an online Instagram web viewer

#minimalmovement medias

Photos

I love this fit, 'cause the pieces are made by creative people who inspire me the most: 
@chancetherapper Magnificent Coloring World tour cap, @kanyewest Saint Pablo tour longsleeve and @pharrell x @gstarraw Elwood X25 pants. Finishing touch to make it Mogi: turtleneck and Doc's.
πŸ“Έ @thatgirlnamedisis
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Cap: @chancetherapper MCW merch
Longsleeve: @kanyewest Saint Pablo merch
Turtleneck: @urbanclassics
Pants: @pharrell x gstarraw Elwood X25
Boots: @drmartens 1460
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
#basementapproved #streetbeast #mistreetco #boutstyl #minimalmovement #simplefits #outfitplace #backtominimal #teamcozy #praisemag #pauseshots #modernnotoriety #fashionblogger #highesturbanwear #clubstreetstyle #styleinspiration #allstreetwear #introfashion #basedofhype #fitsonpoint #streetstyleposts #saintpablotour #saintpablomerch #drmartens #drmartensstyle #chancetherapper #fashionkilla #yeezyseason #gstarraw #gstarelwood
I love this fit, 'cause the pieces are made by creative people who inspire me the most: @chancetherapper Magnificent Coloring World tour cap, @kanyewest Saint Pablo tour longsleeve and @pharrell x @gstarraw Elwood X25 pants. Finishing touch to make it Mogi: turtleneck and Doc's. πŸ“Έ @thatgirlnamedisis β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” Cap: @chancetherapper MCW merch Longsleeve: @kanyewest Saint Pablo merch Turtleneck: @urbanclassics Pants: @pharrell x gstarraw Elwood X25 Boots: @drmartens 1460 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #basementapproved  #streetbeast  #mistreetco  #boutstyl  #minimalmovement  #simplefits  #outfitplace  #backtominimal  #teamcozy  #praisemag  #pauseshots  #modernnotoriety  #fashionblogger  #highesturbanwear  #clubstreetstyle  #styleinspiration  #allstreetwear  #introfashion  #basedofhype  #fitsonpoint  #streetstyleposts  #saintpablotour  #saintpablomerch  #drmartens  #drmartensstyle  #chancetherapper  #fashionkilla  #yeezyseason  #gstarraw  #gstarelwood 
birthday ngela-A πŸŽ‰
birthday ngela-A πŸŽ‰
πŸ“Έ @gabscanu
" The world is a work of art, we just have to look at it from the right angle. "
-
-
-
WHAT ARE YOUR FAVORITE HABITS ?! : 
#Fashion
#Footwear
#Music
#Food
#TV
#Design
#Motors
#Sports
#Travel
#Arts
#Tech
#Entertainment
Etc.. NOW TAG A FRIEND AND TAKING COMMENTS. 
THE BEST HABITS ON INSTAGRAM!
Don't miss the good habits of @KICKHABIT team .

Be part of it too:
 USE #KICKHABIT.
 FOLLOW US.
all my friends are dead, push me to the edge
all my friends are dead, push me to the edge
I never really leave my office these days, but when I do I'm typically handling business and sharing moments with other talented people. Surround yourself by greatness and you're bound to be great. 🌎 
Captured by @justinb00ne
I never really leave my office these days, but when I do I'm typically handling business and sharing moments with other talented people. Surround yourself by greatness and you're bound to be great. 🌎 Captured by @justinb00ne
I think these are #sneakerfreakerfam worthy
Sunday brunch fitted
Sunday brunch fitted
the blues
by @dennislummer
the blues by @dennislummer
'GHINI | Photo By: @jameshenninglee
'GHINI | Photo By: @jameshenninglee
2015 vibes
2015 vibes
Plants & Hoops - best of both worlds at @aimeleondore πŸ€πŸŒΏ | #girlonkicksgoesnyc #girlonkicks #aimeleondore #nyc #newyorkcity #hypebae #hypelife #minimalmovement #modernnotoriety
🦏
🦏
Invincible | @supremenewyork
Invincible | @supremenewyork
πŸ“Έ @raheezy108
"Wolves In Sheeps Clothing πŸΊβŒπŸ‘
-
@slimcargos
Shirt: Palm Angels
-
@brownwonder
Hoodie: Anti Social Social Club
-
@raheezy108
Hoodie: Saint Pablo Merch"
-
-
-
WHAT ARE YOUR FAVORITE HABITS ?! : 
#Fashion
#Footwear
#Music
#Food
#TV
#Design
#Motors
#Sports
#Travel
#Arts
#Tech
#Entertainment
Etc.. NOW TAG A FRIEND AND TAKING COMMENTS. 
THE BEST HABITS ON INSTAGRAM!
Don't miss the good habits of @KICKHABIT team .

Be part of it too:
 USE #KICKHABIT.
 FOLLOW US.
πŸ“Έ @raheezy108 "Wolves In Sheeps Clothing πŸΊβŒπŸ‘ - @slimcargos Shirt: Palm Angels - @brownwonder Hoodie: Anti Social Social Club - @raheezy108 Hoodie: Saint Pablo Merch" - - - WHAT ARE YOUR FAVORITE HABITS ?! : #Fashion  #Footwear  #Music  #Food  #TV  #Design  #Motors  #Sports  #Travel  #Arts  #Tech  #Entertainment  Etc.. NOW TAG A FRIEND AND TAKING COMMENTS. THE BEST HABITS ON INSTAGRAM! Don't miss the good habits of @KICKHABIT team . Be part of it too: USE #KICKHABIT . FOLLOW US.
Cocaine Addiction
Cocaine Addiction
My favorite. πŸ’›
My favorite. πŸ’›
Sold out Sakura Hoodie! Who wants a restock? 
Worn by @sup2o
Sold out Sakura Hoodie! Who wants a restock? Worn by @sup2o
White shark 🦈  @rojinajalili
White shark 🦈 @rojinajalili
How many pair would you cop if these dropped? πŸ”₯

Shop new @soleindividual merch through the link in their bio πŸ”₯
How many pair would you cop if these dropped? πŸ”₯ Shop new @soleindividual merch through the link in their bio πŸ”₯
New old updates. @levis 514 with added zippers and taper; Levi Signature with taper, gradient wash, and light distress. DM for info and fit.
New old updates. @levis 514 with added zippers and taper; Levi Signature with taper, gradient wash, and light distress. DM for info and fit.
Left or right? πŸ”₯
Left or right? πŸ”₯
Weekend is coming to a close!  Now time to exit this ride..... I wanted to get out and shoot today but to much family stuff going on and then I will be chatting with some people about a wedding today!  Hope everyone has a great Sunday funday....... ✌🏻
Weekend is coming to a close! Now time to exit this ride..... I wanted to get out and shoot today but to much family stuff going on and then I will be chatting with some people about a wedding today! Hope everyone has a great Sunday funday....... ✌🏻
Todd in t-shirt, cargos & bucket hat, all from #WWYF (shop link in bio)
Todd in t-shirt, cargos & bucket hat, all from #WWYF  (shop link in bio)
Shop New Arrivals
www.orolosangeles.com
Shop New Arrivals www.orolosangeles.com
Pick your favorite πŸ”₯#FREofficial #FREkickz shot via @del.ten
Hand Not Machine πŸ™Œ.
-
#generasikreatif
Sunday walk on the beach 🌊
Sunday walk on the beach 🌊
Kalian percaya ga hoodie keren yang aku pake harganyaa cuma 67ribu😱😱😱 kalo kalian lagi nyari hoodie atau boomber yukkk cek @sweaterpolos @sweaterpolos.catalog ada berbagai macam hoodie dan boomber, yang biasa atau custom semua dibawah 100ribu😱😱😱 udahh murah kalian masih bisa dapet diskon lohhh, soal kualitas ga perlu diraguin lagi, udah banyakk testi, artis dan selebgram juga banyak yang pake, semua realpict, dijamin kalian ga bakal nyesel kalo beli disini, fast respon, dan pengiriminnyaa juga cepett, yukk buruan cek @sweaterpolos @sweaterpolos.catalog
Btw kalo gua menang, duitnya mau buat beli hoodie lagi disiniπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
#sweaterpolos
#PhotoContest
.
πŸ“· @masopet96_
Kalian percaya ga hoodie keren yang aku pake harganyaa cuma 67ribu😱😱😱 kalo kalian lagi nyari hoodie atau boomber yukkk cek @sweaterpolos @sweaterpolos.catalog ada berbagai macam hoodie dan boomber, yang biasa atau custom semua dibawah 100ribu😱😱😱 udahh murah kalian masih bisa dapet diskon lohhh, soal kualitas ga perlu diraguin lagi, udah banyakk testi, artis dan selebgram juga banyak yang pake, semua realpict, dijamin kalian ga bakal nyesel kalo beli disini, fast respon, dan pengiriminnyaa juga cepett, yukk buruan cek @sweaterpolos @sweaterpolos.catalog Btw kalo gua menang, duitnya mau buat beli hoodie lagi disiniπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… #sweaterpolos  #PhotoContest  . πŸ“· @masopet96_
Research before rework. Certain cuts can be reenvisioned and slimmed. Others need to be torn down and rebuilt. Everything is a process. Not everything is for everyone.
Research before rework. Certain cuts can be reenvisioned and slimmed. Others need to be torn down and rebuilt. Everything is a process. Not everything is for everyone.
Summer shoes βœ”οΈ Clear Weather Jones VX available in-store and online. Shop's open 12-5.
Summer shoes βœ”οΈ Clear Weather Jones VX available in-store and online. Shop's open 12-5.
A tiger doesn't lose sleep over the opinion of a sheep
A tiger doesn't lose sleep over the opinion of a sheep
For my special girl
For my special girl
Outfit by @qiezey πŸ‘ˆπŸΌ go check him out and give him a follow!πŸ”₯
____________________________________ 
Tee - @fearofgod 
Flannel - @clubfearofgod 
Pants - @mikeamiri_ 
Sneakers - @rickowensonline 
Backpack - @ysl 
Accessories - @codysandersondesigns 
____________________________________
What is your opinion about this outfit?πŸ”₯
Outfit by @qiezey πŸ‘ˆπŸΌ go check him out and give him a follow!πŸ”₯ ____________________________________ Tee - @fearofgod Flannel - @clubfearofgod Pants - @mikeamiri_ Sneakers - @rickowensonline Backpack - @ysl Accessories - @codysandersondesigns ____________________________________ What is your opinion about this outfit?πŸ”₯
Carhartt WIP
Carhartt WIP
palace fit.
Β°
πŸ“Έ|@ninahofheinz
palace fit. Β° πŸ“Έ|@ninahofheinz
LPU from @reservoirshop
LPU from @reservoirshop
Menghabiskan hari tua di desa dataran tinggi, dengan udara sejuk, dekat danau, punya lahan perkebunan sendiri, jadi impian banget sejak dulu.

Kira-kira kayak gini lah suasana idealnya. Langsung jatuh cinta dengan desa di tanah karo ini.
.
.
.
#throwback #tongging #toba #danautoba #desa #view #rural #village #landscape #hills #mountain #trees #green #dream #agriculture #nature #naturelovers #travel #travelgram #traveling #instatravel #instatraveling #travelgrammers #photogram #photography #photographers_tr #liveauthentics #minimalmovement #sumatra
Menghabiskan hari tua di desa dataran tinggi, dengan udara sejuk, dekat danau, punya lahan perkebunan sendiri, jadi impian banget sejak dulu. Kira-kira kayak gini lah suasana idealnya. Langsung jatuh cinta dengan desa di tanah karo ini. . . . #throwback  #tongging  #toba  #danautoba  #desa  #view  #rural  #village  #landscape  #hills  #mountain  #trees  #green  #dream  #agriculture  #nature  #naturelovers  #travel  #travelgram  #traveling  #instatravel  #instatraveling  #travelgrammers  #photogram  #photography  #photographers_tr  #liveauthentics  #minimalmovement  #sumatra 
Art, If you can see it, it's everywhere! 🏞#art #NationalGeographic
Roshe Run University Red/Black, 2013

un peu de rouge 
#poppysneaks #rosherun #teamroshe #snkraddict #gomf #dnesobuvam #thesneakersbox #snkrempire
πŸ—Ώ
πŸ—Ώ
|Ice
|Ice
Stay on time with my @lordtimepieces for 10% off all purchases  from LordTimepieces.com use "Abdul10" #lordtimepieces
Stay on time with my @lordtimepieces for 10% off all purchases from LordTimepieces.com use "Abdul10" #lordtimepieces 
πŸ“΅
πŸ“΅
portrait stuff w/ @vplw & @marvin.reitz
portrait stuff w/ @vplw & @marvin.reitz
:
Beautiful πŸ‘
πŸ‘€: @joeymichael08
II πŸ“· Tag #boostnotoriety for feature.
β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„
.
.
.
.
β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„
#sneakernews #outfitgrid #boosthaven #adidasbrasil #modernnotoriety #hypebeast #highsnobiety #adidas #eqtgame #boostvibes #yeezytalkworldwide #adidasoriginals #adidasrunning #nmdvibes #boostfam #boostaddicted #hbouthere #complexsneakers #sneakersnstuff #minimalmovement #hypedstreets  #mobilesneakers #noairneeded #hypebeastkicks #yeezyboost #yeezyboost350 #originalsonly #boostheaven #complex
β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„
: Beautiful πŸ‘ πŸ‘€: @joeymichael08 II πŸ“· Tag #boostnotoriety  for feature. β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„ . . . . β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„ #sneakernews  #outfitgrid  #boosthaven  #adidasbrasil  #modernnotoriety  #hypebeast  #highsnobiety  #adidas  #eqtgame  #boostvibes  #yeezytalkworldwide  #adidasoriginals  #adidasrunning  #nmdvibes  #boostfam  #boostaddicted  #hbouthere  #complexsneakers  #sneakersnstuff  #minimalmovement  #hypedstreets  #mobilesneakers  #noairneeded  #hypebeastkicks  #yeezyboost  #yeezyboost350  #originalsonly  #boostheaven  #complex  β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„β”„
Small and Large wave rings - Available in silver and gold finish ✨ Shop now via the link in profile
Small and Large wave rings - Available in silver and gold finish ✨ Shop now via the link in profile
So many thing things have looked through this window 🏠.. #history #window #Nikon
β€’ only God forgives.
β€’ only God forgives.
R2.
Love this colorway! The red hits pop hard! πŸ‘ŒπŸ» who copped a pair? Hit the comments...πŸ’¬ .
β€”

Shouts to @adidasoriginals & @redbeardwirch for sending these my way! I appreciate you! πŸ‘ŠπŸ» \\\.
.
.
.
.
#noairneeded #R2 #NMDR2 #boostweek #nmd #adidasnmd #citysock #boostgod #boostVIBES #boostheaven #adidasvibes #boostGANG #teamcozy #sneakersaddict #wdywt #snkrhds #crepecity #minimalmovement #boosted #thesolesupplier #hskicks #hypefeet #praisemag
R2. Love this colorway! The red hits pop hard! πŸ‘ŒπŸ» who copped a pair? Hit the comments...πŸ’¬ . β€” Shouts to @adidasoriginals & @redbeardwirch for sending these my way! I appreciate you! πŸ‘ŠπŸ» \\\. . . . . #noairneeded  #R2  #NMDR2  #boostweek  #nmd  #adidasnmd  #citysock  #boostgod  #boostVIBES  #boostheaven  #adidasvibes  #boostGANG  #teamcozy  #sneakersaddict  #wdywt  #snkrhds  #crepecity  #minimalmovement  #boosted  #thesolesupplier  #hskicks  #hypefeet  #praisemag 
πŸƒπŸ‚
πŸƒπŸ‚
πŸ•³
πŸ“· By @cspek
#MinimalMovement
Don't fix bullet holes
Don't fix bullet holes
PV || CA
PV || CA
Sini duduk bareng sambil ngopi, biar tau gimana rasanya menikmati hidup.
Sini duduk bareng sambil ngopi, biar tau gimana rasanya menikmati hidup.
NMD size US 8.5 / EU 42
-
-
Mau Kece atau mau Ganteng??? Yaaa solusinya pakai sneakers/hypebeast dari @firstlast.id KARENA GAK PERLU KE DUKUN LAGI BUAT BELI PELET CINTA😎 karena kalau Kamu pakai Sneakers dari @firstlast.id Gw jamin bikin Cewek klepek kelepek kayak ikan baru keluar dari kolam πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦ dan juga kamu jadi Ganteng😎 bikin Cewek merapat, bikin kamu gak JONES (Jomblo Ngenes). -
-
 Tempatnya Sneakers/Hypebeast terupdate,disini kamu bisa temuin Sneakers/Hypebeast kualitas Authentic .

@firstlastid Store Sneakers dan Hypebeast yang sudah pasti nomer 1 dan terlengkap di indonesia, selain menyediakan Brand ternama sampai Limited Edition adminnya juga ramah,baik dan rajin menabung :v fast respon dan sudah Trusted 1000% kualitas gak usah ditanya lagi yang pasti sudah 100% authentic terjamin soo what do you waiting for🎡🎡🎡 Pakai Sneaker dan Hypebeast sekarang juga dari @firstlast.id TRUST ME IT WORK :v. -
-
.

Kelebihan order di @firstlastid
1.Garansi uang kembali apabila barang tidak 100% authentic atau tidak sesuai dengan gambar.
2.Fast respon
3.Banyak Promo...
4.Trussted 1000%
5.Bisa request barang

ORDER?
Order sneakers yg ga ada di catalog? SANGAT BISA! πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β€’
Wa : 087725101998
Line : @dmg7953w 
DM : @firstlastid
For ask and legit check β€’
β€’
πŸš› JNE / gojek only
πŸ’Έmoney back guarantee

Ragu? Testimonial cek #firstlastidtestimonial
#firstlastidgiveaway
πŸ˜‚ #ootd #instamagazine_ #streetphotography #streetactivity #fatalframes #outfitplace #snobshots #minimalmovement #postthepeople #exploreeverything #justgoshoot #hypebeast #peopleinframe #fashiongram #womenmagz #womeninframe #rsa_potraits #streefashionstyle #fotograperjomblo #lookbook #instadaily #thecretorclass #mobilemag #theswaggingchicken #hsdailyfeature #hypebae
NMD size US 8.5 / EU 42 - - Mau Kece atau mau Ganteng??? Yaaa solusinya pakai sneakers/hypebeast dari @firstlast.id KARENA GAK PERLU KE DUKUN LAGI BUAT BELI PELET CINTA😎 karena kalau Kamu pakai Sneakers dari @firstlast.id Gw jamin bikin Cewek klepek kelepek kayak ikan baru keluar dari kolam πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦ dan juga kamu jadi Ganteng😎 bikin Cewek merapat, bikin kamu gak JONES (Jomblo Ngenes). - - Tempatnya Sneakers/Hypebeast terupdate,disini kamu bisa temuin Sneakers/Hypebeast kualitas Authentic . @firstlastid Store Sneakers dan Hypebeast yang sudah pasti nomer 1 dan terlengkap di indonesia, selain menyediakan Brand ternama sampai Limited Edition adminnya juga ramah,baik dan rajin menabung :v fast respon dan sudah Trusted 1000% kualitas gak usah ditanya lagi yang pasti sudah 100% authentic terjamin soo what do you waiting for🎡🎡🎡 Pakai Sneaker dan Hypebeast sekarang juga dari @firstlast.id TRUST ME IT WORK :v. - - . Kelebihan order di @firstlastid 1.Garansi uang kembali apabila barang tidak 100% authentic atau tidak sesuai dengan gambar. 2.Fast respon 3.Banyak Promo... 4.Trussted 1000% 5.Bisa request barang ORDER? Order sneakers yg ga ada di catalog? SANGAT BISA! πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» β€’ Wa : 087725101998 Line : @dmg7953w DM : @firstlastid For ask and legit check β€’ β€’ πŸš› JNE / gojek only πŸ’Έmoney back guarantee Ragu? Testimonial cek #firstlastidtestimonial  #firstlastidgiveaway  πŸ˜‚ #ootd  #instamagazine_  #streetphotography  #streetactivity  #fatalframes  #outfitplace  #snobshots  #minimalmovement  #postthepeople  #exploreeverything  #justgoshoot  #hypebeast  #peopleinframe  #fashiongram  #womenmagz  #womeninframe  #rsa_potraits  #streefashionstyle  #fotograperjomblo  #lookbook  #instadaily  #thecretorclass  #mobilemag  #theswaggingchicken  #hsdailyfeature  #hypebae