an online Instagram web viewer

#Foundation medias

Photos

➖
Siapa lagi nak Set Combo B yang comel nih ? 😍😍 Mmg besttt u olssss . Sis tak tipu . Lagi² #bccreamfoundation tu dah beribu testimoni ada .. Then kita blend pulak dengan foundstion brush a.k.a brush gemok nihh🤗🤗 . Hasilnya memang superbb 💪😱❤
.
.
Jom wassap sis lelajuuuuuuuuu 📱01111470580
.
#dyxybccream
#teamhajar #foundationmalaysia #bccreamfoundation  #foundation #foundationmurah #facemist #sayajualfoundation #greenteafacemist #muamalaysia #bedakcompact #makeupartist #babycushion  #makeupkorea  #makeupkoreanlook #makeupsimple
➖ Siapa lagi nak Set Combo B yang comel nih ? 😍😍 Mmg besttt u olssss . Sis tak tipu . Lagi² #bccreamfoundation  tu dah beribu testimoni ada .. Then kita blend pulak dengan foundstion brush a.k.a brush gemok nihh🤗🤗 . Hasilnya memang superbb 💪😱❤ . . Jom wassap sis lelajuuuuuuuuu 📱01111470580 . #dyxybccream  #teamhajar  #foundationmalaysia  #bccreamfoundation  #foundation  #foundationmurah  #facemist  #sayajualfoundation  #greenteafacemist  #muamalaysia  #bedakcompact  #makeupartist  #babycushion  #makeupkorea  #makeupkoreanlook  #makeupsimple 
Красотки, давайте поиграем?😜
Напишите как можно больше слов на букву М! Один комментарий - одно слово👍
Автор - @wantedtutorial
_
#instamakeup#instagramanet #instatag #makeup#makeupartist #makeupaddict#makeupjunkie #makeuplover#makeupforever #makeupbyme#cosmetic #cosmetics #eyeshadow#lipstick #gloss #mascara #palettes#eyeliner #lip #lips #tar #pomade#foundation #concealer #powder #eyes#eyebrows #lashe
Красотки, давайте поиграем?😜 Напишите как можно больше слов на букву М! Один комментарий - одно слово👍 Автор - @wantedtutorial _ #instamakeup #instagramanet  #instatag  #makeup #makeupartist  #makeupaddict #makeupjunkie  #makeuplover #makeupforever  #makeupbyme #cosmetic  #cosmetics  #eyeshadow #lipstick  #gloss  #mascara  #palettes #eyeliner  #lip  #lips  #tar  #pomade #foundation  #concealer  #powder  #eyes #eyebrows  #lashe 
Bengkel Berseri Di Aidilfitri Jom Book Seat 4Jun 2017..
.
DM/WA sy 0133408281
I.Beauty Consultant Mary Kay
.
.
#cccream #foundation #raya2017 #rayasale #flawless #cantik #spf #mineralpowder #kelasmakeup #bengkelmakeuphariraya
#kelaskecantikanfree #kelasmakeuppercuma #loosepowder #bedakasas #bedakflawless #bedaktahanlama #bedak #compactpowder
➖
Jom dapatkan SET COMBO D terlajak murahhh.. Hei awak2 semua, bukan muka je nak cantik, kulit badan pun nak cantik putih sekata jgk tau! Barulah semua org tertawan dek penangan BC Cream + Green Tea Mineral Face Mist + Booster Whitening + Pipi Pink ni..😱🤗🤗.... Jom cantik dari luar dan dalam dgn Set Combo D terlajak special ni..😍😍 .
.
Cepat grab sekarang sebelum stock habisss!󪠊.
. 📢📢Whatsapp 01111470580
📢📢Whatsapp 01111470580
📢📢Whatsapp 01111470580
.
#dyxybccream
#teamhajar #foundationmalaysia #bccreamfoundation  #foundation #foundationmurah #facemist #sayajualfoundation #greenteafacemist #muamalaysia #bedakcompact #makeupartist #babycushion  #makeupkorea  #makeupkoreanlook #makeupsimple
➖ Jom dapatkan SET COMBO D terlajak murahhh.. Hei awak2 semua, bukan muka je nak cantik, kulit badan pun nak cantik putih sekata jgk tau! Barulah semua org tertawan dek penangan BC Cream + Green Tea Mineral Face Mist + Booster Whitening + Pipi Pink ni..😱🤗🤗.... Jom cantik dari luar dan dalam dgn Set Combo D terlajak special ni..😍😍 . . Cepat grab sekarang sebelum stock habisss!󪠊. . 📢📢Whatsapp 01111470580 📢📢Whatsapp 01111470580 📢📢Whatsapp 01111470580 . #dyxybccream  #teamhajar  #foundationmalaysia  #bccreamfoundation  #foundation  #foundationmurah  #facemist  #sayajualfoundation  #greenteafacemist  #muamalaysia  #bedakcompact  #makeupartist  #babycushion  #makeupkorea  #makeupkoreanlook  #makeupsimple 
Soo untuk kaum lelakiiiii... meh nak tepek satu testimoni MK Men Mary Kay nii😍
.
Terbaik kan. Cernu ols usyaaa area dahi terutamnye. Nampk bezaaa kan. Skin dah makin sihatt n licinnn.. xde dahh merah2 n bijik2 tuuu kann, Alhamdulillah😍
.
.
Nadia Sukiran
0133606370
Your trusted Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #MaryKayLipstick #MatteLipstick #gelsemimatte #jerawat #kulitsihat #skincareselamat #skinvigoratebrush
Soo untuk kaum lelakiiiii... meh nak tepek satu testimoni MK Men Mary Kay nii😍 . Terbaik kan. Cernu ols usyaaa area dahi terutamnye. Nampk bezaaa kan. Skin dah makin sihatt n licinnn.. xde dahh merah2 n bijik2 tuuu kann, Alhamdulillah😍 . . Nadia Sukiran 0133606370 Your trusted Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #MaryKayLipstick  #MatteLipstick  #gelsemimatte  #jerawat  #kulitsihat  #skincareselamat  #skinvigoratebrush 
LIPSTICK BGM VIRAL!!!HARI-HARI HABIS LICIN!!!GRAB IT AS FAST AS YOU CAN!!!.
. ❤LIPSTICK MATTE BGM❤.
.
✔Tidak kering
✔Tidak glowing/glitter
✔Ringan
✔Tidak melekit
✔Tahan lama
✔Murah dan jimat
✔Tidak menggelapkan bibir
✔Colour glamourous ❗HARGA MAMPU MILIK❗
.
BERMINAT???
📲 www.wasap.my/60128666124

#setmakeupkitviraldimalaysia#glowingspray#foundation#concealer#loosepowder#setkeningtanpacukur#lipstickmattebgm#gossipgirl#cutiebaby#dreamycoral#fantasy#romantic#sexyred#gorgeouseyeshadow#bgmterbaik#
LIPSTICK BGM VIRAL!!!HARI-HARI HABIS LICIN!!!GRAB IT AS FAST AS YOU CAN!!!. . ❤LIPSTICK MATTE BGM❤. . ✔Tidak kering ✔Tidak glowing/glitter ✔Ringan ✔Tidak melekit ✔Tahan lama ✔Murah dan jimat ✔Tidak menggelapkan bibir ✔Colour glamourous ❗HARGA MAMPU MILIK❗ . BERMINAT??? 📲 www.wasap.my/60128666124 #setmakeupkitviraldimalaysia #glowingspray #foundation #concealer #loosepowder #setkeningtanpacukur #lipstickmattebgm #gossipgirl #cutiebaby #dreamycoral #fantasy #romantic #sexyred #gorgeouseyeshadow #bgmterbaik #
Don't miss our foundation cycle 1 with coach @nahla_mostafa83 starting Wednesday 31 May at 11 pm.
For more details please message us on Instagram & FB 
#NewFighters 
#fightunitcrossfit #crossfit #crossfittraining #starttoday #foundation #program #cycle1
เบื่อมั้ย..? แต่งหน้าน้อยเว่อร์ ก็ยังดูเยอะเว่อร์
.
ลองใช้แป้งที่เขาบอกกันว่าบ๊างบาง...แต่ก็ไม่เวิร์ค 
หรือบางตัวใช้แล้วหน้าหนาจนนึกว่าโบกปูนนนนน
.
ความฝันที่อยากหน้าใส เหมือนไม่ได้แต่ง ... พังงงง!!
จนต้องหันกลับไปง้อของเก่า แอพ + แอ็บ #หลอนเว่อร์
.
มาทำฝันให้เป็นจริง กับ #Soulskin สิจ๊ะ..
อ่ะๆๆ #iiluminatingPowder ปกปิดแน่น แต่ไม่หนักหน้า
ปาดปุ๊บหน้าเด้งปั๊บ ไม่ต้องง้อแอพอีกต่อไป!!
.
คุณสมบัติสวยเว่อร์ขนาดนี้ ราคา 590 บาท จริ๊งๆๆ
เมคอัพที่ดี...เน้นคุณภาพ ไม่ใช่ราคา #คือดีย์
. 
รีบซื้อให้ไว ไม่มีถือว่าพลาดมากก!! ====================
🚩พร้อมส่งทุกรายการจ้า 🚩
#ตัวแทนรายใหญ่ #soulskin 💬ทักเลยค่ะ ⤵︎
Line: @skinsecret
(มี@ ข้างหน้าด้วยค่ะ) 💬คลิ๊กเลย⤵︎ http://line.me/ti/p/%40skinsecret

#soulskin #ตัวแทนรายใหญ่ #สวยแพง #สวยเผ็ด #สวยฟินนาเล่ #soulskincosmetic #foundation #cosmetics #makeup #musthave #beauty
เบื่อมั้ย..? แต่งหน้าน้อยเว่อร์ ก็ยังดูเยอะเว่อร์ . ลองใช้แป้งที่เขาบอกกันว่าบ๊างบาง...แต่ก็ไม่เวิร์ค หรือบางตัวใช้แล้วหน้าหนาจนนึกว่าโบกปูนนนนน . ความฝันที่อยากหน้าใส เหมือนไม่ได้แต่ง ... พังงงง!! จนต้องหันกลับไปง้อของเก่า แอพ + แอ็บ #หลอนเว ่อร์ . มาทำฝันให้เป็นจริง กับ #Soulskin  สิจ๊ะ.. อ่ะๆๆ #iiluminatingPowder  ปกปิดแน่น แต่ไม่หนักหน้า ปาดปุ๊บหน้าเด้งปั๊บ ไม่ต้องง้อแอพอีกต่อไป!! . คุณสมบัติสวยเว่อร์ขนาดนี้ ราคา 590 บาท จริ๊งๆๆ เมคอัพที่ดี...เน้นคุณภาพ ไม่ใช่ราคา #ค ือดีย์ . รีบซื้อให้ไว ไม่มีถือว่าพลาดมากก!! ==================== 🚩พร้อมส่งทุกรายการจ้า 🚩 #ต ัวแทนรายใหญ่ #soulskin  💬ทักเลยค่ะ ⤵︎ Line: @skinsecret (มี@ ข้างหน้าด้วยค่ะ) 💬คลิ๊กเลย⤵︎ http://line.me/ti/p/%40skinsecret #soulskin  #ต ัวแทนรายใหญ่ #สวยแพง  #สวยเผ ็ด #สวยฟ ินนาเล่ #soulskincosmetic  #foundation  #cosmetics  #makeup  #musthave  #beauty 
Mixing palette with spatula #preorder #eyeshadow #foundation
ย้อนเวลาให้ผิว กลับไปมีผิวดี ผิวเด็ก ผิวเด้ง อีกครั้ง ด้วยบูสเตอร์นมสดเลอมิล บำรุง ฟื้นฟู ดูแลผิว ด้วยเซรั่มสูตรพิเศษที่คิดค้นมาเพื่อคืนความอ่อนเยาว์ให้ผิวอย่างเห็นผล

15 กรัม 350 บาท
สั่งซื้อ / สอบถาม / สมัครตัวแทน
➡ Line pwp_beloved 👉 http://line.me/ti/p/jJf3MAPOTT

#beauty #makeup #foundation #sunscreen #cream #zeiichi #shop #shopping #whitening #skincare #women #bestseller #thebest #booster #suncream #sunprotection #base #bb #cc #concealer #organic #lemil #serum #zeiichibrand #milk #milkbooster #premium
ย้อนเวลาให้ผิว กลับไปมีผิวดี ผิวเด็ก ผิวเด้ง อีกครั้ง ด้วยบูสเตอร์นมสดเลอมิล บำรุง ฟื้นฟู ดูแลผิว ด้วยเซรั่มสูตรพิเศษที่คิดค้นมาเพื่อคืนความอ่อนเยาว์ให้ผิวอย่างเห็นผล 15 กรัม 350 บาท สั่งซื้อ / สอบถาม / สมัครตัวแทน ➡ Line pwp_beloved 👉 http://line.me/ti/p/jJf3MAPOTT #beauty  #makeup  #foundation  #sunscreen  #cream  #zeiichi  #shop  #shopping  #whitening  #skincare  #women  #bestseller  #thebest  #booster  #suncream  #sunprotection  #base  #bb  #cc  #concealer  #organic  #lemil  #serum  #zeiichibrand  #milk  #milkbooster  #premium 
Rosetyara MATTE POWDER memang betul betul power! 
Halus!
Mulus!
Lembut!

Hilang habis segala garis garis halus wajah!

Jatuh cinta dengan MATTE POWDER 😘

#rosetyara
#viprt
#teamrt
#foundation
#fullcoverage
#radiancepowder
#vipagent
#agentsah
#vipagent
#make
#trustseller
#bazaaronline
#sayajual
3  KALI REPEAT ORDER ! ! !
.
.
.

Best lahai BC CREAM ni. Dah la tak melekit. Tak berminyak. Tambah pulak dengan FACE MIST yang fresh yakmat tuuuu . Haihhh. Bergetar tulang belakang hari hari dapat feedback macam ni 😍😍
.
.
.

Awak kalau tak grab tengah promosi ni memang rugi sangat la . Untuk pembelian Set Combo berpeluang untuk menang ipongg seveng okey 😍💃
3 KALI REPEAT ORDER ! ! ! . . . Best lahai BC CREAM ni. Dah la tak melekit. Tak berminyak. Tambah pulak dengan FACE MIST yang fresh yakmat tuuuu . Haihhh. Bergetar tulang belakang hari hari dapat feedback macam ni 😍😍 . . . Awak kalau tak grab tengah promosi ni memang rugi sangat la . Untuk pembelian Set Combo berpeluang untuk menang ipongg seveng okey 😍💃
.
Yang tak suka pakai pencuci muka jenis ketul, bole pakai jenis cecair ni ye ⬇
.
GOLDEN CLEANSER GEL 💜
.
Kandungan :-
Mangandungi ekstrak minyak emas 24k , green tea, aqua water, glycerin, coconut oil, pro vitamin B5
.
KEBAIKAN :-
✔membersih & menanggalkan kotoran secara mendalam
✔memelihara lapisan kulit wajah
✔menegang & menghaluskan kulit
✔memberi kesegaran pada kulit wajah
✔awet muda (anti penuaan)
✔EXTRA Melembab kan kulit
✔EXTRA Mencerah
✔merawat jerawat & jeragat
.
Oder❓Wassap 0139546596📱
.
#powder #bedakmuka #bedak #everglowskincare #honeylemonsoap #mineralpowdeepearlsparkling #everglow  #honeylemon #piteravitc #nightcream #foundation #serum #goldencleansergel #kecantikan #serumwhiteningcollagen #facegoldscrub #everglowfoundation #everglownightcream #putihgebu #glowing #cantik #penjagaanwajah #skincare #bazarpaknil #duniakecantikan #sekmung #sekkepok #ganukite
. Yang tak suka pakai pencuci muka jenis ketul, bole pakai jenis cecair ni ye ⬇ . GOLDEN CLEANSER GEL 💜 . Kandungan :- Mangandungi ekstrak minyak emas 24k , green tea, aqua water, glycerin, coconut oil, pro vitamin B5 . KEBAIKAN :- ✔membersih & menanggalkan kotoran secara mendalam ✔memelihara lapisan kulit wajah ✔menegang & menghaluskan kulit ✔memberi kesegaran pada kulit wajah ✔awet muda (anti penuaan) ✔EXTRA Melembab kan kulit ✔EXTRA Mencerah ✔merawat jerawat & jeragat . Oder❓Wassap 0139546596📱 . #powder  #bedakmuka  #bedak  #everglowskincare  #honeylemonsoap  #mineralpowdeepearlsparkling  #everglow  #honeylemon  #piteravitc  #nightcream  #foundation  #serum  #goldencleansergel  #kecantikan  #serumwhiteningcollagen  #facegoldscrub  #everglowfoundation  #everglownightcream  #putihgebu  #glowing  #cantik  #penjagaanwajah  #skincare  #bazarpaknil  #duniakecantikan  #sekmung  #sekkepok  #ganukite 
Hey guys, my sister has just started with #youinque and thought I'd share it on my instagram if anyone was interested with purchasing some products through her. If you are wanting to purchase anything make sure you use this link --> https://www.youniqueproducts.com/TiffanyElliott and if you're wanting to have a squiz at her fb page use this link --> https://www.facebook.com/youniquetiffanyelliott/ - The description is in the picture but it's vegan and earth friendly which to us is a real plus! And it helps woman who have been sexually abused. The products themselves are really nice and good quality, I'm not just saying that because she's my sister, I'm really picky with my makeup and I wouldn't put this on my instagram if I wasn't proud of it and I'm not being biased.

So yeah, any questions message myself or Tiffany through the fb page. It is only for Australians BUT International peeps, if you're wanting to order some products let us know and we'll purchase them for you, you obviously pay us and the shipping and we'll ship it to you. Easy peasy :) #youinque #makeup #australianbrand #reallygoodquality #veganfriendly #helpssexualabusedwoman #eyeliner #lipstick #fibrelashes #eyeshadow #mascara #foundation #EVERYTHING
Hey guys, my sister has just started with #youinque  and thought I'd share it on my instagram if anyone was interested with purchasing some products through her. If you are wanting to purchase anything make sure you use this link --> https://www.youniqueproducts.com/TiffanyElliott and if you're wanting to have a squiz at her fb page use this link --> https://www.facebook.com/youniquetiffanyelliott/ - The description is in the picture but it's vegan and earth friendly which to us is a real plus! And it helps woman who have been sexually abused. The products themselves are really nice and good quality, I'm not just saying that because she's my sister, I'm really picky with my makeup and I wouldn't put this on my instagram if I wasn't proud of it and I'm not being biased. So yeah, any questions message myself or Tiffany through the fb page. It is only for Australians BUT International peeps, if you're wanting to order some products let us know and we'll purchase them for you, you obviously pay us and the shipping and we'll ship it to you. Easy peasy :) #youinque  #makeup  #australianbrand  #reallygoodquality  #veganfriendly  #helpssexualabusedwoman  #eyeliner  #lipstick  #fibrelashes  #eyeshadow  #mascara  #foundation  #EVERYTHING 
RAHSIA KULIT CANTIK
************************ .
Rahsia kulit gugurl Korea flawless & glowing 🌹.
.
Siapa tengok episod akhir Scarlet Heart yang mana Hae Soo yang dah kembali ke zaman sebenar explen kat Ji Mong yang juga dah kembali ke zaman sebenar, kandungan bahan yang terkandung dalam toner wajah produk kecantikan yang dia promote tu diekstrak daripada Bunga Ros Bulgaria. .
.
Dan tahukah u ollsz semua yang Natural Rose Water diekstrak daripada Bunga Ros Bulgaria juga 😱. Datz why Kak Nurul pengguna setia Air Mawar Nawal. Sebab nak flawless & glowing macam gugurl Korea. Untung² kalau jumpa Lee Min Ho, Lee Joon-Gi, Ji Chang Wook & Lee Sang-Yoon terpesona mereka semua melihat kulit wajah Kak Nurul yang flawless & glowing macam aweks kat negara mereka 😝. .
.
Tak perlu nak guna facial cotton nak apply air mawar ni. Just dap² manja je dengan tapak tangan ke kulit wajah but make sure tapak tangan u ollsz tu bebas dari bakteria, kuman, virus, parasit & sekeluarga dengannya. .
.
Dan air mawar ni juga boleh digunakan di rambut u ollsz sebagai hair tonic & hair serum especially yang ada masalah rambut gugur serta rambut lambat tumbuh. Kanak² seawal usia 6 tahun pun dah boleh guna. Kalau untuk rambut tu, nak senangkan koje u ollsz, transfer air mawar tu ke dalam botol spray. Barulah sekata air mawarnya kena di kulit kepala. .
.
Takda apa yang nak dirahsiakan dari u ollsz semua rahsia natural beauty gugurl Korea. Rajin² ler tonton cerita Korea ni & rata² bahan yang diekstrak daripada produk skincare mereka 50% & more ada dalam Natural Rose Water Nawal Herbal Beauty. .
.
Senang je nak cantikkan??? Bukan susah mana pun. Just dap² tepuk² manja kulit wajah u ollsz dengan NATURAL ROSE WATER. Rege superb berbaloi & of course mampu milik. Tahan sampai 4-5 bulan penggunaannya tawwwww 😘😘😘 then ada sorang kastemer komen air mawar ni boleh digunakan from up to down (seluruh badan) sampaikan ketiak dah tak hitam, hilang bau & lembut. Ala² deodorant gitew. .
.
.
#naturalrosewater #rosewater #airmawar #nawalherbalbeauty #naturalbeauty #skincare #makeup #toner #foundation #testimoninawal
RAHSIA KULIT CANTIK ************************ . Rahsia kulit gugurl Korea flawless & glowing 🌹. . Siapa tengok episod akhir Scarlet Heart yang mana Hae Soo yang dah kembali ke zaman sebenar explen kat Ji Mong yang juga dah kembali ke zaman sebenar, kandungan bahan yang terkandung dalam toner wajah produk kecantikan yang dia promote tu diekstrak daripada Bunga Ros Bulgaria. . . Dan tahukah u ollsz semua yang Natural Rose Water diekstrak daripada Bunga Ros Bulgaria juga 😱. Datz why Kak Nurul pengguna setia Air Mawar Nawal. Sebab nak flawless & glowing macam gugurl Korea. Untung² kalau jumpa Lee Min Ho, Lee Joon-Gi, Ji Chang Wook & Lee Sang-Yoon terpesona mereka semua melihat kulit wajah Kak Nurul yang flawless & glowing macam aweks kat negara mereka 😝. . . Tak perlu nak guna facial cotton nak apply air mawar ni. Just dap² manja je dengan tapak tangan ke kulit wajah but make sure tapak tangan u ollsz tu bebas dari bakteria, kuman, virus, parasit & sekeluarga dengannya. . . Dan air mawar ni juga boleh digunakan di rambut u ollsz sebagai hair tonic & hair serum especially yang ada masalah rambut gugur serta rambut lambat tumbuh. Kanak² seawal usia 6 tahun pun dah boleh guna. Kalau untuk rambut tu, nak senangkan koje u ollsz, transfer air mawar tu ke dalam botol spray. Barulah sekata air mawarnya kena di kulit kepala. . . Takda apa yang nak dirahsiakan dari u ollsz semua rahsia natural beauty gugurl Korea. Rajin² ler tonton cerita Korea ni & rata² bahan yang diekstrak daripada produk skincare mereka 50% & more ada dalam Natural Rose Water Nawal Herbal Beauty. . . Senang je nak cantikkan??? Bukan susah mana pun. Just dap² tepuk² manja kulit wajah u ollsz dengan NATURAL ROSE WATER. Rege superb berbaloi & of course mampu milik. Tahan sampai 4-5 bulan penggunaannya tawwwww 😘😘😘 then ada sorang kastemer komen air mawar ni boleh digunakan from up to down (seluruh badan) sampaikan ketiak dah tak hitam, hilang bau & lembut. Ala² deodorant gitew. . . . #naturalrosewater  #rosewater  #airmawar  #nawalherbalbeauty  #naturalbeauty  #skincare  #makeup  #toner  #foundation  #testimoninawal 
ผิวดีขึ้นชัดเจน หลังใช้เลอมิล 1 กระปุก ผิวฟูเด้งเปล่งปลั่ง จุดด่างดำจางลง ด้วยการบำรุงแบบเข้มข้นจากสารสกัดเกรดพรีเมี่ยมสุดๆ

15 กรัม 350 บาท
สั่งซื้อ / สอบถาม / สมัครตัวแทน
➡ Line pwp_beloved 👉 http://line.me/ti/p/jJf3MAPOTT

#beauty #makeup #foundation #sunscreen #cream #zeiichi #shop #shopping #whitening #skincare #women #bestseller #thebest #booster #suncream #sunprotection #base #bb #cc #concealer #organic #lemil #serum #zeiichibrand #milk #milkbooster #premium
ผิวดีขึ้นชัดเจน หลังใช้เลอมิล 1 กระปุก ผิวฟูเด้งเปล่งปลั่ง จุดด่างดำจางลง ด้วยการบำรุงแบบเข้มข้นจากสารสกัดเกรดพรีเมี่ยมสุดๆ 15 กรัม 350 บาท สั่งซื้อ / สอบถาม / สมัครตัวแทน ➡ Line pwp_beloved 👉 http://line.me/ti/p/jJf3MAPOTT #beauty  #makeup  #foundation  #sunscreen  #cream  #zeiichi  #shop  #shopping  #whitening  #skincare  #women  #bestseller  #thebest  #booster  #suncream  #sunprotection  #base  #bb  #cc  #concealer  #organic  #lemil  #serum  #zeiichibrand  #milk  #milkbooster  #premium 
Macam tak percaya pakai BC CREAM dah tak perlukan yang lain 😃
.
.
.

Tak perlu susah susah kena bawak banyak menda. FOUNDATION lagi, COMPACT POWDER lagi, CONCEALER lagi. Haih. Berat beg taww 😐
.
.
.

KELEBIHAN YANG TERAMAT SPECIAL 😎
.
.
.
. .
❤ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA
❤ Menjadikan kulit rasa ringan seakan akan  tidak memakai bedak
❤ Meresap terus ke dalam kulit .
❤ TIDAK BERAT .
❤ TIDAK MELEKIT
❤ Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka
❤ Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka .
❤ Tahan lama lebih dari 8 jam
❤ Mesra Solat dan senang cuci .
❤ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup )
.
.
.

Berminat? Terus WHATSAPP 0139656214 ❤
Macam tak percaya pakai BC CREAM dah tak perlukan yang lain 😃 . . . Tak perlu susah susah kena bawak banyak menda. FOUNDATION lagi, COMPACT POWDER lagi, CONCEALER lagi. Haih. Berat beg taww 😐 . . . KELEBIHAN YANG TERAMAT SPECIAL 😎 . . . . . ❤ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA ❤ Menjadikan kulit rasa ringan seakan akan tidak memakai bedak ❤ Meresap terus ke dalam kulit . ❤ TIDAK BERAT . ❤ TIDAK MELEKIT ❤ Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka ❤ Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka . ❤ Tahan lama lebih dari 8 jam ❤ Mesra Solat dan senang cuci . ❤ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup ) . . . Berminat? Terus WHATSAPP 0139656214 ❤
DIOR ADDICT
Lip Sugar Scrub / Lip Glow / Lip Maximizer
四款試用 $30份連💌 有意可direct我.Thanks😊

瞬間溶化的甜美去角質潤唇膏 - 賦活健康唇色 
誘惑煥彩磨砂潤唇膏不僅散發著令人著迷的香甜氣味,更齊集去角質及滋潤功效,締造無可比擬的迷人唇色. 一塗一抹,無比清新柔嫩的雙唇泛起最甜美動人的笑意
所有專業化妝師都深深明白,健康滋潤的唇部最能突顯唇妝色澤的終極奧秘. 誘惑煥彩磨砂潤唇膏是Backstage Pros的最新創作,Dior首款蘊含砂糖微粒子成分的去角質潤唇膏,令雙唇無比清新柔嫩,仿如瞬間蛻變

Dior Addict 誘惑煥彩防曬潤唇膏是Dior後台彩妝必備,美化修飾雙唇,持久地加強唇部天然色澤.此Dior首款全天候護唇霜的獨特配方適應任何女性櫻唇,造就與膚色匹配的個性粉紅,激發唇部滋潤度,令雙唇由內而外煥發清新、豐盈及亮澤感 
Dior後台彩妝首款瞬間豐盈唇彩. Dior Addict Lip Maximizer誘惑豐盈骨膠原唇彩滋潤櫻唇,即時提供驚艷豐盈效果,給妳豐滿亮澤的燦爛笑容,妝感煥然一新,帶有香草薄荷香氣,感覺更清新迷人  #diorhk#dioraddict#睫毛液#睫毛膏#假眼睫毛#眼線筆#雙眼皮貼#香水#胭脂#bbcushion#diorcushion#精華素#卸妝油#遮瑕膏#胭脂掃#foundation#samplehk#防曬#粉底#化妝掃#唇膏#旅行裝#試用裝#全新化妝品#平靚正#眉筆#hksample#mascara#eyeliner#lipgloss
DIOR ADDICT Lip Sugar Scrub / Lip Glow / Lip Maximizer 四款試用 $30份連💌 有意可direct我.Thanks😊 瞬間溶化的甜美去角質潤唇膏 - 賦活健康唇色 誘惑煥彩磨砂潤唇膏不僅散發著令人著迷的香甜氣味,更齊集去角質及滋潤功效,締造無可比擬的迷人唇色. 一塗一抹,無比清新柔嫩的雙唇泛起最甜美動人的笑意 所有專業化妝師都深深明白,健康滋潤的唇部最能突顯唇妝色澤的終極奧秘. 誘惑煥彩磨砂潤唇膏是Backstage Pros的最新創作,Dior首款蘊含砂糖微粒子成分的去角質潤唇膏,令雙唇無比清新柔嫩,仿如瞬間蛻變 Dior Addict 誘惑煥彩防曬潤唇膏是Dior後台彩妝必備,美化修飾雙唇,持久地加強唇部天然色澤.此Dior首款全天候護唇霜的獨特配方適應任何女性櫻唇,造就與膚色匹配的個性粉紅,激發唇部滋潤度,令雙唇由內而外煥發清新、豐盈及亮澤感 Dior後台彩妝首款瞬間豐盈唇彩. Dior Addict Lip Maximizer誘惑豐盈骨膠原唇彩滋潤櫻唇,即時提供驚艷豐盈效果,給妳豐滿亮澤的燦爛笑容,妝感煥然一新,帶有香草薄荷香氣,感覺更清新迷人 #diorhk #dioraddict #睫毛液 #睫毛膏 #假眼睫毛 #眼線筆 #雙眼皮貼 #香水 #胭脂 #bbcushion #diorcushion #精華素 #卸妝油 #遮瑕膏 #胭脂掃 #foundation #samplehk #防曬 #粉底 #化妝掃 #唇膏 #旅行裝 #試用裝 #全新化妝品 #平靚正 #眉筆 #hksample #mascara #eyeliner #lipgloss 
Must have #cshineskincare that contains #cshinesoap #cshineserum & #cshinecbooster for your skin. #Korean #technology.  No day or night cream and it's #glow your #skin right after three days. Plus the white supplement #beautysecretshalicious for #whitening and #moist skin. Purchase now while stok last 🌸🌸🌸 #beautyfoundationshalicious 
#shaliciousbeautyfoundation 
#beautysecretshalicious 
#shaliciousbeautysecret 
#foundation
#beautysecret
#wajibbeli
#cshine 
#cshinesoap 
#cshineskincare 
#cshineserum 
#cshinecbooster 
#jomcantik 
#wajibbeli
#soap 
#skincare 
#cshinebeauty
Must have #cshineskincare  that contains #cshinesoap  #cshineserum  & #cshinecbooster  for your skin. #Korean  #technology . No day or night cream and it's #glow  your #skin  right after three days. Plus the white supplement #beautysecretshalicious  for #whitening  and #moist  skin. Purchase now while stok last 🌸🌸🌸 #beautyfoundationshalicious  #shaliciousbeautyfoundation  #beautysecretshalicious  #shaliciousbeautysecret  #foundation  #beautysecret  #wajibbeli  #cshine  #cshinesoap  #cshineskincare  #cshineserum  #cshinecbooster  #jomcantik  #wajibbeli  #soap  #skincare  #cshinebeauty 
Cute little makeup video🌸
Cute little makeup video🌸
PAY ATTENTION WARGA JOHOR SEKALIAN ‼️
.
[28 Mei - Malam Raya]-ARINA DIAMOND COSMETIC & ARINA DIAMOND SCARVES💎💎BERMULA DARI RM 5 ONLY!!!! AKAK2 DI JOHOR WAJIB SERBU!!! .
#arinadiamondcosmetic #arinadiamond #foundationmurah #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #kosmetik #foundation #lipbalm #serum #serummurah #serummalaysiamurah #arinadiamondscarf #bawalmurah #shawlmurah #bawalchiffon #tudungmurahmalaysia #squarescarf #selendangmurah #sayajualtudung #tudungmurah #snowcap #snowcapmurah #snowcapborong #innersnowcap #snowcapneelofa
PAY ATTENTION WARGA JOHOR SEKALIAN ‼️ . [28 Mei - Malam Raya]-ARINA DIAMOND COSMETIC & ARINA DIAMOND SCARVES💎💎BERMULA DARI RM 5 ONLY!!!! AKAK2 DI JOHOR WAJIB SERBU!!! . #arinadiamondcosmetic  #arinadiamond  #foundationmurah  #kosmetikmalaysia  #kosmetikmurah  #kosmetik  #foundation  #lipbalm  #serum  #serummurah  #serummalaysiamurah  #arinadiamondscarf  #bawalmurah  #shawlmurah  #bawalchiffon  #tudungmurahmalaysia  #squarescarf  #selendangmurah  #sayajualtudung  #tudungmurah  #snowcap  #snowcapmurah  #snowcapborong  #innersnowcap  #snowcapneelofa 
🍃 SET COMBO OFFER DISCOUNT SEHINGGA RM 50 perset 🍃.
.
🍃 STOK TERHAD, SANGAT LAKU KERAS 🍃.
.
🍃 HARGA PROMOSI SANGAT TERHAD SAMPAI 30 HB INI SAHAJA 📢🍃.
.
.
🔥 ORDER NOW 🔥.
.
👸🏻 SET SYAFIQA AINA 👸🏻.
- RM 115 (np ; RM 140)
- 1 x Bc Cream - 1 x Face Mist
- 1 x Freegift 🎁.
- FREE POSTAGE SM 🚛.
.
0149883458 📱 whatapps.
.
#foundation #facemist #dyxymalaysia #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxy #dyxyteam #dyxymurah #dyxybrush #dyxylovers #dyxysetladyd #dyxysetasyallie #dyxysetsyafiqahaina #dyxybccreamfoundation #dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxycosmeticsmalaysia #dyxycosmetics #dyxylovers #dyxytestimoni #dyxybccreambydyana
🍃 SET COMBO OFFER DISCOUNT SEHINGGA RM 50 perset 🍃. . 🍃 STOK TERHAD, SANGAT LAKU KERAS 🍃. . 🍃 HARGA PROMOSI SANGAT TERHAD SAMPAI 30 HB INI SAHAJA 📢🍃. . . 🔥 ORDER NOW 🔥. . 👸🏻 SET SYAFIQA AINA 👸🏻. - RM 115 (np ; RM 140) - 1 x Bc Cream - 1 x Face Mist - 1 x Freegift 🎁. - FREE POSTAGE SM 🚛. . 0149883458 📱 whatapps. . #foundation  #facemist  #dyxymalaysia  #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxy  #dyxyteam  #dyxymurah  #dyxybrush  #dyxylovers  #dyxysetladyd  #dyxysetasyallie  #dyxysetsyafiqahaina  #dyxybccreamfoundation  #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmeticsmalaysia  #dyxycosmetics  #dyxylovers  #dyxytestimoni  #dyxybccreambydyana 
💥Which Double Wear do you wear? Double Wear Stay In Place- 15 hour longevity, medium coverage, oil free, smudge resistant, semi-matte finish, oil controlling, non-acnegenic, spf 10 😍
Double Wear Light- 15 hour longevity, Photo friendly, oil free,  transfer resistant, sheer to medium coverage, oil control, non acnegenic, spf 10 😍
Double Wear Nude-Up to 8 hour wear, radiant, hydrating, light-weight formula, cushion application, dewy finish 😍 #doublewear #foundation #glow #matte #e26el #esteelauder #esteebeautyadvisor #flawless #dewy #makeup #makeupaddict #wakeupandmakeup #dressyourface #gold #imatch #debenhams #lichfield #coverage #light #nude #stayinplace #doublewearfoundation #staffordshire #makeupmafia #hudabeauty
💥Which Double Wear do you wear? Double Wear Stay In Place- 15 hour longevity, medium coverage, oil free, smudge resistant, semi-matte finish, oil controlling, non-acnegenic, spf 10 😍 Double Wear Light- 15 hour longevity, Photo friendly, oil free, transfer resistant, sheer to medium coverage, oil control, non acnegenic, spf 10 😍 Double Wear Nude-Up to 8 hour wear, radiant, hydrating, light-weight formula, cushion application, dewy finish 😍 #doublewear  #foundation  #glow  #matte  #e26el  #esteelauder  #esteebeautyadvisor  #flawless  #dewy  #makeup  #makeupaddict  #wakeupandmakeup  #dressyourface  #gold  #imatch  #debenhams  #lichfield  #coverage  #light  #nude  #stayinplace  #doublewearfoundation  #staffordshire  #makeupmafia  #hudabeauty 
Perfume lelaki👨🏻 pun dapat harga promosi tau, beza dy takde buat dalam box jee, Tapi harga sama macam gift box for her. 63 include postage.
.
.Energise
.Desire Blue
.Invictus
.
Cara order senang jaaa, dm ig 👆🏻/WhatsApp no husna yee +601137542964☺️
.
#beauty #sugarbellelovers #sugarbelle #lipstick #lipsticklover #makeuplover #nakmakeup #nakcantik #makeupartist #eyeliner #eyeshadow #eyeshadowpalette #mascara #jomcantik #foundation #pinklady #kosmetik #cosmetics #makeupset #fattzura #sethantaran #amouralovers #hantaranmurah #sugarscrub #newitem #rayacollection2017 #makeupraya #ramadhankareem #sugarscrub #sugarbelleladiesflaws #promosimakeup
Perfume lelaki👨🏻 pun dapat harga promosi tau, beza dy takde buat dalam box jee, Tapi harga sama macam gift box for her. 63 include postage. . .Energise .Desire Blue .Invictus . Cara order senang jaaa, dm ig 👆🏻/WhatsApp no husna yee +601137542964☺️ . #beauty  #sugarbellelovers  #sugarbelle  #lipstick  #lipsticklover  #makeuplover  #nakmakeup  #nakcantik  #makeupartist  #eyeliner  #eyeshadow  #eyeshadowpalette  #mascara  #jomcantik  #foundation  #pinklady  #kosmetik  #cosmetics  #makeupset  #fattzura  #sethantaran  #amouralovers  #hantaranmurah  #sugarscrub  #newitem  #rayacollection2017  #makeupraya  #ramadhankareem  #sugarscrub  #sugarbelleladiesflaws  #promosimakeup 
Hai semuaa.. .
Okay saja nak share dengan korang sedikit Tips macam mana nak cari #FOUNDATION.
.
. "TIPS MEMBELI FOUNDATION" (PENTING-PENTING!!) .
.
🌼 Untuk mengelakkan muka kita cepat naik jerawat kita hendaklah memastikan foundation yg kita gunakan itu adalah foundation NON - COMEDOGENIC. .
.
🌼 Biasa kat ingredient belakang product ada tulis " NON - COMEDOGENIC ". Bahan ini tak menyumbat liang pori muka kita. Jadi tak adalah naik jerawat nanti. .
.
🌼 Sebab tu foundation MARYKAY best. Selain ia mampu menutup cela ia juga menutup pori2 terbuka semasa pakai. Pori-pori juga tidak tersumbat bila cuci muka disebabkan sifatnya yang NON - COMEDOGENIC. .
.
🌼 Yang paling best anti penuaan korang foundation ini. Jangan risau foundation ni didatangkan dngan mengikut jenis kulit. 👍👍
.
.
 Nak cuba foundation Mary Kay? Jomla mesti best punya. .

Siapa nak kulit cantik secara sihat tanpa bahan kimia merbahaya?? Warranty 90hari? Free sample? Freegift? Harga kasih sayang???? Jom pm @fatin_insyirah_amir lelajuuu 💗💗💗 #DmeeraMakeupMaryKay
#foundation
#marykaymalaysia
#marykaynilai
Hai semuaa.. . Okay saja nak share dengan korang sedikit Tips macam mana nak cari #FOUNDATION . . . "TIPS MEMBELI FOUNDATION" (PENTING-PENTING!!) . . 🌼 Untuk mengelakkan muka kita cepat naik jerawat kita hendaklah memastikan foundation yg kita gunakan itu adalah foundation NON - COMEDOGENIC. . . 🌼 Biasa kat ingredient belakang product ada tulis " NON - COMEDOGENIC ". Bahan ini tak menyumbat liang pori muka kita. Jadi tak adalah naik jerawat nanti. . . 🌼 Sebab tu foundation MARYKAY best. Selain ia mampu menutup cela ia juga menutup pori2 terbuka semasa pakai. Pori-pori juga tidak tersumbat bila cuci muka disebabkan sifatnya yang NON - COMEDOGENIC. . . 🌼 Yang paling best anti penuaan korang foundation ini. Jangan risau foundation ni didatangkan dngan mengikut jenis kulit. 👍👍 . . Nak cuba foundation Mary Kay? Jomla mesti best punya. . Siapa nak kulit cantik secara sihat tanpa bahan kimia merbahaya?? Warranty 90hari? Free sample? Freegift? Harga kasih sayang???? Jom pm @fatin_insyirah_amir lelajuuu 💗💗💗 #DmeeraMakeupMaryKay  #foundation  #marykaymalaysia  #marykaynilai 
สิวยุบ ผิวอิ่มน้ำ รูขุมขนกระชับ ผลลัพธ์จากเลอมิลค่ะ

15 กรัม 350 บาท
สั่งซื้อ / สอบถาม / สมัครตัวแทน
➡ Line pwp_beloved 👉 http://line.me/ti/p/jJf3MAPOTT

#beauty #makeup #foundation #sunscreen #cream #zeiichi #shop #shopping #whitening #skincare #women #bestseller #thebest #booster #suncream #sunprotection #base #bb #cc #concealer #organic #lemil #serum #zeiichibrand #milk #milkbooster #premium
สิวยุบ ผิวอิ่มน้ำ รูขุมขนกระชับ ผลลัพธ์จากเลอมิลค่ะ 15 กรัม 350 บาท สั่งซื้อ / สอบถาม / สมัครตัวแทน ➡ Line pwp_beloved 👉 http://line.me/ti/p/jJf3MAPOTT #beauty  #makeup  #foundation  #sunscreen  #cream  #zeiichi  #shop  #shopping  #whitening  #skincare  #women  #bestseller  #thebest  #booster  #suncream  #sunprotection  #base  #bb  #cc  #concealer  #organic  #lemil  #serum  #zeiichibrand  #milk  #milkbooster  #premium 
Happy #super6 action sports birthday #Saha! Awesome fun class birthday party! Parents totally impressed with the #deadfish! We love u lil man x💋 #tdex #jnrentourage  #friends #prep #foundation #actionsports #inflatables #ballsports #wheresyourbrother #theboys #boysclub #besties #sundayfunday #sundayfundaymummday
Obsessed with @w7cosmetics 👏🏻 $4.99 eyes $9.99 face so affordable and I love all of the products! 🙌🏻
Obsessed with @w7cosmetics 👏🏻 $4.99 eyes $9.99 face so affordable and I love all of the products! 🙌🏻
Kelebihan DYXY bccream Foundation
.
✔️Menutup cela
✔️Mengandungi spf50
✔️Vitamin E
✔️Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
✔️Oil control
✔️Mudah dicuci/wuduk friendly
✔️Tahan lebih 8 jam.
.
Uolss bole dpt kulit flawles dlm masa 1minit. Hihi
.
COD Bandar Tasik Selatan / KL Sentral / Kuantan
.
Mehla try 😘 Kita cantik samaII. Berminat?  Meh whatapps sis lajuII mehhh 0199939836 😘
.
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylisptik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah  #dyxycheras #dyxyampang #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #dyxykuantan #teamfl #foundation #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan
Kelebihan DYXY bccream Foundation . ✔️Menutup cela ✔️Mengandungi spf50 ✔️Vitamin E ✔️Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ✔️Oil control ✔️Mudah dicuci/wuduk friendly ✔️Tahan lebih 8 jam. . Uolss bole dpt kulit flawles dlm masa 1minit. Hihi . COD Bandar Tasik Selatan / KL Sentral / Kuantan . Mehla try 😘 Kita cantik samaII. Berminat? Meh whatapps sis lajuII mehhh 0199939836 😘 . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxylisptik  #dyxybccream  #dyxyfeedback  #dyxytestimonials  #foundationmurah  #dyxycheras  #dyxyampang  #dyxyklsentral  #dyxybandartasikselatan  #dyxykuantan  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #muabandartasikselatan  #muacheras  #muaklsentral  #muaampang  #muakuantan 
VDL Lumilayer Primer
我喺莎莎買 $100左右only
⚠向左掃有效果圖 只塗了半邊手
一向我都鍾意歐美化妝品,但係韓國嘅化妝品其實都好出色👍
講一講佢個包裝先,真係非常之靚😍佢個包裝係好似珠光有閃粉咁,燈光下非常靚😍
去到個product,唧出嚟係白色有好多一粒粒閃下閃下,有珠光咁嘅款。推開之後成個area都好dewy好令立立😍質地唔潤唔乾,感覺都清爽。
⚠講明先,個人認為佢係零保濕零滋潤😂純粹係有珠光打亮效果。我係絕對唔係拎嚟當primer咁用,如果我要用佢,我就會將佢溝粉底,primer同粉底比例係 1:2 咁就會令個粉底好dewy好靚😍
但其實我都少用佢,因為我依加基本上9成只會用mufe stick foundation同最近買嘅tom ford foundation。前者膏狀好難溝嚟用,後者本身已經有個好靚好soft嘅dewy效果。所以呢… 我會留返屎忽痕用fit me foundation果時先用😂😂😂
VDL Lumilayer Primer 我喺莎莎買 $100左右only ⚠向左掃有效果圖 只塗了半邊手 一向我都鍾意歐美化妝品,但係韓國嘅化妝品其實都好出色👍 講一講佢個包裝先,真係非常之靚😍佢個包裝係好似珠光有閃粉咁,燈光下非常靚😍 去到個product,唧出嚟係白色有好多一粒粒閃下閃下,有珠光咁嘅款。推開之後成個area都好dewy好令立立😍質地唔潤唔乾,感覺都清爽。 ⚠講明先,個人認為佢係零保濕零滋潤😂純粹係有珠光打亮效果。我係絕對唔係拎嚟當primer咁用,如果我要用佢,我就會將佢溝粉底,primer同粉底比例係 1:2 咁就會令個粉底好dewy好靚😍 但其實我都少用佢,因為我依加基本上9成只會用mufe stick foundation同最近買嘅tom ford foundation。前者膏狀好難溝嚟用,後者本身已經有個好靚好soft嘅dewy效果。所以呢… 我會留返屎忽痕用fit me foundation果時先用😂😂😂
PENANGAN CELLFIPRO
.
.
Anda mencari produk yang sesuai untuk menyelesaikan masalah :
🌸 Jerawat
🌸 Jeragat
🌸 Sunburn / tona kulit tidak sekata
🌸 Kulit Kusam
🌸 Kulit Berminyak ====================================
.
Memperkenalkan Produk Yang Mampu Menyerlahkan Keanggunan & Keremajaan Wajah Anda Serta Merawat Masalah Kulit Wajah Anda Sekaligus!
.

CELLFIPRO
"Serlahkan Keanggunan Wajah Anda Dengan Mudah & Pantas!" Produk CellFiPro ini dirumuskan dari bahan-bahan semulajadi yang terbaik. 
Teksturnya yang lembut mudah disapu dan senang diratakan diseluruh wajah serta mudah dicuci.
.

Produk CellFiPro ini lebih cepat meresap dan tidak berminyak. 
Ia juga tidak melekat, 
tidak melekit, 
dan mesra wudhuk.
.

C.C (Color Control) atau Correcting Cream ini berfungsi untuk mengembalikan warna asal kulit wajah anda dan memperbaiki semula tekstur kulit rosak kepada keadaan asal. 
Ia juga membantu menghalang kerosakan kulit akibat Sinaran UV matahari.
Produk CellFiPro ini bertindak untuk memutihkan dan memulihkan kembali keremajaan kulit wajah anda selain membantu merawat masalah kulit wajah anda dengan lebih pantas dan berkesan tanpa kesan sampingan.
.

Whatsapp 018 9058006
Kembalikan keyakinan anda😍👍 #cellfipro #cellficccream
#calitcalitchomel
#calitcalitcun #calitcalitcomey
#foundation #pm0189058006 Siti
PENANGAN CELLFIPRO . . Anda mencari produk yang sesuai untuk menyelesaikan masalah : 🌸 Jerawat 🌸 Jeragat 🌸 Sunburn / tona kulit tidak sekata 🌸 Kulit Kusam 🌸 Kulit Berminyak ==================================== . Memperkenalkan Produk Yang Mampu Menyerlahkan Keanggunan & Keremajaan Wajah Anda Serta Merawat Masalah Kulit Wajah Anda Sekaligus! . CELLFIPRO "Serlahkan Keanggunan Wajah Anda Dengan Mudah & Pantas!" Produk CellFiPro ini dirumuskan dari bahan-bahan semulajadi yang terbaik. Teksturnya yang lembut mudah disapu dan senang diratakan diseluruh wajah serta mudah dicuci. . Produk CellFiPro ini lebih cepat meresap dan tidak berminyak. Ia juga tidak melekat, tidak melekit, dan mesra wudhuk. . C.C (Color Control) atau Correcting Cream ini berfungsi untuk mengembalikan warna asal kulit wajah anda dan memperbaiki semula tekstur kulit rosak kepada keadaan asal. Ia juga membantu menghalang kerosakan kulit akibat Sinaran UV matahari. Produk CellFiPro ini bertindak untuk memutihkan dan memulihkan kembali keremajaan kulit wajah anda selain membantu merawat masalah kulit wajah anda dengan lebih pantas dan berkesan tanpa kesan sampingan. . Whatsapp 018 9058006 Kembalikan keyakinan anda😍👍 #cellfipro  #cellficccream  #calitcalitchomel  #calitcalitcun  #calitcalitcomey  #foundation  #pm0189058006  Siti
"น้ำผึ้งป่า"🐝สุดยอดสารสกัดที่ผ่านการค้นคว้าวิจัยมาแล้วว่าสามารถ "ฟื้นฟู ดูแล บำรุง สมานผิว" ได้รวดเร็วและปลอดภัยที่สุด✅
B'secret🐝คือแบรนด์แรกที่นำสารสกัดนี้มาใช้ในครีมบำรุงผิวหน้า 
เพราะเราคือตัวจริงในเรื่อง Skincare 
เลือกผลิตภัณฑ์คุณภาพ เลือก B'secret🐝นะค่ะ
.
ราคาเพียง 360฿ ส่งฟรี EMS จ้าา .
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
.
👌 สนใจสินค้า ติดต่อสอบถามได้ 24 ชม.  เลยจ้าา  แม่ค้าตอบเร็ว ไม่ข้ามวันแน่นอนน อิอิ
.
💗 Line: @ego5395u .
💗https://goo.gl/3uwopO
.
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃. .
#ครีมที่ขายดีที่สุด❗#ของถูกและดีต้องครีมน้ำผึ้งป่า🐝🍯 #ใครๆก็เลือกใช้ครีมดีมีคุณภาพเน้นขาวเร็วเน้นผิวขาวสวยใสสว่างดูมีออร่า 
#ครีมน้ำผึ้งป่า #มาส์กลูกผึ้ง #W2M #กันแดดน้ำผึ้งป่า #กันแดดละลายได้ #น้ำหยดนางพญา #foresthoneybeecream #makeup #skincare #face #honeyskincare #honeysunscreen #honeyfoundation #sunscreen #foundation #bbcream #goldenhoneyball #queenbeedrop #boosters #boostingserum#waterproof
#รับตัวแทนจำหน่ายทั่วโลก
#น้ำหยดนางพญา360บาท #ตัวแทนน้ำหยดนางพญา
"น้ำผึ้งป่า"🐝สุดยอดสารสกัดที่ผ่านการค้นคว้าวิจัยมาแล้วว่าสามารถ "ฟื้นฟู ดูแล บำรุง สมานผิว" ได้รวดเร็วและปลอดภัยที่สุด✅ B'secret🐝คือแบรนด์แรกที่นำสารสกัดนี้มาใช้ในครีมบำรุงผิวหน้า เพราะเราคือตัวจริงในเรื่อง Skincare เลือกผลิตภัณฑ์คุณภาพ เลือก B'secret🐝นะค่ะ . ราคาเพียง 360฿ ส่งฟรี EMS จ้าา . ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ . 👌 สนใจสินค้า ติดต่อสอบถามได้ 24 ชม. เลยจ้าา แม่ค้าตอบเร็ว ไม่ข้ามวันแน่นอนน อิอิ . 💗 Line: @ego5395u . 💗https://goo.gl/3uwopO . ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃. . #คร ีมที่ขายดีที่สุด❗#ของถ ูกและดีต้องครีมน้ำผึ้งป่า🐝🍯 #ใครๆก ็เลือกใช้ครีมดีมีคุณภาพเน้นขาวเร็วเน้นผิวขาวสวยใสสว่างดูมีออร่า #คร ีมน้ำผึ้งป่า #มาส ์กลูกผึ้ง #W2M  #ก ันแดดน้ำผึ้งป่า #ก ันแดดละลายได้ #น ้ำหยดนางพญา #foresthoneybeecream  #makeup  #skincare  #face  #honeyskincare  #honeysunscreen  #honeyfoundation  #sunscreen  #foundation  #bbcream  #goldenhoneyball  #queenbeedrop  #boosters  #boostingserum #waterproof  #ร ับตัวแทนจำหน่ายทั่วโลก #น ้ำหยดนางพญา360บาท #ต ัวแทนน้ำหยดนางพญา
Today, answered on my blog. Bio to read. 👆🏼👆🏼 #makeup #beauty #beautytips
"น้ำผึ้งป่า"🐝สุดยอดสารสกัดที่ผ่านการค้นคว้าวิจัยมาแล้วว่าสามารถ "ฟื้นฟู ดูแล บำรุง สมานผิว" ได้รวดเร็วและปลอดภัยที่สุด✅
B'secret🐝คือแบรนด์แรกที่นำสารสกัดนี้มาใช้ในครีมบำรุงผิวหน้า 
เพราะเราคือตัวจริงในเรื่อง Skincare 
เลือกผลิตภัณฑ์คุณภาพ เลือก B'secret🐝นะค่ะ
.
ราคาเพียง 360฿ ส่งฟรี EMS จ้าา .
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
.
👌 สนใจสินค้า ติดต่อสอบถามได้ 24 ชม.  เลยจ้าา  แม่ค้าตอบเร็ว ไม่ข้ามวันแน่นอนน อิอิ
.
💗 Line: @ego5395u .
💗https://goo.gl/3uwopO
.
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
.
#ครีมที่ขายดีที่สุด❗#ของถูกและดีต้องครีมน้ำผึ้งป่า🐝🍯 #ใครๆก็เลือกใช้ครีมดีมีคุณภาพเน้นขาวเร็วเน้นผิวขาวสวยใสสว่างดูมีออร่า 
#ครีมน้ำผึ้งป่า #มาส์กลูกผึ้ง #W2M #กันแดดน้ำผึ้งป่า #กันแดดละลายได้ #น้ำหยดนางพญา #foresthoneybeecream #makeup #skincare #face #honeyskincare #honeysunscreen #honeyfoundation #sunscreen #foundation #bbcream #goldenhoneyball #queenbeedrop #boosters #boostingserum#waterproof
#รับตัวแทนจำหน่ายทั่วโลก
#น้ำหยดนางพญา360บาท #ตัวแทนน้ำหยดนางพญา
"น้ำผึ้งป่า"🐝สุดยอดสารสกัดที่ผ่านการค้นคว้าวิจัยมาแล้วว่าสามารถ "ฟื้นฟู ดูแล บำรุง สมานผิว" ได้รวดเร็วและปลอดภัยที่สุด✅ B'secret🐝คือแบรนด์แรกที่นำสารสกัดนี้มาใช้ในครีมบำรุงผิวหน้า เพราะเราคือตัวจริงในเรื่อง Skincare เลือกผลิตภัณฑ์คุณภาพ เลือก B'secret🐝นะค่ะ . ราคาเพียง 360฿ ส่งฟรี EMS จ้าา . ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ . 👌 สนใจสินค้า ติดต่อสอบถามได้ 24 ชม. เลยจ้าา แม่ค้าตอบเร็ว ไม่ข้ามวันแน่นอนน อิอิ . 💗 Line: @ego5395u . 💗https://goo.gl/3uwopO . ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ . #คร ีมที่ขายดีที่สุด❗#ของถ ูกและดีต้องครีมน้ำผึ้งป่า🐝🍯 #ใครๆก ็เลือกใช้ครีมดีมีคุณภาพเน้นขาวเร็วเน้นผิวขาวสวยใสสว่างดูมีออร่า #คร ีมน้ำผึ้งป่า #มาส ์กลูกผึ้ง #W2M  #ก ันแดดน้ำผึ้งป่า #ก ันแดดละลายได้ #น ้ำหยดนางพญา #foresthoneybeecream  #makeup  #skincare  #face  #honeyskincare  #honeysunscreen  #honeyfoundation  #sunscreen  #foundation  #bbcream  #goldenhoneyball  #queenbeedrop  #boosters  #boostingserum #waterproof  #ร ับตัวแทนจำหน่ายทั่วโลก #น ้ำหยดนางพญา360บาท #ต ัวแทนน้ำหยดนางพญา
.
Ouchhh stress plak rasa ada WHITEHEAD & BLACKHEAD kat hidung tu kan 😤
.
Siap beli masker hidung untuk tarik bagai kan, siap beli besi tuk kuarkan, ada picit picit hidungggg, sakit kot uollssss❗😕
.
Dahh tak yah pening2 fikir whitehead, blackhead.
.
FACE GOLD SCRUB kan hadooooo 😎 .
✅ bebas bahan kimia
✅ mesra pengguna
✅ selamat
✅ senang guna (hanya gosok2)
.
Memang terbaik bagi korang2 yang ada masalah whitehead & blackhead❗
.
Wassap 0139546596📱
.
#powder #bedakmuka #bedak #everglowskincare #honeylemonsoap #mineralpowdeepearlsparkling #everglow  #honeylemon #piteravitc #nightcream #foundation #serum #goldencleansergel #kecantikan #serumwhiteningcollagen #facegoldscrub #everglowfoundation #everglownightcream #putihgebu #glowing #cantik #penjagaanwajah #skincare #jomcantik #bazarpaknil #sekmung #sekkepok #ganung #lofattah #syukuralhmdulillah
. Ouchhh stress plak rasa ada WHITEHEAD & BLACKHEAD kat hidung tu kan 😤 . Siap beli masker hidung untuk tarik bagai kan, siap beli besi tuk kuarkan, ada picit picit hidungggg, sakit kot uollssss❗😕 . Dahh tak yah pening2 fikir whitehead, blackhead. . FACE GOLD SCRUB kan hadooooo 😎 . ✅ bebas bahan kimia ✅ mesra pengguna ✅ selamat ✅ senang guna (hanya gosok2) . Memang terbaik bagi korang2 yang ada masalah whitehead & blackhead❗ . Wassap 0139546596📱 . #powder  #bedakmuka  #bedak  #everglowskincare  #honeylemonsoap  #mineralpowdeepearlsparkling  #everglow  #honeylemon  #piteravitc  #nightcream  #foundation  #serum  #goldencleansergel  #kecantikan  #serumwhiteningcollagen  #facegoldscrub  #everglowfoundation  #everglownightcream  #putihgebu  #glowing  #cantik  #penjagaanwajah  #skincare  #jomcantik  #bazarpaknil  #sekmung  #sekkepok  #ganung  #lofattah  #syukuralhmdulillah 
"น้ำผึ้งป่า"🐝สุดยอดสารสกัดที่ผ่านการค้นคว้าวิจัยมาแล้วว่าสามารถ "ฟื้นฟู ดูแล บำรุง สมานผิว" ได้รวดเร็วและปลอดภัยที่สุด✅
B'secret🐝คือแบรนด์แรกที่นำสารสกัดนี้มาใช้ในครีมบำรุงผิวหน้า 
เพราะเราคือตัวจริงในเรื่อง Skincare 
เลือกผลิตภัณฑ์คุณภาพ เลือก B'secret🐝นะค่ะ
.
ราคาเพียง 360฿ ส่งฟรี EMS จ้าา .
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
.
👌 สนใจสินค้า ติดต่อสอบถามได้ 24 ชม.  เลยจ้าา  แม่ค้าตอบเร็ว ไม่ข้ามวันแน่นอนน อิอิ
.
💗 Line: @ego5395u .
💗https://goo.gl/3uwopO
.
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
. .
#ครีมที่ขายดีที่สุด❗#ของถูกและดีต้องครีมน้ำผึ้งป่า🐝🍯 #ใครๆก็เลือกใช้ครีมดีมีคุณภาพเน้นขาวเร็วเน้นผิวขาวสวยใสสว่างดูมีออร่า 
#ครีมน้ำผึ้งป่า #มาส์กลูกผึ้ง #W2M #กันแดดน้ำผึ้งป่า #กันแดดละลายได้ #น้ำหยดนางพญา #foresthoneybeecream #makeup #skincare #face #honeyskincare #honeysunscreen #honeyfoundation #sunscreen #foundation #bbcream #goldenhoneyball #queenbeedrop #boosters #boostingserum#waterproof
#รับตัวแทนจำหน่ายทั่วโลก
#น้ำหยดนางพญา360บาท #ตัวแทนน้ำหยดนางพญา
"น้ำผึ้งป่า"🐝สุดยอดสารสกัดที่ผ่านการค้นคว้าวิจัยมาแล้วว่าสามารถ "ฟื้นฟู ดูแล บำรุง สมานผิว" ได้รวดเร็วและปลอดภัยที่สุด✅ B'secret🐝คือแบรนด์แรกที่นำสารสกัดนี้มาใช้ในครีมบำรุงผิวหน้า เพราะเราคือตัวจริงในเรื่อง Skincare เลือกผลิตภัณฑ์คุณภาพ เลือก B'secret🐝นะค่ะ . ราคาเพียง 360฿ ส่งฟรี EMS จ้าา . ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ . 👌 สนใจสินค้า ติดต่อสอบถามได้ 24 ชม. เลยจ้าา แม่ค้าตอบเร็ว ไม่ข้ามวันแน่นอนน อิอิ . 💗 Line: @ego5395u . 💗https://goo.gl/3uwopO . ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ . . #คร ีมที่ขายดีที่สุด❗#ของถ ูกและดีต้องครีมน้ำผึ้งป่า🐝🍯 #ใครๆก ็เลือกใช้ครีมดีมีคุณภาพเน้นขาวเร็วเน้นผิวขาวสวยใสสว่างดูมีออร่า #คร ีมน้ำผึ้งป่า #มาส ์กลูกผึ้ง #W2M  #ก ันแดดน้ำผึ้งป่า #ก ันแดดละลายได้ #น ้ำหยดนางพญา #foresthoneybeecream  #makeup  #skincare  #face  #honeyskincare  #honeysunscreen  #honeyfoundation  #sunscreen  #foundation  #bbcream  #goldenhoneyball  #queenbeedrop  #boosters  #boostingserum #waterproof  #ร ับตัวแทนจำหน่ายทั่วโลก #น ้ำหยดนางพญา360บาท #ต ัวแทนน้ำหยดนางพญา
#เปล่งประกายดุจนางพญา
#เผยผิวใหม่ภายในสามวัน
#น้ำหยดนางพญา 💧💧#QueenBeeDrop
💧เข้มข้นกว่าเซรั่มธรรมดาถึง 3 เท่า
💧ตรงเข้าบำรุงฟื้นฟูถึงผิวชั้นลึก
💧ชลอริ้วรอย ลดการอักเสบของสิว
#อยากเป็นควีน ต้อง #QueenBee
.
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
.
👌 สนใจสินค้า ติดต่อสอบถามได้ 24 ชม.  เลยจ้าา  แม่ค้าตอบเร็ว ไม่ข้ามวันแน่นอนน อิอิ
.
💗 Line: @ego5395u .
💗https://goo.gl/3uwopO
.
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
.
#ครีมที่ขายดีที่สุด❗#ของถูกและดีต้องครีมน้ำผึ้งป่า🐝🍯 #ใครๆก็เลือกใช้ครีมดีมีคุณภาพเน้นขาวเร็วเน้นผิวขาวสวยใสสว่างดูมีออร่า 
#ครีมน้ำผึ้งป่า #มาส์กลูกผึ้ง #W2M #กันแดดน้ำผึ้งป่า #กันแดดละลายได้ #น้ำหยดนางพญา #foresthoneybeecream #makeup #skincare #face #honeyskincare #honeysunscreen #honeyfoundation #sunscreen #foundation #goldenhoneyball #queenbeedrop#boostingserum
#รับตัวแทนจำหน่ายทั่วโลก
#น้ำหยดนางพญา360บาท #ตัวแทนน้ำหยดนางพญา
#เปล ่งประกายดุจนางพญา #เผยผ ิวใหม่ภายในสามวัน #น ้ำหยดนางพญา 💧💧#QueenBeeDrop  💧เข้มข้นกว่าเซรั่มธรรมดาถึง 3 เท่า 💧ตรงเข้าบำรุงฟื้นฟูถึงผิวชั้นลึก 💧ชลอริ้วรอย ลดการอักเสบของสิว #อยากเป ็นควีน ต้อง #QueenBee  . ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ . 👌 สนใจสินค้า ติดต่อสอบถามได้ 24 ชม. เลยจ้าา แม่ค้าตอบเร็ว ไม่ข้ามวันแน่นอนน อิอิ . 💗 Line: @ego5395u . 💗https://goo.gl/3uwopO . ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ . #คร ีมที่ขายดีที่สุด❗#ของถ ูกและดีต้องครีมน้ำผึ้งป่า🐝🍯 #ใครๆก ็เลือกใช้ครีมดีมีคุณภาพเน้นขาวเร็วเน้นผิวขาวสวยใสสว่างดูมีออร่า #คร ีมน้ำผึ้งป่า #มาส ์กลูกผึ้ง #W2M  #ก ันแดดน้ำผึ้งป่า #ก ันแดดละลายได้ #น ้ำหยดนางพญา #foresthoneybeecream  #makeup  #skincare  #face  #honeyskincare  #honeysunscreen  #honeyfoundation  #sunscreen  #foundation  #goldenhoneyball  #queenbeedrop #boostingserum  #ร ับตัวแทนจำหน่ายทั่วโลก #น ้ำหยดนางพญา360บาท #ต ัวแทนน้ำหยดนางพญา
I just love these heels so much💕
I just love these heels so much💕
#เปล่งประกายดุจนางพญา
#เผยผิวใหม่ภายในสามวัน
#น้ำหยดนางพญา 💧💧#QueenBeeDrop
💧เข้มข้นกว่าเซรั่มธรรมดาถึง 3 เท่า
💧ตรงเข้าบำรุงฟื้นฟูถึงผิวชั้นลึก
💧ชลอริ้วรอย ลดการอักเสบของสิว
#อยากเป็นควีน ต้อง #QueenBee
.
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
.
👌 สนใจสินค้า ติดต่อสอบถามได้ 24 ชม.  เลยจ้าา  แม่ค้าตอบเร็ว ไม่ข้ามวันแน่นอนน อิอิ
.
💗 Line: @ego5395u .
💗https://goo.gl/3uwopO
.
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
.
#ครีมที่ขายดีที่สุด❗#ของถูกและดีต้องครีมน้ำผึ้งป่า🐝🍯 #ใครๆก็เลือกใช้ครีมดีมีคุณภาพเน้นขาวเร็วเน้นผิวขาวสวยใสสว่างดูมีออร่า 
#ครีมน้ำผึ้งป่า #มาส์กลูกผึ้ง #W2M #กันแดดน้ำผึ้งป่า #กันแดดละลายได้ #น้ำหยดนางพญา #foresthoneybeecream #makeup #skincare #face #honeyskincare #honeysunscreen #honeyfoundation #sunscreen #foundation #goldenhoneyball #queenbeedrop#boostingserum
#รับตัวแทนจำหน่ายทั่วโลก
#น้ำหยดนางพญา360บาท #ตัวแทนน้ำหยดนางพญา
#เปล ่งประกายดุจนางพญา #เผยผ ิวใหม่ภายในสามวัน #น ้ำหยดนางพญา 💧💧#QueenBeeDrop  💧เข้มข้นกว่าเซรั่มธรรมดาถึง 3 เท่า 💧ตรงเข้าบำรุงฟื้นฟูถึงผิวชั้นลึก 💧ชลอริ้วรอย ลดการอักเสบของสิว #อยากเป ็นควีน ต้อง #QueenBee  . ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ . 👌 สนใจสินค้า ติดต่อสอบถามได้ 24 ชม. เลยจ้าา แม่ค้าตอบเร็ว ไม่ข้ามวันแน่นอนน อิอิ . 💗 Line: @ego5395u . 💗https://goo.gl/3uwopO . ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ . #คร ีมที่ขายดีที่สุด❗#ของถ ูกและดีต้องครีมน้ำผึ้งป่า🐝🍯 #ใครๆก ็เลือกใช้ครีมดีมีคุณภาพเน้นขาวเร็วเน้นผิวขาวสวยใสสว่างดูมีออร่า #คร ีมน้ำผึ้งป่า #มาส ์กลูกผึ้ง #W2M  #ก ันแดดน้ำผึ้งป่า #ก ันแดดละลายได้ #น ้ำหยดนางพญา #foresthoneybeecream  #makeup  #skincare  #face  #honeyskincare  #honeysunscreen  #honeyfoundation  #sunscreen  #foundation  #goldenhoneyball  #queenbeedrop #boostingserum  #ร ับตัวแทนจำหน่ายทั่วโลก #น ้ำหยดนางพญา360บาท #ต ัวแทนน้ำหยดนางพญา
#เปล่งประกายดุจนางพญา
#เผยผิวใหม่ภายในสามวัน
#น้ำหยดนางพญา 💧💧#QueenBeeDrop
💧เข้มข้นกว่าเซรั่มธรรมดาถึง 3 เท่า
💧ตรงเข้าบำรุงฟื้นฟูถึงผิวชั้นลึก
💧ชลอริ้วรอย ลดการอักเสบของสิว
#อยากเป็นควีน ต้อง #QueenBee
.
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
.
👌 สนใจสินค้า ติดต่อสอบถามได้ 24 ชม.  เลยจ้าา  แม่ค้าตอบเร็ว ไม่ข้ามวันแน่นอนน อิอิ
.
💗 Line: @ego5395u .
💗https://goo.gl/3uwopO
.
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
.
#ครีมที่ขายดีที่สุด❗#ของถูกและดีต้องครีมน้ำผึ้งป่า🐝🍯 #ใครๆก็เลือกใช้ครีมดีมีคุณภาพเน้นขาวเร็วเน้นผิวขาวสวยใสสว่างดูมีออร่า 
#ครีมน้ำผึ้งป่า #มาส์กลูกผึ้ง #W2M #กันแดดน้ำผึ้งป่า #กันแดดละลายได้ #น้ำหยดนางพญา #foresthoneybeecream #makeup #skincare #face #honeyskincare #honeysunscreen #honeyfoundation #sunscreen #foundation #goldenhoneyball #queenbeedrop#boostingserum
#รับตัวแทนจำหน่ายทั่วโลก
#น้ำหยดนางพญา360บาท #ตัวแทนน้ำหยดนางพญา
#เปล ่งประกายดุจนางพญา #เผยผ ิวใหม่ภายในสามวัน #น ้ำหยดนางพญา 💧💧#QueenBeeDrop  💧เข้มข้นกว่าเซรั่มธรรมดาถึง 3 เท่า 💧ตรงเข้าบำรุงฟื้นฟูถึงผิวชั้นลึก 💧ชลอริ้วรอย ลดการอักเสบของสิว #อยากเป ็นควีน ต้อง #QueenBee  . ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ . 👌 สนใจสินค้า ติดต่อสอบถามได้ 24 ชม. เลยจ้าา แม่ค้าตอบเร็ว ไม่ข้ามวันแน่นอนน อิอิ . 💗 Line: @ego5395u . 💗https://goo.gl/3uwopO . ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ . #คร ีมที่ขายดีที่สุด❗#ของถ ูกและดีต้องครีมน้ำผึ้งป่า🐝🍯 #ใครๆก ็เลือกใช้ครีมดีมีคุณภาพเน้นขาวเร็วเน้นผิวขาวสวยใสสว่างดูมีออร่า #คร ีมน้ำผึ้งป่า #มาส ์กลูกผึ้ง #W2M  #ก ันแดดน้ำผึ้งป่า #ก ันแดดละลายได้ #น ้ำหยดนางพญา #foresthoneybeecream  #makeup  #skincare  #face  #honeyskincare  #honeysunscreen  #honeyfoundation  #sunscreen  #foundation  #goldenhoneyball  #queenbeedrop #boostingserum  #ร ับตัวแทนจำหน่ายทั่วโลก #น ้ำหยดนางพญา360บาท #ต ัวแทนน้ำหยดนางพญา
3CE STUDIO MESH FOUNDATION ✨790฿✨
รองพื้นแบบตลับคุชชั่น มาในรูปแบบแพคเกจเป็นตาข่าย ให้เวลาใช้งานรองพื้นไม่เยิ้มออกมาบนพัฟ ใช้งานง่าย โบ๊ะปุ๊ป เนียนปั๊ป มีให้เลือก 2 เฉดสี
สั่งซื้อ LineID:xoxomintpy
#3ce #3cestudio #meshfoundation #cushion #foundation
3CE STUDIO MESH FOUNDATION ✨790฿✨ รองพื้นแบบตลับคุชชั่น มาในรูปแบบแพคเกจเป็นตาข่าย ให้เวลาใช้งานรองพื้นไม่เยิ้มออกมาบนพัฟ ใช้งานง่าย โบ๊ะปุ๊ป เนียนปั๊ป มีให้เลือก 2 เฉดสี สั่งซื้อ LineID:xoxomintpy #3ce  #3cestudio  #meshfoundation  #cushion  #foundation 
Ramadhan combo 🌸 FLAWLESS SET 🌸
.
.
Combo lengkap yang akan membuatkan anda kekal cantik dan berseri sepanjang hari 😍 Yang bestnya, makeup tak bercapuk, pori tak tersumbat dan kulit dapat bernafas dgn baik.
.
.
Beauty Consultant Mary Kay,
Bella.
📞 011 24258586

#marykaymalaysia #marykaykedah #marykayperlis #marykaypineng #marykaykelantan #marykay #foundation #flawlessset #skincareorganik
.
🍯🐝HONEY LEMON SOAP 🍋
.
Kandungan :-
Mengandungi extract honey🍯 , lemon 🍋 , chamomile & rice 🍚
.
KEBAIKAN :-
✔mengecutkn jerawat
✔menghilangkn bintik2 hitam
✔mengecilkan liang roma
✔masalah kulit tidak sekata
✔membersih jauh ke dalam liang pori
✔melicin, menghalus, dan menjadikan kulit lebih anjal
✔menggantikan sel2 kulit lama kepada baru
✔mencerahkan wajah .
.
Oder❓Wassap 0139546596📱
.
#powder #bedakmuka #bedak #everglowskincare #honeylemonsoap #mineralpowdeepearlsparkling #everglow  #honeylemon #piteravitc #nightcream #foundation #serum #goldencleansergel #kecantikan #serumwhiteningcollagen  #facegoldscrub #everglowfoundation #everglownightcream #putihgebu #glowing #cantik #penjagaanwajah #skincare #bazarpaknil #miaizham #duniakecantikan #sekmung #sekkepok #ganukite
. 🍯🐝HONEY LEMON SOAP 🍋 . Kandungan :- Mengandungi extract honey🍯 , lemon 🍋 , chamomile & rice 🍚 . KEBAIKAN :- ✔mengecutkn jerawat ✔menghilangkn bintik2 hitam ✔mengecilkan liang roma ✔masalah kulit tidak sekata ✔membersih jauh ke dalam liang pori ✔melicin, menghalus, dan menjadikan kulit lebih anjal ✔menggantikan sel2 kulit lama kepada baru ✔mencerahkan wajah . . Oder❓Wassap 0139546596📱 . #powder  #bedakmuka  #bedak  #everglowskincare  #honeylemonsoap  #mineralpowdeepearlsparkling  #everglow  #honeylemon  #piteravitc  #nightcream  #foundation  #serum  #goldencleansergel  #kecantikan  #serumwhiteningcollagen  #facegoldscrub  #everglowfoundation  #everglownightcream  #putihgebu  #glowing  #cantik  #penjagaanwajah  #skincare  #bazarpaknil  #miaizham  #duniakecantikan  #sekmung  #sekkepok  #ganukite 
รู้หรือไม่‼แค่ล้างหน้าไม่สะอาด ปัญหาผิวก็มาเพียบ เพราะฉะนั้นต้องอย่าลืมจุดเล็กๆที่สำคัญนะจ๊ะ😊
.
"มาส์กลูกผึ้ง"🐌🌕🐝 #กลิ้งแล้วหนืดยืดแล้วมาส์ก นวัตกรรมใหม่แห่งการทำความสะอาดผิวพร้อมดีท็อกซ์สิ่งสกปรกออกจากชั้นผิวในขั้นตอนเดียว .
ราคา 360฿ ส่งฟรี EMS ค้าา
.
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
.
👌 สนใจสินค้า ติดต่อสอบถามได้ 24 ชม.  เลยจ้าา  แม่ค้าตอบเร็ว ไม่ข้ามวันแน่นอนน อิอิ
.
💗 Line: @ego5395u .
💗https://goo.gl/3uwopO
.
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
#กลิ้งแล้วหนืดยืดแล้วมาส์ก
#ครีมที่ขายดีที่สุด❗#ของถูกและดีต้องครีมน้ำผึ้งป่า🐝🍯 #ใครๆก็เลือกใช้ครีมดีมีคุณภาพเน้นขาวเร็วเน้นผิวขาวสวยใสสว่างดูมีออร่า 
#ครีมน้ำผึ้งป่า #มาส์กลูกผึ้ง #W2M #กันแดดน้ำผึ้งป่า #กันแดดละลายได้ #น้ำหยดนางพญา #foresthoneybeecream #makeup #skincare #face #honeyskincare #honeysunscreen #honeyfoundation #sunscreen #foundation #goldenhoneyball #queenbeedrop#boostingserum
#รับตัวแทนจำหน่ายทั่วโลก
#น้ำหยดนางพญา360บาท #ตัวแทนน้ำหยดนางพญา
รู้หรือไม่‼แค่ล้างหน้าไม่สะอาด ปัญหาผิวก็มาเพียบ เพราะฉะนั้นต้องอย่าลืมจุดเล็กๆที่สำคัญนะจ๊ะ😊 . "มาส์กลูกผึ้ง"🐌🌕🐝 #กล ิ้งแล้วหนืดยืดแล้วมาส์ก นวัตกรรมใหม่แห่งการทำความสะอาดผิวพร้อมดีท็อกซ์สิ่งสกปรกออกจากชั้นผิวในขั้นตอนเดียว . ราคา 360฿ ส่งฟรี EMS ค้าา . ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ . 👌 สนใจสินค้า ติดต่อสอบถามได้ 24 ชม. เลยจ้าา แม่ค้าตอบเร็ว ไม่ข้ามวันแน่นอนน อิอิ . 💗 Line: @ego5395u . 💗https://goo.gl/3uwopO . ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ #กล ิ้งแล้วหนืดยืดแล้วมาส์ก #คร ีมที่ขายดีที่สุด❗#ของถ ูกและดีต้องครีมน้ำผึ้งป่า🐝🍯 #ใครๆก ็เลือกใช้ครีมดีมีคุณภาพเน้นขาวเร็วเน้นผิวขาวสวยใสสว่างดูมีออร่า #คร ีมน้ำผึ้งป่า #มาส ์กลูกผึ้ง #W2M  #ก ันแดดน้ำผึ้งป่า #ก ันแดดละลายได้ #น ้ำหยดนางพญา #foresthoneybeecream  #makeup  #skincare  #face  #honeyskincare  #honeysunscreen  #honeyfoundation  #sunscreen  #foundation  #goldenhoneyball  #queenbeedrop #boostingserum  #ร ับตัวแทนจำหน่ายทั่วโลก #น ้ำหยดนางพญา360บาท #ต ัวแทนน้ำหยดนางพญา
"Rock bottom became the solid foundation on which I rebuilt my life" --J.K. Rowling
"Rock bottom became the solid foundation on which I rebuilt my life" --J.K. Rowling
::😱 Tercari2x  berus makeup dengan harga berpatutan dan diyakini halal?😔 ✔Berus Mary Kay menggunakan  original bulu poney tail (bulu kuda).
✔Berus Mary Kay kasar dr brush sintetik sebab original mmg dr bulu betul..agak kasar sikit. ..but marykay punya dlm kategori brush original yg lembut..
✔Brush original dpt pegang makeup dgn lebih kuat..
so bila apply di muka..makeup lg cantik..kalau brush sintetik tak 'grip' makeup..
sbb tu bila apply kadang2 makeup mcm x brp nampak..dan kene pakai byk kali..
✔Harga Sangat berpatutan... Dan paling best set berus nie datang dengan beg makeup... ☺️ Be pro At Home 👍

Mai Wssap / Dm
 0173344058 selagi stok masih ada
☎ Mary kay Beauty consultant
#nofilter #marykay #maribeli #bazarpaknil #foundation #timewise #ivory5 #uitm #utm #upm #ukm #hotfm #erafm
::😱 Tercari2x berus makeup dengan harga berpatutan dan diyakini halal?😔 ✔Berus Mary Kay menggunakan original bulu poney tail (bulu kuda). ✔Berus Mary Kay kasar dr brush sintetik sebab original mmg dr bulu betul..agak kasar sikit. ..but marykay punya dlm kategori brush original yg lembut.. ✔Brush original dpt pegang makeup dgn lebih kuat.. so bila apply di muka..makeup lg cantik..kalau brush sintetik tak 'grip' makeup.. sbb tu bila apply kadang2 makeup mcm x brp nampak..dan kene pakai byk kali.. ✔Harga Sangat berpatutan... Dan paling best set berus nie datang dengan beg makeup... ☺️ Be pro At Home 👍 Mai Wssap / Dm 0173344058 selagi stok masih ada ☎ Mary kay Beauty consultant #nofilter  #marykay  #maribeli  #bazarpaknil  #foundation  #timewise  #ivory5  #uitm  #utm  #upm  #ukm  #hotfm  #erafm 
Ramadhan combo 🌸 FLAWLESS SET 🌸
.
.
Combo lengkap yang akan membuatkan anda kekal cantik dan berseri sepanjang hari 😍 Yang bestnya, makeup tak bercapuk, pori tak tersumbat dan kulit dapat bernafas dgn baik.
.
.
Beauty Consultant Mary Kay,
Bella.
📞 011 24258586

#marykaymalaysia #marykaykedah #marykayperlis #marykaypineng #marykaykelantan #marykay #foundation #flawlessset #skincareorganik
ずっと気になっててやっと届いた
エイプリルスキン✨
カバー力凄いらしい!!👌 キラッキラのiPhone ケースも😘

#aprilskin #foundation #21 #new #iphone7case #mk #watch #cute
Makeup for this beautiful lady!! A blue smokey eye with pink lips! 👄 
That inner corner highlight is everything!! I used Extra dimension skinfinish in Soft Frost!! #summer #fresh #makeuptech #makeuptechnique #beauty #cute #eotd #fresh #follow #foundation #falsies #glow #hot #happy #igers #insta #indian #instapic #instagood #kohledeyes #love #lashes #motd #makeup #makeupbyme #nudelips #rosy #summer #theartistedit #webstagram
รู้หรือไม่‼แค่ล้างหน้าไม่สะอาด ปัญหาผิวก็มาเพียบ เพราะฉะนั้นต้องอย่าลืมจุดเล็กๆที่สำคัญนะจ๊ะ😊
.
"มาส์กลูกผึ้ง"🐌🌕🐝 #กลิ้งแล้วหนืดยืดแล้วมาส์ก นวัตกรรมใหม่แห่งการทำความสะอาดผิวพร้อมดีท็อกซ์สิ่งสกปรกออกจากชั้นผิวในขั้นตอนเดียว .
ราคา 360฿ ส่งฟรี EMS ค้าา
.
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
.
👌 สนใจสินค้า ติดต่อสอบถามได้ 24 ชม.  เลยจ้าา  แม่ค้าตอบเร็ว ไม่ข้ามวันแน่นอนน อิอิ
.
💗 Line: @ego5395u .
💗https://goo.gl/3uwopO
.
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
#กลิ้งแล้วหนืดยืดแล้วมาส์ก
#ครีมที่ขายดีที่สุด❗#ของถูกและดีต้องครีมน้ำผึ้งป่า🐝🍯 #ใครๆก็เลือกใช้ครีมดีมีคุณภาพเน้นขาวเร็วเน้นผิวขาวสวยใสสว่างดูมีออร่า 
#ครีมน้ำผึ้งป่า #มาส์กลูกผึ้ง #W2M #กันแดดน้ำผึ้งป่า #กันแดดละลายได้ #น้ำหยดนางพญา #foresthoneybeecream #makeup #skincare #face #honeyskincare #honeysunscreen #honeyfoundation #sunscreen #foundation #goldenhoneyball #queenbeedrop#boostingserum
#รับตัวแทนจำหน่ายทั่วโลก
#น้ำหยดนางพญา360บาท #ตัวแทนน้ำหยดนางพญา
รู้หรือไม่‼แค่ล้างหน้าไม่สะอาด ปัญหาผิวก็มาเพียบ เพราะฉะนั้นต้องอย่าลืมจุดเล็กๆที่สำคัญนะจ๊ะ😊 . "มาส์กลูกผึ้ง"🐌🌕🐝 #กล ิ้งแล้วหนืดยืดแล้วมาส์ก นวัตกรรมใหม่แห่งการทำความสะอาดผิวพร้อมดีท็อกซ์สิ่งสกปรกออกจากชั้นผิวในขั้นตอนเดียว . ราคา 360฿ ส่งฟรี EMS ค้าา . ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ . 👌 สนใจสินค้า ติดต่อสอบถามได้ 24 ชม. เลยจ้าา แม่ค้าตอบเร็ว ไม่ข้ามวันแน่นอนน อิอิ . 💗 Line: @ego5395u . 💗https://goo.gl/3uwopO . ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ #กล ิ้งแล้วหนืดยืดแล้วมาส์ก #คร ีมที่ขายดีที่สุด❗#ของถ ูกและดีต้องครีมน้ำผึ้งป่า🐝🍯 #ใครๆก ็เลือกใช้ครีมดีมีคุณภาพเน้นขาวเร็วเน้นผิวขาวสวยใสสว่างดูมีออร่า #คร ีมน้ำผึ้งป่า #มาส ์กลูกผึ้ง #W2M  #ก ันแดดน้ำผึ้งป่า #ก ันแดดละลายได้ #น ้ำหยดนางพญา #foresthoneybeecream  #makeup  #skincare  #face  #honeyskincare  #honeysunscreen  #honeyfoundation  #sunscreen  #foundation  #goldenhoneyball  #queenbeedrop #boostingserum  #ร ับตัวแทนจำหน่ายทั่วโลก #น ้ำหยดนางพญา360บาท #ต ัวแทนน้ำหยดนางพญา
มันก็จะเนียนๆหน่อยอ่ะ💛
.
☀290฿/10g (ใช้ได้ 1-2 เดือน)
Line: jannerous | http://line.me/ti/p/9qKIf7srpu (กดลิงค์ที่ Bio ได้เลยค่ะ)

#รับตัวแทนจำหน่าย
.
.
.
.
#beauty #makeup #cosmetic  #foundation #cream #whitening #zeiichi #shopping #whiteness #face #facial #bestselling #base #sunscreen #sunblock #spf50 #bb #cc #organic #skin #musthave
มันก็จะเนียนๆหน่อยอ่ะ💛 . ☀290฿/10g (ใช้ได้ 1-2 เดือน) Line: jannerous | http://line.me/ti/p/9qKIf7srpu (กดลิงค์ที่ Bio ได้เลยค่ะ) #ร ับตัวแทนจำหน่าย . . . . #beauty  #makeup  #cosmetic  #foundation  #cream  #whitening  #zeiichi  #shopping  #whiteness  #face  #facial  #bestselling  #base  #sunscreen  #sunblock  #spf50  #bb  #cc  #organic  #skin  #musthave 
Diorskin Star Foundation SPF 30/ PA ++ ขนาดปกติ 30ml 
รองพื้นตัวนี้ได้นำเอาจุดเด่นของรองพื้น Diorskin Nude สูตรบางเบาสบายผิวเป็นธรรมชาติและ Diorskin Forever สูตรติดทนนาน เข้าไว้ด้วยกัน **โดย Peter Philips ซึ่งเป็น Creative and Image Director คนใหม่แห่งดิออร์บอกว่า เป็นรองพื้นที่เนื้อสมบูรณ์ที่สุด เนื้อให้ Matte ปกปิดจุดบกพร่องได้ดีเยี่ยม ในขณะเดียวกันผิวยังดูโกรว์ๆ ชุ่มชื่น ดูสุขภาพดี  มันเป็น Matte Finish ที่ดูชุ่มชื้นมากกว่ารุ่น Forever ค่าา 
พร้อมส่ง 3 เฉดสี 
#010 - สำหรับผิวขาวถึงขาวสว่าง (nc15) 
#020 - สำหรับผิวขาว ถึงขาวปานกลาง (nc20) 
#021 - สำหรับผิวขาวปานกลาง ออกไปโทนเหลือง ขาวทั่วไป 🌸ราคา @1,690 บาท🌸 
จากปกติ 2,400฿ เลยค๊าาา 
#พร้อมส่งค่ะ 
#ของแท้แน่นอน100% 
#สอบถามLine: gomagoe
#Line@: @XTB6904C

#dior_becosmetics #Dior #Foundation #รองพื้น #cosmetics #beauty #beautiful #makeup #makeover #ขายดี #หายาก #ของแท้ #เครื่องสำอางค์ #รองพื้น #เมคอัพ
Diorskin Star Foundation SPF 30/ PA ++ ขนาดปกติ 30ml รองพื้นตัวนี้ได้นำเอาจุดเด่นของรองพื้น Diorskin Nude สูตรบางเบาสบายผิวเป็นธรรมชาติและ Diorskin Forever สูตรติดทนนาน เข้าไว้ด้วยกัน **โดย Peter Philips ซึ่งเป็น Creative and Image Director คนใหม่แห่งดิออร์บอกว่า เป็นรองพื้นที่เนื้อสมบูรณ์ที่สุด เนื้อให้ Matte ปกปิดจุดบกพร่องได้ดีเยี่ยม ในขณะเดียวกันผิวยังดูโกรว์ๆ ชุ่มชื่น ดูสุขภาพดี มันเป็น Matte Finish ที่ดูชุ่มชื้นมากกว่ารุ่น Forever ค่าา พร้อมส่ง 3 เฉดสี #010  - สำหรับผิวขาวถึงขาวสว่าง (nc15) #020  - สำหรับผิวขาว ถึงขาวปานกลาง (nc20) #021  - สำหรับผิวขาวปานกลาง ออกไปโทนเหลือง ขาวทั่วไป 🌸ราคา @1,690 บาท🌸 จากปกติ 2,400฿ เลยค๊าาา #พร ้อมส่งค่ะ #ของแท ้แน่นอน100% #สอบถามLine : gomagoe #Line @: @XTB6904C #dior_becosmetics  #Dior  #Foundation  #รองพ ื้น #cosmetics  #beauty  #beautiful  #makeup  #makeover  #ขายด ี #หายาก  #ของแท ้ #เคร ื่องสำอางค์ #รองพ ื้น #เมคอ ัพ
Make up tips to make your eyes look bigger! (Photos)

The big eyes make us look younger, more awake and healthier. Although we are not all born with enormous cats eyes, we have the ability with a little hint on makeup to do transformation wonders:...........read more
https://goo.gl/nkQ1tt
.
#face #screenshot‬‬‬ #tattoo #selfie #colour_collective #faith #lipliner #COMINGSOON #SS17 #liquidlipstick‬‬‬ #bbloggers #bbloggersCA #ArtistLiquidMatte #IAmAnArtist‬‬‬ #congrats #DFMA #Foundation #toofaced‬‬ #EyeGel #SunSreen #RoseDew
Make up tips to make your eyes look bigger! (Photos) The big eyes make us look younger, more awake and healthier. Although we are not all born with enormous cats eyes, we have the ability with a little hint on makeup to do transformation wonders:...........read more https://goo.gl/nkQ1tt . #face  #screenshot ‬‬‬ #tattoo  #selfie  #colour_collective  #faith  #lipliner  #COMINGSOON  #SS17  #liquidlipstick ‬‬‬ #bbloggers  #bbloggersCA  #ArtistLiquidMatte  #IAmAnArtist ‬‬‬ #congrats  #DFMA  #Foundation  #toofaced ‬‬ #EyeGel  #SunSreen  #RoseDew