an online Instagram web viewer

#homedecoration medias

Photos

•
it's been a while...
• it's been a while...
That most instagrammable spot. #latepost
[ PAGAR BESI TEMPA KLASIK ]

CAHAYA BAJA STEEL Layanan jasa pembuatan besi tempa ( Wrought Iron ) klasik & Minimalis design.
Dan kami adalah Produsen Langsung yang dapat melayani pembuatan pintu pagar, pintu doubel, balkon, railing tangga, tralis, kanopi, tangga layang dan tangga putar yang berkualitas dan  terjangkau.

Pengalaman kerja kami di bidang ini cukup lama, sehingga Kami berani menjamin bahwa kualitas yang kami berikan untuk Anda adalah yang terbaik! Kami menggunakan Material bahan terbaik sesuai dengan kebutuhan dan keinginan anda dan akan kami sesuaikan dengan hasil survei.

Hubungi : 
PIN bb. 5EB9655C
WhatsApp/LINE : 087882960888 
Email: cahayabaja_steel@yahoo.co.id
Jakarta Indonesia.

WorkShop :
Jl. Kav DKI No 27 Blok 136 RT.5 RW.6 Meruya Selatan  Kembangan Kota Jakarta Barat  Indonesia.

SURVEI DAN KONSULTASI GRATISSS...!!! Kami melayani pemesanan dari seluruh daerah JABODETABEK, juga untuk keluar kota. 
PESAN SEKARANG.
#interiorjakarta #house #furnituredesign #kayu #besi #workiron #decoration #interior #iron #art #customdesign #building #homedecor #homedecoration #furniturejakarta #furniture #interiordesign #instadecor #home #decor #architecture #custom #designerinterior #handmade #interiordecoration #wroughtiron #designer #rumah #dekorasirumah
[ PAGAR BESI TEMPA KLASIK ] CAHAYA BAJA STEEL Layanan jasa pembuatan besi tempa ( Wrought Iron ) klasik & Minimalis design. Dan kami adalah Produsen Langsung yang dapat melayani pembuatan pintu pagar, pintu doubel, balkon, railing tangga, tralis, kanopi, tangga layang dan tangga putar yang berkualitas dan  terjangkau. Pengalaman kerja kami di bidang ini cukup lama, sehingga Kami berani menjamin bahwa kualitas yang kami berikan untuk Anda adalah yang terbaik! Kami menggunakan Material bahan terbaik sesuai dengan kebutuhan dan keinginan anda dan akan kami sesuaikan dengan hasil survei. Hubungi : PIN bb. 5EB9655C WhatsApp/LINE : 087882960888 Email: cahayabaja_steel@yahoo.co.id Jakarta Indonesia. WorkShop : Jl. Kav DKI No 27 Blok 136 RT.5 RW.6 Meruya Selatan  Kembangan Kota Jakarta Barat  Indonesia. SURVEI DAN KONSULTASI GRATISSS...!!! Kami melayani pemesanan dari seluruh daerah JABODETABEK, juga untuk keluar kota. PESAN SEKARANG. #interiorjakarta  #house  #furnituredesign  #kayu  #besi  #workiron  #decoration  #interior  #iron  #art  #customdesign  #building  #homedecor  #homedecoration  #furniturejakarta  #furniture  #interiordesign  #instadecor  #home  #decor  #architecture  #custom  #designerinterior  #handmade  #interiordecoration  #wroughtiron  #designer  #rumah  #dekorasirumah 
My husband is #thebest ! We picked up these gorgeous shelves from our local #homesensecanada but I had to make things tricky by asking for them to be hung upside-down! Hubs to the rescue! I love the vanity space they create. #homedecor #homedecoration #handyhubbysrock #putyourownspinonit #smallspaces #maximizedliving
Bed skirt gak harus putih atau warna warna lembut kok. 
Warna abu2 juga bisa buat kamar dengan konsep minimalis (padahal alasan sebenarnya biar gak gampang kotor huahaha). Bu memenx @jilbabmenx sudah beres ya hutang saya,  maaf lama (udah lama manggil Bu pula xixi) 
Yang mau juga langsung aja contact
WA 082132552810
PIN D7AF2B9B
LINE vinellasb

#bedskirt#spreishabby#spreishabbychic#shabbychiclovers#spreicilacap#homesweethome#homeshabby#homedecor#homedecoration#homedesign#beddinghandmade#beddingshabby#beddingcantik#bedroom#desainkamar
Bed skirt gak harus putih atau warna warna lembut kok. Warna abu2 juga bisa buat kamar dengan konsep minimalis (padahal alasan sebenarnya biar gak gampang kotor huahaha). Bu memenx @jilbabmenx sudah beres ya hutang saya, maaf lama (udah lama manggil Bu pula xixi) Yang mau juga langsung aja contact WA 082132552810 PIN D7AF2B9B LINE vinellasb #bedskirt #spreishabby #spreishabbychic #shabbychiclovers #spreicilacap #homesweethome #homeshabby #homedecor #homedecoration #homedesign #beddinghandmade #beddingshabby #beddingcantik #bedroom #desainkamar 
•
my hood ♡
• my hood ♡
Kemoceng Fleksibel (bisa dipanjang pendek, kepala kemoceng bisa diputar)
~

Harga : Rp. 70.000

READY : BIRU, HIJAU

Susah membersihkan debu membandel ?? Dibersihkan pakai sapu jadi berterbangan debunya, bikin alergi hidung. 
Dengan kemoceng flexible membersihkan debu jadi mudah. Kemoceng ini lain dari yang lain. Kemoceng ini gagang atau tongkatnya bisa dipanjang pendek. Bagian kepala kemoceng bisa diputar sehingga membersihkan debu di tempat yang tinggi atau di kolong sofa jadi mudah.

Anda dapat menggunakan kemoceng ini untuk membersihkan debu AC, kolong sofa, aneka pajangan yang umumnya susah dijangkau dengan sapu biasa.

Dengan bulu yang super lembut di bagian kepala kemoceng dapat menyerap debu saat disapu sehingga debu tidak berterbangan. Praktis dan higienis. Bulu kemoceng bisa dilepas dari tongkat untuk memudahkan saat dicuci.

Untuk putar kepala kemoceng mesti ditahan tombol yang terdapat di bawah bulu kemoceng, tahan sambil putar, bisa diputar 270 derajat. Lalu lepaskan tangan jika sudah mendapat posisi yang tepat untuk membersihkan debu. Dengan adanya tombol penahan, kepala kemoceng tidak bakal berpindah dari posisi yang sudah disetel.

Untuk memanjangkan tongkat juga sama, tekan dan tahan tombol yang di ujung tongkat, lalu tarik tongkat hingga mentok ke atas.

Uniknya lagi, kemoceng ini dilengkapi holder dari bahan plastik untuk menyimpan kemoceng. Selesai dipakai anda dapat menyimpan kemoceng ke holder. Holder bisa diletakkan di meja, bisa juga digantung ke paku atau cantolan, kesannya jadi rapi dan modern. Cocok untuk pemakaian di rumah maupun di kantor

Size : - 34 x 6.5 cm (kondisi dilipat di dalam holder)
- 80 x 9 cm (kondisi terbuka)

#kemocengfleksibel #kemoceng #kemocengunik #barangunik #peralatanrumahtangga #kemocengmurah #perlengkapanrumah #peralatanrumah #perlengkapanrumahtangga #kemocengmodern #kemocengfleksible #infodropship #pernakpernikmysaza #homedecoration #trustedseller #pernakpernikunik #pernakperniklucu #kemocengmicrofiber #tipskesehatan #dekorasishabby #dekorasimeja #homedecor #cherilkemocengflexible #tipscantik #jualdekorasirumah #dekorasishabbychic #pernakpernikhellokitty #jualhomedecor #tokotermurah
Kemoceng Fleksibel (bisa dipanjang pendek, kepala kemoceng bisa diputar) ~ Harga : Rp. 70.000 READY : BIRU, HIJAU Susah membersihkan debu membandel ?? Dibersihkan pakai sapu jadi berterbangan debunya, bikin alergi hidung. Dengan kemoceng flexible membersihkan debu jadi mudah. Kemoceng ini lain dari yang lain. Kemoceng ini gagang atau tongkatnya bisa dipanjang pendek. Bagian kepala kemoceng bisa diputar sehingga membersihkan debu di tempat yang tinggi atau di kolong sofa jadi mudah. Anda dapat menggunakan kemoceng ini untuk membersihkan debu AC, kolong sofa, aneka pajangan yang umumnya susah dijangkau dengan sapu biasa. Dengan bulu yang super lembut di bagian kepala kemoceng dapat menyerap debu saat disapu sehingga debu tidak berterbangan. Praktis dan higienis. Bulu kemoceng bisa dilepas dari tongkat untuk memudahkan saat dicuci. Untuk putar kepala kemoceng mesti ditahan tombol yang terdapat di bawah bulu kemoceng, tahan sambil putar, bisa diputar 270 derajat. Lalu lepaskan tangan jika sudah mendapat posisi yang tepat untuk membersihkan debu. Dengan adanya tombol penahan, kepala kemoceng tidak bakal berpindah dari posisi yang sudah disetel. Untuk memanjangkan tongkat juga sama, tekan dan tahan tombol yang di ujung tongkat, lalu tarik tongkat hingga mentok ke atas. Uniknya lagi, kemoceng ini dilengkapi holder dari bahan plastik untuk menyimpan kemoceng. Selesai dipakai anda dapat menyimpan kemoceng ke holder. Holder bisa diletakkan di meja, bisa juga digantung ke paku atau cantolan, kesannya jadi rapi dan modern. Cocok untuk pemakaian di rumah maupun di kantor Size : - 34 x 6.5 cm (kondisi dilipat di dalam holder) - 80 x 9 cm (kondisi terbuka) #kemocengfleksibel  #kemoceng  #kemocengunik  #barangunik  #peralatanrumahtangga  #kemocengmurah  #perlengkapanrumah  #peralatanrumah  #perlengkapanrumahtangga  #kemocengmodern  #kemocengfleksible  #infodropship  #pernakpernikmysaza  #homedecoration  #trustedseller  #pernakpernikunik  #pernakperniklucu  #kemocengmicrofiber  #tipskesehatan  #dekorasishabby  #dekorasimeja  #homedecor  #cherilkemocengflexible  #tipscantik  #jualdekorasirumah  #dekorasishabbychic  #pernakpernikhellokitty  #jualhomedecor  #tokotermurah 
Happy Monday Uwitan Lovers!

Yuk yang hari ini libur jangan lupa mampir ke uwitan store di Jl. Monjali 134 Yogyakarta yaa! Yang masuk kerja tetep semangat pulang kerja sempetin mampir juga ya masih ada diskon 10% untuk pembelian langsung di store cuma sampai 25 April aja. 😁

In frame
Stand Lamp
Size: 7x30 cm
Price: 500k

#uwitan #uwitanid #uwitanjogja #uwitanlovers #uwitanyogyastore #furniturejogja #furniture #furniturelucu #shabbyhouse #shabbychic #homefurniture #homedecor #homemade #kayusolid #kayupinus #woodencraft #homedecoration #rumahminimalis #homeliving #decoration #standlamp #lamputidur #yogyakartafurniture #jogja #jualmurah
Happy Monday Uwitan Lovers! Yuk yang hari ini libur jangan lupa mampir ke uwitan store di Jl. Monjali 134 Yogyakarta yaa! Yang masuk kerja tetep semangat pulang kerja sempetin mampir juga ya masih ada diskon 10% untuk pembelian langsung di store cuma sampai 25 April aja. 😁 In frame Stand Lamp Size: 7x30 cm Price: 500k #uwitan  #uwitanid  #uwitanjogja  #uwitanlovers  #uwitanyogyastore  #furniturejogja  #furniture  #furniturelucu  #shabbyhouse  #shabbychic  #homefurniture  #homedecor  #homemade  #kayusolid  #kayupinus  #woodencraft  #homedecoration  #rumahminimalis  #homeliving  #decoration  #standlamp  #lamputidur  #yogyakartafurniture  #jogja  #jualmurah 
Our "girl boss" phone cases are 20% off with free worldwide shipping. Only in the link in our bio
Our "girl boss" phone cases are 20% off with free worldwide shipping. Only in the link in our bio
New addition to our plate wall #anthrostyle
Orange and gray semi-sphere pendant lamp. Switched on this is seriously orange! Handmade bespoke lighting from The Netherlands.
Orange and gray semi-sphere pendant lamp. Switched on this is seriously orange! Handmade bespoke lighting from The Netherlands.
Another live edge table made by my amazing lumberjack of a husband! @treetopsnashville 
We'll see how long I get to keep this one 😜❤️
#IKnowINeedToStraightenTheRug 😜
#LiveEgde #DiningTable #HairPinLegs #diy #InteriorDesign #homedecor #homedecoration #diydecor #diytable #family #diningroom kitchen #livingroomdecor #lumberjackwife #wifelife #husbandGoals 😁👍
Oh #newyorkcity i miss you!
Viel zu lange ist die Reise dorthin her, da packt einem richtig das #fernweh
Aber mit Urlaub ist erstmal nichts- komme ja grad aus meinen wohlverdienten Ferien...
Heute gehts wieder ran, die Arbeit ruft!
.
.
Guten Morgen, ihr Lieben!
.
.
#detailshot #whitegrey #wohneninweiss #whitehome #whiteliving #whiteinterior #blackandwhite #schwarzweiss #blackwhiteinterior #monochromeliving #kleinerfeinerfeed #gemeinsamdurchinsta #solebich #germaninteriorblogger #wohnideen #schönerwohnen #details #homedecoration #interior4all #interiorinspo #instainterior #blackwhitephoto #hltips #mykindoflikeinspo #greyliving #greylove #ikeadeutschland #meinzuhause
Oh #newyorkcity  i miss you! Viel zu lange ist die Reise dorthin her, da packt einem richtig das #fernweh  Aber mit Urlaub ist erstmal nichts- komme ja grad aus meinen wohlverdienten Ferien... Heute gehts wieder ran, die Arbeit ruft! . . Guten Morgen, ihr Lieben! . . #detailshot  #whitegrey  #wohneninweiss  #whitehome  #whiteliving  #whiteinterior  #blackandwhite  #schwarzweiss  #blackwhiteinterior  #monochromeliving  #kleinerfeinerfeed  #gemeinsamdurchinsta  #solebich  #germaninteriorblogger  #wohnideen  #schönerwohnen  #details  #homedecoration  #interior4all  #interiorinspo  #instainterior  #blackwhitephoto  #hltips  #mykindoflikeinspo  #greyliving  #greylove  #ikeadeutschland  #meinzuhause 
#bungaartificial #bungaakrilik  #homedecoration #handmade 
Minat hubungi wa-> 081280002545
Our "The woods have eyes" wall tapestries are on sale today along with everything else in our web shop. 20% off with free worldwide shipping. Active in the link in our bio
Our "The woods have eyes" wall tapestries are on sale today along with everything else in our web shop. 20% off with free worldwide shipping. Active in the link in our bio
In the 1970s, Hans Hopfer created the MahJong lounge sofa for the Roches bobois brand.

The MAH JONG is a sofa based on.... To continue reading,kindly click the link in bio

Stunning living room design by @evaedem
In the 1970s, Hans Hopfer created the MahJong lounge sofa for the Roches bobois brand. The MAH JONG is a sofa based on.... To continue reading,kindly click the link in bio Stunning living room design by @evaedem
I love a good statement wall! Just a small tip- Make the wall you see first when you enter your room as your statement wall. It'll definitely add that "Wow" factor to your space! This #vintage cycle in my guest bedroom definitely gives me the feels! ☺️ #bedroomdecor #bedroomgoals #accentwall #walldecor
I love a good statement wall! Just a small tip- Make the wall you see first when you enter your room as your statement wall. It'll definitely add that "Wow" factor to your space! This #vintage  cycle in my guest bedroom definitely gives me the feels! ☺️ #bedroomdecor  #bedroomgoals  #accentwall  #walldecor 
Another view of beautiful master bathroom in Lake Forest. Marble is still my favorite! Completed by Exclusive Design Center.
Another view of beautiful master bathroom in Lake Forest. Marble is still my favorite! Completed by Exclusive Design Center.
Vibrant, modern tribute to the ocean by Dutch artist Roelof Gootjes. 
Deep, rich blue watery shades and glittery white make this oil painting absolutely gorgeous when it shimmers in the light. .
.

Collect Roelof's art: *Directly on our website (link ⬇️):
https://www.galerietheartist.com/roelof-gootjes
.
. *or on Artsper, our partner and Europe's Leading Contemporary Online Art Galleries (link ⬇️) http://www.artsper.com/fr/artistes-contemporains/pays-bas/12127/roelof-gootjes .
.
.
.
.
#arte #interiordesign  #interiordesigner#interiorstyling #interiors #home #homedecoration #homedesign #homestyling #decoration #deco #laart #montreal #newyork #miami #فن #فن_تشكيلي #دبي #كويت #قطر_الكويت_البحرين_عمان_السعودية_الامارات  #قطر #luxuryhome #instagramhub #instastyle #abstract #抽象芸術 #艺术 #アート #artcollective #artgallery @roelofgootjes @galerietheartist
Vibrant, modern tribute to the ocean by Dutch artist Roelof Gootjes. Deep, rich blue watery shades and glittery white make this oil painting absolutely gorgeous when it shimmers in the light. . . Collect Roelof's art: *Directly on our website (link ⬇️): https://www.galerietheartist.com/roelof-gootjes . . *or on Artsper, our partner and Europe's Leading Contemporary Online Art Galleries (link ⬇️) http://www.artsper.com/fr/artistes-contemporains/pays-bas/12127/roelof-gootjes . . . . . #arte  #interiordesign  #interiordesigner #interiorstyling  #interiors  #home  #homedecoration  #homedesign  #homestyling  #decoration  #deco  #laart  #montreal  #newyork  #miami  #فن  #فن_تشكيلي  #دبي  #كويت  #قطر_الكويت_البحرين_عمان_السعودية_الامارات  #قطر  #luxuryhome  #instagramhub  #instastyle  #abstract  #抽象芸術  #艺术  #アート  #artcollective  #artgallery  @roelofgootjes @galerietheartist
The Delaney Teak Seating Collection from Luxe District 😍  Subscribe to SAVE 🙌🏼*************
••••••LINK IN BIO ⬆️ TO ORDER NOW••••••
.
.
.
.
.
#luxedistrict #teak #outdoor #furniture #patio #garden #backyard #landscape #gardendesign #interiordesign #interiordesigner #interiorstyling #interiorinspiration #interiorinspo #dreamhome #luxuryhomes #landscapedesign #reclaimedwood #gardening #homedecor #homedesign #homestyling #homestyle #succulents #landscapelovers #photooftheday #homedecoration #blogger #bloggerstyle
The Delaney Teak Seating Collection from Luxe District 😍 Subscribe to SAVE 🙌🏼************* ••••••LINK IN BIO ⬆️ TO ORDER NOW•••••• . . . . . #luxedistrict  #teak  #outdoor  #furniture  #patio  #garden  #backyard  #landscape  #gardendesign  #interiordesign  #interiordesigner  #interiorstyling  #interiorinspiration  #interiorinspo  #dreamhome  #luxuryhomes  #landscapedesign  #reclaimedwood  #gardening  #homedecor  #homedesign  #homestyling  #homestyle  #succulents  #landscapelovers  #photooftheday  #homedecoration  #blogger  #bloggerstyle 
Congratulations to Muhammad V of Kelantan for his installation as the King of Malaysia. We wish you and your subjects all the best! 
We miss our late King of Morocco; Mohammed V, the grandfather of our current king Mohammed VI.
Congratulations to Muhammad V of Kelantan for his installation as the King of Malaysia. We wish you and your subjects all the best! We miss our late King of Morocco; Mohammed V, the grandfather of our current king Mohammed VI.
Visit my Etsy shop where you can find some prints of various sizing up for sale! More prints to be posted in the near future as well 😉 👍🏻📸🖼❤️🏠 https://www.etsy.com/shop/AshleyMariePhotoArt
#decor #photography #photoprints #etsy #etsyseller #etsyshop #photographylovers #decorate #ctphotographer #nikond3100 #wreathsforsale #printsforsale #photoart #photosforsale #photographyforsale #homedecor #homedecoration #photodecor #wallart #wallartdecor
Visit my Etsy shop where you can find some prints of various sizing up for sale! More prints to be posted in the near future as well 😉 👍🏻📸🖼❤️🏠 https://www.etsy.com/shop/AshleyMariePhotoArt #decor  #photography  #photoprints  #etsy  #etsyseller  #etsyshop  #photographylovers  #decorate  #ctphotographer  #nikond3100  #wreathsforsale  #printsforsale  #photoart  #photosforsale  #photographyforsale  #homedecor  #homedecoration  #photodecor  #wallart  #wallartdecor 
Japanesse Cotton Bedding. 
Homemade. Made by order. 
Fb: www.facebook.com/erfina.sprei
Wa: 08111131173 Pinbb: 5D06041F
Check other at #erfinaspreijepang
^^happy shopping^^ #spreibedcover #bedcover #beddingcollection #homeinterior #interiordesign #homedecoration
#catracotton #japanesecotton #homestyle #bedding #quiltcover #pillow #beddingshop #bedding #spreionline #spreikatuncatra #spreikatunpanca  #katunjepang #spreihalus #spreimurah
#shiplap our faux shiplap went up today thanks to my DH! @fireflylandscapelighting thank you💖 #diyshiplap #diy #homedecoration #homeremodel #architecture #decor #interiordecorating #interiordesign
Друзья! Убедившись, что многим из вас интересна «кухня» художника, я начинаю публиковать посты о технических подробностях и процессах создания живописных полотен под тэгом #caramelartgallery_info  И начну прямо сегодня – с холстов. Сохраните себе, чтобы не потерять! .

Итак, холсты для живописи бывают льняными и хлопковыми. Продаются  в виде рулонов, натянутыми на подрамник или наклеенными на картон или другую жёсткую поверхность (деревянную или пробковую панель). Выбор холста зависит от художественной задачи. К примеру, для живописи мастихином больше подойдёт холст на подрамнике, поскольку он пружинит и создает необходимую гибкость холста. Холст на подрамнике удобен для транспортировки: полотно снимается с подрамника, сворачивается в рулон и отправляется в тубе в любую точку мира. Это создаёт дополнительные возможности для продажи картин и для экспозиции их в галереях независимо от месторасположения. Имейте в виду, что сворачивать холсты надо обязательно живописным слоем наружу, а не внутрь! К слову, мне ни разу не приходилось снимать холсты с подрамника для отправки заказчикам: курьерские службы упаковывали мои картины в плоские коробки, проложенные пупырчатой плёнкой. .

В то же время, для создания картин в многослойной технике маслом (т.н. академизм, или техника старых мастеров), лучше выбрать холст на жёсткой поверхности. Кроме того, картина, написанная на таком холсте «с поддержкой», дольше сохранит первоначальную яркость цветов: задник картины будет защищён от разрушительного действия кислорода. .

Холсты в рулонах используют для того, чтобы самостоятельно нарезать нужные размеры полотна и натянуть на подрамник либо наклеить на панель. Это делается с целью экономии: холсты в рулонах стоят дешевле. Кроме того, иногда нет возможности купить холст на подрамнике нестандартного размера или особого, немассового качества. .

Холсты продаются незагрунтованными (сырыми) или загрунтованными. Обычно холсты грунтуются акрилом (гессо), и этого достаточно для работ маслом, акрилом, в смешанной технике и пр. Можно загрунтовать холст самостоятельно, под конкретную задачу. Например, иногда возникает  необходимость загрунтовать холст грунтом на основе ПВА 🔽🔽🔽
Друзья! Убедившись, что многим из вас интересна «кухня» художника, я начинаю публиковать посты о технических подробностях и процессах создания живописных полотен под тэгом #caramelartgallery_info   И начну прямо сегодня – с холстов. Сохраните себе, чтобы не потерять! . Итак, холсты для живописи бывают льняными и хлопковыми. Продаются  в виде рулонов, натянутыми на подрамник или наклеенными на картон или другую жёсткую поверхность (деревянную или пробковую панель). Выбор холста зависит от художественной задачи. К примеру, для живописи мастихином больше подойдёт холст на подрамнике, поскольку он пружинит и создает необходимую гибкость холста. Холст на подрамнике удобен для транспортировки: полотно снимается с подрамника, сворачивается в рулон и отправляется в тубе в любую точку мира. Это создаёт дополнительные возможности для продажи картин и для экспозиции их в галереях независимо от месторасположения. Имейте в виду, что сворачивать холсты надо обязательно живописным слоем наружу, а не внутрь! К слову, мне ни разу не приходилось снимать холсты с подрамника для отправки заказчикам: курьерские службы упаковывали мои картины в плоские коробки, проложенные пупырчатой плёнкой. . В то же время, для создания картин в многослойной технике маслом (т.н. академизм, или техника старых мастеров), лучше выбрать холст на жёсткой поверхности. Кроме того, картина, написанная на таком холсте «с поддержкой», дольше сохранит первоначальную яркость цветов: задник картины будет защищён от разрушительного действия кислорода. . Холсты в рулонах используют для того, чтобы самостоятельно нарезать нужные размеры полотна и натянуть на подрамник либо наклеить на панель. Это делается с целью экономии: холсты в рулонах стоят дешевле. Кроме того, иногда нет возможности купить холст на подрамнике нестандартного размера или особого, немассового качества. . Холсты продаются незагрунтованными (сырыми) или загрунтованными. Обычно холсты грунтуются акрилом (гессо), и этого достаточно для работ маслом, акрилом, в смешанной технике и пр. Можно загрунтовать холст самостоятельно, под конкретную задачу. Например, иногда возникает  необходимость загрунтовать холст грунтом на основе ПВА 🔽🔽🔽
Glam Deko Dec/Jan issue #glamdekomy Styling by @afiqkhairudin #arteafiqk #photobysoophye #magazine #interiorphotography
READ. SLOWLY. ;)
READ. SLOWLY. ;)
Link in our bio to activate savings!!!
Link in our bio to activate savings!!!
Área de lazer por @ararquiteturadesign 🌿🌴🍃
Área de lazer por @ararquiteturadesign 🌿🌴🍃
BRIDES!!! If you are looking for someone who makes the most amazing, personalized and custom signs ... you must check out my girl @woodinville_sign_lady! Lacey is absolutely the best and can create whatever you're envisioning for your wedding day. Wether it be custom made programs or beautiful signs to showcase at your reception (then reuse in your house after the wedding) Lacey is so affordable and the best to work with. I have so many of her custom made signs in my house... and I keep adding more. She will be making the invitations and signs for all my daughters weddings, that's for sure. 😘PS if your not a bride and just want an adorable sign for your house, definitely contact Lacey. She can make anything!
BRIDES!!! If you are looking for someone who makes the most amazing, personalized and custom signs ... you must check out my girl @woodinville_sign_lady! Lacey is absolutely the best and can create whatever you're envisioning for your wedding day. Wether it be custom made programs or beautiful signs to showcase at your reception (then reuse in your house after the wedding) Lacey is so affordable and the best to work with. I have so many of her custom made signs in my house... and I keep adding more. She will be making the invitations and signs for all my daughters weddings, that's for sure. 😘PS if your not a bride and just want an adorable sign for your house, definitely contact Lacey. She can make anything!
Art Deco is Alive at iConsignStores! If you love this beautiful coffee table you can find it at our Scottsdale Store for only $299! Give us a call to buy this beautiful piece. 480-525-8103. #coffeetable #artdecofurniture #home #homedesign #homedecoration #accessories #design  #interior #interiordesign #consignment #furniture #usedfurniture #decor #consignmentfurniture #homedecor #highendconsigment #lighting #m #supportsmallbusiness #phoenix #scottsdale #scottsdaleairpark #iconsignstores
Art Deco is Alive at iConsignStores! If you love this beautiful coffee table you can find it at our Scottsdale Store for only $299! Give us a call to buy this beautiful piece. 480-525-8103. #coffeetable  #artdecofurniture  #home  #homedesign  #homedecoration  #accessories  #design  #interior  #interiordesign  #consignment  #furniture  #usedfurniture  #decor  #consignmentfurniture  #homedecor  #highendconsigment  #lighting  #m  #supportsmallbusiness  #phoenix  #scottsdale  #scottsdaleairpark  #iconsignstores 
Office com cores vivas por @ararquiteturadesign 💙❤️
Office com cores vivas por @ararquiteturadesign 💙❤️
"You are capable more than you can even imagine!" ~ 
A quote on a Monday keeps the blueness away! ~
If you like this pair, drop by SOTA this coming weekends both Sat and Sun from 12nn-9pm. Limited stocks available! (;
"You are capable more than you can even imagine!" ~ A quote on a Monday keeps the blueness away! ~ If you like this pair, drop by SOTA this coming weekends both Sat and Sun from 12nn-9pm. Limited stocks available! (;
Tons neutros 💭💭
Tons neutros 💭💭
In every home there is always a Queen or a King In my home is Malena 💁🏼
And in yours?
#deco #decoraciones #instahomestyle #instahome#instadesign #home #homedecor#design #homedecoration #vintage #king #queen #style #homestyle
Blk 439 hougang ave 8
(Cristallo glitz)
Blk 439 hougang ave 8 (Cristallo glitz)
Orchid flower
Its nice and can be used for home decoration
#orchids #flower #interiordesign #homedecoration #purpleflower