an online Instagram web viewer

#kulitsihat medias

Photos

OIL FREE HYDRATING GEL (OFHG)
.
Siapkan Oil Free Hydrating Gel ni sebelum tido, for sure kulit you akan rasa lembut dan nampak lebih sekata. Kulit nampak glowing semulajadi dan cerah perlahan-lahan...
.
Masa apply pun dah rasa lain macam sbb sangat moist dan meresap terus ke dalam kulit. Kurangkan mekap dan lebihkanlah supplement kulit seperti OFHG ni supaya pabila makeup nampak natural je..
.
Ofhg wajib bagi akak apply sebelum akak kuar rumah
Sebab ni adalah rahsia kulit nampak healthy , glowing, flawless dan makeup tahan lama. Jga sangat sesuai bagi anda yang berkulit sensitif.
.
Seriuss best! Jom pm/ whatsapp sis .
014 9692450 MIRA
Mary Kay Beauty Consultant

#ofhg #oilfreehydratinggel
#kulitsensitive #kulitsensitive 
#kulitsihat #marykayproduct 
#skincareselamat #marykaymalaysia
OIL FREE HYDRATING GEL (OFHG) . Siapkan Oil Free Hydrating Gel ni sebelum tido, for sure kulit you akan rasa lembut dan nampak lebih sekata. Kulit nampak glowing semulajadi dan cerah perlahan-lahan... . Masa apply pun dah rasa lain macam sbb sangat moist dan meresap terus ke dalam kulit. Kurangkan mekap dan lebihkanlah supplement kulit seperti OFHG ni supaya pabila makeup nampak natural je.. . Ofhg wajib bagi akak apply sebelum akak kuar rumah Sebab ni adalah rahsia kulit nampak healthy , glowing, flawless dan makeup tahan lama. Jga sangat sesuai bagi anda yang berkulit sensitif. . Seriuss best! Jom pm/ whatsapp sis . 014 9692450 MIRA Mary Kay Beauty Consultant #ofhg  #oilfreehydratinggel  #kulitsensitive  #kulitsensitive  #kulitsihat  #marykayproduct  #skincareselamat  #marykaymalaysia 
Korang jangan lupa tau kemam RPC dua kali sehari ๐Ÿ˜˜ Nak kulit cantik, sihat , licin bebas dari segala jerawat dan parut korang kene lah konsisten consume RPC tau. Dan korang kene minum air masak at least 3 liter sehari ! Kalau boleh lagi banyak lagi bagus! ๐Ÿ‘๐Ÿป Dengan minum air yang cukup ia dapat mencepatkan kesan RPC didalam badan kita untuk bertindak. Supaya badan kita bebas dari segala kekotoran dalaman ๐Ÿ˜ŠDalam cantik , Luar pun cantik ๐Ÿ˜‰ Love your skin with ROSEHIP PREMIUM COLLAGEN ๐Ÿ’œ
.
Details RPC by Dee Signature
โญ๏ธ +6 0169637707
โญ๏ธ RM80 (SM) | RM85 (SS)
โญ๏ธ 100gram tahan sebulan
โญ๏ธ Postage: RM8 (SM) | RM10 (SS)
โญ๏ธ COD area KL sahaja
.
#deesignatureofficial #deesignature #rosehippremiumcollagen #rpc #rpcbydeesignature #feedbackdeesignature #deesignaturefeedback #feedbackrpc #rosehipextract #rosehips #ubatputih #produkputih #sayajualsupplement #kolagen #produklaris #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkosmetik #sayajual #putihgebu #kulitputih #kulitcerah #kulitsihat #nakputih #produkviral #testimonideesignaturehq #testimonideesignature #testimonirpc #sayajualsayapakai
Korang jangan lupa tau kemam RPC dua kali sehari ๐Ÿ˜˜ Nak kulit cantik, sihat , licin bebas dari segala jerawat dan parut korang kene lah konsisten consume RPC tau. Dan korang kene minum air masak at least 3 liter sehari ! Kalau boleh lagi banyak lagi bagus! ๐Ÿ‘๐Ÿป Dengan minum air yang cukup ia dapat mencepatkan kesan RPC didalam badan kita untuk bertindak. Supaya badan kita bebas dari segala kekotoran dalaman ๐Ÿ˜ŠDalam cantik , Luar pun cantik ๐Ÿ˜‰ Love your skin with ROSEHIP PREMIUM COLLAGEN ๐Ÿ’œ . Details RPC by Dee Signature โญ๏ธ +6 0169637707 โญ๏ธ RM80 (SM) | RM85 (SS) โญ๏ธ 100gram tahan sebulan โญ๏ธ Postage: RM8 (SM) | RM10 (SS) โญ๏ธ COD area KL sahaja . #deesignatureofficial  #deesignature  #rosehippremiumcollagen  #rpc  #rpcbydeesignature  #feedbackdeesignature  #deesignaturefeedback  #feedbackrpc  #rosehipextract  #rosehips  #ubatputih  #produkputih  #sayajualsupplement  #kolagen  #produklaris  #produkkecantikan  #produkkesihatan  #produkkosmetik  #sayajual  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitsihat  #nakputih  #produkviral  #testimonideesignaturehq  #testimonideesignature  #testimonirpc  #sayajualsayapakai 
Korang jangan lupa tau kemam RPC dua kali sehari ๐Ÿ˜˜ Nak kulit cantik, sihat , licin bebas dari segala jerawat dan parut korang kene lah konsisten consume RPC tau. Dan korang kene minum air masak at least 3 liter sehari ! Kalau boleh lagi banyak lagi bagus! ๐Ÿ‘๐Ÿป Dengan minum air yang cukup ia dapat mencepatkan kesan RPC didalam badan kita untuk bertindak. Supaya badan kita bebas dari segala kekotoran dalaman ๐Ÿ˜ŠDalam cantik , Luar pun cantik ๐Ÿ˜‰ Love your skin with ROSEHIP PREMIUM COLLAGEN ๐Ÿ’œ
.
Details RPC by Dee Signature
โญ๏ธ +6 0169637707
โญ๏ธ RM80 (SM) | RM85 (SS)
โญ๏ธ 100gram tahan sebulan
โญ๏ธ Postage: RM8 (SM) | RM10 (SS)
โญ๏ธ COD area KL sahaja
.
#deesignatureofficial #deesignature #rosehippremiumcollagen #rpc #rpcbydeesignature #feedbackdeesignature #deesignaturefeedback #feedbackrpc #rosehipextract #rosehips #ubatputih #produkputih #sayajualsupplement #kolagen #produklaris #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkosmetik #sayajual #putihgebu #kulitputih #kulitcerah #kulitsihat #nakputih #produkviral #testimonideesignaturehq #testimonideesignature #testimonirpc #sayajualsayapakai
Korang jangan lupa tau kemam RPC dua kali sehari ๐Ÿ˜˜ Nak kulit cantik, sihat , licin bebas dari segala jerawat dan parut korang kene lah konsisten consume RPC tau. Dan korang kene minum air masak at least 3 liter sehari ! Kalau boleh lagi banyak lagi bagus! ๐Ÿ‘๐Ÿป Dengan minum air yang cukup ia dapat mencepatkan kesan RPC didalam badan kita untuk bertindak. Supaya badan kita bebas dari segala kekotoran dalaman ๐Ÿ˜ŠDalam cantik , Luar pun cantik ๐Ÿ˜‰ Love your skin with ROSEHIP PREMIUM COLLAGEN ๐Ÿ’œ . Details RPC by Dee Signature โญ๏ธ +6 0169637707 โญ๏ธ RM80 (SM) | RM85 (SS) โญ๏ธ 100gram tahan sebulan โญ๏ธ Postage: RM8 (SM) | RM10 (SS) โญ๏ธ COD area KL sahaja . #deesignatureofficial  #deesignature  #rosehippremiumcollagen  #rpc  #rpcbydeesignature  #feedbackdeesignature  #deesignaturefeedback  #feedbackrpc  #rosehipextract  #rosehips  #ubatputih  #produkputih  #sayajualsupplement  #kolagen  #produklaris  #produkkecantikan  #produkkesihatan  #produkkosmetik  #sayajual  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitsihat  #nakputih  #produkviral  #testimonideesignaturehq  #testimonideesignature  #testimonirpc  #sayajualsayapakai 
Alhamdulillah.
20 tahun menderita ekzema akhirnya beransur pulih setelah menggunakan medic serum.

#testimoni #testimonimedicserum #medicserum #serum #terapiherba #herba #herbs #bebaskimia #bebassteroid #semulajadi #natural #minyakkelapadara #omega6 #ubatgatal #ubatherba #penyakitkulit #ekzema #eczema #babyeczema #baby #healthyskin #kulitsihat
Basic Set Mary Jardin โœ…harga berpatutan
โœ…penggunaan 2-3bulan
โœ…organik/bahan semulajadi

Yg paling penting... PROMO BULAN MAC TINGAL 1 HARI JER ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Ape tunggu lagi... Jom segarkn kulit dgn Mary Jardin... Jom! Wassap Linda cepat2 ye.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#maryjardin #maryjardinpetalingjaya #mjbloom #mjdeheart #mjannajah #naturalskincare #organic #natural #kulitsihat #jerawat #jeragat #blackhead #whitehead #skincareproduct
Basic Set Mary Jardin โœ…harga berpatutan โœ…penggunaan 2-3bulan โœ…organik/bahan semulajadi Yg paling penting... PROMO BULAN MAC TINGAL 1 HARI JER ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Ape tunggu lagi... Jom segarkn kulit dgn Mary Jardin... Jom! Wassap Linda cepat2 ye.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #maryjardin  #maryjardinpetalingjaya  #mjbloom  #mjdeheart  #mjannajah  #naturalskincare  #organic  #natural  #kulitsihat  #jerawat  #jeragat  #blackhead  #whitehead  #skincareproduct 
Selamat malam~
.
Jangan lupa cuci muka dgn #GentleDeepFoamingCleanser & #GentleActionMakeupRemover โ˜บ๏ธ
.
Banyak ni je yee
.
Nanti kulit jadi sihat & bersih ๐ŸŒŸ
.
PM +60136243662
.
#KulitSihat #KulitCantik #Nutriwhite #NoParaben #Shaklee
Assalamualaikum
Hai semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š . Selamat malam semua๐Ÿค—๐Ÿค— . .
Siapa kata produk yang hanya berasaskan bahan botani berkualiti tinggi tak boleh buat muka jadi licin flawless . Siapa kata produk yang tiada bahan kimia berbahaya tak boleh rawat muka . Ha , anda silap tau . Produk yg hanya berasaskan bahan botani dan tiada kandungan bahan kimia yg merbahaya is the best skincare !!! . Mungkin kesannya lambat tapi SELAMAT . Produk yang anda pakai mungkin beri effect pencerahan secara pantas , jerawat , jeragat pon hilang sebab lapisan kulit dibahagian atas telah dikikis , dihakis . Tapi , adakah selamat ? Jawapnnya , TIDAK !! Ia sangat melanggar proses pembentukan sel pada wajah kita . Mungkin cantik , tapi sementara . Kebanyakannya akan mengalami masalah jerawat yang teruk dan kulit akan jadi menggerutu , kusam dan berminyak ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ . Takutnyaaa ..... Beliau telah berjaya merawat masalah kulit beliau selama  dengan Mary Kay !! . InsyaAllah , jika kita sabar dan konsisten merawat atau mencantikan muka kita dengan Mary Kay itulahh hasilnya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ . Alhamdulillah .  Anda ? Bila lagi ? Muka dah sensitif tu , kena cahaya matahari sekejup pon kulit dah burn , whitehead , blackhead makin lama makin banyak . Jom rawat masalah kulit anda dengan Mary Kay ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ....
Sebesar besar industri skincare dan kosmetik dunia,  hanya 2% sahaja yang mempunyai makmal Research & Development (R&D) sendiri. Salah satunya ialah MARY KAY. 
53 tahun di dalam industri kecantikan ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ.
Love ,
Siti 
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
๐Ÿ’‹Whatspp 01128205945 ๐Ÿ’‹
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like
Assalamualaikum Hai semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š . Selamat malam semua๐Ÿค—๐Ÿค— . . Siapa kata produk yang hanya berasaskan bahan botani berkualiti tinggi tak boleh buat muka jadi licin flawless . Siapa kata produk yang tiada bahan kimia berbahaya tak boleh rawat muka . Ha , anda silap tau . Produk yg hanya berasaskan bahan botani dan tiada kandungan bahan kimia yg merbahaya is the best skincare !!! . Mungkin kesannya lambat tapi SELAMAT . Produk yang anda pakai mungkin beri effect pencerahan secara pantas , jerawat , jeragat pon hilang sebab lapisan kulit dibahagian atas telah dikikis , dihakis . Tapi , adakah selamat ? Jawapnnya , TIDAK !! Ia sangat melanggar proses pembentukan sel pada wajah kita . Mungkin cantik , tapi sementara . Kebanyakannya akan mengalami masalah jerawat yang teruk dan kulit akan jadi menggerutu , kusam dan berminyak ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ . Takutnyaaa ..... Beliau telah berjaya merawat masalah kulit beliau selama dengan Mary Kay !! . InsyaAllah , jika kita sabar dan konsisten merawat atau mencantikan muka kita dengan Mary Kay itulahh hasilnya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ . Alhamdulillah . Anda ? Bila lagi ? Muka dah sensitif tu , kena cahaya matahari sekejup pon kulit dah burn , whitehead , blackhead makin lama makin banyak . Jom rawat masalah kulit anda dengan Mary Kay ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .... Sebesar besar industri skincare dan kosmetik dunia, hanya 2% sahaja yang mempunyai makmal Research & Development (R&D) sendiri. Salah satunya ialah MARY KAY. 53 tahun di dalam industri kecantikan ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. Love , Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia ๐Ÿ’‹Whatspp 01128205945 ๐Ÿ’‹ . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg  #aesthetic  #rayyanhaya  #dermatologist  #bellaamara  #amyrarosli  #stailista  #minaz  #laraalana  #kulitcantik  #kulitsihat  #like4like 
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ?
.
-Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan
-Mengawal minyak
-Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
-Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
-Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
-Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
-Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
-Menghasilkan kolagen pemulihan.
-Menyembuhkan ruam
โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
For more details, kindly whatsapp 019-543 0261.
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? . -Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan -Mengawal minyak -Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) -Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . -Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. -Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat -Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru -Menghasilkan kolagen pemulihan. -Menyembuhkan ruam โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . For more details, kindly whatsapp 019-543 0261. . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 019-543 0261.
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 019-543 0261. . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion.
.
Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ
.
For more details, kindly whatsapp 019-543 0261.
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion. . Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ . For more details, kindly whatsapp 019-543 0261. . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ?
.
-Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan
-Mengawal minyak
-Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
-Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
-Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
-Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
-Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
-Menghasilkan kolagen pemulihan.
-Menyembuhkan ruam
โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
For more details, kindly whatsapp 011-25568246.
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #SisNina
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? . -Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan -Mengawal minyak -Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) -Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . -Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. -Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat -Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru -Menghasilkan kolagen pemulihan. -Menyembuhkan ruam โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . For more details, kindly whatsapp 011-25568246. . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  #SisNina 
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ?
.
-Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan
-Mengawal minyak
-Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
-Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
-Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
-Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
-Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
-Menghasilkan kolagen pemulihan.
-Menyembuhkan ruam
โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
For more details, Wasap sis Direct ke : http://pkmt.wasap.my/01129023328
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? . -Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan -Mengawal minyak -Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) -Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . -Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. -Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat -Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru -Menghasilkan kolagen pemulihan. -Menyembuhkan ruam โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . For more details, Wasap sis Direct ke : http://pkmt.wasap.my/01129023328 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Okay gu nite ladies. I nak tidur dulu. Dah sapu2 calit2 #moisturizer okay ๐Ÿ˜˜
.
#pelembap #krimwajah #krimmalam #nurraysabeautyskincare #merawatkulit #kulitputih #kulitsihat #kulitcantik
Alhamdulillah ramai betul yg buat payment tak henti-henti. Minta maaf kalau staff sis lambat reply sebab tgh sibuk packing barang untuk dipos.
.
Jom whatsapp sis ke +0169893224 tuk dapatkan Sure Glow Lotion.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Alhamdulillah ramai betul yg buat payment tak henti-henti. Minta maaf kalau staff sis lambat reply sebab tgh sibuk packing barang untuk dipos. . Jom whatsapp sis ke +0169893224 tuk dapatkan Sure Glow Lotion. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Order tuk bulan March ni. Love your skin as u love yourself. Jom sama sama menjaga kulit supaya mendapat kulit yg sihat, melambatkan penuaan, mengelakkan jeragat, memulihkan muka dll..
.
WhatsApp to order
0178971005
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaykl #marykaykuching #marykaysabah #marykaytuaran #kulitsihat #kulitcantik #flawless #pigmentation #jeragat #jerawat #kulitberminyak #lipstick #marykaylipstick #truedimension #citrusflirt #sunprotector #skincare
Order tuk bulan March ni. Love your skin as u love yourself. Jom sama sama menjaga kulit supaya mendapat kulit yg sihat, melambatkan penuaan, mengelakkan jeragat, memulihkan muka dll.. . WhatsApp to order 0178971005 . #marykaymalaysia  #marykay  #marykaykl  #marykaykuching  #marykaysabah  #marykaytuaran  #kulitsihat  #kulitcantik  #flawless  #pigmentation  #jeragat  #jerawat  #kulitberminyak  #lipstick  #marykaylipstick  #truedimension  #citrusflirt  #sunprotector  #skincare 
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ?
.
-Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan
-Mengawal minyak
-Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
-Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
-Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
-Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
-Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
-Menghasilkan kolagen pemulihan.
-Menyembuhkan ruam
โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
For more details, kindly whatsapp +60169893224.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? . -Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan -Mengawal minyak -Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) -Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . -Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. -Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat -Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru -Menghasilkan kolagen pemulihan. -Menyembuhkan ruam โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . For more details, kindly whatsapp +60169893224. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ?
.
-Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan
-Mengawal minyak
-Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
-Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
-Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
-Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
-Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
-Menghasilkan kolagen pemulihan.
-Menyembuhkan ruam
โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
For more details, kindly whatsapp +0169893224
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? . -Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan -Mengawal minyak -Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) -Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . -Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. -Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat -Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru -Menghasilkan kolagen pemulihan. -Menyembuhkan ruam โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . For more details, kindly whatsapp +0169893224 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion.
.
Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ
.
For more details, kindly whatsapp +0169893224.
.
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #sureglowlotionkotabharu #sureglowlotionkelantan
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion. . Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ . For more details, kindly whatsapp +0169893224. . . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  #sureglowlotionkotabharu  #sureglowlotionkelantan 
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion.
.
Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ
.
For more details, kindly whatsapp 0139068007.
.
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #sureglowlotionkotabharu #sureglowlotionkelantan
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion. . Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ . For more details, kindly whatsapp 0139068007. . . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  #sureglowlotionkotabharu  #sureglowlotionkelantan 
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ?
.
-Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan
-Mengawal minyak
-Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
-Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
-Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
-Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
-Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
-Menghasilkan kolagen pemulihan.
-Menyembuhkan ruam
โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
For more details, kindly whatsapp 013-9068007
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? . -Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan -Mengawal minyak -Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) -Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . -Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. -Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat -Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru -Menghasilkan kolagen pemulihan. -Menyembuhkan ruam โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . For more details, kindly whatsapp 013-9068007 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 013-9068007
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 013-9068007 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ?
.
-Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan
-Mengawal minyak
-Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
-Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
-Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
-Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
-Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
-Menghasilkan kolagen pemulihan.
-Menyembuhkan ruam
โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
For more details, kindly whatsapp 0187664239.
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? . -Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan -Mengawal minyak -Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) -Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . -Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. -Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat -Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru -Menghasilkan kolagen pemulihan. -Menyembuhkan ruam โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . For more details, kindly whatsapp 0187664239. . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 0187664239.
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 0187664239. . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion.
.
Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ
.
For more details, kindly whatsapp 013-4277981
.
Nak join #Dropship 
Whatsapp okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion. . Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ . For more details, kindly whatsapp 013-4277981 . Nak join #Dropship  Whatsapp okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion.
.
Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ
.
For more details, kindly whatsapp 0197367391
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion. . Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ . For more details, kindly whatsapp 0197367391 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
FEEDBACK SUSU MAAEZ .
Alhamdulillah ramai yang bagi feedback kulit makin cerah nampaknya
.
Minum susu maaez ni kulit boleh jadi licin, lembut dan cerah. Bukan untuk masalah ekzema jea tau
.
Tak percaya? Kenalah cuba dulu,baru tau kesannya
.
Whatsapp 0174956533
FEEDBACK SUSU MAAEZ . Alhamdulillah ramai yang bagi feedback kulit makin cerah nampaknya . Minum susu maaez ni kulit boleh jadi licin, lembut dan cerah. Bukan untuk masalah ekzema jea tau . Tak percaya? Kenalah cuba dulu,baru tau kesannya . Whatsapp 0174956533
FEEDBACK SUSU MAAEZ .
Alhamdulillah ramai yang bagi feedback kulit makin cerah nampaknya
.
Minum susu maaez ni kulit boleh jadi licin, lembut dan cerah. Bukan untuk masalah ekzema jea tau
.
Tak percaya? Kenalah cuba dulu,baru tau kesannya
.
Whatsapp 0174956533
FEEDBACK SUSU MAAEZ . Alhamdulillah ramai yang bagi feedback kulit makin cerah nampaknya . Minum susu maaez ni kulit boleh jadi licin, lembut dan cerah. Bukan untuk masalah ekzema jea tau . Tak percaya? Kenalah cuba dulu,baru tau kesannya . Whatsapp 0174956533
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion.
.
Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ
.
For more details, kindly whatsapp 0187664239.
.
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion. . Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ . For more details, kindly whatsapp 0187664239. . . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ?
.
-Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan
-Mengawal minyak
-Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
-Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
-Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
-Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
-Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
-Menghasilkan kolagen pemulihan.
-Menyembuhkan ruam
โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
For more details, kindly whatsapp 014-2839154
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? . -Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan -Mengawal minyak -Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) -Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . -Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. -Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat -Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru -Menghasilkan kolagen pemulihan. -Menyembuhkan ruam โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . For more details, kindly whatsapp 014-2839154 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 014-2839154
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 014-2839154 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion.
.
Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ
.
For more details, kindly whatsapp 014-2839154
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion. . Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ . For more details, kindly whatsapp 014-2839154 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Jangan BACA
Jangan BACA
Jangan BACA
.
.
.
.
.
Eh, kan dah kata jangan BACAAA. .
.
Terutama untuk anda yang jenuhhh sanggup habiskan masa belek muka kiri kanan depan cermin. Sambil buat tutorial makeup acah2 ikut Mua kat live chat fb๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œdengan penuh harapan. Namun belum pasti jadi ke tak gitu. Uhh..nangisss.
.
.
Terasa buang masa sangat. Kanโ“โ“
Tengok org lain.. sekeliling semua Dh dpt kulit sihat.. kulit gebu2 sekata.. makeup nipis2 xperlu tutorials pun cantik yang amattttt๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jeling-jeling je lah mampu sambal krik krik โž•โž•Sambil dalam hati  jeles. "Cantik nyer kulit akak tu, pdhal ank Dh tiga.. .
.
Anda NAKโ“โ“Kami  bantu anda tampil BERSERI2 DIHARI RAYA TAHUN INI DAN MENDTG.. gitewwwww ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐ŸŽ€๐ŸŽ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐ŸŽ€๐ŸŽ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐ŸŽ€๐ŸŽ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐ŸŽ€๐ŸŽ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐ŸŽ€๐ŸŽ #teamkakkinah
#teamninasazzy
#ninaskincare
#cantikhariraya
#kulitsihat
Jangan BACA Jangan BACA Jangan BACA . . . . . Eh, kan dah kata jangan BACAAA. . . Terutama untuk anda yang jenuhhh sanggup habiskan masa belek muka kiri kanan depan cermin. Sambil buat tutorial makeup acah2 ikut Mua kat live chat fb๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œdengan penuh harapan. Namun belum pasti jadi ke tak gitu. Uhh..nangisss. . . Terasa buang masa sangat. Kanโ“โ“ Tengok org lain.. sekeliling semua Dh dpt kulit sihat.. kulit gebu2 sekata.. makeup nipis2 xperlu tutorials pun cantik yang amattttt๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jeling-jeling je lah mampu sambal krik krik โž•โž•Sambil dalam hati jeles. "Cantik nyer kulit akak tu, pdhal ank Dh tiga.. . . Anda NAKโ“โ“Kami bantu anda tampil BERSERI2 DIHARI RAYA TAHUN INI DAN MENDTG.. gitewwwww ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐ŸŽ€๐ŸŽ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐ŸŽ€๐ŸŽ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐ŸŽ€๐ŸŽ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐ŸŽ€๐ŸŽ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐ŸŽ€๐ŸŽ #teamkakkinah  #teamninasazzy  #ninaskincare  #cantikhariraya  #kulitsihat 
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion.
.
Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ
.
For more details, kindly whatsapp 0199910581
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion. . Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ . For more details, kindly whatsapp 0199910581 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ?
.
-Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan
-Mengawal minyak
-Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
-Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
-Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
-Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
-Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
-Menghasilkan kolagen pemulihan.
-Menyembuhkan ruam
โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
For more details, kindly whatsapp 017-9830868.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? . -Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan -Mengawal minyak -Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) -Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . -Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. -Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat -Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru -Menghasilkan kolagen pemulihan. -Menyembuhkan ruam โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . For more details, kindly whatsapp 017-9830868. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ?
.
-Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan
-Mengawal minyak
-Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
-Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
-Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
-Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
-Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
-Menghasilkan kolagen pemulihan.
-Menyembuhkan ruam
โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
For more details, kindly whatsapp 0134110013
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? . -Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan -Mengawal minyak -Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) -Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . -Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. -Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat -Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru -Menghasilkan kolagen pemulihan. -Menyembuhkan ruam โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . For more details, kindly whatsapp 0134110013 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ?
.
-Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan
-Mengawal minyak
-Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
-Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
-Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
-Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
-Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
-Menghasilkan kolagen pemulihan.
-Menyembuhkan ruam
โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
For more details, kindly whatsapp 014-3165698
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? . -Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan -Mengawal minyak -Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) -Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . -Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. -Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat -Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru -Menghasilkan kolagen pemulihan. -Menyembuhkan ruam โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . For more details, kindly whatsapp 014-3165698 . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 014-3165698
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 014-3165698 . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ?
.
-Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan
-Mengawal minyak
-Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
-Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
-Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
-Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
-Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
-Menghasilkan kolagen pemulihan.
-Menyembuhkan ruam
โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
For more details, kindly whatsapp 017-9830868.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? . -Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan -Mengawal minyak -Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) -Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . -Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. -Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat -Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru -Menghasilkan kolagen pemulihan. -Menyembuhkan ruam โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . For more details, kindly whatsapp 017-9830868. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 0134110013.
.

#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 0134110013. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion.
.
Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ
.
For more details, kindly whatsapp 014-3165698
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion. . Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ . For more details, kindly whatsapp 014-3165698 . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Ni antara fungsi #SureGlowLotion.
.
Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ
.
For more details, kindly whatsapp 017-9830868.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Ni antara fungsi #SureGlowLotion . . Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ . For more details, kindly whatsapp 017-9830868. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion.
.
Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ
.
For more details, kindly whatsapp 013 411 0013.
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion. . Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ . For more details, kindly whatsapp 013 411 0013. . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ?
.
-Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan
-Mengawal minyak
-Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
-Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
-Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
-Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
-Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
-Menghasilkan kolagen pemulihan.
-Menyembuhkan ruam
โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
For more details, kindly whatsapp #01129361866
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? . -Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan -Mengawal minyak -Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) -Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . -Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. -Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat -Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru -Menghasilkan kolagen pemulihan. -Menyembuhkan ruam โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . For more details, kindly whatsapp #01129361866  . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion.
.
Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ
.
For more details, kindly whatsapp 019-4101393.
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion. . Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ . For more details, kindly whatsapp 019-4101393. . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp #01129361866

Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp #01129361866  Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ?
.
-Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan
-Mengawal minyak
-Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
-Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
-Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
-Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
-Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
-Menghasilkan kolagen pemulihan.
-Menyembuhkan ruam
โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
For more details, kindly whatsapp 019-9903507.
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? . -Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan -Mengawal minyak -Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) -Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . -Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. -Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat -Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru -Menghasilkan kolagen pemulihan. -Menyembuhkan ruam โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . For more details, kindly whatsapp 019-9903507. . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion.
.
Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ
.
For more details, kindly whatsapp #01129361866
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion. . Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ . For more details, kindly whatsapp #01129361866  . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam SureGlowLotion ?
.
- Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih
.
- Mudah diserap oleh kulit & badan .
.
- Mengawal minyak .
.
- Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) .
.
- Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
.
- Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semulajadi .
.
- Memudarkan jeragat, menghilangkan jerawat .
.
- Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru .
.
- Menghasilkan kolagen pemulihan .
.
- Menyembuhkan ruam .
.
- Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral .
.
- Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) .
.
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
For more details, kindly whatsapp 011-40215354
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni #SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #putih #onlineshop #flawless #cantik #lotionpemutih #lotion #whitening #krimpemutihwajah
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam SureGlowLotion ? . - Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih . - Mudah diserap oleh kulit & badan . . - Mengawal minyak . . - Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) . . - Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . . - Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semulajadi . . - Memudarkan jeragat, menghilangkan jerawat . . - Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru . . - Menghasilkan kolagen pemulihan . . - Menyembuhkan ruam . . - Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral . . - Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) . . ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . For more details, kindly whatsapp 011-40215354 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  #putih  #onlineshop  #flawless  #cantik  #lotionpemutih  #lotion  #whitening  #krimpemutihwajah 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 019-9903507.
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 019-9903507. . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Antara fungsi Sure Glow Lotion.
.
Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ
@qurose_hits .
.
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Antara fungsi Sure Glow Lotion. . Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ @qurose_hits . . . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion.
.
Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ
.
For more details, kindly whatsapp 019-9903507.
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion. . Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ . For more details, kindly whatsapp 019-9903507. . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ?
.
-Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan
-Mengawal minyak
-Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
-Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
-Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
-Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
-Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
-Menghasilkan kolagen pemulihan.
-Menyembuhkan ruam
โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
For more details, kindly whatsapp 01151179415
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? . -Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan -Mengawal minyak -Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) -Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . -Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. -Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat -Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru -Menghasilkan kolagen pemulihan. -Menyembuhkan ruam โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . For more details, kindly whatsapp 01151179415 . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ?
.
-Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan
-Mengawal minyak
-Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
-Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
-Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
-Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
-Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
-Menghasilkan kolagen pemulihan.
-Menyembuhkan ruam
โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
For more details, kindly whatsapp 019-9749464
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? . -Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan -Mengawal minyak -Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) -Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . -Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. -Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat -Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru -Menghasilkan kolagen pemulihan. -Menyembuhkan ruam โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . For more details, kindly whatsapp 019-9749464 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 01151179415
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 01151179415 . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 019-9749464
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 019-9749464 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion.
.
Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ
.
For more details, kindly whatsapp 01151179415
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion. . Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ . For more details, kindly whatsapp 01151179415 . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion.
.
Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ
.
For more details, kindly whatsapp 019-9749464
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion. . Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ . For more details, kindly whatsapp 019-9749464 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ?
.
-Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan
-Mengawal minyak
-Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
-Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
-Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
-Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
-Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
-Menghasilkan kolagen pemulihan.
-Menyembuhkan ruam
โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
For more details, kindly whatsapp 0199711321 .
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? . -Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan -Mengawal minyak -Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) -Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . -Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. -Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat -Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru -Menghasilkan kolagen pemulihan. -Menyembuhkan ruam โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . For more details, kindly whatsapp 0199711321 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Alhamdulillah. Stok Ruby cellactive white, Serum Foundation, Treatment Matte Lip Cream dan Loose items ruby dah sampai petang tadi. Dah packing bagi yang dah payment. Esok postage tau korang. Tak sabar nak cuba lipmmate colour Glam dan Copper. Nanti kakyu belanja selfie. Lama dah maktang tak selfie๐Ÿ˜‚.
.
#stokissahelysianbeauty 
#theelysianqueens
Alhamdulillah. Stok Ruby cellactive white, Serum Foundation, Treatment Matte Lip Cream dan Loose items ruby dah sampai petang tadi. Dah packing bagi yang dah payment. Esok postage tau korang. Tak sabar nak cuba lipmmate colour Glam dan Copper. Nanti kakyu belanja selfie. Lama dah maktang tak selfie๐Ÿ˜‚. . #stokissahelysianbeauty  #theelysianqueens 
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ?
.
-Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan
-Mengawal minyak
-Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
-Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
-Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
-Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
-Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
-Menghasilkan kolagen pemulihan.
-Menyembuhkan ruam
โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
For more details, kindly whatsapp 014-5214460
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 014-5214460 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? . -Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan -Mengawal minyak -Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) -Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . -Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. -Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat -Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru -Menghasilkan kolagen pemulihan. -Menyembuhkan ruam โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . For more details, kindly whatsapp 014-5214460 . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 014-5214460 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 010 - 9137848.
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-9137848 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 010 - 9137848. . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-9137848 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 010 - 9137848.
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-9137848 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 010 - 9137848. . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-9137848 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 010 - 9137848.
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-9137848 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 010 - 9137848. . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-9137848 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Selamat malam semua ๐Ÿ˜Š sis share sikit mlm ni fungsi Sure Glow Lotion .
.
Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak โ˜บ
.
For more details, kindly whatsapp 011-40215354
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni #SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #putih #onlineshop #flawless #cantik #lotionpemutih #lotion #whitening #krimpemutihwajah
Selamat malam semua ๐Ÿ˜Š sis share sikit mlm ni fungsi Sure Glow Lotion . . Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak โ˜บ . For more details, kindly whatsapp 011-40215354 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  #putih  #onlineshop  #flawless  #cantik  #lotionpemutih  #lotion  #whitening  #krimpemutihwajah 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 010 - 9137848.
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-9137848 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 010 - 9137848. . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-9137848 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 010 - 9137848.
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-9137848 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 010 - 9137848. . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-9137848 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 010 - 9137848.
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-9137848 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 010 - 9137848. . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-9137848 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 0199711321 .
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 0199711321 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 010 - 9137848.
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-9137848 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 010 - 9137848. . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-9137848 okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ?
.
-Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan
-Mengawal minyak
-Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
-Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
-Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
-Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
-Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
-Menghasilkan kolagen pemulihan.
-Menyembuhkan ruam
โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
For more details, kindly whatsapp 014-5386293
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? . -Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan -Mengawal minyak -Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) -Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . -Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. -Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat -Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru -Menghasilkan kolagen pemulihan. -Menyembuhkan ruam โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . For more details, kindly whatsapp 014-5386293 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 014-5386293
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 014-5386293 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ?
.
-Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan
-Mengawal minyak
-Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
-Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
-Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
-Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
-Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
-Menghasilkan kolagen pemulihan.
-Menyembuhkan ruam
โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
For more details, kindly whatsapp 011-36328357 .
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? . -Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. โ€“ Mudah diserap oleh kulit & badan -Mengawal minyak -Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulitย (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) -Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . -Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. -Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat -Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru -Menghasilkan kolagen pemulihan. -Menyembuhkan ruam โ€“ Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . For more details, kindly whatsapp 011-36328357 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion.
.
Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ
.
For more details, kindly whatsapp 014-5386293
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion. . Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..โ˜บ . For more details, kindly whatsapp 014-5386293 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 011-36328357 .
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA ๐Ÿ™…๐Ÿป. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam ๐Ÿ’๐Ÿป . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 011-36328357 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri