an online Instagram web viewer

#designbaru medias

Photos

MERAH BUAT ABANG MARAH.!
.
Red Blood Stingray Genuine Leather Bracelets with Gold Beads black zicron.
.
Jadi kan ia satu style fashion aksesori tangan anda ,Vouge untuk lelaki dan wanita. .
xpayah susah2 PM.
.
Direct whatsapp Link :
www.wasap.my/60172907802/adiexbracelets
.
.
adiexbracelets
#adiexsharieljewels #theoriginalbracelet #brand #stingraybracelet #charm #genuineleather #stingray #vogue #voguebracelet #fashiondesign #luxurybracelet #luxury #braceletdesigns #braceletfashion #braceletmalaysia #classy #collection #jewelry #jewelrydesign #gelangtanganlelaki #gelangtanganwanita #gelangtangan #kulitikanpari #kulittulen #gelangtanganrare #gelangtanganbaru #designbaru #gelangtanganstyle
MERAH BUAT ABANG MARAH.! . Red Blood Stingray Genuine Leather Bracelets with Gold Beads black zicron. . Jadi kan ia satu style fashion aksesori tangan anda ,Vouge untuk lelaki dan wanita. . xpayah susah2 PM. . Direct whatsapp Link : www.wasap.my/60172907802/adiexbracelets . . adiexbracelets #adiexsharieljewels  #theoriginalbracelet  #brand  #stingraybracelet  #charm  #genuineleather  #stingray  #vogue  #voguebracelet  #fashiondesign  #luxurybracelet  #luxury  #braceletdesigns  #braceletfashion  #braceletmalaysia  #classy  #collection  #jewelry  #jewelrydesign  #gelangtanganlelaki  #gelangtanganwanita  #gelangtangan  #kulitikanpari  #kulittulen  #gelangtanganrare  #gelangtanganbaru  #designbaru  #gelangtanganstyle 
Jom pm/wssp kakb
0196023673
#designbaru.... #bawalruffles 
#bawalrufflesdaimond
#RM20 exclude postage
Merenung ke luar jendela , melihat awek pakai gelang merah , wow merecik lah!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
Red Blood Stingray Genuine Leather Bracelets with Gold Beads black zicron.
.
Jadi kan ia satu style fashion aksesori tangan anda ,Vouge untuk lelaki dan wanita. .
xpayah susah2 PM.
.
Direct whatsapp Link :
www.wasap.my/60172907802/adiexbracelets
.
.
#adiexbracelets
#adiexsharieljewels #theoriginalbracelet #brand #stingraybracelet #charm #genuineleather #stingray #vogue #voguebracelet #fashiondesign #luxurybracelet #luxury #braceletdesigns #braceletfashion #braceletmalaysia #classy #collection #jewelry #jewelrydesign #gelangtanganlelaki #gelangtanganwanita #gelangtangan #kulitikanpari #kulittulen #gelangtanganrare #gelangtanganbaru #designbaru #gelangtanganstyle
Merenung ke luar jendela , melihat awek pakai gelang merah , wow merecik lah!!! . . . . . . . . Red Blood Stingray Genuine Leather Bracelets with Gold Beads black zicron. . Jadi kan ia satu style fashion aksesori tangan anda ,Vouge untuk lelaki dan wanita. . xpayah susah2 PM. . Direct whatsapp Link : www.wasap.my/60172907802/adiexbracelets . . #adiexbracelets  #adiexsharieljewels  #theoriginalbracelet  #brand  #stingraybracelet  #charm  #genuineleather  #stingray  #vogue  #voguebracelet  #fashiondesign  #luxurybracelet  #luxury  #braceletdesigns  #braceletfashion  #braceletmalaysia  #classy  #collection  #jewelry  #jewelrydesign  #gelangtanganlelaki  #gelangtanganwanita  #gelangtangan  #kulitikanpari  #kulittulen  #gelangtanganrare  #gelangtanganbaru  #designbaru  #gelangtanganstyle 
:: *Mengajak Anak Shalat dengan Menyenangkan* :: Mengajak anak shalat bisa menjadi satu pekerjaan yang menyulitkan. *Tapi tugas mengajak anak shalat akan lebih mudah kalau kita melakukannya dengan cara yang menyenangkan.* Anak-anak sangat tertarik kalau satu hal dibuat menyenangkan.

Satu cara kreatif mengajak anak shalat adalah dengan menyanyikan lagu yang mengajak shalat. Mau tahu lagunya? Judulnya “Mari-Marilah Shalat.” Lagu ini dijamin mudah dinyanyikan karena nadanya sama dengan lagu Naik-Naik ke Puncak Gunung.

Yuk kita nyanyikan bersama-sama! *Mari-Marilah Shalat*

Sayang-sayang, adikku sayang
Mari kerjakan shalat
Sayang-sayang, adikku sayang
Jangan engkau tinggalkan

Satu hari, lima kali, sujud pada Ilahi…
Satu hari, lima kali, sujud pada Ilahi Rabbi

Mari-mari, marilah shalat
Lima kali sehari
Mari-mari, marilah shalat
Jangan engkau lupakan

Subuh, Zuhur, Asar, Magrib
Isya, lalu ke Subuh lagi
Subuh, Zuhur, Asar, Magrib
Isya, lalu ke Subuh lagi

Bagus kan lagunya? Menyenangkan sekaligus mendidik. Selain lewat lagu, ada cara menyenangkan lain untuk mengajak anak shalat lho! Afrakids menghadirkan *Afrakids 4D untuk membantu kita mengajak anak shalat.* Dengan teknologi augmented reality yang bisa diinstall secara gratis di HP Anda, mengajak anak shalat menjadi lebih menyenangkan.

Mau tahu lebih lanjut soal Afrakids 4D, hubungi: (nama agen/reseller)
No. WhatsApp:0857-7194-3233 
Pin BB:d96a74fa 
Web:maemaemunah56.bazarafra.com.

Salam Care & Share

#GrowUpTogether
#LetsShalat
#Afrakids4D
.
.
.
.
.
.
#kaosanakmuslim #kaosanakafrakids #kaosanak #kaosanakeducatif #kaosanakbranded #cottoncombed24s #nontoxic #afrakids2017 #afrakids #afrakidsindonesia #afrakidskaos #afrakidskar #afrakidstshirt #instagram #instalike #instadaily #onepostoneday #instagood #instapict #raihanollshop4449 #designbaru #afrakidsdesignbaru #
afrakids4d# afrakids bogor
# jilbabanak# hijabanak#
# tasanak#tasanaklucu#
# lunchset# bajulebarananak# kaosbayi#Bangnanachiff#
:: *Mengajak Anak Shalat dengan Menyenangkan* :: Mengajak anak shalat bisa menjadi satu pekerjaan yang menyulitkan. *Tapi tugas mengajak anak shalat akan lebih mudah kalau kita melakukannya dengan cara yang menyenangkan.* Anak-anak sangat tertarik kalau satu hal dibuat menyenangkan. Satu cara kreatif mengajak anak shalat adalah dengan menyanyikan lagu yang mengajak shalat. Mau tahu lagunya? Judulnya “Mari-Marilah Shalat.” Lagu ini dijamin mudah dinyanyikan karena nadanya sama dengan lagu Naik-Naik ke Puncak Gunung. Yuk kita nyanyikan bersama-sama! *Mari-Marilah Shalat* Sayang-sayang, adikku sayang Mari kerjakan shalat Sayang-sayang, adikku sayang Jangan engkau tinggalkan Satu hari, lima kali, sujud pada Ilahi… Satu hari, lima kali, sujud pada Ilahi Rabbi Mari-mari, marilah shalat Lima kali sehari Mari-mari, marilah shalat Jangan engkau lupakan Subuh, Zuhur, Asar, Magrib Isya, lalu ke Subuh lagi Subuh, Zuhur, Asar, Magrib Isya, lalu ke Subuh lagi Bagus kan lagunya? Menyenangkan sekaligus mendidik. Selain lewat lagu, ada cara menyenangkan lain untuk mengajak anak shalat lho! Afrakids menghadirkan *Afrakids 4D untuk membantu kita mengajak anak shalat.* Dengan teknologi augmented reality yang bisa diinstall secara gratis di HP Anda, mengajak anak shalat menjadi lebih menyenangkan. Mau tahu lebih lanjut soal Afrakids 4D, hubungi: (nama agen/reseller) No. WhatsApp:0857-7194-3233 Pin BB:d96a74fa Web:maemaemunah56.bazarafra.com. Salam Care & Share #GrowUpTogether  #LetsShalat  #Afrakids4D  . . . . . . #kaosanakmuslim  #kaosanakafrakids  #kaosanak  #kaosanakeducatif  #kaosanakbranded  #cottoncombed24s  #nontoxic  #afrakids2017  #afrakids  #afrakidsindonesia  #afrakidskaos  #afrakidskar  #afrakidstshirt  #instagram  #instalike  #instadaily  #onepostoneday  #instagood  #instapict  #raihanollshop4449  #designbaru  #afrakidsdesignbaru  # afrakids4d# afrakids bogor # jilbabanak# hijabanak# # tasanak#tasanaklucu # # lunchset# bajulebarananak# kaosbayi#Bangnanachiff #
Selamat menjamu selera u ollz. .. . Sambil2 makan jamu mata sekali kat ig abam yeee... ni abam nak bg news  koleksi #exclusive ... ✅ Shawl pin exclusive.. New arrivals dan dptkan sebagai koleksi peribadi anda tau ye... 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
Jgn lupa Follow us ⤵ 
@pinkrosdesignofficial  and 
@pinkrosdesign_2 utk lihat koleksi terkini 
Harga yg menarik rm 6 / pc excluding postage kalau cod tu blh je tp must more rm 30 laa 
#newcollection #designbaru #bazaarmalaysia #cunmelecun #fashion #fashionblogger #new #pin #sweet #glamour #terlajaklaris #awesome #instaglamour #instahijab #instapopular #instafamous #sayajualshawlonline #sayajualon9 #shawlpin #sayajualmurah #hot🔥 #bazarkl #hijabfashion #jewellery #pearl #shawlpin  #pintudung
Selamat menjamu selera u ollz. .. . Sambil2 makan jamu mata sekali kat ig abam yeee... ni abam nak bg news koleksi #exclusive  ... ✅ Shawl pin exclusive.. New arrivals dan dptkan sebagai koleksi peribadi anda tau ye... 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 Jgn lupa Follow us ⤵ @pinkrosdesignofficial and @pinkrosdesign_2 utk lihat koleksi terkini Harga yg menarik rm 6 / pc excluding postage kalau cod tu blh je tp must more rm 30 laa #newcollection  #designbaru  #bazaarmalaysia  #cunmelecun  #fashion  #fashionblogger  #new  #pin  #sweet  #glamour  #terlajaklaris  #awesome  #instaglamour  #instahijab  #instapopular  #instafamous  #sayajualshawlonline  #sayajualon9  #shawlpin  #sayajualmurah  #hot 🔥 #bazarkl  #hijabfashion  #jewellery  #pearl  #shawlpin  #pintudung 
Ready Stock
Harga ada pada gambar 
Postage Rm10sm Rm15ss

Berminat? 
Order-> Pm / WhatsApp 
https://www.wasap.my/601135324194
https://www.wasap.my/601135324194
https://www.wasap.my/601135324194

#trustedsaller #bajuraya #bajurayamurah #berkualiti #sayajualmurah #projekraya #designbaru #seluruhmalaysia #terapiinstagram #fea
Ready Stock
Harga ada pada gambar 
Postage Rm10sm Rm15ss

Berminat? 
Order-> Pm / WhatsApp 
https://www.wasap.my/601135324194
https://www.wasap.my/601135324194
https://www.wasap.my/601135324194

#trustedsaller #bajuraya #bajurayamurah #berkualiti #sayajualmurah #projekraya #designbaru #seluruhmalaysia #terapiinstagram #fea
Merenung ke luar jendela , melihat awek pakai gelang merah , wow merecik lah!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
Red Blood Stingray Genuine Leather Bracelets with Gold Beads black zicron.
.
Jadi kan ia satu style fashion aksesori tangan anda ,Vouge untuk lelaki dan wanita. .
xpayah susah2 PM.
.
Direct whatsapp Link :
www.wasap.my/60172907802/adiexbracelets
.
.
#adiexbracelets
#adiexsharieljewels #theoriginalbracelet #brand #stingraybracelet #charm #genuineleather #stingray #vogue #voguebracelet #fashiondesign #luxurybracelet #luxury #braceletdesigns #braceletfashion #braceletmalaysia #classy #collection #jewelry #jewelrydesign #gelangtanganlelaki #gelangtanganwanita #gelangtangan #kulitikanpari #kulittulen #gelangtanganrare #gelangtanganbaru #designbaru #gelangtanganstyle
Merenung ke luar jendela , melihat awek pakai gelang merah , wow merecik lah!!! . . . . . . . . Red Blood Stingray Genuine Leather Bracelets with Gold Beads black zicron. . Jadi kan ia satu style fashion aksesori tangan anda ,Vouge untuk lelaki dan wanita. . xpayah susah2 PM. . Direct whatsapp Link : www.wasap.my/60172907802/adiexbracelets . . #adiexbracelets  #adiexsharieljewels  #theoriginalbracelet  #brand  #stingraybracelet  #charm  #genuineleather  #stingray  #vogue  #voguebracelet  #fashiondesign  #luxurybracelet  #luxury  #braceletdesigns  #braceletfashion  #braceletmalaysia  #classy  #collection  #jewelry  #jewelrydesign  #gelangtanganlelaki  #gelangtanganwanita  #gelangtangan  #kulitikanpari  #kulittulen  #gelangtanganrare  #gelangtanganbaru  #designbaru  #gelangtanganstyle 
Alahai
😫😫😫😫
Pepagi lagi Big Boss da kasi belanja clutch cantik gojes ni haaaaa 😍😍😘
Lovely sangat!!
.
.
Chanel clutch
❇Rm70❇
Free postage (sm only)
Gref AAA
Copy original design
.
.
Cairr tau tengok clutch ni..
Melting 😙😙😔😙 sebab cantik angat
.
#clutch #chanel #inspired #copyoriginaldesign #cantiksangat #designbaru #raya #rayasakan #sayajualbagmurah #sayajualhandbag #onlineshopping #onlineseller #trustedseller #takmenyesal #kualiti #jombeli #murahje #terbaik #lawagila #love #shop_by_ainsyirah
Alahai 😫😫😫😫 Pepagi lagi Big Boss da kasi belanja clutch cantik gojes ni haaaaa 😍😍😘 Lovely sangat!! . . Chanel clutch ❇Rm70❇ Free postage (sm only) Gref AAA Copy original design . . Cairr tau tengok clutch ni.. Melting 😙😙😔😙 sebab cantik angat . #clutch  #chanel  #inspired  #copyoriginaldesign  #cantiksangat  #designbaru  #raya  #rayasakan  #sayajualbagmurah  #sayajualhandbag  #onlineshopping  #onlineseller  #trustedseller  #takmenyesal  #kualiti  #jombeli  #murahje  #terbaik  #lawagila  #love  #shop_by_ainsyirah 
*Nah sekarang saatnya posting di sosmed masing masing yaa* *Saat ini yang bisa 4D kaos kaos bertema sholat :* AF 160 
AF 161 
AF 162
AF 163
AF 114
AF 164 
AF 165
AF 104 
AF 103
AF 116 
AF 141 
AF 168
AF 182 
AF 183
AF 184 
Segera order sekarang ke CS ya 😍😍 Ayah bunda inilah skema kaos afrakids4d yang bertemakan shalat yg bisa di borong.....
Yuuuuk buruan di pesan sebelum kehabisan..... .
.ayah bunda bisa hubungi di sini y .
...... Wa;0857-7194-3233 
Bbm; d96a74fa 
Web; maemaemunah56.bazarafra.com .
.
.
.
.
#kaosanakmuslim #kaosanakafrakids #kaosanak #kaosanakeducatif #kaosanakbranded #cottoncombed24s #nontoxic #afrakids2017 #afrakids #afrakidsindonesia #afrakidskaos #afrakidskar #afrakidstshirt #instagram #instalike #instadaily #onepostoneday #instagood #instapict #raihanollshop4449 #designbaru #afrakidsdesignbaru #
afrakids4d# afrakids bogor
# jilbabanak# hijabanak#
# tasanak#tasanaklucu#
# lunchset# bajulebarananak# kaosbayi#Bangnanachiff#
*Nah sekarang saatnya posting di sosmed masing masing yaa* *Saat ini yang bisa 4D kaos kaos bertema sholat :* AF 160 AF 161 AF 162 AF 163 AF 114 AF 164 AF 165 AF 104 AF 103 AF 116 AF 141 AF 168 AF 182 AF 183 AF 184 Segera order sekarang ke CS ya 😍😍 Ayah bunda inilah skema kaos afrakids4d yang bertemakan shalat yg bisa di borong..... Yuuuuk buruan di pesan sebelum kehabisan..... . .ayah bunda bisa hubungi di sini y . ...... Wa;0857-7194-3233 Bbm; d96a74fa Web; maemaemunah56.bazarafra.com . . . . . #kaosanakmuslim  #kaosanakafrakids  #kaosanak  #kaosanakeducatif  #kaosanakbranded  #cottoncombed24s  #nontoxic  #afrakids2017  #afrakids  #afrakidsindonesia  #afrakidskaos  #afrakidskar  #afrakidstshirt  #instagram  #instalike  #instadaily  #onepostoneday  #instagood  #instapict  #raihanollshop4449  #designbaru  #afrakidsdesignbaru  # afrakids4d# afrakids bogor # jilbabanak# hijabanak# # tasanak#tasanaklucu # # lunchset# bajulebarananak# kaosbayi#Bangnanachiff #
Alahai
😫😫😫😫
Pepagi lagi Big Boss da kasi belanja clutch cantik gojes ni haaaaa 😍😍😘
Lovely sangat!!
.
.
Chanel clutch
❇Rm70❇
Free postage (sm only)
Gref AAA
Copy original design
.
.
Cairr tau tengok clutch ni..
Melting 😙😙😔😙 sebab cantik angat
.
#clutch #chanel #inspired #copyoriginaldesign #cantiksangat #designbaru #raya #rayasakan #sayajualbagmurah #sayajualhandbag #onlineshopping #onlineseller #trustedseller #takmenyesal #kualiti #jombeli #murahje #terbaik #lawagila #love #shop_by_ainsyirah
Alahai 😫😫😫😫 Pepagi lagi Big Boss da kasi belanja clutch cantik gojes ni haaaaa 😍😍😘 Lovely sangat!! . . Chanel clutch ❇Rm70❇ Free postage (sm only) Gref AAA Copy original design . . Cairr tau tengok clutch ni.. Melting 😙😙😔😙 sebab cantik angat . #clutch  #chanel  #inspired  #copyoriginaldesign  #cantiksangat  #designbaru  #raya  #rayasakan  #sayajualbagmurah  #sayajualhandbag  #onlineshopping  #onlineseller  #trustedseller  #takmenyesal  #kualiti  #jombeli  #murahje  #terbaik  #lawagila  #love  #shop_by_ainsyirah 
Nahhhh ini dia yang bagus buat buah  hati kita di jamin dehhhh bahan y tidak membahayakan si kecil aman buat segala makanan.... Ayooo bunda di borong  lunchet y sebelum kehabisan 
Untuk Pemesanan silahkan hubungi; 
Wa;0857-7194-3233 
Bbm; d96a74fa 
Web; marmaemunah56.bazarafra.com. .
.
.
.
#kaosanakmuslim #kaosanakafrakids #kaosanak #kaosanakeducatif #kaosanakbranded #cottoncombed24s #nontoxic #afrakids2017 #afrakids #afrakidsindonesia #afrakidskaos #afrakidskar #afrakidstshirt #instagram #instalike #instadaily #onepostoneday #instagood #instapict #raihanollshop4449 #designbaru #afrakidsdesignbaru #
afrakids4d# afrakids bogor
# jilbabanak# hijabanak#
# tasanak#tasanaklucu#
# lunchset# bajulebarananak# kaosbayi#
Nahhhh ini dia yang bagus buat buah hati kita di jamin dehhhh bahan y tidak membahayakan si kecil aman buat segala makanan.... Ayooo bunda di borong lunchet y sebelum kehabisan Untuk Pemesanan silahkan hubungi; Wa;0857-7194-3233 Bbm; d96a74fa Web; marmaemunah56.bazarafra.com. . . . . #kaosanakmuslim  #kaosanakafrakids  #kaosanak  #kaosanakeducatif  #kaosanakbranded  #cottoncombed24s  #nontoxic  #afrakids2017  #afrakids  #afrakidsindonesia  #afrakidskaos  #afrakidskar  #afrakidstshirt  #instagram  #instalike  #instadaily  #onepostoneday  #instagood  #instapict  #raihanollshop4449  #designbaru  #afrakidsdesignbaru  # afrakids4d# afrakids bogor # jilbabanak# hijabanak# # tasanak#tasanaklucu # # lunchset# bajulebarananak# kaosbayi#
Assa....
Ayah bunda selalu tanamkan pada buah hati kita untuk membiasakan berdoa sebelum makan..... Afrakids menyediakan bermacam kaos yang mengarahkan si kecil untuk tahu nilsi" islam... Penasaran yuuk segera di order y kaos afrakids y sebelum kehabisan ...
Silahkan hubungi; 😍😍😍😍😍😍 .
.
.
Wa;*0857-7194-3233 
Bbm* d96a74fa 
Web* maemaemunah56.bazarafra.com
.
.
. .
#kaosanakmuslim #kaosanakafrakids #kaosanak #kaosanakeducatif #kaosanakbranded #cottoncombed24s #nontoxic #afrakids2017 #afrakids #afrakidsindonesia #afrakidskaos #afrakidskar #afrakidstshirt #instagram #instalike #instadaily #onepostoneday #instagood #instapict #raihanollshop4449 #designbaru #afrakidsdesignbaru #
afrakids4d# afrakids bogor
# jilbabanak# hijabanak#
# tasanak#tasanaklucu#
# lunchset# bajulebarananak# kaosbayi#
Assa.... Ayah bunda selalu tanamkan pada buah hati kita untuk membiasakan berdoa sebelum makan..... Afrakids menyediakan bermacam kaos yang mengarahkan si kecil untuk tahu nilsi" islam... Penasaran yuuk segera di order y kaos afrakids y sebelum kehabisan ... Silahkan hubungi; 😍😍😍😍😍😍 . . . Wa;*0857-7194-3233 Bbm* d96a74fa Web* maemaemunah56.bazarafra.com . . . . #kaosanakmuslim  #kaosanakafrakids  #kaosanak  #kaosanakeducatif  #kaosanakbranded  #cottoncombed24s  #nontoxic  #afrakids2017  #afrakids  #afrakidsindonesia  #afrakidskaos  #afrakidskar  #afrakidstshirt  #instagram  #instalike  #instadaily  #onepostoneday  #instagood  #instapict  #raihanollshop4449  #designbaru  #afrakidsdesignbaru  # afrakids4d# afrakids bogor # jilbabanak# hijabanak# # tasanak#tasanaklucu # # lunchset# bajulebarananak# kaosbayi#
:: Adab Makan Seperti Rasulullah :: Makan sambil berjalan, makan dengan tangan kiri, tanpa berdoa, bahkan menyisakan makanan. Semua itu telah menjadi hal yang umum saat ini bagi kita. Namun sebagai seorang muslim kita tentu tahu bahwa hal-hal tersebut bukanlah suatu yang baik untuk dilakukan.

Ajaran Islam sangat lengkap dan menyeluruh. Bahkan agama ini memperhatikan hal-hal kecil seperti halnya adab makan. Rasulullah ﷺ sendiri telah mencontohkan kepada kita tentang bagaimana adab makan yang baik. 
Sebagai seseorang yang mengaku umat Rasullah ﷺ sudah seharusnya kita ikut mempraktekannya di dalam keseharian kita. Sebab jika bukan umatnya, siapa lagi yang akan menghidupkan sunah beliau?

Ayo hidupkan berbagai sunah dari Rasullah ﷺ, salah satunya sunah tentang adab makan!

So, dont forget to "DOA BEFORE YOU EAT"

#CareAndShare #GrowUpTogether #InspirasiAfrakids 
Dapatkan desain kaos afrakidsnya di sini Ayah/Bunda!

BBM : D96a74fa 
WA : 0857-7194-3233 
Website : maemaemunah56.bazarafra.com
.
.
.
.
.
.
#kaosanakmuslim #kaosanakafrakids #kaosanak #kaosanakeducatif #kaosanakbranded #cottoncombed24s #nontoxic #afrakids2017 #afrakids #afrakidsindonesia #afrakidskaos #afrakidskar #afrakidstshirt #instagram #instalike #instadaily #onepostoneday #instagood #instapict #raihanollshop4449 #designbaru #afrakidsdesignbaru #
afrakids4d# afrakids bogor
# jilbabanak# hijabanak#
# tasanak#tasanaklucu#
# lunchset# bajulebarananak# kaosbayi#
:: Adab Makan Seperti Rasulullah :: Makan sambil berjalan, makan dengan tangan kiri, tanpa berdoa, bahkan menyisakan makanan. Semua itu telah menjadi hal yang umum saat ini bagi kita. Namun sebagai seorang muslim kita tentu tahu bahwa hal-hal tersebut bukanlah suatu yang baik untuk dilakukan. Ajaran Islam sangat lengkap dan menyeluruh. Bahkan agama ini memperhatikan hal-hal kecil seperti halnya adab makan. Rasulullah ﷺ sendiri telah mencontohkan kepada kita tentang bagaimana adab makan yang baik. Sebagai seseorang yang mengaku umat Rasullah ﷺ sudah seharusnya kita ikut mempraktekannya di dalam keseharian kita. Sebab jika bukan umatnya, siapa lagi yang akan menghidupkan sunah beliau? Ayo hidupkan berbagai sunah dari Rasullah ﷺ, salah satunya sunah tentang adab makan! So, dont forget to "DOA BEFORE YOU EAT" #CareAndShare  #GrowUpTogether  #InspirasiAfrakids  Dapatkan desain kaos afrakidsnya di sini Ayah/Bunda! BBM : D96a74fa WA : 0857-7194-3233 Website : maemaemunah56.bazarafra.com . . . . . . #kaosanakmuslim  #kaosanakafrakids  #kaosanak  #kaosanakeducatif  #kaosanakbranded  #cottoncombed24s  #nontoxic  #afrakids2017  #afrakids  #afrakidsindonesia  #afrakidskaos  #afrakidskar  #afrakidstshirt  #instagram  #instalike  #instadaily  #onepostoneday  #instagood  #instapict  #raihanollshop4449  #designbaru  #afrakidsdesignbaru  # afrakids4d# afrakids bogor # jilbabanak# hijabanak# # tasanak#tasanaklucu # # lunchset# bajulebarananak# kaosbayi#
Seperti apa sih hukum shalat berjamaah untuk para wanita? Wanita diperbolehkan hadir berjama'ah di masjid dengan syarat harus menjauhi segala sesuatu yang menyebabkan timbulnya syahwat ataupun fitnah. Baik karena perhiasan atau harum-haruman yang dipakainya.

1. Kaum wanita dilarang menggunakan parfum atau wewangian

2. Salat dirumah lebih utama bagi kaum wanita. Namun... 3. Para pria dilarang untuk melarang para wanita yang ingin salat di masjid . .

Dapatkan Produk Anak Muslim Afrakids melalui:

#CareAndShare #GrowUpTogether #InspirasiAfrakids

Bbm :D96a74fa 
Wa : 0857-7194-3233 
Web :maemaemunah56.bazarafra.com .
.
.
.#kaosanakmuslim #kaosanakafrakids #kaosanak #kaosanakeducatif #kaosanakbranded #cottoncombed24s #nontoxic #afrakids2017 #afrakids #afrakidsindonesia #afrakidskaos #afrakidskar #afrakidstshirt #instagram #instalike #instadaily #onepostoneday #instagood #instapict #raihanollshop4449 #designbaru #afrakidsdesignbaru #
afrakids4d# afrakids bogor
# jilbabanak# hijabanak#
# tasanak#tasanaklucu#
# lunchset# bajulebarananak# kaosbayi#
Seperti apa sih hukum shalat berjamaah untuk para wanita? Wanita diperbolehkan hadir berjama'ah di masjid dengan syarat harus menjauhi segala sesuatu yang menyebabkan timbulnya syahwat ataupun fitnah. Baik karena perhiasan atau harum-haruman yang dipakainya. 1. Kaum wanita dilarang menggunakan parfum atau wewangian 2. Salat dirumah lebih utama bagi kaum wanita. Namun... 3. Para pria dilarang untuk melarang para wanita yang ingin salat di masjid . . Dapatkan Produk Anak Muslim Afrakids melalui: #CareAndShare  #GrowUpTogether  #InspirasiAfrakids  Bbm :D96a74fa Wa : 0857-7194-3233 Web :maemaemunah56.bazarafra.com . . . .#kaosanakmuslim  #kaosanakafrakids  #kaosanak  #kaosanakeducatif  #kaosanakbranded  #cottoncombed24s  #nontoxic  #afrakids2017  #afrakids  #afrakidsindonesia  #afrakidskaos  #afrakidskar  #afrakidstshirt  #instagram  #instalike  #instadaily  #onepostoneday  #instagood  #instapict  #raihanollshop4449  #designbaru  #afrakidsdesignbaru  # afrakids4d# afrakids bogor # jilbabanak# hijabanak# # tasanak#tasanaklucu # # lunchset# bajulebarananak# kaosbayi#
Eksklusif! Menarik! Terkini!
Kertaz Design kini tampil dengan pelbagai reka bentuk Kad Kahwin-Paper Bag-Banner-Bunting-Welcome Board-Signage-Tag-Sticker mengikut citarasa anda!

Emel:- kertazdesign@gmail.com
FB:-Kertaz Design
WhatsApp:- 018-3255250/017-2558298/019-3607547

#kadkahwin #kadkahwinmurah #sticker #survenir #giftbox #banner #bunting #printing #printingmurah #servismurah #hardcover #lasercut #shahalam #promosi #sayajual #sayajualmurah #kotak #kompleksmutiara #wedding #softcover #kahwin #welcomeboard #signage #tshirt #designbaru #weddinggift #buttonbadge #lawa
Eksklusif! Menarik! Terkini! Kertaz Design kini tampil dengan pelbagai reka bentuk Kad Kahwin-Paper Bag-Banner-Bunting-Welcome Board-Signage-Tag-Sticker mengikut citarasa anda! Emel:- kertazdesign@gmail.com FB:-Kertaz Design WhatsApp:- 018-3255250/017-2558298/019-3607547 #kadkahwin  #kadkahwinmurah  #sticker  #survenir  #giftbox  #banner  #bunting  #printing  #printingmurah  #servismurah  #hardcover  #lasercut  #shahalam  #promosi  #sayajual  #sayajualmurah  #kotak  #kompleksmutiara  #wedding  #softcover  #kahwin  #welcomeboard  #signage  #tshirt  #designbaru  #weddinggift  #buttonbadge  #lawa 
Eksklusif! Menarik! Terkini!
Kertaz Design kini tampil dengan pelbagai reka bentuk Kad Kahwin-Paper Bag-Banner-Bunting-Welcome Board-Signage-Tag-Sticker mengikut citarasa anda!

Emel:- kertazdesign@gmail.com
FB:-Kertaz Design
WhatsApp:- 018-3255250/017-2558298/019-3607547

#kadkahwin #kadkahwinmurah #sticker #survenir #giftbox #banner #bunting #printing #printingmurah #servismurah #hardcover #lasercut #shahalam #promosi #sayajual #sayajualmurah #kotak #kompleksmutiara #wedding #softcover #kahwin #welcomeboard #signage #tshirt #designbaru #weddinggift #buttonbadge #lawa
Eksklusif! Menarik! Terkini! Kertaz Design kini tampil dengan pelbagai reka bentuk Kad Kahwin-Paper Bag-Banner-Bunting-Welcome Board-Signage-Tag-Sticker mengikut citarasa anda! Emel:- kertazdesign@gmail.com FB:-Kertaz Design WhatsApp:- 018-3255250/017-2558298/019-3607547 #kadkahwin  #kadkahwinmurah  #sticker  #survenir  #giftbox  #banner  #bunting  #printing  #printingmurah  #servismurah  #hardcover  #lasercut  #shahalam  #promosi  #sayajual  #sayajualmurah  #kotak  #kompleksmutiara  #wedding  #softcover  #kahwin  #welcomeboard  #signage  #tshirt  #designbaru  #weddinggift  #buttonbadge  #lawa 
Eksklusif! Menarik! Terkini!
Kertaz Design kini tampil dengan pelbagai reka bentuk Kad Kahwin-Paper Bag-Banner-Bunting-Welcome Board-Signage-Tag-Sticker mengikut citarasa anda!

Emel:- kertazdesign@gmail.com
FB:-Kertaz Design
WhatsApp:- 018-3255250/017-2558298/019-3607547

#kadkahwin #kadkahwinmurah #sticker #survenir #giftbox #banner #bunting #printing #printingmurah #servismurah #hardcover #lasercut #shahalam #promosi #sayajual #sayajualmurah #kotak #kompleksmutiara #wedding #softcover #kahwin #welcomeboard #signage #tshirt #designbaru #weddinggift #buttonbadge #lawa
Eksklusif! Menarik! Terkini! Kertaz Design kini tampil dengan pelbagai reka bentuk Kad Kahwin-Paper Bag-Banner-Bunting-Welcome Board-Signage-Tag-Sticker mengikut citarasa anda! Emel:- kertazdesign@gmail.com FB:-Kertaz Design WhatsApp:- 018-3255250/017-2558298/019-3607547 #kadkahwin  #kadkahwinmurah  #sticker  #survenir  #giftbox  #banner  #bunting  #printing  #printingmurah  #servismurah  #hardcover  #lasercut  #shahalam  #promosi  #sayajual  #sayajualmurah  #kotak  #kompleksmutiara  #wedding  #softcover  #kahwin  #welcomeboard  #signage  #tshirt  #designbaru  #weddinggift  #buttonbadge  #lawa 
Eksklusif! Menarik! Terkini!
Kertaz Design kini tampil dengan pelbagai reka bentuk Kad Kahwin-Paper Bag-Banner-Bunting-Welcome Board-Signage-Tag-Sticker mengikut citarasa anda!

Emel:- kertazdesign@gmail.com
FB:-Kertaz Design
WhatsApp:- 018-3255250/017-2558298/019-3607547

#kadkahwin #kadkahwinmurah #sticker #survenir #giftbox #banner #bunting #printing #printingmurah #servismurah #hardcover #lasercut #shahalam #promosi #sayajual #sayajualmurah #kotak #kompleksmutiara #wedding #softcover #kahwin #welcomeboard #signage #tshirt #designbaru #weddinggift #buttonbadge #lawa
Eksklusif! Menarik! Terkini! Kertaz Design kini tampil dengan pelbagai reka bentuk Kad Kahwin-Paper Bag-Banner-Bunting-Welcome Board-Signage-Tag-Sticker mengikut citarasa anda! Emel:- kertazdesign@gmail.com FB:-Kertaz Design WhatsApp:- 018-3255250/017-2558298/019-3607547 #kadkahwin  #kadkahwinmurah  #sticker  #survenir  #giftbox  #banner  #bunting  #printing  #printingmurah  #servismurah  #hardcover  #lasercut  #shahalam  #promosi  #sayajual  #sayajualmurah  #kotak  #kompleksmutiara  #wedding  #softcover  #kahwin  #welcomeboard  #signage  #tshirt  #designbaru  #weddinggift  #buttonbadge  #lawa 
RAYA2017

Kurung Peplum Darling - lj

Price : Rm115.00 SM/SS
Postage: Rm8 sm/Rm12ss

Size S/M dan L/XL
(Ukuran rujuk gambar)

Material: Cotton stretchable dan lace

Ciri2:
Tidak panas dan sgt2 stretchable.

Selesa dipakai
design peplum 2 layer kepok2 yg sangat2 trendy dan elegant
bahagian dada dan lengan dihiasi lace tampak mewah dah exclusive

Zip belakang baju utk mudah pakai

Zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk

Skirt mermaid cut dan pinggang getah

warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.

Whatsapp 011-26432917 for order

#dressterbaru #raya2017 #dresskonvo #jubahmoden #jubah2017 #jubahterbaru #latestdress #bajuraya2017 #jubahraya2017 #dressraya2017 #ramadhan2017 #jubahkonvo #bawalpucci #pucci  #sleevelessdress #palazolawa #palazo #design2017 #jubahplussize #plaindress #konvokesyen #blouse #bajuplussize #bajumelayu #designbaru #newyear #2017 #bridesmaid #dressbridesmaid #bajubridesmaid
RAYA2017 Kurung Peplum Darling - lj Price : Rm115.00 SM/SS Postage: Rm8 sm/Rm12ss Size S/M dan L/XL (Ukuran rujuk gambar) Material: Cotton stretchable dan lace Ciri2: Tidak panas dan sgt2 stretchable. Selesa dipakai design peplum 2 layer kepok2 yg sangat2 trendy dan elegant bahagian dada dan lengan dihiasi lace tampak mewah dah exclusive Zip belakang baju utk mudah pakai Zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk Skirt mermaid cut dan pinggang getah warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. Whatsapp 011-26432917 for order #dressterbaru  #raya2017  #dresskonvo  #jubahmoden  #jubah2017  #jubahterbaru  #latestdress  #bajuraya2017  #jubahraya2017  #dressraya2017  #ramadhan2017  #jubahkonvo  #bawalpucci  #pucci  #sleevelessdress  #palazolawa  #palazo  #design2017  #jubahplussize  #plaindress  #konvokesyen  #blouse  #bajuplussize  #bajumelayu  #designbaru  #newyear  #2017  #bridesmaid  #dressbridesmaid  #bajubridesmaid 
Selamat menjamu selera u ollz. .. . Sambil2 makan jamu mata sekali kat ig abam yeee... ni abam nak bg news  koleksi #exclusive ... ✅ Shawl pin exclusive.. New arrivals dan dptkan sebagai koleksi peribadi anda tau ye... 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
Jgn lupa Follow us ⤵ 
@pinkrosdesignofficial  and 
@pinkrosdesign_2 utk lihat koleksi terkini 
Harga yg menarik rm 6 / pc excluding postage kalau cod tu blh je tp must more rm 30 laa 
#newcollection #designbaru #bazaarmalaysia #cunmelecun #fashion #fashionblogger #new #pin #sweet #glamour #terlajaklaris #awesome #instaglamour #instahijab #instapopular #instafamous #sayajualshawlonline #sayajualon9 #shawlpin #sayajualmurah #hot🔥 #bazarkl #hijabfashion #jewellery #pearl #shawlpin  #pintudung
Selamat menjamu selera u ollz. .. . Sambil2 makan jamu mata sekali kat ig abam yeee... ni abam nak bg news koleksi #exclusive  ... ✅ Shawl pin exclusive.. New arrivals dan dptkan sebagai koleksi peribadi anda tau ye... 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 Jgn lupa Follow us ⤵ @pinkrosdesignofficial and @pinkrosdesign_2 utk lihat koleksi terkini Harga yg menarik rm 6 / pc excluding postage kalau cod tu blh je tp must more rm 30 laa #newcollection  #designbaru  #bazaarmalaysia  #cunmelecun  #fashion  #fashionblogger  #new  #pin  #sweet  #glamour  #terlajaklaris  #awesome  #instaglamour  #instahijab  #instapopular  #instafamous  #sayajualshawlonline  #sayajualon9  #shawlpin  #sayajualmurah  #hot 🔥 #bazarkl  #hijabfashion  #jewellery  #pearl  #shawlpin  #pintudung 
Black And White Stingray HD Genuine Leather Bracelet , Vogue For Men & Women Style Accesories Hand.
CHARM - Gold with Silver Zicron.
.
•Available NOW!!
•High Quality
•WorldWide Shipping
•Genuine Leather
•Whatsapp 0172907802
.
#adiexbracelets
#adiexsharieljewels #theoriginalbracelet #brand #stingraybracelet #charm #genuineleather #stingray #vogue #voguebracelet #fashiondesign #luxurybracelet #luxury #braceletdesigns #braceletfashion #braceletmalaysia #classy #collection #jewelry #jewelrydesign #gelangtanganlelaki #gelangtanganwanita #gelangtangan #kulitikanpari #kulittulen #gelangtanganrare #gelangtanganbaru #designbaru #gelangtanganstyle
Black And White Stingray HD Genuine Leather Bracelet , Vogue For Men & Women Style Accesories Hand. CHARM - Gold with Silver Zicron. . •Available NOW!! •High Quality •WorldWide Shipping •Genuine Leather •Whatsapp 0172907802 . #adiexbracelets  #adiexsharieljewels  #theoriginalbracelet  #brand  #stingraybracelet  #charm  #genuineleather  #stingray  #vogue  #voguebracelet  #fashiondesign  #luxurybracelet  #luxury  #braceletdesigns  #braceletfashion  #braceletmalaysia  #classy  #collection  #jewelry  #jewelrydesign  #gelangtanganlelaki  #gelangtanganwanita  #gelangtangan  #kulitikanpari  #kulittulen  #gelangtanganrare  #gelangtanganbaru  #designbaru  #gelangtanganstyle 
Black Stingray HD Genuine Leather Bracelet , Vogue For Men & Women Style Accesories Hand.
CHARM - Rose Gold with Black Zicron.
.
•Available NOW!!
•High Quality
•WorldWide Shipping
•Genuine Leather
•Whatsapp 0172907802
.
#adiexbracelets
#adiexsharieljewels #theoriginalbracelet #brand #stingraybracelet #charm #genuineleather #stingray #vogue #voguebracelet #fashiondesign #luxurybracelet #luxury #braceletdesigns #braceletfashion #braceletmalaysia #classy #collection #jewelry #jewelrydesign #gelangtanganlelaki #gelangtanganwanita #gelangtangan #kulitikanpari #kulittulen #gelangtanganrare #gelangtanganbaru #designbaru #gelangtanganstyle
Black Stingray HD Genuine Leather Bracelet , Vogue For Men & Women Style Accesories Hand. CHARM - Rose Gold with Black Zicron. . •Available NOW!! •High Quality •WorldWide Shipping •Genuine Leather •Whatsapp 0172907802 . #adiexbracelets  #adiexsharieljewels  #theoriginalbracelet  #brand  #stingraybracelet  #charm  #genuineleather  #stingray  #vogue  #voguebracelet  #fashiondesign  #luxurybracelet  #luxury  #braceletdesigns  #braceletfashion  #braceletmalaysia  #classy  #collection  #jewelry  #jewelrydesign  #gelangtanganlelaki  #gelangtanganwanita  #gelangtangan  #kulitikanpari  #kulittulen  #gelangtanganrare  #gelangtanganbaru  #designbaru  #gelangtanganstyle 
MARLIYA KURUNG 💓 Material Printed Satin (Lembut dan tidak panas)
💓 Jahitan dan material dijamin berkualiti
💓 Baju ada zip di bahagian belakang 💓 Lengan ada zip (Wudhu Friendly)
💓Skirt ada Getah di pinggang
💓 Colour : | Light Blue | Pink | White |
💓 Ukuran refer Size Chart (+/- 0.1" ~ 0.5") *** The photo may differ from the actual product due to reproduction limitations of the photograph and limitations of viewing photos at different resolutions, hue, brightness, contrast, and other screen 
Harga :RM 110 FREE postage

#kurunglovers#kurungmarliya#bajucantik#designbaru#kurunglovers#marliyakurung
MARLIYA KURUNG 💓 Material Printed Satin (Lembut dan tidak panas) 💓 Jahitan dan material dijamin berkualiti 💓 Baju ada zip di bahagian belakang 💓 Lengan ada zip (Wudhu Friendly) 💓Skirt ada Getah di pinggang 💓 Colour : | Light Blue | Pink | White | 💓 Ukuran refer Size Chart (+/- 0.1" ~ 0.5") *** The photo may differ from the actual product due to reproduction limitations of the photograph and limitations of viewing photos at different resolutions, hue, brightness, contrast, and other screen Harga :RM 110 FREE postage #kurunglovers #kurungmarliya #bajucantik #designbaru #kurunglovers #marliyakurung 
YEAYY ‼️ STOCK YANG DINANTI2KAN SUDAH TIBA ‼️ SEGAK DAN BERGAYA DI PAGI HARI RAYA DGAN KOLEKSI KURTA ADAM MALIQUE... ✨EDISI KHAS UNTUK RAYA 2017 ✨

SANGAT2 EXCLUSIVE & KUALITI YANG DIJAMIN📣📣 Ciri-ciri KURTA ADAM MALIQUE
✔material kain PEARL SKIN KOREA HIGH QUALITY
✔Jenis Kain Sejuk & Lembut
✔💯 Quality Kain Dijamin Tip Top
✔Design Cekak Musang
✔zip tersembunyi Siap Dijahit
✔zip Yang Fleksibel, Mudah & Cepat Dipakai
✔Selesa Dipakai Dibahagian Leher & Tak Ketat
✔Jahitan Sangat Teliti & Kemas Setanding Butik ✔Mempunyai Kocek Kiri & Kanan
✔Terdapat 11 Warna Hot🔥 dan Menarik
✔Masih Mengekalkan Ciri2 Baju melayu ❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk 📛AWAS...STOCK SANGAT TERHAD YE 🛍JOM SHOPPING sementara Stock masih panas lagi🔥🔥
.
Harga Pasaran RM110 .00
.
HARGA PROMOSI 💰💰
RM90 Sm / rm95/ss
.
.
🕹 1st Come 1st Serve.
🕹 No Booking ! With Full Payment
🕹 READY STOCK ITEM‼️
.
🕹Ukur dahulu sebelum membuat 
Pembelian . Please Take Note .
🕹Ada Sedikit perbezaan Warna 
10% faktor Cahaya Kamera ***************
FREE POSTAGE

#kurta#kurta2017#kurtaadammalique#designbaru#meletup
YEAYY ‼️ STOCK YANG DINANTI2KAN SUDAH TIBA ‼️ SEGAK DAN BERGAYA DI PAGI HARI RAYA DGAN KOLEKSI KURTA ADAM MALIQUE... ✨EDISI KHAS UNTUK RAYA 2017 ✨ SANGAT2 EXCLUSIVE & KUALITI YANG DIJAMIN📣📣 Ciri-ciri KURTA ADAM MALIQUE ✔material kain PEARL SKIN KOREA HIGH QUALITY ✔Jenis Kain Sejuk & Lembut ✔💯 Quality Kain Dijamin Tip Top ✔Design Cekak Musang ✔zip tersembunyi Siap Dijahit ✔zip Yang Fleksibel, Mudah & Cepat Dipakai ✔Selesa Dipakai Dibahagian Leher & Tak Ketat ✔Jahitan Sangat Teliti & Kemas Setanding Butik ✔Mempunyai Kocek Kiri & Kanan ✔Terdapat 11 Warna Hot🔥 dan Menarik ✔Masih Mengekalkan Ciri2 Baju melayu ❌ Jarang ❌ Mudah Renyuk ❌ Nipis ❌ Kecut ✅ Mudah Digosok ✅ Selesa Dipakai & Sejuk 📛AWAS...STOCK SANGAT TERHAD YE 🛍JOM SHOPPING sementara Stock masih panas lagi🔥🔥 . Harga Pasaran RM110 .00 . HARGA PROMOSI 💰💰 RM90 Sm / rm95/ss . . 🕹 1st Come 1st Serve. 🕹 No Booking ! With Full Payment 🕹 READY STOCK ITEM‼️ . 🕹Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 🕹Ada Sedikit perbezaan Warna 10% faktor Cahaya Kamera *************** FREE POSTAGE #kurta #kurta2017 #kurtaadammalique #designbaru #meletup 
YEAYY ‼️ STOCK YANG DINANTI2KAN SUDAH TIBA ‼️ SEGAK DAN BERGAYA DI PAGI HARI RAYA DGAN KOLEKSI KURTA ADAM MALIQUE... ✨EDISI KHAS UNTUK RAYA 2017 ✨

SANGAT2 EXCLUSIVE & KUALITI YANG DIJAMIN📣📣 Ciri-ciri KURTA ADAM MALIQUE
✔material kain PEARL SKIN KOREA HIGH QUALITY
✔Jenis Kain Sejuk & Lembut
✔💯 Quality Kain Dijamin Tip Top
✔Design Cekak Musang
✔zip tersembunyi Siap Dijahit
✔zip Yang Fleksibel, Mudah & Cepat Dipakai
✔Selesa Dipakai Dibahagian Leher & Tak Ketat
✔Jahitan Sangat Teliti & Kemas Setanding Butik ✔Mempunyai Kocek Kiri & Kanan
✔Terdapat 11 Warna Hot🔥 dan Menarik
✔Masih Mengekalkan Ciri2 Baju melayu ❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk 📛AWAS...STOCK SANGAT TERHAD YE 🛍JOM SHOPPING sementara Stock masih panas lagi🔥🔥
.
Harga Pasaran RM110 .00
.
HARGA PROMOSI 💰💰
RM90 Sm / rm95/ss
.
.
🕹 1st Come 1st Serve.
🕹 No Booking ! With Full Payment
🕹 READY STOCK ITEM‼️
.
🕹Ukur dahulu sebelum membuat 
Pembelian . Please Take Note .
🕹Ada Sedikit perbezaan Warna 
10% faktor Cahaya Kamera *************** FREE POSTAGE

#kurtaadammalique#kurta2017#kurtaraya#meletup#designbaru#kurta
YEAYY ‼️ STOCK YANG DINANTI2KAN SUDAH TIBA ‼️ SEGAK DAN BERGAYA DI PAGI HARI RAYA DGAN KOLEKSI KURTA ADAM MALIQUE... ✨EDISI KHAS UNTUK RAYA 2017 ✨ SANGAT2 EXCLUSIVE & KUALITI YANG DIJAMIN📣📣 Ciri-ciri KURTA ADAM MALIQUE ✔material kain PEARL SKIN KOREA HIGH QUALITY ✔Jenis Kain Sejuk & Lembut ✔💯 Quality Kain Dijamin Tip Top ✔Design Cekak Musang ✔zip tersembunyi Siap Dijahit ✔zip Yang Fleksibel, Mudah & Cepat Dipakai ✔Selesa Dipakai Dibahagian Leher & Tak Ketat ✔Jahitan Sangat Teliti & Kemas Setanding Butik ✔Mempunyai Kocek Kiri & Kanan ✔Terdapat 11 Warna Hot🔥 dan Menarik ✔Masih Mengekalkan Ciri2 Baju melayu ❌ Jarang ❌ Mudah Renyuk ❌ Nipis ❌ Kecut ✅ Mudah Digosok ✅ Selesa Dipakai & Sejuk 📛AWAS...STOCK SANGAT TERHAD YE 🛍JOM SHOPPING sementara Stock masih panas lagi🔥🔥 . Harga Pasaran RM110 .00 . HARGA PROMOSI 💰💰 RM90 Sm / rm95/ss . . 🕹 1st Come 1st Serve. 🕹 No Booking ! With Full Payment 🕹 READY STOCK ITEM‼️ . 🕹Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 🕹Ada Sedikit perbezaan Warna 10% faktor Cahaya Kamera *************** FREE POSTAGE #kurtaadammalique #kurta2017 #kurtaraya #meletup #designbaru #kurta 
Dapatkan keyakinan anda dan aurat terjaga dengan skirt Bunga Jamal 100% tak jarang ni 😍

Boleh klik link di bio. Atau whatsapp 0166359405 ☺
Dapatkan keyakinan anda dan aurat terjaga dengan skirt Bunga Jamal 100% tak jarang ni 😍 Boleh klik link di bio. Atau whatsapp 0166359405 ☺
Dapatkan keyakinan anda dan aurat terjaga dengan skirt Bunga Jamal 100% tak jarang ni 😍

Boleh klik link di bio. Atau whatsapp 0166359405 ☺
Dapatkan keyakinan anda dan aurat terjaga dengan skirt Bunga Jamal 100% tak jarang ni 😍 Boleh klik link di bio. Atau whatsapp 0166359405 ☺
Jeng jeng jeng 🎉🎉🎉🎉 Cuba teka.. design apa pulak kali ni....😆😆😆 #designbaru
#elegant 
#keluaranterbaru 
#😍😍😍😍
BajuRaya SquadBlur !

design baju melayu terbaru dari #SQUADBLUR ! dapatkan di gedung pakaian esok esok sekarang ! sementara stok masih ada !

#bajumelayu #designbaru #barangboek #raya2017 #squadblur #ishqal #solehin #biru #projekvideolahat #projekramadhan #ramadhandahdekat #bulanpuasa #perakviners #lahatviners
YEAYY ‼️ STOCK YANG DINANTI2KAN SUDAH TIBA ‼️ SEGAK DAN BERGAYA DI PAGI HARI RAYA DGAN KOLEKSI KURTA ADAM MALIQUE... ✨EDISI KHAS UNTUK RAYA 2017 ✨

SANGAT2 EXCLUSIVE & KUALITI YANG DIJAMIN📣📣 Ciri-ciri KURTA ADAM MALIQUE
✔material kain PEARL SKIN KOREA HIGH QUALITY
✔Jenis Kain Sejuk & Lembut
✔💯 Quality Kain Dijamin Tip Top
✔Design Cekak Musang
✔zip tersembunyi Siap Dijahit
✔zip Yang Fleksibel, Mudah & Cepat Dipakai
✔Selesa Dipakai Dibahagian Leher & Tak Ketat
✔Jahitan Sangat Teliti & Kemas Setanding Butik ✔Mempunyai Kocek Kiri & Kanan
✔Terdapat 11 Warna Hot🔥 dan Menarik
✔Masih Mengekalkan Ciri2 Baju melayu ❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk 📛AWAS...STOCK SANGAT TERHAD YE 🛍JOM SHOPPING sementara Stock masih panas lagi🔥🔥
.
Harga Pasaran RM110 .00
.
HARGA PROMOSI 💰💰
RM90 Sm / rm95/ss
.
.
🕹 1st Come 1st Serve.
🕹 No Booking ! With Full Payment
🕹 READY STOCK ITEM‼️
.
🕹Ukur dahulu sebelum membuat 
Pembelian . Please Take Note .
🕹Ada Sedikit perbezaan Warna 
10% faktor Cahaya Kamera

FREE POSTAGE

#kurta2017#designbaru#kurtaadammalique#meletup#kurtaraya
YEAYY ‼️ STOCK YANG DINANTI2KAN SUDAH TIBA ‼️ SEGAK DAN BERGAYA DI PAGI HARI RAYA DGAN KOLEKSI KURTA ADAM MALIQUE... ✨EDISI KHAS UNTUK RAYA 2017 ✨ SANGAT2 EXCLUSIVE & KUALITI YANG DIJAMIN📣📣 Ciri-ciri KURTA ADAM MALIQUE ✔material kain PEARL SKIN KOREA HIGH QUALITY ✔Jenis Kain Sejuk & Lembut ✔💯 Quality Kain Dijamin Tip Top ✔Design Cekak Musang ✔zip tersembunyi Siap Dijahit ✔zip Yang Fleksibel, Mudah & Cepat Dipakai ✔Selesa Dipakai Dibahagian Leher & Tak Ketat ✔Jahitan Sangat Teliti & Kemas Setanding Butik ✔Mempunyai Kocek Kiri & Kanan ✔Terdapat 11 Warna Hot🔥 dan Menarik ✔Masih Mengekalkan Ciri2 Baju melayu ❌ Jarang ❌ Mudah Renyuk ❌ Nipis ❌ Kecut ✅ Mudah Digosok ✅ Selesa Dipakai & Sejuk 📛AWAS...STOCK SANGAT TERHAD YE 🛍JOM SHOPPING sementara Stock masih panas lagi🔥🔥 . Harga Pasaran RM110 .00 . HARGA PROMOSI 💰💰 RM90 Sm / rm95/ss . . 🕹 1st Come 1st Serve. 🕹 No Booking ! With Full Payment 🕹 READY STOCK ITEM‼️ . 🕹Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 🕹Ada Sedikit perbezaan Warna 10% faktor Cahaya Kamera FREE POSTAGE #kurta2017 #designbaru #kurtaadammalique #meletup #kurtaraya 
YEAYY ‼️ STOCK YANG DINANTI2KAN SUDAH TIBA ‼️ SEGAK DAN BERGAYA DI PAGI HARI RAYA DGAN KOLEKSI KURTA ADAM MALIQUE... ✨EDISI KHAS UNTUK RAYA 2017 ✨

SANGAT2 EXCLUSIVE & KUALITI YANG DIJAMIN📣📣 Ciri-ciri KURTA ADAM MALIQUE
✔material kain PEARL SKIN KOREA HIGH QUALITY
✔Jenis Kain Sejuk & Lembut
✔💯 Quality Kain Dijamin Tip Top
✔Design Cekak Musang
✔zip tersembunyi Siap Dijahit
✔zip Yang Fleksibel, Mudah & Cepat Dipakai
✔Selesa Dipakai Dibahagian Leher & Tak Ketat
✔Jahitan Sangat Teliti & Kemas Setanding Butik ✔Mempunyai Kocek Kiri & Kanan
✔Terdapat 11 Warna Hot🔥 dan Menarik
✔Masih Mengekalkan Ciri2 Baju melayu ❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk 📛AWAS...STOCK SANGAT TERHAD YE 🛍JOM SHOPPING sementara Stock masih panas lagi🔥🔥
.
Harga Pasaran RM110 .00
.
HARGA PROMOSI 💰💰
RM90 Sm / rm95/ss
.
.
🕹 1st Come 1st Serve.
🕹 No Booking ! With Full Payment
🕹 READY STOCK ITEM‼️
.
🕹Ukur dahulu sebelum membuat 
Pembelian . Please Take Note .
🕹Ada Sedikit perbezaan Warna 
10% faktor Cahaya Kamera *************** FREE POSTAGE

#kurtaadammalique#kurta2017#designbaru#kurtabaru#meletup
YEAYY ‼️ STOCK YANG DINANTI2KAN SUDAH TIBA ‼️ SEGAK DAN BERGAYA DI PAGI HARI RAYA DGAN KOLEKSI KURTA ADAM MALIQUE... ✨EDISI KHAS UNTUK RAYA 2017 ✨ SANGAT2 EXCLUSIVE & KUALITI YANG DIJAMIN📣📣 Ciri-ciri KURTA ADAM MALIQUE ✔material kain PEARL SKIN KOREA HIGH QUALITY ✔Jenis Kain Sejuk & Lembut ✔💯 Quality Kain Dijamin Tip Top ✔Design Cekak Musang ✔zip tersembunyi Siap Dijahit ✔zip Yang Fleksibel, Mudah & Cepat Dipakai ✔Selesa Dipakai Dibahagian Leher & Tak Ketat ✔Jahitan Sangat Teliti & Kemas Setanding Butik ✔Mempunyai Kocek Kiri & Kanan ✔Terdapat 11 Warna Hot🔥 dan Menarik ✔Masih Mengekalkan Ciri2 Baju melayu ❌ Jarang ❌ Mudah Renyuk ❌ Nipis ❌ Kecut ✅ Mudah Digosok ✅ Selesa Dipakai & Sejuk 📛AWAS...STOCK SANGAT TERHAD YE 🛍JOM SHOPPING sementara Stock masih panas lagi🔥🔥 . Harga Pasaran RM110 .00 . HARGA PROMOSI 💰💰 RM90 Sm / rm95/ss . . 🕹 1st Come 1st Serve. 🕹 No Booking ! With Full Payment 🕹 READY STOCK ITEM‼️ . 🕹Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 🕹Ada Sedikit perbezaan Warna 10% faktor Cahaya Kamera *************** FREE POSTAGE #kurtaadammalique #kurta2017 #designbaru #kurtabaru #meletup 
YEAYY ‼️ STOCK YANG DINANTI2KAN SUDAH TIBA ‼️ SEGAK DAN BERGAYA DI PAGI HARI RAYA DGAN KOLEKSI KURTA ADAM MALIQUE... ✨EDISI KHAS UNTUK RAYA 2017 ✨

SANGAT2 EXCLUSIVE & KUALITI YANG DIJAMIN📣📣 Ciri-ciri KURTA ADAM MALIQUE
✔material kain PEARL SKIN KOREA HIGH QUALITY
✔Jenis Kain Sejuk & Lembut
✔💯 Quality Kain Dijamin Tip Top
✔Design Cekak Musang
✔zip tersembunyi Siap Dijahit
✔zip Yang Fleksibel, Mudah & Cepat Dipakai
✔Selesa Dipakai Dibahagian Leher & Tak Ketat
✔Jahitan Sangat Teliti & Kemas Setanding Butik ✔Mempunyai Kocek Kiri & Kanan
✔Terdapat 11 Warna Hot🔥 dan Menarik
✔Masih Mengekalkan Ciri2 Baju melayu ❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk 📛AWAS...STOCK SANGAT TERHAD YE 🛍JOM SHOPPING sementara Stock masih panas lagi🔥🔥
.
Harga Pasaran RM110 .00
.
HARGA PROMOSI 💰💰
RM90 Sm / rm95/ss
.
.
🕹 1st Come 1st Serve.
🕹 No Booking ! With Full Payment
🕹 READY STOCK ITEM‼️
.
🕹Ukur dahulu sebelum membuat 
Pembelian . Please Take Note .
🕹Ada Sedikit perbezaan Warna 
10% faktor Cahaya Kamera ***************
FREE POSTAGE

#kurtaadammalique#kurtaraya2017#kurtabaru#designbaru#meletup
YEAYY ‼️ STOCK YANG DINANTI2KAN SUDAH TIBA ‼️ SEGAK DAN BERGAYA DI PAGI HARI RAYA DGAN KOLEKSI KURTA ADAM MALIQUE... ✨EDISI KHAS UNTUK RAYA 2017 ✨ SANGAT2 EXCLUSIVE & KUALITI YANG DIJAMIN📣📣 Ciri-ciri KURTA ADAM MALIQUE ✔material kain PEARL SKIN KOREA HIGH QUALITY ✔Jenis Kain Sejuk & Lembut ✔💯 Quality Kain Dijamin Tip Top ✔Design Cekak Musang ✔zip tersembunyi Siap Dijahit ✔zip Yang Fleksibel, Mudah & Cepat Dipakai ✔Selesa Dipakai Dibahagian Leher & Tak Ketat ✔Jahitan Sangat Teliti & Kemas Setanding Butik ✔Mempunyai Kocek Kiri & Kanan ✔Terdapat 11 Warna Hot🔥 dan Menarik ✔Masih Mengekalkan Ciri2 Baju melayu ❌ Jarang ❌ Mudah Renyuk ❌ Nipis ❌ Kecut ✅ Mudah Digosok ✅ Selesa Dipakai & Sejuk 📛AWAS...STOCK SANGAT TERHAD YE 🛍JOM SHOPPING sementara Stock masih panas lagi🔥🔥 . Harga Pasaran RM110 .00 . HARGA PROMOSI 💰💰 RM90 Sm / rm95/ss . . 🕹 1st Come 1st Serve. 🕹 No Booking ! With Full Payment 🕹 READY STOCK ITEM‼️ . 🕹Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 🕹Ada Sedikit perbezaan Warna 10% faktor Cahaya Kamera *************** FREE POSTAGE #kurtaadammalique #kurtaraya2017 #kurtabaru #designbaru #meletup 
YEAYY ‼️ STOCK YANG DINANTI2KAN SUDAH TIBA ‼️ SEGAK DAN BERGAYA DI PAGI HARI RAYA DGAN KOLEKSI KURTA ADAM MALIQUE... ✨EDISI KHAS UNTUK RAYA 2017 ✨

SANGAT2 EXCLUSIVE & KUALITI YANG DIJAMIN📣📣 Ciri-ciri KURTA ADAM MALIQUE
✔material kain PEARL SKIN KOREA HIGH QUALITY
✔Jenis Kain Sejuk & Lembut
✔💯 Quality Kain Dijamin Tip Top
✔Design Cekak Musang
✔zip tersembunyi Siap Dijahit
✔zip Yang Fleksibel, Mudah & Cepat Dipakai
✔Selesa Dipakai Dibahagian Leher & Tak Ketat
✔Jahitan Sangat Teliti & Kemas Setanding Butik ✔Mempunyai Kocek Kiri & Kanan
✔Terdapat 11 Warna Hot🔥 dan Menarik
✔Masih Mengekalkan Ciri2 Baju melayu ❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk 📛AWAS...STOCK SANGAT TERHAD YE 🛍JOM SHOPPING sementara Stock masih panas lagi🔥🔥
.
Harga Pasaran RM110 .00
.
HARGA PROMOSI 💰💰
RM90 Sm / rm95/ss
.
.
🕹 1st Come 1st Serve.
🕹 No Booking ! With Full Payment
🕹 READY STOCK ITEM‼️
.
🕹Ukur dahulu sebelum membuat 
Pembelian . Please Take Note .
🕹Ada Sedikit perbezaan Warna 
10% faktor Cahaya 
FREE POSTAGE

#kurta2017#kurtaadammalique#kurtaraya#designbaru#kurtacantik#meletup
YEAYY ‼️ STOCK YANG DINANTI2KAN SUDAH TIBA ‼️ SEGAK DAN BERGAYA DI PAGI HARI RAYA DGAN KOLEKSI KURTA ADAM MALIQUE... ✨EDISI KHAS UNTUK RAYA 2017 ✨ SANGAT2 EXCLUSIVE & KUALITI YANG DIJAMIN📣📣 Ciri-ciri KURTA ADAM MALIQUE ✔material kain PEARL SKIN KOREA HIGH QUALITY ✔Jenis Kain Sejuk & Lembut ✔💯 Quality Kain Dijamin Tip Top ✔Design Cekak Musang ✔zip tersembunyi Siap Dijahit ✔zip Yang Fleksibel, Mudah & Cepat Dipakai ✔Selesa Dipakai Dibahagian Leher & Tak Ketat ✔Jahitan Sangat Teliti & Kemas Setanding Butik ✔Mempunyai Kocek Kiri & Kanan ✔Terdapat 11 Warna Hot🔥 dan Menarik ✔Masih Mengekalkan Ciri2 Baju melayu ❌ Jarang ❌ Mudah Renyuk ❌ Nipis ❌ Kecut ✅ Mudah Digosok ✅ Selesa Dipakai & Sejuk 📛AWAS...STOCK SANGAT TERHAD YE 🛍JOM SHOPPING sementara Stock masih panas lagi🔥🔥 . Harga Pasaran RM110 .00 . HARGA PROMOSI 💰💰 RM90 Sm / rm95/ss . . 🕹 1st Come 1st Serve. 🕹 No Booking ! With Full Payment 🕹 READY STOCK ITEM‼️ . 🕹Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 🕹Ada Sedikit perbezaan Warna 10% faktor Cahaya FREE POSTAGE #kurta2017 #kurtaadammalique #kurtaraya #designbaru #kurtacantik #meletup 
YEAYY ‼️ STOCK YANG DINANTI2KAN SUDAH TIBA ‼️ SEGAK DAN BERGAYA DI PAGI HARI RAYA DGAN KOLEKSI KURTA ADAM MALIQUE... ✨EDISI KHAS UNTUK RAYA 2017 ✨

SANGAT2 EXCLUSIVE & KUALITI YANG DIJAMIN📣📣 Ciri-ciri KURTA ADAM MALIQUE
✔material kain PEARL SKIN KOREA HIGH QUALITY
✔Jenis Kain Sejuk & Lembut
✔💯 Quality Kain Dijamin Tip Top
✔Design Cekak Musang
✔zip tersembunyi Siap Dijahit
✔zip Yang Fleksibel, Mudah & Cepat Dipakai
✔Selesa Dipakai Dibahagian Leher & Tak Ketat
✔Jahitan Sangat Teliti & Kemas Setanding Butik ✔Mempunyai Kocek Kiri & Kanan
✔Terdapat 11 Warna Hot🔥 dan Menarik
✔Masih Mengekalkan Ciri2 Baju melayu ❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk 📛AWAS...STOCK SANGAT TERHAD YE 🛍JOM SHOPPING sementara Stock masih panas lagi🔥🔥
.
Harga Pasaran RM110 .00
.
HARGA PROMOSI 💰💰
RM90 Sm / rm95/ss
.
.
🕹 1st Come 1st Serve.
🕹 No Booking ! With Full Payment
🕹 READY STOCK ITEM‼️
.
🕹Ukur dahulu sebelum membuat 
Pembelian . Please Take Note .
🕹Ada Sedikit perbezaan Warna 
10% faktor Cahaya Kamera ***************
FREE POSTAGE

#kurta2017#kurtamalique#kurtaraya#designbaru#kurtacantik#meletup
YEAYY ‼️ STOCK YANG DINANTI2KAN SUDAH TIBA ‼️ SEGAK DAN BERGAYA DI PAGI HARI RAYA DGAN KOLEKSI KURTA ADAM MALIQUE... ✨EDISI KHAS UNTUK RAYA 2017 ✨ SANGAT2 EXCLUSIVE & KUALITI YANG DIJAMIN📣📣 Ciri-ciri KURTA ADAM MALIQUE ✔material kain PEARL SKIN KOREA HIGH QUALITY ✔Jenis Kain Sejuk & Lembut ✔💯 Quality Kain Dijamin Tip Top ✔Design Cekak Musang ✔zip tersembunyi Siap Dijahit ✔zip Yang Fleksibel, Mudah & Cepat Dipakai ✔Selesa Dipakai Dibahagian Leher & Tak Ketat ✔Jahitan Sangat Teliti & Kemas Setanding Butik ✔Mempunyai Kocek Kiri & Kanan ✔Terdapat 11 Warna Hot🔥 dan Menarik ✔Masih Mengekalkan Ciri2 Baju melayu ❌ Jarang ❌ Mudah Renyuk ❌ Nipis ❌ Kecut ✅ Mudah Digosok ✅ Selesa Dipakai & Sejuk 📛AWAS...STOCK SANGAT TERHAD YE 🛍JOM SHOPPING sementara Stock masih panas lagi🔥🔥 . Harga Pasaran RM110 .00 . HARGA PROMOSI 💰💰 RM90 Sm / rm95/ss . . 🕹 1st Come 1st Serve. 🕹 No Booking ! With Full Payment 🕹 READY STOCK ITEM‼️ . 🕹Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 🕹Ada Sedikit perbezaan Warna 10% faktor Cahaya Kamera *************** FREE POSTAGE #kurta2017 #kurtamalique #kurtaraya #designbaru #kurtacantik #meletup 
YEAYY ‼️ STOCK YANG DINANTI2KAN SUDAH TIBA ‼️ SEGAK DAN BERGAYA DI PAGI HARI RAYA DGAN KOLEKSI KURTA ADAM MALIQUE... ✨EDISI KHAS UNTUK RAYA 2017 ✨

SANGAT2 EXCLUSIVE & KUALITI YANG DIJAMIN📣📣 Ciri-ciri KURTA ADAM MALIQUE
✔material kain PEARL SKIN KOREA HIGH QUALITY
✔Jenis Kain Sejuk & Lembut
✔💯 Quality Kain Dijamin Tip Top
✔Design Cekak Musang
✔zip tersembunyi Siap Dijahit
✔zip Yang Fleksibel, Mudah & Cepat Dipakai
✔Selesa Dipakai Dibahagian Leher & Tak Ketat
✔Jahitan Sangat Teliti & Kemas Setanding Butik ✔Mempunyai Kocek Kiri & Kanan
✔Terdapat 11 Warna Hot🔥 dan Menarik
✔Masih Mengekalkan Ciri2 Baju melayu ❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk 📛AWAS...STOCK SANGAT TERHAD YE 🛍JOM SHOPPING sementara Stock masih panas lagi🔥🔥
.
Harga Pasaran RM110 .00
.
HARGA PROMOSI 💰💰
RM90 Sm / rm95/ss
.
.
🕹 1st Come 1st Serve.
🕹 No Booking ! With Full Payment
🕹 READY STOCK ITEM‼️
.
🕹Ukur dahulu sebelum membuat 
Pembelian . Please Take Note .
🕹Ada Sedikit perbezaan Warna 
10% faktor Cahaya Kamera ***************
FREE POSTAGE

#kurta#kurtaraya#kurta2017#kurtamalique#designbaru#meletup
YEAYY ‼️ STOCK YANG DINANTI2KAN SUDAH TIBA ‼️ SEGAK DAN BERGAYA DI PAGI HARI RAYA DGAN KOLEKSI KURTA ADAM MALIQUE... ✨EDISI KHAS UNTUK RAYA 2017 ✨ SANGAT2 EXCLUSIVE & KUALITI YANG DIJAMIN📣📣 Ciri-ciri KURTA ADAM MALIQUE ✔material kain PEARL SKIN KOREA HIGH QUALITY ✔Jenis Kain Sejuk & Lembut ✔💯 Quality Kain Dijamin Tip Top ✔Design Cekak Musang ✔zip tersembunyi Siap Dijahit ✔zip Yang Fleksibel, Mudah & Cepat Dipakai ✔Selesa Dipakai Dibahagian Leher & Tak Ketat ✔Jahitan Sangat Teliti & Kemas Setanding Butik ✔Mempunyai Kocek Kiri & Kanan ✔Terdapat 11 Warna Hot🔥 dan Menarik ✔Masih Mengekalkan Ciri2 Baju melayu ❌ Jarang ❌ Mudah Renyuk ❌ Nipis ❌ Kecut ✅ Mudah Digosok ✅ Selesa Dipakai & Sejuk 📛AWAS...STOCK SANGAT TERHAD YE 🛍JOM SHOPPING sementara Stock masih panas lagi🔥🔥 . Harga Pasaran RM110 .00 . HARGA PROMOSI 💰💰 RM90 Sm / rm95/ss . . 🕹 1st Come 1st Serve. 🕹 No Booking ! With Full Payment 🕹 READY STOCK ITEM‼️ . 🕹Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 🕹Ada Sedikit perbezaan Warna 10% faktor Cahaya Kamera *************** FREE POSTAGE #kurta #kurtaraya #kurta2017 #kurtamalique #designbaru #meletup 
Gile Tengok Dorang Main Gelang.. Sane Dah Trending Sini Bila Lagi??.
.
Nak Gelang Stingray Cari di page kami sekarang!! instagram / facebook
@adiexbracelets
.
OR
Direct whatsapp Link :
www.wasap.my/60172907802/gelang
.
STINGRAY GENUINE LEATHER BRACELETS
.
.
#adiexbracelets
#adiexsharieljewels #theoriginalbracelet #brand #stingraybracelet #charm #genuineleather #stingray #vogue #voguebracelet #fashiondesign #luxurybracelet #luxury #braceletdesigns #braceletfashion #braceletmalaysia #classy #collection #jewelry #jewelrydesign #gelangtanganlelaki #gelangtanganwanita #gelangtangan #kulitikanpari #kulittulen #gelangtanganrare #gelangtanganbaru #designbaru #gelangtanganstyle
Gile Tengok Dorang Main Gelang.. Sane Dah Trending Sini Bila Lagi??. . Nak Gelang Stingray Cari di page kami sekarang!! instagram / facebook @adiexbracelets . OR Direct whatsapp Link : www.wasap.my/60172907802/gelang . STINGRAY GENUINE LEATHER BRACELETS . . #adiexbracelets  #adiexsharieljewels  #theoriginalbracelet  #brand  #stingraybracelet  #charm  #genuineleather  #stingray  #vogue  #voguebracelet  #fashiondesign  #luxurybracelet  #luxury  #braceletdesigns  #braceletfashion  #braceletmalaysia  #classy  #collection  #jewelry  #jewelrydesign  #gelangtanganlelaki  #gelangtanganwanita  #gelangtangan  #kulitikanpari  #kulittulen  #gelangtanganrare  #gelangtanganbaru  #designbaru  #gelangtanganstyle 
Hello hello
Selamat tengahari...
Latest tote bags design dari kami.
Harga berpatutan.
Dapatkan sekarang..
#sayajualbag #sayajualtotebag #hargaberpatutan #designbaru
Whatapps 017 3684061
Whatapps 017 3684061
QUOTE OF THE DAY -Every day is a fresh start-
QUOTE OF THE DAY -Every day is a fresh start-
@adiexbracelets
Blue Stingray Genuine Leather Bracelet HD , Vogue For Men & Women Style Accesories Hand.
CHARM - , Black Shiny with Black Zicron.
.
•Available NOW!!
•High Quality
•WorldWide Shipping
•Genuine Leather
•Whatsapp 0172907802
.
#adiexbracelets
#adiexsharieljewels #theoriginalbracelet #brand #stingraybracelet #charm #genuineleather #stingray #vogue #voguebracelet #fashiondesign #luxurybracelet #luxury #braceletdesigns #braceletfashion #braceletmalaysia #classy #collection #jewelry #jewelrydesign #gelangtanganlelaki #gelangtanganwanita #gelangtangan #kulitikanpari #kulittulen #gelangtanganrare #gelangtanganbaru #designbaru #gelangtanganstyle
@adiexbracelets Blue Stingray Genuine Leather Bracelet HD , Vogue For Men & Women Style Accesories Hand. CHARM - , Black Shiny with Black Zicron. . •Available NOW!! •High Quality •WorldWide Shipping •Genuine Leather •Whatsapp 0172907802 . #adiexbracelets  #adiexsharieljewels  #theoriginalbracelet  #brand  #stingraybracelet  #charm  #genuineleather  #stingray  #vogue  #voguebracelet  #fashiondesign  #luxurybracelet  #luxury  #braceletdesigns  #braceletfashion  #braceletmalaysia  #classy  #collection  #jewelry  #jewelrydesign  #gelangtanganlelaki  #gelangtanganwanita  #gelangtangan  #kulitikanpari  #kulittulen  #gelangtanganrare  #gelangtanganbaru  #designbaru  #gelangtanganstyle 
Spotted Bahamas, camel 🌸
Tampil bergaya dengan Skirt Bungajamal kegemaran anda!

Jom dapatkan Skirt Bungajamal! Sehelai hanya
RM55.00 sahaja! ✔Free poslaju seluruh Malaysia, ✔Free diskaun voucher dalam
setiap pembelian dan
✔Free hadiah tajaan Jacker untuk belian 2 helai keatas!
Spotted Bahamas, camel 🌸 Tampil bergaya dengan Skirt Bungajamal kegemaran anda! Jom dapatkan Skirt Bungajamal! Sehelai hanya RM55.00 sahaja! ✔Free poslaju seluruh Malaysia, ✔Free diskaun voucher dalam setiap pembelian dan ✔Free hadiah tajaan Jacker untuk belian 2 helai keatas!
Design suka suka😃
#designbaru
#farelio101
@adiexbracelets NEW SEASON
Red Stingray Genuine Leather Bracelet , Vogue For Men & Women Style Accesories Hand.
CHARM -  Gold , with Black Zicron
.
•Available NOW!!
•High Quality
•WorldWide Shipping
•Genuine Leather
•Whatsapp 0172907802
.
#adiexbracelets
#adiexsharieljewels #theoriginalbracelet #brand #stingraybracelet #charm #genuineleather #stingray #vogue #voguebracelet #fashiondesign #luxurybracelet #luxury #braceletdesigns #braceletfashion #braceletmalaysia #classy #collection #jewelry #jewelrydesign #gelangtanganlelaki #gelangtanganwanita #gelangtangan #kulitikanpari #kulittulen #gelangtanganrare #gelangtanganbaru #designbaru #gelangtanganstyle
@adiexbracelets NEW SEASON Red Stingray Genuine Leather Bracelet , Vogue For Men & Women Style Accesories Hand. CHARM - Gold , with Black Zicron . •Available NOW!! •High Quality •WorldWide Shipping •Genuine Leather •Whatsapp 0172907802 . #adiexbracelets  #adiexsharieljewels  #theoriginalbracelet  #brand  #stingraybracelet  #charm  #genuineleather  #stingray  #vogue  #voguebracelet  #fashiondesign  #luxurybracelet  #luxury  #braceletdesigns  #braceletfashion  #braceletmalaysia  #classy  #collection  #jewelry  #jewelrydesign  #gelangtanganlelaki  #gelangtanganwanita  #gelangtangan  #kulitikanpari  #kulittulen  #gelangtanganrare  #gelangtanganbaru  #designbaru  #gelangtanganstyle 
[TERBARU👑] - SKIRT LABUH TANPA JARANG EDISI TERHAD KINI DILANCARKAN!
Venue @padiboxhomestay
Makeup @nurulscha93
Photographer @wany_73
Akhirnyaaa akhirnyaa! Lepas berbulan-bulan penantian akhirnya siap pun skirt yang super best ni! Nah kak eshal share sikit 👇🏾
.
.
=====
5 SEBAB MENGAPA ORANG TERGILAKAN SKIRT BUNGAJAMAL KINI DIBONGKARKAN!
=====
.
(+) diperbuat dari material cotton polyester yang paling sejuk dipakai di iklim asia ❄️ pastu kalau dah lambat nak keluar rumah, kau sarung je! Takyah gosok2. memang syok pakai! 😍
.
(+) full lining ICE jersey memastikan pelindungan maksimum utk anda semua! Nak pakai skirt boleh, tapi pastikan ianya skirt labuh TANPA jarang @bungajamal.my 😉♥️ apa guna pakai skirt murah2 tp nampak garisan seluar dal*m & bayang2 kaki kan 😱
.
(+) potongan skirt kembang puteri ni sesungguhnya cutting paling dicari-cari tahun 2017 ni! 😍 bila berdiri terletak elok, bila berjalan cantik beralun. 😍😍 mmg best yunkk. Tengok la bila pakai skirt ni mesti crush kau tegur kau hihihi
.
(+) pinggang stretchable dari 24-34inch memenuhi citarasa gadis S-XL. Yang penting pinggang dijahit dgn formula "tanpa gatal". Pernah tak sis pakai skirt2 lain lepas tu lepas beberapa jam pinggang jadi merah2 & gatal akibat kesan getah skirt? 😩 Untuk skirt ni jangan risau, pakai skirt bungajamal berjam2 pun pinggang tak gatal/pedih mcm skirt lain 😃💯
.
(+) Cetakan roman print yang limited edition dgn warna yg menarik pastinya akan membuatkan sis tampak lebih manis & lebih sopan sepanjang hari ☺️ bos yang selama ni selalu marah2 pun tetiba mesti lembut hati 😁🌸
.
.
Sis nak open harga special untuk skirt limited edition ni 😍😍
1 HELAI = RM65 SAHAJA🎉
✅ PERCUMA postage seluruh Malaysia 🇲🇾
✅ PERCUMA discount voucher dlm setiap parcel
✅ PERCUMA limited edition Queen Pen dengan pembelian 2 helai keatas! 😍😍
.
.
LIMITED EDITION ANABELLA SKIRT TERHAD 50 PCS JE SETIAP WARNA. Lepas ni takde dah!
Whatsapp kak Eshal jom!
"ANABELLE" ke +60166359405
"ANABELLE" ke +60166359405
"ANABELLE" ke +60166359405
.
Pssssttt!! Pastikan yang ori! Jangan sebab nak jimat RM5-10, anda tertipu dapat skirt tiruan dgn material yg jarang! 😭😭 Pastikan ada label hitam bungajamal!
[TERBARU👑] - SKIRT LABUH TANPA JARANG EDISI TERHAD KINI DILANCARKAN! Venue @padiboxhomestay Makeup @nurulscha93 Photographer @wany_73 Akhirnyaaa akhirnyaa! Lepas berbulan-bulan penantian akhirnya siap pun skirt yang super best ni! Nah kak eshal share sikit 👇🏾 . . ===== 5 SEBAB MENGAPA ORANG TERGILAKAN SKIRT BUNGAJAMAL KINI DIBONGKARKAN! ===== . (+) diperbuat dari material cotton polyester yang paling sejuk dipakai di iklim asia ❄️ pastu kalau dah lambat nak keluar rumah, kau sarung je! Takyah gosok2. memang syok pakai! 😍 . (+) full lining ICE jersey memastikan pelindungan maksimum utk anda semua! Nak pakai skirt boleh, tapi pastikan ianya skirt labuh TANPA jarang @bungajamal.my 😉♥️ apa guna pakai skirt murah2 tp nampak garisan seluar dal*m & bayang2 kaki kan 😱 . (+) potongan skirt kembang puteri ni sesungguhnya cutting paling dicari-cari tahun 2017 ni! 😍 bila berdiri terletak elok, bila berjalan cantik beralun. 😍😍 mmg best yunkk. Tengok la bila pakai skirt ni mesti crush kau tegur kau hihihi . (+) pinggang stretchable dari 24-34inch memenuhi citarasa gadis S-XL. Yang penting pinggang dijahit dgn formula "tanpa gatal". Pernah tak sis pakai skirt2 lain lepas tu lepas beberapa jam pinggang jadi merah2 & gatal akibat kesan getah skirt? 😩 Untuk skirt ni jangan risau, pakai skirt bungajamal berjam2 pun pinggang tak gatal/pedih mcm skirt lain 😃💯 . (+) Cetakan roman print yang limited edition dgn warna yg menarik pastinya akan membuatkan sis tampak lebih manis & lebih sopan sepanjang hari ☺️ bos yang selama ni selalu marah2 pun tetiba mesti lembut hati 😁🌸 . . Sis nak open harga special untuk skirt limited edition ni 😍😍 1 HELAI = RM65 SAHAJA🎉 ✅ PERCUMA postage seluruh Malaysia 🇲🇾 ✅ PERCUMA discount voucher dlm setiap parcel ✅ PERCUMA limited edition Queen Pen dengan pembelian 2 helai keatas! 😍😍 . . LIMITED EDITION ANABELLA SKIRT TERHAD 50 PCS JE SETIAP WARNA. Lepas ni takde dah! Whatsapp kak Eshal jom! "ANABELLE" ke +60166359405 "ANABELLE" ke +60166359405 "ANABELLE" ke +60166359405 . Pssssttt!! Pastikan yang ori! Jangan sebab nak jimat RM5-10, anda tertipu dapat skirt tiruan dgn material yg jarang! 😭😭 Pastikan ada label hitam bungajamal!
[TERBARU👑] - SKIRT LABUH TANPA JARANG EDISI TERHAD KINI DILANCARKAN!
Venue @padiboxhomestay
Makeup @nurulscha93
Photographer @wany_73
Akhirnyaaa akhirnyaa! Lepas berbulan-bulan penantian akhirnya siap pun skirt yang super best ni! Nah kak eshal share sikit 👇🏾
.
.
=====
5 SEBAB MENGAPA ORANG TERGILAKAN SKIRT BUNGAJAMAL KINI DIBONGKARKAN!
=====
.
(+) diperbuat dari material cotton polyester yang paling sejuk dipakai di iklim asia ❄️ pastu kalau dah lambat nak keluar rumah, kau sarung je! Takyah gosok2. memang syok pakai! 😍
.
(+) full lining ICE jersey memastikan pelindungan maksimum utk anda semua! Nak pakai skirt boleh, tapi pastikan ianya skirt labuh TANPA jarang @bungajamal.my 😉♥️ apa guna pakai skirt murah2 tp nampak garisan seluar dal*m & bayang2 kaki kan 😱
.
(+) potongan skirt kembang puteri ni sesungguhnya cutting paling dicari-cari tahun 2017 ni! 😍 bila berdiri terletak elok, bila berjalan cantik beralun. 😍😍 mmg best yunkk. Tengok la bila pakai skirt ni mesti crush kau tegur kau hihihi
.
(+) pinggang stretchable dari 24-34inch memenuhi citarasa gadis S-XL. Yang penting pinggang dijahit dgn formula "tanpa gatal". Pernah tak sis pakai skirt2 lain lepas tu lepas beberapa jam pinggang jadi merah2 & gatal akibat kesan getah skirt? 😩 Untuk skirt ni jangan risau, pakai skirt bungajamal berjam2 pun pinggang tak gatal/pedih mcm skirt lain 😃💯
.
(+) Cetakan roman print yang limited edition dgn warna yg menarik pastinya akan membuatkan sis tampak lebih manis & lebih sopan sepanjang hari ☺️ bos yang selama ni selalu marah2 pun tetiba mesti lembut hati 😁🌸
.
.
Sis nak open harga special untuk skirt limited edition ni 😍😍
1 HELAI = RM65 SAHAJA🎉
✅ PERCUMA postage seluruh Malaysia 🇲🇾
✅ PERCUMA discount voucher dlm setiap parcel
✅ PERCUMA limited edition Queen Pen dengan pembelian 2 helai keatas! 😍😍
.
.
LIMITED EDITION ANABELLA SKIRT TERHAD 50 PCS JE SETIAP WARNA. Lepas ni takde dah!
Whatsapp kak Eshal jom!
"ANABELLE" ke +60166359405
"ANABELLE" ke +60166359405
"ANABELLE" ke +60166359405
.
Pssssttt!! Pastikan yang ori! Jangan sebab nak jimat RM5-10, anda tertipu dapat skirt tiruan dgn material yg jarang! 😭😭 Pastikan ada label hitam bungajamal!
[TERBARU👑] - SKIRT LABUH TANPA JARANG EDISI TERHAD KINI DILANCARKAN! Venue @padiboxhomestay Makeup @nurulscha93 Photographer @wany_73 Akhirnyaaa akhirnyaa! Lepas berbulan-bulan penantian akhirnya siap pun skirt yang super best ni! Nah kak eshal share sikit 👇🏾 . . ===== 5 SEBAB MENGAPA ORANG TERGILAKAN SKIRT BUNGAJAMAL KINI DIBONGKARKAN! ===== . (+) diperbuat dari material cotton polyester yang paling sejuk dipakai di iklim asia ❄️ pastu kalau dah lambat nak keluar rumah, kau sarung je! Takyah gosok2. memang syok pakai! 😍 . (+) full lining ICE jersey memastikan pelindungan maksimum utk anda semua! Nak pakai skirt boleh, tapi pastikan ianya skirt labuh TANPA jarang @bungajamal.my 😉♥️ apa guna pakai skirt murah2 tp nampak garisan seluar dal*m & bayang2 kaki kan 😱 . (+) potongan skirt kembang puteri ni sesungguhnya cutting paling dicari-cari tahun 2017 ni! 😍 bila berdiri terletak elok, bila berjalan cantik beralun. 😍😍 mmg best yunkk. Tengok la bila pakai skirt ni mesti crush kau tegur kau hihihi . (+) pinggang stretchable dari 24-34inch memenuhi citarasa gadis S-XL. Yang penting pinggang dijahit dgn formula "tanpa gatal". Pernah tak sis pakai skirt2 lain lepas tu lepas beberapa jam pinggang jadi merah2 & gatal akibat kesan getah skirt? 😩 Untuk skirt ni jangan risau, pakai skirt bungajamal berjam2 pun pinggang tak gatal/pedih mcm skirt lain 😃💯 . (+) Cetakan roman print yang limited edition dgn warna yg menarik pastinya akan membuatkan sis tampak lebih manis & lebih sopan sepanjang hari ☺️ bos yang selama ni selalu marah2 pun tetiba mesti lembut hati 😁🌸 . . Sis nak open harga special untuk skirt limited edition ni 😍😍 1 HELAI = RM65 SAHAJA🎉 ✅ PERCUMA postage seluruh Malaysia 🇲🇾 ✅ PERCUMA discount voucher dlm setiap parcel ✅ PERCUMA limited edition Queen Pen dengan pembelian 2 helai keatas! 😍😍 . . LIMITED EDITION ANABELLA SKIRT TERHAD 50 PCS JE SETIAP WARNA. Lepas ni takde dah! Whatsapp kak Eshal jom! "ANABELLE" ke +60166359405 "ANABELLE" ke +60166359405 "ANABELLE" ke +60166359405 . Pssssttt!! Pastikan yang ori! Jangan sebab nak jimat RM5-10, anda tertipu dapat skirt tiruan dgn material yg jarang! 😭😭 Pastikan ada label hitam bungajamal!
[TERBARU👑] - SKIRT LABUH TANPA JARANG EDISI TERHAD KINI DILANCARKAN!
Venue @padiboxhomestay
Makeup @nurulscha93
Photographer @wany_73
Akhirnyaaa akhirnyaa! Lepas berbulan-bulan penantian akhirnya siap pun skirt yang super best ni! Nah kak eshal share sikit 👇🏾
.
.
=====
5 SEBAB MENGAPA ORANG TERGILAKAN SKIRT BUNGAJAMAL KINI DIBONGKARKAN!
=====
.
(+) diperbuat dari material cotton polyester yang paling sejuk dipakai di iklim asia ❄️ pastu kalau dah lambat nak keluar rumah, kau sarung je! Takyah gosok2. memang syok pakai! 😍
.
(+) full lining ICE jersey memastikan pelindungan maksimum utk anda semua! Nak pakai skirt boleh, tapi pastikan ianya skirt labuh TANPA jarang @bungajamal.my 😉♥️ apa guna pakai skirt murah2 tp nampak garisan seluar dal*m & bayang2 kaki kan 😱
.
(+) potongan skirt kembang puteri ni sesungguhnya cutting paling dicari-cari tahun 2017 ni! 😍 bila berdiri terletak elok, bila berjalan cantik beralun. 😍😍 mmg best yunkk. Tengok la bila pakai skirt ni mesti crush kau tegur kau hihihi
.
(+) pinggang stretchable dari 24-34inch memenuhi citarasa gadis S-XL. Yang penting pinggang dijahit dgn formula "tanpa gatal". Pernah tak sis pakai skirt2 lain lepas tu lepas beberapa jam pinggang jadi merah2 & gatal akibat kesan getah skirt? 😩 Untuk skirt ni jangan risau, pakai skirt bungajamal berjam2 pun pinggang tak gatal/pedih mcm skirt lain 😃💯
.
(+) Cetakan roman print yang limited edition dgn warna yg menarik pastinya akan membuatkan sis tampak lebih manis & lebih sopan sepanjang hari ☺️ bos yang selama ni selalu marah2 pun tetiba mesti lembut hati 😁🌸
.
.
Sis nak open harga special untuk skirt limited edition ni 😍😍
1 HELAI = RM65 SAHAJA🎉
✅ PERCUMA postage seluruh Malaysia 🇲🇾
✅ PERCUMA discount voucher dlm setiap parcel
✅ PERCUMA limited edition Queen Pen dengan pembelian 2 helai keatas! 😍😍
.
.
LIMITED EDITION ANABELLA SKIRT TERHAD 50 PCS JE SETIAP WARNA. Lepas ni takde dah!
Whatsapp kak Eshal jom!
"ANABELLE" ke +60166359405
"ANABELLE" ke +60166359405
"ANABELLE" ke +60166359405
.
Pssssttt!! Pastikan yang ori! Jangan sebab nak jimat RM5-10, anda tertipu dapat skirt tiruan dgn material yg jarang! 😭😭 Pastikan ada label hitam bungajamal!
[TERBARU👑] - SKIRT LABUH TANPA JARANG EDISI TERHAD KINI DILANCARKAN! Venue @padiboxhomestay Makeup @nurulscha93 Photographer @wany_73 Akhirnyaaa akhirnyaa! Lepas berbulan-bulan penantian akhirnya siap pun skirt yang super best ni! Nah kak eshal share sikit 👇🏾 . . ===== 5 SEBAB MENGAPA ORANG TERGILAKAN SKIRT BUNGAJAMAL KINI DIBONGKARKAN! ===== . (+) diperbuat dari material cotton polyester yang paling sejuk dipakai di iklim asia ❄️ pastu kalau dah lambat nak keluar rumah, kau sarung je! Takyah gosok2. memang syok pakai! 😍 . (+) full lining ICE jersey memastikan pelindungan maksimum utk anda semua! Nak pakai skirt boleh, tapi pastikan ianya skirt labuh TANPA jarang @bungajamal.my 😉♥️ apa guna pakai skirt murah2 tp nampak garisan seluar dal*m & bayang2 kaki kan 😱 . (+) potongan skirt kembang puteri ni sesungguhnya cutting paling dicari-cari tahun 2017 ni! 😍 bila berdiri terletak elok, bila berjalan cantik beralun. 😍😍 mmg best yunkk. Tengok la bila pakai skirt ni mesti crush kau tegur kau hihihi . (+) pinggang stretchable dari 24-34inch memenuhi citarasa gadis S-XL. Yang penting pinggang dijahit dgn formula "tanpa gatal". Pernah tak sis pakai skirt2 lain lepas tu lepas beberapa jam pinggang jadi merah2 & gatal akibat kesan getah skirt? 😩 Untuk skirt ni jangan risau, pakai skirt bungajamal berjam2 pun pinggang tak gatal/pedih mcm skirt lain 😃💯 . (+) Cetakan roman print yang limited edition dgn warna yg menarik pastinya akan membuatkan sis tampak lebih manis & lebih sopan sepanjang hari ☺️ bos yang selama ni selalu marah2 pun tetiba mesti lembut hati 😁🌸 . . Sis nak open harga special untuk skirt limited edition ni 😍😍 1 HELAI = RM65 SAHAJA🎉 ✅ PERCUMA postage seluruh Malaysia 🇲🇾 ✅ PERCUMA discount voucher dlm setiap parcel ✅ PERCUMA limited edition Queen Pen dengan pembelian 2 helai keatas! 😍😍 . . LIMITED EDITION ANABELLA SKIRT TERHAD 50 PCS JE SETIAP WARNA. Lepas ni takde dah! Whatsapp kak Eshal jom! "ANABELLE" ke +60166359405 "ANABELLE" ke +60166359405 "ANABELLE" ke +60166359405 . Pssssttt!! Pastikan yang ori! Jangan sebab nak jimat RM5-10, anda tertipu dapat skirt tiruan dgn material yg jarang! 😭😭 Pastikan ada label hitam bungajamal!
[TERBARU👑] - SKIRT LABUH TANPA JARANG EDISI TERHAD KINI DILANCARKAN!
Venue @padiboxhomestay
Makeup @nurulscha93
Photographer @wany_73
Akhirnyaaa akhirnyaa! Lepas berbulan-bulan penantian akhirnya siap pun skirt yang super best ni! Nah kak eshal share sikit 👇🏾
.
.
=====
5 SEBAB MENGAPA ORANG TERGILAKAN SKIRT BUNGAJAMAL KINI DIBONGKARKAN!
=====
.
(+) diperbuat dari material cotton polyester yang paling sejuk dipakai di iklim asia ❄️ pastu kalau dah lambat nak keluar rumah, kau sarung je! Takyah gosok2. memang syok pakai! 😍
.
(+) full lining ICE jersey memastikan pelindungan maksimum utk anda semua! Nak pakai skirt boleh, tapi pastikan ianya skirt labuh TANPA jarang @bungajamal.my 😉♥️ apa guna pakai skirt murah2 tp nampak garisan seluar dal*m & bayang2 kaki kan 😱
.
(+) potongan skirt kembang puteri ni sesungguhnya cutting paling dicari-cari tahun 2017 ni! 😍 bila berdiri terletak elok, bila berjalan cantik beralun. 😍😍 mmg best yunkk. Tengok la bila pakai skirt ni mesti crush kau tegur kau hihihi
.
(+) pinggang stretchable dari 24-34inch memenuhi citarasa gadis S-XL. Yang penting pinggang dijahit dgn formula "tanpa gatal". Pernah tak sis pakai skirt2 lain lepas tu lepas beberapa jam pinggang jadi merah2 & gatal akibat kesan getah skirt? 😩 Untuk skirt ni jangan risau, pakai skirt bungajamal berjam2 pun pinggang tak gatal/pedih mcm skirt lain 😃💯
.
(+) Cetakan roman print yang limited edition dgn warna yg menarik pastinya akan membuatkan sis tampak lebih manis & lebih sopan sepanjang hari ☺️ bos yang selama ni selalu marah2 pun tetiba mesti lembut hati 😁🌸
.
.
Sis nak open harga special untuk skirt limited edition ni 😍😍
1 HELAI = RM65 SAHAJA🎉
✅ PERCUMA postage seluruh Malaysia 🇲🇾
✅ PERCUMA discount voucher dlm setiap parcel
✅ PERCUMA limited edition Queen Pen dengan pembelian 2 helai keatas! 😍😍
.
.
LIMITED EDITION ANABELLA SKIRT TERHAD 50 PCS JE SETIAP WARNA. Lepas ni takde dah!
Whatsapp kak Eshal jom!
"ANABELLE" ke +60166359405
"ANABELLE" ke +60166359405
"ANABELLE" ke +60166359405
.
Pssssttt!! Pastikan yang ori! Jangan sebab nak jimat RM5-10, anda tertipu dapat skirt tiruan dgn material yg jarang! 😭😭 Pastikan ada label hitam bungajamal!
[TERBARU👑] - SKIRT LABUH TANPA JARANG EDISI TERHAD KINI DILANCARKAN! Venue @padiboxhomestay Makeup @nurulscha93 Photographer @wany_73 Akhirnyaaa akhirnyaa! Lepas berbulan-bulan penantian akhirnya siap pun skirt yang super best ni! Nah kak eshal share sikit 👇🏾 . . ===== 5 SEBAB MENGAPA ORANG TERGILAKAN SKIRT BUNGAJAMAL KINI DIBONGKARKAN! ===== . (+) diperbuat dari material cotton polyester yang paling sejuk dipakai di iklim asia ❄️ pastu kalau dah lambat nak keluar rumah, kau sarung je! Takyah gosok2. memang syok pakai! 😍 . (+) full lining ICE jersey memastikan pelindungan maksimum utk anda semua! Nak pakai skirt boleh, tapi pastikan ianya skirt labuh TANPA jarang @bungajamal.my 😉♥️ apa guna pakai skirt murah2 tp nampak garisan seluar dal*m & bayang2 kaki kan 😱 . (+) potongan skirt kembang puteri ni sesungguhnya cutting paling dicari-cari tahun 2017 ni! 😍 bila berdiri terletak elok, bila berjalan cantik beralun. 😍😍 mmg best yunkk. Tengok la bila pakai skirt ni mesti crush kau tegur kau hihihi . (+) pinggang stretchable dari 24-34inch memenuhi citarasa gadis S-XL. Yang penting pinggang dijahit dgn formula "tanpa gatal". Pernah tak sis pakai skirt2 lain lepas tu lepas beberapa jam pinggang jadi merah2 & gatal akibat kesan getah skirt? 😩 Untuk skirt ni jangan risau, pakai skirt bungajamal berjam2 pun pinggang tak gatal/pedih mcm skirt lain 😃💯 . (+) Cetakan roman print yang limited edition dgn warna yg menarik pastinya akan membuatkan sis tampak lebih manis & lebih sopan sepanjang hari ☺️ bos yang selama ni selalu marah2 pun tetiba mesti lembut hati 😁🌸 . . Sis nak open harga special untuk skirt limited edition ni 😍😍 1 HELAI = RM65 SAHAJA🎉 ✅ PERCUMA postage seluruh Malaysia 🇲🇾 ✅ PERCUMA discount voucher dlm setiap parcel ✅ PERCUMA limited edition Queen Pen dengan pembelian 2 helai keatas! 😍😍 . . LIMITED EDITION ANABELLA SKIRT TERHAD 50 PCS JE SETIAP WARNA. Lepas ni takde dah! Whatsapp kak Eshal jom! "ANABELLE" ke +60166359405 "ANABELLE" ke +60166359405 "ANABELLE" ke +60166359405 . Pssssttt!! Pastikan yang ori! Jangan sebab nak jimat RM5-10, anda tertipu dapat skirt tiruan dgn material yg jarang! 😭😭 Pastikan ada label hitam bungajamal!
[TERBARU👑] - SKIRT LABUH TANPA JARANG EDISI TERHAD KINI DILANCARKAN!
Venue @padiboxhomestay
Makeup @nurulscha93
Photographer @wany_73
Akhirnyaaa akhirnyaa! Lepas berbulan-bulan penantian akhirnya siap pun skirt yang super best ni! Nah kak eshal share sikit 👇🏾
.
.
=====
5 SEBAB MENGAPA ORANG TERGILAKAN SKIRT BUNGAJAMAL KINI DIBONGKARKAN!
=====
.
(+) diperbuat dari material cotton polyester yang paling sejuk dipakai di iklim asia ❄️ pastu kalau dah lambat nak keluar rumah, kau sarung je! Takyah gosok2. memang syok pakai! 😍
.
(+) full lining ICE jersey memastikan pelindungan maksimum utk anda semua! Nak pakai skirt boleh, tapi pastikan ianya skirt labuh TANPA jarang @bungajamal.my 😉♥️ apa guna pakai skirt murah2 tp nampak garisan seluar dal*m & bayang2 kaki kan 😱
.
(+) potongan skirt kembang puteri ni sesungguhnya cutting paling dicari-cari tahun 2017 ni! 😍 bila berdiri terletak elok, bila berjalan cantik beralun. 😍😍 mmg best yunkk. Tengok la bila pakai skirt ni mesti crush kau tegur kau hihihi
.
(+) pinggang stretchable dari 24-34inch memenuhi citarasa gadis S-XL. Yang penting pinggang dijahit dgn formula "tanpa gatal". Pernah tak sis pakai skirt2 lain lepas tu lepas beberapa jam pinggang jadi merah2 & gatal akibat kesan getah skirt? 😩 Untuk skirt ni jangan risau, pakai skirt bungajamal berjam2 pun pinggang tak gatal/pedih mcm skirt lain 😃💯
.
(+) Cetakan roman print yang limited edition dgn warna yg menarik pastinya akan membuatkan sis tampak lebih manis & lebih sopan sepanjang hari ☺️ bos yang selama ni selalu marah2 pun tetiba mesti lembut hati 😁🌸
.
.
Sis nak open harga special untuk skirt limited edition ni 😍😍
1 HELAI = RM65 SAHAJA🎉
✅ PERCUMA postage seluruh Malaysia 🇲🇾
✅ PERCUMA discount voucher dlm setiap parcel
✅ PERCUMA limited edition Queen Pen dengan pembelian 2 helai keatas! 😍😍
.
.
LIMITED EDITION ANABELLA SKIRT TERHAD 50 PCS JE SETIAP WARNA. Lepas ni takde dah!
Whatsapp kak Eshal jom!
"ANABELLE" ke +60166359405
"ANABELLE" ke +60166359405
"ANABELLE" ke +60166359405
.
Pssssttt!! Pastikan yang ori! Jangan sebab nak jimat RM5-10, anda tertipu dapat skirt tiruan dgn material yg jarang! 😭😭 Pastikan ada label hitam bungajamal!
[TERBARU👑] - SKIRT LABUH TANPA JARANG EDISI TERHAD KINI DILANCARKAN! Venue @padiboxhomestay Makeup @nurulscha93 Photographer @wany_73 Akhirnyaaa akhirnyaa! Lepas berbulan-bulan penantian akhirnya siap pun skirt yang super best ni! Nah kak eshal share sikit 👇🏾 . . ===== 5 SEBAB MENGAPA ORANG TERGILAKAN SKIRT BUNGAJAMAL KINI DIBONGKARKAN! ===== . (+) diperbuat dari material cotton polyester yang paling sejuk dipakai di iklim asia ❄️ pastu kalau dah lambat nak keluar rumah, kau sarung je! Takyah gosok2. memang syok pakai! 😍 . (+) full lining ICE jersey memastikan pelindungan maksimum utk anda semua! Nak pakai skirt boleh, tapi pastikan ianya skirt labuh TANPA jarang @bungajamal.my 😉♥️ apa guna pakai skirt murah2 tp nampak garisan seluar dal*m & bayang2 kaki kan 😱 . (+) potongan skirt kembang puteri ni sesungguhnya cutting paling dicari-cari tahun 2017 ni! 😍 bila berdiri terletak elok, bila berjalan cantik beralun. 😍😍 mmg best yunkk. Tengok la bila pakai skirt ni mesti crush kau tegur kau hihihi . (+) pinggang stretchable dari 24-34inch memenuhi citarasa gadis S-XL. Yang penting pinggang dijahit dgn formula "tanpa gatal". Pernah tak sis pakai skirt2 lain lepas tu lepas beberapa jam pinggang jadi merah2 & gatal akibat kesan getah skirt? 😩 Untuk skirt ni jangan risau, pakai skirt bungajamal berjam2 pun pinggang tak gatal/pedih mcm skirt lain 😃💯 . (+) Cetakan roman print yang limited edition dgn warna yg menarik pastinya akan membuatkan sis tampak lebih manis & lebih sopan sepanjang hari ☺️ bos yang selama ni selalu marah2 pun tetiba mesti lembut hati 😁🌸 . . Sis nak open harga special untuk skirt limited edition ni 😍😍 1 HELAI = RM65 SAHAJA🎉 ✅ PERCUMA postage seluruh Malaysia 🇲🇾 ✅ PERCUMA discount voucher dlm setiap parcel ✅ PERCUMA limited edition Queen Pen dengan pembelian 2 helai keatas! 😍😍 . . LIMITED EDITION ANABELLA SKIRT TERHAD 50 PCS JE SETIAP WARNA. Lepas ni takde dah! Whatsapp kak Eshal jom! "ANABELLE" ke +60166359405 "ANABELLE" ke +60166359405 "ANABELLE" ke +60166359405 . Pssssttt!! Pastikan yang ori! Jangan sebab nak jimat RM5-10, anda tertipu dapat skirt tiruan dgn material yg jarang! 😭😭 Pastikan ada label hitam bungajamal!
Siapa sini peminat skirt tak jarang, corak cantik, flowy-flowy harga setanding kualiti you all? 
#raudhaheshal #skirtbungajamal
Gile Tengok Dorang Main Gelang.. Sane Dah Trending Sini Bila Lagi??.
.
Nak Gelang Stingray Cari di page kami sekarang!! instagram / facebook
@adiexbracelets
.
OR
Direct whatsapp Link :
www.wasap.my/60172907802/gelang
.
STINGRAY GENUINE LEATHER BRACELETS
.
.
#adiexbracelets
#adiexsharieljewels #theoriginalbracelet #brand #stingraybracelet #charm #genuineleather #stingray #vogue #voguebracelet #fashiondesign #luxurybracelet #luxury #braceletdesigns #braceletfashion #braceletmalaysia #classy #collection #jewelry #jewelrydesign #gelangtanganlelaki #gelangtanganwanita #gelangtangan #kulitikanpari #kulittulen #gelangtanganrare #gelangtanganbaru #designbaru #gelangtanganstyle
Gile Tengok Dorang Main Gelang.. Sane Dah Trending Sini Bila Lagi??. . Nak Gelang Stingray Cari di page kami sekarang!! instagram / facebook @adiexbracelets . OR Direct whatsapp Link : www.wasap.my/60172907802/gelang . STINGRAY GENUINE LEATHER BRACELETS . . #adiexbracelets  #adiexsharieljewels  #theoriginalbracelet  #brand  #stingraybracelet  #charm  #genuineleather  #stingray  #vogue  #voguebracelet  #fashiondesign  #luxurybracelet  #luxury  #braceletdesigns  #braceletfashion  #braceletmalaysia  #classy  #collection  #jewelry  #jewelrydesign  #gelangtanganlelaki  #gelangtanganwanita  #gelangtangan  #kulitikanpari  #kulittulen  #gelangtanganrare  #gelangtanganbaru  #designbaru  #gelangtanganstyle 
Gelang Tangan RARE ,Kulit Ikan Pari Tulen , Vogue For Men & Women Style Accesories Hand.
CHARM - Rose Gold , Gold , Silver & Black Zickron
.
•Available NOW!!
•High Quality
•WorldWide Shipping
•Genuine Leather
•Whatsapp 0172907802
.
#adiexbracelets
#adiexsharieljewels #theoriginalbracelet #brand #stingraybracelet #charm #genuineleather #stingray #vogue #voguebracelet #fashiondesign #luxurybracelet #luxury #braceletdesigns #braceletfashion #braceletmalaysia #classy #collection #jewelry #jewelrydesign #gelangtanganlelaki #gelangtanganwanita #gelangtangan #kulitikanpari #kulittulen #gelangtanganrare #gelangtanganbaru #designbaru #gelangtanganstyle
Gelang Tangan RARE ,Kulit Ikan Pari Tulen , Vogue For Men & Women Style Accesories Hand. CHARM - Rose Gold , Gold , Silver & Black Zickron . •Available NOW!! •High Quality •WorldWide Shipping •Genuine Leather •Whatsapp 0172907802 . #adiexbracelets  #adiexsharieljewels  #theoriginalbracelet  #brand  #stingraybracelet  #charm  #genuineleather  #stingray  #vogue  #voguebracelet  #fashiondesign  #luxurybracelet  #luxury  #braceletdesigns  #braceletfashion  #braceletmalaysia  #classy  #collection  #jewelry  #jewelrydesign  #gelangtanganlelaki  #gelangtanganwanita  #gelangtangan  #kulitikanpari  #kulittulen  #gelangtanganrare  #gelangtanganbaru  #designbaru  #gelangtanganstyle 
Cantik ke lawa ke comel ? 
Masih mencari beg tepi ? 
Beg bercorak 
Size A4 
Pm 01126279773 
Pm 01126279773
Pm 01126279773 
#begtepi#beglawa#begbbaru#designbaru#student#begsekolah#begkelas#
Cantik ke lawa ke comel ? 
Masih mencari beg tepi ? 
Beg bercorak 
Size A4 
Pm 01126279773 
Pm 01126279773
Pm 01126279773 
#begtepi#beglawa#begbbaru#designbaru#student#begsekolah#begkelas#
Cantik ke lawa ke comel ? 
Masih mencari beg tepi ? 
Beg bercorak 
Size A4 
Pm 01126279773 
Pm 01126279773
Pm 01126279773 
#begtepi#beglawa#begbbaru#designbaru#student#begsekolah#begkelas#
Cantik ke lawa ke comel ? 
Masih mencari beg tepi ? 
Beg bercorak 
Size A4 
Pm 01126279773 
Pm 01126279773
Pm 01126279773 
#begtepi#beglawa#begbbaru#designbaru#student#begsekolah#begkelas#
Cantik ke lawa ke comel ? 
Masih mencari beg tepi ? 
Beg bercorak 
Size A4 
Pm 01126279773 
Pm 01126279773
Pm 01126279773 
#begtepi#beglawa#begbbaru#designbaru#student#begsekolah#begkelas#
Cantik ke lawa ke comel ? 
Masih mencari beg tepi ? 
Beg bercorak 
Size A4 
Pm 01126279773 
Pm 01126279773
Pm 01126279773 
#begtepi#beglawa#begbbaru#designbaru#student#begsekolah#begkelas#
Cantik ke lawa ke comel ? 
Masih mencari beg tepi ? 
Beg bercorak 
Size A4 
Pm 01126279773 
Pm 01126279773
Pm 01126279773 
#begtepi#beglawa#begbbaru#designbaru#student#begsekolah#begkelas#
Cantik ke lawa ke comel ? 
Masih mencari beg tepi ? 
Beg bercorak 
Size A4 
Pm 01126279773 
Pm 01126279773
Pm 01126279773 
#begtepi#beglawa#begbbaru#designbaru#student#begsekolah#begkelas#
Cantik ke lawa ke comel ? 
Masih mencari beg tepi ? 
Beg bercorak 
Size A4 
Pm 01126279773 
Pm 01126279773
Pm 01126279773 
#begtepi#beglawa#begbbaru#designbaru#student#begsekolah#begkelas#
Cantik ke lawa ke comel ? 
Masih mencari beg tepi ? 
Beg bercorak 
Size A4 
Pm 01126279773 
Pm 01126279773
Pm 01126279773 
#begtepi#beglawa#begbbaru#designbaru#student#begsekolah#begkelas#
Cantik ke lawa ke comel ? 
Masih mencari beg tepi ? 
Beg bercorak 
Size A4 
Pm 01126279773 
Pm 01126279773
Pm 01126279773 
#begtepi#beglawa#begbbaru#designbaru#student#begsekolah#begkelas#
Cantik ke lawa ke comel ? 
Masih mencari beg tepi ? 
Beg bercorak 
Size A4 
Pm 01126279773 
Pm 01126279773
Pm 01126279773 
#begtepi#beglawa#begbbaru#designbaru#student#begsekolah#begkelas#
Cantik ke lawa ke comel ? 
Masih mencari beg tepi ? 
Beg bercorak 
Size A4 
Pm 01126279773 
Pm 01126279773
Pm 01126279773 
#begtepi#beglawa#begbbaru#designbaru#student#begsekolah#begkelas#
Cantik ke lawa ke comel ? 
Masih mencari beg tepi ? 
Beg bercorak 
Size A4 
Pm 01126279773 
Pm 01126279773
Pm 01126279773 
#begtepi#beglawa#begbbaru#designbaru#student#begsekolah#begkelas#
Cantik ke lawa ke comel ? 
Masih mencari beg tepi ? 
Beg bercorak 
Size A4 
Pm 01126279773 
Pm 01126279773
Pm 01126279773 
#begtepi#beglawa#begbbaru#designbaru#student#begsekolah#begkelas#
Cantik ke lawa ke comel ? 
Masih mencari beg tepi ? 
Beg bercorak 
Size A4 
Pm 01126279773 
Pm 01126279773
Pm 01126279773 
#begtepi#beglawa#begbbaru#designbaru#student#begsekolah#begkelas#
Eh eh! Baru lagi! Wow wow wow! Konfem konfem pattern lagi cantik dan meletop!!! Klik link di BIO utk lihat pattern terbaru tu. HATI HATI! Takut anda terjatuh hati! ❤
Eh eh! Baru lagi! Wow wow wow! Konfem konfem pattern lagi cantik dan meletop!!! Klik link di BIO utk lihat pattern terbaru tu. HATI HATI! Takut anda terjatuh hati! ❤