an online Instagram web viewer

#livevolk medias

Photos

No caption.
.
.
.
.
.
Shoot by: @riyandi_made
No caption. . . . . . Shoot by: @riyandi_made
Loe Jual Gue Beli..
#livevolk
Xing fu he kuai le shi jie ju
Yi qi xie wo men de jie ju ~tong hua~
.
.
.
.
.
#believe #love #god #tonghua #womenstyle #womeninred #red #photo #photography #sundayblessings #pleasedthelord #music #beyourself #daretobedifferent #vsco #vscocam #vscophile #volksindonesia #livevolk
janganlah pernah kau takut untuk mencintai seseorang hanya karna kau pernah terlukai, tak akan ada yang namanya CINTA SEJATI tanpa dengan adanya sebuah TANGISAN . .. #way2ill #ftwotw #yngwiemalmsteen #young #yngkillers #explorejakarta #justgoshoot #streetmeetina #toneitup #tone #tonekillers #streettogether #moodygrams #artofvisuals #agameoftones #urban #urbekpeople #streetshared #instagood #instalike #streetmagazine #streetmobs #hypebeast #streetactivity #imaginatones #symmetricalmonsters #livevolk #heatercentral #urbanandstreet #streetframe
janganlah pernah kau takut untuk mencintai seseorang hanya karna kau pernah terlukai, tak akan ada yang namanya CINTA SEJATI tanpa dengan adanya sebuah TANGISAN . .. #way2ill  #ftwotw  #yngwiemalmsteen  #young  #yngkillers  #explorejakarta  #justgoshoot  #streetmeetina  #toneitup  #tone  #tonekillers  #streettogether  #moodygrams  #artofvisuals  #agameoftones  #urban  #urbekpeople  #streetshared  #instagood  #instalike  #streetmagazine  #streetmobs  #hypebeast  #streetactivity  #imaginatones  #symmetricalmonsters  #livevolk  #heatercentral  #urbanandstreet  #streetframe 
Traffic jam🙇
#shotoniphone
Ini cuma tempat kaki.
Ini cuma tempat kaki.
❤️💕
❤️💕
For me sneaker means you. Its define your style, your personality, your soul. Thats why I choose the CT 70's as my fav sneaker. The timeless silhouette is still the best for me. That casual style really means me so much. @urbansneakersociety #uss #ussxbs #urbansneakersociety
For me sneaker means you. Its define your style, your personality, your soul. Thats why I choose the CT 70's as my fav sneaker. The timeless silhouette is still the best for me. That casual style really means me so much. @urbansneakersociety #uss  #ussxbs  #urbansneakersociety 
Smile sky :) morning world.
Smile sky :) morning world.
We try to choose Betawi Costume for celebrate Kartini Day,  Proud with Kartini. Be a smart and humble like Kartini for Indonesian women's 🌹🌷 #PutraPutriMandiri #MandiriSoloBaru
We try to choose Betawi Costume for celebrate Kartini Day, Proud with Kartini. Be a smart and humble like Kartini for Indonesian women's 🌹🌷 #PutraPutriMandiri  #MandiriSoloBaru 
Yak, kita sampai di destinasi pertama, yaitu Soto Ayam Pak Blo’on. Pagi – pagi emang enak banget kalo sarapan pake yang berkuah . Kenapa kita pilih Soto Ayam pak Blo’on ini? Karena soto ayam kampung ini udah ada dari puluhan tahun yang lalu dan termasuk makanan otentik khas dari Jogja. Kuah nya yang bening dan segar itu tercipta dari kaldu ayam kampung yang membuat kita berselera untuk segera menyantapnya. Ditambah lagi banyak pilihan lauk pendamping yang bisa kita pilih. Hmm dua jempol deh!
.
.
.
.
.
.
#exploreendlessly #hariharisamanata #samanata_id #testisamanata_id #samanata #kemanaajaasik
.
.
.
#explore #yogyakarta #naturegood #indotravellers #livefolk #wonderfullindonesia #pesonaindonesia #iphonesia #photooftheday #food #heritage #darlingescapes #vscocam #travelmania #indotraveller #testi #pakettour #journey #indtravel #livevolk #indotraveller #paketmurah #pakettourmurah
Yak, kita sampai di destinasi pertama, yaitu Soto Ayam Pak Blo’on. Pagi – pagi emang enak banget kalo sarapan pake yang berkuah . Kenapa kita pilih Soto Ayam pak Blo’on ini? Karena soto ayam kampung ini udah ada dari puluhan tahun yang lalu dan termasuk makanan otentik khas dari Jogja. Kuah nya yang bening dan segar itu tercipta dari kaldu ayam kampung yang membuat kita berselera untuk segera menyantapnya. Ditambah lagi banyak pilihan lauk pendamping yang bisa kita pilih. Hmm dua jempol deh! . . . . . . #exploreendlessly  #hariharisamanata  #samanata_id  #testisamanata_id  #samanata  #kemanaajaasik  . . . #explore  #yogyakarta  #naturegood  #indotravellers  #livefolk  #wonderfullindonesia  #pesonaindonesia  #iphonesia  #photooftheday  #food  #heritage  #darlingescapes  #vscocam  #travelmania  #indotraveller  #testi  #pakettour  #journey  #indtravel  #livevolk  #indotraveller  #paketmurah  #pakettourmurah 
Pelaut ⚓ -

Samudra tak bersahabat
Dan, aku memilih tak melaut
Tambatkan perahuku di Selat ini
Rehatkan raga dan meredam rasa
Menunggu hingga saatnya tiba
untuk kembali menjalin asa
-By: ASN
-
-
-
-
-
-
-
- -#vscoam #sailorman #sundakelapa #harbour #livevolk #visualsoflife #explorejakarta #canon #humaninterest #nelayan #instadaily #human
Good morning.. 💕😘
Good morning.. 💕😘
Beautiful flowers❤️
Beautiful flowers❤️
.
I wanna be a #smartsquad for @etiennehairdressing and @lorealproid because i need a new hair style & color. Please no more bad hair day because of the wrong style and unhealthy hair. Look at my hair! Standart style & messy color :( I know @etiennehairdressing & @lorealproid can do more than i can expected
.
#etiennespectacolor #smartsquad #etiennehairdressing #etiennehairmakeover #etiennehairtrend #minimalpeople #justgalery #liveofadventure #livevolk #whpcandid #topminimal #expself #ofperspective #visualoflife #potd #photooftheday #balibible #balilife #thebaliguru #thebalibible #lalaguna #lalagunabali
. I wanna be a #smartsquad  for @etiennehairdressing and @lorealproid because i need a new hair style & color. Please no more bad hair day because of the wrong style and unhealthy hair. Look at my hair! Standart style & messy color :( I know @etiennehairdressing & @lorealproid can do more than i can expected . #etiennespectacolor  #smartsquad  #etiennehairdressing  #etiennehairmakeover  #etiennehairtrend  #minimalpeople  #justgalery  #liveofadventure  #livevolk  #whpcandid  #topminimal  #expself  #ofperspective  #visualoflife  #potd  #photooftheday  #balibible  #balilife  #thebaliguru  #thebalibible  #lalaguna  #lalagunabali 
kehendakNya, kita masih bertemu matahari 💏💏
kehendakNya, kita masih bertemu matahari 💏💏
Selain Candi Arjuna dan Kawah Sikidang, masih banyak lagi destinasi wisata di Dieng yang sayang kalau kamu lewatin gitu aja guys. Ada telaga Warna, telaga cebong, padang savana. Sepanjang perjalanan kamu bakalan dimanjain sama hamparan sawah yang hijau dan perkebunan sayur yang seger – seger guys. Pokoknya kamu harus buktiin sendiri!
.
.
.
.
.
.
#exploreendlessly #hariharisamanata #samanata_id #testisamanata_id #samanata #kemanaajaasik
.
.
.
#explore #yogyakarta #naturegood #indotravellers #livefolk #wonderfullindonesia #pesonaindonesia #iphonesia #photooftheday #food #heritage #darlingescapes #vscocam #travelmania #indotraveller #testi #pakettour #journey #indtravel #livevolk #indotraveller #paketmurah #pakettourmurah
Selain Candi Arjuna dan Kawah Sikidang, masih banyak lagi destinasi wisata di Dieng yang sayang kalau kamu lewatin gitu aja guys. Ada telaga Warna, telaga cebong, padang savana. Sepanjang perjalanan kamu bakalan dimanjain sama hamparan sawah yang hijau dan perkebunan sayur yang seger – seger guys. Pokoknya kamu harus buktiin sendiri! . . . . . . #exploreendlessly  #hariharisamanata  #samanata_id  #testisamanata_id  #samanata  #kemanaajaasik  . . . #explore  #yogyakarta  #naturegood  #indotravellers  #livefolk  #wonderfullindonesia  #pesonaindonesia  #iphonesia  #photooftheday  #food  #heritage  #darlingescapes  #vscocam  #travelmania  #indotraveller  #testi  #pakettour  #journey  #indtravel  #livevolk  #indotraveller  #paketmurah  #pakettourmurah 
For beautiful eyes, look for the good in others;for beautiful lips, speak only words of kindness;and for poise, walk with the knowledge that you are never alone.
-Audrey Hepburn-
.
.
.
#quote #quotes #qotd #text #instagood #instatext #instaquote #instalike #instadaily #igers #livevolk #liveauthentic #wanderlust #lookbook #noedit #nofilter #like4like #tagsforlikes #wanderlust #ootd #potd #photooftheday #style #life
Sudah lama tidak jalan jalan , Ada plan Jalan jalan?
Loc : Tahura sultan adam,Aranio,Kalsel
📷 : @mhmmdfhrlrazi
#explorebanjar
Sudah lama tidak jalan jalan , Ada plan Jalan jalan? Loc : Tahura sultan adam,Aranio,Kalsel 📷 : @mhmmdfhrlrazi #explorebanjar 
如果世界係圓既,繞過一圈之後,係唔係可以找回錯過左既?
.
.
.
.
#photography #canon #canon6d #life #hkig #vfhk #all_shot #neature #moody #hkinstagram #livevolk #like4follow #like4like #photo #photoshop #captchina #pdhk #love #me #follow #followme #hongkong #landscape #landscapephotography
#HappyTBT 💕 #bestgirlsintown
📸 @alexandrakasperphotography
Buat temen2 yg melintasi jalan puspowarno tepatnya dibelakang Superindo, mohon dibantu beli dagangan mbah putri ini, si mbah jualan pisang, jeruk dan pepaya yang dibeli di pasar johar. Gak mahal kok harga buahnya mulai dari 15rb.
.
rumah si mbah di daerah belakang klenteng sam po kong, setiap hari berjualan dengan di antar suaminya memakai becak.
.
Semoga bermanfaat.
.
.
.
.
.
.
#passionpassport #livefolkindonesia #livevolk #travelingindonesia #mytinyatlas #streetdreamsmag #liveauthentic #visualsgang #communityfirst #peoplescreatives #kamerahpgw #instagood #mobilemag #visualsoflife #kinfolk #architecture #instagram #vscocam #vscogood #vsco #instagood #likeforlike #photograph #photographgangfeatureme #follow4follow
Buat temen2 yg melintasi jalan puspowarno tepatnya dibelakang Superindo, mohon dibantu beli dagangan mbah putri ini, si mbah jualan pisang, jeruk dan pepaya yang dibeli di pasar johar. Gak mahal kok harga buahnya mulai dari 15rb. . rumah si mbah di daerah belakang klenteng sam po kong, setiap hari berjualan dengan di antar suaminya memakai becak. . Semoga bermanfaat. . . . . . . #passionpassport  #livefolkindonesia  #livevolk  #travelingindonesia  #mytinyatlas  #streetdreamsmag  #liveauthentic  #visualsgang  #communityfirst  #peoplescreatives  #kamerahpgw  #instagood  #mobilemag  #visualsoflife  #kinfolk  #architecture  #instagram  #vscocam  #vscogood  #vsco  #instagood  #likeforlike  #photograph  #photographgangfeatureme  #follow4follow 
All thats left now are your dreams and memories. 
#unlimitedminimal #noicemag #artofvisuals
Berdasarkan catatan sejarah, kompleks Candi Arjuna merupakan candi tertua di tanah Jawa. Diperkirakan kompleks candi ini dibangun pada awal abad ke-9 Masehi. Pastinya kita semua belum lahir ya. Kalau biasanya kita main ke Candi identik dengan suasana nya yang panas, di Candi Arjuna ini suasana nya adem dan sejuk. Karena Candi Arjuna ini berada di dataran tinggi dieng. Jadi penasaran ya sama suasana disana?
.
.
.
.
.
.
#exploreendlessly #hariharisamanata #samanata_id #testisamanata_id #samanata #kemanaajaasik
.
.
.
#explore #yogyakarta #naturegood #indotravellers #livefolk #wonderfullindonesia #pesonaindonesia #iphonesia #photooftheday #food #heritage #darlingescapes #vscocam #travelmania #indotraveller #testi #pakettour #journey #indtravel #livevolk #indotraveller #paketmurah #pakettourmurah
Berdasarkan catatan sejarah, kompleks Candi Arjuna merupakan candi tertua di tanah Jawa. Diperkirakan kompleks candi ini dibangun pada awal abad ke-9 Masehi. Pastinya kita semua belum lahir ya. Kalau biasanya kita main ke Candi identik dengan suasana nya yang panas, di Candi Arjuna ini suasana nya adem dan sejuk. Karena Candi Arjuna ini berada di dataran tinggi dieng. Jadi penasaran ya sama suasana disana? . . . . . . #exploreendlessly  #hariharisamanata  #samanata_id  #testisamanata_id  #samanata  #kemanaajaasik  . . . #explore  #yogyakarta  #naturegood  #indotravellers  #livefolk  #wonderfullindonesia  #pesonaindonesia  #iphonesia  #photooftheday  #food  #heritage  #darlingescapes  #vscocam  #travelmania  #indotraveller  #testi  #pakettour  #journey  #indtravel  #livevolk  #indotraveller  #paketmurah  #pakettourmurah 
Stone cold💦
Stone cold💦
Karena tuhan menciptakan keindahan itu untuk kita NIKMATI dan SYUKURI, bukan untuk kita DUSTAKAN 🍃 - CahyoAnggoro
.
.
.
.
________________________
Loc. Pantai Balangan, Bali🌴
#livevolk #livevolkindonesia #wonderfulindonesia #explorebali #exploreindonesia #travel #traveling #travelinggram #bali #photographerstyle #instabali
Ke Jakarta aku kan kembali 🎤🎼🎶
Ke Jakarta aku kan kembali 🎤🎼🎶
Kelayang Island is right next to it lay a vast land with lush green forest. Various trees grow there like palm trees and weeds. On this island, you are presented with an adventure experience into the woods in the middle of the sea. There is a cave that clear river water flowing in it. The forest is not too wide, so if you get lost will easily come out towards the blue water there.
.
.
🎥 : @dtaaryani 📍 : kelayang kecil Island
.
.
Let join with @belitung4backpacker
Follow & hastag/tag your best pictures #belitung4backpacker 
And than we repost at gallery 
@belitung4backpacker 
__________________________

Selalu jaga kebersihan dan keindahan Pulau Belitung dengan tidak membuang sampah plastic .
.
.
.
#belitung4backpacker 
#indonesiagateway #passionpassport #livevolk #liveauthentic #instagood  #letsgosomewhere #instaxlent #peoplescreatives #folkgood #thisisindonesia #jalan2man #travelling #traveller  #explorejakarta #explorebekasi #explorejogja #exploresemarang #explorebandung #passionpassport #livevolk #liveautherntic #instagood #justgoshoot #freedomthinkers #letsgosomewhere #exklusive_shot #instaxlent #peoplescreatives #viseualsoflife #liveofadventure
Kelayang Island is right next to it lay a vast land with lush green forest. Various trees grow there like palm trees and weeds. On this island, you are presented with an adventure experience into the woods in the middle of the sea. There is a cave that clear river water flowing in it. The forest is not too wide, so if you get lost will easily come out towards the blue water there. . . 🎥 : @dtaaryani 📍 : kelayang kecil Island . . Let join with @belitung4backpacker Follow & hastag/tag your best pictures #belitung4backpacker  And than we repost at gallery @belitung4backpacker __________________________ Selalu jaga kebersihan dan keindahan Pulau Belitung dengan tidak membuang sampah plastic . . . . #belitung4backpacker  #indonesiagateway  #passionpassport  #livevolk  #liveauthentic  #instagood   #letsgosomewhere  #instaxlent  #peoplescreatives  #folkgood  #thisisindonesia  #jalan2man  #travelling  #traveller   #explorejakarta  #explorebekasi  #explorejogja  #exploresemarang  #explorebandung  #passionpassport  #livevolk  #liveautherntic  #instagood  #justgoshoot  #freedomthinkers  #letsgosomewhere  #exklusive_shot  #instaxlent  #peoplescreatives  #viseualsoflife  #liveofadventure 
Buat kalian pecinta sunrise, mungkin tempat yang satu ini wajib banget buat kalian kunjungin. Berada di desa paling tinggi di Pulau Jawa, bukit Sikunir ini menawarkan pemandangan sunrise yang menakjubkan. Orang – orang sering menyebutnya dengan “Golden Sunrise Sikunir”. Penasaran gimana cantiknya sunrise disana?
.
.
.
.
.
.
#exploreendlessly #hariharisamanata #samanata_id #testisamanata_id #samanata #kemanaajaasik
.
.
.
#explore #yogyakarta #naturegood #indotravellers #livefolk #wonderfullindonesia #pesonaindonesia #iphonesia #photooftheday #food #heritage #darlingescapes #vscocam #travelmania #indotraveller #testi #pakettour #journey #indtravel #livevolk #indotraveller #paketmurah #pakettourmurah
Buat kalian pecinta sunrise, mungkin tempat yang satu ini wajib banget buat kalian kunjungin. Berada di desa paling tinggi di Pulau Jawa, bukit Sikunir ini menawarkan pemandangan sunrise yang menakjubkan. Orang – orang sering menyebutnya dengan “Golden Sunrise Sikunir”. Penasaran gimana cantiknya sunrise disana? . . . . . . #exploreendlessly  #hariharisamanata  #samanata_id  #testisamanata_id  #samanata  #kemanaajaasik  . . . #explore  #yogyakarta  #naturegood  #indotravellers  #livefolk  #wonderfullindonesia  #pesonaindonesia  #iphonesia  #photooftheday  #food  #heritage  #darlingescapes  #vscocam  #travelmania  #indotraveller  #testi  #pakettour  #journey  #indtravel  #livevolk  #indotraveller  #paketmurah  #pakettourmurah 
Kegelapan Bisa membuat aku kesenangan , Tapi bukan kegelapan adalah sesat jalanku
#Cowox #malam
#livevolk #fuck
It's enough, Rest you today?
Loc : Daerah Perkantoran BJB,Kalsel
#explorebanjar
It's enough, Rest you today? Loc : Daerah Perkantoran BJB,Kalsel #explorebanjar 
Spring where are you?! I need to fill up these Viennese days with sweet memories 🌸🌸🌸and high hopes🎈🎈
Photography:@elenaazzalini
Styling:  @valentinaburigo 
Location: Rossatz in der Wachau, Austria.
.
.

#portrait #portraiture #photographer #minimalove #beautifulmatters #wiwt #fashiondiaries #fashionistas #discoveraustria  #liveauthentic #superhubs #livevolk #igersvienna #ig_europe #wanderlust  #passionpassport #diewocheaufinstagram #lifewelltravelled #bbctravel #cntravel #lovedaylidose #blogger_at #fashionblogger_de #austrianblogger #justgoshoot #bloggeritalia #polishgirl #italiangirl #thehappynow #landscapelovers #bloggeritalia
Spring where are you?! I need to fill up these Viennese days with sweet memories 🌸🌸🌸and high hopes🎈🎈 Photography:@elenaazzalini Styling: @valentinaburigo Location: Rossatz in der Wachau, Austria. . . #portrait  #portraiture  #photographer  #minimalove  #beautifulmatters  #wiwt  #fashiondiaries  #fashionistas  #discoveraustria  #liveauthentic  #superhubs  #livevolk  #igersvienna  #ig_europe  #wanderlust  #passionpassport  #diewocheaufinstagram  #lifewelltravelled  #bbctravel  #cntravel  #lovedaylidose  #blogger_at  #fashionblogger_de  #austrianblogger  #justgoshoot  #bloggeritalia  #polishgirl  #italiangirl  #thehappynow  #landscapelovers  #bloggeritalia 
Sejauh apa pun langkah pergi memulihkan hati. Sepahit apapun kota tempat ia kembali. Ia selalu rindu rumah. - Boy Candra
Sejauh apa pun langkah pergi memulihkan hati. Sepahit apapun kota tempat ia kembali. Ia selalu rindu rumah. - Boy Candra
two things define you : 
your patience when you have nothing and your attitude when you have everything 🍭
two things define you : your patience when you have nothing and your attitude when you have everything 🍭
Bangka Belitung Province becomes a worthy attraction in Indonesia. It also features many small islands. If you are looking for something unique, there is Batu Berlayar Island. Foreigners call it Sailing Rock Island. The location is near to Tanjung Kelayang, Belitung. The main attraction is definitely its granites. There are two big rocks on the island. These are surrounded by the white sand. In terms of appearance, the island is similar to a sailing boat. It is suitable for a vacation retreat and water sports.
.
.
Let join with @belitung4backpacker
Follow & hastag/tag your best pictures #belitung4backpacker 
And than we repost at gallery 
@belitung4backpacker 
__________________________

Selalu jaga kebersihan dan keindahan Pulau Belitung dengan tidak membuang sampah plastic .
.
.
.
.
#belitung4backpacker #indonesiagateway #passionpassport #livevolk #liveauthentic #instagood  #letsgosomewhere #instaxlent #peoplescreatives #folkgood #thisisindonesia #jalan2man #travelling #traveller  #explorejakarta #explorebekasi #explorejogja #exploresemarang #explorebandung #passionpassport #livevolk #liveautherntic #instagood #justgoshoot #freedomthinkers #letsgosomewhere #exklusive_shot #instaxlent #peoplescreatives #viseualsoflife #liveofadventure
Bangka Belitung Province becomes a worthy attraction in Indonesia. It also features many small islands. If you are looking for something unique, there is Batu Berlayar Island. Foreigners call it Sailing Rock Island. The location is near to Tanjung Kelayang, Belitung. The main attraction is definitely its granites. There are two big rocks on the island. These are surrounded by the white sand. In terms of appearance, the island is similar to a sailing boat. It is suitable for a vacation retreat and water sports. . . Let join with @belitung4backpacker Follow & hastag/tag your best pictures #belitung4backpacker  And than we repost at gallery @belitung4backpacker __________________________ Selalu jaga kebersihan dan keindahan Pulau Belitung dengan tidak membuang sampah plastic . . . . . #belitung4backpacker  #indonesiagateway  #passionpassport  #livevolk  #liveauthentic  #instagood   #letsgosomewhere  #instaxlent  #peoplescreatives  #folkgood  #thisisindonesia  #jalan2man  #travelling  #traveller   #explorejakarta  #explorebekasi  #explorejogja  #exploresemarang  #explorebandung  #passionpassport  #livevolk  #liveautherntic  #instagood  #justgoshoot  #freedomthinkers  #letsgosomewhere  #exklusive_shot  #instaxlent  #peoplescreatives  #viseualsoflife  #liveofadventure 
Thank you all for a perfect easter weekend. Still tipsy. 
#ourmomentum #interiordecor #artofvisual