an online Instagram web viewer

#outfits medias

Photos

My outfit for Jason Andean They Don't Know tour #fashionset #fashion #stylish #style #dressforless #outfits #polyvorestyle #fashionset #styling #jasonaldean #jasonaldeanconcert @jasonaldean
🌸MUKENA AMENA🌸
.
Ramadhan 2017 ini EMMAQUEEN  menghadirkan salah satu koleksi mukena premium yang super cantikkk..bahannya high quality, empuuk, handfeel nya nice bangeet pokonya..coba deh elus elus..hehe..
Oia hiasan renda yang cantiknya juga bener bener bikin jatuh cinta 😍
.
.
Eitttss...FREE BOX EXCLUSIVE  lho...cocok banget buat seserahan & gift spesial buat mama / sodara yang spesial jg disayang kamu 😍
Pilihan warna :
❄️pure white
❄️broken white
❄️gold
❄️lavender
❄️dusty pink
❄️mocca

Mukena : 458k
Sajadah : 189k
Mukena +sajadah : 625rb LEBIH HEMAT 22ribu !!!
.
.
Yuk order sekarang juga, sebelum abiss/ EQ stop po karna kuota full 😁
.
#emmaqueen #emmaqueensister #eqagen #serang #modern #cikande #cilegon #tangerang #balaraja #dress #jilbab #khimar #fashion #gamis #outfits #ootd #mukena #Ramadhan #2017
🌸MUKENA AMENA🌸 . Ramadhan 2017 ini EMMAQUEEN menghadirkan salah satu koleksi mukena premium yang super cantikkk..bahannya high quality, empuuk, handfeel nya nice bangeet pokonya..coba deh elus elus..hehe.. Oia hiasan renda yang cantiknya juga bener bener bikin jatuh cinta 😍 . . Eitttss...FREE BOX EXCLUSIVE lho...cocok banget buat seserahan & gift spesial buat mama / sodara yang spesial jg disayang kamu 😍 Pilihan warna : ❄️pure white ❄️broken white ❄️gold ❄️lavender ❄️dusty pink ❄️mocca Mukena : 458k Sajadah : 189k Mukena +sajadah : 625rb LEBIH HEMAT 22ribu !!! . . Yuk order sekarang juga, sebelum abiss/ EQ stop po karna kuota full 😁 . #emmaqueen  #emmaqueensister  #eqagen  #serang  #modern  #cikande  #cilegon  #tangerang  #balaraja  #dress  #jilbab  #khimar  #fashion  #gamis  #outfits  #ootd  #mukena  #Ramadhan  #2017 
🌸MUKENA AMENA🌸
.
Ramadhan 2017 ini EMMAQUEEN  menghadirkan salah satu koleksi mukena premium yang super cantikkk..bahannya high quality, empuuk, handfeel nya nice bangeet pokonya..coba deh elus elus..hehe..
Oia hiasan renda yang cantiknya juga bener bener bikin jatuh cinta 😍
.
.
Eitttss...FREE BOX EXCLUSIVE  lho...cocok banget buat seserahan & gift spesial buat mama / sodara yang spesial jg disayang kamu 😍
Pilihan warna :
❄️pure white
❄️broken white
❄️gold
❄️lavender
❄️dusty pink
❄️mocca

Mukena : 458k
Sajadah : 189k
Mukena +sajadah : 625rb LEBIH HEMAT 22ribu !!!
.
.
Yuk order sekarang juga, sebelum abiss/ EQ stop po karna kuota full 😁
.
#emmaqueen #emmaqueensister #eqagen #serang #modern #cikande #cilegon #tangerang #balaraja #dress #jilbab #khimar #fashion #gamis #outfits #ootd #mukena #Ramadhan #2017
🌸MUKENA AMENA🌸 . Ramadhan 2017 ini EMMAQUEEN menghadirkan salah satu koleksi mukena premium yang super cantikkk..bahannya high quality, empuuk, handfeel nya nice bangeet pokonya..coba deh elus elus..hehe.. Oia hiasan renda yang cantiknya juga bener bener bikin jatuh cinta 😍 . . Eitttss...FREE BOX EXCLUSIVE lho...cocok banget buat seserahan & gift spesial buat mama / sodara yang spesial jg disayang kamu 😍 Pilihan warna : ❄️pure white ❄️broken white ❄️gold ❄️lavender ❄️dusty pink ❄️mocca Mukena : 458k Sajadah : 189k Mukena +sajadah : 625rb LEBIH HEMAT 22ribu !!! . . Yuk order sekarang juga, sebelum abiss/ EQ stop po karna kuota full 😁 . #emmaqueen  #emmaqueensister  #eqagen  #serang  #modern  #cikande  #cilegon  #tangerang  #balaraja  #dress  #jilbab  #khimar  #fashion  #gamis  #outfits  #ootd  #mukena  #Ramadhan  #2017 
🌸MUKENA AMENA🌸
.
Ramadhan 2017 ini EMMAQUEEN  menghadirkan salah satu koleksi mukena premium yang super cantikkk..bahannya high quality, empuuk, handfeel nya nice bangeet pokonya..coba deh elus elus..hehe..
Oia hiasan renda yang cantiknya juga bener bener bikin jatuh cinta 😍
.
.
Eitttss...FREE BOX EXCLUSIVE  lho...cocok banget buat seserahan & gift spesial buat mama / sodara yang spesial jg disayang kamu 😍
Pilihan warna :
❄️pure white
❄️broken white
❄️gold
❄️lavender
❄️dusty pink
❄️mocca

Mukena : 458k
Sajadah : 189k
Mukena +sajadah : 625rb LEBIH HEMAT 22ribu !!!
.
.
Yuk order sekarang juga, sebelum abiss/ EQ stop po karna kuota full 😁
.
#emmaqueen #emmaqueensister #eqagen #serang #modern #cikande #cilegon #tangerang #balaraja #dress #jilbab #khimar #fashion #gamis #outfits #ootd #mukena #Ramadhan #2017
🌸MUKENA AMENA🌸 . Ramadhan 2017 ini EMMAQUEEN menghadirkan salah satu koleksi mukena premium yang super cantikkk..bahannya high quality, empuuk, handfeel nya nice bangeet pokonya..coba deh elus elus..hehe.. Oia hiasan renda yang cantiknya juga bener bener bikin jatuh cinta 😍 . . Eitttss...FREE BOX EXCLUSIVE lho...cocok banget buat seserahan & gift spesial buat mama / sodara yang spesial jg disayang kamu 😍 Pilihan warna : ❄️pure white ❄️broken white ❄️gold ❄️lavender ❄️dusty pink ❄️mocca Mukena : 458k Sajadah : 189k Mukena +sajadah : 625rb LEBIH HEMAT 22ribu !!! . . Yuk order sekarang juga, sebelum abiss/ EQ stop po karna kuota full 😁 . #emmaqueen  #emmaqueensister  #eqagen  #serang  #modern  #cikande  #cilegon  #tangerang  #balaraja  #dress  #jilbab  #khimar  #fashion  #gamis  #outfits  #ootd  #mukena  #Ramadhan  #2017 
Hallways
.
.
.
.
.
.
.
.
#suits #suit #tie #ties #watch #bracelet #bracelets #fashion #mensfashion #fashiongram #dresstoimpress #style #mensstyle #clean  #outfitters #instafashion #menwithstyle #menwithclass #men #outfits #outfitters #gentleman #gentlemenstyle #dapper #classy #newlooks #apt9 #gqmagazine #esquire #expressformen #kohls

@effectivewear @bestofmenstyle @menwithclass @kohls @expressmen @classymenstyle @locamenclass @gqstyle @menswearhouse @gentlemencorporation @milaandralph @mensuitsteam @mfashiony @dapperconcept
Hallways . . . . . . . . #suits  #suit  #tie  #ties  #watch  #bracelet  #bracelets  #fashion  #mensfashion  #fashiongram  #dresstoimpress  #style  #mensstyle  #clean  #outfitters  #instafashion  #menwithstyle  #menwithclass  #men  #outfits  #outfitters  #gentleman  #gentlemenstyle  #dapper  #classy  #newlooks  #apt9  #gqmagazine  #esquire  #expressformen  #kohls  @effectivewear @bestofmenstyle @menwithclass @kohls @expressmen @classymenstyle @locamenclass @gqstyle @menswearhouse @gentlemencorporation @milaandralph @mensuitsteam @mfashiony @dapperconcept
C1 Puma Rihanna putih silver 85.000
Size 36-40 
Gratis ongkir khusus tgl 27 
#kekinian #dailylook #dailypic #instapic #outfits #ootd #instagram #instalike #instadaily #sepatu #gratisongkir #sepatufashion #sepatufashionmurah #shoes #white #whiteshoes
🌸MUKENA AMENA🌸
.
Ramadhan 2017 ini EMMAQUEEN  menghadirkan salah satu koleksi mukena premium yang super cantikkk..bahannya high quality, empuuk, handfeel nya nice bangeet pokonya..coba deh elus elus..hehe..
Oia hiasan renda yang cantiknya juga bener bener bikin jatuh cinta 😍
.
.
Eitttss...FREE BOX EXCLUSIVE  lho...cocok banget buat seserahan & gift spesial buat mama / sodara yang spesial jg disayang kamu 😍
Pilihan warna :
❄️pure white
❄️broken white
❄️gold
❄️lavender
❄️dusty pink
❄️mocca

Mukena : 458k
Sajadah : 189k
Mukena +sajadah : 625rb LEBIH HEMAT 22ribu !!!
.
.
Yuk order sekarang juga, sebelum abiss/ EQ stop po karna kuota full 😁
.
#emmaqueen #emmaqueensister #eqagen #serang #modern #cikande #cilegon #tangerang #balaraja #dress #jilbab #khimar #fashion #gamis #outfits #ootd #mukena #Ramadhan #2017
🌸MUKENA AMENA🌸 . Ramadhan 2017 ini EMMAQUEEN menghadirkan salah satu koleksi mukena premium yang super cantikkk..bahannya high quality, empuuk, handfeel nya nice bangeet pokonya..coba deh elus elus..hehe.. Oia hiasan renda yang cantiknya juga bener bener bikin jatuh cinta 😍 . . Eitttss...FREE BOX EXCLUSIVE lho...cocok banget buat seserahan & gift spesial buat mama / sodara yang spesial jg disayang kamu 😍 Pilihan warna : ❄️pure white ❄️broken white ❄️gold ❄️lavender ❄️dusty pink ❄️mocca Mukena : 458k Sajadah : 189k Mukena +sajadah : 625rb LEBIH HEMAT 22ribu !!! . . Yuk order sekarang juga, sebelum abiss/ EQ stop po karna kuota full 😁 . #emmaqueen  #emmaqueensister  #eqagen  #serang  #modern  #cikande  #cilegon  #tangerang  #balaraja  #dress  #jilbab  #khimar  #fashion  #gamis  #outfits  #ootd  #mukena  #Ramadhan  #2017 
🌸MUKENA AMENA🌸
.
Ramadhan 2017 ini EMMAQUEEN  menghadirkan salah satu koleksi mukena premium yang super cantikkk..bahannya high quality, empuuk, handfeel nya nice bangeet pokonya..coba deh elus elus..hehe..
Oia hiasan renda yang cantiknya juga bener bener bikin jatuh cinta 😍
.
.
Eitttss...FREE BOX EXCLUSIVE  lho...cocok banget buat seserahan & gift spesial buat mama / sodara yang spesial jg disayang kamu 😍
Pilihan warna :
❄️pure white
❄️broken white
❄️gold
❄️lavender
❄️dusty pink
❄️mocca

Mukena : 458k
Sajadah : 189k
Mukena +sajadah : 625rb LEBIH HEMAT 22ribu !!!
.
.
Yuk order sekarang juga, sebelum abiss/ EQ stop po karna kuota full 😁
.
#emmaqueen #emmaqueensister #eqagen #serang #modern #cikande #cilegon #tangerang #balaraja #dress #jilbab #khimar #fashion #gamis #outfits #ootd #mukena #Ramadhan #2017
🌸MUKENA AMENA🌸 . Ramadhan 2017 ini EMMAQUEEN menghadirkan salah satu koleksi mukena premium yang super cantikkk..bahannya high quality, empuuk, handfeel nya nice bangeet pokonya..coba deh elus elus..hehe.. Oia hiasan renda yang cantiknya juga bener bener bikin jatuh cinta 😍 . . Eitttss...FREE BOX EXCLUSIVE lho...cocok banget buat seserahan & gift spesial buat mama / sodara yang spesial jg disayang kamu 😍 Pilihan warna : ❄️pure white ❄️broken white ❄️gold ❄️lavender ❄️dusty pink ❄️mocca Mukena : 458k Sajadah : 189k Mukena +sajadah : 625rb LEBIH HEMAT 22ribu !!! . . Yuk order sekarang juga, sebelum abiss/ EQ stop po karna kuota full 😁 . #emmaqueen  #emmaqueensister  #eqagen  #serang  #modern  #cikande  #cilegon  #tangerang  #balaraja  #dress  #jilbab  #khimar  #fashion  #gamis  #outfits  #ootd  #mukena  #Ramadhan  #2017 
Yang mau Order silahkan chatt langsung ya... 😘 
Whatsaap 0838 7187 7141 
Limited stock loh sist..
First pay first get yaaaa
Grab it fast❤️ Detail ada di picture'nya ya... #realpict #gamis #keren #ootd #outfit #outfitoftheday #belanja #murah #berkualitas #olshop #olshopindo #terpercaya #trust #bersaing #kece #cantik #terjamin #asli #bagus #katun #tunik #blouse #hem #gamiskatun #kaftan #outfits #outer #pants #uptodate #gamiskatun
🌸MUKENA AMENA🌸
.
Ramadhan 2017 ini EMMAQUEEN  menghadirkan salah satu koleksi mukena premium yang super cantikkk..bahannya high quality, empuuk, handfeel nya nice bangeet pokonya..coba deh elus elus..hehe..
Oia hiasan renda yang cantiknya juga bener bener bikin jatuh cinta 😍
.
.
Eitttss...FREE BOX EXCLUSIVE  lho...cocok banget buat seserahan & gift spesial buat mama / sodara yang spesial jg disayang kamu 😍
Pilihan warna :
❄️pure white
❄️broken white
❄️gold
❄️lavender
❄️dusty pink
❄️mocca

Mukena : 458k
Sajadah : 189k
Mukena +sajadah : 625rb LEBIH HEMAT 22ribu !!!
.
.
Yuk order sekarang juga, sebelum abiss/ EQ stop po karna kuota full 😁
.
#emmaqueen #emmaqueensister #eqagen #serang #modern #cikande #cilegon #tangerang #balaraja #dress #jilbab #khimar #fashion #gamis #outfits #ootd #mukena #Ramadhan #2017
🌸MUKENA AMENA🌸 . Ramadhan 2017 ini EMMAQUEEN menghadirkan salah satu koleksi mukena premium yang super cantikkk..bahannya high quality, empuuk, handfeel nya nice bangeet pokonya..coba deh elus elus..hehe.. Oia hiasan renda yang cantiknya juga bener bener bikin jatuh cinta 😍 . . Eitttss...FREE BOX EXCLUSIVE lho...cocok banget buat seserahan & gift spesial buat mama / sodara yang spesial jg disayang kamu 😍 Pilihan warna : ❄️pure white ❄️broken white ❄️gold ❄️lavender ❄️dusty pink ❄️mocca Mukena : 458k Sajadah : 189k Mukena +sajadah : 625rb LEBIH HEMAT 22ribu !!! . . Yuk order sekarang juga, sebelum abiss/ EQ stop po karna kuota full 😁 . #emmaqueen  #emmaqueensister  #eqagen  #serang  #modern  #cikande  #cilegon  #tangerang  #balaraja  #dress  #jilbab  #khimar  #fashion  #gamis  #outfits  #ootd  #mukena  #Ramadhan  #2017 
The beautiful @polabur 🌹via @onlygentsandladies x @onlyladiesandgents 
Follow @onlyladiesandgentslifestyle  for more Lifestyle and Fashion -------------------------------------------------------------------------- #outfitgoals #onlyladiesandgentslifestyle #fashionblogger #fashionable #follome #igers #luxurylifestyle #beauty #outfits #followforfollow #bodygoals #dailyinspiration #instamood #styleblogger #outfitoftheday  #photooftheday #style #hairgoals #styletips #fashion #ootd #vogue #luxuryfashion  #luxurystyle #fashiontips #blogger #womensfashion #luxury #beautifulwomen #makeuptutorials
The beautiful @polabur 🌹via @onlygentsandladies x @onlyladiesandgents Follow @onlyladiesandgentslifestyle for more Lifestyle and Fashion -------------------------------------------------------------------------- #outfitgoals  #onlyladiesandgentslifestyle  #fashionblogger  #fashionable  #follome  #igers  #luxurylifestyle  #beauty  #outfits  #followforfollow  #bodygoals  #dailyinspiration  #instamood  #styleblogger  #outfitoftheday  #photooftheday  #style  #hairgoals  #styletips  #fashion  #ootd  #vogue  #luxuryfashion  #luxurystyle  #fashiontips  #blogger  #womensfashion  #luxury  #beautifulwomen  #makeuptutorials 
Hallo ... Daughter exclusive collection bisa menerima pesanan tote bag juga loooh ... Sample tote bag pesanan mas @andre_gotank 
Mau yang kek gitu juga agan sista ?

Bisa langsung order yaak ke nomor 081946261718 (WA only)

#totebag
#tailormade 
#konveksi
#konveksibaju 
#konveksitas
#onlineshop 
#tailor 
#explorekabkaranganyar 
#explorekaranganyar 
#outfitoftheday 
#outfits
Yang mau Order silahkan chatt langsung ya... 😘 
Whatsaap 0838 7187 7141 
Limited stock loh sist..
First pay first get yaaaa
Grab it fast❤️ Detail ada di picture'nya ya... #realpict #gamis #keren #ootd #outfit #outfitoftheday #belanja #murah #berkualitas #olshop #olshopindo #terpercaya #trust #bersaing #kece #cantik #terjamin #asli #bagus #katun #tunik #blouse #hem #gamiskatun #kaftan #outfits #outer #pants #uptodate #gamiskatun
Traveĺling with style, who cares if its practical or not 😜😝#travel #travelwithstyle #boho #luggage #style #fashion #fashionkilla #retro #dnesnosim #dnestaham 😂 #kufrik jak ma byt! #highstyle #top #topstyle #stylish #outfitoftheday #outfits #outfit
Yang mau Order silahkan chatt langsung ya... 😘 
Whatsaap 0838 7187 7141 
Limited stock loh sist..
First pay first get yaaaa
Grab it fast❤️ Detail ada di picture'nya ya... #realpict #gamis #keren #ootd #outfit #outfitoftheday #belanja #murah #berkualitas #olshop #olshopindo #terpercaya #trust #bersaing #kece #cantik #terjamin #asli #bagus #katun #tunik #blouse #hem #gamiskatun #kaftan #outfits #outer #pants #uptodate #gamiskatun
Yang mau Order silahkan chatt langsung ya... 😘 
Whatsaap 0838 7187 7141 
Limited stock loh sist..
First pay first get yaaaa
Grab it fast❤️ Detail ada di picture'nya ya... #realpict #gamis #keren #ootd #outfit #outfitoftheday #belanja #murah #berkualitas #olshop #olshopindo #terpercaya #trust #bersaing #kece #cantik #terjamin #asli #bagus #katun #tunik #blouse #hem #gamiskatun #kaftan #outfits #outer #pants #uptodate #gamiskatun
🔸Accessoire🔸 Les indispensables petits carnets à glisser dans nos sacs à main, sacs à dos, sac de cours. Ils ne me quittent jamais ! 
#instalook #instagram #insta #igxcafe #boho #bohem #boheme #blogger #bohemian #bohostyle #bohemians #bohostyle #bohemianlife #l4l #like4like #likeforlike #lookbook #lookingup #lookdujour #lookoftheday #outfit #outfits #outfitoftheday #outfitinspiration #sfs #sfsgratis #spring #printemps #primark #accessoire
🔸Accessoire🔸 Les indispensables petits carnets à glisser dans nos sacs à main, sacs à dos, sac de cours. Ils ne me quittent jamais ! #instalook  #instagram  #insta  #igxcafe  #boho  #bohem  #boheme  #blogger  #bohemian  #bohostyle  #bohemians  #bohostyle  #bohemianlife  #l4l  #like4like  #likeforlike  #lookbook  #lookingup  #lookdujour  #lookoftheday  #outfit  #outfits  #outfitoftheday  #outfitinspiration  #sfs  #sfsgratis  #spring  #printemps  #primark  #accessoire 
❤️Want a new watch? ⌚️
❤️You DESERVE it ❗️🎁
❤️"The Modern" is a trending look that will look great on you!!🙋🏻🙋🏾🙋🏼
👇🏼👇🏾👇🏻👇🏿👇👇🏽👇🏻👇🏼👇🏾👇👇🏿👇🏽👇🏻
@shopmoderngems @shopmoderngems @shopmoderngems @shopmoderngems @shopmoderngems 
#watches #present #shopping #fashion #ootd #deals #newarrival #bestseller #trending #photography #womens #ladies #girls #goals #slay #onlineshopping #outfits #cute #outfit #clothes #jewery #newjewery
❤️Want a new watch? ⌚️ ❤️You DESERVE it ❗️🎁 ❤️"The Modern" is a trending look that will look great on you!!🙋🏻🙋🏾🙋🏼 👇🏼👇🏾👇🏻👇🏿👇👇🏽👇🏻👇🏼👇🏾👇👇🏿👇🏽👇🏻 @shopmoderngems @shopmoderngems @shopmoderngems @shopmoderngems @shopmoderngems #watches  #present  #shopping  #fashion  #ootd  #deals  #newarrival  #bestseller  #trending  #photography  #womens  #ladies  #girls  #goals  #slay  #onlineshopping  #outfits  #cute  #outfit  #clothes  #jewery  #newjewery 
Et on ressort une très vieille veste d'hiver décalée avec un biker #zara et baskets à paillettes sans oublier le chapeau pour parer à la pluie. Bon jeudi les copines #mode #instadaily #instagood #instamode #instalook #style #streetstyle #look #lookbook #lookoftheday #tenuedujour #ootd #outfit #outfits #outfitoftheday #mylook #pictureoftheday #mylook #fashionover40 #womenstyle #womenover40
Yang mau Order silahkan chatt langsung ya... 😘 
Whatsaap 0838 7187 7141 
Limited stock loh sist..
First pay first get yaaaa
Grab it fast❤️ Detail ada di picture'nya ya... #realpict #gamis #keren #ootd #outfit #outfitoftheday #belanja #murah #berkualitas #olshop #olshopindo #terpercaya #trust #bersaing #kece #cantik #terjamin #asli #bagus #katun #tunik #blouse #hem #gamiskatun #kaftan #outfits #outer #pants #uptodate #gamiskatun
BONJOUR 🎀
Aujourd'hui il recommence à faire froid, les gros pulls sont de sortis ❄
Retour en cours donc difficile d'être actif 😔 bonne journée ! 🌸
BONJOUR 🎀 Aujourd'hui il recommence à faire froid, les gros pulls sont de sortis ❄ Retour en cours donc difficile d'être actif 😔 bonne journée ! 🌸
Emi estaba un poco intimidado jajajaja y como raro mi papa como un niño jajaja momentos únicos! A esto le llamo riqueza....
#style #streetstyle #fashion #babyfashonista #fashonbaby #fashionistas #glamour #fashion y mucho #Flow #styles #lookoftheday #outfitoftheday #outfit #outfits #moda #modern #casual #casualstyle #tendencia #glamur #babyboy #baby #babies #fashionista #fashionaddict #hair #hairbaby #bebeslindosdomundo #kiidsfashiion #styling #stylishigkids
Emi estaba un poco intimidado jajajaja y como raro mi papa como un niño jajaja momentos únicos! A esto le llamo riqueza.... #style  #streetstyle  #fashion  #babyfashonista  #fashonbaby  #fashionistas  #glamour  #fashion  y mucho #Flow  #styles  #lookoftheday  #outfitoftheday  #outfit  #outfits  #moda  #modern  #casual  #casualstyle  #tendencia  #glamur  #babyboy  #baby  #babies  #fashionista  #fashionaddict  #hair  #hairbaby  #bebeslindosdomundo  #kiidsfashiion  #styling  #stylishigkids 
🎉🎉BLUE STRIPPED SET - lại thêm 1 mẫu xinh cho khách yêu diện lễ đây ạ. Giá hạt dẻ chỉ 220k thôi ❤
Set gồm 1 sơ mi cổ trụ và 1 yếm sọc hai dây. - Áo chất kate mềm mịn ko nhăn. - Yếm chất mango Hàn, phối nơ, vải nhập chuẩn xịn, freesize dài 80cm. 
Set này có thể tách sơ mi ra mặc riêng, lại vừa có thể mix yếm với áo thun khác tuỳ thích. Chất vải lại đẹp, nặng tay nữa ạ. Nàng nào thích order Dun ngay nhé 😘😘😘 #streetstyle #outfits #ootd #stripped #whiteshirt #shoulderstrapdress #strippeddress #aosomi #somitrang #sominu #yem #yem2day #yemsoc #dunscorner #girly #girlything
🎉🎉BLUE STRIPPED SET - lại thêm 1 mẫu xinh cho khách yêu diện lễ đây ạ. Giá hạt dẻ chỉ 220k thôi ❤ Set gồm 1 sơ mi cổ trụ và 1 yếm sọc hai dây. - Áo chất kate mềm mịn ko nhăn. - Yếm chất mango Hàn, phối nơ, vải nhập chuẩn xịn, freesize dài 80cm. Set này có thể tách sơ mi ra mặc riêng, lại vừa có thể mix yếm với áo thun khác tuỳ thích. Chất vải lại đẹp, nặng tay nữa ạ. Nàng nào thích order Dun ngay nhé 😘😘😘 #streetstyle  #outfits  #ootd  #stripped  #whiteshirt  #shoulderstrapdress  #strippeddress  #aosomi  #somitrang  #sominu  #yem  #yem2day  #yemsoc  #dunscorner  #girly  #girlything 
BVG SUITS made to measure. Epitomizing craftsmanship in all aspects. Our suits are Impeccably tailored from a variety of high quality fabrics. Cut to elegant slim fit the light weight construction & Kenyan styling makes this the perfect choice of all occasions.👔
----------------------------------------------------------------
For pricing & delivery call or WhatsApp
+254712913659
+254707965013
----------------------------------------------------------------
#bvgsuits#bvgladiessuit#bespoke#mensfashion#meninsuits#classicmen#suitandtie#igkenya#tailored#menwithstyle#outfitofthedqy#picoftheday#outfits#suit#men#dapperday#highfashion#mensfashionreview#dappered#suitsupply#suitsusa #suitsme#sartorial
BVG SUITS made to measure. Epitomizing craftsmanship in all aspects. Our suits are Impeccably tailored from a variety of high quality fabrics. Cut to elegant slim fit the light weight construction & Kenyan styling makes this the perfect choice of all occasions.👔 ---------------------------------------------------------------- For pricing & delivery call or WhatsApp +254712913659 +254707965013 ---------------------------------------------------------------- #bvgsuits #bvgladiessuit #bespoke #mensfashion #meninsuits #classicmen #suitandtie #igkenya #tailored #menwithstyle #outfitofthedqy #picoftheday #outfits #suit #men #dapperday #highfashion #mensfashionreview #dappered #suitsupply #suitsusa  #suitsme #sartorial 
Air . XX 
@permanent.memory
Air . XX @permanent.memory
🎉🎉BLUE STRIPPED SET - lại thêm 1 mẫu xinh cho khách yêu diện lễ đây ạ. Giá hạt dẻ chỉ 220k thôi ❤
Set gồm 1 sơ mi cổ trụ và 1 yếm sọc hai dây. - Áo chất kate mềm mịn ko nhăn. - Yếm chất mango Hàn, phối nơ, vải nhập chuẩn xịn, freesize dài 80cm. 
Set này có thể tách sơ mi ra mặc riêng, lại vừa có thể mix yếm với áo thun khác tuỳ thích. Chất vải lại đẹp, nặng tay nữa ạ. Nàng nào thích order Dun ngay nhé 😘😘😘 #streetstyle #outfits #ootd #stripped #whiteshirt #shoulderstrapdress #strippeddress #aosomi #somitrang #sominu #yem #yem2day #yemsoc #dunscorner #girly #girlything
🎉🎉BLUE STRIPPED SET - lại thêm 1 mẫu xinh cho khách yêu diện lễ đây ạ. Giá hạt dẻ chỉ 220k thôi ❤ Set gồm 1 sơ mi cổ trụ và 1 yếm sọc hai dây. - Áo chất kate mềm mịn ko nhăn. - Yếm chất mango Hàn, phối nơ, vải nhập chuẩn xịn, freesize dài 80cm. Set này có thể tách sơ mi ra mặc riêng, lại vừa có thể mix yếm với áo thun khác tuỳ thích. Chất vải lại đẹp, nặng tay nữa ạ. Nàng nào thích order Dun ngay nhé 😘😘😘 #streetstyle  #outfits  #ootd  #stripped  #whiteshirt  #shoulderstrapdress  #strippeddress  #aosomi  #somitrang  #sominu  #yem  #yem2day  #yemsoc  #dunscorner  #girly  #girlything 
🎉🎉BLUE STRIPPED SET - lại thêm 1 mẫu xinh cho khách yêu diện lễ đây ạ. Giá hạt dẻ chỉ 220k thôi ❤
Set gồm 1 sơ mi cổ trụ và 1 yếm sọc hai dây. - Áo chất kate mềm mịn ko nhăn. - Yếm chất mango Hàn, phối nơ, vải nhập chuẩn xịn, freesize dài 80cm. 
Set này có thể tách sơ mi ra mặc riêng, lại vừa có thể mix yếm với áo thun khác tuỳ thích. Chất vải lại đẹp, nặng tay nữa ạ. Nàng nào thích order Dun ngay nhé 😘😘😘 #streetstyle #outfits #ootd #stripped #whiteshirt #shoulderstrapdress #strippeddress #aosomi #somitrang #sominu #yem #yem2day #yemsoc #dunscorner #girly #girlything
🎉🎉BLUE STRIPPED SET - lại thêm 1 mẫu xinh cho khách yêu diện lễ đây ạ. Giá hạt dẻ chỉ 220k thôi ❤ Set gồm 1 sơ mi cổ trụ và 1 yếm sọc hai dây. - Áo chất kate mềm mịn ko nhăn. - Yếm chất mango Hàn, phối nơ, vải nhập chuẩn xịn, freesize dài 80cm. Set này có thể tách sơ mi ra mặc riêng, lại vừa có thể mix yếm với áo thun khác tuỳ thích. Chất vải lại đẹp, nặng tay nữa ạ. Nàng nào thích order Dun ngay nhé 😘😘😘 #streetstyle  #outfits  #ootd  #stripped  #whiteshirt  #shoulderstrapdress  #strippeddress  #aosomi  #somitrang  #sominu  #yem  #yem2day  #yemsoc  #dunscorner  #girly  #girlything 
🎉🎉BLUE STRIPPED SET - lại thêm 1 mẫu xinh cho khách yêu diện lễ đây ạ. Giá hạt dẻ chỉ 220k thôi ❤
Set gồm 1 sơ mi cổ trụ và 1 yếm sọc hai dây. - Áo chất kate mềm mịn ko nhăn. - Yếm chất mango Hàn, phối nơ, vải nhập chuẩn xịn, freesize dài 80cm. 
Set này có thể tách sơ mi ra mặc riêng, lại vừa có thể mix yếm với áo thun khác tuỳ thích. Chất vải lại đẹp, nặng tay nữa ạ. Nàng nào thích order Dun ngay nhé 😘😘😘 #streetstyle #outfits #ootd #stripped #whiteshirt #shoulderstrapdress #strippeddress #aosomi #somitrang #sominu #yem #yem2day #yemsoc #dunscorner #girly #girlything
🎉🎉BLUE STRIPPED SET - lại thêm 1 mẫu xinh cho khách yêu diện lễ đây ạ. Giá hạt dẻ chỉ 220k thôi ❤ Set gồm 1 sơ mi cổ trụ và 1 yếm sọc hai dây. - Áo chất kate mềm mịn ko nhăn. - Yếm chất mango Hàn, phối nơ, vải nhập chuẩn xịn, freesize dài 80cm. Set này có thể tách sơ mi ra mặc riêng, lại vừa có thể mix yếm với áo thun khác tuỳ thích. Chất vải lại đẹp, nặng tay nữa ạ. Nàng nào thích order Dun ngay nhé 😘😘😘 #streetstyle  #outfits  #ootd  #stripped  #whiteshirt  #shoulderstrapdress  #strippeddress  #aosomi  #somitrang  #sominu  #yem  #yem2day  #yemsoc  #dunscorner  #girly  #girlything 
"La Fleur" collection by Alena Modnaja. Женский образ как олицетворение коллекции "La Fleur" by Alena Modnaja. Photo: @denis_vinnichenko Model: @angelika_sai #couture #fashiondesigner #аленамодная #prosto_ostro #exclusive #styleblog #fashionblog #lady #chic #elegant #east #editorial #turban #turbanstyle #photosession #photoshoot #photoart #outfits #details #accsessories #perm #permfashion
【2017 Golden Week Promotion】
由4月28日起至5月7日, 凡選購任何3件貨品或以上, 全單即減HK$500

K11店: 尖沙咀K11藝術購物中心G15A&G15B號舖
*詳情請向店員查詢
#abahouse #hk #teelibrary #nigelcabourn #oliverspencer #qpot #japan #tokyo #fashion #dignified #details #body-line #figure #leader #trendy #charm #girl #outfits #apparel #fashion #men #shoes #quality #k11 #tsimshatsui #macau
Torvgården fyller 10 år og vi feirer med gode tilbud og topp stemning fra 27.-29. April 🌹 #tatrebetalforto #streetonetønsberg #streetonetonsberg #torvgårdenno #torvgårdentønsberg #nyheterhveruke #tolvkolleksjoneriåret #vår2017 #vårnyheter #vårfølelsen #vårnyheter2017 #outfits #jubileum #tiår #weekend #womenswear #womensfashion #womensclothing #newsinstore #fashionforwomen #details #detailsmatter #langåpent Fra kl 18-20 idag serverer vi snacks til kundene 🎈VELKOMMEN 🎈
Torvgården fyller 10 år og vi feirer med gode tilbud og topp stemning fra 27.-29. April 🌹 #tatrebetalforto  #streetonetønsberg  #streetonetonsberg  #torvgårdenno  #torvgårdentønsberg  #nyheterhveruke  #tolvkolleksjoneriåret  #vår2017  #vårnyheter  #vårfølelsen  #vårnyheter2017  #outfits  #jubileum  #tiår  #weekend  #womenswear  #womensfashion  #womensclothing  #newsinstore  #fashionforwomen  #details  #detailsmatter  #langåpent  Fra kl 18-20 idag serverer vi snacks til kundene 🎈VELKOMMEN 🎈
🎉🎉BLUE STRIPPED SET - lại thêm 1 mẫu xinh cho khách yêu diện lễ đây ạ. Giá hạt dẻ chỉ 220k thôi ❤
Set gồm 1 sơ mi cổ trụ và 1 yếm sọc hai dây. - Áo chất kate mềm mịn ko nhăn. - Yếm chất mango Hàn, phối nơ, vải nhập chuẩn xịn, freesize dài 80cm. 
Set này có thể tách sơ mi ra mặc riêng, lại vừa có thể mix yếm với áo thun khác tuỳ thích. Chất vải lại đẹp, nặng tay nữa ạ. Nàng nào thích order Dun ngay nhé 😘😘😘 #streetstyle #outfits #ootd #stripped #whiteshirt #shoulderstrapdress #strippeddress #aosomi #somitrang #sominu #yem #yem2day #yemsoc #dunscorner #girly #girlything
🎉🎉BLUE STRIPPED SET - lại thêm 1 mẫu xinh cho khách yêu diện lễ đây ạ. Giá hạt dẻ chỉ 220k thôi ❤ Set gồm 1 sơ mi cổ trụ và 1 yếm sọc hai dây. - Áo chất kate mềm mịn ko nhăn. - Yếm chất mango Hàn, phối nơ, vải nhập chuẩn xịn, freesize dài 80cm. Set này có thể tách sơ mi ra mặc riêng, lại vừa có thể mix yếm với áo thun khác tuỳ thích. Chất vải lại đẹp, nặng tay nữa ạ. Nàng nào thích order Dun ngay nhé 😘😘😘 #streetstyle  #outfits  #ootd  #stripped  #whiteshirt  #shoulderstrapdress  #strippeddress  #aosomi  #somitrang  #sominu  #yem  #yem2day  #yemsoc  #dunscorner  #girly  #girlything 
🎉🎉BLUE STRIPPED SET - lại thêm 1 mẫu xinh cho khách yêu diện lễ đây ạ. Giá hạt dẻ chỉ 220k thôi ❤
Set gồm 1 sơ mi cổ trụ và 1 yếm sọc hai dây. - Áo chất kate mềm mịn ko nhăn. - Yếm chất mango Hàn, phối nơ, vải nhập chuẩn xịn, freesize dài 80cm. 
Set này có thể tách sơ mi ra mặc riêng, lại vừa có thể mix yếm với áo thun khác tuỳ thích. Chất vải lại đẹp, nặng tay nữa ạ. Nàng nào thích order Dun ngay nhé 😘😘😘 #streetstyle #outfits #ootd #stripped #whiteshirt #shoulderstrapdress #strippeddress #aosomi #somitrang #sominu #yem #yem2day #yemsoc #dunscorner #girly #girlything
🎉🎉BLUE STRIPPED SET - lại thêm 1 mẫu xinh cho khách yêu diện lễ đây ạ. Giá hạt dẻ chỉ 220k thôi ❤ Set gồm 1 sơ mi cổ trụ và 1 yếm sọc hai dây. - Áo chất kate mềm mịn ko nhăn. - Yếm chất mango Hàn, phối nơ, vải nhập chuẩn xịn, freesize dài 80cm. Set này có thể tách sơ mi ra mặc riêng, lại vừa có thể mix yếm với áo thun khác tuỳ thích. Chất vải lại đẹp, nặng tay nữa ạ. Nàng nào thích order Dun ngay nhé 😘😘😘 #streetstyle  #outfits  #ootd  #stripped  #whiteshirt  #shoulderstrapdress  #strippeddress  #aosomi  #somitrang  #sominu  #yem  #yem2day  #yemsoc  #dunscorner  #girly  #girlything 
All Black▪️
All Black▪️
Get the look from @ootdfash and @forever21 😇
Get the look from @ootdfash and @forever21 😇
Schaut mal was gestern noch angekommen ist 😍 eine Bestellung von H&M - da war auch dieses wunderschöne Crêpe-Kleid drin 😍 ich liebe es jetzt schon 💓 wo bestellt ihr am liebsten online oder geht ihr lieber direkt ins Geschäft? 💋 #instadaily #lookbook #ootd #goodmorning #outfits #morning #fashiondiaries #thursday #potd #blonde #lfl #instagramers #mirrorselfie #picoftheday #fashionista #lookoftheday #look #instagood #outfit #metoday #frankfurt #wiwt #blondie #instalike #outfitoftheday #bestoftheday #daily  #ootd_blondschopf #pictureoftheday #currentlywearing
Schaut mal was gestern noch angekommen ist 😍 eine Bestellung von H&M - da war auch dieses wunderschöne Crêpe-Kleid drin 😍 ich liebe es jetzt schon 💓 wo bestellt ihr am liebsten online oder geht ihr lieber direkt ins Geschäft? 💋 #instadaily  #lookbook  #ootd  #goodmorning  #outfits  #morning  #fashiondiaries  #thursday  #potd  #blonde  #lfl  #instagramers  #mirrorselfie  #picoftheday  #fashionista  #lookoftheday  #look  #instagood  #outfit  #metoday  #frankfurt  #wiwt  #blondie  #instalike  #outfitoftheday  #bestoftheday  #daily  #ootd_blondschopf  #pictureoftheday  #currentlywearing 
🇻🇳 Hoi An is an absolute dream. I think I could spend a lot longer here getting all the #bespoke #outfits, #shoes and #handbags made 😍🛍 but other countries are calling 🏝🛬 #travels #asia #vietnam #philippines #hoian #tailoring
Cool outfit by @mrgarcia__ ✌️
Follow us @as_stylestop 🔝🔝 Brands - 
Shirt - @batchmens 
Pants - @arizonajeans 
Shoes - @catfootwear 
Socks - @happysocks 
Headphones - @lstnsound 
Belt - @ansonbelt •
•
•
•

#outfit #outfitoftheday #outfitinspiration #outfits #outfitgrid #outfitgridindia #MensFG #mensfashionreview #mensfashionguide #mensfashionpost #menwithclass #menwithstyle #menwithstreetstyle #dappermen #dope #damn #menswearblogger #mensweardaily #menswearguide #menswear 
#shoes #shirt #watchporn #watchesofinstagram #headphones #fashiondaily #fashionmen #fashionman #india
Cool outfit by @mrgarcia__ ✌️ Follow us @as_stylestop 🔝🔝 Brands - Shirt - @batchmens Pants - @arizonajeans Shoes - @catfootwear Socks - @happysocks Headphones - @lstnsound Belt - @ansonbelt • • • • #outfit  #outfitoftheday  #outfitinspiration  #outfits  #outfitgrid  #outfitgridindia  #MensFG  #mensfashionreview  #mensfashionguide  #mensfashionpost  #menwithclass  #menwithstyle  #menwithstreetstyle  #dappermen  #dope  #damn  #menswearblogger  #mensweardaily  #menswearguide  #menswear  #shoes  #shirt  #watchporn  #watchesofinstagram  #headphones  #fashiondaily  #fashionmen  #fashionman  #india 
Studio time: achieving maximum comfort. @samansamos2
Studio time: achieving maximum comfort. @samansamos2
В наличии рюкзак LV качество 💣💣💣сумка Hermes, палитра 🎨 для более подробной информации 📲WhatsApp +79242285895 
#emporium__store#ootd #ootdindo #ootdshare #ootdmagazine #outfit #outfitoftheday #in_stagramru #outfits #outfitpost #instastyle #instafashion #lookbook #лукдня #одежда #инстамода #mylook #fashiondiaries #fashionpost #sale #распродажа #стиль #мода #каталог #модели #костюм
В наличии рюкзак LV качество 💣💣💣сумка Hermes, палитра 🎨 для более подробной информации 📲WhatsApp +79242285895 #emporium__store #ootd  #ootdindo  #ootdshare  #ootdmagazine  #outfit  #outfitoftheday  #in_stagramru  #outfits  #outfitpost  #instastyle  #instafashion  #lookbook  #лукдня  #одежда  #инстамода  #mylook  #fashiondiaries  #fashionpost  #sale  #распродажа  #стиль  #мода  #каталог  #модели  #костюм 
Bardot Octagon

8角形のスクエアケースでFACEAWARDの時計の中で唯一、ベゼルのSwarovski®Zirconiaが2重にジュエリーセッティングされている豪華な仕様で男女共に人気のコレクション。

ベゼルに贅沢にあしらわれたSWAROVSKI®社製の最高級Swarovski®Zirconia 128個をダイヤモンドジュエリーと同じ様に、一つ一つ丁寧に手作業でジュエリーセッティング(爪留め)を施しています。
文字盤はフォーマルにもぴったりな波状文字盤や、女性らしいシェルの文字盤などのバリエーションがあり、12ポイントのSWAROVSKI®社のSwarovski®Crystalが上品に輝きます。
高級感漂うエレガントなデザインです。 【SPEC】
ケースカラー:イエローゴールド
ケース素材:ステンレス
ケースサイズ:40㎜
ケース厚さ:10㎜
べゼル:SWAROVSKI®社のSwarovski®Zirconia 128pcsをJewelry Setting
文字盤:SWAROVSKI®社のSwarovski®Crystal 12pcs使用
ベルト素材:カーフレザー
ベルト幅:24㎜(テーパー仕様 バックル部22㎜)
ベルト最大:190㎜
ムーブメント:日本製
3気圧防水
重さ:100g
バックル:ステンレス製ワンプッシュ式ダブルフォールディングバックル(両開きタイプ)
素材:ステンレス

税抜き ¥57,500
ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー
[FACEAWARD HP]
http://faceaward.jp
[FACEAWARD ONLINE SHOP]
http://faceaward.theshop.jp
[FACEAWARD instagram]
http://instagram.com/Faceaward_jp
[FACEAWARD Facebook]
https://www.facebook.com/FACEAWARD/
@faceaward_jp 
#faceaward #フェイスアワード #時計 #watch #instagood #menstyle #ladystylde #watchlover #all_shots #webstagram #instacool #fashion #fashionista #fashionable #fashionstyle #outfits #fashionlover #fashionwatch #キラキラ #blingbling #ファッションウォッチ #かわいい #かっこいい #cool #red #yellowgold 
Bardot Octagon

In an octagonal square case of FACEAWARD's watch, Swarovski®Zirconia of a bezel is a collection of a luxurious way with double jewelry setting and a popular series for both men and women.

The first class Swarovski®Zirconia 128pcs made by SWAROVSKI® and lavishly decorated with the bezel , like diamond jewelry, has been carefully done claw stop one by one.
The dial has variations such as a wavy dial which is perfect suitable for formal and a dial with a feminine shell, so Swarovski®Crystal of 12 points of SWAROVSKI® glows elegantly.
It is the elegant design with a sense of luxury. 【SPEC】
Case color: Yellow gold
Case material: Stainless steel
Case size: 40 mm
Case thickness: 10 mm
Bezel: Swarovski®Zirconia 128pcs by SWAROVSKI® as Jewelry Setting
Dial: Swarovski®Crystal 12pcs by SWAROVSKI®
Belt material: Calf leather
Belt width: 24 mm (Taper Way  Part of Buckle: 22 mm)
Maximum size of belt: 190 mm
Buckle: One push typed double folding buckle made of stainless steel (double open type)
Movement: Made in Japan
3 Atmospheric pressure water resis
Bardot Octagon 8角形のスクエアケースでFACEAWARDの時計の中で唯一、ベゼルのSwarovski®Zirconiaが2重にジュエリーセッティングされている豪華な仕様で男女共に人気のコレクション。 ベゼルに贅沢にあしらわれたSWAROVSKI®社製の最高級Swarovski®Zirconia 128個をダイヤモンドジュエリーと同じ様に、一つ一つ丁寧に手作業でジュエリーセッティング(爪留め)を施しています。 文字盤はフォーマルにもぴったりな波状文字盤や、女性らしいシェルの文字盤などのバリエーションがあり、12ポイントのSWAROVSKI®社のSwarovski®Crystalが上品に輝きます。 高級感漂うエレガントなデザインです。 【SPEC】 ケースカラー:イエローゴールド ケース素材:ステンレス ケースサイズ:40㎜ ケース厚さ:10㎜ べゼル:SWAROVSKI®社のSwarovski®Zirconia 128pcsをJewelry Setting 文字盤:SWAROVSKI®社のSwarovski®Crystal 12pcs使用 ベルト素材:カーフレザー ベルト幅:24㎜(テーパー仕様 バックル部22㎜) ベルト最大:190㎜ ムーブメント:日本製 3気圧防水 重さ:100g バックル:ステンレス製ワンプッシュ式ダブルフォールディングバックル(両開きタイプ) 素材:ステンレス 税抜き ¥57,500 ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー [FACEAWARD HP] http://faceaward.jp [FACEAWARD ONLINE SHOP] http://faceaward.theshop.jp [FACEAWARD instagram] http://instagram.com/Faceaward_jp [FACEAWARD Facebook] https://www.facebook.com/FACEAWARD/ @faceaward_jp #faceaward  #フェイスアワード  #時計  #watch  #instagood  #menstyle  #ladystylde  #watchlover  #all_shots  #webstagram  #instacool  #fashion  #fashionista  #fashionable  #fashionstyle  #outfits  #fashionlover  #fashionwatch  #キラキラ  #blingbling  #ファッションウォッチ  #かわいい  #かっこいい  #cool  #red  #yellowgold  Bardot Octagon In an octagonal square case of FACEAWARD's watch, Swarovski®Zirconia of a bezel is a collection of a luxurious way with double jewelry setting and a popular series for both men and women. The first class Swarovski®Zirconia 128pcs made by SWAROVSKI® and lavishly decorated with the bezel , like diamond jewelry, has been carefully done claw stop one by one. The dial has variations such as a wavy dial which is perfect suitable for formal and a dial with a feminine shell, so Swarovski®Crystal of 12 points of SWAROVSKI® glows elegantly. It is the elegant design with a sense of luxury. 【SPEC】 Case color: Yellow gold Case material: Stainless steel Case size: 40 mm Case thickness: 10 mm Bezel: Swarovski®Zirconia 128pcs by SWAROVSKI® as Jewelry Setting Dial: Swarovski®Crystal 12pcs by SWAROVSKI® Belt material: Calf leather Belt width: 24 mm (Taper Way  Part of Buckle: 22 mm) Maximum size of belt: 190 mm Buckle: One push typed double folding buckle made of stainless steel (double open type) Movement: Made in Japan 3 Atmospheric pressure water resis
Sophia
You might think this sweater looks like your grandma's but I put on some mom jeans and I was good too! •
•
•
•
•
#outfits #momjeans #sunny #stylish #outfitinspiration #goals 
#funoutfits #cuteoutfits #simpleoutfit #dresscode #amazing #awesome #like #lookinglikespring #outfitgoals #artsy #cold #snowy #sunny #bright #love #dresscode411 #expressyourdress #lookoftheday #outfit #ootd #outfitpost #outfitideas #outfitoftheday
🎷Jazz up🎷 your ordinary work blouse with our 'Navy Ribbon Tie Ruffle Blouse'

Why wear ordinary, when you were born to stand out!

Shop: TheClosetLaboratory.com
🎷Jazz up🎷 your ordinary work blouse with our 'Navy Ribbon Tie Ruffle Blouse' Why wear ordinary, when you were born to stand out! Shop: TheClosetLaboratory.com
В наличии кеды  Le Silla размерный ряд 35-40, очень удобные 💣💣💣для более подробной информации 📲WhatsApp +79242285895 
#emporium__store#ootd #ootdindo #ootdshare #ootdmagazine #outfit #outfitoftheday #in_stagramru #outfits #outfitpost #instastyle #instafashion #lookbook #лукдня #одежда #инстамода #mylook #fashiondiaries #fashionpost #sale #распродажа #стиль #мода #каталог #модели #костюм
В наличии кеды Le Silla размерный ряд 35-40, очень удобные 💣💣💣для более подробной информации 📲WhatsApp +79242285895 #emporium__store #ootd  #ootdindo  #ootdshare  #ootdmagazine  #outfit  #outfitoftheday  #in_stagramru  #outfits  #outfitpost  #instastyle  #instafashion  #lookbook  #лукдня  #одежда  #инстамода  #mylook  #fashiondiaries  #fashionpost  #sale  #распродажа  #стиль  #мода  #каталог  #модели  #костюм 
Bardot Octagon

8角形のスクエアケースでFACEAWARDの時計の中で唯一、ベゼルのSwarovski®Zirconiaが2重にジュエリーセッティングされている豪華な仕様で男女共に人気のコレクション。

ベゼルに贅沢にあしらわれたSWAROVSKI®社製の最高級Swarovski®Zirconia 128個をダイヤモンドジュエリーと同じ様に、一つ一つ丁寧に手作業でジュエリーセッティング(爪留め)を施しています。
文字盤はフォーマルにもぴったりな波状文字盤や、女性らしいシェルの文字盤などのバリエーションがあり、12ポイントのSWAROVSKI®社のSwarovski®Crystalが上品に輝きます。
高級感漂うエレガントなデザインです。 【SPEC】
ケースカラー:イエローゴールド
ケース素材:ステンレス
ケースサイズ:40㎜
ケース厚さ:10㎜
べゼル:SWAROVSKI®社のSwarovski®Zirconia 128pcsをJewelry Setting
文字盤:SWAROVSKI®社のSwarovski®Crystal 12pcs使用
ベルト素材:カーフレザー
ベルト幅:24㎜(テーパー仕様 バックル部22㎜)
ベルト最大:190㎜
ムーブメント:日本製
3気圧防水
重さ:100g
バックル:ステンレス製ワンプッシュ式ダブルフォールディングバックル(両開きタイプ)
素材:ステンレス

税抜き ¥57,500
ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー
[FACEAWARD HP]
http://faceaward.jp
[FACEAWARD ONLINE SHOP]
http://faceaward.theshop.jp
[FACEAWARD instagram]
http://instagram.com/Faceaward_jp
[FACEAWARD Facebook]
https://www.facebook.com/FACEAWARD/
@faceaward_jp 
#faceaward #フェイスアワード #時計 #watch #instagood #menstyle #ladystylde #watchlover #all_shots #webstagram #instacool #fashion #fashionista #fashionable #fashionstyle #outfits #fashionlover #fashionwatch #キラキラ #blingbling #ファッションウォッチ #かわいい #かっこいい #cool #red #yellowgold 
Bardot Octagon

In an octagonal square case of FACEAWARD's watch, Swarovski®Zirconia of a bezel is a collection of a luxurious way with double jewelry setting and a popular series for both men and women.

The first class Swarovski®Zirconia 128pcs made by SWAROVSKI® and lavishly decorated with the bezel , like diamond jewelry, has been carefully done claw stop one by one.
The dial has variations such as a wavy dial which is perfect suitable for formal and a dial with a feminine shell, so Swarovski®Crystal of 12 points of SWAROVSKI® glows elegantly.
It is the elegant design with a sense of luxury. 【SPEC】
Case color: Yellow gold
Case material: Stainless steel
Case size: 40 mm
Case thickness: 10 mm
Bezel: Swarovski®Zirconia 128pcs by SWAROVSKI® as Jewelry Setting
Dial: Swarovski®Crystal 12pcs by SWAROVSKI®
Belt material: Calf leather
Belt width: 24 mm (Taper Way  Part of Buckle: 22 mm)
Maximum size of belt: 190 mm
Buckle: One push typed double folding buckle made of stainless steel (double open type)
Movement: Made in Japan
3 Atmospheric pressure water resis
Bardot Octagon 8角形のスクエアケースでFACEAWARDの時計の中で唯一、ベゼルのSwarovski®Zirconiaが2重にジュエリーセッティングされている豪華な仕様で男女共に人気のコレクション。 ベゼルに贅沢にあしらわれたSWAROVSKI®社製の最高級Swarovski®Zirconia 128個をダイヤモンドジュエリーと同じ様に、一つ一つ丁寧に手作業でジュエリーセッティング(爪留め)を施しています。 文字盤はフォーマルにもぴったりな波状文字盤や、女性らしいシェルの文字盤などのバリエーションがあり、12ポイントのSWAROVSKI®社のSwarovski®Crystalが上品に輝きます。 高級感漂うエレガントなデザインです。 【SPEC】 ケースカラー:イエローゴールド ケース素材:ステンレス ケースサイズ:40㎜ ケース厚さ:10㎜ べゼル:SWAROVSKI®社のSwarovski®Zirconia 128pcsをJewelry Setting 文字盤:SWAROVSKI®社のSwarovski®Crystal 12pcs使用 ベルト素材:カーフレザー ベルト幅:24㎜(テーパー仕様 バックル部22㎜) ベルト最大:190㎜ ムーブメント:日本製 3気圧防水 重さ:100g バックル:ステンレス製ワンプッシュ式ダブルフォールディングバックル(両開きタイプ) 素材:ステンレス 税抜き ¥57,500 ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー [FACEAWARD HP] http://faceaward.jp [FACEAWARD ONLINE SHOP] http://faceaward.theshop.jp [FACEAWARD instagram] http://instagram.com/Faceaward_jp [FACEAWARD Facebook] https://www.facebook.com/FACEAWARD/ @faceaward_jp #faceaward  #フェイスアワード  #時計  #watch  #instagood  #menstyle  #ladystylde  #watchlover  #all_shots  #webstagram  #instacool  #fashion  #fashionista  #fashionable  #fashionstyle  #outfits  #fashionlover  #fashionwatch  #キラキラ  #blingbling  #ファッションウォッチ  #かわいい  #かっこいい  #cool  #red  #yellowgold  Bardot Octagon In an octagonal square case of FACEAWARD's watch, Swarovski®Zirconia of a bezel is a collection of a luxurious way with double jewelry setting and a popular series for both men and women. The first class Swarovski®Zirconia 128pcs made by SWAROVSKI® and lavishly decorated with the bezel , like diamond jewelry, has been carefully done claw stop one by one. The dial has variations such as a wavy dial which is perfect suitable for formal and a dial with a feminine shell, so Swarovski®Crystal of 12 points of SWAROVSKI® glows elegantly. It is the elegant design with a sense of luxury. 【SPEC】 Case color: Yellow gold Case material: Stainless steel Case size: 40 mm Case thickness: 10 mm Bezel: Swarovski®Zirconia 128pcs by SWAROVSKI® as Jewelry Setting Dial: Swarovski®Crystal 12pcs by SWAROVSKI® Belt material: Calf leather Belt width: 24 mm (Taper Way  Part of Buckle: 22 mm) Maximum size of belt: 190 mm Buckle: One push typed double folding buckle made of stainless steel (double open type) Movement: Made in Japan 3 Atmospheric pressure water resis