an online Instagram web viewer

#Flawless medias

Photos

BODY DREAM COCO'S
Selama ini orang pangil mokcik anak 5 😂😂😂. Yang lelaki orang panggil abam muncit. Selepas consume coco slimming 1 box sahaja terus transform diri jadi awek maniss & abam sado!!! 💃
.
Coco slimming bukan sahaja menurunkan berat badan malah buat uolss awets muda tau. Confirm raya ni semua pandang 2 kali!!! 😍
.
1 box loss 3kg hingga 5kg. 😱

WASSUP 0176538897

#cocobodyslimming #bodyslimming #nakcantik#cikeisyakosmetikmurah #inspirationofbeauty #flawless #daycream #shopee #shopeemalaysia #sayajual #cikeisyakosmetikmurah #inspirationofbeauty #flawless #daycream #shopee #shopeemalaysia #dropship #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipper #dropshipdiperlukan
BODY DREAM COCO'S Selama ini orang pangil mokcik anak 5 😂😂😂. Yang lelaki orang panggil abam muncit. Selepas consume coco slimming 1 box sahaja terus transform diri jadi awek maniss & abam sado!!! 💃 . Coco slimming bukan sahaja menurunkan berat badan malah buat uolss awets muda tau. Confirm raya ni semua pandang 2 kali!!! 😍 . 1 box loss 3kg hingga 5kg. 😱 WASSUP 0176538897 #cocobodyslimming  #bodyslimming  #nakcantik #cikeisyakosmetikmurah  #inspirationofbeauty  #flawless  #daycream  #shopee  #shopeemalaysia  #sayajual  #cikeisyakosmetikmurah  #inspirationofbeauty  #flawless  #daycream  #shopee  #shopeemalaysia  #dropship  #dropshipneeded  #dropshipmalaysia  #dropshipper  #dropshipdiperlukan 
Feelta Secret Love Produk terbaru dari #FeeltaBeauty.

Apa yang menbezakan Feelta Collagen Vit C dan Feelta Secret Love

Feelta Secret Love 
Sesuai Untuk lelaki wanita dan sesuai untuk semua peringkat umur dari 12tahun - 50tahun

Dan tidak mempunyai Collagen sangat sesuai kepada orang yang alahan pada collagen dan juga ada takut terjadinya cyst dan Fibroid.

Feelta Secret Love di perbuat dari bahan lobak yang berkualit tinggi untuk membantu masalah penglihatan mata supaya mata akan lebih terang dan jelas.
Dan lobak juga kaya dgn  perbagai nutris untuk kecantikan kulit dan kesihatan.

Dan perbagai bahan lagi yang terkandung dalam Feelta secret Love.

#feeltasyasya #feeltasecretlovesarawak #feeltamirisarawak #feeltasecretlove #teamfeelta #feeltabeauty #testimonifeelta #feeltaSL #supplementfeelta #kulitmulus #kulitgebu #kulitputih #flawless #beauty #skincare #productkecantikan #tipskecantikan #testimoni
Feelta Secret Love Produk terbaru dari #FeeltaBeauty . Apa yang menbezakan Feelta Collagen Vit C dan Feelta Secret Love Feelta Secret Love Sesuai Untuk lelaki wanita dan sesuai untuk semua peringkat umur dari 12tahun - 50tahun Dan tidak mempunyai Collagen sangat sesuai kepada orang yang alahan pada collagen dan juga ada takut terjadinya cyst dan Fibroid. Feelta Secret Love di perbuat dari bahan lobak yang berkualit tinggi untuk membantu masalah penglihatan mata supaya mata akan lebih terang dan jelas. Dan lobak juga kaya dgn perbagai nutris untuk kecantikan kulit dan kesihatan. Dan perbagai bahan lagi yang terkandung dalam Feelta secret Love. #feeltasyasya  #feeltasecretlovesarawak  #feeltamirisarawak  #feeltasecretlove  #teamfeelta  #feeltabeauty  #testimonifeelta  #feeltaSL  #supplementfeelta  #kulitmulus  #kulitgebu  #kulitputih  #flawless  #beauty  #skincare  #productkecantikan  #tipskecantikan  #testimoni 
Nak tau tak macam mana nak cantik? Ini betul-betul tau bukan cobaan 😄

Tu jawapan dah ada dah, dah ada buktipun 😊

Tak nak jadi dayang senandung jugak? Ok boleh whatsapp akak ya

Cepat tau bulan ni je harga lama bulan depan dah naik harga dah. 4 hari je lagi. dah tak lama dah.

Dm/whatsapp 0197594024
#terapiinstagram
Nak tau tak macam mana nak cantik? Ini betul-betul tau bukan cobaan 😄 Tu jawapan dah ada dah, dah ada buktipun 😊 Tak nak jadi dayang senandung jugak? Ok boleh whatsapp akak ya Cepat tau bulan ni je harga lama bulan depan dah naik harga dah. 4 hari je lagi. dah tak lama dah. Dm/whatsapp 0197594024 #terapiinstagram 
Gestern war die liebe jennifer_die bei mir zur Wimpernverlängerung. Ein super sympathisches Mädchen mit einer tollen Ausstrahlung ! Besucht doch mal ihr Profil und lasst euch verzaubern ✌💋 #wimpernbyflyingcosmeticsbykim #wimpernverlängerung#karlsruhetweets #karlsruhe #dluxelashes #flawless #beauty #wimpern #lovelashes #lashartist #akzentdirect
100% from natural product 
Antiaging serum

PLEASE VIRAL IT'S NATURAL! .
.
.
.
.

#preciousserum #prettygirls #flawless #antiacne #antiaging #bazaarpaknil #muda #cantik #kamixramai #upm #serdang
Que bello es compartir tantas experiencias nuevas a tu lado bella hermana Kimbara Kumbara @dan_mancilla Te Adoro!!!! 😍 💋 💖 💅 💞👠👑💄💕 #lacarreradrag #mexico #latinas #bellas #flawless #instadragqueen #pinkladies #andragjosas #hermanas #arrasando #tbt❤️
I woke up like this #flawless 💋
TimeWise® Age-Fighting Moisturizer

TimeWise® Age-Fighting Moisturizer dirumus dengan kompleks, dipatenkan yang mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga mengandungi antioksidan yang kuat untuk membantu melindungi daripada kerosakan radikal bebas. Menghidrat sehingga 10 jam.
.
💗Dermatologi diuji .
💗Sesuai untuk kulit sensitif .
💗Diuji secara klinikal untuk kerengsaan kulit dan alahan .
💗Bebas minyak dan wangian. Hypoallergenic .
💗Tidak komedogenik (tidak akan menyumbat liang) .
💗Terdapat dalam Normal / Kering atau Kombinasi / Berminyak formula.
.
.
untuk consultation boleh WhatsApp 
Fatihah
0148056848
Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
.
COD Bayan Baru/Bayan Lepas
.
.
#MaryKayMalaysia #marykaypenang #marykaypulaupinang #beautyconsultantmarykay #bcmarykay #MaryKayDungun #marykay #sayajual #MaryKayKuantan #MaryKayPahang #MaryKaySelangor #MaryKayKL #MaryKayterengganu 
#MaryKayKelantan  #bazarpaknil #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik#MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista#SkincareTerbaik #BeautyConsultant#SayaJualKosmetik  #Flawless #SkincareClass#MakeUpArtisMalaysia
TimeWise® Age-Fighting Moisturizer TimeWise® Age-Fighting Moisturizer dirumus dengan kompleks, dipatenkan yang mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga mengandungi antioksidan yang kuat untuk membantu melindungi daripada kerosakan radikal bebas. Menghidrat sehingga 10 jam. . 💗Dermatologi diuji . 💗Sesuai untuk kulit sensitif . 💗Diuji secara klinikal untuk kerengsaan kulit dan alahan . 💗Bebas minyak dan wangian. Hypoallergenic . 💗Tidak komedogenik (tidak akan menyumbat liang) . 💗Terdapat dalam Normal / Kering atau Kombinasi / Berminyak formula. . . untuk consultation boleh WhatsApp Fatihah 0148056848 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . COD Bayan Baru/Bayan Lepas . . #MaryKayMalaysia  #marykaypenang  #marykaypulaupinang  #beautyconsultantmarykay  #bcmarykay  #MaryKayDungun  #marykay  #sayajual  #MaryKayKuantan  #MaryKayPahang  #MaryKaySelangor  #MaryKayKL  #MaryKayterengganu  #MaryKayKelantan  #bazarpaknil  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik   #Flawless  #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia 
BLUSHERINA kod 03 in action..wah, pinkish gituew..
.
° Kelebihan Blusherina °
.
📎 Warna yang kekal lama
📎 Boleh dijadikan Blusher , Highlighter & Eye Shadow
📎 Kelulusan KKM
📎 Teksture tidak berhabuk
📎 Pilihan hati MUA hebat
📎 4 pilihan kod warna yang hebat
.
.
Rm 35 inc pos
FREE gift
Ready stok💋
.
.
Wsp : 0139103982 to order 
Wsp : 0139103982 to order
BLUSHERINA kod 03 in action..wah, pinkish gituew.. . ° Kelebihan Blusherina ° . 📎 Warna yang kekal lama 📎 Boleh dijadikan Blusher , Highlighter & Eye Shadow 📎 Kelulusan KKM 📎 Teksture tidak berhabuk 📎 Pilihan hati MUA hebat 📎 4 pilihan kod warna yang hebat . . Rm 35 inc pos FREE gift Ready stok💋 . . Wsp : 0139103982 to order Wsp : 0139103982 to order
Let's take a second to acknowledge that ya boi looks amazing in concert drag, okay? #boysinmakeup #concertlooks #flawless
regram @dodolashes
🙈😘👌 new 3D styles D313 💕💕😘😘New  styles D313. Each one $12 😬😬 💞💞🐝😘The Luxury lashes , good price. So not too many , each month 300 pairs .😬😬Thank you so much 😘😘😘 Let every pretty girl has a pair of beautiful mink eyelash. 😱😱 Thank you so much Purchase on Dodolashes.com 😜😜#lashes#minklashes#motd#makeup#beauty#eotd#glam#mua#falselashes#lotd#lashaddict#bestlashes#companionlashglue#blogger#beautyblogger#bestlashglue#lashglue#productshot#summer#weekend#flawless#eyelashes
regram @dodolashes 🙈😘👌 new 3D styles D313 💕💕😘😘New styles D313. Each one $12 😬😬 💞💞🐝😘The Luxury lashes , good price. So not too many , each month 300 pairs .😬😬Thank you so much 😘😘😘 Let every pretty girl has a pair of beautiful mink eyelash. 😱😱 Thank you so much Purchase on Dodolashes.com 😜😜#lashes #minklashes #motd #makeup #beauty #eotd #glam #mua #falselashes #lotd #lashaddict #bestlashes #companionlashglue #blogger #beautyblogger #bestlashglue #lashglue #productshot #summer #weekend #flawless #eyelashes 
DEWY GLOW
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
-Mengurangkan risiko penyakit jantung.
-Sokongan kesihatan tulang.
-Menjaga kulit agar tetap licin, lembut dan fleksibel.
-Dapat memberikan penampilan yang lebih muda.
-Mengurangkan sembelit.
-Baik untuk penyakit jantung.
-Kandungan tinggi antioksidan.
-Anti-radang.
-Kaya dengan Vitamin C.
-Tinggi antioksidan.

WASSUP 0176538897

#dewyglow #vitaminc #dewyglowmurah #nakcantik#cikeisyakosmetikmurah #inspirationofbeauty #flawless #daycream #shopee #shopeemalaysia #sayajual #cikeisyakosmetikmurah #inspirationofbeauty #flawless #daycream #shopee #shopeemalaysia #dropship #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipper #dropshipdiperlukan
DEWY GLOW FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT -Mengurangkan risiko penyakit jantung. -Sokongan kesihatan tulang. -Menjaga kulit agar tetap licin, lembut dan fleksibel. -Dapat memberikan penampilan yang lebih muda. -Mengurangkan sembelit. -Baik untuk penyakit jantung. -Kandungan tinggi antioksidan. -Anti-radang. -Kaya dengan Vitamin C. -Tinggi antioksidan. WASSUP 0176538897 #dewyglow  #vitaminc  #dewyglowmurah  #nakcantik #cikeisyakosmetikmurah  #inspirationofbeauty  #flawless  #daycream  #shopee  #shopeemalaysia  #sayajual  #cikeisyakosmetikmurah  #inspirationofbeauty  #flawless  #daycream  #shopee  #shopeemalaysia  #dropship  #dropshipneeded  #dropshipmalaysia  #dropshipper  #dropshipdiperlukan 
Cantikkan kulit pun flawless! Pakai dyxy pun bole dpt kulit flawless tak perlu nk pakai tambahan lain lagi! Calit calit terus cantik! Tak sampai 5 minit dh siap! Tak perlu nk makan supplement lain dh skrg😂
.
Jom cod dyxy! Postage pun free je tauu. Setiap pembelian ada freegift🎁
.
COD DYXY COSMETICS area:- bangi🔹 subang🔹shah alam🔹petaling jaya🔹kuala lumpur🔹Damansara🔹bangsar🔹puchong🔹usj🔹sg.buloh🔹bangi🔹kajang dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT lagi tauu💞
.
WhatsApp tiqa 📲019-2541640
#teamtiqah #teamfl
Cantikkan kulit pun flawless! Pakai dyxy pun bole dpt kulit flawless tak perlu nk pakai tambahan lain lagi! Calit calit terus cantik! Tak sampai 5 minit dh siap! Tak perlu nk makan supplement lain dh skrg😂 . Jom cod dyxy! Postage pun free je tauu. Setiap pembelian ada freegift🎁 . COD DYXY COSMETICS area:- bangi🔹 subang🔹shah alam🔹petaling jaya🔹kuala lumpur🔹Damansara🔹bangsar🔹puchong🔹usj🔹sg.buloh🔹bangi🔹kajang dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT lagi tauu💞 . WhatsApp tiqa 📲019-2541640 #teamtiqah  #teamfl 
Leg work out routine 🏋🏼‍♀️
Leg work out routine 🏋🏼‍♀️
EYE CARE CANDY 🎉MERAWAT rabun jauh
🎉HAPUSKAN rabun malam
🎉LENYAPKAN rabun silau 🎉KURANGKAN power yang tinggi
🎉ATASI lebam bawah mata
🎉KURANGKAN masalah mata letih
🎉JAUHI Masalah mata berair
🎉ELAKKAN masalah gatal mata ( resdung )
🎉MENGHAPUS masalah mata sembab
🎉CEGAH masalah katarak mata
🎉MERAWAT masalah mata kering
🎉ELAKKAN masalah mata merah.

WASSUP 0176538897

#eyuecare #eyecaremurah #teameyecare #nakcantik#cikeisyakosmetikmurah #inspirationofbeauty #flawless #daycream #shopee #shopeemalaysia #sayajual #cikeisyakosmetikmurah #inspirationofbeauty #flawless #daycream #shopee #shopeemalaysia #dropship #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipper #dropshipdiperlukan
EYE CARE CANDY 🎉MERAWAT rabun jauh 🎉HAPUSKAN rabun malam 🎉LENYAPKAN rabun silau 🎉KURANGKAN power yang tinggi 🎉ATASI lebam bawah mata 🎉KURANGKAN masalah mata letih 🎉JAUHI Masalah mata berair 🎉ELAKKAN masalah gatal mata ( resdung ) 🎉MENGHAPUS masalah mata sembab 🎉CEGAH masalah katarak mata 🎉MERAWAT masalah mata kering 🎉ELAKKAN masalah mata merah. WASSUP 0176538897 #eyuecare  #eyecaremurah  #teameyecare  #nakcantik #cikeisyakosmetikmurah  #inspirationofbeauty  #flawless  #daycream  #shopee  #shopeemalaysia  #sayajual  #cikeisyakosmetikmurah  #inspirationofbeauty  #flawless  #daycream  #shopee  #shopeemalaysia  #dropship  #dropshipneeded  #dropshipmalaysia  #dropshipper  #dropshipdiperlukan 
Kau dah kenapa
Pandang aku lagak penyamun.

Aku pakai lotion pun salah ke?

Getus aku dalam hati.. 'dik,lotion apa wangi ni?' Err boleh ke macamtu..🐒 #thebeautyhacks #tbh #feedback #beauty #flawless #makeup #murah #cantik
ROYAL EXPERT WHITENING FACE CLEANSER
Keistimewaan RoyalExpertFacialCleanser
🍬Dihasilkan dari ekstrak Aloe Barbadensis
🍬Mengandungi Vitamin C dan E
🍬Diformulasikan dengan acid buahan alpha-hydroxy yang membantu mencantikkan kulit
🍬Sesuai untuk kulit berminyak mahupun kulit yang kering

WASSUP 0176538897

#royalexpert #royalexpertmurah #royalexpertcleanser#cikeisyakosmetikmurah #inspirationofbeauty #flawless #daycream #shopee #shopeemalaysia #sayajual #cikeisyakosmetikmurah #inspirationofbeauty #flawless #daycream #shopee #shopeemalaysia #dropship #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipper #dropshipdiperlukan
ROYAL EXPERT WHITENING FACE CLEANSER Keistimewaan RoyalExpertFacialCleanser 🍬Dihasilkan dari ekstrak Aloe Barbadensis 🍬Mengandungi Vitamin C dan E 🍬Diformulasikan dengan acid buahan alpha-hydroxy yang membantu mencantikkan kulit 🍬Sesuai untuk kulit berminyak mahupun kulit yang kering WASSUP 0176538897 #royalexpert  #royalexpertmurah  #royalexpertcleanser #cikeisyakosmetikmurah  #inspirationofbeauty  #flawless  #daycream  #shopee  #shopeemalaysia  #sayajual  #cikeisyakosmetikmurah  #inspirationofbeauty  #flawless  #daycream  #shopee  #shopeemalaysia  #dropship  #dropshipneeded  #dropshipmalaysia  #dropshipper  #dropshipdiperlukan 
#feedbackboosterwhitening #testimoniboosterwhitening 💯✨
.
cerahnya tangan sis ni dengan #boosterwhitening 😍 awak yang selalu drive sana sini, tangan selalu expose dengan panas tu tak rugi try #boosterwhitening tau! tak perlu sapu lotion pencerah dekat tangan lagi 😘
.
💰 RM 60
📮 + POSTAGE RM 8 SM & RM 11 SS
.
📲 whatsapp now : 014-3486487 ❤
.
#boosterwhitening #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteningmalaysia #boosterwhiteningkedah #boosterwhiteningjb #boosterwhiteningkl #boosterwhiteningselangor #tatiskincare #glowglowing #kdollbeauty #perlakingoriginal #dexandraperfume #cattykiss #flawless #glowing #sunburn #korean #likeforlike #like4like #world #spam4spam #aydajebat #aurawhitebubbly #aurawhitegold #littleladyshoppers #littleladyshop
#feedbackboosterwhitening  #testimoniboosterwhitening  💯✨ . cerahnya tangan sis ni dengan #boosterwhitening  😍 awak yang selalu drive sana sini, tangan selalu expose dengan panas tu tak rugi try #boosterwhitening  tau! tak perlu sapu lotion pencerah dekat tangan lagi 😘 . 💰 RM 60 📮 + POSTAGE RM 8 SM & RM 11 SS . 📲 whatsapp now : 014-3486487 ❤ . #boosterwhitening  #boosterwhiteningoriginal  #boosterwhiteningmalaysia  #boosterwhiteningkedah  #boosterwhiteningjb  #boosterwhiteningkl  #boosterwhiteningselangor  #tatiskincare  #glowglowing  #kdollbeauty  #perlakingoriginal  #dexandraperfume  #cattykiss  #flawless  #glowing  #sunburn  #korean  #likeforlike  #like4like  #world  #spam4spam  #aydajebat  #aurawhitebubbly  #aurawhitegold  #littleladyshoppers  #littleladyshop 
Another unfiltered image of Jess. #smokeyeye #lotd #ootd #motd #redlips #makeup #artist #makeupartist #tree #blondegirl #beauty #mac #flawless
Makeupbasecpg cosmetic

KELEBIHAN ✔Menutupi pori akan bertindak menutupi pori wajah anda
✔Melembutkan kulit dan wajah akan terasa fresh. Macam baru lepas cuci muka
✔Makeup lebih SMOOTH dan FLAWLES. Gunakan #makeup akan buat foundation atau eye liner lebih senang blend.Make up mudah diratakan.
✔Make up tahan lebih lama. #MakeUpBase ini membantu makeup anda tahan lebih lama dengan menyerap peluh dan minyak pada wajah anda.
✔Dapat merawat wajah anda dalam masa tempoh jangka masa panjang. Selalu pakai lagi bagus.

WASSUP 0176538897

#cikeisyakosmetikmurah #inspirationofbeauty #flawless #daycream #shopee #shopeemalaysia #sayajual #cikeisyakosmetikmurah #inspirationofbeauty #flawless #daycream #shopee #shopeemalaysia #dropship #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipper #dropshipdiperlukan #basemakeup #cpgmakeup
Makeupbasecpg cosmetic KELEBIHAN ✔Menutupi pori akan bertindak menutupi pori wajah anda ✔Melembutkan kulit dan wajah akan terasa fresh. Macam baru lepas cuci muka ✔Makeup lebih SMOOTH dan FLAWLES. Gunakan #makeup  akan buat foundation atau eye liner lebih senang blend.Make up mudah diratakan. ✔Make up tahan lebih lama. #MakeUpBase  ini membantu makeup anda tahan lebih lama dengan menyerap peluh dan minyak pada wajah anda. ✔Dapat merawat wajah anda dalam masa tempoh jangka masa panjang. Selalu pakai lagi bagus. WASSUP 0176538897 #cikeisyakosmetikmurah  #inspirationofbeauty  #flawless  #daycream  #shopee  #shopeemalaysia  #sayajual  #cikeisyakosmetikmurah  #inspirationofbeauty  #flawless  #daycream  #shopee  #shopeemalaysia  #dropship  #dropshipneeded  #dropshipmalaysia  #dropshipper  #dropshipdiperlukan  #basemakeup  #cpgmakeup 
Blusherina kod 02, sangat sesuai untuk si hitam mnis..kak faten pun pakai colors ni tau..
.
Ready Stok.
RM 35 inc pos
PERCUMA gift
.
WS: 013-9103982 to order
WS: 013-9103982 to order
Blusherina kod 02, sangat sesuai untuk si hitam mnis..kak faten pun pakai colors ni tau.. . Ready Stok. RM 35 inc pos PERCUMA gift . WS: 013-9103982 to order WS: 013-9103982 to order
🌸BLUSHERINA 3 IN 1🌸
.
Siapa  yang suke sangat tengok orang makeup muka nampak kilat2 kat pipi! Kat mata! Kat tulang hidung tu? Haa ni kami nak perkenalkan BLUSHERINA BY RZN Beauty yang sangat2 cantik dengan 4 kod warna pilihan yang sangat menarik! Dan berfungsi untuk menyerikan lagi wajah anda dengan warna yang Bersinar-sinar kilatnya tu!
.
ready Stok!
.RM 35 inc pos
PERCUMA gift
.
WS: 013-9103982 to order
WS: 012-9103982 to order
🌸BLUSHERINA 3 IN 1🌸 . Siapa yang suke sangat tengok orang makeup muka nampak kilat2 kat pipi! Kat mata! Kat tulang hidung tu? Haa ni kami nak perkenalkan BLUSHERINA BY RZN Beauty yang sangat2 cantik dengan 4 kod warna pilihan yang sangat menarik! Dan berfungsi untuk menyerikan lagi wajah anda dengan warna yang Bersinar-sinar kilatnya tu! . ready Stok! .RM 35 inc pos PERCUMA gift . WS: 013-9103982 to order WS: 012-9103982 to order
🔸KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE
.
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Menghilangkan jeragat
✔ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
✔ Mencerahkan kulit wajah
✔ Menghilangkan blackhead dan whitehead
✔ Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
✔️ Menghilangkan biji kolestrol
✔ Mengurangkan pigmentasi
✔ Mengawal masalah jeragat
✔ Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
✔ Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
✔ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
✔ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2
✔ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit
✔ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka
✔ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles
✔ Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih.
.
#symabeautypromo  #symabeautyskincare #symaskincare #symabeautymurah #symabeautyoriginalmurah #symabeautyskincareofficial #symabeautyteam #symabeautyagentsah #symabeautyfeedback #sayajualskincare #flawless #set3in1 #set4in1 #set5in1 #jerawat #setgebugebas #cantik
🔸KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE . ✔ Menghilangkan jerawat ✔ Menghilangkan jeragat ✔ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata ✔ Mencerahkan kulit wajah ✔ Menghilangkan blackhead dan whitehead ✔ Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat ✔️ Menghilangkan biji kolestrol ✔ Mengurangkan pigmentasi ✔ Mengawal masalah jeragat ✔ Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah ✔ Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks ✔ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah ✔ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 ✔ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit ✔ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka ✔ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles ✔ Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih. . #symabeautypromo  #symabeautyskincare  #symaskincare  #symabeautymurah  #symabeautyoriginalmurah  #symabeautyskincareofficial  #symabeautyteam  #symabeautyagentsah  #symabeautyfeedback  #sayajualskincare  #flawless  #set3in1  #set4in1  #set5in1  #jerawat  #setgebugebas  #cantik 
Kau dah kenapa
Pandang aku lagak penyamun.

Aku pakai lotion pun salah ke?

Getus aku dalam hati.. 'dik,lotion apa wangi ni?' Err boleh ke macamtu..🐒 #thebeautyhacks #tbh #feedback #beauty #flawless #makeup #murah #cantik
Alhamdulillah. Positive feedback from our customer. ☝
.
Sis kita ni yg dulunya mempunyai kulit wajah yg gelap & kusam. Dengan menggunakan The Junni Skincare, wajahnya serta merta cerah & juga glowing gitew.
.
The Junni mampu merealisasikan impian anda utk memiliki kulit yg cantik yg menjadi idaman setiap wanita.
.
Jgn segan² pm @ whatsapp kami di 0172928218 sekarang!
.
#thejunni #thejunnipinkishmy #thejunnikl #thejunnikualalumpur #thejunnimayla #thejunnimaylaadvance #thejunninormalset #thejunnipinkishwhite #beauty #beauttandthebeast #beautytips #women #teenagers #wanita #remaja #skincare #setpenjagaankulit #kecantikan #cantik #beautiful #thejunniwhiteninglotion #beautiful #flawless #glowing #whitening #pinkish #skincaremalaysia
Alhamdulillah. Positive feedback from our customer. ☝ . Sis kita ni yg dulunya mempunyai kulit wajah yg gelap & kusam. Dengan menggunakan The Junni Skincare, wajahnya serta merta cerah & juga glowing gitew. . The Junni mampu merealisasikan impian anda utk memiliki kulit yg cantik yg menjadi idaman setiap wanita. . Jgn segan² pm @ whatsapp kami di 0172928218 sekarang! . #thejunni  #thejunnipinkishmy  #thejunnikl  #thejunnikualalumpur  #thejunnimayla  #thejunnimaylaadvance  #thejunninormalset  #thejunnipinkishwhite  #beauty  #beauttandthebeast  #beautytips  #women  #teenagers  #wanita  #remaja  #skincare  #setpenjagaankulit  #kecantikan  #cantik  #beautiful  #thejunniwhiteninglotion  #beautiful  #flawless  #glowing  #whitening  #pinkish  #skincaremalaysia 
🔸KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE
.
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Menghilangkan jeragat
✔ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
✔ Mencerahkan kulit wajah
✔ Menghilangkan blackhead dan whitehead
✔ Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
✔️ Menghilangkan biji kolestrol
✔ Mengurangkan pigmentasi
✔ Mengawal masalah jeragat
✔ Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
✔ Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
✔ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
✔ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2
✔ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit
✔ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka
✔ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles
✔ Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih.
.
#symabeautypromo  #symabeautyskincare #symaskincare #symabeautymurah #symabeautyoriginalmurah #symabeautyskincareofficial #symabeautyteam #symabeautyagentsah #symabeautyfeedback #sayajualskincare #flawless #set3in1 #set4in1 #set5in1 #jerawat #setgebugebas #cantik
🔸KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE . ✔ Menghilangkan jerawat ✔ Menghilangkan jeragat ✔ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata ✔ Mencerahkan kulit wajah ✔ Menghilangkan blackhead dan whitehead ✔ Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat ✔️ Menghilangkan biji kolestrol ✔ Mengurangkan pigmentasi ✔ Mengawal masalah jeragat ✔ Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah ✔ Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks ✔ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah ✔ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 ✔ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit ✔ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka ✔ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles ✔ Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih. . #symabeautypromo  #symabeautyskincare  #symaskincare  #symabeautymurah  #symabeautyoriginalmurah  #symabeautyskincareofficial  #symabeautyteam  #symabeautyagentsah  #symabeautyfeedback  #sayajualskincare  #flawless  #set3in1  #set4in1  #set5in1  #jerawat  #setgebugebas  #cantik 
🔸KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE
.
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Menghilangkan jeragat
✔ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
✔ Mencerahkan kulit wajah
✔ Menghilangkan blackhead dan whitehead
✔ Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
✔️ Menghilangkan biji kolestrol
✔ Mengurangkan pigmentasi
✔ Mengawal masalah jeragat
✔ Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
✔ Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
✔ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
✔ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2
✔ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit
✔ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka
✔ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles
✔ Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih.
.
#symabeautypromo  #symabeautyskincare #symaskincare #symabeautymurah #symabeautyoriginalmurah #symabeautyskincareofficial #symabeautyteam #symabeautyagentsah #symabeautyfeedback #sayajualskincare #flawless #set3in1 #set4in1 #set5in1 #jerawat #setgebugebas #cantik
🔸KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE . ✔ Menghilangkan jerawat ✔ Menghilangkan jeragat ✔ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata ✔ Mencerahkan kulit wajah ✔ Menghilangkan blackhead dan whitehead ✔ Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat ✔️ Menghilangkan biji kolestrol ✔ Mengurangkan pigmentasi ✔ Mengawal masalah jeragat ✔ Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah ✔ Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks ✔ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah ✔ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 ✔ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit ✔ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka ✔ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles ✔ Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih. . #symabeautypromo  #symabeautyskincare  #symaskincare  #symabeautymurah  #symabeautyoriginalmurah  #symabeautyskincareofficial  #symabeautyteam  #symabeautyagentsah  #symabeautyfeedback  #sayajualskincare  #flawless  #set3in1  #set4in1  #set5in1  #jerawat  #setgebugebas  #cantik 
TINGGAL 5 HARI SHJ LAGI!!!
.
🎉🎉 APRIL FUULLL OF HAPPINESS PROMO !!! 🎉🎉🎉
.
SET 4: VITAMIN C, MYA COMPACT POWDER, FRESHIE FACIAL WASH & DAY CREAM
.
Haaa full set kecantikan ni paling laku keras sbb kami bagi diskaun smpai RM110 😱yg ni special sbb semua produk allure beauty korang blh try hanya dgn harga yg sgt murah RM140 utk 4 produk allure beauty yg kesemuanya ada high vitamin c.
.
Setiap pembelian :
*Free postage semenanjung
*Free gift lebih daripada 5
*Valid sehingga akhir April 2017
*Percuma guide
.
Utk sebarang order blh terus whatsapp talian +601112219967 sekarang sementara stock masih ada ❤️❤️❤️❤️❤️
.
#promosetprodukallurebeauty
TINGGAL 5 HARI SHJ LAGI!!! . 🎉🎉 APRIL FUULLL OF HAPPINESS PROMO !!! 🎉🎉🎉 . SET 4: VITAMIN C, MYA COMPACT POWDER, FRESHIE FACIAL WASH & DAY CREAM . Haaa full set kecantikan ni paling laku keras sbb kami bagi diskaun smpai RM110 😱yg ni special sbb semua produk allure beauty korang blh try hanya dgn harga yg sgt murah RM140 utk 4 produk allure beauty yg kesemuanya ada high vitamin c. . Setiap pembelian : *Free postage semenanjung *Free gift lebih daripada 5 *Valid sehingga akhir April 2017 *Percuma guide . Utk sebarang order blh terus whatsapp talian +601112219967 sekarang sementara stock masih ada ❤️❤️❤️❤️❤️ . #promosetprodukallurebeauty 
Latepost_
😲😲Simak baik baik ini bukan 
DEBAT CAGUB DKI 😲😲😲
Kasih judul yg cocok apa ???
Hahaha
.
Just for fun
🏁🏁🏁Tag siapa saja 😅
 @gustiawan90
@arbae7
_
_
#arbae7
#alfysaga #babyboy #baby #babytatan #tatan #dagelan #humor #ngakakkocak #boys #children #mom #girl #beautiful #flawless #repost #cute #igers #vivavideo #ppap #lucu #latergram #selebgram #instavideo #funny #gustiawan90 #camera #comedy #style #fashion"}}
Latepost_ 😲😲Simak baik baik ini bukan DEBAT CAGUB DKI 😲😲😲 Kasih judul yg cocok apa ??? Hahaha . Just for fun 🏁🏁🏁Tag siapa saja 😅 @gustiawan90 @arbae7 _ _ #arbae7  #alfysaga  #babyboy  #baby  #babytatan  #tatan  #dagelan  #humor  #ngakakkocak  #boys  #children  #mom  #girl  #beautiful  #flawless  #repost  #cute  #igers  #vivavideo  #ppap  #lucu  #latergram  #selebgram  #instavideo  #funny  #gustiawan90  #camera  #comedy  #style  #fashion "}}
Lepas dah cuci muka, step yang paling penting, yang ramai orang skip, pakai toner.

Pakai toner ni penting untuk make sure kulit kite betul² bersih dari sebarang mekap lepas kite cuci muka.

Manfaat toner pun banyak. Antaranya, mengecilkan pori kulit muka kita.

Jom pakai toner Mary Kay! Ada banyak rangkaian skincare Mary Kay. Tak tau nak pilih yang mane? Jangan risau... Aina sebagai beauty consultant, akan sentiasa membantu uolss untuk pilih skincare yang sesuai dengan kulit muka uolss 😊

Nak free skin consultation? Jom sembang2 😉

Aina Nabila
0136048035
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKayMy #MaryKayKualaLumpur #MaryKayKL #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #MaryKayProducts #MaryKayBeautyTools #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BeautyTools #LimitedEdition #Flawless #SkincareClass #MakeUpClass #MakeUpArtisMalaysia #BotanicalEffectsSkincare #TimewiseSkincare #MelacepPlusSkincare #TimewiseRepairSkincare #MKMenSkincare #BotanicalEffectsEvolutionSkincare #Skinvigorate #Brush #Tools #Beauty
Lepas dah cuci muka, step yang paling penting, yang ramai orang skip, pakai toner. Pakai toner ni penting untuk make sure kulit kite betul² bersih dari sebarang mekap lepas kite cuci muka. Manfaat toner pun banyak. Antaranya, mengecilkan pori kulit muka kita. Jom pakai toner Mary Kay! Ada banyak rangkaian skincare Mary Kay. Tak tau nak pilih yang mane? Jangan risau... Aina sebagai beauty consultant, akan sentiasa membantu uolss untuk pilih skincare yang sesuai dengan kulit muka uolss 😊 Nak free skin consultation? Jom sembang2 😉 Aina Nabila 0136048035 Mary Kay Beauty Consultant #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #MaryKayMy  #MaryKayKualaLumpur  #MaryKayKL  #MaryKaySelangor  #MaryKayPuncakAlam  #MaryKaySkincare  #MaryKayCosmetics  #MaryKayProducts  #MaryKayBeautyTools  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BeautyTools  #LimitedEdition  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpClass  #MakeUpArtisMalaysia  #BotanicalEffectsSkincare  #TimewiseSkincare  #MelacepPlusSkincare  #TimewiseRepairSkincare  #MKMenSkincare  #BotanicalEffectsEvolutionSkincare  #Skinvigorate  #Brush  #Tools  #Beauty 
🔸KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE
.
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Menghilangkan jeragat
✔ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
✔ Mencerahkan kulit wajah
✔ Menghilangkan blackhead dan whitehead
✔ Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
✔️ Menghilangkan biji kolestrol
✔ Mengurangkan pigmentasi
✔ Mengawal masalah jeragat
✔ Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
✔ Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
✔ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
✔ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2
✔ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit
✔ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka
✔ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles
✔ Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih.
.
#symabeautypromo  #symabeautyskincare #symaskincare #symabeautymurah #symabeautyoriginalmurah #symabeautyskincareofficial #symabeautyteam #symabeautyagentsah #symabeautyfeedback #sayajualskincare #flawless #set3in1 #set4in1 #set5in1 #jerawat #setgebugebas #cantik
🔸KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE . ✔ Menghilangkan jerawat ✔ Menghilangkan jeragat ✔ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata ✔ Mencerahkan kulit wajah ✔ Menghilangkan blackhead dan whitehead ✔ Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat ✔️ Menghilangkan biji kolestrol ✔ Mengurangkan pigmentasi ✔ Mengawal masalah jeragat ✔ Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah ✔ Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks ✔ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah ✔ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 ✔ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit ✔ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka ✔ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles ✔ Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih. . #symabeautypromo  #symabeautyskincare  #symaskincare  #symabeautymurah  #symabeautyoriginalmurah  #symabeautyskincareofficial  #symabeautyteam  #symabeautyagentsah  #symabeautyfeedback  #sayajualskincare  #flawless  #set3in1  #set4in1  #set5in1  #jerawat  #setgebugebas  #cantik 
Somebody please tag who ever car this is cause we officially beefing cause this man shitted on me i.e. Motor,interior,music, rims #flawless
Somebody please tag who ever car this is cause we officially beefing cause this man shitted on me i.e. Motor,interior,music, rims #flawless 
Yo YG just want to remind you . Pls sign contract with Disney asap😂 . At first i was laughing but this is gold👍 . Dont forget to stream STAY❤💪💫⛄🎭 @blackpinkofficial @fromyg @withikonic .
.
.
ⓒ to one and only @lalislaya .
-
-
-
-
-
#blλɔkpiиk #blackpink #blink #squad #love #playingwithfire #stay #cute #fangirl #jisoo #jennie #rosé #lisa #pretty #beautiful #gorgeous #flawless #perfect #amazing #slay #best #swag #girlgroup #girlcrush #video #ootd #ygentertainment #ygfamily #kpopidol #korea
Yo YG just want to remind you . Pls sign contract with Disney asap😂 . At first i was laughing but this is gold👍 . Dont forget to stream STAY❤💪💫⛄🎭 @blackpinkofficial @fromyg @withikonic . . . ⓒ to one and only @lalislaya . - - - - - #blλɔkpiиk  #blackpink  #blink  #squad  #love  #playingwithfire  #stay  #cute  #fangirl  #jisoo  #jennie  #rosé  #lisa  #pretty  #beautiful  #gorgeous  #flawless  #perfect  #amazing  #slay  #best  #swag  #girlgroup  #girlcrush  #video  #ootd  #ygentertainment  #ygfamily  #kpopidol  #korea 
🔸KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE
.
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Menghilangkan jeragat
✔ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
✔ Mencerahkan kulit wajah
✔ Menghilangkan blackhead dan whitehead
✔ Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
✔️ Menghilangkan biji kolestrol
✔ Mengurangkan pigmentasi
✔ Mengawal masalah jeragat
✔ Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
✔ Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
✔ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
✔ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2
✔ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit
✔ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka
✔ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles
✔ Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih.
.
#symabeautypromo  #symabeautyskincare #symaskincare #symabeautymurah #symabeautyoriginalmurah #symabeautyskincareofficial #symabeautyteam #symabeautyagentsah #symabeautyfeedback #sayajualskincare #flawless #set3in1 #set4in1 #set5in1 #jerawat #setgebugebas #cantik
🔸KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE . ✔ Menghilangkan jerawat ✔ Menghilangkan jeragat ✔ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata ✔ Mencerahkan kulit wajah ✔ Menghilangkan blackhead dan whitehead ✔ Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat ✔️ Menghilangkan biji kolestrol ✔ Mengurangkan pigmentasi ✔ Mengawal masalah jeragat ✔ Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah ✔ Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks ✔ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah ✔ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 ✔ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit ✔ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka ✔ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles ✔ Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih. . #symabeautypromo  #symabeautyskincare  #symaskincare  #symabeautymurah  #symabeautyoriginalmurah  #symabeautyskincareofficial  #symabeautyteam  #symabeautyagentsah  #symabeautyfeedback  #sayajualskincare  #flawless  #set3in1  #set4in1  #set5in1  #jerawat  #setgebugebas  #cantik 
Testimoni #TeamFuraiha selepas sebulan lebih guna furaiha ✅ Eye bag Semakin pudar ✅ white head hilang ✅ pori-pori mengecil ✅ wajah semakin cerah ✅ tiada lagi masalah kulit kering. 
Nak tahu lebih lanjut 📲+60145063488

#stokisfuraiha 
#furaihafairies 
#kusam
#flawless 
#ame2017 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#cikserbatahu
KULIT GELAP? SUNBURN? JERAWAT? KULIT KUSAM? PARUT?
DAH CUBA MACAM2 SUPPLIMENT, TAPI TIDAK BERKESAN?
JOM TRY BOOSTER WHITENING? 3 KAPSUL SAHAJA SUDAH NAMPAK KESANNYA
SESUAI SANGAT UTK YG MALAS AMIK SUPPLEMENT  SEBAB TAK PERLU AMBIL HARI2 TAPI BOLEH PUTIH GEBU HANYA DENGAN 1 KAPSUL
.
Yang scroll2 ig sis tu, tak kan nak tengok je orang lain makin flawless putih gebu, meh order sebotol meh.
Stok laju je licin tau, tau, tau!???? Whatsapp 019 902 7840
.
✔ Memutihkan kulit 5x ganda daripada kulit asal
✔ Putih sepantas injection
✔ Tidak ada kesan sampingan
✔ Digalakan untuk ibu menyusu bayi (milk booster)
✔ Menghapuskan toksin dalam badan
✔ Menaikan seri rona merah jambu pada kulit (weewiit!)
✔ Mengecutkan jerawat ✔ Menghilangkan parut hitam yang lama
✔ Kulit menjadi gebu, putih & pinkish
.
Stok laju je licin sebab semua berebut!!! GRAB PROMO YANG MURAH SGT TU!?? #shhazbeauty #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #kosmetikmurah #borongkosmetikmurahmalaysia #tatiskincare #bvrmurah #vitaminC #putihsebadan #buangtoksin
#testimoniBW #feedbackbooster #serumMurah #aurawhite #promosi #vitamin #jomputih #gebugebas #glowglowing #flawless # tatiskincare #stokisBW #dsBW #bvrmurah
KULIT GELAP? SUNBURN? JERAWAT? KULIT KUSAM? PARUT? DAH CUBA MACAM2 SUPPLIMENT, TAPI TIDAK BERKESAN? JOM TRY BOOSTER WHITENING? 3 KAPSUL SAHAJA SUDAH NAMPAK KESANNYA SESUAI SANGAT UTK YG MALAS AMIK SUPPLEMENT SEBAB TAK PERLU AMBIL HARI2 TAPI BOLEH PUTIH GEBU HANYA DENGAN 1 KAPSUL . Yang scroll2 ig sis tu, tak kan nak tengok je orang lain makin flawless putih gebu, meh order sebotol meh. Stok laju je licin tau, tau, tau!???? Whatsapp 019 902 7840 . ✔ Memutihkan kulit 5x ganda daripada kulit asal ✔ Putih sepantas injection ✔ Tidak ada kesan sampingan ✔ Digalakan untuk ibu menyusu bayi (milk booster) ✔ Menghapuskan toksin dalam badan ✔ Menaikan seri rona merah jambu pada kulit (weewiit!) ✔ Mengecutkan jerawat ✔ Menghilangkan parut hitam yang lama ✔ Kulit menjadi gebu, putih & pinkish . Stok laju je licin sebab semua berebut!!! GRAB PROMO YANG MURAH SGT TU!?? #shhazbeauty  #ubatputih  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #kosmetikmurah  #borongkosmetikmurahmalaysia  #tatiskincare  #bvrmurah  #vitaminC  #putihsebadan  #buangtoksin  #testimoniBW  #feedbackbooster  #serumMurah  #aurawhite  #promosi  #vitamin  #jomputih  #gebugebas  #glowglowing  #flawless  # tatiskincare #stokisBW  #dsBW  #bvrmurah 
🔸KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE
.
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Menghilangkan jeragat
✔ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
✔ Mencerahkan kulit wajah
✔ Menghilangkan blackhead dan whitehead
✔ Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
✔️ Menghilangkan biji kolestrol
✔ Mengurangkan pigmentasi
✔ Mengawal masalah jeragat
✔ Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
✔ Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
✔ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
✔ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2
✔ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit
✔ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka
✔ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles
✔ Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih.
.
#symabeautypromo  #symabeautyskincare #symaskincare #symabeautymurah #symabeautyoriginalmurah #symabeautyskincareofficial #symabeautyteam #symabeautyagentsah #symabeautyfeedback #sayajualskincare #flawless #set3in1 #set4in1 #set5in1 #jerawat #setgebugebas #cantik
🔸KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE . ✔ Menghilangkan jerawat ✔ Menghilangkan jeragat ✔ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata ✔ Mencerahkan kulit wajah ✔ Menghilangkan blackhead dan whitehead ✔ Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat ✔️ Menghilangkan biji kolestrol ✔ Mengurangkan pigmentasi ✔ Mengawal masalah jeragat ✔ Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah ✔ Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks ✔ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah ✔ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 ✔ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit ✔ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka ✔ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles ✔ Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih. . #symabeautypromo  #symabeautyskincare  #symaskincare  #symabeautymurah  #symabeautyoriginalmurah  #symabeautyskincareofficial  #symabeautyteam  #symabeautyagentsah  #symabeautyfeedback  #sayajualskincare  #flawless  #set3in1  #set4in1  #set5in1  #jerawat  #setgebugebas  #cantik 
Traditional Bride "The Gorgeous Red Rose" @elbiefajarroby from @cola6oration 
Makeup and hairdo @elbiefajarroby 
Photo @chevybarlians 
Muse @adindadamayanti36 
Kebaya @kopaka.bridal .
.
.
.
.
#bride #international #internationalbride #makeup #makeupartist #jakarta #indonesia #traditional #beauty #flawless #mua #traditionalbride #photography #bandung #international #wedding #weddingdress #photographie #bridestory #gown #luxury #shiny #red #photooftheday #potd #weddingku #kebaya #flowers #roses
Traditional Bride "The Gorgeous Red Rose" @elbiefajarroby from @cola6oration Makeup and hairdo @elbiefajarroby Photo @chevybarlians Muse @adindadamayanti36 Kebaya @kopaka.bridal . . . . . #bride  #international  #internationalbride  #makeup  #makeupartist  #jakarta  #indonesia  #traditional  #beauty  #flawless  #mua  #traditionalbride  #photography  #bandung  #international  #wedding  #weddingdress  #photographie  #bridestory  #gown  #luxury  #shiny  #red  #photooftheday  #potd  #weddingku  #kebaya  #flowers  #roses 
Life is to short to be worried about things that will soon come to pass*
#gratitude #God #Jesus #grow
Be your own hero ✨ #flawless #selflove
Show off those flawless fingers...head out to our room and get our beauty serum and get rid of  those #darkknuckles  Check out our page @riovianskin and place your order. #flawless
Show off those flawless fingers...head out to our room and get our beauty serum and get rid of those #darkknuckles  Check out our page @riovianskin and place your order. #flawless 
Breathing dreams like air 💋
💄HMAU : @jh_makeupartist 📸Photographer : @majestiqproducts
Breathing dreams like air 💋 💄HMAU : @jh_makeupartist 📸Photographer : @majestiqproducts
Breathing dreams like air 💋
💄HMAU : @jh_makeupartist 📸Photographer : @majestiqproducts
Breathing dreams like air 💋 💄HMAU : @jh_makeupartist 📸Photographer : @majestiqproducts
#flawless
#makeup
#💄👄
@kayoss_za
Untuk pengetahuan semua.. Kotak SBS telah brtukar wajah yaa... Lebih exclusive lebih cantik... PASTIKAN YANG ORIGINAL BARU BELI YAA.. 😘😘💕
#symawhitecoffee #SBS #symabeautyskincare #collasycrystalwhite #flawless #gebugebu #bazaar #exclusive
Breathing dreams like air 💋
💄HMAU : @jh_makeupartist 📸Photographer : @majestiqproducts
Breathing dreams like air 💋 💄HMAU : @jh_makeupartist 📸Photographer : @majestiqproducts
Breathing dreams like air 💋
💄HMAU : @jh_makeupartist 📸Photographer : @majestiqproducts
Breathing dreams like air 💋 💄HMAU : @jh_makeupartist 📸Photographer : @majestiqproducts
I love eye #irinashayk my perfect queen 👑 @irinashayk #irinashayk #sexy #flawless #model #beauty good night 🌃 #irinashayk #irinashaykrussia #irinashaykqueen #perfect #princess #perfection #perfect #model #angel #looking #makeup #beauty
Breathing dreams like air 💋
💄HMAU : @jh_makeupartist 📸Photographer : @majestiqproducts
Breathing dreams like air 💋 💄HMAU : @jh_makeupartist 📸Photographer : @majestiqproducts
Madeehas Signature Bridal Makeup is all about effortless beauty, to feel radiant and feminine with a confidence that comes from within. - Signature Makeup by Madeeha 
#madeehassalon_official #signaturemakeup  #makeup #perfection #flawlesslook #ourstunningbrides #perfectlook #lashes #barat #NewBridalSeasonLook2017 #asianwedding #MadeehasOfficial #reds #modern #traditional #beauty #makeup #flawless #instagram #followus #booknow #instaphoto #barat #wedding 
Call us or inbox us for any query. - 36, XX Block, Commercial Area Phase 111, - DHA, - 50-G Main Gulberg. Lahore
042 35895111, 042 35895222
Photography by @redsphotographybybeeni
Madeehas Signature Bridal Makeup is all about effortless beauty, to feel radiant and feminine with a confidence that comes from within. - Signature Makeup by Madeeha #madeehassalon_official  #signaturemakeup  #makeup  #perfection  #flawlesslook  #ourstunningbrides  #perfectlook  #lashes  #barat  #NewBridalSeasonLook2017  #asianwedding  #MadeehasOfficial  #reds  #modern  #traditional  #beauty  #makeup  #flawless  #instagram  #followus  #booknow  #instaphoto  #barat  #wedding  Call us or inbox us for any query. - 36, XX Block, Commercial Area Phase 111, - DHA, - 50-G Main Gulberg. Lahore 042 35895111, 042 35895222 Photography by @redsphotographybybeeni
Breathing dreams like air 💋
💄HMAU : @jh_makeupartist 📸Photographer : @majestiqproducts
Breathing dreams like air 💋 💄HMAU : @jh_makeupartist 📸Photographer : @majestiqproducts
Breathing dreams like air 💋
💄HMAU : @jh_makeupartist 📸Photographer : @majestiqproducts
Breathing dreams like air 💋 💄HMAU : @jh_makeupartist 📸Photographer : @majestiqproducts
Curls and Waves for days on this pretty lady! Hair and Makeup by Frances and Coey 👄 #onlocationglam
Curls and Waves for days on this pretty lady! Hair and Makeup by Frances and Coey 👄 #onlocationglam 
Biasa dengar kann keluar rumah make up kemain lagi. tapi kat rumah malas nak make up, pakai bedak sejuk je kononnya nak rehatkan kulit. alahaii 😰 .
.
ni haa daripada duk tenyeh bedak sejuk tuu, baik calit2 #kakrosefoundation ni. Boleh rawat kulit sekali taw. takdela kusamm je muka tu walaupun duduk rumah, berseri² glowing gittew 😍😘
.
.
1 botol RM45 je
nak harga kasih sayang whatsapp fizah sekarang taw +60133468797

#FoundationKakRose
#FoudationRaya
#Foundation
#NewAngelDimar
#Concealer
#Glowing
#Flawless
#makeuptutorial 
#Makeup
#instashop
#igshop
#likeforlike 
#likeforfollow 
#bazaarpaknilmurah 
#bazaarpaknil 
#bazaaronline 
#ruangrezekihanania 
#ohabangkosmetik
#shhiloveyou 
#menantifebruari
#ukhwahti 
#terapiinstagram 
#langkawi 
#kualalumpur
#penang 
#ipoh 
#shahalam 
#seremban
Biasa dengar kann keluar rumah make up kemain lagi. tapi kat rumah malas nak make up, pakai bedak sejuk je kononnya nak rehatkan kulit. alahaii 😰 . . ni haa daripada duk tenyeh bedak sejuk tuu, baik calit2 #kakrosefoundation  ni. Boleh rawat kulit sekali taw. takdela kusamm je muka tu walaupun duduk rumah, berseri² glowing gittew 😍😘 . . 1 botol RM45 je nak harga kasih sayang whatsapp fizah sekarang taw +60133468797 #FoundationKakRose  #FoudationRaya  #Foundation  #NewAngelDimar  #Concealer  #Glowing  #Flawless  #makeuptutorial  #Makeup  #instashop  #igshop  #likeforlike  #likeforfollow  #bazaarpaknilmurah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #ruangrezekihanania  #ohabangkosmetik  #shhiloveyou  #menantifebruari  #ukhwahti  #terapiinstagram  #langkawi  #kualalumpur  #penang  #ipoh  #shahalam  #seremban 
Breathing dreams like air 💋
💄HMAU : @jh_makeupartist 📸Photographer : @majestiqproducts
Breathing dreams like air 💋 💄HMAU : @jh_makeupartist 📸Photographer : @majestiqproducts
-NEW ARRIVALS- Flower designs 😍😍😍 . New Premium designs! With a unique 3D arts makes it look like a real flower bloom !! Premium hard case full cover !Be sure to grab before sold out !!! Online (WHATSAPP) , Walk in Open Today till 6Pm .
.
Flower Premium Hard Case
Full cover
Iphone 5/5S/5Se , 6/6S , 6+/6S+ , 7 , 7+
1 for Rm 45 , 2 for Rm 85 , 3 for Rm 120 .
.
#truejannah3forRm120 #truejannahiphone5 #truejannahiphone6 #truejannahiphone6plus #truejannahiphone7 #truejannahiphone7plus .
.
.
#flower #bloom #floral #roses #beautiful #effortless #leaf #saturday #blush #makeup #love #pretty #sweet #flawless #fit #fitness #calm #women #chic #pink #girl #flowers #garden
-NEW ARRIVALS- Flower designs 😍😍😍 . New Premium designs! With a unique 3D arts makes it look like a real flower bloom !! Premium hard case full cover !Be sure to grab before sold out !!! Online (WHATSAPP) , Walk in Open Today till 6Pm . . Flower Premium Hard Case Full cover Iphone 5/5S/5Se , 6/6S , 6+/6S+ , 7 , 7+ 1 for Rm 45 , 2 for Rm 85 , 3 for Rm 120 . . #truejannah3forRm120  #truejannahiphone5  #truejannahiphone6  #truejannahiphone6plus  #truejannahiphone7  #truejannahiphone7plus  . . . #flower  #bloom  #floral  #roses  #beautiful  #effortless  #leaf  #saturday  #blush  #makeup  #love  #pretty  #sweet  #flawless  #fit  #fitness  #calm  #women  #chic  #pink  #girl  #flowers  #garden 
🤗☀🌈 Красотень 
#vsco #vscocam #alaskayo #spring #mylove #pretty #sun #flawless #followme #instagood