an online Instagram web viewer

#byliyanasyf medias

Photos

Loss 11kg dalam masa 2 minggu!!!..😱😱😱
.
Alhamdulillah baru ke consume 2minggu dah nampak perubahan. Masalah peha besar telah dapat diselasaikan dgn #Qurose sahaja. Wahh semua seluar dah longgar uolss. Tahniah dik. Teruskan konsisten ya.😉😉😉
.
❌YANG Tak boleh consume #qurose ❌
.
• Ibu mengandung/berpantang .
.
• Kencing manis
.
• Darah tinggi
.
• Sakit jantung .
.
P/s : 12 tahun ke atas boleh consume
.
⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit because Qurose membuang toksin dalam badan melalui air kencing and peluh
.
APA LAGI?!🙌🏻
.
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸
. .
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆
.
For more details, kindly whatsapp sis 'NAK KURUS DENGAN QR' ke 0111-5416561

#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia #trending
Loss 11kg dalam masa 2 minggu!!!..😱😱😱 . Alhamdulillah baru ke consume 2minggu dah nampak perubahan. Masalah peha besar telah dapat diselasaikan dgn #Qurose  sahaja. Wahh semua seluar dah longgar uolss. Tahniah dik. Teruskan konsisten ya.😉😉😉 . ❌YANG Tak boleh consume #qurose  ❌ . • Ibu mengandung/berpantang . . • Kencing manis . • Darah tinggi . • Sakit jantung . . P/s : 12 tahun ke atas boleh consume . ⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit because Qurose membuang toksin dalam badan melalui air kencing and peluh . APA LAGI?!🙌🏻 . JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸 . . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆 . For more details, kindly whatsapp sis 'NAK KURUS DENGAN QR' ke 0111-5416561 #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizanosman  #teamazizan  #malaysia  #trending 
BUANG LEMAK DENGAN PANTAS KURANG DARIPADA 2 MINGGU❗
.
4 HARI LOST 3KG💥 
3 HARI LOST 3KG💥 
1 BOX LOST 8KG💥
ANDA PUN BOLEH🔥🔥🔥
.
TAK PERLU😱
❌ DIET / ❌ SKIP NASI
.
Apa itu #Qurose🤔?🌹
.
Produk yang boleh membuang toksin dalam badan secara natural & mencairkan lemak yg tertumpu kepada semua part body termasuk double chin💃🏻
.
Sekotak ada 30 sachet, mixberry flavour🍒, serbuk ni perlu dibancuh dengan air (suhu bilik) minum 30 minit sebelum breakfast/lunch/dinner
.
Cadangan kami ✊🏻
.
Berat :
49 - ke bawah : 1 sachet✔
50 - 90 : 2 sachet✔
91 - ke atas : 3 sachet✔
.
If nak jimat 👇🏻
.
Berat 50-90
⚠Seminggu pertama 2 sachet, lepas tu 1 sachet, period tak perlu consume
.
Atau
.
⚠1 sachet sehari .
Berat 91kg - ke atas
.
⚠Seminggu pertama 2 sachet lepas tu 1 sachet, period tak perlu consume
.
Atau
.
⚠2 sachet sehari
.
Berat naik tak kalau stop?😱
.
Tak❗Berat akan maintain sahaja, tapi kalau terlebih makan like nasi lemak 2 pinggan🍚, burger 2 biji🍔, lama lama naik juga😭
.
Selamat tak?💉
.
#Qurose mendapat kelulusan dari kilang pemprosesan kami sendiri. No negative effect pada kidney since Qurose adalah 💯 menggunakan bahan semulajadi dan halal👍🏻
.
Untuk kesan yang pantas💢
⚠ Minum air masak 3-4 liter sehari, lagi banyak lagi bagus💪🏻
.
❌ Tak boleh consume ❌
.
• Ibu mengandung/berpantang .
• Kencing manis
.
• Darah tinggi
.
• Sakit jantung .
P/s : 12 tahun ke atas boleh consume
.
⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit because Qurose membuang toksin dalam badan melalui air kencing and peluh
.
APA LAGI?!🙌🏻
.
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸
. .
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆
.
For more details, kindly whatsapp sis 'QR' ke +6019-9574454
.

#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia #trending
BUANG LEMAK DENGAN PANTAS KURANG DARIPADA 2 MINGGU❗ . 4 HARI LOST 3KG💥 3 HARI LOST 3KG💥 1 BOX LOST 8KG💥 ANDA PUN BOLEH🔥🔥🔥 . TAK PERLU😱 ❌ DIET / ❌ SKIP NASI . Apa itu #Qurose ğŸ¤”?🌹 . Produk yang boleh membuang toksin dalam badan secara natural & mencairkan lemak yg tertumpu kepada semua part body termasuk double chin💃🏻 . Sekotak ada 30 sachet, mixberry flavour🍒, serbuk ni perlu dibancuh dengan air (suhu bilik) minum 30 minit sebelum breakfast/lunch/dinner . Cadangan kami ✊🏻 . Berat : 49 - ke bawah : 1 sachet✔ 50 - 90 : 2 sachet✔ 91 - ke atas : 3 sachet✔ . If nak jimat 👇🏻 . Berat 50-90 ⚠Seminggu pertama 2 sachet, lepas tu 1 sachet, period tak perlu consume . Atau . ⚠1 sachet sehari . Berat 91kg - ke atas . ⚠Seminggu pertama 2 sachet lepas tu 1 sachet, period tak perlu consume . Atau . ⚠2 sachet sehari . Berat naik tak kalau stop?😱 . Tak❗Berat akan maintain sahaja, tapi kalau terlebih makan like nasi lemak 2 pinggan🍚, burger 2 biji🍔, lama lama naik juga😭 . Selamat tak?💉 . #Qurose  mendapat kelulusan dari kilang pemprosesan kami sendiri. No negative effect pada kidney since Qurose adalah 💯 menggunakan bahan semulajadi dan halal👍🏻 . Untuk kesan yang pantas💢 ⚠ Minum air masak 3-4 liter sehari, lagi banyak lagi bagus💪🏻 . ❌ Tak boleh consume ❌ . • Ibu mengandung/berpantang . • Kencing manis . • Darah tinggi . • Sakit jantung . P/s : 12 tahun ke atas boleh consume . ⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit because Qurose membuang toksin dalam badan melalui air kencing and peluh . APA LAGI?!🙌🏻 . JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸 . . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆 . For more details, kindly whatsapp sis 'QR' ke +6019-9574454 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizanosman  #teamazizan  #malaysia  #trending 
TURUN 7KG, PERUT DAH KEMPIS😲😲😲
.
Wowww bestnya adik ni box pertama dah turun 7KG. Tu pn skip sbb period. Happynyaaa sekarang dah takde perut berlapik-lapik macam kek lapis 🙊 Hehe kena cari seluar size kecil dah kali ni.
.
Klu orang lain tanya mcm mana boleh kurus? Apa lagi minum #QuRose la jawabnya!😍 .
APA LAGI?!🙌🏻
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸
. .
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆
.
Jom whatsapp 'Qurose' ke +601133014558 . ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌🏻
.
#kevinzahri #programkurus #produkkurus 
#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia
TURUN 7KG, PERUT DAH KEMPIS😲😲😲 . Wowww bestnya adik ni box pertama dah turun 7KG. Tu pn skip sbb period. Happynyaaa sekarang dah takde perut berlapik-lapik macam kek lapis 🙊 Hehe kena cari seluar size kecil dah kali ni. . Klu orang lain tanya mcm mana boleh kurus? Apa lagi minum #QuRose  la jawabnya!😍 . APA LAGI?!🙌🏻 JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸 . . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆 . Jom whatsapp 'Qurose' ke +601133014558 . ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌🏻 . #kevinzahri  #programkurus  #produkkurus  #sayajual  #qurose  #sayajualqurose Â  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizanosman  #teamazizan  #malaysia 
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻
.
Fungsi Sure Glow Lotion :
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? .
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌
.
#byliyanasyf #like4like
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion  , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻 . Fungsi Sure Glow Lotion : • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat??? Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? . Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌 . #byliyanasyf  #like4like  #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Hi semua.😊😊😊 😊😊😊 YeayYeayy dpt testimoni #qurose lagi. Alhamdulillah 😘😘😘
.
LOSS 28KG DALAM MASA 3BULAN ✨✨✨BERAT DARI 113KG TURUN JADI 85KG JEEE UOLLLSSS 😨😨😨😨
.
Alhamdulillah tak sia-sia Bro ni consume #Qurose. Ni lah hasilnya bila konsisten consume #Qurose. Haa now nk jumpa org dah semakin yakin. Ramai pulak tegur badan dah slim. Kalau org lain boleh kenapa kita tak boleh kan???😊😊😊
. .
Nampak tak beza? Penangan #QUROSE semakin menjadi2. Ramai yg dah berjaya KURUS dengan #QUROSE.😉😉
.
Kalau konsisten n disiplin inilah hasilnya. Yg penting semangat nk kurus tu ada n kalau ikut tips sis bg n coaching akhirnya membuahkan hasil. Alhamdulillah.👏👏👏
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? For more details, kindly whatsapp sis 0111 5416561
.
#sayajual #sayajualbodyless #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #like4like #byliyanasyf - #regrann
Hi semua.😊😊😊 😊😊😊 YeayYeayy dpt testimoni #qurose  lagi. Alhamdulillah 😘😘😘 . LOSS 28KG DALAM MASA 3BULAN ✨✨✨BERAT DARI 113KG TURUN JADI 85KG JEEE UOLLLSSS 😨😨😨😨 . Alhamdulillah tak sia-sia Bro ni consume #Qurose . Ni lah hasilnya bila konsisten consume #Qurose . Haa now nk jumpa org dah semakin yakin. Ramai pulak tegur badan dah slim. Kalau org lain boleh kenapa kita tak boleh kan???😊😊😊 . . Nampak tak beza? Penangan #QUROSE  semakin menjadi2. Ramai yg dah berjaya KURUS dengan #QUROSE .😉😉 . Kalau konsisten n disiplin inilah hasilnya. Yg penting semangat nk kurus tu ada n kalau ikut tips sis bg n coaching akhirnya membuahkan hasil. Alhamdulillah.👏👏👏 . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? For more details, kindly whatsapp sis 0111 5416561 . #sayajual  #sayajualbodyless  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #like4like  #byliyanasyf  - #regrann 
Hey selamat pagi, dah breakfast belum? Jgn lupa sblum breakfast consume 1sachet #Qurose ok😊😊😊
.
Pastikan consume Qurose dlu kalau tanak keluar rumah 50kg, balik rumah 55kg pulak 🙊 . Jgn bawa pulang lemak anda sekali 😜
.
Dannnnn jgn lupa sapu #SureGlowLotion utk penjagaan kulit cantik putih mulus, tanak keluar rumah putih, balik rumah hitam 😭
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? .
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌
.
#byliyanasyf #like4like
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Hey selamat pagi, dah breakfast belum? Jgn lupa sblum breakfast consume 1sachet #Qurose  ok😊😊😊 . Pastikan consume Qurose dlu kalau tanak keluar rumah 50kg, balik rumah 55kg pulak 🙊 . Jgn bawa pulang lemak anda sekali 😜 . Dannnnn jgn lupa sapu #SureGlowLotion  utk penjagaan kulit cantik putih mulus, tanak keluar rumah putih, balik rumah hitam 😭 . Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat??? Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? . Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌 . #byliyanasyf  #like4like  #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Selamat pagi😊😊 Mulakan hari ini dengan sesuatu yang luar biasa! Semoga kita semua diberikan rezeki yang melimpah ruah.

Saya doakan anda semua kaya dan berjaya .! Semoga Allah permudahkan segala urusan kita dan memurahkan rezeki kita pada harini 😊😊😊Aminnn.
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌🏻
.
Feel free to tag your friend
.
Have a nice day ahead. 😄😄😄😄
.
#kevinzahri #programkurus #produkkurus 
#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia
Selamat pagi😊😊 Mulakan hari ini dengan sesuatu yang luar biasa! Semoga kita semua diberikan rezeki yang melimpah ruah. Saya doakan anda semua kaya dan berjaya .! Semoga Allah permudahkan segala urusan kita dan memurahkan rezeki kita pada harini 😊😊😊Aminnn. . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌🏻 . Feel free to tag your friend . Have a nice day ahead. 😄😄😄😄 . #kevinzahri  #programkurus  #produkkurus  #sayajual  #qurose  #sayajualqurose Â  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizanosman  #teamazizan  #malaysia 
Ramai di antara kita yang ada masalah berat badan & dah cuba macam-macam produk kurus tapi masih tak kurus-kurus. Duit dah banyak habis tapi berat masih tak turun-turun.😂😂😂😂
.
Bertenang kami ada jalan penyelesaiannya. Memperkenalkan Larome Warm Serum 😊😊😊
.
Yang mana ada masalah berat badan kami boleh tolong korang.. Produk Larome ni dah lama dipasaran tapi masih banyak testimoni, Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari custumer..😘😘😘
.
Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, Insyaallah akan berjaya.😉😉😉
.

Nak Kurus?
Nak Tips Kurus?
Nak Order Kurus?
.
.

JANGAN TUNGGU STOK SOLD OUT BARU DOK WHATSAPP NAK HARGA PROMOSI TAW. 😊😊😊😊
.

Ada lagi tak yg nak kurus???
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😧😧😧
.
.
For more details, kindly whatsapp 'ke 011-39683154
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia - #regrannb
Ramai di antara kita yang ada masalah berat badan & dah cuba macam-macam produk kurus tapi masih tak kurus-kurus. Duit dah banyak habis tapi berat masih tak turun-turun.😂😂😂😂 . Bertenang kami ada jalan penyelesaiannya. Memperkenalkan Larome Warm Serum 😊😊😊 . Yang mana ada masalah berat badan kami boleh tolong korang.. Produk Larome ni dah lama dipasaran tapi masih banyak testimoni, Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari custumer..😘😘😘 . Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, Insyaallah akan berjaya.😉😉😉 . Nak Kurus? Nak Tips Kurus? Nak Order Kurus? . . JANGAN TUNGGU STOK SOLD OUT BARU DOK WHATSAPP NAK HARGA PROMOSI TAW. 😊😊😊😊 . Ada lagi tak yg nak kurus??? Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😧😧😧 . . For more details, kindly whatsapp 'ke 011-39683154 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  - #regrannb 
Loss 11kg dalam masa 2 minggu!!!..😱😱😱
.
Alhamdulillah baru ke consume 2minggu dah nampak perubahan. Masalah peha besar telah dapat diselasaikan dgn #Qurose sahaja. Wahh semua seluar dah longgar uolss. Tahniah dik. Teruskan konsisten ya.😉😉😉
.
❌YANG Tak boleh consume #qurose ❌
.
• Ibu mengandung/berpantang .
.
• Kencing manis
.
• Darah tinggi
.
• Sakit jantung .
.
P/s : 12 tahun ke atas boleh consume
.
⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit because Qurose membuang toksin dalam badan melalui air kencing and peluh
.
APA LAGI?!🙌🏻
.
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸
. .
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆
.
For more details, kindly whatsapp sis 'NAK KURUS DENGAN QR' ke 0111 5416561
.

#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia #trending
Loss 11kg dalam masa 2 minggu!!!..😱😱😱 . Alhamdulillah baru ke consume 2minggu dah nampak perubahan. Masalah peha besar telah dapat diselasaikan dgn #Qurose  sahaja. Wahh semua seluar dah longgar uolss. Tahniah dik. Teruskan konsisten ya.😉😉😉 . ❌YANG Tak boleh consume #qurose  ❌ . • Ibu mengandung/berpantang . . • Kencing manis . • Darah tinggi . • Sakit jantung . . P/s : 12 tahun ke atas boleh consume . ⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit because Qurose membuang toksin dalam badan melalui air kencing and peluh . APA LAGI?!🙌🏻 . JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸 . . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆 . For more details, kindly whatsapp sis 'NAK KURUS DENGAN QR' ke 0111 5416561 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizanosman  #teamazizan  #malaysia  #trending 
Wah dekat muka pon boleh pakai uolss. Haa boleh katakan seluruh badan kita boleh pakai.
.
Muka, kaki, tangan semua boleh. Kalau uols ada madalah kulit kering, kulit kusam boleh try #sureglowlotion ni. In sha allah korang akan berpuas hati.
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? .
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌
.
#byliyanasyf #like4like
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Wah dekat muka pon boleh pakai uolss. Haa boleh katakan seluruh badan kita boleh pakai. . Muka, kaki, tangan semua boleh. Kalau uols ada madalah kulit kering, kulit kusam boleh try #sureglowlotion  ni. In sha allah korang akan berpuas hati. . Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat??? Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? . Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌 . #byliyanasyf  #like4like  #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
BUANG LEMAK DENGAN PANTAS KURANG DARIPADA 2 MINGGU❗
.
4 HARI LOST 3KG💥 
3 HARI LOST 3KG💥 
1 BOX LOST 8KG💥
ANDA PUN BOLEH🔥🔥🔥
.
TAK PERLU😱
❌ DIET / ❌ SKIP NASI
.
Apa itu #Qurose🤔?🌹
.
Produk yang boleh membuang toksin dalam badan secara natural & mencairkan lemak yg tertumpu kepada semua part body termasuk double chin💃🏻
.
Sekotak ada 30 sachet, mixberry flavour🍒, serbuk ni perlu dibancuh dengan air (suhu bilik) minum 30 minit sebelum breakfast/lunch/dinner
.
Cadangan kami ✊🏻
.
Berat :
49 - ke bawah : 1 sachet✔
50 - 90 : 2 sachet✔
91 - ke atas : 3 sachet✔
.
If nak jimat 👇🏻
.
Berat 50-90
⚠Seminggu pertama 2 sachet, lepas tu 1 sachet, period tak perlu consume
.
Atau
.
⚠1 sachet sehari .
Berat 91kg - ke atas
.
⚠Seminggu pertama 2 sachet lepas tu 1 sachet, period tak perlu consume
.
Atau
.
⚠2 sachet sehari
.
Berat naik tak kalau stop?😱
.
Tak❗Berat akan maintain sahaja, tapi kalau terlebih makan like nasi lemak 2 pinggan🍚, burger 2 biji🍔, lama lama naik juga😭
.
Selamat tak?💉
.
#Qurose mendapat kelulusan dari kilang pemprosesan kami sendiri. No negative effect pada kidney since Qurose adalah 💯 menggunakan bahan semulajadi dan halal👍🏻
.
Untuk kesan yang pantas💢
⚠ Minum air masak 3-4 liter sehari, lagi banyak lagi bagus💪🏻
.
❌ Tak boleh consume ❌
.
• Ibu mengandung/berpantang .
• Kencing manis
.
• Darah tinggi
.
• Sakit jantung .
P/s : 12 tahun ke atas boleh consume
.
⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit because Qurose membuang toksin dalam badan melalui air kencing and peluh
.
APA LAGI?!🙌🏻
.
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸
. .
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆
.
For more details, kindly whatsapp sis 'QR' ke +6011-16239892
.

#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia #trending
BUANG LEMAK DENGAN PANTAS KURANG DARIPADA 2 MINGGU❗ . 4 HARI LOST 3KG💥 3 HARI LOST 3KG💥 1 BOX LOST 8KG💥 ANDA PUN BOLEH🔥🔥🔥 . TAK PERLU😱 ❌ DIET / ❌ SKIP NASI . Apa itu #Qurose ğŸ¤”?🌹 . Produk yang boleh membuang toksin dalam badan secara natural & mencairkan lemak yg tertumpu kepada semua part body termasuk double chin💃🏻 . Sekotak ada 30 sachet, mixberry flavour🍒, serbuk ni perlu dibancuh dengan air (suhu bilik) minum 30 minit sebelum breakfast/lunch/dinner . Cadangan kami ✊🏻 . Berat : 49 - ke bawah : 1 sachet✔ 50 - 90 : 2 sachet✔ 91 - ke atas : 3 sachet✔ . If nak jimat 👇🏻 . Berat 50-90 ⚠Seminggu pertama 2 sachet, lepas tu 1 sachet, period tak perlu consume . Atau . ⚠1 sachet sehari . Berat 91kg - ke atas . ⚠Seminggu pertama 2 sachet lepas tu 1 sachet, period tak perlu consume . Atau . ⚠2 sachet sehari . Berat naik tak kalau stop?😱 . Tak❗Berat akan maintain sahaja, tapi kalau terlebih makan like nasi lemak 2 pinggan🍚, burger 2 biji🍔, lama lama naik juga😭 . Selamat tak?💉 . #Qurose  mendapat kelulusan dari kilang pemprosesan kami sendiri. No negative effect pada kidney since Qurose adalah 💯 menggunakan bahan semulajadi dan halal👍🏻 . Untuk kesan yang pantas💢 ⚠ Minum air masak 3-4 liter sehari, lagi banyak lagi bagus💪🏻 . ❌ Tak boleh consume ❌ . • Ibu mengandung/berpantang . • Kencing manis . • Darah tinggi . • Sakit jantung . P/s : 12 tahun ke atas boleh consume . ⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit because Qurose membuang toksin dalam badan melalui air kencing and peluh . APA LAGI?!🙌🏻 . JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸 . . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆 . For more details, kindly whatsapp sis 'QR' ke +6011-16239892 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizanosman  #teamazizan  #malaysia  #trending 
SEBELUM & SELEPAS consume #Qurose . Maybe bagi uolls biasa2 je, sbb x bnyk sngt pun beza kan? Tp luar biasa bg seseorng sbb susah weh nk turun berat even 1kg.😂😂😂😂😂
.
Nak nak lg hok jenis kuat mkn, susah sngt nk control. Semua mknan nk di telan 😅 .
.
Alhamdulillah bila consume Qurose, boleh control mkn, even x mkn pun tetap bertenaga 💪
.
Ada lagi tak yg nak kurus???
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? .
Jom whatsapp 'QUROSE' ke +601133014558 ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌
.
#sayajual #byliyanasyf #like4like #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #trending
SEBELUM & SELEPAS consume #Qurose  . Maybe bagi uolls biasa2 je, sbb x bnyk sngt pun beza kan? Tp luar biasa bg seseorng sbb susah weh nk turun berat even 1kg.😂😂😂😂😂 . Nak nak lg hok jenis kuat mkn, susah sngt nk control. Semua mknan nk di telan 😅 . . Alhamdulillah bila consume Qurose, boleh control mkn, even x mkn pun tetap bertenaga 💪 . Ada lagi tak yg nak kurus??? Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? . Jom whatsapp 'QUROSE' ke +601133014558 ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌 . #sayajual  #byliyanasyf  #like4like  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #trending 
Fungsi #SureGlowLotion :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? .
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌
.
#byliyanasyf #like4like
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihbersih
Fungsi #SureGlowLotion  : . • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat??? Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? . Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌 . #byliyanasyf  #like4like  #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsihat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihbersih 
Hiii uollss. 
Lunch apa harini.? Sis lunch kt rumah kawen jaa 😃😃
.
Promosi #Qurose & #Sureglowlotion dah tamat tau.so harga dah kembali macam biasa 😚😚😚
.
ğŸŽ1box RM120 sm&ss
.
📮addon RM10sm &RM15ss for postage
.
Jom cuba #QUROSE, confirm KURUS dlm 2 minggu sahaja.✨✨✨
.
KELEBIHAN #qurose 🌹
.
✘ 100% daripada BUAH-BUAHAN berkesan untuk menurunkan  berat badan produk yang selamat di gunakan dan standard penyulingan  yang di luluskan.
.
✘ Berkesan dengan cepat dan tidak ada ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti.
.
✘ Tiada cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan
.
✘ Teori pembakaran lemak membuat anda sentiasa kenyang
.
✘ Fokus pada tempat2 lemak senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, perut, paha dan punggung.
.
✘ Tak perlu diet ketat.
.
✘ Tak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat.
.
#likeforlike #byliyanasyf #sayajual #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #likeforlike
Hiii uollss. Lunch apa harini.? Sis lunch kt rumah kawen jaa 😃😃 . Promosi #Qurose  & #Sureglowlotion  dah tamat tau.so harga dah kembali macam biasa 😚😚😚 . ğŸŽ1box RM120 sm&ss . 📮addon RM10sm &RM15ss for postage . Jom cuba #QUROSE , confirm KURUS dlm 2 minggu sahaja.✨✨✨ . KELEBIHAN #qurose  🌹 . ✘ 100% daripada BUAH-BUAHAN berkesan untuk menurunkan berat badan produk yang selamat di gunakan dan standard penyulingan yang di luluskan. . ✘ Berkesan dengan cepat dan tidak ada ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti. . ✘ Tiada cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan . ✘ Teori pembakaran lemak membuat anda sentiasa kenyang . ✘ Fokus pada tempat2 lemak senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, perut, paha dan punggung. . ✘ Tak perlu diet ketat. . ✘ Tak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat. . #likeforlike  #byliyanasyf  #sayajual  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #likeforlike 
FAKTA QUROSE 🍇.
.
Adakah ibu menyusu boleh menggunakan produk ini?
.
• Ibu menyusu juga boleh mengambil Qurose.
• Dengan syarat ibu itu sudah habis pantang
.
Bolehkah di ambil/makan bersama ubat/suplement yang lain?
.
• Boleh, tiada masalah. Sebaiknya dijarakkan waktu pengambilan. Minum qurose dahulu dan selepas sejam boleh makan supplement lain
.
Cara Pengambilan :
• 1 sachet Qurose dibancuh dengan air mineral 150ml. Minum sebelum sarapan
• Bagi ibu yang mempunyai berat badan lebih 90kg, digalakkan mengambil 2 sachet sehari, sebelum sarapan & sebelum makan malam
.
Ibu lepas pantang & masih menyusu pon boleh kurus 😉
.
Ada lagi tak yg nak kurus???
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? .
Jom whatsapp 'QUROSE' ke +601133014558 ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌
#byliyanasyf #like4like
#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus
FAKTA QUROSE 🍇. . Adakah ibu menyusu boleh menggunakan produk ini? . • Ibu menyusu juga boleh mengambil Qurose. • Dengan syarat ibu itu sudah habis pantang . Bolehkah di ambil/makan bersama ubat/suplement yang lain? . • Boleh, tiada masalah. Sebaiknya dijarakkan waktu pengambilan. Minum qurose dahulu dan selepas sejam boleh makan supplement lain . Cara Pengambilan : • 1 sachet Qurose dibancuh dengan air mineral 150ml. Minum sebelum sarapan • Bagi ibu yang mempunyai berat badan lebih 90kg, digalakkan mengambil 2 sachet sehari, sebelum sarapan & sebelum makan malam . Ibu lepas pantang & masih menyusu pon boleh kurus 😉 . Ada lagi tak yg nak kurus??? Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? . Jom whatsapp 'QUROSE' ke +601133014558 ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌 #byliyanasyf  #like4like  #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus 
Fenomena Qurose di luar jangkaan!😍 kena packing awal hari ni sebab nak kena settle order yg masuk non-stop dari semalam.
.
Terima kasih uols yg percayakan produk sis & yg masih belum cuba lagi, jom cepat2 Whatsapp sis.
.
P/s : Stok Qurose dah tak banyak tau. 😉
.
Ada lagi tak yg nak kurus???
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? .
Jom whatsapp 'QUROSE' ke +601133014558 ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like
Fenomena Qurose di luar jangkaan!😍 kena packing awal hari ni sebab nak kena settle order yg masuk non-stop dari semalam. . Terima kasih uols yg percayakan produk sis & yg masih belum cuba lagi, jom cepat2 Whatsapp sis. . P/s : Stok Qurose dah tak banyak tau. 😉 . Ada lagi tak yg nak kurus??? Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? . Jom whatsapp 'QUROSE' ke +601133014558 ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like 
Ramai di antara kita yang ada masalah berat badan & dah cuba macam-macam produk kurus tapi masih tak kurus-kurus. Duit dah banyak habis tapi berat masih tak turun-turun.😂😂😂😂
.
Bertenang kami ada jalan penyelesaiannya. Memperkenalkan Larome Warm Serum 😊😊😊
.
Yang mana ada masalah berat badan kami boleh tolong korang.. Produk Larome ni dah lama dipasaran tapi masih banyak testimoni, Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari custumer..😘😘😘
.
Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, Insyaallah akan berjaya.😉😉😉
.

Nak Kurus?
Nak Tips Kurus?
Nak Order Kurus?
.
.

JANGAN TUNGGU STOK SOLD OUT BARU DOK WHATSAPP NAK HARGA PROMOSI TAW. 😊😊😊😊
.

Ada lagi tak yg nak kurus???
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😧😧😧
.
.
For more details, kindly whatsapp 'ke 011-39683154
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia - #regrannb
Ramai di antara kita yang ada masalah berat badan & dah cuba macam-macam produk kurus tapi masih tak kurus-kurus. Duit dah banyak habis tapi berat masih tak turun-turun.😂😂😂😂 . Bertenang kami ada jalan penyelesaiannya. Memperkenalkan Larome Warm Serum 😊😊😊 . Yang mana ada masalah berat badan kami boleh tolong korang.. Produk Larome ni dah lama dipasaran tapi masih banyak testimoni, Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari custumer..😘😘😘 . Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, Insyaallah akan berjaya.😉😉😉 . Nak Kurus? Nak Tips Kurus? Nak Order Kurus? . . JANGAN TUNGGU STOK SOLD OUT BARU DOK WHATSAPP NAK HARGA PROMOSI TAW. 😊😊😊😊 . Ada lagi tak yg nak kurus??? Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😧😧😧 . . For more details, kindly whatsapp 'ke 011-39683154 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  - #regrannb 
Hi uols .ramai yg whatsapp tanya Masa consume #Qurose ni kena diet ke?😕😕😕😕
.
Hmmmmm ok ni nak bgtau. Eat clean. Korang avoid caffein,milky dairy product, sweet drink and food & ais sume ni. Yang lain sume ok je. Boleh je makan. Tapi beringat2 la.😃😃😃😃
.
#QuRose ni automatik kasi korang takda selera makan. Maknanya #QuRose ni akan cut selera makan korang✌🏻️ dengan automatik korang nampak makanan sedap gile nak matik pun tapi korang rasa tak bernafsu 😂 kalau bernafsu gak, korang kompom amik portion sikit je dari biasa yg korang makan hari2.😉😉😉😉
.
Dengan #Qurose ni mudah je. Boleh makan nasi. Gile ko lahir kt mesia dari kecik makan nasik pastu tiba2 consume ubat kurus pstu ubat kurus tu tak bagi korang makan nasik🤔 mengarut!😬😬😬😬😬
.

Selalunye kalau org diet ni dorg kurangkan karbo dlm pemakanan dorg dan akan lebihkan protein. Kurangkan tu bukan bermakna diharamkan makan😝Korg cuba la klu rajin. Klu nak kesan cpt.
.
Lebihkan mnum air msk utk kesan yg lebih cepat. Air msk ni bagus utk nyahkan benda2 tak patut/toksin dari badan kte ni.😆😆😆😆 Sume pun paham kn bab camni. Rsenye budak darjah satu pn tau psl ni😂 .
.
JOM TRY #QUROSE ?😄 .
Yg mana nak beli cepat2 stok terhad uolss.
.

Ada lagi tak yg nak kurus???
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😧😧😧
. .
For more details, kindly whatsapp sis 
0111 5416561
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia
Hi uols .ramai yg whatsapp tanya Masa consume #Qurose  ni kena diet ke?😕😕😕😕 . Hmmmmm ok ni nak bgtau. Eat clean. Korang avoid caffein,milky dairy product, sweet drink and food & ais sume ni. Yang lain sume ok je. Boleh je makan. Tapi beringat2 la.😃😃😃😃 . #QuRose  ni automatik kasi korang takda selera makan. Maknanya #QuRose  ni akan cut selera makan korang✌🏻️ dengan automatik korang nampak makanan sedap gile nak matik pun tapi korang rasa tak bernafsu 😂 kalau bernafsu gak, korang kompom amik portion sikit je dari biasa yg korang makan hari2.😉😉😉😉 . Dengan #Qurose  ni mudah je. Boleh makan nasi. Gile ko lahir kt mesia dari kecik makan nasik pastu tiba2 consume ubat kurus pstu ubat kurus tu tak bagi korang makan nasik🤔 mengarut!😬😬😬😬😬 . Selalunye kalau org diet ni dorg kurangkan karbo dlm pemakanan dorg dan akan lebihkan protein. Kurangkan tu bukan bermakna diharamkan makan😝Korg cuba la klu rajin. Klu nak kesan cpt. . Lebihkan mnum air msk utk kesan yg lebih cepat. Air msk ni bagus utk nyahkan benda2 tak patut/toksin dari badan kte ni.😆😆😆😆 Sume pun paham kn bab camni. Rsenye budak darjah satu pn tau psl ni😂 . . JOM TRY #QUROSE  ?😄 . Yg mana nak beli cepat2 stok terhad uolss. . Ada lagi tak yg nak kurus??? Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😧😧😧 . . For more details, kindly whatsapp sis 0111 5416561 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia 
😨TURUN 4KG😱
.
Wowww bestnya adik ni box pertama dah turun 4KG. Ramai tegur dah nampak slim & baju pon dah banyak yg longgar.
.
Hehe kena cari baju size kecil dah kali ni. Klu orang lain tanya mcm mana boleh kurus, apa lagi #QuRose la puncanya!😍
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? For more details, kindly whatsapp sis +6019-9574454
.
#like4like #byliyanasyf #tipskurusbyliyanasyf
#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus
😨TURUN 4KG😱 . Wowww bestnya adik ni box pertama dah turun 4KG. Ramai tegur dah nampak slim & baju pon dah banyak yg longgar. . Hehe kena cari baju size kecil dah kali ni. Klu orang lain tanya mcm mana boleh kurus, apa lagi #QuRose  la puncanya!😍 . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? For more details, kindly whatsapp sis +6019-9574454 . #like4like  #byliyanasyf  #tipskurusbyliyanasyf  #sayajual  #qurose  #sayajualqurose Â  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus 
SAPU-SAPU TERUS PUTIH !!
.
.
.
Fungsi Sure Glow Lotion😘 :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 3 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi????
.
.
Jom whatsapp "sureglow" ke
012-8732769
012-8732769
012-8732769
Kak erry 💕
SAPU-SAPU TERUS PUTIH !! . . . Fungsi Sure Glow Lotion😘 : . • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . Ada lagi tak yg nak putih dalam 3 saat??? Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? . . Jom whatsapp "sureglow" ke 012-8732769 012-8732769 012-8732769 Kak erry 💕
😨TURUN 4KG😱
.
Wowww bestnya adik ni box pertama dah turun 4KG. Ramai tegur dah nampak slim & baju pon dah banyak yg longgar.
.
Hehe kena cari baju size kecil dah kali ni. Klu orang lain tanya mcm mana boleh kurus, apa lagi #QuRose la puncanya!😍
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? .
.
Jom whatsapp "nak qurose" ke
012-8732769
012-8732769
012-8732769
Kak erry 💕
😨TURUN 4KG😱 . Wowww bestnya adik ni box pertama dah turun 4KG. Ramai tegur dah nampak slim & baju pon dah banyak yg longgar. . Hehe kena cari baju size kecil dah kali ni. Klu orang lain tanya mcm mana boleh kurus, apa lagi #QuRose Â la puncanya!😍 . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? . . Jom whatsapp "nak qurose" ke 012-8732769 012-8732769 012-8732769 Kak erry 💕
.
.
Salam to all our dearest customer ! Harini balas semua whatsapp lambat sikit , sebab terlampau banyak sgt order masuk . Kita akan cuba handle satu - satu 🙏.
-
Okay since ramai yang baru nak try produk #Qurose ni, dan ramai yg whatsapp mintak suggestion ,kalau nak lose sekian sekian berapa kotak korang kena consume ? Okay , harini update info ni, korang boleh refer utk consume berapa kotak based daripada berapa kg yang u all target nak losee . -
PENTING ❤️ :
-
↪️ KOTAK PERTAMA :
[ bermula lah segala proses proses pemecahan & penyesuaian produk #Qurose ni dalam badan kita . Effect yang selalunya kita akn nampak masa consume bulan pertama adalah SELERA MAKAN KURANG, INCI LOSE , CEPAT KENYANG]
-
↪️ KOTAK KEDUA :
-
[ Proses penurunan berat badan berlaku, mula lah rasa badan ringan, bertenaga , tak cepat lapar & paling penting nafsu makan tu terkawal je 😘]
-
↪️ KOTAK KETIGA :
Yang ni special sikit, guna dah dalam 3 bulan kan , selalunya 3 kotak Qurose utk siapa yang target nak losse 15 kg +. Ramai yg bagi feedback pada kami consume 3 kotak 15 kg hilang. Paling tinggi 24 KG ! 👍
-
-
P/s : Ada juga yang tanya bila dah capai berat ideal boleh stop consume atau mmg kena teruskan consume. Jawapanya tak perlu consume lagi & boleh kawal berat badan serta permakanan seperti biasa. Moga bermanfaat 💕
.
.
📢📢📢📢ADA TAK YG NAK KURUS???
.
.
Nak? Whatsapp cepat di
📲0148141075
📲0148141075
📲0148141075
.
.
.
#byliyanasyf #like4likes #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
. . Salam to all our dearest customer ! Harini balas semua whatsapp lambat sikit , sebab terlampau banyak sgt order masuk . Kita akan cuba handle satu - satu 🙏. - Okay since ramai yang baru nak try produk #Qurose  ni, dan ramai yg whatsapp mintak suggestion ,kalau nak lose sekian sekian berapa kotak korang kena consume ? Okay , harini update info ni, korang boleh refer utk consume berapa kotak based daripada berapa kg yang u all target nak losee . - PENTING ❤️ : - ↪️ KOTAK PERTAMA : [ bermula lah segala proses proses pemecahan & penyesuaian produk #Qurose  ni dalam badan kita . Effect yang selalunya kita akn nampak masa consume bulan pertama adalah SELERA MAKAN KURANG, INCI LOSE , CEPAT KENYANG] - ↪️ KOTAK KEDUA : - [ Proses penurunan berat badan berlaku, mula lah rasa badan ringan, bertenaga , tak cepat lapar & paling penting nafsu makan tu terkawal je 😘] - ↪️ KOTAK KETIGA : Yang ni special sikit, guna dah dalam 3 bulan kan , selalunya 3 kotak Qurose utk siapa yang target nak losse 15 kg +. Ramai yg bagi feedback pada kami consume 3 kotak 15 kg hilang. Paling tinggi 24 KG ! 👍 - - P/s : Ada juga yang tanya bila dah capai berat ideal boleh stop consume atau mmg kena teruskan consume. Jawapanya tak perlu consume lagi & boleh kawal berat badan serta permakanan seperti biasa. Moga bermanfaat 💕 . . 📢📢📢📢ADA TAK YG NAK KURUS??? . . Nak? Whatsapp cepat di 📲0148141075 📲0148141075 📲0148141075 . . . #byliyanasyf  #like4likes  #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
😨TURUN 4KG😱
.
Wowww bestnya adik ni box pertama dah turun 4KG. Ramai tegur dah nampak slim & baju pon dah banyak yg longgar.
.
Hehe kena cari baju size kecil dah kali ni. Klu orang lain tanya mcm mana boleh kurus, apa lagi #QuRose la puncanya!😍
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? For more details, kindly whatsapp sis 01133014558
.
#like4like #byliyanasyf #tipskurusbyliyanasyf
#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus
😨TURUN 4KG😱 . Wowww bestnya adik ni box pertama dah turun 4KG. Ramai tegur dah nampak slim & baju pon dah banyak yg longgar. . Hehe kena cari baju size kecil dah kali ni. Klu orang lain tanya mcm mana boleh kurus, apa lagi #QuRose  la puncanya!😍 . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? For more details, kindly whatsapp sis 01133014558 . #like4like  #byliyanasyf  #tipskurusbyliyanasyf  #sayajual  #qurose  #sayajualqurose Â  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus 
Fungsi #SureGlowLotion :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? .
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌
.
#byliyanasyf #like4like
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihbersih
Fungsi #SureGlowLotion  : . • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat??? Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? . Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌 . #byliyanasyf  #like4like  #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsihat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihbersih 
Hai uolss. Lunch dah ke belummmm??? ,Sis nak share lagi testimoni baru dari customer..ğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜Ž
.
SEMINGGU TURUN 8KG DENGAN #QUROSE😱😱😱😱
.
Wahhh ramai betul yg dah berjaya kurus dengan #Qurose ni. Happynya sis bila sis dapat bantu ramai yg ada masalah berat badan. 😄😄😄Sejak berat turun ni ramai pulak yg tegur adik apa rahsianya. Yelah aku yg dulu bukanlah yg sekarang 💃
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆
.
For more details, kindly whatsapp sis ke +6019-9574454
.

#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia #trending #youcandoit .
Feel free to tag your friend
.
Have a nice day ahead. 😄😄😄😄
Hai uolss. Lunch dah ke belummmm??? ,Sis nak share lagi testimoni baru dari customer..ğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜Ž . SEMINGGU TURUN 8KG DENGAN #QUROSE ğŸ˜±ğŸ˜±ğŸ˜±ğŸ˜± . Wahhh ramai betul yg dah berjaya kurus dengan #Qurose  ni. Happynya sis bila sis dapat bantu ramai yg ada masalah berat badan. 😄😄😄Sejak berat turun ni ramai pulak yg tegur adik apa rahsianya. Yelah aku yg dulu bukanlah yg sekarang 💃 . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆 . For more details, kindly whatsapp sis ke +6019-9574454 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizanosman  #teamazizan  #malaysia  #trending  #youcandoit  . Feel free to tag your friend . Have a nice day ahead. 😄😄😄😄
Wah tak ikut tips sis bagi pun tetap hilang 5KG uolss😱😱.
.
Alhamdulillah betul2 berkesan Qurose ni. Kalau ikut tips sis bagi mesti lagi banyak turun kan ? Haa kalau tak menjadi tak kan laa dia nk repeat order kan ? .😆😆😆😆
.

Wahhh ramai betul yg dah berjaya kurus dengan #Qurose ni. Happynya sis bila sis dapat bantu ramai yg ada masalah berat badan. 😄😄😄Sejak berat turun ni ramai pulak yg tegur adik apa rahsianya. Yelah aku yg dulu bukanlah yg sekarang 💃
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆
.
For more details, kindly whatsapp sis 
0111 5416561
.

#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia #trending #youcandoit 
Feel free to tag your friend
.
Have a nice day ahead. 😄😄😄😄
Wah tak ikut tips sis bagi pun tetap hilang 5KG uolss😱😱. . Alhamdulillah betul2 berkesan Qurose ni. Kalau ikut tips sis bagi mesti lagi banyak turun kan ? Haa kalau tak menjadi tak kan laa dia nk repeat order kan ? .😆😆😆😆 . Wahhh ramai betul yg dah berjaya kurus dengan #Qurose  ni. Happynya sis bila sis dapat bantu ramai yg ada masalah berat badan. 😄😄😄Sejak berat turun ni ramai pulak yg tegur adik apa rahsianya. Yelah aku yg dulu bukanlah yg sekarang 💃 . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆 . For more details, kindly whatsapp sis 0111 5416561 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizanosman  #teamazizan  #malaysia  #trending  #youcandoit  Feel free to tag your friend . Have a nice day ahead. 😄😄😄😄
Fungsi Sure Glow Lotion :
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama .
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? .
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌
.
#byliyanasyf #like4like 
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni
#nakputih #jomputih #Losyenputihajaib
#Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
Fungsi Sure Glow Lotion : • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . . Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat??? Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? . Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌 . #byliyanasyf  #like4like  #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #nakputih  #jomputih  #Losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih 
Ubah cara kita berfikir, apa yang kita rasa, apa yang kita fikir, apa yang kita cakap, semua itu adalah doa!
.
Selamat pagi. Mari mulakan hari kita dengan berdoa. pagi.Saya doakan anda semua kaya dan berjaya .! Semoga Allah permudahkan segala urusan kita dan memurahkan rezeki kita pada harini 😊😊😊Aminnn.
.
.
#byliyanasyf #like4likes #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
#motivasi #drazizanosman #teamazizan
#doamurahrezeki #malaysia #trending #youcandoit #believeinyourself
.
Feel free to tag your friend
.
Have a nice day ahead. 😄😄😄😄
Ubah cara kita berfikir, apa yang kita rasa, apa yang kita fikir, apa yang kita cakap, semua itu adalah doa! . Selamat pagi. Mari mulakan hari kita dengan berdoa. pagi.Saya doakan anda semua kaya dan berjaya .! Semoga Allah permudahkan segala urusan kita dan memurahkan rezeki kita pada harini 😊😊😊Aminnn. . . #byliyanasyf  #like4likes  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #motivasi  #drazizanosman  #teamazizan  #doamurahrezeki  #malaysia  #trending  #youcandoit  #believeinyourself  . Feel free to tag your friend . Have a nice day ahead. 😄😄😄😄
Hiiii uolsss. Pagi2 dah dapat testimoni dari cust hilang 5KG.😄😄😄😄
.
Wahh dari berat 57KG turun ke 52KG even tak ikut sgt tips sis bg. Haa sekarang adik ni dah fall in love dengan #QUROSE. 😉😉😉😉Tak sabarnya sis nak share testimoni adik ni bulan depan mesti lagi bnyk turun. Tahniah dik dan teruskan konsisten ya.😆😆😆😆
.
Ada lagi tak yg nak kurus???
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. 😥😥😥
.
Jom whatsapp 'QUROSE' ke +6019-9574454 ☺️
.  #sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like
Hiiii uolsss. Pagi2 dah dapat testimoni dari cust hilang 5KG.😄😄😄😄 . Wahh dari berat 57KG turun ke 52KG even tak ikut sgt tips sis bg. Haa sekarang adik ni dah fall in love dengan #QUROSE . 😉😉😉😉Tak sabarnya sis nak share testimoni adik ni bulan depan mesti lagi bnyk turun. Tahniah dik dan teruskan konsisten ya.😆😆😆😆 . Ada lagi tak yg nak kurus??? Tak kan nak tengok je orang lain kurus. 😥😥😥 . Jom whatsapp 'QUROSE' ke +6019-9574454 ☺️ . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like 
Fungsi Sure Glow Lotion😘 :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? .
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌
.
#SureGlowLotion #byliyanasyf #like4like  #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Fungsi Sure Glow Lotion😘 : . • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat??? Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? . Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌 . #SureGlowLotion  #byliyanasyf  #like4like  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Jom cuba #QUROSE, confirm KURUS dlm 2 minggu sahaja.😘😘😘
.
.

KELEBIHAN QUROSE🌹
.
✘ 100% daripada BUAH-BUAHAN berkesan untuk menurunkan  berat badan produk yang selamat di gunakan dan standard penyulingan  yang di luluskan.
.
✘ Berkesan dengan cepat dan tidak ada ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti.
.
✘ Tiada cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan
.
✘ Teori pembakaran lemak membuat anda sentiasa kenyang
.
✘ Fokus pada tempat2 lemak senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi,di lengan, perut, paha dan punggung.
.
✘ Tak perlu diet ketat.
.
✘ Tak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat.
.
.
♥FUNGSI♥
.
1. QuRose adalah produk kurus bagi membuang berat badan, ia telah membantu ramai orang yg mempunyai masalah berat badan.
.
2. QuRose  membakar lemak secara berkesan, cepat dan meningkatkan metabolisme badan.
.
3. QuRose  tertumpu pada pinggang, perut, dan kedudukan di mana lemak mudah terkumpul.
.
4. QuRose  juga mengurangkan lemak di bahagian abdomen, paha, lengan, kaki, dan lemak dagu.
.
5. QuRose menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
.
6. Kesan positif cepat kehilangan berat badan.
.
.
❌YANG Tak boleh consume #qurose ❌
.
• Ibu mengandung/berpantang .
.
• Kencing manis
.
• Darah tinggi
.
• Sakit jantung .
.
P/s : 12 tahun ke atas boleh consume
.
⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit because Qurose membuang toksin dalam badan melalui air kencing and peluh
.
APA LAGI?!🙌🏻
.
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸
. .
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆
.
For more details, kindly whatsapp sis 'NAK KURUS DENGAN QR' ke 019.226.8033
.

#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia #trending
Jom cuba #QUROSE , confirm KURUS dlm 2 minggu sahaja.😘😘😘 . . KELEBIHAN QUROSE🌹 . ✘ 100% daripada BUAH-BUAHAN berkesan untuk menurunkan berat badan produk yang selamat di gunakan dan standard penyulingan yang di luluskan. . ✘ Berkesan dengan cepat dan tidak ada ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti. . ✘ Tiada cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan . ✘ Teori pembakaran lemak membuat anda sentiasa kenyang . ✘ Fokus pada tempat2 lemak senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi,di lengan, perut, paha dan punggung. . ✘ Tak perlu diet ketat. . ✘ Tak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat. . . ♥FUNGSI♥ . 1. QuRose adalah produk kurus bagi membuang berat badan, ia telah membantu ramai orang yg mempunyai masalah berat badan. . 2. QuRose membakar lemak secara berkesan, cepat dan meningkatkan metabolisme badan. . 3. QuRose tertumpu pada pinggang, perut, dan kedudukan di mana lemak mudah terkumpul. . 4. QuRose juga mengurangkan lemak di bahagian abdomen, paha, lengan, kaki, dan lemak dagu. . 5. QuRose menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet. . 6. Kesan positif cepat kehilangan berat badan. . . ❌YANG Tak boleh consume #qurose  ❌ . • Ibu mengandung/berpantang . . • Kencing manis . • Darah tinggi . • Sakit jantung . . P/s : 12 tahun ke atas boleh consume . ⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit because Qurose membuang toksin dalam badan melalui air kencing and peluh . APA LAGI?!🙌🏻 . JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸 . . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆 . For more details, kindly whatsapp sis 'NAK KURUS DENGAN QR' ke 019.226.8033 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizanosman  #teamazizan  #malaysia  #trending 
Badan rasa ringan pahtu Loss 3kg dalam masa 1 minggu!!!..😱😱😱
.
Alhamdulillah baru 
Je consume dah nampak perubahan. Masalah berat badan telah dapat diselasaikan dgn #Qurose sahaja. Wahh semua seluar dah longgar uolss. Tahniah dik. Teruskan konsisten ya.😉😉😉 .
.
Tq repeat order dikk 💓💓💓
.
❌YANG Tak boleh consume #qurose ❌
.
• Ibu mengandung/berpantang .
.
• Kencing manis
.
• Darah tinggi
.
• Sakit jantung .
.
P/s : 12 tahun ke atas boleh consume
.
⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit because Qurose membuang toksin dalam badan melalui air kencing and peluh
.
APA LAGI?!🙌🏻
.
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸
. .
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆
.
For more details, kindly whatsapp sis 'NAK KURUS DENGAN QR' ke 019.226.8033
.

#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia #trending
Badan rasa ringan pahtu Loss 3kg dalam masa 1 minggu!!!..😱😱😱 . Alhamdulillah baru Je consume dah nampak perubahan. Masalah berat badan telah dapat diselasaikan dgn #Qurose  sahaja. Wahh semua seluar dah longgar uolss. Tahniah dik. Teruskan konsisten ya.😉😉😉 . . Tq repeat order dikk 💓💓💓 . ❌YANG Tak boleh consume #qurose  ❌ . • Ibu mengandung/berpantang . . • Kencing manis . • Darah tinggi . • Sakit jantung . . P/s : 12 tahun ke atas boleh consume . ⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit because Qurose membuang toksin dalam badan melalui air kencing and peluh . APA LAGI?!🙌🏻 . JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸 . . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆 . For more details, kindly whatsapp sis 'NAK KURUS DENGAN QR' ke 019.226.8033 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizanosman  #teamazizan  #malaysia  #trending 
Sayangi kulit tangan anda, selalunya wrna kulit tangan kita terbakar time drive sbb hari2 kena cahaya matahari. Skrg ni kan musim panas so makin cepat la hangus, jap lagi muka je putih tp tangan hitam 😂 .
.
So sis suggest uolls try #SureGlowLotion . Ada perlindungan UV hokay! Yg paling penting sis masukkan susu dan serbuk mutiara dlm lotion ni. So hasilnya mmg puas hati la, sebab lotion ni akn menyerap masuk dlm kulit kita. Nk pakai kat muka pun boleh uolls 👍🏻
.
Ada lagi tak yg nak putih ???
Tak kan nak tengok je orang lain putih mulus. Korang bila lagi???? .
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #byliyanasyf #like4like
Sayangi kulit tangan anda, selalunya wrna kulit tangan kita terbakar time drive sbb hari2 kena cahaya matahari. Skrg ni kan musim panas so makin cepat la hangus, jap lagi muka je putih tp tangan hitam 😂 . . So sis suggest uolls try #SureGlowLotion  . Ada perlindungan UV hokay! Yg paling penting sis masukkan susu dan serbuk mutiara dlm lotion ni. So hasilnya mmg puas hati la, sebab lotion ni akn menyerap masuk dlm kulit kita. Nk pakai kat muka pun boleh uolls 👍🏻 . Ada lagi tak yg nak putih ??? Tak kan nak tengok je orang lain putih mulus. Korang bila lagi???? . Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  #byliyanasyf  #like4like 
Hiiii uolsss. Pagi2 dah dapat testimoni dari cust hilang 5KG.😄😄😄😄
.
Wahh dari berat 57KG turun ke 52KG even tak ikut sgt tips sis bg. Haa sekarang adik ni dah fall in love dengan #QUROSE. 😉😉😉😉Tak sabarnya sis nak share testimoni adik ni bulan depan mesti lagi bnyk turun. Tahniah dik dan teruskan konsisten ya.😆😆😆😆
.
Ada lagi tak yg nak kurus???
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. 😥😥😥
.
Jom whatsapp 'QUROSE' ke +601133014558 ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌
 #sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like
Hiiii uolsss. Pagi2 dah dapat testimoni dari cust hilang 5KG.😄😄😄😄 . Wahh dari berat 57KG turun ke 52KG even tak ikut sgt tips sis bg. Haa sekarang adik ni dah fall in love dengan #QUROSE . 😉😉😉😉Tak sabarnya sis nak share testimoni adik ni bulan depan mesti lagi bnyk turun. Tahniah dik dan teruskan konsisten ya.😆😆😆😆 . Ada lagi tak yg nak kurus??? Tak kan nak tengok je orang lain kurus. 😥😥😥 . Jom whatsapp 'QUROSE' ke +601133014558 ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌 #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like 
Hiiiii uolss😆😆😆Haaaa kan dah cakap #SureGlowLotion ni wngi gila, lepas tu pakai x smpai 5saat dah putih.😄😄😄
.
Tangan pun lembut je bila sapu #SureGlowLotion . Ckup pakej la kan dlm satu botol boleh cerahkan kulit, lembutkan kulit dan bau wangi. .😉😉😉😉
.
Sape belum cuba lgi mmg rugi, skrg ni tengah ada PROMOSI so tnggu apa lgi?😋😋😋
.
Ada lagi tak yg nak putih???
Tak kan nak tengok je orang lain putih berseri. Korang bila lagi???😧😧😧
.
For more details, kindly whatsapp ke 0179818385
.

#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #byliyanasyf #like4likes #sureglowmurah #sureglowmurahoriginal #sureglowkelantan #sureglowmelaka
Hiiiii uolss😆😆😆Haaaa kan dah cakap #SureGlowLotion  ni wngi gila, lepas tu pakai x smpai 5saat dah putih.😄😄😄 . Tangan pun lembut je bila sapu #SureGlowLotion  . Ckup pakej la kan dlm satu botol boleh cerahkan kulit, lembutkan kulit dan bau wangi. .😉😉😉😉 . Sape belum cuba lgi mmg rugi, skrg ni tengah ada PROMOSI so tnggu apa lgi?😋😋😋 . Ada lagi tak yg nak putih??? Tak kan nak tengok je orang lain putih berseri. Korang bila lagi???😧😧😧 . For more details, kindly whatsapp ke 0179818385 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  #byliyanasyf  #like4likes  #sureglowmurah  #sureglowmurahoriginal  #sureglowkelantan  #sureglowmelaka 
Biar gambar berbicara. 😄😄😄😄
Hai uolss.,Sis nak share lagi testimoni baru dari customer..ğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜Ž
.
TURUN 7KG DENGAN #QUROSE😱😱😱😱
.
Wahhh ramai betul yg dah berjaya kurus dengan #Qurose ni. Happynya sis bila sis dapat bantu ramai yg ada masalah berat badan. 😄😄😄Sejak berat turun ni ramai pulak yg tegur adik apa rahsianya. Yelah aku yg dulu bukanlah yg sekarang 💃
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆
.
For more details, kindly whatsapp sis 'QR' ke 019.226.8033
.

#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia #trending #glowing
Biar gambar berbicara. 😄😄😄😄 Hai uolss.,Sis nak share lagi testimoni baru dari customer..ğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜Ž . TURUN 7KG DENGAN #QUROSE ğŸ˜±ğŸ˜±ğŸ˜±ğŸ˜± . Wahhh ramai betul yg dah berjaya kurus dengan #Qurose  ni. Happynya sis bila sis dapat bantu ramai yg ada masalah berat badan. 😄😄😄Sejak berat turun ni ramai pulak yg tegur adik apa rahsianya. Yelah aku yg dulu bukanlah yg sekarang 💃 . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆 . For more details, kindly whatsapp sis 'QR' ke 019.226.8033 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizanosman  #teamazizan  #malaysia  #trending  #glowing 
MUKA JADI LEMBUT, WANGI & TAK BERMINYAK.
.
Nak tau power nya #sureglowlotion ni, meh cuba dulu.. Konfemm skali pkai dh jatuh cinta uolss.
.
Harga mampu milik tau.Nak cantik putih gebu gebas jangan berkira yea 😍
.
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 kalau uols nak putih gebu. ☺️
.
Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌🏻
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #byliyanasyf #like4like
MUKA JADI LEMBUT, WANGI & TAK BERMINYAK. . Nak tau power nya #sureglowlotion  ni, meh cuba dulu.. Konfemm skali pkai dh jatuh cinta uolss. . Harga mampu milik tau.Nak cantik putih gebu gebas jangan berkira yea 😍 . Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 kalau uols nak putih gebu. ☺️ . Nak join Dropship under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌🏻 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  #byliyanasyf  #like4like 
SEMALAM BARU SAMPAI 2 BOX #QUROSE CUSTOMER, HARINI DAH REPEAT LAGI 1BOX !😱😱😱😱TERKEJUT SIS 😂😂 .
.
Kali ni mak dia nak belikan untuk ayah dia pulak .So Sweet laaa .😘😘😘 MELANCARKAN PEMBUANGAN waktu pagi lagi 😊😊😊
.
SIAPA NAK KURUS, BOLEH LA ORDER SEKARANG. STOK DAH TERHAD TAUU UOLLSSS 💨💨💨
.
Paling, paling , paling BEST , sis akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, Insyaallah akan berjaya.😉😉😉
.
Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!!
cara menggunakannya hanya bancuh dengan air mineral jerr.😚😚😚
.
.
Alhamdulillah semakin hari ramai yg dah berjaya. Happynya sis dapat bantu korang yg ada masalah berat badan ni. ikut tips sis bagi k. Teruskan konsisten ya. Goodluck 😊😊😊👏👏
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? For more details, kindly whatsapp sis 0111 5416561
.
 #sayajual #sayajualbodyless #sayajualqurose
#qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus
#kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat
#kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan
#atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus
#nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
#ubatkurus #produkkurus #like4like #byliyanasyf - #regrann -  n
SEMALAM BARU SAMPAI 2 BOX #QUROSE  CUSTOMER, HARINI DAH REPEAT LAGI 1BOX !😱😱😱😱TERKEJUT SIS 😂😂 . . Kali ni mak dia nak belikan untuk ayah dia pulak .So Sweet laaa .😘😘😘 MELANCARKAN PEMBUANGAN waktu pagi lagi 😊😊😊 . SIAPA NAK KURUS, BOLEH LA ORDER SEKARANG. STOK DAH TERHAD TAUU UOLLSSS 💨💨💨 . Paling, paling , paling BEST , sis akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, Insyaallah akan berjaya.😉😉😉 . Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!! cara menggunakannya hanya bancuh dengan air mineral jerr.😚😚😚 . . Alhamdulillah semakin hari ramai yg dah berjaya. Happynya sis dapat bantu korang yg ada masalah berat badan ni. ikut tips sis bagi k. Teruskan konsisten ya. Goodluck 😊😊😊👏👏 . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? For more details, kindly whatsapp sis 0111 5416561 . #sayajual  #sayajualbodyless  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #like4like  #byliyanasyf  - #regrann  - n
Hi semua.😊😊😊 😊😊😊 YeayYeayy dpt testimoni #qurose lagi. Alhamdulillah 😘😘😘
.
LOSS 28KG DALAM MASA 3BULAN ✨✨✨BERAT DARI 113KG TURUN JADI 85KG JEEE UOLLLSSS 😨😨😨😨
.
Alhamdulillah tak sia-sia Bro ni consume #Qurose. Ni lah hasilnya bila konsisten consume #Qurose. Haa now nk jumpa org dah semakin yakin. Ramai pulak tegur badan dah slim. Kalau org lain boleh kenapa kita tak boleh kan???😊😊😊
. .
Nampak tak beza? Penangan #QUROSE semakin menjadi2. Ramai yg dah berjaya KURUS dengan #QUROSE.😉😉
.
Kalau konsisten n disiplin inilah hasilnya. Yg penting semangat nk kurus tu ada n kalau ikut tips sis bg n coaching akhirnya membuahkan hasil. Alhamdulillah.👏👏👏
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? For more details, kindly whatsapp sis 0111 5416561
.
#sayajual #sayajualbodyless #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #like4like #byliyanasyf - #regrann - #regrann
Hi semua.😊😊😊 😊😊😊 YeayYeayy dpt testimoni #qurose  lagi. Alhamdulillah 😘😘😘 . LOSS 28KG DALAM MASA 3BULAN ✨✨✨BERAT DARI 113KG TURUN JADI 85KG JEEE UOLLLSSS 😨😨😨😨 . Alhamdulillah tak sia-sia Bro ni consume #Qurose . Ni lah hasilnya bila konsisten consume #Qurose . Haa now nk jumpa org dah semakin yakin. Ramai pulak tegur badan dah slim. Kalau org lain boleh kenapa kita tak boleh kan???😊😊😊 . . Nampak tak beza? Penangan #QUROSE  semakin menjadi2. Ramai yg dah berjaya KURUS dengan #QUROSE .😉😉 . Kalau konsisten n disiplin inilah hasilnya. Yg penting semangat nk kurus tu ada n kalau ikut tips sis bg n coaching akhirnya membuahkan hasil. Alhamdulillah.👏👏👏 . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? For more details, kindly whatsapp sis 0111 5416561 . #sayajual  #sayajualbodyless  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #like4like  #byliyanasyf  - #regrann  - #regrann 
Wowwwww 😍😍 , dulu x percaya pun mana2 supplement dapat turunkan berat badan.
.
Tp bila nmpak testimoni produk #Qurose ni semua berjaya kurus dalam masa yg singkat so si adik manis ni cuba consume skotak Qurose , dan ni la hasilnya 👯.
.
Berbaloi katanya beli Qurose . Uolls ada cita2 nk badan kurus meletop mcm model boleh dapatkan skrg, sementara stock masih ada!😚😚😚
.
Alhamdulillah tak sia-sia sis ni consume Qurose
.
Ni lah hasilnya bila konsisten consume Qurose. Haa now nk jumpa org dah semakin yakin. Ramai pulak tegur badan dah slim. Kalau org lain boleh kenapa kita tak boleh kan???
.
Ada lagi tak yg nak kurus???
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi????
.
For more details, kindly whatsapp 0132941480
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #byliyanasyf #like4follow #like4like
Wowwwww 😍😍 , dulu x percaya pun mana2 supplement dapat turunkan berat badan. . Tp bila nmpak testimoni produk #Qurose  ni semua berjaya kurus dalam masa yg singkat so si adik manis ni cuba consume skotak Qurose , dan ni la hasilnya 👯. . Berbaloi katanya beli Qurose . Uolls ada cita2 nk badan kurus meletop mcm model boleh dapatkan skrg, sementara stock masih ada!😚😚😚 . Alhamdulillah tak sia-sia sis ni consume Qurose . Ni lah hasilnya bila konsisten consume Qurose. Haa now nk jumpa org dah semakin yakin. Ramai pulak tegur badan dah slim. Kalau org lain boleh kenapa kita tak boleh kan??? . Ada lagi tak yg nak kurus??? Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? . For more details, kindly whatsapp 0132941480 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #byliyanasyf  #like4follow  #like4like 
Cara mkn #Qurose 🌹:
.
🌹Bancuh dgn air kosong/ air mineral/ air pada suhu bilik. 🌹Jangan guna air suam atau air panas nnti semua zat hilang! Sukat air dlm secawan atau separuh gelas.
.
ğŸŽ€Berat 50KG-90KG -Minum 30minit sebelum breakfast.
-Minum 30minit sebelum dinner.
.
ğŸŽ€Berat 90KG keatas. -Minum 30minit sebelum breakfast.
-Minum 30minit sebelum lunch.
-Minum 30minit sebelum dinner.
.
❌Elakkan dari mkn or minum, minuman berkafien mcm tea, coffee, air kelapa, coklat, milo, dan minuman bergas. ❌Period tak payah makan
.
Bnykkan minum air kosong, 3-6liter atau 16 gelas sehari. 1jam 1 gelas.
.
For more details kindy whatsapp Lieza 0111 5416561
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #like4like #byliyanasyf - #regrann
Cara mkn #Qurose  🌹: . 🌹Bancuh dgn air kosong/ air mineral/ air pada suhu bilik. 🌹Jangan guna air suam atau air panas nnti semua zat hilang! Sukat air dlm secawan atau separuh gelas. . ğŸŽ€Berat 50KG-90KG -Minum 30minit sebelum breakfast. -Minum 30minit sebelum dinner. . ğŸŽ€Berat 90KG keatas. -Minum 30minit sebelum breakfast. -Minum 30minit sebelum lunch. -Minum 30minit sebelum dinner. . ❌Elakkan dari mkn or minum, minuman berkafien mcm tea, coffee, air kelapa, coklat, milo, dan minuman bergas. ❌Period tak payah makan . Bnykkan minum air kosong, 3-6liter atau 16 gelas sehari. 1jam 1 gelas. . For more details kindy whatsapp Lieza 0111 5416561 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #like4like  #byliyanasyf  - #regrann 
.
.
Assalamualaikum. Good morning semua.ğŸ’žğŸ’žğŸ’ž
.
.
.
Ada yg diet berbulan bulan tp berat tetap x turun, tp bila consume #Qurose x smpai 2minggu dah nampak hasil 😍💃
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. .
Korang bila lagi???? For more details, kindly whatsapp sis 0148141075
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #like4like #byliyanasyf
. . Assalamualaikum. Good morning semua.ğŸ’žğŸ’žğŸ’ž . . . Ada yg diet berbulan bulan tp berat tetap x turun, tp bila consume #Qurose  x smpai 2minggu dah nampak hasil 😍💃 . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. . Korang bila lagi???? For more details, kindly whatsapp sis 0148141075 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #like4like  #byliyanasyf 
Wowwwww 😍😍 , dulu x percaya pun mana2 supplement dapat turunkan berat badan.
.
Tp bila nmpak testimoni produk #Qurose ni semua berjaya kurus dalam masa yg singkat so si adik manis ni cuba consume skotak Qurose , dan ni la hasilnya 👯.
.
Berbaloi katanya beli Qurose . Uolls ada cita2 nk badan kurus meletop mcm model boleh dapatkan skrg, sementara stock masih ada!😚😚😚
.
Alhamdulillah tak sia-sia sis ni consume Qurose
.
Ni lah hasilnya bila konsisten consume Qurose. Haa now nk jumpa org dah semakin yakin. Ramai pulak tegur badan dah slim. Kalau org lain boleh kenapa kita tak boleh kan???
.
Ada lagi tak yg nak kurus???
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi????
.
For more details, kindly whatsapp 'QR' ke +6011-33014558
.
Nak jadi sebahagian daripada Family #Qurose under #teamqrliyanasyf? Whatsapp 'dropship' ke +6011-33014559
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #byliyanasyf #like4follow #like4like
Wowwwww 😍😍 , dulu x percaya pun mana2 supplement dapat turunkan berat badan. . Tp bila nmpak testimoni produk #Qurose  ni semua berjaya kurus dalam masa yg singkat so si adik manis ni cuba consume skotak Qurose , dan ni la hasilnya 👯. . Berbaloi katanya beli Qurose . Uolls ada cita2 nk badan kurus meletop mcm model boleh dapatkan skrg, sementara stock masih ada!😚😚😚 . Alhamdulillah tak sia-sia sis ni consume Qurose . Ni lah hasilnya bila konsisten consume Qurose. Haa now nk jumpa org dah semakin yakin. Ramai pulak tegur badan dah slim. Kalau org lain boleh kenapa kita tak boleh kan??? . Ada lagi tak yg nak kurus??? Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? . For more details, kindly whatsapp 'QR' ke +6011-33014558 . Nak jadi sebahagian daripada Family #Qurose  under #teamqrliyanasyf ? Whatsapp 'dropship' ke +6011-33014559 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #byliyanasyf  #like4follow  #like4like 
.
.
Cara mkn #Qurose 🌹:
.
🌹Bancuh dgn air kosong/ air mineral/ air pada suhu bilik. 🌹Jangan guna air suam atau air panas nnti semua zat hilang! Sukat air dlm secawan atau separuh gelas.
.
ğŸŽ€Berat 50KG-90KG -Minum 30minit sebelum breakfast.
-Minum 30minit sebelum dinner.
.
ğŸŽ€Berat 90KG keatas. -Minum 30minit sebelum breakfast.
-Minum 30minit sebelum lunch.
-Minum 30minit sebelum dinner.
.
❌Elakkan dari mkn or minum, minuman berkafien mcm tea, coffee, air kelapa, coklat, milo, dan minuman bergas. ❌Period tak payah makan
.
Bnykkan minum air kosong, 3-6liter atau 16 gelas sehari. 1jam 1 gelas.
.
For more details kindy whatsapp sis 0148141075
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #like4like #byliyanasyf
. . Cara mkn #Qurose  🌹: . 🌹Bancuh dgn air kosong/ air mineral/ air pada suhu bilik. 🌹Jangan guna air suam atau air panas nnti semua zat hilang! Sukat air dlm secawan atau separuh gelas. . ğŸŽ€Berat 50KG-90KG -Minum 30minit sebelum breakfast. -Minum 30minit sebelum dinner. . ğŸŽ€Berat 90KG keatas. -Minum 30minit sebelum breakfast. -Minum 30minit sebelum lunch. -Minum 30minit sebelum dinner. . ❌Elakkan dari mkn or minum, minuman berkafien mcm tea, coffee, air kelapa, coklat, milo, dan minuman bergas. ❌Period tak payah makan . Bnykkan minum air kosong, 3-6liter atau 16 gelas sehari. 1jam 1 gelas. . For more details kindy whatsapp sis 0148141075 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #like4like  #byliyanasyf 
Kenapa perlu pakai #SureGlowLotion?😚😚😚
.
Salah satu fungsi #SureGlowLotion adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀️
.
Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat apa2 perlindungan??
.
• Akan Mempercepat proses penuaan
• Membuat kulit terbakar.
• Kulit akan menjadi gelap.
• Meningkatkan risiko kanser kulit.
• Bintik-bintik pada kulit
.
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 kalau uols nak putih gebu. ☺️
.
Nak join #Dropship under #teamqrliyanasyf??
Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌🏻
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #byliyanasyf #like4like
Kenapa perlu pakai #SureGlowLotion ?😚😚😚 . Salah satu fungsi #SureGlowLotion  adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀️ . Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat apa2 perlindungan?? . • Akan Mempercepat proses penuaan • Membuat kulit terbakar. • Kulit akan menjadi gelap. • Meningkatkan risiko kanser kulit. • Bintik-bintik pada kulit . Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke +601133014558 kalau uols nak putih gebu. ☺️ . Nak join #Dropship  under #teamqrliyanasyf ?? Whatsapp 'Dropship' ke +601133014559 okay 👌🏻 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  #byliyanasyf  #like4like 
Assalamualaikum & selamat pagi.Semoga Allah permudahkan segala urusan kita dan memurahkan rezeki kita pada harini 😊😊😊Aminnn.
.
#likeforlike #byliyanasyf #sayajual #sayajualbodyless #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #likeforlike
Assalamualaikum & selamat pagi.Semoga Allah permudahkan segala urusan kita dan memurahkan rezeki kita pada harini 😊😊😊Aminnn. . #likeforlike  #byliyanasyf  #sayajual  #sayajualbodyless  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #likeforlike 
GEMUK SELEPAS BERSALIN 😭
.
Ramai tegur "eh kenapa muka makin bulat?" "Kenapa nampak berisi sngt skrg ni?"
.
Dlm hati aku rasa nk lempang je diorang ni. Wei, normal la gemuk lepas bersalin 😒
.
Sy x kisah dan x risau sbb #Qurose kan ada, In Sha Allah dlm masa 2minggu sy nk berat dari 60kg kembali ke 47KG . Just wait and see yew 😏
.
Langsung x kisah bila org tegur makin gemuk, sbb iolls yakin #Qurose dapat membantu 💃
.
rasa #Qurose ni sedap gilooo tak rasa macam ubat ke apa pun. Rasa macam Blackcurrent! Sedappp 😣😣😣 So tkada alasan untuk takut nak amik supplement sbb tak sedap ke apa. Makin ramaila yang kurus lepasni lepas consume Qurose ni 😉

For more details kindly whatsapp admin 0132941480
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #kuruscepat #like4like #byliyanasyf
GEMUK SELEPAS BERSALIN 😭 . Ramai tegur "eh kenapa muka makin bulat?" "Kenapa nampak berisi sngt skrg ni?" . Dlm hati aku rasa nk lempang je diorang ni. Wei, normal la gemuk lepas bersalin 😒 . Sy x kisah dan x risau sbb #Qurose  kan ada, In Sha Allah dlm masa 2minggu sy nk berat dari 60kg kembali ke 47KG . Just wait and see yew 😏 . Langsung x kisah bila org tegur makin gemuk, sbb iolls yakin #Qurose  dapat membantu 💃 . rasa #Qurose  ni sedap gilooo tak rasa macam ubat ke apa pun. Rasa macam Blackcurrent! Sedappp 😣😣😣 So tkada alasan untuk takut nak amik supplement sbb tak sedap ke apa. Makin ramaila yang kurus lepasni lepas consume Qurose ni 😉 For more details kindly whatsapp admin 0132941480 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #kuruscepat  #like4like  #byliyanasyf 
GEMUK SELEPAS BERSALIN 😭
.
Ramai tegur "eh kenapa muka makin bulat?" "Kenapa nampak berisi sngt skrg ni?"
.
Dlm hati aku rasa nk lempang je diorang ni. Wei, normal la gemuk lepas bersalin 😒
.
Sy x kisah dan x risau sbb #Qurose kan ada, In Sha Allah dlm masa 2minggu sy nk berat dari 60kg kembali ke 47KG . Just wait and see yew 😏
.
Langsung x kisah bila org tegur makin gemuk, sbb iolls yakin #Qurose dapat membantu 💃
.
rasa #Qurose ni sedap gilooo tak rasa macam ubat ke apa pun. Rasa macam Blackcurrent! Sedappp 😣😣😣 So tkada alasan untuk takut nak amik supplement sbb tak sedap ke apa. Makin ramaila yang kurus lepasni lepas consume Qurose ni 😉

For more details kindly whatsapp admin 0126863935
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #kuruscepat #like4like #byliyanasyf
GEMUK SELEPAS BERSALIN 😭 . Ramai tegur "eh kenapa muka makin bulat?" "Kenapa nampak berisi sngt skrg ni?" . Dlm hati aku rasa nk lempang je diorang ni. Wei, normal la gemuk lepas bersalin 😒 . Sy x kisah dan x risau sbb #Qurose  kan ada, In Sha Allah dlm masa 2minggu sy nk berat dari 60kg kembali ke 47KG . Just wait and see yew 😏 . Langsung x kisah bila org tegur makin gemuk, sbb iolls yakin #Qurose  dapat membantu 💃 . rasa #Qurose  ni sedap gilooo tak rasa macam ubat ke apa pun. Rasa macam Blackcurrent! Sedappp 😣😣😣 So tkada alasan untuk takut nak amik supplement sbb tak sedap ke apa. Makin ramaila yang kurus lepasni lepas consume Qurose ni 😉 For more details kindly whatsapp admin 0126863935 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #kuruscepat  #like4like  #byliyanasyf 
DARE TO FIT !
DARE TO CHANGE !💪
.
Impian lose weight boleh menjadi kenyataan jika kita berani untuk berubah.. tiada apa yang boleh jadi penghalang melainkan diri sendiri yang penuh dengan alasan...🤗🤗🤗🤗
.
Selamat pagi . Jom bangun pagi dengan minda yang positif 😆
.
❌YANG Tak boleh consume qurose ❌
.
• Ibu mengandung/berpantang .
.
• Kencing manis
.
• Darah tinggi
.
• Sakit jantung .
.
P/s : 12 tahun ke atas boleh consume
.
⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit because Qurose membuang toksin dalam badan melalui air kencing and peluh
.
APA LAGI?!🙌🏻
.
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸
. .
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆
.
For more details, kindly whatsapp sis 'NAK KURUS DENGAN QR' ke 0199711321
.
#kevinzahri #programkurus #produkkurus 
#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia #trending
#kurussebelumraya
DARE TO FIT ! DARE TO CHANGE !💪 . Impian lose weight boleh menjadi kenyataan jika kita berani untuk berubah.. tiada apa yang boleh jadi penghalang melainkan diri sendiri yang penuh dengan alasan...🤗🤗🤗🤗 . Selamat pagi . Jom bangun pagi dengan minda yang positif 😆 . ❌YANG Tak boleh consume qurose ❌ . • Ibu mengandung/berpantang . . • Kencing manis . • Darah tinggi . • Sakit jantung . . P/s : 12 tahun ke atas boleh consume . ⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit because Qurose membuang toksin dalam badan melalui air kencing and peluh . APA LAGI?!🙌🏻 . JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸 . . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆 . For more details, kindly whatsapp sis 'NAK KURUS DENGAN QR' ke 0199711321 . #kevinzahri  #programkurus  #produkkurus  #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizanosman  #teamazizan  #malaysia  #trending  #kurussebelumraya 
.
.
Salam to all our dearest customer ! Harini balas semua whatsapp lambat sikit , sebab terlampau banyak sgt order masuk . Kita akan cuba handle satu - satu 🙏.
-
Okay since ramai yang baru nak try produk #Qurose ni, dan ramai yg whatsapp mintak suggestion ,kalau nak lose sekian sekian berapa kotak korang kena consume ? Okay , harini update info ni, korang boleh refer utk consume berapa kotak based daripada berapa kg yang u all target nak losee . -
PENTING ❤️ :
-
↪️ KOTAK PERTAMA :
[ bermula lah segala proses proses pemecahan & penyesuaian produk #Qurose ni dalam badan kita . Effect yang selalunya kita akn nampak masa consume bulan pertama adalah SELERA MAKAN KURANG, INCI LOSE , CEPAT KENYANG]
-
↪️ KOTAK KEDUA :
-
[ Proses penurunan berat badan berlaku, mula lah rasa badan ringan, bertenaga , tak cepat lapar & paling penting nafsu makan tu terkawal je 😘]
-
↪️ KOTAK KETIGA :
Yang ni special sikit, guna dah dalam 3 bulan kan , selalunya 3 kotak Qurose utk siapa yang target nak losse 15 kg +. Ramai yg bagi feedback pada kami consume 3 kotak 15 kg hilang. Paling tinggi 24 KG ! 👍
-
-
P/s : Ada juga yang tanya bila dah capai berat ideal boleh stop consume atau mmg kena teruskan consume. Jawapanya tak perlu consume lagi & boleh kawal berat badan serta permakanan seperti biasa. Moga bermanfaat 💕
.
.
📢📢📢📢ADA TAK YG NAK KURUS???
.
.
Nak? Whatsapp cepat di
📲0148141075
📲0148141075
📲0148141075
.
.
.
#byliyanasyf #like4likes #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
. . Salam to all our dearest customer ! Harini balas semua whatsapp lambat sikit , sebab terlampau banyak sgt order masuk . Kita akan cuba handle satu - satu 🙏. - Okay since ramai yang baru nak try produk #Qurose  ni, dan ramai yg whatsapp mintak suggestion ,kalau nak lose sekian sekian berapa kotak korang kena consume ? Okay , harini update info ni, korang boleh refer utk consume berapa kotak based daripada berapa kg yang u all target nak losee . - PENTING ❤️ : - ↪️ KOTAK PERTAMA : [ bermula lah segala proses proses pemecahan & penyesuaian produk #Qurose  ni dalam badan kita . Effect yang selalunya kita akn nampak masa consume bulan pertama adalah SELERA MAKAN KURANG, INCI LOSE , CEPAT KENYANG] - ↪️ KOTAK KEDUA : - [ Proses penurunan berat badan berlaku, mula lah rasa badan ringan, bertenaga , tak cepat lapar & paling penting nafsu makan tu terkawal je 😘] - ↪️ KOTAK KETIGA : Yang ni special sikit, guna dah dalam 3 bulan kan , selalunya 3 kotak Qurose utk siapa yang target nak losse 15 kg +. Ramai yg bagi feedback pada kami consume 3 kotak 15 kg hilang. Paling tinggi 24 KG ! 👍 - - P/s : Ada juga yang tanya bila dah capai berat ideal boleh stop consume atau mmg kena teruskan consume. Jawapanya tak perlu consume lagi & boleh kawal berat badan serta permakanan seperti biasa. Moga bermanfaat 💕 . . 📢📢📢📢ADA TAK YG NAK KURUS??? . . Nak? Whatsapp cepat di 📲0148141075 📲0148141075 📲0148141075 . . . #byliyanasyf  #like4likes  #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
BUANG LEMAK DENGAN PANTAS KURANG DARIPADA 2 MINGGU❗
.
4 HARI LOST 3KG💥 
3 HARI LOST 3KG💥 
1 BOX LOST 8KG💥
ANDA PUN BOLEH🔥🔥🔥
.
TAK PERLU😱
❌ DIET / ❌ SKIP NASI
.
Apa itu #Qurose🤔?🌹
.
Produk yang boleh membuang toksin dalam badan secara natural & mencairkan lemak yg tertumpu kepada semua part body termasuk double chin💃🏻
.
Sekotak ada 30 sachet, mixberry flavour🍒, serbuk ni perlu dibancuh dengan air (suhu bilik) minum 30 minit sebelum breakfast/lunch/dinner
.
Cadangan kami ✊🏻
.
Berat :
49 - ke bawah : 1 sachet✔
50 - 90 : 2 sachet✔
91 - ke atas : 3 sachet✔
.
If nak jimat 👇🏻
.
Berat 50-90
⚠Seminggu pertama 2 sachet, lepas tu 1 sachet, period tak perlu consume
.
Atau
.
⚠1 sachet sehari .
Berat 91kg - ke atas
.
⚠Seminggu pertama 2 sachet lepas tu 1 sachet, period tak perlu consume
.
Atau
.
⚠2 sachet sehari
.
Berat naik tak kalau stop?😱
.
Tak❗Berat akan maintain sahaja, tapi kalau terlebih makan like nasi lemak 2 pinggan🍚, burger 2 biji🍔, lama lama naik juga😭
.
Selamat tak?💉
.
#Qurose mendapat kelulusan dari kilang pemprosesan kami sendiri. No negative effect pada kidney since Qurose adalah 💯 menggunakan bahan semulajadi dan halal👍🏻
.
Untuk kesan yang pantas💢
⚠ Minum air masak 3-4 liter sehari, lagi banyak lagi bagus💪🏻
.
❌ Tak boleh consume ❌
.
• Ibu mengandung/berpantang .
• Kencing manis
.
• Darah tinggi
.
• Sakit jantung .
P/s : 12 tahun ke atas boleh consume
.
⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit because Qurose membuang toksin dalam badan melalui air kencing and peluh
.
APA LAGI?!🙌🏻
.
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸
. .
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆
. .
Haa stok terhad uolss, yg mana nak borong buat stok jom whatsapp sis cepat2.

Whatsapp sis
0124135584
.

#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizan
BUANG LEMAK DENGAN PANTAS KURANG DARIPADA 2 MINGGU❗ . 4 HARI LOST 3KG💥 3 HARI LOST 3KG💥 1 BOX LOST 8KG💥 ANDA PUN BOLEH🔥🔥🔥 . TAK PERLU😱 ❌ DIET / ❌ SKIP NASI . Apa itu #Qurose ğŸ¤”?🌹 . Produk yang boleh membuang toksin dalam badan secara natural & mencairkan lemak yg tertumpu kepada semua part body termasuk double chin💃🏻 . Sekotak ada 30 sachet, mixberry flavour🍒, serbuk ni perlu dibancuh dengan air (suhu bilik) minum 30 minit sebelum breakfast/lunch/dinner . Cadangan kami ✊🏻 . Berat : 49 - ke bawah : 1 sachet✔ 50 - 90 : 2 sachet✔ 91 - ke atas : 3 sachet✔ . If nak jimat 👇🏻 . Berat 50-90 ⚠Seminggu pertama 2 sachet, lepas tu 1 sachet, period tak perlu consume . Atau . ⚠1 sachet sehari . Berat 91kg - ke atas . ⚠Seminggu pertama 2 sachet lepas tu 1 sachet, period tak perlu consume . Atau . ⚠2 sachet sehari . Berat naik tak kalau stop?😱 . Tak❗Berat akan maintain sahaja, tapi kalau terlebih makan like nasi lemak 2 pinggan🍚, burger 2 biji🍔, lama lama naik juga😭 . Selamat tak?💉 . #Qurose  mendapat kelulusan dari kilang pemprosesan kami sendiri. No negative effect pada kidney since Qurose adalah 💯 menggunakan bahan semulajadi dan halal👍🏻 . Untuk kesan yang pantas💢 ⚠ Minum air masak 3-4 liter sehari, lagi banyak lagi bagus💪🏻 . ❌ Tak boleh consume ❌ . • Ibu mengandung/berpantang . • Kencing manis . • Darah tinggi . • Sakit jantung . P/s : 12 tahun ke atas boleh consume . ⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit because Qurose membuang toksin dalam badan melalui air kencing and peluh . APA LAGI?!🙌🏻 . JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸 . . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆 . . Haa stok terhad uolss, yg mana nak borong buat stok jom whatsapp sis cepat2. Whatsapp sis 0124135584 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizan 
BUANG LEMAK DENGAN PANTAS KURANG DARIPADA 2 MINGGU❗
.
4 HARI LOST 3KG💥 
3 HARI LOST 3KG💥 
1 BOX LOST 8KG💥
ANDA PUN BOLEH🔥🔥🔥
.
TAK PERLU😱
❌ DIET / ❌ SKIP NASI
.
Apa itu #Qurose🤔?🌹
.
Produk yang boleh membuang toksin dalam badan secara natural & mencairkan lemak yg tertumpu kepada semua part body termasuk double chin💃🏻
.
Sekotak ada 30 sachet, mixberry flavour🍒, serbuk ni perlu dibancuh dengan air (suhu bilik) minum 30 minit sebelum breakfast/lunch/dinner
.
Cadangan kami ✊🏻
.
Berat :
49 - ke bawah : 1 sachet✔
50 - 90 : 2 sachet✔
91 - ke atas : 3 sachet✔
.
If nak jimat 👇🏻
.
Berat 50-90
⚠Seminggu pertama 2 sachet, lepas tu 1 sachet, period tak perlu consume
.
Atau
.
⚠1 sachet sehari .
Berat 91kg - ke atas
.
⚠Seminggu pertama 2 sachet lepas tu 1 sachet, period tak perlu consume
.
Atau
.
⚠2 sachet sehari
.
Berat naik tak kalau stop?😱
.
Tak❗Berat akan maintain sahaja, tapi kalau terlebih makan like nasi lemak 2 pinggan🍚, burger 2 biji🍔, lama lama naik juga😭
.
Selamat tak?💉
.
#Qurose mendapat kelulusan dari kilang pemprosesan kami sendiri. No negative effect pada kidney since Qurose adalah 💯 menggunakan bahan semulajadi dan halal👍🏻
.
Untuk kesan yang pantas💢
⚠ Minum air masak 3-4 liter sehari, lagi banyak lagi bagus💪🏻
.
❌ Tak boleh consume ❌
.
• Ibu mengandung/berpantang .
• Kencing manis
.
• Darah tinggi
.
• Sakit jantung .
P/s : 12 tahun ke atas boleh consume
.
⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit because Qurose membuang toksin dalam badan melalui air kencing and peluh
.
APA LAGI?!🙌🏻
.
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸
. .
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆
. .
Haa stok terhad uolss, yg mana nak borong buat stok jom whatsapp sis cepat2.

Whatsapp sis
0124135584
.

#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizan
BUANG LEMAK DENGAN PANTAS KURANG DARIPADA 2 MINGGU❗ . 4 HARI LOST 3KG💥 3 HARI LOST 3KG💥 1 BOX LOST 8KG💥 ANDA PUN BOLEH🔥🔥🔥 . TAK PERLU😱 ❌ DIET / ❌ SKIP NASI . Apa itu #Qurose ğŸ¤”?🌹 . Produk yang boleh membuang toksin dalam badan secara natural & mencairkan lemak yg tertumpu kepada semua part body termasuk double chin💃🏻 . Sekotak ada 30 sachet, mixberry flavour🍒, serbuk ni perlu dibancuh dengan air (suhu bilik) minum 30 minit sebelum breakfast/lunch/dinner . Cadangan kami ✊🏻 . Berat : 49 - ke bawah : 1 sachet✔ 50 - 90 : 2 sachet✔ 91 - ke atas : 3 sachet✔ . If nak jimat 👇🏻 . Berat 50-90 ⚠Seminggu pertama 2 sachet, lepas tu 1 sachet, period tak perlu consume . Atau . ⚠1 sachet sehari . Berat 91kg - ke atas . ⚠Seminggu pertama 2 sachet lepas tu 1 sachet, period tak perlu consume . Atau . ⚠2 sachet sehari . Berat naik tak kalau stop?😱 . Tak❗Berat akan maintain sahaja, tapi kalau terlebih makan like nasi lemak 2 pinggan🍚, burger 2 biji🍔, lama lama naik juga😭 . Selamat tak?💉 . #Qurose  mendapat kelulusan dari kilang pemprosesan kami sendiri. No negative effect pada kidney since Qurose adalah 💯 menggunakan bahan semulajadi dan halal👍🏻 . Untuk kesan yang pantas💢 ⚠ Minum air masak 3-4 liter sehari, lagi banyak lagi bagus💪🏻 . ❌ Tak boleh consume ❌ . • Ibu mengandung/berpantang . • Kencing manis . • Darah tinggi . • Sakit jantung . P/s : 12 tahun ke atas boleh consume . ⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit because Qurose membuang toksin dalam badan melalui air kencing and peluh . APA LAGI?!🙌🏻 . JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸 . . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆 . . Haa stok terhad uolss, yg mana nak borong buat stok jom whatsapp sis cepat2. Whatsapp sis 0124135584 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizan 
BUANG LEMAK DENGAN PANTAS KURANG DARIPADA 2 MINGGU❗
.
4 HARI LOST 3KG💥 
3 HARI LOST 3KG💥 
1 BOX LOST 8KG💥
ANDA PUN BOLEH🔥🔥🔥
.
TAK PERLU😱
❌ DIET / ❌ SKIP NASI
.
Apa itu #Qurose🤔?🌹
.
Produk yang boleh membuang toksin dalam badan secara natural & mencairkan lemak yg tertumpu kepada semua part body termasuk double chin💃🏻
.
Sekotak ada 30 sachet, mixberry flavour🍒, serbuk ni perlu dibancuh dengan air (suhu bilik) minum 30 minit sebelum breakfast/lunch/dinner
.
Cadangan kami ✊🏻
.
Berat :
49 - ke bawah : 1 sachet✔
50 - 90 : 2 sachet✔
91 - ke atas : 3 sachet✔
.
If nak jimat 👇🏻
.
Berat 50-90
⚠Seminggu pertama 2 sachet, lepas tu 1 sachet, period tak perlu consume
.
Atau
.
⚠1 sachet sehari .
Berat 91kg - ke atas
.
⚠Seminggu pertama 2 sachet lepas tu 1 sachet, period tak perlu consume
.
Atau
.
⚠2 sachet sehari
.
Berat naik tak kalau stop?😱
.
Tak❗Berat akan maintain sahaja, tapi kalau terlebih makan like nasi lemak 2 pinggan🍚, burger 2 biji🍔, lama lama naik juga😭
.
Selamat tak?💉
.
#Qurose mendapat kelulusan dari kilang pemprosesan kami sendiri. No negative effect pada kidney since Qurose adalah 💯 menggunakan bahan semulajadi dan halal👍🏻
.
Untuk kesan yang pantas💢
⚠ Minum air masak 3-4 liter sehari, lagi banyak lagi bagus💪🏻
.
❌ Tak boleh consume ❌
.
• Ibu mengandung/berpantang .
• Kencing manis
.
• Darah tinggi
.
• Sakit jantung .
P/s : 12 tahun ke atas boleh consume
.
⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit because Qurose membuang toksin dalam badan melalui air kencing and peluh
.
APA LAGI?!🙌🏻
.
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸
. .
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆
. .
Haa stok terhad uolss, yg mana nak borong buat stok jom whatsapp sis cepat2.

Whatsapp sis
0124135584
.

#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizan
BUANG LEMAK DENGAN PANTAS KURANG DARIPADA 2 MINGGU❗ . 4 HARI LOST 3KG💥 3 HARI LOST 3KG💥 1 BOX LOST 8KG💥 ANDA PUN BOLEH🔥🔥🔥 . TAK PERLU😱 ❌ DIET / ❌ SKIP NASI . Apa itu #Qurose ğŸ¤”?🌹 . Produk yang boleh membuang toksin dalam badan secara natural & mencairkan lemak yg tertumpu kepada semua part body termasuk double chin💃🏻 . Sekotak ada 30 sachet, mixberry flavour🍒, serbuk ni perlu dibancuh dengan air (suhu bilik) minum 30 minit sebelum breakfast/lunch/dinner . Cadangan kami ✊🏻 . Berat : 49 - ke bawah : 1 sachet✔ 50 - 90 : 2 sachet✔ 91 - ke atas : 3 sachet✔ . If nak jimat 👇🏻 . Berat 50-90 ⚠Seminggu pertama 2 sachet, lepas tu 1 sachet, period tak perlu consume . Atau . ⚠1 sachet sehari . Berat 91kg - ke atas . ⚠Seminggu pertama 2 sachet lepas tu 1 sachet, period tak perlu consume . Atau . ⚠2 sachet sehari . Berat naik tak kalau stop?😱 . Tak❗Berat akan maintain sahaja, tapi kalau terlebih makan like nasi lemak 2 pinggan🍚, burger 2 biji🍔, lama lama naik juga😭 . Selamat tak?💉 . #Qurose  mendapat kelulusan dari kilang pemprosesan kami sendiri. No negative effect pada kidney since Qurose adalah 💯 menggunakan bahan semulajadi dan halal👍🏻 . Untuk kesan yang pantas💢 ⚠ Minum air masak 3-4 liter sehari, lagi banyak lagi bagus💪🏻 . ❌ Tak boleh consume ❌ . • Ibu mengandung/berpantang . • Kencing manis . • Darah tinggi . • Sakit jantung . P/s : 12 tahun ke atas boleh consume . ⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit because Qurose membuang toksin dalam badan melalui air kencing and peluh . APA LAGI?!🙌🏻 . JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸 . . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆 . . Haa stok terhad uolss, yg mana nak borong buat stok jom whatsapp sis cepat2. Whatsapp sis 0124135584 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizan 
Wahh stop consume Qurose berat tetap tak naik.😨😨😨😨
.
Alhamdulillah kalau kita maintain jaga pemakanan berat tak akan naik tau. Kalau korang nk tahu nilah kelebihan #Qurose tau. Tahniah dik dan teruskan konsisten ya.👏👏👏🙌🙌
.
.
Jom whatsapp

0111 5416561
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? .
.
.
#QuRoseTestimoni #ubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakkurus #nakkuruscepat 
#like4like #byliyanasyf - #regrann - #regrann
Wahh stop consume Qurose berat tetap tak naik.😨😨😨😨 . Alhamdulillah kalau kita maintain jaga pemakanan berat tak akan naik tau. Kalau korang nk tahu nilah kelebihan #Qurose  tau. Tahniah dik dan teruskan konsisten ya.👏👏👏🙌🙌 . . Jom whatsapp 0111 5416561 . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? . . . #QuRoseTestimoni  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakkurus  #nakkuruscepat  #like4like  #byliyanasyf  - #regrann  - #regrann 
SEKALI SAPU DAH PUTIHHHHH 😍😍😍😍😍
.
Wowwww hebat betul #SureGlowLotion ni, betul2 membantu mencerahkan wrna kulit. Tiada lagi masalah muka je putih tp tngn hitam 💁🏻
.
Selain memutihkan wrna kulit, bau #SureGlowLotion juga membuatkan cust jatuh hati 😍 Haa paling beat Sureglow ni tak melekit tau. Boleh kata cepat meresap dalam kulit so xde la nampak tompok2 dekat kulit tu. Nak putih macam snowwhite jom wasap sis.
.
For more details, kindly whatsapp 01133014558
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni
#nakputih #jomputih #Losyenputihajaib
#Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih #byliyanasyf #like4like
SEKALI SAPU DAH PUTIHHHHH 😍😍😍😍😍 . Wowwww hebat betul #SureGlowLotion  ni, betul2 membantu mencerahkan wrna kulit. Tiada lagi masalah muka je putih tp tngn hitam 💁🏻 . Selain memutihkan wrna kulit, bau #SureGlowLotion  juga membuatkan cust jatuh hati 😍 Haa paling beat Sureglow ni tak melekit tau. Boleh kata cepat meresap dalam kulit so xde la nampak tompok2 dekat kulit tu. Nak putih macam snowwhite jom wasap sis. . For more details, kindly whatsapp 01133014558 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #nakputih  #jomputih  #Losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #byliyanasyf  #like4like 
.
.
Hiii uols .pagi ni sis nak share sikit Cara Mudah Untuk sediakan sarapan pagi utk uolss .😁😁😁
.
Cara penyediaan boleh diedit mengikut kesesuaian. Makan sihat utk tubuh yang sihat. Nak diet pon kena makan makanan yg sesuai & dlm kuantiti yang sedikit.😉😉😉😉
.
Uols Bolehlah cuba cuba menu ni utk sarapan esok k..🌹😊
.

#byliyanasyf #like4likes #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
. . Hiii uols .pagi ni sis nak share sikit Cara Mudah Untuk sediakan sarapan pagi utk uolss .😁😁😁 . Cara penyediaan boleh diedit mengikut kesesuaian. Makan sihat utk tubuh yang sihat. Nak diet pon kena makan makanan yg sesuai & dlm kuantiti yang sedikit.😉😉😉😉 . Uols Bolehlah cuba cuba menu ni utk sarapan esok k..🌹😊 . #byliyanasyf  #like4likes  #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Hai uolss.,Sis nak share lagi testimoni baru dari customer..ğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜Ž
.
16SACHET TURUN 4KG DENGAN #QUROSE😱😱😱😱
.
Wahhh ramai betul yg dah berjaya kurus dengan #Qurose ni. Happynya sis bila sis dapat bantu ramai yg ada masalah berat badan. 😄😄😄Sejak berat turun ni ramai pulak yg tegur adik apa rahsianya. Yelah aku yg dulu bukanlah yg sekarang 💃
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆
.
For more details, kindly whatsapp sis 'QR' ke 0199711321
. .

#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia #trending #youcandoit .
Feel free to tag your friend
.
Have a nice day ahead. 😄😄😄😄
Hai uolss.,Sis nak share lagi testimoni baru dari customer..ğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜ŽğŸ˜Ž . 16SACHET TURUN 4KG DENGAN #QUROSE ğŸ˜±ğŸ˜±ğŸ˜±ğŸ˜± . Wahhh ramai betul yg dah berjaya kurus dengan #Qurose  ni. Happynya sis bila sis dapat bantu ramai yg ada masalah berat badan. 😄😄😄Sejak berat turun ni ramai pulak yg tegur adik apa rahsianya. Yelah aku yg dulu bukanlah yg sekarang 💃 . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆 . For more details, kindly whatsapp sis 'QR' ke 0199711321 . . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizanosman  #teamazizan  #malaysia  #trending  #youcandoit  . Feel free to tag your friend . Have a nice day ahead. 😄😄😄😄
Cara mkn #Qurose 🌹:
.
🌹Bancuh dgn air kosong/ air mineral/ air pada suhu bilik. 🌹Jangan guna air suam atau air panas nnti semua zat hilang! Sukat air dlm secawan atau separuh gelas.
.
ğŸŽ€Berat 50KG-90KG -Minum 30minit sebelum breakfast.
-Minum 30minit sebelum dinner.
.
ğŸŽ€Berat 90KG keatas. -Minum 30minit sebelum breakfast.
-Minum 30minit sebelum lunch.
-Minum 30minit sebelum dinner.
.
❌Elakkan dari mkn or minum, minuman berkafien mcm tea, coffee, air kelapa, coklat, milo, dan minuman bergas. ❌Period tak payah makan
.
Bnykkan minum air kosong, 3-6liter atau 16 gelas sehari. 1jam 1 gelas.
.
For more details kindy whatsapp sis 01133014558
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #like4like #byliyanasyf
Cara mkn #Qurose  🌹: . 🌹Bancuh dgn air kosong/ air mineral/ air pada suhu bilik. 🌹Jangan guna air suam atau air panas nnti semua zat hilang! Sukat air dlm secawan atau separuh gelas. . ğŸŽ€Berat 50KG-90KG -Minum 30minit sebelum breakfast. -Minum 30minit sebelum dinner. . ğŸŽ€Berat 90KG keatas. -Minum 30minit sebelum breakfast. -Minum 30minit sebelum lunch. -Minum 30minit sebelum dinner. . ❌Elakkan dari mkn or minum, minuman berkafien mcm tea, coffee, air kelapa, coklat, milo, dan minuman bergas. ❌Period tak payah makan . Bnykkan minum air kosong, 3-6liter atau 16 gelas sehari. 1jam 1 gelas. . For more details kindy whatsapp sis 01133014558 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #like4like  #byliyanasyf 
Hiii uols .pagi ni sis nak share sikit Cara Mudah Untuk sediakan sarapan pagi utk uolss .😁😁😁
.
Cara penyediaan boleh diedit mengikut kesesuaian. Makan sihat utk tubuh yang sihat. Nak diet pon kena makan makanan yg sesuai & dlm kuantiti yang sedikit.😉😉😉😉
.
Uols Bolehlah cuba cuba menu ni utk sarapan k..🌹😊 Jom #qurosemurah
.

Whatsapp Lieza
0111 5416561

#byliyanasyf #like4likes #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus - #regrann
Hiii uols .pagi ni sis nak share sikit Cara Mudah Untuk sediakan sarapan pagi utk uolss .😁😁😁 . Cara penyediaan boleh diedit mengikut kesesuaian. Makan sihat utk tubuh yang sihat. Nak diet pon kena makan makanan yg sesuai & dlm kuantiti yang sedikit.😉😉😉😉 . Uols Bolehlah cuba cuba menu ni utk sarapan k..🌹😊 Jom #qurosemurah  . Whatsapp Lieza 0111 5416561 #byliyanasyf  #like4likes  #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  - #regrann 
BUANG LEMAK DENGAN PANTAS KURANG DARIPADA 2 MINGGU❗
.
4 HARI LOST 3KG💥 
3 HARI LOST 3KG💥 
1 BOX LOST 8KG💥
ANDA PUN BOLEH🔥🔥🔥
.
TAK PERLU😱
❌ DIET / ❌ SKIP NASI
.
Apa itu #Qurose🤔?🌹
.
Produk yang boleh membuang toksin dalam badan secara natural & mencairkan lemak yg tertumpu kepada semua part body termasuk double chin💃🏻
.
Sekotak ada 30 sachet, mixberry flavour🍒, serbuk ni perlu dibancuh dengan air (suhu bilik) minum 30 minit sebelum breakfast/lunch/dinner
.
Cadangan kami ✊🏻
.
Berat :
49 - ke bawah : 1 sachet✔
50 - 90 : 2 sachet✔
91 - ke atas : 3 sachet✔
.
If nak jimat 👇🏻
.
Berat 50-90
⚠Seminggu pertama 2 sachet, lepas tu 1 sachet, period tak perlu consume
.
Atau
.
⚠1 sachet sehari .
Berat 91kg - ke atas
.
⚠Seminggu pertama 2 sachet lepas tu 1 sachet, period tak perlu consume
.
Atau
.
⚠2 sachet sehari
.
Berat naik tak kalau stop?😱
.
Tak❗Berat akan maintain sahaja, tapi kalau terlebih makan like nasi lemak 2 pinggan🍚, burger 2 biji🍔, lama lama naik juga😭
.
Selamat tak?💉
.
#Qurose mendapat kelulusan dari kilang pemprosesan kami sendiri. No negative effect pada kidney since Qurose adalah 💯 menggunakan bahan semulajadi dan halal👍🏻
.
Untuk kesan yang pantas💢
⚠ Minum air masak 3-4 liter sehari, lagi banyak lagi bagus💪🏻
.
❌ Tak boleh consume ❌
.
• Ibu mengandung/berpantang .
• Kencing manis
.
• Darah tinggi
.
• Sakit jantung .
P/s : 12 tahun ke atas boleh consume
.
⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit because Qurose membuang toksin dalam badan melalui air kencing and peluh
.
APA LAGI?!🙌🏻
.
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸
. .
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆
.
For more details, kindly whatsapp sis 'QR' ke 0145234047
.

#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia #trending
BUANG LEMAK DENGAN PANTAS KURANG DARIPADA 2 MINGGU❗ . 4 HARI LOST 3KG💥 3 HARI LOST 3KG💥 1 BOX LOST 8KG💥 ANDA PUN BOLEH🔥🔥🔥 . TAK PERLU😱 ❌ DIET / ❌ SKIP NASI . Apa itu #Qurose ğŸ¤”?🌹 . Produk yang boleh membuang toksin dalam badan secara natural & mencairkan lemak yg tertumpu kepada semua part body termasuk double chin💃🏻 . Sekotak ada 30 sachet, mixberry flavour🍒, serbuk ni perlu dibancuh dengan air (suhu bilik) minum 30 minit sebelum breakfast/lunch/dinner . Cadangan kami ✊🏻 . Berat : 49 - ke bawah : 1 sachet✔ 50 - 90 : 2 sachet✔ 91 - ke atas : 3 sachet✔ . If nak jimat 👇🏻 . Berat 50-90 ⚠Seminggu pertama 2 sachet, lepas tu 1 sachet, period tak perlu consume . Atau . ⚠1 sachet sehari . Berat 91kg - ke atas . ⚠Seminggu pertama 2 sachet lepas tu 1 sachet, period tak perlu consume . Atau . ⚠2 sachet sehari . Berat naik tak kalau stop?😱 . Tak❗Berat akan maintain sahaja, tapi kalau terlebih makan like nasi lemak 2 pinggan🍚, burger 2 biji🍔, lama lama naik juga😭 . Selamat tak?💉 . #Qurose  mendapat kelulusan dari kilang pemprosesan kami sendiri. No negative effect pada kidney since Qurose adalah 💯 menggunakan bahan semulajadi dan halal👍🏻 . Untuk kesan yang pantas💢 ⚠ Minum air masak 3-4 liter sehari, lagi banyak lagi bagus💪🏻 . ❌ Tak boleh consume ❌ . • Ibu mengandung/berpantang . • Kencing manis . • Darah tinggi . • Sakit jantung . P/s : 12 tahun ke atas boleh consume . ⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit because Qurose membuang toksin dalam badan melalui air kencing and peluh . APA LAGI?!🙌🏻 . JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸 . . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😆😆😆😆 . For more details, kindly whatsapp sis 'QR' ke 0145234047 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  #drazizanosman  #teamazizan  #malaysia  #trending 
Ramai di antara kita yang ada masalah berat badan & dah cuba macam-macam produk kurus tapi masih tak kurus-kurus. Duit dah banyak habis tapi berat masih tak turun-turun.😂😂😂😂
.
Bertenang kami ada jalan penyelesaiannya. Memperkenalkan Larome Warm Serum 😊😊😊
.
Yang mana ada masalah berat badan kami boleh tolong korang.. Produk Larome ni dah lama dipasaran tapi masih banyak testimoni, Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari custumer..😘😘😘
.
Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, Insyaallah akan berjaya.😉😉😉
.

Nak Kurus?
Nak Tips Kurus?
Nak Order Kurus?
.
.

JANGAN TUNGGU STOK SOLD OUT BARU DOK WHATSAPP NAK HARGA PROMOSI TAW. 😊😊😊😊
.

Ada lagi tak yg nak kurus???
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😧😧😧
.
.
For more details, kindly whatsapp 'ke 011-39683154
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia - #regrannb
Ramai di antara kita yang ada masalah berat badan & dah cuba macam-macam produk kurus tapi masih tak kurus-kurus. Duit dah banyak habis tapi berat masih tak turun-turun.😂😂😂😂 . Bertenang kami ada jalan penyelesaiannya. Memperkenalkan Larome Warm Serum 😊😊😊 . Yang mana ada masalah berat badan kami boleh tolong korang.. Produk Larome ni dah lama dipasaran tapi masih banyak testimoni, Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari custumer..😘😘😘 . Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, Insyaallah akan berjaya.😉😉😉 . Nak Kurus? Nak Tips Kurus? Nak Order Kurus? . . JANGAN TUNGGU STOK SOLD OUT BARU DOK WHATSAPP NAK HARGA PROMOSI TAW. 😊😊😊😊 . Ada lagi tak yg nak kurus??? Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???😧😧😧 . . For more details, kindly whatsapp 'ke 011-39683154 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #byliyanasyf  #like4like  #cabarankurus  #fitmalaysia  - #regrannb 
GEMUK SELEPAS BERSALIN 😭
.
Ramai tegur "eh kenapa muka makin bulat?" "Kenapa nampak berisi sngt skrg ni?"
.
Dlm hati aku rasa nk lempang je diorang ni. Wei, normal la gemuk lepas bersalin 😒
.
Sy x kisah dan x risau sbb #Qurose kan ada, In Sha Allah dlm masa 2minggu sy nk berat dari 60kg kembali ke 47KG . Just wait and see yew 😏
.
Langsung x kisah bila org tegur makin gemuk, sbb iolls yakin #Qurose dapat membantu 💃
.
rasa #Qurose ni sedap gilooo tak rasa macam ubat ke apa pun. Rasa macam Blackcurrent! Sedappp 😣😣😣 So tkada alasan untuk takut nak amik supplement sbb tak sedap ke apa. Makin ramaila yang kurus lepasni lepas consume Qurose ni 😉

For more details kindly whatsapp admin 0111 5416561
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #kuruscepat #like4like #byliyanasyf - #regrann
GEMUK SELEPAS BERSALIN 😭 . Ramai tegur "eh kenapa muka makin bulat?" "Kenapa nampak berisi sngt skrg ni?" . Dlm hati aku rasa nk lempang je diorang ni. Wei, normal la gemuk lepas bersalin 😒 . Sy x kisah dan x risau sbb #Qurose  kan ada, In Sha Allah dlm masa 2minggu sy nk berat dari 60kg kembali ke 47KG . Just wait and see yew 😏 . Langsung x kisah bila org tegur makin gemuk, sbb iolls yakin #Qurose  dapat membantu 💃 . rasa #Qurose  ni sedap gilooo tak rasa macam ubat ke apa pun. Rasa macam Blackcurrent! Sedappp 😣😣😣 So tkada alasan untuk takut nak amik supplement sbb tak sedap ke apa. Makin ramaila yang kurus lepasni lepas consume Qurose ni 😉 For more details kindly whatsapp admin 0111 5416561 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #kuruscepat  #like4like  #byliyanasyf  - #regrann 
Wahh 6Sachet turun 3kg.😨😨😨😨
.
Even kek dan makan makanan berminyak pun berat tetap turun. Kalau disiplin n jaga pemakanan mesti lagi cepat nampak hasil. Tahniah dik.👏👏👏👏👏Alhamdulillah hari2 sis dapat feedback positive.😊😊😊
.
Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!!
cara menggunakannya hanya bancuh dengan air mineral jerr.😚😚😚
.
Nak Kurus?
Nak Tips Kurus?
Nak Order Kurus?
.
☎Whatsapp : ğŸ“ž 0111 5416561
.

#sayajual #sayajualbodyless #sayajualqurose
#qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus
#kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat
#kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan
#atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus
#nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
#ubatkurus #produkkurus #like4like #byliyanasyf - #regrann
Wahh 6Sachet turun 3kg.😨😨😨😨 . Even kek dan makan makanan berminyak pun berat tetap turun. Kalau disiplin n jaga pemakanan mesti lagi cepat nampak hasil. Tahniah dik.👏👏👏👏👏Alhamdulillah hari2 sis dapat feedback positive.😊😊😊 . Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!! cara menggunakannya hanya bancuh dengan air mineral jerr.😚😚😚 . Nak Kurus? Nak Tips Kurus? Nak Order Kurus? . ☎Whatsapp : ğŸ“ž 0111 5416561 . #sayajual  #sayajualbodyless  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #like4like  #byliyanasyf  - #regrann 
KELEBIHAN QUROSEğŸ˜Ž
.
✘ 100daripada BUAH-BUAHAN berkesan untuk menurunkan berat badan produk yang selamat di gunakan dan standard penyulingan yang di luluskan.
.
✘ Berkesan dengan cepat dan tidak ada ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti.
.
✘ Tiada cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan.
.
✘ Teori pembakaran lemak membuat anda sentiasa kenyang.
.
✘ Fokus pada tempat2 lemak senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, perut, paha dan punggung.
.
✘ Tak perlu diet ketat.
.
✘ Tak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat.
.
rasa #Qurose ni sedap gilooo tak rasa macam ubat ke apa pun. Rasa macam Blackcurrent! Sedappp 😣😣😣 So tkada alasan untuk takut nak amik supplement sbb tak sedap ke apa. Makin ramaila yang kurus lepasni lepas consume Qurose ni 😉

For more details kindly whatsapp admin 01133014558
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #kuruscepat #like4like #byliyanasyf
KELEBIHAN QUROSEğŸ˜Ž . ✘ 100daripada BUAH-BUAHAN berkesan untuk menurunkan berat badan produk yang selamat di gunakan dan standard penyulingan yang di luluskan. . ✘ Berkesan dengan cepat dan tidak ada ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti. . ✘ Tiada cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan. . ✘ Teori pembakaran lemak membuat anda sentiasa kenyang. . ✘ Fokus pada tempat2 lemak senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, perut, paha dan punggung. . ✘ Tak perlu diet ketat. . ✘ Tak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat. . rasa #Qurose  ni sedap gilooo tak rasa macam ubat ke apa pun. Rasa macam Blackcurrent! Sedappp 😣😣😣 So tkada alasan untuk takut nak amik supplement sbb tak sedap ke apa. Makin ramaila yang kurus lepasni lepas consume Qurose ni 😉 For more details kindly whatsapp admin 01133014558 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #kuruscepat  #like4like  #byliyanasyf 
1 KILO GULA BOLEH MENYEBABKAN BERAT BADAN ANDA NAIK 0.5 KG.😣😣😣😣
.
Anda penggemar makanan/minuman bergula?😫😫😫😫
.
Selalu estimate berapa kilo gula anda guna seminggu?😕😕😕
.
Ramai yang nak turunkan berat badan, tapi ramai yang gagal elakkan makanan/minuman bergula. Dah gagal elak gula, diet pun tak pernah menjadi.😔😔😔😔
.
Anda tahu, kenapa banyak program diet yang sarankan untuk buang makanan/minuman bergula dalam list anda? Sebab 1kg gula boleh menyebabkan berat badan anda naik 0.5kg!! Berapa kg gula yang anda guna seminggu, sebulan, setahun? Cuba kira.🤒🤒🤒🤒
.
Kenapa? 100gram gula mempunyai 387 kalori. 1kg bersamaan 3870kalori. Baru kalori dari gula. Belum masuk minyak masak, nasi dan sebagainya.
.
Jom,ubah sekarang!! Mulakan perubahan dengan kurangkan gula dalam makanan dan minuman.
.
For more details kindly whatsapp admin 0124135584
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #tipsdiet #believeinyourself #byliyanasyf #like4like
1 KILO GULA BOLEH MENYEBABKAN BERAT BADAN ANDA NAIK 0.5 KG.😣😣😣😣 . Anda penggemar makanan/minuman bergula?😫😫😫😫 . Selalu estimate berapa kilo gula anda guna seminggu?😕😕😕 . Ramai yang nak turunkan berat badan, tapi ramai yang gagal elakkan makanan/minuman bergula. Dah gagal elak gula, diet pun tak pernah menjadi.😔😔😔😔 . Anda tahu, kenapa banyak program diet yang sarankan untuk buang makanan/minuman bergula dalam list anda? Sebab 1kg gula boleh menyebabkan berat badan anda naik 0.5kg!! Berapa kg gula yang anda guna seminggu, sebulan, setahun? Cuba kira.🤒🤒🤒🤒 . Kenapa? 100gram gula mempunyai 387 kalori. 1kg bersamaan 3870kalori. Baru kalori dari gula. Belum masuk minyak masak, nasi dan sebagainya. . Jom,ubah sekarang!! Mulakan perubahan dengan kurangkan gula dalam makanan dan minuman. . For more details kindly whatsapp admin 0124135584 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #tipsdiet  #believeinyourself  #byliyanasyf  #like4like 
Hiii uols .pagi ni sis nak share sikit Cara Mudah Untuk sediakan sarapan pagi utk uolss .😁😁😁
.
Cara penyediaan boleh diedit mengikut kesesuaian. Makan sihat utk tubuh yang sihat. Nak diet pon kena makan makanan yg sesuai & dlm kuantiti yang sedikit.😉😉😉😉
.
Uols Bolehlah cuba cuba menu ni utk sarapan esok k..🌹😊
.

#byliyanasyf #like4likes #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Hiii uols .pagi ni sis nak share sikit Cara Mudah Untuk sediakan sarapan pagi utk uolss .😁😁😁 . Cara penyediaan boleh diedit mengikut kesesuaian. Makan sihat utk tubuh yang sihat. Nak diet pon kena makan makanan yg sesuai & dlm kuantiti yang sedikit.😉😉😉😉 . Uols Bolehlah cuba cuba menu ni utk sarapan esok k..🌹😊 . #byliyanasyf  #like4likes  #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus