MEN
2. BVLGARI AQUA POUR HOMME MEN
3. MR BURBERRY
4. RALPH POLO BLACK
5. Paco Rabanne Invictus
6. Paco Rabanne One Million
7. CH 212 VIP MEN
8. MONT BLANC LEGEND *For Women*
1. BURBERRY BODY EDP INTENSE
2. DIOR HYPNOTIC POISON LE SECRET
3. GUCCI FLORA EDP GOLD WOMEN
4. PACO LADY MILLION PRIVE WOMEN
5. LANCOME MIRACLE
6. 212 Vip Women
7. Paco Rabanne Lady Million
8. Paco Rabanne Olympea
9. Britney Spears Midnight Fantasy
10. Versace Bright Crystal
11. SIGNORINA EDP
12. MY BURBERRY EDP
13. GUCCI FLORA GLORIOUS GARDENIA
14. VALENTINA EDP.
.
************************************************
Jom Whatapp 0192815875
Jom Whatapp 0192815875
Jom Whatapp 0192815875.
.
Produk tengah hangat goreng pisang panas!! #perfumemurah #perfumeantarabangsa #perfumeformen #perfumeforwomen #wangisangat #hilangbaubadan #perfumecollection #perfume #conquerperfume #perfumemurahmurah
#perfumeoriginal #perfumeorimurah
Poket Travel Perfumes . ° Confirm original ° Lebih senang di bawa ke mana2 ° Harga lebih MeLetop-Letop ° Pasti murah ° Harga anda tentukan!! *FOR men* 1. DAVIDOFF COOL WATER MEN 2. BVLGARI AQUA POUR HOMME MEN 3. MR BURBERRY 4. RALPH POLO BLACK 5. Paco Rabanne Invictus 6. Paco Rabanne One Million 7. CH 212 VIP MEN 8. MONT BLANC LEGEND *For Women* 1. BURBERRY BODY EDP INTENSE 2. DIOR HYPNOTIC POISON LE SECRET 3. GUCCI FLORA EDP GOLD WOMEN 4. PACO LADY MILLION PRIVE WOMEN 5. LANCOME MIRACLE 6. 212 Vip Women 7. Paco Rabanne Lady Million 8. Paco Rabanne Olympea 9. Britney Spears Midnight Fantasy 10. Versace Bright Crystal 11. SIGNORINA EDP 12. MY BURBERRY EDP 13. GUCCI FLORA GLORIOUS GARDENIA 14. VALENTINA EDP. . ************************************************ Jom Whatapp 0192815875 Jom Whatapp 0192815875 Jom Whatapp 0192815875. . Produk tengah hangat goreng pisang panas!! #perfumemurah  #perfumeantarabangsa  #perfumeformen  #perfumeforwomen  #wangisangat  #hilangbaubadan  #perfumecollection  #perfume  #conquerperfume  #perfumemurahmurah  #perfumeoriginal  #perfumeorimurah 
Poket Travel Perfumes
.
° Confirm original
° Lebih senang di bawa ke mana2
° Harga lebih MeLetop-Letop
° Pasti murah
° Harga anda tentukan!! *FOR men*

1. DAVIDOFF COOL WATER MEN
2. BVLGARI AQUA POUR HOMME MEN
3. MR BURBERRY
4. RALPH POLO BLACK
5. Paco Rabanne Invictus
6. Paco Rabanne One Million
7. CH 212 VIP MEN
8. MONT BLANC LEGEND *For Women*
1. BURBERRY BODY EDP INTENSE
2. DIOR HYPNOTIC POISON LE SECRET
3. GUCCI FLORA EDP GOLD WOMEN
4. PACO LADY MILLION PRIVE WOMEN
5. LANCOME MIRACLE
6. 212 Vip Women
7. Paco Rabanne Lady Million
8. Paco Rabanne Olympea
9. Britney Spears Midnight Fantasy
10. Versace Bright Crystal
11. SIGNORINA EDP
12. MY BURBERRY EDP
13. GUCCI FLORA GLORIOUS GARDENIA
14. VALENTINA EDP.
.
************************************************
Jom Whatapp 0192815875
Jom Whatapp 0192815875
Jom Whatapp 0192815875.
.
Produk tengah hangat goreng pisang panas!! #perfumemurah #perfumeantarabangsa #perfumeformen #perfumeforwomen #wangisangat #hilangbaubadan #perfumecollection #perfume #conquerperfume #perfumemurahmurah
#perfumeoriginal #perfumeorimurah
Poket Travel Perfumes . ° Confirm original ° Lebih senang di bawa ke mana2 ° Harga lebih MeLetop-Letop ° Pasti murah ° Harga anda tentukan!! *FOR men* 1. DAVIDOFF COOL WATER MEN 2. BVLGARI AQUA POUR HOMME MEN 3. MR BURBERRY 4. RALPH POLO BLACK 5. Paco Rabanne Invictus 6. Paco Rabanne One Million 7. CH 212 VIP MEN 8. MONT BLANC LEGEND *For Women* 1. BURBERRY BODY EDP INTENSE 2. DIOR HYPNOTIC POISON LE SECRET 3. GUCCI FLORA EDP GOLD WOMEN 4. PACO LADY MILLION PRIVE WOMEN 5. LANCOME MIRACLE 6. 212 Vip Women 7. Paco Rabanne Lady Million 8. Paco Rabanne Olympea 9. Britney Spears Midnight Fantasy 10. Versace Bright Crystal 11. SIGNORINA EDP 12. MY BURBERRY EDP 13. GUCCI FLORA GLORIOUS GARDENIA 14. VALENTINA EDP. . ************************************************ Jom Whatapp 0192815875 Jom Whatapp 0192815875 Jom Whatapp 0192815875. . Produk tengah hangat goreng pisang panas!! #perfumemurah  #perfumeantarabangsa  #perfumeformen  #perfumeforwomen  #wangisangat  #hilangbaubadan  #perfumecollection  #perfume  #conquerperfume  #perfumemurahmurah  #perfumeoriginal  #perfumeorimurah 
Poket Travel Perfumes
.
° Confirm original
° Lebih senang di bawa ke mana2
° Harga lebih MeLetop-Letop
° Pasti murah
° Harga anda tentukan!! *FOR men*

1. DAVIDOFF COOL WATER MEN
2. BVLGARI AQUA POUR HOMME MEN
3. MR BURBERRY
4. RALPH POLO BLACK
5. Paco Rabanne Invictus
6. Paco Rabanne One Million
7. CH 212 VIP MEN
8. MONT BLANC LEGEND *For Women*
1. BURBERRY BODY EDP INTENSE
2. DIOR HYPNOTIC POISON LE SECRET
3. GUCCI FLORA EDP GOLD WOMEN
4. PACO LADY MILLION PRIVE WOMEN
5. LANCOME MIRACLE
6. 212 Vip Women
7. Paco Rabanne Lady Million
8. Paco Rabanne Olympea
9. Britney Spears Midnight Fantasy
10. Versace Bright Crystal
11. SIGNORINA EDP
12. MY BURBERRY EDP
13. GUCCI FLORA GLORIOUS GARDENIA
14. VALENTINA EDP.
.
************************************************
Jom Whatapp 0192815875
Jom Whatapp 0192815875
Jom Whatapp 0192815875.
.
Produk tengah hangat goreng pisang panas!! #perfumemurah #perfumeantarabangsa #perfumeformen #perfumeforwomen #wangisangat #hilangbaubadan #perfumecollection #perfume #conquerperfume #perfumemurahmurah
#perfumeoriginal #perfumeorimurah
Poket Travel Perfumes . ° Confirm original ° Lebih senang di bawa ke mana2 ° Harga lebih MeLetop-Letop ° Pasti murah ° Harga anda tentukan!! *FOR men* 1. DAVIDOFF COOL WATER MEN 2. BVLGARI AQUA POUR HOMME MEN 3. MR BURBERRY 4. RALPH POLO BLACK 5. Paco Rabanne Invictus 6. Paco Rabanne One Million 7. CH 212 VIP MEN 8. MONT BLANC LEGEND *For Women* 1. BURBERRY BODY EDP INTENSE 2. DIOR HYPNOTIC POISON LE SECRET 3. GUCCI FLORA EDP GOLD WOMEN 4. PACO LADY MILLION PRIVE WOMEN 5. LANCOME MIRACLE 6. 212 Vip Women 7. Paco Rabanne Lady Million 8. Paco Rabanne Olympea 9. Britney Spears Midnight Fantasy 10. Versace Bright Crystal 11. SIGNORINA EDP 12. MY BURBERRY EDP 13. GUCCI FLORA GLORIOUS GARDENIA 14. VALENTINA EDP. . ************************************************ Jom Whatapp 0192815875 Jom Whatapp 0192815875 Jom Whatapp 0192815875. . Produk tengah hangat goreng pisang panas!! #perfumemurah  #perfumeantarabangsa  #perfumeformen  #perfumeforwomen  #wangisangat  #hilangbaubadan  #perfumecollection  #perfume  #conquerperfume  #perfumemurahmurah  #perfumeoriginal  #perfumeorimurah 
Poket Travel Perfumes
.
° Confirm original
° Lebih senang di bawa ke mana2
° Harga lebih MeLetop-Letop
° Pasti murah
° Harga anda tentukan!! *FOR men*

1. DAVIDOFF COOL WATER MEN
2. BVLGARI AQUA POUR HOMME MEN
3. MR BURBERRY
4. RALPH POLO BLACK
5. Paco Rabanne Invictus
6. Paco Rabanne One Million
7. CH 212 VIP MEN
8. MONT BLANC LEGEND *For Women*
1. BURBERRY BODY EDP INTENSE
2. DIOR HYPNOTIC POISON LE SECRET
3. GUCCI FLORA EDP GOLD WOMEN
4. PACO LADY MILLION PRIVE WOMEN
5. LANCOME MIRACLE
6. 212 Vip Women
7. Paco Rabanne Lady Million
8. Paco Rabanne Olympea
9. Britney Spears Midnight Fantasy
10. Versace Bright Crystal
11. SIGNORINA EDP
12. MY BURBERRY EDP
13. GUCCI FLORA GLORIOUS GARDENIA
14. VALENTINA EDP.
.
************************************************
Jom Whatapp 0192815875
Jom Whatapp 0192815875
Jom Whatapp 0192815875.
.
Produk tengah hangat goreng pisang panas!! #perfumemurah #perfumeantarabangsa #perfumeformen #perfumeforwomen #wangisangat #hilangbaubadan #perfumecollection #perfume #conquerperfume #perfumemurahmurah
#perfumeoriginal #perfumeorimurah
Poket Travel Perfumes . ° Confirm original ° Lebih senang di bawa ke mana2 ° Harga lebih MeLetop-Letop ° Pasti murah ° Harga anda tentukan!! *FOR men* 1. DAVIDOFF COOL WATER MEN 2. BVLGARI AQUA POUR HOMME MEN 3. MR BURBERRY 4. RALPH POLO BLACK 5. Paco Rabanne Invictus 6. Paco Rabanne One Million 7. CH 212 VIP MEN 8. MONT BLANC LEGEND *For Women* 1. BURBERRY BODY EDP INTENSE 2. DIOR HYPNOTIC POISON LE SECRET 3. GUCCI FLORA EDP GOLD WOMEN 4. PACO LADY MILLION PRIVE WOMEN 5. LANCOME MIRACLE 6. 212 Vip Women 7. Paco Rabanne Lady Million 8. Paco Rabanne Olympea 9. Britney Spears Midnight Fantasy 10. Versace Bright Crystal 11. SIGNORINA EDP 12. MY BURBERRY EDP 13. GUCCI FLORA GLORIOUS GARDENIA 14. VALENTINA EDP. . ************************************************ Jom Whatapp 0192815875 Jom Whatapp 0192815875 Jom Whatapp 0192815875. . Produk tengah hangat goreng pisang panas!! #perfumemurah  #perfumeantarabangsa  #perfumeformen  #perfumeforwomen  #wangisangat  #hilangbaubadan  #perfumecollection  #perfume  #conquerperfume  #perfumemurahmurah  #perfumeoriginal  #perfumeorimurah 
Poket Travel Perfumes
.
° Confirm original
° Lebih senang di bawa ke mana2
° Harga lebih MeLetop-Letop
° Pasti murah
° Harga anda tentukan!! *FOR men*

1. DAVIDOFF COOL WATER MEN
2. BVLGARI AQUA POUR HOMME MEN
3. MR BURBERRY
4. RALPH POLO BLACK
5. Paco Rabanne Invictus
6. Paco Rabanne One Million
7. CH 212 VIP MEN
8. MONT BLANC LEGEND *For Women*
1. BURBERRY BODY EDP INTENSE
2. DIOR HYPNOTIC POISON LE SECRET
3. GUCCI FLORA EDP GOLD WOMEN
4. PACO LADY MILLION PRIVE WOMEN
5. LANCOME MIRACLE
6. 212 Vip Women
7. Paco Rabanne Lady Million
8. Paco Rabanne Olympea
9. Britney Spears Midnight Fantasy
10. Versace Bright Crystal
11. SIGNORINA EDP
12. MY BURBERRY EDP
13. GUCCI FLORA GLORIOUS GARDENIA
14. VALENTINA EDP.
.
************************************************
Jom Whatapp 0192815875
Jom Whatapp 0192815875
Jom Whatapp 0192815875.
.
Produk tengah hangat goreng pisang panas!! #perfumemurah #perfumeantarabangsa #perfumeformen #perfumeforwomen #wangisangat #hilangbaubadan #perfumecollection #perfume #conquerperfume #perfumemurahmurah
#perfumeoriginal #perfumeorimurah
Poket Travel Perfumes . ° Confirm original ° Lebih senang di bawa ke mana2 ° Harga lebih MeLetop-Letop ° Pasti murah ° Harga anda tentukan!! *FOR men* 1. DAVIDOFF COOL WATER MEN 2. BVLGARI AQUA POUR HOMME MEN 3. MR BURBERRY 4. RALPH POLO BLACK 5. Paco Rabanne Invictus 6. Paco Rabanne One Million 7. CH 212 VIP MEN 8. MONT BLANC LEGEND *For Women* 1. BURBERRY BODY EDP INTENSE 2. DIOR HYPNOTIC POISON LE SECRET 3. GUCCI FLORA EDP GOLD WOMEN 4. PACO LADY MILLION PRIVE WOMEN 5. LANCOME MIRACLE 6. 212 Vip Women 7. Paco Rabanne Lady Million 8. Paco Rabanne Olympea 9. Britney Spears Midnight Fantasy 10. Versace Bright Crystal 11. SIGNORINA EDP 12. MY BURBERRY EDP 13. GUCCI FLORA GLORIOUS GARDENIA 14. VALENTINA EDP. . ************************************************ Jom Whatapp 0192815875 Jom Whatapp 0192815875 Jom Whatapp 0192815875. . Produk tengah hangat goreng pisang panas!! #perfumemurah  #perfumeantarabangsa  #perfumeformen  #perfumeforwomen  #wangisangat  #hilangbaubadan  #perfumecollection  #perfume  #conquerperfume  #perfumemurahmurah  #perfumeoriginal  #perfumeorimurah