an online Instagram web viewer

#SureGlowLotion medias

Photos

Macam MAGIC je #Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍
.
Ramai yg tnya " #sureglowlotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? .
.
.
NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT?
.
Whatsapp sis ke 
017 362 5664
Whatsapp sis ke 
017 362 5664
Whatsapp sis ke 
017 362 5664
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Macam MAGIC je #Sureglowlotion  ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍 . Ramai yg tnya " #sureglowlotion  boleh sapu kt seluruh badan ke?" . Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion  ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion  . . Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? . . . NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT? . Whatsapp sis ke 017 362 5664 Whatsapp sis ke 017 362 5664 Whatsapp sis ke 017 362 5664 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Bahan utama dalam #SureGlowLotion adalah Susu dan Serbuk Mutiara .
.
Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion :
.
* Membersihkan kulit
* Melembutkan kulit
* Mencerahkan kulit
* Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
* Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
For more details, kindly whatsapp #NakLotion to 017 362 5664
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Bahan utama dalam #SureGlowLotion  adalah Susu dan Serbuk Mutiara . . Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion  : . * Membersihkan kulit * Melembutkan kulit * Mencerahkan kulit * Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit * Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus . For more details, kindly whatsapp #NakLotion  to 017 362 5664 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
NAK BERJEMUR TENGAH PANAS PUN DAH TAK RISAU DENGAN ADANYA SUREGLOW😍
.
Alhamdulillah, dpt feedback panas-panas lg dari customer sis ni. Bau wangi sangat dengan hanya sekali sapuan dh bleh putih uolss.
.
Tak habis 1botol lg dah jatuh cinta dh dengan #sureglowlotion ni tau. Siap nk repeat order lg nnti. Yang penting harga mampu milik tau.
.
Belum cuba belum tau kn, dah cuba confirm jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau..hehe
.
Sebarang pertanyaan atau order Whatsapp ke 017  362 5664
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
NAK BERJEMUR TENGAH PANAS PUN DAH TAK RISAU DENGAN ADANYA SUREGLOW😍 . Alhamdulillah, dpt feedback panas-panas lg dari customer sis ni. Bau wangi sangat dengan hanya sekali sapuan dh bleh putih uolss. . Tak habis 1botol lg dah jatuh cinta dh dengan #sureglowlotion  ni tau. Siap nk repeat order lg nnti. Yang penting harga mampu milik tau. . Belum cuba belum tau kn, dah cuba confirm jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau..hehe . Sebarang pertanyaan atau order Whatsapp ke 017 362 5664 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Fungsi Sure Glow Lotion :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
For more details, kindly whatsapp 017 362 5664
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Fungsi Sure Glow Lotion : . • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . For more details, kindly whatsapp 017 362 5664 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Hye sayang2 semua.. Cepat2 dapatkn sure glow lotion.. Stock dh x bnyak ni.. Produk laku sngat2 ni
.
Hanya dgn sekali sapuan dh nmpan putih dlam masa 3 saat 😍
.
Selain itu sure glow juga bleh :-
- melembutkan kulit .
- membuang daki2 lama
- memutihkan kulit .
- melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
- bau wangi, dh xpyh pkai perfume dah
- yang penting mesra wuduk
.
Sebarang pertanyaan atau order whatsapp sis ke 017 362 5664
.
#sureglowlotion #SureGlowTestimoni #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni #SayangiKulitAnda
Hye sayang2 semua.. Cepat2 dapatkn sure glow lotion.. Stock dh x bnyak ni.. Produk laku sngat2 ni . Hanya dgn sekali sapuan dh nmpan putih dlam masa 3 saat 😍 . Selain itu sure glow juga bleh :- - melembutkan kulit . - membuang daki2 lama - memutihkan kulit . - melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari - bau wangi, dh xpyh pkai perfume dah - yang penting mesra wuduk . Sebarang pertanyaan atau order whatsapp sis ke 017 362 5664 . #sureglowlotion  #SureGlowTestimoni  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda 
Hey selamat tgh hari, dah lunch belum? Jgn lupa sblum lunch consume 1sachet #Qurose ok😊😊😊
.
Pastikan consume Qurose dlu kalau tanak keluar rumah 50kg, balik rumah 55kg pulak 🙊 . Jgn bawa pulang lemak anda sekali 😜
.
Dannnnn jgn lupa sapu #SureGlowLotion utk penjagaan kulit cantik putih mulus, tanak keluar rumah putih, balik rumah hitam 😭
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? .
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke 017 362 5664 ☺️ .
#like4like
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Hey selamat tgh hari, dah lunch belum? Jgn lupa sblum lunch consume 1sachet #Qurose  ok😊😊😊 . Pastikan consume Qurose dlu kalau tanak keluar rumah 50kg, balik rumah 55kg pulak 🙊 . Jgn bawa pulang lemak anda sekali 😜 . Dannnnn jgn lupa sapu #SureGlowLotion  utk penjagaan kulit cantik putih mulus, tanak keluar rumah putih, balik rumah hitam 😭 . Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat??? Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? . Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke 017 362 5664 ☺️ . #like4like  #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Alhamdulillah ramai betul yg buat payment tak henti-henti. Minta maaf kalau staff sis lambat reply sebab tgh sibuk packing barang untuk dipos.😉😉😉😉
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 3 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih.
Korang bila lagi????
.
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke 017-9830868 ☺️
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihbersih
Alhamdulillah ramai betul yg buat payment tak henti-henti. Minta maaf kalau staff sis lambat reply sebab tgh sibuk packing barang untuk dipos.😉😉😉😉 . Ada lagi tak yg nak putih dalam 3 saat??? Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? . Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke 017-9830868 ☺️ . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsihat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihbersih 
SAPU-SAPU TERUS PUTIH
Fungsi Sure Glow Lotion😘 :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 3 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? Nak order??pm/ws sis 0136222572 👌

#sureglowlotion #sureglowlotionoriginal #sureglowlotionberkesan #testimonisureglowlotion #pemutih #lotionpemutih #murah
SAPU-SAPU TERUS PUTIH Fungsi Sure Glow Lotion😘 : . • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . Ada lagi tak yg nak putih dalam 3 saat??? Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? Nak order??pm/ws sis 0136222572 👌 #sureglowlotion  #sureglowlotionoriginal  #sureglowlotionberkesan  #testimonisureglowlotion  #pemutih  #lotionpemutih  #murah 
SAPU-SAPU TERUS PUTIH
Fungsi Sure Glow Lotion😘 :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 3 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? Nak order??pm/ws sis 0136222572 👌

#sureglowlotion #sureglowlotionoriginal #sureglowlotionberkesan #testimonisureglowlotion #pemutih #lotionpemutih #murah
SAPU-SAPU TERUS PUTIH Fungsi Sure Glow Lotion😘 : . • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . Ada lagi tak yg nak putih dalam 3 saat??? Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? Nak order??pm/ws sis 0136222572 👌 #sureglowlotion  #sureglowlotionoriginal  #sureglowlotionberkesan  #testimonisureglowlotion  #pemutih  #lotionpemutih  #murah 
SAPU-SAPU TERUS PUTIH
Fungsi Sure Glow Lotion😘 :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 3 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? Nak order??pm/ws sis 0136222572 👌

#sureglowlotion #sureglowlotionoriginal #sureglowlotionberkesan #testimonisureglowlotion #pemutih #lotionpemutih #murah
SAPU-SAPU TERUS PUTIH Fungsi Sure Glow Lotion😘 : . • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . Ada lagi tak yg nak putih dalam 3 saat??? Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? Nak order??pm/ws sis 0136222572 👌 #sureglowlotion  #sureglowlotionoriginal  #sureglowlotionberkesan  #testimonisureglowlotion  #pemutih  #lotionpemutih  #murah 
Sayangi kulit tangan anda, selalunya wrna kulit tangan kita terbakar time drive sbb hari2 kena cahaya matahari. Skrg ni kan musim panas so makin cepat la hangus, jap lagi muka je putih tp tangan hitam 😂 .
.
So sis suggest uolls try #SureGlowLotion . Ada perlindungan UV hokay! Yg paling penting sis masukkan susu dan serbuk mutiara dlm lotion ni. So hasilnya mmg puas hati la, sebab lotion ni akn menyerap masuk dlm kulit kita. Nk pakai kat muka pun boleh uolls 👍🏻
.
For more details, kindly Whatsapp #NakLotion ke 014-5386293 okay .
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Sayangi kulit tangan anda, selalunya wrna kulit tangan kita terbakar time drive sbb hari2 kena cahaya matahari. Skrg ni kan musim panas so makin cepat la hangus, jap lagi muka je putih tp tangan hitam 😂 . . So sis suggest uolls try #SureGlowLotion  . Ada perlindungan UV hokay! Yg paling penting sis masukkan susu dan serbuk mutiara dlm lotion ni. So hasilnya mmg puas hati la, sebab lotion ni akn menyerap masuk dlm kulit kita. Nk pakai kat muka pun boleh uolls 👍🏻 . For more details, kindly Whatsapp #NakLotion  ke 014-5386293 okay . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Kenapa perlu pakai #SureGlowLotion?
.
Salah satu fungsi #SureGlowLotion adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀️
.
Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat apa2 perlindungan??
.
• Akan Mempercepat proses penuaan
• Membuat kulit terbakar.
• Kulit akan menjadi gelap.
• Meningkatkan risiko kanser kulit.
• Bintik-bintik pada kulit
.
Jom whatsapp #SUREGLOW ke 011.2190.4341 kalau uols nak putih gebu. ☺️
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa perlu pakai #SureGlowLotion ? . Salah satu fungsi #SureGlowLotion  adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀️ . Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat apa2 perlindungan?? . • Akan Mempercepat proses penuaan • Membuat kulit terbakar. • Kulit akan menjadi gelap. • Meningkatkan risiko kanser kulit. • Bintik-bintik pada kulit . Jom whatsapp #SUREGLOW  ke 011.2190.4341 kalau uols nak putih gebu. ☺️ . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Fungsi Sure Glow Lotion :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
For more details, kindly whatsapp 011.2190.4341.
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Fungsi Sure Glow Lotion : . • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . For more details, kindly whatsapp 011.2190.4341. . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Bahan utama dalam #SureGlowLotion adalah Susu dan Serbuk Mutiara .
.
Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion :
.
* Membersihkan kulit
* Melembutkan kulit
* Mencerahkan kulit
* Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
* Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
For more details, kindly whatsapp 011.2190.4341
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻 .
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Bahan utama dalam #SureGlowLotion  adalah Susu dan Serbuk Mutiara . . Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion  : . * Membersihkan kulit * Melembutkan kulit * Mencerahkan kulit * Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit * Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus For more details, kindly whatsapp 011.2190.4341 . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
TAKPERLU MAKEUP PUN KELUAR RUMAH. Sapu SureglowLotion dah jadi flawless glowing gitu.
.
Sebelum keluar rumah WAJIB sapu #SureGlowLotion utk melindungi kulit kita dari panasnya matahari. .
.
1botol #SureGlowLotion boleh sapu dimuka, dan di seluruh badan. Jimatkan? Bau yg sngt wangi boleh digantikan sebagai perfume harian
.
Kesan putih yg serta merta, dan putih yg berkekalan jika konsisten. Bahaya ke??? Tidak! Sbb bahan utama adalah susu dan serbuk mutiara, tidak ada mercury. Ni no KKM 👉🏻 NOT161202418K
.
Berminat boleh direct contact admin +6011-14997078
.

#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni
#nakputih #jomputih #Losyenputihajaib
#Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
TAKPERLU MAKEUP PUN KELUAR RUMAH. Sapu SureglowLotion dah jadi flawless glowing gitu. . Sebelum keluar rumah WAJIB sapu #SureGlowLotion  utk melindungi kulit kita dari panasnya matahari. . . 1botol #SureGlowLotion  boleh sapu dimuka, dan di seluruh badan. Jimatkan? Bau yg sngt wangi boleh digantikan sebagai perfume harian . Kesan putih yg serta merta, dan putih yg berkekalan jika konsisten. Bahaya ke??? Tidak! Sbb bahan utama adalah susu dan serbuk mutiara, tidak ada mercury. Ni no KKM 👉🏻 NOT161202418K . Berminat boleh direct contact admin +6011-14997078 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #nakputih  #jomputih  #Losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih 
Bahan utama dalam #SureGlowLotion adalah Susu dan Serbuk Mutiara .
Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion :
.
* Membersihkan kulit
* Melembutkan kulit
* Mencerahkan kulit
* Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
* Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus

Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ? .
.
🌸Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
🌸Mudah diserap oleh kulit & badan
🌸Mengawal minyak
🌸Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
🌸Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
🌸Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
🌸Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
🌸Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
🌸Menghasilkan kolagen pemulihan.
🌸Menyembuhkan ruam
🌸Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
For more details, kindly whatsapp +6011-14997078
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputih
Bahan utama dalam #SureGlowLotion  adalah Susu dan Serbuk Mutiara . Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion  : . * Membersihkan kulit * Melembutkan kulit * Mencerahkan kulit * Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit * Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? . . 🌸Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. 🌸Mudah diserap oleh kulit & badan 🌸Mengawal minyak 🌸Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) 🌸Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . 🌸Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. 🌸Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat 🌸Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru 🌸Menghasilkan kolagen pemulihan. 🌸Menyembuhkan ruam 🌸Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . For more details, kindly whatsapp +6011-14997078 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputih 
Kesan sunburn tangan dah hilang. Woah. Sekejap je. Dalam 5 saat dah putih. .
Sebelum keluar rumah WAJIB sapu #SureGlowLotion utk melindungi kulit kita dari panasnya matahari. .
1botol #SureGlowLotion boleh sapu dimuka, dan di seluruh badan. Jimatkan? Bau yg sngt wangi boleh digantikan sebagai perfume harian
.
Kesan putih yg serta merta, dan putih yg berkekalan jika konsisten. Bahaya ke??? Tidak! Sbb bahan utama adalah susu dan serbuk mutiara, tidak ada mercury. Ni no KKM 👉🏻 NOT161202418K
.
Berminat boleh direct contact admin +6011-14997078
.

#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni
#nakputih #jomputih #Losyenputihajaib
#Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
Kesan sunburn tangan dah hilang. Woah. Sekejap je. Dalam 5 saat dah putih. . Sebelum keluar rumah WAJIB sapu #SureGlowLotion  utk melindungi kulit kita dari panasnya matahari. . 1botol #SureGlowLotion  boleh sapu dimuka, dan di seluruh badan. Jimatkan? Bau yg sngt wangi boleh digantikan sebagai perfume harian . Kesan putih yg serta merta, dan putih yg berkekalan jika konsisten. Bahaya ke??? Tidak! Sbb bahan utama adalah susu dan serbuk mutiara, tidak ada mercury. Ni no KKM 👉🏻 NOT161202418K . Berminat boleh direct contact admin +6011-14997078 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #nakputih  #jomputih  #Losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih 
Wah panjang betul PUJIAN sis dapat pagi ni😱. Ingatkan dah kena marah tadi😅
.
❤pakai #sureglow SUNBURN terus hilang
❤pakai #sureglow terus nampak glowing. Memang BEST
❤ tak pakai MAKEUP pun dah cantik
❤ #sureglowlotion POWERRR
❤ tak payah pakai foundation dah
.
Alhamdulillah happynya bila cust sis semuanya berpuas hati & bagi feedback yg AWESOME. Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
For more details whatsapp 011.2190.4341
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Wah panjang betul PUJIAN sis dapat pagi ni😱. Ingatkan dah kena marah tadi😅 . ❤pakai #sureglow  SUNBURN terus hilang ❤pakai #sureglow  terus nampak glowing. Memang BEST ❤ tak pakai MAKEUP pun dah cantik ❤ #sureglowlotion  POWERRR ❤ tak payah pakai foundation dah . Alhamdulillah happynya bila cust sis semuanya berpuas hati & bagi feedback yg AWESOME. Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 . For more details whatsapp 011.2190.4341 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
--
WAH BERTUBI-TUBI KENA PUJI.
.
1. Bila pakai sureglow n kulit always LEMBUT.
2. Sureglow ni sangat wangi & tak perlu dah nak pakai perfume. Satu bilik WANGI bau lotion ni.
3. Sureglow berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dalam beberapa saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
. .
For more details whatsapp 011.2190.4341.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
-- WAH BERTUBI-TUBI KENA PUJI. . 1. Bila pakai sureglow n kulit always LEMBUT. 2. Sureglow ni sangat wangi & tak perlu dah nak pakai perfume. Satu bilik WANGI bau lotion ni. 3. Sureglow berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT. 4. Dapat HILANG SUNBURN dalam beberapa saat. 5. Sangat GLOWING bila pakai. 6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik. . . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 . . For more details whatsapp 011.2190.4341. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
--
Happy betul adik ni lepas pakai lotion keluar bilik mak terus tegur pakai apa nampak PUTIH. Yelah adik ni ada masalah SUNBURN. So dengan SUREGLOW masalah adik ni dah settel. Alhamdulillah semakin hari ramai yg berpuas hari dengan #Sureglowlotion ni.
.
Belum cuba belum tau kn, dah cuba konfem jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau..hehe
.
.
Sebarang pertanyaan atau order Whatsapp ke 011.2190.4341
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
-- Happy betul adik ni lepas pakai lotion keluar bilik mak terus tegur pakai apa nampak PUTIH. Yelah adik ni ada masalah SUNBURN. So dengan SUREGLOW masalah adik ni dah settel. Alhamdulillah semakin hari ramai yg berpuas hari dengan #Sureglowlotion  ni. . Belum cuba belum tau kn, dah cuba konfem jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau..hehe . . Sebarang pertanyaan atau order Whatsapp ke 011.2190.4341 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
🌹 "Suka pakai #SureGlowLotion sapu skit je dah nmpak kesan dah la wangi. Nnti nk repeat order lagi 🤗 "
.
For more details, kindly whatsapp 011.2190.4341.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
🌹 "Suka pakai #SureGlowLotion  sapu skit je dah nmpak kesan dah la wangi. Nnti nk repeat order lagi 🤗 " . For more details, kindly whatsapp 011.2190.4341. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
🌸
#SureGlowLotion x melekit, bila sapu je terus meresap ke dlm kulit. Jgn risau tiada bahan terlarang dlm lotion ni 👍🏻
.
For more details, kindly whatsapp 011.2190.4341.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
🌸 #SureGlowLotion  x melekit, bila sapu je terus meresap ke dlm kulit. Jgn risau tiada bahan terlarang dlm lotion ni 👍🏻 . For more details, kindly whatsapp 011.2190.4341. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
🌸
Sayangi kulit tangan anda, selalunya wrna kulit tangan kita terbakar time drive sbb hari2 kena cahaya matahari. Skrg ni kan musim panas so makin cepat la hangus, jap lagi muka je putih tp tangan hitam 😂 .
.
So sis suggest uolls try #SureGlowLotion . Ada perlindungan UV hokay! Yg paling penting sis masukkan susu dan serbuk mutiara dlm lotion ni. So hasilnya mmg puas hati la, sebab lotion ni akn menyerap masuk dlm kulit kita. Nk pakai kat muka pun boleh uolls 👍🏻
.
For more details, kindly Whatsapp #NakLotion ke 011.2190.4341 okay .
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
🌸 Sayangi kulit tangan anda, selalunya wrna kulit tangan kita terbakar time drive sbb hari2 kena cahaya matahari. Skrg ni kan musim panas so makin cepat la hangus, jap lagi muka je putih tp tangan hitam 😂 . . So sis suggest uolls try #SureGlowLotion  . Ada perlindungan UV hokay! Yg paling penting sis masukkan susu dan serbuk mutiara dlm lotion ni. So hasilnya mmg puas hati la, sebab lotion ni akn menyerap masuk dlm kulit kita. Nk pakai kat muka pun boleh uolls 👍🏻 . For more details, kindly Whatsapp #NakLotion  ke 011.2190.4341 okay . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
@Regrann from @syahmimibeauty_official -  Macam MAGIC je #Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍
.
Ramai yg tnya " #sureglowlotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? .
.
.
NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT?
.
Whatsapp "SGL" ke 0192447427
Whatsapp "SGL" ke 0192447427
Whatsapp "SGL" ke 0192447427
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri - #regrann
@Regrann from @syahmimibeauty_official - Macam MAGIC je #Sureglowlotion  ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍 . Ramai yg tnya " #sureglowlotion  boleh sapu kt seluruh badan ke?" . Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion  ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion  . . Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? . . . NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT? . Whatsapp "SGL" ke 0192447427 Whatsapp "SGL" ke 0192447427 Whatsapp "SGL" ke 0192447427 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  - #regrann 
.
.
Wahhh sebelah putih sebelah hitam, sebelah gebu sebelah lagi kusam. Ko ghase??😜
.
#SureGlowLotion ni takde mercury tau so boleh sapu ke seluruh badan. Bahan utamanya adalah SUSU + SERBUK MUTIARA utk bagi kelembapan berpanjangan. Bau pon wangiii rasa nak makan plak tangan bila dah sapu lotion. 🤣
.
NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT?
.
Whatsapp sis 0148141075
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
. . Wahhh sebelah putih sebelah hitam, sebelah gebu sebelah lagi kusam. Ko ghase??😜 . #SureGlowLotion  ni takde mercury tau so boleh sapu ke seluruh badan. Bahan utamanya adalah SUSU + SERBUK MUTIARA utk bagi kelembapan berpanjangan. Bau pon wangiii rasa nak makan plak tangan bila dah sapu lotion. 🤣 . NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT? . Whatsapp sis 0148141075 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Fungsi Sure Glow Lotion :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
For more details, kindly whatsapp 0192447427

#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri - #regrann
Fungsi Sure Glow Lotion : . • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . For more details, kindly whatsapp 0192447427 #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  - #regrann 
-  FEEDBACK SUREGLOW LOTION
.
Sebelah putih sebelah hitam 🙊🙈
Kau ghase?😏
Terkejut 😱 customer sis yg ni dalam masa 3saat terus putih ! Tak perlu tunggu berbulan bulan utk tggu kulit seputih ni ! Dah la putih, kulit jadi lembut uols !!!💋💋💋
.
Alhamdulillah makin ramai dah jatuh cinta dgn SUREGLOW LOTION !😘😘😘 Gumbira nya hati❤ iols 💋💋💋
.
Tak perlu consume COLLAGEN uols !!!😎😎😎 .
Sapu sapu terus putih
.
Siapa yg ada masalah kulit kering, gelap atau lain lain ?
.
Sebarang pertanyaan/ order whatsapp 011-36280987
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni
#Losyenputihajaib
#Losyenputihgebu
#SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh
- FEEDBACK SUREGLOW LOTION . Sebelah putih sebelah hitam 🙊🙈 Kau ghase?😏 Terkejut 😱 customer sis yg ni dalam masa 3saat terus putih ! Tak perlu tunggu berbulan bulan utk tggu kulit seputih ni ! Dah la putih, kulit jadi lembut uols !!!💋💋💋 . Alhamdulillah makin ramai dah jatuh cinta dgn SUREGLOW LOTION !😘😘😘 Gumbira nya hati❤ iols 💋💋💋 . Tak perlu consume COLLAGEN uols !!!😎😎😎 . Sapu sapu terus putih . Siapa yg ada masalah kulit kering, gelap atau lain lain ? . Sebarang pertanyaan/ order whatsapp 011-36280987 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #Losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh 
-  Ats tu sis sapu #SureGlowLotion , yg kat bawah x pakai. Hari2 sis sapu lotion ni so makin hari makin sebati dgn kulit so dah x nmpak sngt beza kan? 👯 . Makin hari sapu #SureGlowLotion kulit akan lembut, bersih dan putih berkekalan, sis masukkkan susu utk bagi kulit lembut, dan serbuk mutiara utk putih yg kekal, perlindungan UV pun ada uolls! #Sapusaputerusputih 😍
.
Yg berminat boleh direct whatsapp sis 011-36280987
.
#comingsoon #newproduct #staytuned #SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputih
- Ats tu sis sapu #SureGlowLotion  , yg kat bawah x pakai. Hari2 sis sapu lotion ni so makin hari makin sebati dgn kulit so dah x nmpak sngt beza kan? 👯 . Makin hari sapu #SureGlowLotion  kulit akan lembut, bersih dan putih berkekalan, sis masukkkan susu utk bagi kulit lembut, dan serbuk mutiara utk putih yg kekal, perlindungan UV pun ada uolls! #Sapusaputerusputih  😍 . Yg berminat boleh direct whatsapp sis 011-36280987 . #comingsoon  #newproduct  #staytuned  #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputih 
-  Cust cakap sureglow ni WANGI, CEPAT MERESAP & LEMBUT. Yeay dapat pujian dari cust lagi😍
.
Alhamdulillah,dpt feedback panas-panas lg dari customer sis ni. Bau wangi sangat Dengan hanya sekali sapuan dh bleh putih uolss
.
Tak habis 1botol lg dah jatuh cinta dh dengan #sureglowlotion ni tau. Siap nk repeat order lg nnti. Yang penting harga mampu milik uolsss
.
Belum cuba belum tau kn, dah cuba konfem jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau..hehe .
For more details whatsapp 011-36280987
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
- Cust cakap sureglow ni WANGI, CEPAT MERESAP & LEMBUT. Yeay dapat pujian dari cust lagi😍 . Alhamdulillah,dpt feedback panas-panas lg dari customer sis ni. Bau wangi sangat Dengan hanya sekali sapuan dh bleh putih uolss . Tak habis 1botol lg dah jatuh cinta dh dengan #sureglowlotion  ni tau. Siap nk repeat order lg nnti. Yang penting harga mampu milik uolsss . Belum cuba belum tau kn, dah cuba konfem jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau..hehe . For more details whatsapp 011-36280987 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
・・・
Jangan ingat perempuan je boleh pakai sureglowlotion, lelaki pn takde masalah okay.
.
Fungsi Sure Glow Lotion :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
Jom whatsapp 01151179415 utk order/ pertanyaan mengenai #SureGlowLotion.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
・・・ Jangan ingat perempuan je boleh pakai sureglowlotion, lelaki pn takde masalah okay. . Fungsi Sure Glow Lotion : . • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . Jom whatsapp 01151179415 utk order/ pertanyaan mengenai #SureGlowLotion . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
・・・
Ramai yg tnya " #sureglowlotion boleh sapu kat muka ke? " .
.
Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh badan, jimatkan? .
.
For more details, kindly whatsapp 01151179415
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
・・・ Ramai yg tnya " #sureglowlotion  boleh sapu kat muka ke? " . . Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion  ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion  . . Satu botol boleh digunakan diseluruh badan, jimatkan? . . For more details, kindly whatsapp 01151179415 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
FALL IN LOVE DENGAN SUREGLOW .
.
1. Bila pakai sureglow n kulit always LEMBUT.
2. Sureglow ni sangat wangi & tak perlu dah nak pakai perfume. Satu bilik WANGI bau lotion ni.
3. Sureglow berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dalam beberapa saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
. .
For more details whatsapp 01151179415
.
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
FALL IN LOVE DENGAN SUREGLOW . . 1. Bila pakai sureglow n kulit always LEMBUT. 2. Sureglow ni sangat wangi & tak perlu dah nak pakai perfume. Satu bilik WANGI bau lotion ni. 3. Sureglow berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT. 4. Dapat HILANG SUNBURN dalam beberapa saat. 5. Sangat GLOWING bila pakai. 6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik. . . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 . . For more details whatsapp 01151179415 . . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
・・・
Fungsi Sure Glow Lotion :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
For more details, kindly whatsapp 01151179415
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
・・・ Fungsi Sure Glow Lotion : . • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . For more details, kindly whatsapp 01151179415 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
"WAHH DAPAT PUJIAN LAGI"😀😀😀
.
Alhamdulillah,dpt feedback panas-panas lg dari customer sis ni.. Dengan hanya sekali sapuan dh bleh putih uolss
.
Tak habis 1botol lg dah jatuh cinta dh dengan #SureGlowLotion ni tau. Siap nk repeat order lg nnti. Yang penting harga mampu milik uolsss
.
Belum cuba belum tau kn, dah cuba konfem jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau.
.
For more details, kindly whatsapp 017-9830868
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihbersih
"WAHH DAPAT PUJIAN LAGI"😀😀😀 . Alhamdulillah,dpt feedback panas-panas lg dari customer sis ni.. Dengan hanya sekali sapuan dh bleh putih uolss . Tak habis 1botol lg dah jatuh cinta dh dengan #SureGlowLotion  ni tau. Siap nk repeat order lg nnti. Yang penting harga mampu milik uolsss . Belum cuba belum tau kn, dah cuba konfem jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau. . For more details, kindly whatsapp 017-9830868 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsihat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihbersih 
Alhamdulillah cust sentiasa berpuas hati dgn keberkesanan #SureGlowLotion😀
.
Nak putih dalam masa 3 saat???
.
For more details, kindly whatsapp sis 017-9830868
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihbersih
Alhamdulillah cust sentiasa berpuas hati dgn keberkesanan #SureGlowLotion 😀 . Nak putih dalam masa 3 saat??? . For more details, kindly whatsapp sis 017-9830868 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsihat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihbersih 
- KULIT SUNBURN AKIBAT BERJEMUR KINI DAH PUTIH.
.
Haaa menarik kan feedback adik ni?? Macam MAGIC je sapu2 je terus putih. Letak sikit je then ratakan. Kalau tak cukup putih baru tambahkan sikit lagi lotion.
.
#SureGlowLotion ni boleh sapu kat satu badan tau. So tak rugi uols cuba. Dah la bau wangi, jimat sbb xperlu pakai perfume dah. 😍
.
Sape yg nak putih gebu wangi jugak jom whatsapp sis ke 017-9830868
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihbersih
- KULIT SUNBURN AKIBAT BERJEMUR KINI DAH PUTIH. . Haaa menarik kan feedback adik ni?? Macam MAGIC je sapu2 je terus putih. Letak sikit je then ratakan. Kalau tak cukup putih baru tambahkan sikit lagi lotion. . #SureGlowLotion  ni boleh sapu kat satu badan tau. So tak rugi uols cuba. Dah la bau wangi, jimat sbb xperlu pakai perfume dah. 😍 . Sape yg nak putih gebu wangi jugak jom whatsapp sis ke 017-9830868 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsihat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihbersih 
- SEKALI PAKAI DAH PUTIH😍
.
Hye uols.. Satu lagi feedback yg sis nak share. Memang adik ni puas hati sangat2 dengan #SureGlowLotion ni. Yelah sekali sapu pon dah nampak putih.
.
#SureGlowLotion ni mengandungi SPF 15, Susu & Serbuk Mutiara utk memastikan kulit uols terlindung dari pancaran matahari yg boleh menyebabkan kulit kusam.
.
Sape2 yang nak putih dalam 3 SAAT jom cuba #SureGlowLotion.
.
For more details, kindly whatsapp sis 017-9830868
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihbersih
- SEKALI PAKAI DAH PUTIH😍 . Hye uols.. Satu lagi feedback yg sis nak share. Memang adik ni puas hati sangat2 dengan #SureGlowLotion  ni. Yelah sekali sapu pon dah nampak putih. . #SureGlowLotion  ni mengandungi SPF 15, Susu & Serbuk Mutiara utk memastikan kulit uols terlindung dari pancaran matahari yg boleh menyebabkan kulit kusam. . Sape2 yang nak putih dalam 3 SAAT jom cuba #SureGlowLotion . . For more details, kindly whatsapp sis 017-9830868 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsihat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihbersih 
Sayangi kulit tangan anda, selalunya wrna kulit tangan kita terbakar time drive sbb hari2 kena cahaya matahari. Skrg ni kan musim panas so makin cepat la hangus, jap lagi muka je putih tp tangan hitam 😂 .
.
So sis suggest uolls try #SureGlowLotion . Ada perlindungan UV hokay! Yg paling penting sis masukkan susu dan serbuk mutiara dlm lotion ni. So hasilnya mmg puas hati la, sebab lotion ni akn menyerap masuk dlm kulit kita. Nk pakai kat muka pun boleh uolls 👍🏻
.
For more details, kindly Whatsapp #NakLotion ke 014-8188100 okay .
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Sayangi kulit tangan anda, selalunya wrna kulit tangan kita terbakar time drive sbb hari2 kena cahaya matahari. Skrg ni kan musim panas so makin cepat la hangus, jap lagi muka je putih tp tangan hitam 😂 . . So sis suggest uolls try #SureGlowLotion  . Ada perlindungan UV hokay! Yg paling penting sis masukkan susu dan serbuk mutiara dlm lotion ni. So hasilnya mmg puas hati la, sebab lotion ni akn menyerap masuk dlm kulit kita. Nk pakai kat muka pun boleh uolls 👍🏻 . For more details, kindly Whatsapp #NakLotion  ke 014-8188100 okay . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
🌸 KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 011.2190.4341
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻 .
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
🌸 KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 011.2190.4341 . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Jangan ingat perempuan je boleh pakai sureglowlotion, lelaki pn takde masalah okay.
.
Fungsi Sure Glow Lotion :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
Whatsapp ke 011 4021 5354 utk order .
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni #SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #putih #onlineshop #flawless #cantik #lotionpemutih #lotion #whitening #krimpemutihwajah
Jangan ingat perempuan je boleh pakai sureglowlotion, lelaki pn takde masalah okay. . Fungsi Sure Glow Lotion : . • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . Whatsapp ke 011 4021 5354 utk order . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  #putih  #onlineshop  #flawless  #cantik  #lotionpemutih  #lotion  #whitening  #krimpemutihwajah 
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻
.
Fungsi Sure Glow Lotion :
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
For more details, kindly whatsapp 017-9874971
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni
#nakputih #jomputih #Losyenputihajaib
#Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion  , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻 . Fungsi Sure Glow Lotion : • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . For more details, kindly whatsapp 017-9874971 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #nakputih  #jomputih  #Losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih 
SURE GLOW RM45 SAHAJA!
READY STOCK
Yg penting lotion original 100% from HQ
.
.
Cod KOTA BHARU
POSTAGE AHAD-KHAMIS
.
.
For details kindly whtsapp +60169893224
.
.
.
#sureglow #sureglowlotion #sureglowmurah #sureglowtestimoni #qurosetestimoni #qurose
Bahan utama dalam #SureGlowLotion adalah Susu dan Serbuk Mutiara .
.
Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion :
.
* Membersihkan kulit
* Melembutkan kulit
* Mencerahkan kulit
* Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
* Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
For more details, kindly whatsapp #SUREGLOW to 0139068007.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Bahan utama dalam #SureGlowLotion  adalah Susu dan Serbuk Mutiara . . Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion  : . * Membersihkan kulit * Melembutkan kulit * Mencerahkan kulit * Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit * Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus . For more details, kindly whatsapp #SUREGLOW  to 0139068007. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Cust cakap sureglow ni WANGI, CEPAT MERESAP & LEMBUT. Yeay dapat pujian dari cust lagi😍
.
Alhamdulillah,dpt feedback panas-panas lg dari customer sis ni. Bau wangi sangat Dengan hanya sekali sapuan dh bleh putih uolss
.
Tak habis 1botol lg dah jatuh cinta dh dengan #sureglowlotion ni tau. Siap nk repeat order lg nnti. Yang penting harga mampu milik uolsss
.
Belum cuba belum tau kn, dah cuba konfem jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau..hehe
.
Dapatkan #SureGlowLotion dgn HARGA PROMOSI skrg slagi stok masih ada!
.
For more details whatsapp 0177344394 .
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Cust cakap sureglow ni WANGI, CEPAT MERESAP & LEMBUT. Yeay dapat pujian dari cust lagi😍 . Alhamdulillah,dpt feedback panas-panas lg dari customer sis ni. Bau wangi sangat Dengan hanya sekali sapuan dh bleh putih uolss . Tak habis 1botol lg dah jatuh cinta dh dengan #sureglowlotion  ni tau. Siap nk repeat order lg nnti. Yang penting harga mampu milik uolsss . Belum cuba belum tau kn, dah cuba konfem jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau..hehe . Dapatkan #SureGlowLotion  dgn HARGA PROMOSI skrg slagi stok masih ada! . For more details whatsapp 0177344394 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Alhamdulillah ramai betul yg buat payment tak henti-henti. Minta maaf kalau staff sis lambat reply sebab tgh sibuk packing barang untuk dipos.
.
Jom whatsapp sis ke 0139068007 utk dapatkan Sure Glow Lotion.
.
Nak join #Dropship??
Whatsapp 0139068007 okay 👌🏻
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Alhamdulillah ramai betul yg buat payment tak henti-henti. Minta maaf kalau staff sis lambat reply sebab tgh sibuk packing barang untuk dipos. . Jom whatsapp sis ke 0139068007 utk dapatkan Sure Glow Lotion. . Nak join #Dropship ?? Whatsapp 0139068007 okay 👌🏻 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
9 TIPS PALING SIMPLE UNTUK GEBUKAN KUL!!T YANG RAMAI WANITA XAMBIL PEDULI.. .
.
SY pon terkejut, yang No. 9 tu seawal 5 saat pon dah nampak perbezaan..
.
1. Tumbuk beras dan campurkan minyak zaitun , gosok seluruh bad4n sehingga 30 minit
2. Sapu lend!r lidah buaya seluruh bad4n sehingga kering dan bilas dengan air suam
3. Makan pelbagai buah dan sayuran yang tinggi vitamin c
4. Campur parutan epal dengan titisan limau nipis dan jadikan masker selama 30 minit
5. Amalkan meminum air beras yang di masak setiap hari
6. Wajib mandi tiga kali sehari dan gosok b4dan sehingga sel mat! keluar
7. Banyak minum air kosong sekurangnya 2 liter sehari
8. Elak berjemur tengah panas
9. Wajib sapu losyen setiap hari.. Guna #SureGlow jer..
.
.
mehh pm tepi 0139068007
.
.
.
.
#sureglowlotion #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni #SureGlowTestimoni
9 TIPS PALING SIMPLE UNTUK GEBUKAN KUL!!T YANG RAMAI WANITA XAMBIL PEDULI.. . . SY pon terkejut, yang No. 9 tu seawal 5 saat pon dah nampak perbezaan.. . 1. Tumbuk beras dan campurkan minyak zaitun , gosok seluruh bad4n sehingga 30 minit 2. Sapu lend!r lidah buaya seluruh bad4n sehingga kering dan bilas dengan air suam 3. Makan pelbagai buah dan sayuran yang tinggi vitamin c 4. Campur parutan epal dengan titisan limau nipis dan jadikan masker selama 30 minit 5. Amalkan meminum air beras yang di masak setiap hari 6. Wajib mandi tiga kali sehari dan gosok b4dan sehingga sel mat! keluar 7. Banyak minum air kosong sekurangnya 2 liter sehari 8. Elak berjemur tengah panas 9. Wajib sapu losyen setiap hari.. Guna #SureGlow  jer.. . . mehh pm tepi 0139068007 . . . . #sureglowlotion  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SureGlowTestimoni 
DONE POST ✅
.
Alhamdulillah hari2 #Qurose & #SureGlowLotion dapat sambutan dari adik2 akak2 abang2 yang nak KURUS PUTIH GEBU 😍
.
Terima kasih percayakan Qurose & Sure Glow. Jangan harapkan supplement kurus je tau, usaha dari diri sendiri yang paling penting.👍🏻💪🏻
.
Yg nak putih gebu kena rajin2 kan sapu lotion & jgn kerap sangat berjemur tengah panas.
.
Uols yang nak kurus putih jugak boleh Whatsapp 0126627417
DONE POST ✅ . Alhamdulillah hari2 #Qurose  & #SureGlowLotion  dapat sambutan dari adik2 akak2 abang2 yang nak KURUS PUTIH GEBU 😍 . Terima kasih percayakan Qurose & Sure Glow. Jangan harapkan supplement kurus je tau, usaha dari diri sendiri yang paling penting.👍🏻💪🏻 . Yg nak putih gebu kena rajin2 kan sapu lotion & jgn kerap sangat berjemur tengah panas. . Uols yang nak kurus putih jugak boleh Whatsapp 0126627417
Alhamdulillah ramai betul yg buat payment tak henti-henti. Minta maaf kalau staff sis lambat reply sebab tgh sibuk packing barang untuk dipos.
.
Jom whatsapp sis ke 0126627417 utk dapatkan Sure Glow Lotion.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Alhamdulillah ramai betul yg buat payment tak henti-henti. Minta maaf kalau staff sis lambat reply sebab tgh sibuk packing barang untuk dipos. . Jom whatsapp sis ke 0126627417 utk dapatkan Sure Glow Lotion. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Macam MAGIC je #Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍
.
Ramai yg tnya " #sureglowlotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? .
.
NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT?
.
Whatsapp 0199711321 👌🏻
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Macam MAGIC je #Sureglowlotion  ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍 . Ramai yg tnya " #sureglowlotion  boleh sapu kt seluruh badan ke?" . Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion  ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion  . . Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? . . NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT? . Whatsapp 0199711321 👌🏻 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Macam MAGIC je #Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍
.
Ramai yg tnya " #sureglowlotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? .
.
NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT?
.
Whatsapp 0199711321 👌🏻
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Macam MAGIC je #Sureglowlotion  ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍 . Ramai yg tnya " #sureglowlotion  boleh sapu kt seluruh badan ke?" . Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion  ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion  . . Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? . . NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT? . Whatsapp 0199711321 👌🏻 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Wah dapat pujian lagi dari cust 😍😍😍. Wangi,kecik & ringan n senang bawak kat mana2.
.
Tak sampai 3 saat pun dah boleh  putih uolss. Dah la tak melekit. Hehe mestila sureglow ni takde mercuri sebab tu tak melekit. Haa kalau consume lama2 akan kekal putih uolss. So tak payah la susah2 nak consume collagen lagi.
.
Belum cuba belum tau kn, dah cuba konfem jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau..hehe
.
Sebarang pertanyaan atau order Whatsapp ke 0177344394 .
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni
#nakputih #jomputih #Losyenputihajaib
#Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
Wah dapat pujian lagi dari cust 😍😍😍. Wangi,kecik & ringan n senang bawak kat mana2. . Tak sampai 3 saat pun dah boleh putih uolss. Dah la tak melekit. Hehe mestila sureglow ni takde mercuri sebab tu tak melekit. Haa kalau consume lama2 akan kekal putih uolss. So tak payah la susah2 nak consume collagen lagi. . Belum cuba belum tau kn, dah cuba konfem jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau..hehe . Sebarang pertanyaan atau order Whatsapp ke 0177344394 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #nakputih  #jomputih  #Losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih 
Cuba teka tempat mana lagi ada banting #SureGlowLotion ni selain area Wakaf Che Yeh 🤗
Cuba teka tempat mana lagi ada banting #SureGlowLotion  ni selain area Wakaf Che Yeh 🤗
- DONE POST ✅
.
Terima kasih Abg Posmen hari2 angkut stock #SureGlow & #Qurose .Tq uolls yg selalu repeat order dan percayakan produk kami. Semoga uolls putih cantik. Take note ya stok terhad uolss.
.
Jom whatsapp 011-36280987 tuk dapatkan #SureGlowLotion & #Qurose .
- DONE POST ✅ . Terima kasih Abg Posmen hari2 angkut stock #SureGlow  & #Qurose  .Tq uolls yg selalu repeat order dan percayakan produk kami. Semoga uolls putih cantik. Take note ya stok terhad uolss. . Jom whatsapp 011-36280987 tuk dapatkan #SureGlowLotion  & #Qurose  .
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻
.
Fungsi Sure Glow Lotion :
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
For more details, kindly whatsapp 0199711321 .
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni
#nakputih #jomputih #Losyenputihajaib
#Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion  , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻 . Fungsi Sure Glow Lotion : • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . For more details, kindly whatsapp 0199711321 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #nakputih  #jomputih  #Losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih 
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻
.
Fungsi Sure Glow Lotion :
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
For more details, kindly whatsapp 0199711321 .
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni
#nakputih #jomputih #Losyenputihajaib
#Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion  , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻 . Fungsi Sure Glow Lotion : • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . For more details, kindly whatsapp 0199711321 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #nakputih  #jomputih  #Losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih 
-  Bahan utama dalam #SureGlowLotion adalah Susu dan Serbuk Mutiara .
.
Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion :
.
* Membersihkan kulit
* Melembutkan kulit
* Mencerahkan kulit
* Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
* Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
For more details, kindly whatsapp #SUREGLOW to 0179242716
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri - #regrann
- Bahan utama dalam #SureGlowLotion  adalah Susu dan Serbuk Mutiara . . Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion  : . * Membersihkan kulit * Melembutkan kulit * Mencerahkan kulit * Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit * Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus . For more details, kindly whatsapp #SUREGLOW  to 0179242716 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  - #regrann 
Alhamdulillah ramai betul yg buat payment tak henti-henti. Minta maaf kalau staff sis lambat reply sebab tgh sibuk packing barang untuk dipos.
.
Jom whatsapp sis ke +6011-14997078
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Alhamdulillah ramai betul yg buat payment tak henti-henti. Minta maaf kalau staff sis lambat reply sebab tgh sibuk packing barang untuk dipos. . Jom whatsapp sis ke +6011-14997078 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
.
.
Macam MAGIC je #Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍
.
Ramai yg tnya " #sureglowlotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? .
.
NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT?
.
Whatsapp #SUREGLOW ke 0148141075
Whatsapp #SUREGLOW ke 0148141075
Whatsapp #SUREGLOW ke 0148141075
.
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
. . Macam MAGIC je #Sureglowlotion  ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍 . Ramai yg tnya " #sureglowlotion  boleh sapu kt seluruh badan ke?" . Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion  ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion  . . Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? . . NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT? . Whatsapp #SUREGLOW  ke 0148141075 Whatsapp #SUREGLOW  ke 0148141075 Whatsapp #SUREGLOW  ke 0148141075 . . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
.
.
Wah panjang betul PUJIAN sis dapat pagi ni😱. Ingatkan dah kena marah tadi😅
.
❤pakai #sureglow SUNBURN terus hilang
❤pakai #sureglow terus nampak glowing. Memang BEST
❤ tak pakai MAKEUP pun dah cantik
❤ #sureglowlotion POWERRR
❤ tak payah pakai foundation dah
.
Alhamdulillah happynya bila cust sis semuanya berpuas hati & bagi feedback yg AWESOME. Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
For more details whatsapp 0148141075
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
. . Wah panjang betul PUJIAN sis dapat pagi ni😱. Ingatkan dah kena marah tadi😅 . ❤pakai #sureglow  SUNBURN terus hilang ❤pakai #sureglow  terus nampak glowing. Memang BEST ❤ tak pakai MAKEUP pun dah cantik ❤ #sureglowlotion  POWERRR ❤ tak payah pakai foundation dah . Alhamdulillah happynya bila cust sis semuanya berpuas hati & bagi feedback yg AWESOME. Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 . For more details whatsapp 0148141075 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Alhamdulillah ramai betul yg buat payment tak henti-henti. Minta maaf kalau staff sis lambat reply sebab tgh sibuk packing barang untuk dipos.
.
Jom whatsapp sis ke +6011-14997078
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Alhamdulillah ramai betul yg buat payment tak henti-henti. Minta maaf kalau staff sis lambat reply sebab tgh sibuk packing barang untuk dipos. . Jom whatsapp sis ke +6011-14997078 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri